Novi domen i novi početak
Novi domen i novi početak

Novi domen i novi početak

#mlmprevara #mlmprevaraisback

Silom prilika stigli smo i ovde, na nekadašnji domen Roberta Paušića: mlmprevara.com

Razmišljao sam ranije da povežem ovaj domen sa starim blogom, ali je povezivanje preko wordpress.com bilo preskupo sa moje tačke gledišta (oko 30 amerčkih dolara je valjda bila cena i to mesečno).

Da je cena bila 15 na godišnjem nivou možda bi se prevario da platim, ali skorašnji događaj sa ukidanjem bloga je pokazao koliko bi to bilo veliko bacanje para.

S druge strane možda bi to sačuvalo stari blog ali sad ne vredi više osvrtati se nazad.

Izgled je privremenog tipa, gledaću da sa dizajnerske strane odradim taj deo malo bolje do kraja sledeće nedelje. Nakon toga da na youtube rešim sa linkovima kako ne bi više ukazivali na stari blog i da krenemo dalje. Tekstovi čekaju i novi projekti kao što je MLM wikipedia.

Pre nego što završim, samo da se zahvalim svima na podršci, a naročito je osobi koja je reagovala kako je reagovala. Znaće to ona najbolje i ako smatra da treba da je spomenem ovde samo neki javi na uobičajen način.

Pozdrav za sve

Pretplati se
Obavesti o
guest

  +  58  =  60

5 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
No papak
No papak
april 20, 2020 06:31

Da budem iskren-falili ste mi ovih dana…

E da je pojedinim mlm članovima vaša upornost -gdje bi im kraj bio…

Ovo što ste zabranjeni je logičano ,jer niste bili svjesni kad serete da morate i vodokotlić pustiti…

No papak
No papak
Odgovor za  AntiMLMSrbija
april 20, 2020 09:42

Pa vi ste zabranjeni zbog laži i obmanjivanja javnosti o poslovanju mnogih firmi koje uredno plaćaju poreze i obaveze prema državama u kojima posluju…

Nemam ja potrebe da vjerujem ili ne vjerujem nekoj firmi,ja od njih koristim što je besplatno i ne košta me ništa da te benefite iskoristim….a to što vam nikada neće biti jasno to je vaš problem,jer ste jako ograničeni…

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
Odgovor za  No papak
april 20, 2020 12:47

Otkud ti znaš da smo mi zabranjeni ? Da nam nisi ti udesio ovu igrariju sa gubljenjem bloga ? A tvoj Lajones nije zabranjen a ? Koliko ste popili tužbi do sad 🙂 ?

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
april 20, 2020 09:28

Ko o čemu Paponjak o prostakluku ! Daj čoveče otkači se više vodokotlića,wc-a,i pogrdnih reči. Hoćemo dela a ne uvrede. Koliko si zaradio za mart u Lajones piradimi ? Pozdrav za sve od Djeksija i kamiondzijee opet vozeee ! Ne damo se 🙂

5
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x