MLM prevara
Lista Lažnjaka

Lista Lažnjaka

Na ovom mestu ću biti navedena lista blogova sličnog ili istog naziva mlmprevara. Očekivano je bilo da će se pre ili kasnije pojaviti takvi web sajtovi i blogovi sa namerom da imitraju i odvuku saobraćaj na drugu stranu. Do sada su se pokušaji opstrukcije odnosili na slične nazive tema kojima se ovaj blog bavio, naročito tekst koji je mnogim kvazi “marketarima” trn u oku – pet velikih laži mrežnog marketinga, pa se razna “gospoda” uveliko trudila da ga nadvisi ili umanji u značaju.

I  sada smo došli do toga da se počelo sa kopiranjem naziva bloga. Pa da vidimo dokle ćemo stići.

 1. Mlmprevara(.)com – u vlasništvu Roberta Paušića, pominjan već u nekoliko tema do sada. Deo njegove strategije uz druge blogove i blogove svojih saradnika je da kako sam kaže:

  View post on imgur.com

  Pisanje blogova, gde će svako sebi da privlači potencijalne saradnika, ali ćemo i da ovladamo internet prostorima, jer ako ne uradimo mi, uradiće negativci..
  Pa da vidimo kako će da ovlada internet prostorom. Lično mu ne predviđam veliki uspeh jer jedino čime se može pohvaliti do sada jeste uspešno manipulisanje svojih slepih sledbenika, kao i uspešno ostavljanje ogromnih dugova i nerašćišćenih računa iza sebe. Prednost je što će gubiti dodatno vreme na piskaranje tekstova zajedno sa vernim slugama koje je zadužio da klikću, komentarišu i šire dalje škrabotine sa blogova, kako bi “odbranili” svoj  veliki “biznis” od “negativaca”.

  Ja još uvek čekam tekst na scnetistina koji će se baviti njegovim razlazom sa Fratrićem i optužbama da je proneverio silne pare dok je bio direktor Shoppin Center Network AD. Nešto nisam uveren da će se taj tekst ikada pojaviti.

  DOPUNA: pomenuti domen je po svemu sudeći napušten. Ostala je sačuvana arhiva https://web.archive.org/web/20170729015409/https://mlmprevara.com:80/

  NOVA DOPUNA: Zbog skorašnjih dešavanja mlmprevara.com je sadašnji domen bloga. Stari je vraćen ali ostaje kao arhiva. Hvala Paušiću što se nije mnogo zanimao sa ovim domenom i držao ga u svom vlasništvu makar reda radi.