Inface Invest rasulo – Kruljac napustio šemu
Inface Invest rasulo – Kruljac napustio šemu

Inface Invest rasulo – Kruljac napustio šemu

Verni čitaoci i pratioci ovog bloga su verujem dobro upoznati sa dešavanjem u Inface krajem prošle godine. Digla se velika prašina zbog Vladimira, njegove tužbe, ugovora, dokumentacije i zakulisanih radnji unutar Inface šeme o kojima se nije mnogo znalo ali moglo je da se nasluti. Koliko je to samo izazvalo potresa, bilo je veoma jasno kada je Pejić bio primoran da se javi, jer smo upravo ovde na blogu pustili glasine da je možda i on izbegao iz šeme poput bivšeg lidera Pogačića.

Džabe sve objave na zvaničnim i nezvaničnim Fejsbuk stranicama, čim se primetilo talasanje u članstvu eto Pejića da se javi i da razbije tišinu. Imate njegov video online, mislim da je još uvek dostupan. Uglavnom je tu opleo kako je sve u redu sa Infejs, pljucnuo malo po meni, Đeksiju, Vladimiru, Saši i tako to.

Kontrola štete na koju si bili primorani, ali je zanimljivo kako su njihovi članovi spremniji da više poveruju informacijama ovde na blogu tog nekog anonimusa, nego njihovim “zvaničnim” ali iz jednog veoma prosto razloga: jer osnivači nisu bili iskreni i još uvek iznose laži. A tek potezi koje povlače su crnjak do crnjaka.

Od binarne matrice, tako hvaljene na sva zvona, pa da je sada tretiraju kao neku uobrazilju. Od društvene mreže koja će da razbija sve druge, do toga da mole svoje sledbenike da dovlače svoje prijatelje i poznanike u nju. Pa do sad velike marketinške provale o nagradnoj igri.

Društvena mreža sama po sebi nije donela ništa novo niti revolucionarno u moru drugih i postojećih rešenja. Navlakuša je naravno ta “zarada” ali bez iole nekog tržišno prepoznatog proizvoda ili usluge, ostaje samo klasična piramidalna – ponzi regrutacija gde članovi “zarađuju” proviziju direktno srazmernu broju novo učlanjenih. Školski primer piramidalne prevare.

A pomenuta nagradna igra se pretvorila u pravi fijasko.

Kao prvo, da li je ta nagrada igra bila organizovana u skladu sa postojećim zakonom države Srbije:

Pojam igara na sreću

Član 2

Igrama na sreću, u smislu ovog zakona, smatraju se igre u kojima se učesnicima, uz naplatu, pruža mogućnost da ostvare dobitak u novcu, stvarima, uslugama ili pravima, pri čemu dobitak ili gubitak ne zavisi od znanja ili veštine učesnika u igri, nego od slučaja ili nekog neizvesnog događaja.

Nešto baš nisam ubeđen da su Lazarević i ekipa imali uopšte neku dozvolu, naročito ako se sagledaju njegove tvrdnje gde će i oni učestvovati u igri bez obzira što su njeni organizatori, i da li su time uopšte omogućeni isti uslovi za sve učesnike, kako je po slovu zakona.

Povezan tekst:  Odgovor na tzv. dokaz o SFtoYou društvenoj mreži

Na žalost svih nas, klip sa Lazarevićem gde spominje kako i oni učestvuju u famoznoj nagradnoj igri nisam uspeo da sačuvam. Za utehu ostao nam je ovaj Pejićev video, kao i usnimljena web stranica, sada već ugašene igre.[DOPUNA: video ipak imamo, pogledati dodatak za tekst]

Koliko god se oni trudili da sad sakriju ovu propast, neke činjenice uvek izbiju na videlo. Recimo kad pogledate sliku dole, videćete da su osmislili te neke ciljeve u rangu Kickstarter-a, pa kad se otključa jedan cilj, onda se juri drugi, treći itd. Po raspoloživom broju preostalih tiketa za nagradnu igru, ispostavilo se da su jedva skupili njih 36 (prevedeno: prvi nivo 2.200 nagradnih tiketa, a 2164 je još uvek raspoloživo).

Inface Invest rasulo – Kruljac napustio šemu

Ja sam već ranije prokomentarisao, kada se pojavila ta vest o nagradnoj igri, da neće uspeti da skupe ni 50 učesnika i eto bio sam u pravu. Nakon što su provaljeni u komentarima ovde na blogu, cela ova stranica je uklonjena i sajt je postao nedostupan.

Stvarno neverovatna zamisao marketinškog direktora Infejsa, ako je ovo uopšte i bila njegova zamisao. Lično nisam ubeđen da je ova ideja bila baš Kruljčeva, ali kad je neko očajan možda i ne čudi. U svakom slučaju rezultati su porazni, a reakcije verovatno burne, čim su grupu prebacili sa javno dostupne u privatnu.

Prethodno je Kruljac odlučio da bude neko vremene nedostupan članovima Infejsa zbog navodno velikih obaveza. Obaveza koje se očigledno odnose na uklanjanje promotivnih klipova Infejs Invest šeme, i tihi odlazak iz nje.

Kako drugačije tumačiti to što više nema ovih 25 klipova i svakim danom ih je sve manje.

Nije da su obrisani ali više nisu javno dostupni (unlisted) u pretragama, a najverovatnije će nakon ovog teksta već biti prebačeni na private kako niko više ne bi mogao da vidi brutalno neiskrenog Kruljca (Napomena: već ih je prebacio na private po okončanju pripreme ovog teksta).

Povezan tekst:  Krađa identiteta preko mrežnog marketinga - primer Inface Invest group

Jeste, njegovo čuveno “brutalno iskreno” svedočansto o Inface Invest je sada sakriveno ali ga zato možete ga videti još uvek ovde dole, bar dok ne zatraži njegovo uklanjanje.

Danijel Kruljac je uspeo sasvim sam da dokaže celokupnoj javnosti koliko mu se može realno verovati.

Tako da, za sve vas koji pretražujete internet za termin Tko je Danijel Kruljac, budite uvereni da se radi o serijskom prevarantu, velikom šarlatanu i hohštapleru, bez trunke stida, časti i morala, koji će vam pevati pesmu i pričati bajke dokle god bude mogao da vam izvuče neki dinar, kunu, dolar ili euro. Čim prestane da mu bude isplativo, povući će se poput puvanjka, tiho uz što manje talasanja, uz obavezno brisanje i prikrivanje bilo kakvih promotivnih materijala, klipova i prezentacija koje je naštancovao za promociju svoje bivše šeme.

A što se tiče Lazarevića i Pejića mislim da ne postoji ni jedno opravdanje niti nešto što ih može oprati nakon ovog debakla. Natpis na majci Lazarevića je govorio sam po sebi pre nekoliko meseci a nakon ove “nagradne igre” nisu potrebne druge potvrde da bi se dokazalo koliko su lažni (FAKE) i on i Pejić.

Još samo da se desi neko hapšenje pa da stvarno nazdravimo. Ovo naravno zavisi od članova Inface ako su voljni da ih ovaj dvojac i dalje vuče za nos nakon svega ovoga. Kruljac je izgleda shvatio u kom će pravcu da ide ova farsa i zato je brzinski spakovao kofere i zapalio.

Tako da poštovani članovi Inface, na vama je. Ako dozvolite da vas i dalje zavitlavaju, onda niste ništa bolji od ovaca koje čoban (Lazarević) voda gde mu se prohte. Progutajte ponos, prihvatite da je vaš novac možda zauvek izgubljen ali bar omogućite Lazareviću da se malo više hvata za taj inhalator, i to ne samo kad čita ovaj blog.

Povezan tekst:  Inface invest prevara

Živi bili pa videli.

Dopuna 12. April 2022:

Neka dobra duša je ipak sačuvala snimak gde Lazarević govori kako on i Pejić takođe učestvuju u nagradnoj igri, tako da imamo dokaz da su obojica spominjali nagradnu igru, a vidljiv je i sam sajt “lutrije”, koji od nedavno više nije dostupan, jer je cela “lutrija” izgubila smisao sa tako malim brojem učesnika:

Evo i snimaka:

Nakon gledanja prvih nekoliko minuta, postalo je sasvim jasno zašto je sve propalo sa tom tzv lutrijom. Pre svega jer je Lazarević praktično ucenio svoje stado preteći im da će ostati bez “posla” ako ne kupe tikete i dovedu nove naivčine (oko drugog minuta prvog dela). Drugi razlog je što oko petog minuta naveo kako će učestvovati i on i Pejić, što ne postoji nigde u svetu, ali pošto im gori pod nogama zbog nedostatka para, oni su odlučili da idu kudo puklo pa puklo. I puklo je, ali njima na štetu. I još će da puca.

Pozitivno je što od tih navodnih 800 članova koji “imaju mogućnost da rade”, samo njih 34 je pristalo da skine gaće i dopusti da Lazarević radi sa njima šta mu se prohte. Još samo kad bi pokrenuli po neku tužbicu, ali sumnjam da će stići dotle. Verovatno će pre da se oproste od tih para nego što će gubiti vreme po sudovima.

Inače Kruljac jeste zvanično bio marketinški direktor Inface-a ali još jednom smatram da nisu sve ove sulude ideje bile njegove. Ko iole se razume u marketing, zna da pretnjama i ucenama se najčešće postiže suprotan efekat, tako da možda je početna zamisao o nagradnoj igri bila Kruljčeva, ali je suludi Lazarević odlučio da tera po svome. Nije isključeno da ćemo saznati više o tome u bližoj budućnosti, ako neki od članova tima odluče da progovore i skinu delimično krivicu sa svojih pleća.

U svakom slučaju, veliko hvala dobroj duši koja je sačuvala kopiju snimka.

Pretplati se
Obavesti o
guest

83  −    =  74

157 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Djeksi
Djeksi
april 12, 2022 11:42

Trebao sam sliku da ti pošaljem gde se pobednica zahvaljuje na pobedi a piše da je član glavne Inface grupe od dana ‘pobede’ .

Pukli su skroz . Napisao sam već na drugom članku niz imena promotera koji su batalili da ih promovišu. Nikad neću zaboraviti kad je jedna od tih nesrećnica kupila ćerki za 18 ti rođendan ‘franšizu’ i stavila sliku sa proslave uz natpis ‘majkin franšizer’ . Hahaha vrhunac kretenizma i promašenog idiotskog života. Treba okrenuti Kruljca dole u Đakovu na mob i pitati što je pobegao iz Žarkovo sitija ?. Nekadaa davno , davno sam imao neki cd sa remiksima pesmama i bio je natpis na njima ‘Žarkolovci rmx’ – ne bi me čudilo da su se pojavili u 2022 ‘lovci’ na Infejs . Ko zna kome sve duguju lovu. A kad smo kod Riste Marjanovića 10 – imam jedan trač al’ to drugi put ???. Ovim putem bi Zokija i preostale Inface prevarante krstio sa ‘Žarkolovci’ . E pa dragi moji ‘Žarkolovci’ izgleda da proslavu ove godine Inface rođendana imati nećete ??. Zoketo dobićeš šećer od nas,idi druže malo obiđi familiju a ne samo da ti komentarišu slike ??????.

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
april 13, 2022 13:09

Željno očekujemo i snimak i trač. Usput, danas je youtube inface kanalu nekoliko snimaka manje – 126!

Brvo brisanija, pa onda bežanija!!! ???

Saša Milenković
Saša Milenković
april 12, 2022 19:56

Mogu da se kladim da je “dobra duša” neko iz Lazarevićevog ili Pejićevog bliskog okruženja. Ko bi inače imao snimak?

Frankie
Frankie
april 13, 2022 20:24

Mene je veoma začudilo da je Zoki pustio Kruljca pravo da vam kažem. Mora da je toliko kukao da nema novca, a Zokija je prenelo od lošeg Mlađinog punila pa ga je isterao na kolodvor. ????

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Frankie
april 16, 2022 14:01

Pozdrav drugari i podblogeri,malo sam na ‘putu’ što bi se žargonski reklo jer ja za razliku od Mlađe Kokaniđe i Kruljca svoj ‘leb stičem drugačije nego oni. A sve košta i niko te ne pita odakle ćeš dati već samo daj. Ja doduše nemam svoj prostor u Riste Marjanovića 10 a i ne bi nikad bio blizu ‘svemirskog’ broda. Više sam za ove brodove što plove rekom 😉 😉 . Zato ne komentarišem non stop al’ pratim sva pisanja. Pa ja mislim da bi trebalo neki Infejs-ovac da nam se napokon obrati ovde i da nam kaže gde je Kruljac ?. Živa propast po meni,pred samin ponorom dna su. Ukoliko još neko pobegne Gramis Invest slobodno može da traži druge zakupce ?.

Marin
Marin
april 16, 2022 18:22

Nikada ne komentarisem izgled, ali ovi ljudi su tako cudni.

Kruljac nema beonjace…

Ovaj Zoran vidi se da je nadrogiran i svojom mastom i praznim samopouzdanjem i mozda nekim narkotikom…

Smatram da niko ko je ostecen nije u vinklu (izvinjavam se) kada je mogao da poveruje ovim nakazama dusevnim.

Treba ih pozvati na odgovornost, njih i ljude koji su ih dizali u nebesa laznim svedocenjima. (Secam se imena Jasna) kao i mnoge koji sada rade nekakve projekte i zamajavaju sirotinju po drustvenim mrezama.

Saša Milenković
Saša Milenković
april 17, 2022 06:16

Evo jedan trač: moj rođak koji ima firmu za prevoz i selidbe treba u narednim danima da seli nekog iz Riste Marjanovića 10.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
april 17, 2022 07:57

Too Salee,ajde ako možeš onako izokola ispitaj ga šta je selio ?. Da nisu možda neki kompjuteri i lila šank ?? ? A slušajte moj trač : U blizini Inface štaba postoji neka firma tj servis i ljudi koji tu rade su se u više navrata susretali sa izvesnim ludakom obučenim malo čudno ? koji im je pretio policijom i tužbama jer ometaju njegov ‘posao’ . Pošto je meni to sve preneseno prenosim i ja ovde. Kažu da se ponašao bahato,neobično i da je izletao iz te čuvene zgrade. Ekstentrično im je delovao pa ga nisu kažu shvatili ozbiljno ?. Više puta se ponavljao isti scenario. U fazonu čovek dođe sa kučetom i preti i lupeta. E SAD NA KOGA VAM OVO LIČI ??? ? Meni samo jedan lik pada na pamet. Kad sam slušao uživo baš sam se obradovao jer sam odmah identifikovao ludu glavu. Ovo što im sad radimo je baš kupanje u blatu ali zaslužili su ??. Pretili su nam tužbama i svačim. Eto im sad njihov svemirski brod. Pa kad je Jasna pobegla i Kruljac haha.

Ne znam dal je živ klip o osnivanju 1600 holding firmi ?. POZDRAV INFACE POBEGULjAMA I UPRAVI UZ PESMU : OTPLOVIMO U NEPOZNATE PREDELE GDE SUNCE JE I NIKO NAS NE POZNAJE ?.

Šta jee Infejsovciii bežanija u toku ?

Saša Milenković
Saša Milenković
april 17, 2022 13:01

Uporedite nastupe Lazarevića i njegovo postpanje prema svome stadu sa kondukterom (P. Vujisić)….

Ovo tek neodoljivo podseća na Inface

A tek sličnost između Pejića i Miška Krstića

Djeksi
Djeksi
april 18, 2022 09:20

E ljudi Kruljac na instagramu otpratio Zokija i glavni profil Infaceinvest ali mu je u slikama gde je označen ostao tag sa tog profila ???????. Haha a Zoketo ga prati ???. A na slici je i glavna zvezda naših osmeha i prva pobegulja Inface invest prevare Tomislav Pogačić i to u zagrljaju Mladena – kralja mita i korupcije ?. Haha znači uđete u Insta kod Kruljca i kliknete na zadnju stavku i izađu vam te divne slike. Daj da slikamo to da se smejemo zamlatama 🙂 . Znači tikva pukla,Kruljac počeo da pravi nešto novo. A Zoki kuda će Zoki ?

Saša Milenković
Saša Milenković
april 18, 2022 10:24

24.04. je našem Zokiju rođendan. Da li da mu čestitamo objavljivanjem snimaka/fotografija/printscrren-ova nagradne igre?

Djeksi
Djeksi
april 18, 2022 10:41

Hahahaha našem Zokiju ??. Najbolje da mu kupimo krem bananice iz Tsv diskonta i a Mladen Pejić će mu pokloniti lisice ?? .

Da se ne trošimo previše ! Inače izvesni B.J koji je radio održavanje za Sc net i Onecoin je radio i za Inface usluge snimanja i programerstva.

Strašni su a Izarada sajt je uradio recenziju

Truerain maker programa. https://izarada.com/recenzije/truerainmaker-prodajne-tajne-utisci-i-istina/

Saša Milenković
Saša Milenković
april 23, 2022 11:25

Evo još jedan trač od kolege iz Hrvatske, da parafraziram:

“državno odvjetništvo, DORH, bi trebalo da u narednih mjesec dana poduzeti pravne radnje protiv lica iz Republike Hrvatske i Republike Srbije usled kaznenog djela prevare, a uz pomoć svjedoka saradnika”

Državni odvjetnik/tužilac mislim da se zove Nevenka Kočalija ili nešto slično, nisam zapamtio.

Razmišljam, da li je to možda ovo vezano sa prijavom Vladimira? Možda se Kruljac povukao jer će biti svedok saradnik? Pade mi na pamet, da i Pejić može da bude svedok saradnik, s obzirom da su bivši policajci koje uhvate u kriminalu, najčešće zbog smanjenja zatvorske kazne, postaju saradnici policije i veoma korisni izvori informacija.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
april 24, 2022 11:19

Nije Kruljac ušao u tu priču. Saša je opet pokazao da zna ‘znanje’ oko ljudi,supa,mupa i saradnje. Evo da ja dopunim dalje : Kruljac je lik nevažan totalno da bi bio saradnik. Nema nikakav papir koji ga obavezuje da je on išta bio u Inface prevari. Obrisao je Zokija sa instagrama e tu kreće milicajska priča ? .

U slučaju svake istrage odnosno svake saradnje milicije i nekog kome bi bilo delo oprošteno u zamenu za cinkarenje zahteva se da cinkaroš i osumnjičeni za veće krivično delo OSTANU U KONTAKTU na istom nivou. To znači da nema prekida kontakta,brisanja sa fejsa i svađa. Nego sve polako i ništa naglo – dok ne zazveče lisice gde treba . Tako da je Kruljčev beg čisto ekonomske prirode . Lepše je Satnici Đakovačkoj jesti kod kuće nego iz Gomeksa jesti bajat hleb i spavati kao portir u zgradi ?.

Na šta je spalo profesorsko znanje. Ja bih pre rekao da je Đomla otišao u drukare 🙂 . On je i u prvom padanju namontirao onog lika sa kojim je šljakao ‘punilo’ . STARI JE MONTAŽER MLADEN . TO SE VIDELO NA KILOMETAR !

Sad će on lepo da namontira Zokija i ove nevažne što su ispali iz priče i normalno ispašće da je on iskorišćen i prevaren i da spada u red žrtava tj oštećenih i to je kraj balade. Na sve to dodajte i ovaj novi klip u kom je Zoki sam totalnooo ! I to nosi neku poruku sigurno.

Laza
Laza
Odgovor za  AntiMLMSrbija
april 25, 2022 12:09

U grupi nista, par objava od kad je zakljucana, po neki: cestitam clanu dosao do Gold itd, i Lazarevic koji trazi da grupa sluzi za animiranje novih clanova a ne “edukaciju” starih.

Sto se tice snimka ovog klorasa, ja ne znam u kom filmu on glumi, i to veliko sto se sprema ce biti njihovo hapsenje nadam se. Ali on verovatno cilja na onu novu SFToME mrezu koja ce zajebe fejsbuk hahaha

Samo vas posmatramo
Samo vas posmatramo
Odgovor za  Samo vas posmatramo
maj 3, 2022 12:19

Čini mi se da je nešto počinje da se plavi u ovoj ulici. Možda jorgovan, možda uniforma, možda dvoje civila u plavom autu…

A ulica kao iz bajke. Koje? ivica i Marica?

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Samo vas posmatramo
maj 3, 2022 13:39

Možda kamion za selidbe ? ?

iZarada Dobriša Marić
iZarada Dobriša Marić
Odgovor za  Samo vas posmatramo
april 27, 2022 16:54

Možda bi bolje bilo da malo posmatrate svoju kuću?

Ah da, tamo nema ništa sem “tuga” 😀

https://imgbox.com/eZxRPWU5

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  iZarada Dobriša Marić
april 27, 2022 18:46

Hahahahaha Zokijeva pesma je :

Stara kuća stari crep

Siroma’ sam al’ sam lep ????

Odrali smo ih ko kinezi kučiće ?.

Više ljudi prati neki Fast food

nego što oni imaju članova ?.

Zorane Zoketoo oglasi se ??.

Ljudi koja je to bežanija iz naj firme

na svetu ??.

Gde je Peđoni Maslačak ? ?

Veliku pozdrav za preostalih 6 članova

Inface potonulog broda uz pesmu :

Zaštooo me mučiš kadaaa me ne volissš

Što me ne ostaaaviš 🙂 ?.

PEVAAAJJJJJJ ZOKIIIIIII ?

AJDEE ZOKIII ko u filmu ‘Do Koske’ !

Jel se sećate kako je pretio da će me naći ?

Mene i Zvezdu ?

Ipak je bilo obrnuto ?.

AJDEEEEE ZOKIII OLOŠU I prevarantuu

pevaaj : Tiii uživaaš dok jaa plaččem aaajj 🙂

Plačem i tugujem !

Djeksi
Djeksi
april 27, 2022 05:02

Ja nisam kliknuo na ove vaše linkove niti ću,ali sam se obradovao što ste tu na blogu tj u našoj blizini ??. Inface bitange i prevaranti sa potpisom – Posmatramo vas ?. Hahaha i mi vas već jako dugo i služite nam za pranje podova podsmevanje i umesto Amazona koristimo vaš veb šop koji ne postoji ?.

A gde je taj veb šop nesrećnici i Inface akademija sa 7 edukacionih faza ? ?

Ako je neko kliknuo na ova 2 linka nek mi prepriča sadržaj ! Hahaha možda piše da se vratio Tomislav Pogačić i Jasna Popović ????. Moraju jadni da shvate da su prevareni 🙂 ali još nisu mučenici na tom nivou.

Samo vas posmatramo
Samo vas posmatramo
april 28, 2022 10:58

Ko voli detektivske romane – poveznica za ove linkove ima svoju šifru: Uskok

Biće jasno svima nakon određenog sleda događaja u doglednoj budućnosti….

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Samo vas posmatramo
april 28, 2022 17:30

Pa dobro jel dotle došlo da cinkaroši pišu krimi romane ? Koji je rasplet ? Vladimir prijavio Mlađu dilera a on namontirao Zokija i Tomu Pogačića a Kruljac pobegao usled obračuna 2 stara pajtosa tj. Mlađe Kokaniđe i Zoketa ?

Ili Ružica Vemić i Jasna Popović prijavile Kruljca i Predraga nama dragog a njih dvojica namontirali Mladena ? Ili ste mene prijavili i Antija oba i Sašu ? E sav sam se prepao ako je zadnji scenario ?. LjUDI PAZITE SAD OVE CINKAROŠKE FORE !!!!!! Kad su registrovali ‘firmu’ išli su na Sejšele – ko nekad Srbi iz Srbije u Beli Manastir :)))))))) :))))))))) a kad je stvar došla do milicije onda brže bolje cvile pred hrvatskim pravosuđem. Pa što niste od početka Srpsko – Hrvatska firma nego prvo Sejšeli a onda cinkarenje ???. Izgleda da bi sad svako da spasi svoje dupe :))) . A u slučaju da ste nas ili mene prijavili ? – Odma’ vadim ličnu kartu Rsk na uvid ?. Bednici,cinkaroši i plačipii… Sad kad nečija guza bude zaglavila zatvor trebaće im lila gaćiće a ne lila šankovi ???. Kakvi bedni ljudi – ‘odma kad je prpa pozivaju na miliciju !!!!!!!!!

Don carleone
Don carleone
maj 1, 2022 08:18

Pozdrav svima u Slovenije radi za ove majmune jedna osoba zove se Nadja Tapainer. Glupa skroz do kraja. Ova jadnica jos vjeruje u ovo ali kad pogledas nema sta da jede. Voli bi da se zatvori ove prevarante.

Djeksi
Djeksi
maj 10, 2022 12:29

IDEMO MALENA ŽIVOT JE PRED NAMA !

ČUVENI SAŠA IZ LAPOVA URADIO RECENZIJU SOPSTVENE INFACE STRANICE :

Da li je InFace Invest Group prevara? Pitanje koje muči mnoge, iz razloga zato što je ponuda ove kompanije veoma primamljiva, a komentara ima raznoraznih. Odgovor ćete naći u ovom članku, kao i kakva su dosadašnja iskustva, kakva je zarada i isplata.

Ja sam Saša i dobrodošli na moj blog gde pišem na temu online zarada. Mišljenja o kompaniji InFace Invest Group su različita, jedni kažu da je super, drugi kažu da je prevara, ali šta je od toga istina?

Nije Baš Tako Kao Što Su Obećavali

Iskreno da vam kažem, kompanija je puno toga obećavala, ali se malo toga obistinilo, da ne kažem ništa. Evo već dve godine a ni traga od Online Shopa, tako da od zarade nema ništa.

Povećali su članarinu, ukinuli su povrat novca u slučaju nezadovoljstva, pa su čak i promenili neke uslove koje po meni nisu smeli da diraju. Naprimer na početku je bio uslov da se dovede bar 1 član, a sada su dodali uslov da se mora dovesti još 1 član, što po meni ne pije vodu.

Tako da je na kraju ispalo da uopšte nisam zadovoljan radom kompanije Inface Invest Group i ne bih vam preporučio da tu gubite svoje vreme. Ako želite da ozbiljnije zaradjujete i da se bavite online zaradom od kuće, predlažem da pročitate ovaj članak:

Online Posao Od Kuće – Kako Sam Ja Uspeo

Tu ćete naći prave načine za odličnu zaradu kojima se ja bavim i nisu teški, sve sam lepo objasnio. A Inface Invest Group me je jako razočarao, tako da sve ovo što sam napisao ispod, ispostavilo se da je velika laž.

UZETO SA SAŠINOG SAJTA :https://tvojaonlinezarada.com/inface-invest-group/

Hahahaha pobego i Saša a žena mu dobila glavnu nagradu ?

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
maj 11, 2022 20:13

Идем преко земље Србије,иде срце где му милије ?? ? !

Šta je bilo Inface poštenjačine ?

Ima li i danas neka pretnja ili novost ?

Šta ste se ućutali ?

Jel ste sklopili neki pakt još ?

Kako stojite sa veb šopom ? ?

Idemo ponovo splet pitanja :

Zašto je isteran Tomislav Pogačić ?

Zašto Kruljac ne prati više Zokija na instagramu?

Za koje delo je osuđen Mladen Pejić?

Ko je Vladimiru uzeo pare i blokirao mu poziciju ?

Gde je Infejs ‘akademija’ ?

Zbog čega ste registrovani na Sejšelima ?

Zašto je vaša ‘mreža’ članovima tuga ?

Šta bi sa 1600 novih holding firmi ?

Zašto vas pljuje Saša ‘franšizer’ ?

1000 pitanja nigde odgovora !

Pozdrav svim preostalim članovima Infejsa,kojih je ukupno 5 a do juče ih je bilo 6 ali je Saša otišao uz pesmu : JEDNO STABLO A DVE GRANE – JEDNA VENEE DRUGA LISTA ?

HEEEJ ŽIVOTE HEJ SUDBINO ZAŠTO NISI SVIMAA ISTAAAA??????

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  AntiMLMSrbija
maj 14, 2022 20:22

Anti mlm slobodno posle ovoliko udaraca po mlm prevarama,ja mogu da te oslovim onako žargonski sa ‘šefe’ 🙂 . E pa šefe pao je broj Inface klipova na 122,Zoki je sad brisao one sa brojkama 1,2,3 . Ostao je samo broj 2 🙂 – Svi su nas proverili . Mora da je klipovima 1 i 3 iznešena vrednost ‘kompanije’ . Tako mi se čini ako me sećanje dobro služi. Nema za sad drugih informacija o ovoj bagri. Svakako pratimo nastavak potonuća lila Titanika ?. Osim što se hvale da su ušli u tal sa milicijom,uopšte ih nigde na veb nebu nema.

Djeksi
Djeksi
maj 15, 2022 12:12

KRULJAC PRODAJE POZICIJU ??

TO JE NOVI INFO !

PRVO OBAVEZE PA BEŽANJE U BARANJU I NA KRAJU POZICIJA BROJ 450 SE PRODAJE????????????.

OBRNULI SMO IGRICU ?

milica
milica
maj 15, 2022 12:33

Jutros je osvanulo na fb: Da li sanjam?Hahahaha,brat Danijel Kruljac prodaje svoju poziciju u najboljoj kompaniji na svijetu,IFIG?Hahahha….misevi bjeze dok Zoran lazarevic,stoicki,ocekujuci poziv tuzioca tone sa svojim lopovskim brodom i mahinacijama..hahahah

https://ibb.co/sWwhM6G

Steva
Steva
maj 15, 2022 16:50

Uslikano u Riste Mrajanovica 10, odmah pored Gomex-a.

Definitivno im je tu jedan od Stekova…

https://ibb.co/5YbyWSR

Djeksi
Djeksi
maj 17, 2022 07:34

Dok ti Antiša dodaješ slike oni brišu klipove.

113 klipova na Inface ‘Official’ kanalu ?.

Djeksi
Djeksi
maj 17, 2022 08:14

Mario marketer počeo da reklamira Zenik Poga koin ? ali klipove iz Infejsa obrisao nije !

https://youtu.be/Ku4EDA2aIEs

Djeksi
Djeksi
maj 17, 2022 08:20

Avlije avlije pune behara šaljem ti veb šop preko drugara ?. 3.11.2019 objavljen klip ???????. Pa de je taj veb šop ?

https://youtu.be/1VFBtXzXc_g

Tako je govorio Zoki
Tako je govorio Zoki
Odgovor za  Djeksi
maj 17, 2022 10:07

Mislim da mu je ovaj najbolji. Ovo treba neki psihijatar da pogleda. Kakva manipulacija, kakve laži… Ovo treba da se sačuva.

https://www.youtube.com/watch?v=DoJiTFFyumk

Lazar
Odgovor za  Tako je govorio Zoki
maj 18, 2022 13:37

Ahahaha, auuuuu! Znači, umirem ???

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Lazar
maj 18, 2022 16:47

Crne oči dala si mi nano – on ih nećee

On ih neće – nikad nikad u životu ne imao sreće ???? !

Tako je to nekad davno otpevala Zorica Brunclik u filmu ‘Špijun na štiklama’ .

A sad u Žarkovu to Zoketo sa svih 50 članova familije peva Danijelu Kruljcu .

Danas imamo 112 klipova na Inface kanalu.

Pitam se što Zoki ne dođe do Vukovara ?

Možda zazveckaju lisice na Iloku ? ?

Braća Kruljac prodaju poziciju ?.

Da se ne ponavljam bezveze ali sad kad uzmu 3-4 miliona evra pa sazidaju vilu ima svi mi iz okoline da gledamo. Videće sad cela ‘Europa’ da se u Beogradu lova pravi ni iz čega ! Ako me nešto raduje to je onda totalni Inface fijasko.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  AntiMLMSrbija
maj 19, 2022 07:16

Koji snimak si sačuvao od svih ovih ?

Dzaba se kriju kad ima još mnogo kanala sa zaostalim materijalom koji nije u njihovom vlasništvu ?. Samo rokaj Antiša !

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  AntiMLMSrbija
jun 7, 2022 13:17

Antiša Mario Marketer pobrisao klipove ?. Ako si sačuvao,sad možemo da gledamo Zokija do besvesti i da se smejemo. Mora da im se smeši ćorka čim svaki klip koji mi iskopamo oni obrišu. U stvari oni gledaju šta pišemoo i samo lude od nas ?.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
jun 8, 2022 15:28

Zagrli me oko vrata Poga koin se diže,ne može nam Zoki ništa ako priđeš bliže ?

Tv Beli Manastir sa ponosom pušta stari hitić : Kotizacija 5e ?

Da bi Tomislav imao gorivo da se vrati kući ?

Djeksi
Djeksi
maj 17, 2022 10:53

Hahaha Rai,Fox,Bbc meni plaćaju velike pare

rekla Zokiju novinarka ?. Ona je novinarka ko i on vlasnik svemirskog broda ?.

Ubedljivo najjači klip,slažem se !

Sve to privesti pa u pritvor,da se malo istraže

papiri. Oni sad doduše ovde se hvale da sarađuju sa miilicijom ali to je više njihova mašta nego realnost. Znači u Satnicu Baranjsku lepu i divnu uskoro stiže nekih tri ili četiri miliona evra . Kad se proda ‘pozicija’ od braće Kruljac mislim ?. Taman da nikne vila neka da možemo i mi obični smrtnici da je vidimo sa obilaznice oko Osijeka. Jbg sad kad nikne neboder u Satnici od love iz Žarkova ???.

Nema Kruljca više na kanalu
Nema Kruljca više na kanalu
maj 19, 2022 21:18

Danas je Inface invest Youtube kanal(izacija) spao na 106 snimaka. Kao kakva ostavljena žena koja briše (cepa) zajedničke slike, Lazarević briše videa sa Kruljcem. Zato jedna pesma https://www.youtube.com/watch?v=CXym-73tE2E

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Nema Kruljca više na kanalu
maj 20, 2022 02:32

Nekad davno je u Beogradu su bili autobusi Braća Šarac a sad očekujemo na području Sremsko Baranjske oblasti prevoznike sa imenom Braća Kruljac ? ! Kad se prodaju obe pozicije pa biće jači od opštinskog budzeta sela Orolik ?. Ako je ‘firma’ vredela 24 miliona nečega onda je njihovo barem 8 miliona nečega. 2 brata x 4 miliona nečega i eto novih milionera iz ravnice! Šalim se naravno,nemaju da kupe gaće na Osječkom buvljaku nedeljom ?. Neki isto prodaje poziciju a komentar drugog Infejsovca je : Zašto prodaješ,rekao je Zoketo da će u junu sve biti jasnije jer tad kreću svi projekti ? . Haha eto blogeri čekamo jun 2022 ko nekad 1 svibanj 2020 kad se čekao veb šop i chat mreža. A da ja zaboravio,još se čeka veb šop 🙂 .

Pozdrav Zokiju od braće Kruljac iz Satnice uz pesmu : S’ druge strane granice osta’ duša i srce,rastaviše srca dva plače Zoki plačem ja ?? .

Zloupotreba službenog položaja
Zloupotreba službenog položaja
maj 20, 2022 20:41

“Nepoznata informatička firma” nije baš nepoznata. Stefan Radivojević, zet Zorana Lazarevića je direktno uključen u razvoj društvene mreže. Dragi franšizeri, postoji mogućnost da je Zoran Lazarević angažovao svog zeta i njemu (pre)platio razvoj društvene mreže i tako vaš novac izvukao iz firme, tako da kada kaže da je platio ogroman novac neimenovakoj informatičkoj firmi, verovatno ovaj put govori istinu. Ovde definitivno ima elemenata zloupotrebe vašeg novca, tj. zloupotrebe službenog položaja i sticanja protivpravne koristi.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=bSV1uOLOC6I

Vladi Mir
Odgovor za  Zloupotreba službenog položaja
maj 25, 2022 00:06

Čekaj čekaj, hočeš kazati da je naš uloženi početni kapital od ciframa od 500 tisuća € za programiranje, izradu stranice, webshopa, socijalne mreže….zapravo otišao kao rashod, zetu od Lazarevića?

Ah…kako ću sad da im nadopunim prijavu to je čudo??? nama nekoliko zatvorili pozicije na prvih 100 mjesta jer smo tražili da prodamo svoje vlasništvo a nisu dozvolili pa čak i prijetili a sada Kruljac prodaje preko Facebooka? Kako nama to ide u korist kao i ovo sa “zetom” a znao sam da je to krađa našeg novca i da Mladen naivna budala vjeruje ovom prevarantu da te usluge zaista toliko koštaju. Kraj im je siguran vezano za onu prevaru oko poreza, to nema potrebe da se nitko brine.

Ne znam dali moji frendovi iz Istre čitaju ovaj blog redovno ali u slučaju da čitaju; “dali sam bio u pravu i 2020 i 2021 kad sam tvrdio da na taj način Lazarević vrši prevaru i partnera a ne samo nas ulagača, zato je poslovanje prebačebo u Srbiji bez da se to u početku govorilo. Sve je to učinjeno da bi se donekle provukli ispod radara zakona na snazi iz EU. Također ovaj neki blesan koji šalje neki link na Uskok….daj skini pelenu prvo jer kad si u svijetu negdje naišao obavijest takvih institucija da vode istragu protiv nekoga.???? pa to je isto kao da lopovu kažeš, tamo ti stoji policija, nemoj da kradeš ulje iz te trgovine. Moje su 3 pozicije unutar broja 65 prodali za nekih 15000€ a neki kažu i više koliko su uspjeli saznati. Od mojih prijatelja i po 15 tisuća € za poziciju. Uglavnom ovi što su prvih 50 koji su još uvijek unutra a ne rade posao jer znaju da je sve teška prevara, ne zarađuju više ništa a nalaze sa unutar prvih 50 te velike InFace grupacije ????

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Vladi Mir
maj 25, 2022 06:45

Pozdrav Vlajko ! Daj baci još koji komentar 🙂 . Kruljac jeste pobegao u Satnicu 🙂 . Samo peri deri Vlajko,sipaj argumente ?. Međunarodna prevara,čim su računi u inostranstvu. Imaš li informaciju da li je nastupio kolaps ili će tek nastupiti ?

Djeksi
Djeksi
maj 23, 2022 08:38

Danas 103 klipa ali Djeksi uvek nađe skriveno blago ?.

milica
milica
maj 23, 2022 18:03

U strahu od krivicnih prijava,konacno se oglasio i Zoran Lazarevic,pokusavajuci obecanjima da smiri ovce i da ih odrzi na okupu.Zoki,ocekuj specijalno odeljenje za internet prevare….neces imati miran san

https://ibb.co/zXT1jYp

Djeksi
Djeksi
maj 24, 2022 12:22

Ma neće Zoketo u zatvor šta vam je ljudi ! Vidite da su dali tal i ušli u ‘priču’ tako bar oni kažu. Zato i žuri da napravi veb šop,da bi prijave izgledale bezveze. U fazonu,tužite me ja sam sve obećano napravio. To su te cake i fore. Kruljac pobegao u Baranju,znači nema ni svedoka ni dokaza. Tako da su to samo naše želje nažalost.

Vladi Mir
Odgovor za  Djeksi
maj 25, 2022 00:15

Nisu želje, a Kruljac može da bježi i na Sibir ako želi, Pejić i Lazarević su ta dvojca koji su nama prvo uzeli novac, prodali priču kao dioničarima a kasnije sastavili drugu priču, ugovor, pravila i preselili sve izvan EU. Ono što ja znam Lazarević i Pejić su ljudima uzeli ogroman novac iz novčanika za porez na transakcije u nazad i da taj porez šalju u svakoj državi od koje je vlasnik pozicije. Nitko to nije od nas dobio jer porez nisu uplatili u Srbiji 1.7 a niti kasnije….a niti danas po službenoj informaciji što ja osobno znam. Tako da naše tužbe su na stolu a paraleno čekamo okončanje prijava koje su još pod istražnim radnjama i to ne samo u Hrvatskoj. Ipak je to međunarodna prevara….

Od montaže do reglaže
Od montaže do reglaže
Odgovor za  Vladi Mir
maj 25, 2022 11:08

Polako se bližimo raspletu ove priče.

MONTAŽA: Po meni je najverovatniji scenario da će pravosudni organi Republike Hrvatske ponuditi nekom iz vrha firme da bude svedok saradnik. Možda će to biti Pogačić, možda Kruljac, možda Masleša, ne bi me čudilo da zbog mentalnog sklopa to bude Pejić, i pretpostavljam da će do zadnjeg momenta da se kune Lazareviću na vernost da to nije on, nazivaće ga bratom, “Zar bih ja to mom bratu uradio..” i slično. Mislim da pravosudni organi Republike Srbije tu neće biti umešani, već će eventualna hapšenja biti po međunartodnoj poternici.

REGLAŽA: Ukoliko se Lazarević proglasi krivim, verovatno ga čeka dugogodišnja reglaža donjeg trapa u nekom od zatvora EU.

Na njegovom mestu bi većina ljudi ponudila bar onima koji su uplatili 100 i više evra povraćaj i obeštećenje, mada je upitno da li više voli svoju zadnjicu ili pare.

Oduzimanje nezakonito stečene imovine povezanim pravnim licima jedino je moguće uz GRAĐANSKOPRAVNI POSTUPAK (IN PERSONAM), nakon odluke suda, tako da građani Republike Hrvatske mogu na ovaj način da nakon završenog postupka i osuđujuće presude traže oduzimanje i povratak imovine od povezanih lica. Prepuruka za Vladimira je da proširi kaznenu prijavu za utvrđivanje povezanih pravnih i fizičkih lica i tokova novca. Ovo može da traje dugo, nekoliko godina,, ali je poprilično izvesno da može da se povrati bar novac a povezana lica opterete materijalno.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Od montaže do reglaže
maj 25, 2022 12:41

Kasniš direktore sa reglažom i montažom,za mnom jedno mesec dana ! Ko će drugi da montira nego Mlađa,jedino će tako optužnica izgledati validno. Da je suvlasnik prešao suvlasnika a svi ostali međusobno nenamerno sebe pa ostale. Pogačić Tomislav i npr Ružica Vemić onda samo mogu da budu kolateralna šteta i to je to. Sdb zatvara krug / domaći film / . Jao meni dođe 1000 puta da ispišem ime Tomislava Pogačića ??. Ljudi toliko jada bede poniznosti,laži,siromaštva,mutavosti i ulizivanja leži u toj glavi ??.

Kako je Poga Zeniq ex Inface Lider plakao u vebinarima ??. Neću to da zaboravin nikkaad i kad budem imao 78 godina pričaću po familiji o tome !

milica
milica
maj 24, 2022 16:47

Ostade Zoran Lazarevic sam,da li je dusevno obolio te obecava i dalje kule i gradove ili je strah od policije?

https://ibb.co/SdQ16XY

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  milica
maj 24, 2022 20:36

Evo šta su nekad obećavali. 2 sata bajki od Mlađe prodavca punila,bivšeg zengaša i propalog tipa ???

PLAČE MALA SUZE RONI A PROLAZE KAMIONI ?

Djeksi
Djeksi
maj 25, 2022 13:03

Као да су фијакери све одвезли на крај света ?. Pozdrav prevarantima iz Infejsa uz ovu divnu pesmu . Ovako slično izgleda birtija ‘Kod Doktora’ u blizini Infejs bivšeg štaba. Haha ja smem da se pojavim tamo a dal bi hteo još neko da sedne sa mnom ?

Saša Milenković
Saša Milenković
maj 26, 2022 16:46

Prema finansijskim izveštajima sa APR-a ( https://fin.apr.gov.rs/JavnaPretraga/Home/DownloadDocumentFile?barcode=7100153742796&xrnd=32F5C3AF7EA88187C3A62C4A82BA0409F3CCF310 ) ( https://fin.apr.gov.rs/JavnaPretraga/Home/DownloadDocumentFile?barcode=7100153742789&xrnd=62036E88FF20E860D34C3A9E9F5CE43818281ABE https://fin.apr.gov.rs/JavnaPretraga/Home/DownloadDocumentFile?barcode=7100153742772&xrnd=4D7C987B39A7E4D833F40A72752718F670FA680F ) preduzeće IhfaceInvest Group je u 2021. zabeležilo GUBITAK od 7.075.000 RSD. Moja procena je da će skoro stečaj, a ulagači mogu samo da se oproste od svojih para i “penzija”.

Ukupni prihodi su 3.118.000 RSD, Ukupni rashodi 10.0143 RSD zaposleno 7 lica. Stalna imnovina preduzeća je za oko 3.968.000. RSD, (uvećala se za oko 1.500.000 RSD) a kratkoročne obaveze 11.679.000. rsd. Obaveze za Neto zarade su 6.171.000 RSD. Nemam Izveštaj o tokovima gotovine da vidim da li su zaposleni i/ili dobavljači ostali uskraćeni za zarade/potraživanja.

Odgovorno lice je Sara Radivojević.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
maj 28, 2022 12:20

Stalo se sa brisanjem na 103 klipa.

Ne mogu da razumem zbog čega?

Iskreno očekivao sam da će ostati maksimalno 15-20 klipova.

Saša ih opet pocepao na delove tako da i đak ponavljač uvidi u kojoj su buli.

Minus je 7 miliona dinara. Nema više da Zoketo pravi 2750 km da bi nudio ‘franšizu’ . Guze pojele nutelu,utanjio budzet a gorivo odnela inflacija. Zoketu je sad ostalo da vozi biciklu oko Ade Ciganlije ?. To mu je mera ali prava.

Najluđi su ulagači koji prodaju bezvredne pozicije u okviru franšize. Prodaju nešto što ne vredi ni 1 dinar. Vazduh prodaju 🙂 . Da li su braća Kruljac prodala poziciju ??????? ? Jun je za 3 dana,čekajući Godoa akcija i dalje u toku. Čekamo veb šop,akademiju i Infejs koin ?.

Veliki pozdrav Inface investu sa Sejšela uz pesmu od Ipčeta Ahmedovskog : Eh da joj srce,eh da joj dušu ne dadoh na dar – ja bi danas živeo ko car ???.

E pa carevi,kraljevi,direktori iz Baranje i veliki davaoci intervjua stigli ste do kraja balade ! Nema uplata,nema ničega. Nema više ni portira Danijela Kruljca ?. Svi su pobegli ??????????????????? .

Djeksi
Djeksi
maj 26, 2022 16:49
Djeksi
Djeksi
maj 28, 2022 12:36

BINGO I TO IZ ŠUME DIREKTNO !

NAŠ I VAŠ DRVOSEČA PEĐONI 🙂

prvi Dijamant InFace Invest Group
prvi Dijamant InFace Invest Group
maj 30, 2022 18:51

Pogledajte od 14:10 – “projekcija rasta Zorana i Mladena” – HA, HA, HA, HA – 7,5 miliona u minusu u 2021.

Vlasnici franšize - Obiteljski biznis
Vlasnici franšize - Obiteljski biznis
maj 30, 2022 18:57
Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Vlasnici franšize - Obiteljski biznis
jun 10, 2022 05:58

Hahaha ljudima povećamo gledanost i oni obrišu klipove ! Mario Marketer a zatim i Ri-inface kanal koji su imali na svom kanalu Infejs klipove posle kačenja linkova ovde samo pobrišu ceo sadržaj kanala ?. Šta vam to govori ljudi ? Sva sreća pa mi uvek nađemo nove Infejs bajke. Haha porodični biznis ostao sa 0 klipova ???. Moje mišljenje je da se svi sad peru od ove prevare i plaše se ćorke ?. I kod Maslačka utanjili klipovi. Skromnih 9 komada ?. Antiša šta misliš jel čitaju komentare Infejs-ovci čim ekspresno brišu dokaze koje mi pronađemo ? Stigli smo u jun a veb šopa nigde ?. Sačekajte jooš malo samo narode dok Zokiju rodbina ne pošalje neki besni dzip na KM tablama da se vozi kroz Banovo brdo i Žarkovo !

Očekujem da na okviru piše ‘Tandems Od Brezovica’ tehnički pregled ,Republika Srbija . I tako narode moj dok propadaju ‘obiteljski’ biznisi,a Kruljac i Jasna i Ruška begaju preko plota iz najdivnije firme na svetu – vlasnici su sve bogatiji. Mislim da će se ovo završiti totalnim fijaskom. Samo jedan dan Zoketo kad šmugne iza administrativnog prelaza biće svima jasno koliko je sati.

Ukrajina
Ukrajina
jun 4, 2022 15:05

Tako je govorio Zoki
Tako je govorio Zoki
jun 4, 2022 15:10

Bez negativnih komentara, inače IZBACIVANJE!

Feminizacija
Feminizacija
jun 4, 2022 15:17
milica
milica
jun 8, 2022 17:38

Mozete li obnoviti ove linkove,ne rade

Prema finansijskim izveštajima sa APR-a ( https://fin.apr.gov.rs/JavnaPretraga/Home/DownloadDocumentFile?barcode=7100153742796&xrnd=32F5C3AF7EA88187C3A62C4A82BA0409F3CCF310 ) ( https://fin.apr.gov.rs/JavnaPretraga/Home/DownloadDocumentFile?barcode=7100153742789&xrnd=62036E88FF20E860D34C3A9E9F5CE43818281ABE https://fin.apr.gov.rs/JavnaPretraga/Home/DownloadDocumentFile?barcode=7100153742772&xrnd=4D7C987B39A7E4D833F40A72752718F670FA680F ) preduzeće IhfaceInvest Group je u 2021. zabeležilo GUBITAK od 7.075.000 RSD. Moja procena je da će skoro stečaj, a ulagači mogu samo da se oproste od svojih para i “penzija”.

Ukupni prihodi su 3.118.000 RSD, Ukupni rashodi 10.0143 RSD zaposleno 7 lica. Stalna imnovina preduzeća je za oko 3.968.000. RSD, (uvećala se za oko 1.500.000 RSD) a kratkoročne obaveze 11.679.000. rsd. Obaveze za Neto zarade su 6.171.000 RSD. Nemam Izveštaj o tokovima gotovine da vidim da li su zaposleni i/ili dobavljači ostali uskraćeni za zarade/potraživanja.

Odgovorno lice je Sara Radivojević.

milica
milica
jun 10, 2022 15:34

kruljac je pukao,poceo da se bavi affiliate..nema zokija da mu daje za sendvic

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  milica
jun 11, 2022 10:57

Od 0:41 kako pljuje po staroj firmi ?.

Da Zoki sme van Srbije sad bi otišao u Satnicu i pljunuo ga 100% .

Kakvi sendviči kod Zokija,dobro je izvukao i torbu sa stvarima. Pa vidi se iz aviona KO JE BIO D.K u Infejsu. Portir,šetač kučića,urednik kanala na mrežama i Zokijeva lična svojina. Zato je i pobegao od velikog ‘gazde’. Osećam da je u Iloku molio prvog meštanina da mu pruži koru hleba. Izgledao je u Infejsu jadno bedno tužno. Eto to je naš portir Dača – promoter prodaje hostinga putem provizije ???????. GDE STE INFEJS MILIONERI IMA LI VAS ?

Koliko ih bole naši komentari joooj ?.

Jel stigao još neki svemirski brod ?

Voleo bih Saša da se oglasi,iz milicionerskog ugla da kaže šta im znači to da svaki klip koji mi iskopamo i damo link ovde ekspresno nestane ? Da li to znači da su Infejs bitange na blogu ??

Mile
Mile
Odgovor za  milica
jun 13, 2022 07:20

Pogledao sam ovaj Affiliate zarada prilog.

I šta je zaključak: Paaa, ne može fukara (Kruljac) bez uvaljivanja, pa to ti je!

Da bi ste bili Partner program u FanelHost morate prvo sami da kupite neki od paketa (Gold, Premium Ili Biznis) bez obzira da li vam treba ili ne. Znači, što se tiče hosting kompanije stvar je čista. Oni su prodali svoje, a vi dalje….

milica
milica
jun 12, 2022 13:43

Oglasio se i zoran,dajte sebi na mastu,plaseci se propadanja sopstvenih moooooda:

Moram da iskoristim ovu priliku da se obratim zbog nedoumice koja je nastala po pitanju videa koji je Danijel objavio sa svojim novim poslovanjem, a radi se o sledećem:

Danijel Kruljac nije napustio kompaniju InFace Invest Group, a neće je ni napustiti. U videu nije mislio na InFace nego na predhodne kompanije u kojima je radio. Lično sam svim Liderima savetovao da rade ako hoće i mogu, a u suprotnom da sačekaju da završimo sitem pa onda da nastave dalje. Nema potrebe da se objašnjava kada će šta biti gotovo, kada završimo onda će biti gotovo. Mi radimo brzinom koja nam finansijska sredstva to dozvoljavaju. Lokal u Riste Marjanovića smo otkazali kako bi smanjili troškove, a bio je namenjen za održavanje prezentacija u kompaniji. Javno smo obavestili da svaki SL je mogao da radi i održava prezentacije sa naplatom ulaza u svoju korist, a kompanija je davala gratis prostor i sve ostalo. U maju smo se uselili, a zabrana okupljanja je već bila na snazi u mnogim državama. U Julu smo organizovali proslavu i jedino u Srbije bilo dozvoljeno okupljanje za 50 ljudi uz potvrdu o vakcinacini ili negativnom testu na Kovid. U nadi da će Korona proći do proleća nastavili smo sa zakupom ali pošto već najavljuju Majmuske boginje i neki novi Kovid, onda smo odlučili da ga otkažemo.

Prostor je dogovoren godinu dana pre Korone i u nadi da će Korona kratko trajati opremili smo ga u tu svrhu, međuti nismo mogli da predvidimo šta će se desiti po pitanju Korone. Uspeli smo da organizujemo puštanje noveaplikacije SFT21 i imali smo 1 sastanak i 1 prezentaciju. Napravili smo otkazivanje kako bi smanjili troškove ali kada završimo novu aplikaciju SFToYou i SFTshop i kada se završe Kovidi ili neki drugi virusi i ako se završe, uzećemo novi prostor za navedene potrebe i nastaviti dalje u suprotno radićemo online.

Razlog slabijeg razvijanja mreže je slabiji rad franšizera i mi to razumemo zbog svega nevedenog po pitanju Korone ali to nije naš kraj. Naprotiv u ovom periodu smo videli ko je veran i odan kompaniji, a ko ne. Nikome ništa ne uzimamo za zlo jer svako ima prava da veruje ili ne, samo za vaše propušteno vreme kada završimo sistem moćićete samo sami da žalite ali to nije do nas. Svima sam rekao da se ne oglašavaju i da sačekaju završetak sistema, a onda, DAJTE SEBI NA MAŠTU. Sve što spremamo biće od najveće koristi za članove i neće biti nezadovoljnih i to ja lično garantujem i svi će raditi, a ako kažem svi onda to i bukvalno znači svi, a kako? Način i model koji pripremamo neće niko odbiti i biće mesta za sve.

Samo kratko da se obratim i po pitanju negativnih konotacija:

Postoje ustanove koje se bave tom problematikom, a to su Sudovi i svako može da im se obrati.

Moram da napomenem da su im se obratili u Sloveniji i dobili su odgovor, obratili su se u Hrvatskoj i dobili su odgovor, pa neka se obrate i u Srbiji i dobiće odgovor. Zamolio bih vas da mi se neobraćate sa ukazivanjima na takve konotacije jer nemam nameru da komentarišem NN lica. Samo pogledajte hronološki komentare i sve će vam biti jasno. Po njima Mladen i ja bi sada trebali da budemo na relaciji između Marsa i Jupitera, a mi na istom mestu na kojem smo i bili. Sva što smo do sada uradili što ste mislili da je loša odluka, morate da imate razumevanja jer kada budete saznali koji je bio cilj kompanije onda će vam sve biti jasno, a moj slogan DAJTE SEBI NA MAŠTU će dobiti na značaju kada završimo siste i izađemo sa detaljni saopštenjem.

Imamo nameru izlaska na berzu i ponudu akcija ali moramo i sa tim da sačekamo do završetka sistema i rešavanja političko ratne situacije u Ukrajini, a i svetu. Akcije će biti u ponudi pre ili kasnije, a posle toga neće više odluke da donose samo Mladen i Zoran nego skupština akcionara. Moramo da donesemo odluku da li će to biti u Hrvatskoj, Srbiji ili Americi. Kompanija je registrovana u Americi samo još da se završe poreska rešenja. Na registraciju smo čekali više od 6 meseci. Biće uvezan i Payoneer kao jedini procesor i zarade će se isplaćivati na Payoneer master card.

Da li je neko zatražio isplatu i da nije dobio, da li je se neko obratio supportu, a da nije dobio adekvatan pristojan i kulturan odgovor? Pa naravno da nema pritužbi na navedeno, a vi kako ste?

Neću odgovarati na komentare jer nemam vremena.

Tamo neki nebitni Zoran-InFace

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  milica
jun 13, 2022 16:41

“Čitač misli” Lazarević, u maniru organizatora nagradne igre koji učestvuje u istoj izjavljuje “Danijel Kruljac nije napustio kompaniju InFace Invest Group, a neće je ni napustiti. U videu nije mislio na InFace nego na predhodne kompanije u kojima je radio.”, – umesto da se Kruljac lično izjasni o tome.

Pretpostavljam da će Kruljac tražiti Lazareviću gomilu para da javno izjavi kako je još u Inface-u i kako u svojoj izjavi nije mislio na Inface.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
jun 13, 2022 17:20

Saša koji je dalji razvoj situacije ?

Po tvojoj proceni ? Kad će totalni bankrot ? Uviđam da baš žuljamo Zoketa i familiju iz Štrpce ?.

Ja napišem Kruljac pljuje Infejs kad dolete Zoki ko golub i odma objava kako Dača nije pričao o Inface ?.

Gde nam je Senka svemirska veza Infejsa sa ulicom Riste Marjanovića?

Ah,zaboravio sam Infejs više tu ne ‘stanuje’ .

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
jun 13, 2022 18:34

Samo laži, obećanja i manipulacija:

LAŽI:

“Lokal u Riste Marjanovića smo otkazali kako bi smanjili troškove,” – Pretragom na sajtu APR-a na današnji dan, može se videti da je sedište firme još uvek u Riste Marjanovića 10.

LAŽI i/ili OBEĆANJA:

” Nikome ništa ne uzimamo za zlo jer svako ima prava da veruje ili ne, samo za vaše propušteno vreme kada završimo sistem moćićete samo sami da žalite ali to nije do nas. ”

“Napravili smo otkazivanje kako bi smanjili troškove ali kada završimo novu aplikaciju SFToYou i SFTshop i kada se završe Kovidi ili neki drugi virusi i ako se završe, uzećemo novi prostor za navedene potrebe i nastaviti dalje u suprotno radićemo online.”

“Imamo nameru izlaska na berzu i ponudu akcija ali moramo i sa tim da sačekamo do završetka sistema i rešavanja političko ratne situacije u Ukrajini, a i svetu. Akcije će biti u ponudi pre ili kasnije, a posle toga neće više odluke da donose samo Mladen i Zoran nego skupština akcionara. ”

OBEĆANJA:

“Biće uvezan i Payoneer kao jedini procesor i zarade će se isplaćivati na Payoneer master card.”

MANIPULACIJA:

“Da li je neko zatražio isplatu i da nije dobio, da li je se neko obratio supportu, a da nije dobio adekvatan pristojan i kulturan odgovor? Pa naravno da nema pritužbi na navedeno, a vi kako ste?” , a nakon oviih pitanja sledi ODGOVOR: “Neću odgovarati na komentare jer nemam vremena.” – TEATAR APSURDA!

P.S. hvala Milici što je podelila sa nama Lazarevićeve umotvorine

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
jun 13, 2022 18:47

Da dopunim, “Razlog slabijeg razvijanja mreže je slabiji rad franšizera i mi to razumemo zbog svega nevedenog po pitanju”.

LAZAREVIĆU, SVU OGOVORNOST ZA RAZVOJ MREŽE PREBACUJEŠ NA FRANŠIZERE. Nigde u snimcima nisam video ni tvoju ni Pejićevu odgovornost za razvoj firme.

Moje skromno mišljenje je da, ili manipulišeš ovim jadnim ovčicama ili si umisliio da si Bog, savršeni i nepogrešivi. Drugim rečima, ili je tvoje stado za psihijatriju, ili si ti za psihijatriju.

P.S. Kako služi pumpica?

Djeksi
Djeksi
jun 12, 2022 21:02

Ja napisao da Dača portir pljuje kompaniju,kad evo Zokija direkt sa čet mreže Sssff tuu juuu ? u stilu pravog četnika/komite iz balkanskih ratova ! Izleteo Zoketo sa mreže koja je prazna skroz? da drži govore i umiruje ‘umirovljenike’ pardon penzionere buduće. Ima tu više stavki za analizu ali ovde gde se nalazim nemam vremena da sve poređam po redu. Evo u kratkin crtama kako ja vidim ovu provalu jada i otimačine.

Danijel Kruljac alias Dača portir jeste pobegao iz Infejsa jer je od 09 aprila maja nedostupan članovima

Umesto 1600 holding kompanija svud u svetu sele se u Ameriku ? Čudi me da neće na Šar planinu kod rodbine

Neće biti ništa završeno i nema rokova a rečeno je da će u junu 2022 sve biti rešeno ? Eto rešenja da se ništa ne zna ??. Osvežili su praznu i tužnu mrežu ? Virus je kriv za sve a najviše za praznu salu ? Iselili su se jer lideri ne drže prezentacije ??? Oni su davali prostor a lideri da naplate ulaz ali kome? Do sad su tu bili svemirski brodovi a sad su im gosti i duhovi pošto im niko nije ušao na prezentaciju nikad. Zbog spoljno geografske situacije ne mogu se razvijati dalje ? Verovatno će Es ef ju tu – rutu-tutu-tu univerzitet biti registrovan u Bogoti ovim tempom ?.

I NA KRAJU ZOKETO MOLI DA GA NE U Z N E M I R A V A J U sa komentarima koje vide??. Zoki otpao sa Čukarice skroz ljudi ?. Znači da je firma stavila katanac u bravu i da će sad salu od 150 ljudi bivši Infejs štab da zakupi neka kafana i vrlo verovatno da će preko lila infejs logoa na lila šanku da bace stolnjak i da služe ćevape meze i sokove. Biće Zoki skupština akcionara ali u zatvoru u Sremskoj Mitrovici . Na poljoprivrednoj ekonomiji. Moćićeš da guliš krompir i za novu godinu ako se budeš lepo vladao da radiš u hotelu preko puta ? . Nisu inače odlučili da li će ta skupština biti u Baranji,Lepoglavi ili Americi. Pa da malo pripomognem sa geografijom zatvorskom ?.

Saša Milenković
Saša Milenković
jun 13, 2022 19:07

Takođ da spomenem i da se zahvalim našem zajedničkom prijatelju NO PAPAK bez čijeg pisanja na ovom blogu ne bi bilo ni našeg pisanja i ogoljavanja ove prevare. Lazarević najviše njemu treba da zahvali na ovolikom istraživanju i pažnji, jer da nije bilo toliko provokacija i iritiranja, retko ko bi toliko bavio analizom Inface-a.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
jun 14, 2022 09:53

Znači Saši samo dati još plavu košulju tigar šara sa natpisom ‘Милиција’ i čovek je rastavio Infejs prevaru onako stručno kancelarijski bez potrebe izlaska na teren. Svaka čast Saša.

To se tako radi moji Infejsovci , nemate kud osim da lažete i prolongirate sopstveni pad. Uz pesmu Ace Lukasa : SADA PAO SAM NA DNO srećno iseljenje iz Riste Marjanovića 10 upravi Infejsa od blogera i čitalaca bloga mlmprevara.com

milica
milica
jun 15, 2022 15:09

Zoki ne odustaje,cini dalja saopstenja,obecava uskoro pozitivne promjene

https://ibb.co/ccpCdvg

Vlad Mir
Vlad Mir
jun 15, 2022 23:57

Ja kad vidim što piše ovaj prevarant koji nas je pokrao i polovicu izbacio sa početka, dođe mi da nazovem psihijatriju da ga pokupe jer mu treba žurna pomoć. Oni su potonuli kao kao Titanic, ove fore koje ima sa troškovima to su sve kvazi samo javno opravdanje da ima alibi da ih je pogodila kriza o da su sav novac od građana potrošili kao investicija. Sve znam iz prve ruke, sve su ovo laži i ovaj Zoki samo misli da će se izvuči dok je u Srbiji. Mene baš on ne zanima, njemu nitko nije dao novac, svi su dali novac na povjerenje Mladenu Pejiću, on se samo dobro obogatio i prevario Mladena kao partnera za ogromne iznose. Svi to znaju u Hrvatskoj i sad glume stečaj jer dolazi vrijeme kad će netko staviti točku na kraju optužnice.

Djeksi
Djeksi
jun 16, 2022 06:01

Ljudi jel zna neko gde je parkiran sada svemirski brod koji se rečima Senke Infejsovke nalazio u Riste Marjanovića 10 ?

APR pretraga
APR pretraga
Odgovor za  Djeksi
jun 16, 2022 09:22

Imaš pretragu na APR-u. Upit na današnji daje sledeće podatke:

Адреса седишта

Назив општине ЧУКАРИЦА

Место Београд-Чукарица

Улица, број и слово РИСТЕ МАРЈАНОВИЋА 10

Спрат, број стана и слово број стана: 16

Број поште 11030

Назив поште Београд

RGZ pretraga
RGZ pretraga
Odgovor za  APR pretraga
jun 16, 2022 09:34

DOPUNA za istraživače

Takođe se iz e-katasra može videti kome vlasništvo stana

Nova adresa u iznajmljenom stanu - APR i RGZ zvanični podaci
Nova adresa u iznajmljenom stanu - APR i RGZ zvanični podaci
Odgovor za  Djeksi
jun 23, 2022 19:13

Подаци о посебном делу објекта – В2 лист

Број објекта: 2

Назив улице: РИСТЕ МАРЈАНОВИЋА

Број улаза:

Евид. број: 38

Начин коришћења: СТАН

Број посебног дела: 16

Подброј посебног дела:

Грађевинска пов. m²: 0

Корисна пов. m²: 54

Начин утврђивања кор.пов.: ИЗ УПОТРЕБНЕ ДОЗВОЛЕ

Имаоци права на посебном делу

Назив: ЖИВУЛОВИЋ (НИКОЛА) НАТАША

Лице уписано са матичним бројем: ДА

Врста права: СВОЈИНА

Облик својине: ПРИВАТНА

Удео: 1/1

Djeksi
Djeksi
jun 18, 2022 10:37

Zoketo juče je pored mene prošao autobus sa lažnim tablicama lažne republike i pisalo je ’05’ na tablici

prevoznika ‘Tandems Brezovica’ .

Da nisi bio ti možda u autobusu sa pokradenim parama Infejs ovaca ?

Vidi viri i sa sudbinom se pomiri?

KUCAMO NA VRATA ZENGAŠKIH ASOVA ?

MLAĐA KOKANIĐA TE QEUERO PUNO BEOGRADSKU LOVU ?.

IDEMO SAMO BRZO I JAKO

GAZIMO PREVARANTE ?

Рс,Рск,КиМ ❤??????

Zoran Lazarević uhapšen je zbog finansijskih malverzacija i utaje poreza.
Zoran Lazarević uhapšen je zbog finansijskih malverzacija i utaje poreza.
jun 19, 2022 10:36

https://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=438036

Da li će uskoro biti hapšenje imenjaka?

Djeksi
Djeksi
jun 20, 2022 10:50

Bitkoinu pala cena a Zoketo kreira Es ef ju koin ?

Ko je tu lud ?

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
jun 20, 2022 15:01

Ko je tu lud (ili glup) ? – Pa onaj ko kupi ovaj koin.

milica
milica
jun 22, 2022 12:28

Zoki najavljuje revoluciju..konacno penzije od najmanje 1000 dolara..strpljenje se isplati,svi lajkuju,posebno penzioneri(oni koji su prezivjeli) ali Kruljac ne lajkuje???Da li je kruljac ili mladen pejovic bijesan na zorana sto je zoki odlucio da stvori imperiju?Mozda je Zoki uvidio da mu je Kruljac smetnja,da Kruljac ima prevelike apetite za svoje kompentencije?A gdje nam je Mladen,sta radi?

https://ibb.co/mbnRhSR

https://ibb.co/RhZNnKC

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  milica
jun 22, 2022 13:22

Ko što sam mogao u 200€ da se kladim za broj učesnika nagradne igre (možete pogledati u komentarima https://mlmprevara.com/inface-invest-group-reakcije-na-iznesene-optuzbe/#comment-6729 ), tako i sada mogu da se kladim u 200€ da će Pejić, s obziromna mentalni sklop i prethodna (ne)dela namontirati Lazarevića kao svedok saradnik. Ovakav mentalni sklopm ili u ovom novogovoru – mindset, odlično poznajem – ako je neko mogao da truje tuđu decu drogom, i to još kao policajac, od njega se može svašta očekivati da spasi svoju zadnjicu.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
jun 22, 2022 18:05

I to kakav policajac – seoski sa mora odnosno ‘redarstvenik’ .

A Zoketo pored svoje ‘mreže’ informiše stado preko fejsa ??.

Od kad sam ja još pisao da dolazi vreme ćorke ? i da je Mlađa Kokaniđa stari montažer. Ljudi čovek padne i namontira svog druga iz dela. Namontiraće sad i Zoketa i izvućiće se 80%. Dovoljno da nikom ne mora da vrati pare i da ne ode u zatvor.

Jednostavno Đomla diler kokaina iz Labina ? je pohlepna bedna gladna duša. Njemu je sve malo i bez obzira na sve on gura te lopovske priče dokle god crpi kajmak. Vrlo moguće da je on psihički toliko jak i sposoban prevarant da sve oko sebe ubedi da on ni sa čim nema veze. Tako da je Đomla zvani ‘Labinski moler’ zaista cinkaroš,ljigavko i montažer. Pa dosta da mu vidiš onu sitnu jajastu glavu. I sve ti je jasno 🙂 . Oči sitne mutljive i prevrtljive. Pravi mali sitni bivši ‘redarstvenik’. I ono kad je snimio klip gde me pozdravlja sa kiselim kezom. Koliko mi njih u stvari bolimo. Jedina dobra i komična stvar u svemu je što opet živi bar u kriminalu to bratstvo-jedinstvo. Ili je bar u ovom slučaju do sad živelo na relaciji : Banovo Brdo-Istra-Baranja-Žarkovo-Brezovica ?.

Kako je pisao neki Pera Kanister pre e godine – možete mi se zahvaliti posle za sve informacije ?.

milica
milica
jun 22, 2022 13:27

Zoki najavljuje revoluciju..konacno penzije od najmanje 1000 dolara..strpljenje se isplati,svi lajkuju,posebno penzioneri(oni koji su prezivjeli) ali Kruljac ne lajkuje???Da li je kruljac ili mladen pejovic bijesan na zorana sto je zoki odlucio da stvori imperiju?Mozda je Zoki uvidio da mu je Kruljac smetnja,da Kruljac ima prevelike apetite za svoje kompentencije?A gdje nam je Mladen,sta radi?

https://ibb.co/FqSPjg4

Djeksi
Djeksi
jun 22, 2022 20:57

Stoja do daske kroz Žarkovo – Meni je s’ tobom LiLa LiLa sve ? a gde je veb šop ah , lele lele breee ?

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
jun 23, 2022 06:28

Meni je ovaj najbolji, gde dokazuje “genijalnost” Lazarevića i njegovog stada. Ovoliko “bisera” u par minuta…. Najpre pljuvanje stada ukoliko ga neko nešto pita, oko 0:50 – 56 država ; oko 4:10 Facebook kopira njegov franšizni način “poslovanja” (laže kako zine); 4:50 “bordovi direktora” i obećanja 5:50 opet laži o poslovanju Amazon-a;

Najveći biser je na 3:35 – ALBERT AJNŠTAJN je stvorio binarnu matricu, a “gospoda” je dovela do savršenstva!!! Kolika budala ili glup mora neko da bude da bi u ovo poverovao!

Molim da AntiMLM, ukoliko smatra za shodno, da objavi negde ovaj snimak, takođe “Svi su nas provjerili” gde Lazarević bulazni o pretvaranju povraćaja PDV-a u kapital; bilo bi dobro i da se objavi finansijski izveštaj za 2021 sa APR-a (bilans uspeha i bilans stanja) gde se vidi gubitak od oko 70.000 € njegovog preduzeća osnovanog sa po 4 € osnivačkog kapitala. Znači, gubitak 8750 puta veći od osnivačkog kapitala.

Djeksi
Djeksi
jun 23, 2022 11:33

Zvezda i ja deremo pivo i kafu juče i danas 🙂 . Nije glavna tema Inface – jer je propao 😉 .

Djeksi
Djeksi
jun 24, 2022 09:27

Zbog toga jer ste vi to tražili – ‘Obiteljski’ biznis ??

Dzaba su brisali sa svog kanala,kad Zoketo daje to na uvid k znanje ?

milica
milica
jun 30, 2022 09:43

zoki i dalje prijeti ali kruljac ne lajkuje..haos…zoki prijeti praznih moooodaaa

Ukida se zatvorena facebook grupa InFace Invest Group - SFT21
Ukida se zatvorena facebook grupa InFace Invest Group - SFT21
Odgovor za  milica
jul 4, 2022 16:22

Znači, ukida se zatvorena Facebook grupa: https://ibb.co/2jv4cSM

Djeksi
Djeksi
jul 3, 2022 11:54

Kaže Zoki napravili smo socijalni program,humanitarni program ali ‘ajmo prvo o biznisu. Negde na sat i 28 minuta. https://youtu.be/Dd0j3R7f2Ck

Najviše volim ove prve snimke ?

Zoki Bleja izbacio Kruljca
Zoki Bleja izbacio Kruljca
jul 29, 2022 15:57

Stara prevarantska fora – kada je trebalo da isplati ljude, posvađa se sa njima (i na kraju ništa od isplate).

Konačno dokaz za tužioca - direktna izjava (KZ član 143)
Konačno dokaz za tužioca - direktna izjava (KZ član 143)
jul 29, 2022 17:07

Evo posla za tužilaštvo – čovek je javno izjavio (a ja sačuvao – he he), počinje negde od 5:28

Član 143 KZ-a

“Nikome nije dozvoljeno da prisluškuje ili snima razgovor, odnosno čini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica bez njegovog znanja ili pristanka.

Lice koje objavi ili prikaže spis, portret, fotografiju, film ili fonogram ličnog karaktera bez pristanka lica koje je spis sastavilo ili na koga se spis odnosi, odnosno bez pristanka lica koje je prikazano na portretu, fotografiji ili filmu ili čiji je glas snimljen na fonogramu ili bez pristanka drugog lica čiji se pristanak po zakonu traži i time osetno zadre u lični život tog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine, kao i da ako delo učini službeno lice u vršenju službe, kazniće se zatvorom do tri godine.”

Molim da AntiMLM ulista ovaj video ovde na sajt….

Djeksi
Djeksi
jul 31, 2022 07:41

SAČUVAJTE DOK NE OBRIŠU

Tako je govorio Kruljac
Tako je govorio Kruljac
jul 31, 2022 17:45

Da se podsetimo:

Ono što će se dogoditi je slijedeće;

Trolovi koji su klevetali kompaniju će odbaciti lažne nadimke i sa pravim imenom će se registrirati u kompaniju (nadajući se da nitko nikad neće doznati da su oni prije pljuvali)

Bivši „lideri“ koji su otišli u neke druge (kratkoročne) kompanije u koje su na kvaran način povukli neke svoje naivne sljedbenike će se htjeti umilkiti nazad u InFace (neće moći)

Forumi koji su pisali klevete o kompaniji će se ugasiti ili će jednostavno postati smiješni, kao što je smiješan „Đuro Đurić“ iz malog zaselka kada komentira kako je loš nogometaš Messi.

Franšizeri koji su od početka u kompaniji s nama ostali i dijelili vizijju će uživati u plodovima svog dosadašnjeg rada i ostvarenog karijernog statusa

Neću dalje nabrajati, ovo je samo mali dio zanimljivih stvari koje će se dogoditi. Vrijeme će pokazati… Dajte sebi na maštu…

Djeksi
Djeksi
avgust 1, 2022 09:03

Saša i ja smo to pisali.

Na 42 minutu se pominje TOMISLAV POGAČIĆ i neki blogovi ? i način kako je isteran ????. Eh,ko bi rekao da će Poga Zeniq koin da bude isteran iz Inface. Kruljac kaže da su dobili 2x200e i da Zoketo from Brezovica laže da su on i Liza peško topli brat ostavili dugove za sobom ?. HAHAHAC Hrvat i Slovenac živeli kod Srbina sa Kosova / Zokija / i pobegli mu iz firme i ostavili mu dugove u stanu pardon kancelariji ???.

HAHAHA ZOKETO I 50 ČLANOVA FAMILIJE IZ ŠTRPCE SAD JURE KRULjCA I LIZU I MAME IH NA SASTANAK U BEOGRADU ? A DAČO PORTIRU NE BI TI JA U KOŽI ??.

Ljudi ja ovo jutros puštam po 3 ći put uživam u materijalu. A šaljem Antiju 1 sliku na mail ?. Inače drugari ‘na putu’ sam non stop pa me zato malo manje ima ovde.

Djeksi
Djeksi
avgust 1, 2022 09:59

Zoketo opet preti da će nas tužiti jer iznosimo navodne neistine.

Kaže kad puste veb šop listaće se svi natpisi pa će svi dobiti tužbe ?.

Haha obećavaju od 2019-te veb šop a puštaju ga svaka 2 meseca kaže Kruljac – izvalio ih baranjski poljoprivrednik ?. Tako da tužiii Zoketoooo slobodno me tuži za sve natpise od 2019 te do sad. I SAD IZJAVA VEKA NAŠEG ZOKIJA : IMAAAM ZETA ???? – TERAM GA VEĆ 2,5 GODINE NA ODMOR ???.

KOJI PATETIČAR ZORAN HAHA OVO SA OPISOM ZETA ZASLUŽUJE DA UĐE U ISTORIJU SRPSKOG NARODA SA KiM ❤??. ZNAČI NAJBOLjI ZET JE ONAJ KOJI RADI NEPREKIDNO ????.

ZOKI PREŠAO CELU IGRICU SA OVIM.

A KRULjCU BARANjCU BI PREPORUČIO DA NE DOLAZI U BG INAČE OVI ZOKIJEVI ČLANOVI FAMILIJE AKO GA uvate ima jadan i njihove račune da plati.

Zoran Lopuža
Zoran Lopuža
avgust 1, 2022 22:21

Šta se žalite ljudi, lepo nam je Zoki reko vec davno: “Ljudi svatite, ovde cete zaradjivati mnogo novca ali mi smo napravili model i sistem, da ne poludite od tog novca.” Sad mi je jasno zašto svi koji po grupama postuju screenshotove o zaradi ima nekih par eurića i centića.

Posto su ovi kriminalci za 30$ nazalost navukli i moju majku, sa strane pratim ovu priču i grupe več 4 godina i nemogu, da verujem koliki je to debilizam.

Nije mi samo jasno, šta se ceka? zašto ovi ljudi još nisu hapšeni? Jel u teku istraga?

Ja bi njih obeležio, ovde, da svi znaju da su Zoran Lazarević i Mladen Pejić prevaranti, lopovi i lažljivci.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Zoran Lopuža
avgust 2, 2022 06:31

Druže biće uhapšeni uz recimo tvoju prijavu odeljenju za prevare u 29 om novembru i malo božje pomoći.

Za sad u Srbiji niko i ne zna da postoje jer se oštećeni stide da prijave.

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Zoran Lopuža
avgust 2, 2022 06:46

Nije u redu da se ljudima lepe raznorazne etikete, a nije ni u duhu ovog bloga. Ovde smo iznosili činjenice i procenu na osnovu činjenica, na ovaj ili onaj način – neki put ozbiljno, neki put sarkastično. Ovde smo pisali da smo procenili se radi o neodrživom poslovnom sistemu koji u budućnosti ne može da donese profit. Čak i naša predviđanja o vremenskom trajanju, broju ljudi koji su učestvovali u nagradnoj igri pokazala su se kao tačna.

Firma osnovana sa 1000 RSD, zvanični izveštaji iz APR-a (bilans stanja, bilans uspeha) gubitak od oko 7.000.000 RSD u prošloj godini, prostorije za koje se ispostavilo da su u vlasništvu nekog drugog pravnog lica, firma na Kipru … – sve su to lako proverljive činjenice. Takođe, nepojavljivanje ovlašćenog lica firme iz Srbije (ćerka Zorana Lazarevića) u javnosti nijednim saopštenjem, već pojavljivanje vlasnika, nepostojanje portala, oglasne table gde se odluke objavljuju. već usmeno saopštavaju i stalno menjaju (mada u Ugovoru o franšizi i piše da firma može da ih menja po sopstvenoim nahođenju)…, iole obaveštenom čoveku može da bude jasno o kakvoj se “poslovnoj prilici” radi. Ukoliko ste pažljivo pratili videa Mladen Pejić je u jednom izjavio da je “Inface najbolji TEORETSKI koncept na Internetu” (video sam sačuvao).

Još jedna činjenica je da nikog Zoran i Mladen nisu primoravali da ulažu novac kod njih – ljudska pohlepa, želja za brzim bogaćenjem, hvatanje “prečica” u životu, nespremnost i neznanje da se sagleda realnost, želja za bogaćenjem preko noći, zaslepljenost i nemogućnost da se proceni nečija ličnost i izgovorene reči, verovanje obrećanjima (“obećanje – ludom radovanje” – srpska narodna poslovica) – sve je to uticalo da ljudi ulože novac.

Postoje video zapisi Zorana Lazarevića (takođe sačuvano) gde priča o BMW-u i svom webshopu, neimenovanoj novinarki iz Italije, binarnoj matrici koju je Ajnštajn izmislio a genijalci ZL i MP usavršili, postiđenim anonimnim profesorima sa fakulteta…., da ne pričam o pisanju istih na raznim forumima – pogledajte samo forum.hr.

Što se istrage tiče, dovoljno je da se obrati pažnja na ponašanje pojedinih (bivših) lidera “kompanije”, pa da se iz toga zaključi da li je neko “svjedok suradnik”. Setite se i ko je možda “montirao” bivšeg kolegu zarad manje zatvorske kazne!?

A što se obeležavanja/etiketiranja tiče, posle svega doživljenog na ovim prostorima poslednjih 30-tak godina, to je nešto što ne mogu da svarim. Nadamo se da će oni koji treba da rade svoj posao odraditi to kako valja.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 2, 2022 09:35

Posao taj se radi u 29 om novembru u odeljenju za prevare ! Tamo sigurno ima volje da se ovakvi privedu pravdi ali za delovanje policijskih službenika koji svoju koru ‘leba zarađuju pošteno je potrebna prijava oštećenog lica. Jedna jedina makar i ostalo će sve ići lako. Ne mogu ni oni da love Zoketa sa Kosova i Mlađu dilera kokaina iz Labina na slepo i bezveze. NE TREBA CINKARITI ! Zato mi protivnici i nećemo ništa da prijavljujemo nego nek se oglase prevareni i odu u miliciju. Ostalo će sve teći ka tome da Kruljac iz Satnice i Mladen Pejić bivši robijaš i Zoran dočekaju novu godinu u nekom istražnom zatvoru.

Znači do Infejs žrtava je a ne do nas ili milicije. MLADEN PEJIĆ ZVANI MLAĐO MALBORO ????.

HAHAHA mora da je punio ‘pušio’ u zatvoru – mislim malboro ?.

Zoran Lopuža
Zoran Lopuža
Odgovor za  Djeksi
avgust 2, 2022 10:16

Slazem se. Ali dobro im je psiholoski zastavljena ova prevara. Ko ce se za 30$ vuci po policijskim stanicama i sudovima. Pa kad prijavis nesto nonstop te policija zove i traze vise informacija ili da ides kao svedok na sud. Iskreno imam mnogo boljeg posla nego da gubim vreme i zivce na sudu ili policiji. Zar nije ovo kazneno delo koje se pregoni po sluzbenoj duznosti? To znaci, da ne treba ekstra prijava.

Ja bih se izvinio Saši, što sam stavio etikete na vlasnike ali po branju komentara na ovom blogu bilo je izrečenih još gorih imena za vlasnice. Ja sam samo napisao što mislim o njima na osnovu što sam video u proteklih 4 godine. Ali što više gledam ove Zokijeve videe sad kad se sve raspada, pocnem da verujem da covjek stvarno veruje u taj svoj sistem sto su ga prosledili od Alberta Ajnštajna.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Zoran Lopuža
avgust 2, 2022 10:31

Dokle god verujete da ne treba prijava biće vam tako kako vam je sad. Oni će i dalje krasti i trovati vaše najbliže vi ćete biti nervozni i razočarani a oni slobodni.

Prijava druže samo jedna treba i ostalo će se sve rešiti . Razmislite svi koji ovo čitate da li želite da Zoketo Mlađa Maslačak Pogačar Kruljac baranjac i Ruškica puškica prođu nekažnjeno a oštetili su vaše ñajbliže trovajući ih lažima i bajkama ili želite da navedena lica vidite ispred suda sa lisicama i tako dobijete satisfakciju i dokažete da ste bili u pravu a ne Zoketo i slični ološi i dileri droge iz Labina? IZBOR JE VAŠ !

Vladi Mir
avgust 3, 2022 20:13

Neću puno da komentiram osim da sve što sam kazneno prijavio i što stoji u privatnoj tužbi prije godinu dana, sad je dokazano da je istina. Nakon ovih 6 dijelova lopova Zorana Lazarevića shvatio sam da će za njega biti potrebno odraditi forenzičko vještačenje da pravosuđe prvo ustanovi dali je on duševno bolesna osoba i dali razumije što mu se stavlja na teret, čovjek se totalno po meni drogira ili ima teških psihičkih posljedica. Drago mi je da je objavljena snimka lidera u kojoj se mene spominje na samom kraju kao jedinu i prvu osobu da je pokrenula tužbu da bi ne samo spasio svoje ulaganje koje je pokradeno i prodano za velike novce, već da zaštitim sve one nove žrtve od takve velike prevare na kojem čelu stoji Zoran Lazarević. Ništa nije odbačeno, želim da lideri sa Zoom-a to znaju, istrage su tijeku o kojima nemam pravo govoriti ali to je međunarodna proširena istraga u kojem djelu osim prevare ima i pranja novca.

https://rumble.com/embed/v1bznur/?pub=4

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Vladi Mir
avgust 6, 2022 19:11

Drago mi je što ovu grupu “naivčina” (osim svedoka saradnika) takođe čeka zasluženi odmor….

Saša Milenković
Saša Milenković
avgust 4, 2022 07:09

U komentarima u vezi sa ovom temom Djeksi i ja smo se nadopunjavali i na kraju se sve isptavilo da je tačno. Jedino se nismo složili gde će nakon ovog da vlasnici odu na odmor (ako ne računamo “ćorku”). Djeksi je tvrdio da će to da bude Kosovo, ja Neum ili negde u BiH. Predlažem Djeksiju da onaj ko ne bude u pravu plati piće “Kod doktora”.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 4, 2022 12:16

Pozdrav Saša idemo kod Doktora a može i Pivnica 59 🙂 . Plaćam sve jer očigledno ovi moraju da begaju na neku dalju destinaciju ?. Bitno da mi znamo da Zoki ima familiju u Brezovici / Štrpcu. Hahaha ja se još smejem da su naivni Hrvati i Slovenci verovali Zokiju rodom sa Kosova kako će pokoriti Amazon i još mu dali lovu za firmu osnovanu u Beogradu ?. Koja je to bila mućka : Brezovica-Baranja-Labin ??????. Preporuka za Pivnicu 59 – odlična uživo muzika !

Saša Milenković
Saša Milenković
avgust 4, 2022 16:51

SEMPER FIDELIS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i turistička agencija, (OIB/MB 03020494371 / 02734702) prema podacima sa http://rgfi.fina.hr u 2014. godini ostvarilo je GUBITAK od 10.250 kuna, a u 2015. GUBITAK 6.197 kuna, bez ikakvih poslovnih prihoda u te dve godine, da bi potom prešlo u stanje mirovanja i Trgovački sud u Pazinu brisao je ovaj subjekt (pod nazivom SEMPER FIDELIS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i turistička agencija) dana 31.05.2021 rješenjem Tt-20/12894-60.

“Tvrtka” In Face Invest Group društvo s ograničenom odgovornošću za informatičko poslovanje (MBS

130116439) osnovano 07.07.2021., prema podacima sa http://rgfi.fina.hr zabeležila je KUBITAK od 390 kuna, bez poslovnih prihoda.

Zanima me KAKO će Pejić da objasno poreskoj službi Republike Hrvatske, kako lice bez ikakvih zvaničnih prihoda može u 7 godina da zaradi auto BMW, izdržava porodicu, putuje….? Odakle mu novac? Da li je stečen legalno? Da li može da postoji sumnja s obzirom na prošlost da se vratio starim poslovnim aktivnostima? I na kraju, da li je na taj novac plaćen porez i gde?

Poštovani franšizeri, dovoljno je da neko potegne ova pitanja pred pravosudnim organima, a onda će klupko samo početi da se odmotava… I na kraju doći do toga odakle mu novac, a po bilansima preduzeća u njegovom vlasništvu vidi se da nije iz legalnih poslovnih aktivnosti.

Jedino ako idete do kraja i prijavite imate šansu da bilo šta dobije, jer ukoliko se utvrdi da postoji tok novca iz nelegalnih delatnosti ( i neplaćen porez), postoji šansa da se povezanim licima oduzme imovina i vi namirite barem delimično. Možda će biti mukotrpno i sporo, ali šansa postoji.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 4, 2022 17:16

U pravu si Saša tu samo prijava vadi stvar. Onda bi na kraju mogli da izvuku neki evro oštećeni. A realno ne verujem da bi Mlađa Kokaniđa otišao u staru šljaku jer je ovde mnogo lakše došao do velike love. Svakako bi pomoglo da Kruljac ode do sup-a Vuuukooovaar i samo da ispriča o životu u Žarkovu i da kaže da je drugi vlasnik u Labinu. 99% ih onda vataju.

Plašim se jedino da Mlađa već sam nije bio u sup-u i onda namontirao sve svoje drugare . U tom slučaju padaju svi promoteri i radnici ‘kompanije’ .

Veliki pozdrav svim oštećenim članovima Inface invest prevare uz pesmu našeg Mirka Pajčina : Zatvorski dani teku,sanjam posetu neku . Ipak bi bilo najbolje da mogu izaći napolje.

Haha ovi nesrećnici komentarišu koje cigare dime Lazarevići ??. Od starog Senika do 2 kamina i sobranja preko ekrana na tač ?. DAVALI STE – GLEDAJTE ? .

Zoran Lopuža
Zoran Lopuža
avgust 4, 2022 20:25

Dečki ovo je sve bolje i bolje ? Šteta što sam daleko platio bi Djeksu i Saši piće ali sve što imam je Inface Coin pa neznam dal se to prima u Srbiji? Pozz Iz SLO uz video clipova:

1. https://www.youtube.com/watch?v=Dn7gmQW0fwU

????

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Zoran Lopuža
avgust 5, 2022 18:01

Inface Coin je jedina valuta za koju možeš da kupiš leteći tanjir ????

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 5, 2022 22:47

Ali svemirski tanjir registrovan na KM ?? TABLAMA PREKO TEHNIČKOG PREGLEDA AUTO S GRABOVAC – ZVEČAN AP KiM

Zoketo tamo radi tehnički za svemirske letilice i ove Bmw-ove što je kupio za pokazivanje familiji.

Ejj ja sam još u šoku da on i dalje želi sve nas da tuži. ‘Kompanija’ mu je pukla i u rasulu a on priča kako će da lista blog i da nas tuži. Jaoj moj tužni Zorane ! Ja sam lepo rekao da posle Senke Infejsovke i priče o parkiranom svemirskom brodu sledi potop i totalni pad ali oni su čitali a nisu verovali. Eto dokle ih je doveo Zoran.

On da greje svoje dupe na 2 kamina ? a Senka da plaši narod sa vanzemaljcima. Ljudi Kruljac je dupla nula. On tvrdi da im je tiho pobegao a Zoketo da je isteran. Prva verzija priče od Zoketa je bila da je Kruljac još u Inface prevari . Ko je tu lud nije mi jasno. I hit stoleća da Zoketo komanduje Mladenu ??. Da ga grdi i ruži pred svima. A MLAĐA NAŠ BIVŠI DILERKO I SEOSKI REDARSTVENIK ĆUTIII. Znači živa komedija. Veliki pozdrav za Inface firmu sa Sejšela od Đeksija sa pesmom od Šabana Tebi koja si otišla ?

OSTAVI MI KRAJ KAMINA JEDNU SLIKU ČAŠU VINA !!!!!! ??????.

ZA MLAĐU I ZOĆU !

Zoran Lopuža
Zoran Lopuža
avgust 4, 2022 20:32

Saša Milenković
Saša Milenković
avgust 9, 2022 13:08

Nije mi samo jasno ka koju “kompaniju” misli Lazarević?! Da li na onu u Beogradu sa gubitkom od oko 60.000 € u 2021. godini, ili onu u Hrvatskoj koja je imala gobitak od 390 kuna u 2021 i bez prometa, ili na onu na Sejšelima za koju ne mogu nikako da se provere finansijski izveštaji? Da li da verujemo nepogrešivom Lazareviću na reč?

I uzgred, zašto nema Pejića? Ili je i on “odleteo” iz firme?

Saša Milenković
Saša Milenković
avgust 9, 2022 14:26

Iz bilansa uspeha za preduzeće InfaceInvest, javno objavljenog na sajtu APR-a može da se vidi (52. II. ТРОШКОВИ ЗАРАДА, НАКНАДА ЗАРАДА И ОСТАЛИ

ЛИЧНИ РАСХОДИ) da se ovde najverovatnije radi o NEISPLAĆENIM ličnim dohotcima….

https://ibb.co/Qk2FPpK

dopuna
dopuna
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 9, 2022 14:28

Ovo su iznosi u hiljadama dinara.

Zadužen, prezadužen, Lazarević
Zadužen, prezadužen, Lazarević
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 11, 2022 12:43

Iz bilansa se vidi da je Lazarevićeva firma ostala dužna naknade zarada zaposlenima najmanje 3,5 miliona dinara. Ostatak duga je ili prema dobavljačima ili prema zaposlenima. Kao u narodnoj izreci “Dužan je i Bogu i narodu.”

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Zadužen, prezadužen, Lazarević
avgust 12, 2022 10:18

Dužan Zoketo svima redom . Ide čovek u osvajanje Amazona preko Brezovice i Leposavića do neba i nazad. Dača portir ih izradio lepo. Svaka 2 meseca otvarate šop a gde su vam investitori ?. Ja sam bio zaveden kaže Dača baranjac ?.

SREĆAN RASKID VEZE IZMEĐU DANIJELA BARANjCA I ZOKETA IZ BREZOVICU SA 50 ČLANOVA FAMILIJE UZ PESMU : ZAVEDE ME I NESTADE ?????????????????. TIIII NEGDE ŽIVIŠ SVOJIM ŽIVOTOOMM ZAVEDE ME ZOKETO I NESTADEEEEE . OJ HA HA ?.

NEMA DALjE OSIM : OSTAVI MI KRAJ KAMINA JEDNU SLIKU ČAŠUU VINA?.

Zoran Lopuža
Zoran Lopuža
Odgovor za  AntiMLMSrbija
avgust 25, 2022 18:31

Sapunica ide dalje punom parom 😀 Jel itko od vas primetio, ko je taj skriveni druker, koji je snimao “tajni razgovor” i poslao ga velikom vođi? 😀 I zašto ga svi kriju? Kjuljac kaže da je snimanjen počinio kazneno delo a neče da kaže ko je snimio.. ako stvarno neznaju onda ču ja da im kažem, da je snimao isto jedan takav licemjer kao Kjuljac. A to je glavni lider zagovorac inface invest group u Sloveniji Boštjan Hajšek iz Maribora što isto pljuje u video..Pokušao je da obriše dokaze, da je on snimao,ali se zajebao pa ostavio jedan trag:)

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Zoran Lopuža
avgust 25, 2022 18:56

Haha to je taj pajser 🙂

Posakrivao i on klipove ali kad se uđe u liste snimaka isplivaju dokazi 🙂 .

Haha ja sam pre 6 meseci pisao kako je Boha marketing kanal / koja patetika /stao sa reklamiranjem Zoketa .

Zoran Lopuža
Zoran Lopuža
Odgovor za  Djeksi
avgust 26, 2022 18:28

Na tom videu ima nesto materiala za youtube kanal Zoki i Mlađo. Slušajte od 1:29:17 do 1:30:04 😀

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
avgust 26, 2022 22:16

Poslušajte samo od 1:24:45 kako Lazarević počinje objašnjava PKI i SSL i dokazuje o kakvom se “stručnjaku” radi. Razmislite da li bi u budućnosti uložili kod ovakvog “stručnjaka”?

DAlje se nastavlja u svom stilu “velikog stručnjaka” gde na 1:28:02 priča o 15 godina važenja sertifikata?! Evo dokaza da se radi o najobičnijem lažovu. Obrartite pažnju na datume digitalnih sertifikata sa SFT sajtova:

Imgur: The magic of the Internet

Dalje oko 1:30:00 – kao da nismo čuli za Moodle, BigBlueButton… Priča bajke stadu neznalica.

Evo dokaza na 1:39:00 – Javno obećanje da će ljudima isplatiti 1000$ na uloženih 30$

Oko 1:42:00 – Jsvno priznanje da je IT deo prepušten Zoranovom zetu

Video sam sačuvao…

S obzirom da su Rusi otkrili i dokumentovali laboratorije u Ukrajini koje su finansirale SAD – jedino bih se na 3:03:00 složio sa njim.

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 26, 2022 22:22

Samo mala napomena oko sertitikata: CA Authority cert. zaista ima važenje a toliko godina, ali samo CA Authority (VerySign, EnTrust i sl.)!!!

Izvinjavam se za “lažov”. Zaista nije,

Ovde se radi o čoveku koji se bavi nekim poslom, veštinom ili umetnošću, ali samo iz ljubavi prema tome, bez dovoljnog profesionalnog znanja o tome. U srpskom jeziku se skraćeno zove DILETANT!!!

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 27, 2022 20:35

Kad bolje pogledam Zoketo je i glumac i diletant a Mlađa Kokainac je miks punila/smeše i đubreta iz sopstvene duše.

POZDRAV INFACE LOPOVIMA OD ĐEKSIJA SA EGZOTIČNE DESTINACIJE UZ PESMU :

Мислиш ли на мене туго гарава или ти је равно све до Косова ❤. Ево га Младен зиљави https://youtu.be/B1HV8bm2i2o

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
avgust 27, 2022 21:07

Ostavi mi kraj KAMINA jednu sliku čašu vina

pa kaže pa stane ZA DANIJELA KRULjCA OD ZOKETA IZ ŽARKOVA : DA SAM KRAO , KRAO SAM SVE SAM ZVEZDE POKRAO :).

PA KAŽE OD MLADENA PEJIĆA ZA DANIJELA ZEMU BARANjCA : OJ,JARANE JARANI SMO MI NE DAJ , NE DAJ SENKI DA NAS ZAVADI ?. A OD DANIJELA ZA SUPPORT IDE PESMA: NOSI VETAR,NOSI LIŠĆE OKO GOMEKSA OPALO .SPECIJALAN POZDRAV OD TOMISLAVA POGAČIĆA ZA ČLANOVE INFEJSA UZ PESMU : EJ,OD KAD SAM SE RODIO NIKAD NIŠTA SA VAMA NISAN IMAO ?.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
avgust 28, 2022 08:31

Dobro jutro radni narode Bačke Palanke,Iloka,Negoslavaca i Futoga sa okolinom 🙂 . Radio Dunav 101,5 Fm stereo ispunjava i dalje vaše muzičke želje :

Srećan raskid i banovanje iz Infejs mreže Dači portiru želi društvo sa Čukarice i teta Senka uz pesmu Indire Radić Lopov lopova uvek oseti ?. Od uprave sa Sejšela za sve gladne omršavale i olinjale članove ide hit :Poješću sve kolačiće 🙂 . Od ocinkarenih nesrećnika koji su sa Mlađom mešali punilo pa otišli na robiju ide pesma za stare prijatelje : SVAKO ME PROLEĆE NA TEBE SETI 🙂 .

I JEDNA TOPLA PESMA IZ SRCA OD ZOKETA IZ ŽARKOVA DOK UZ KAMIN GORE DRVCA ZA DANIJELA KRULjCA :

  • DOĐI DA MI RUKE GREJEŠ

DOĐI DA SE SA MNOM SMEJEŠ ?.

ПУКЛИ СУ ОЛОШИ ????

  • Идемо људи до коначне победе
  • Само рокај Антиша
  • Још ми дуго сијај сијај моја Анти странице 🙂
  • Де је Маслачак Дрвосеча ?
milica
milica
avgust 28, 2022 20:07

evo videa kojima se kruljac obracunava sa zokijem zvanim ZLO

https://mega.nz/file/O8kSwBKY#2Tlik8dJcRuSHWfvTFgwdirvn5a-p4OU0H6EL-8KTTI

Zoran Lopuža
Zoran Lopuža
Odgovor za  milica
avgust 31, 2022 08:35

Evo nove stranice za edukaciju članova https://infaceinvestprevara.com/category/sft21-prevara/

Jeste znali, da ima još jedna FB grupa kompanije za Slovenske članove koju je napravio Boštjan Hajšek i nedavno je po naredbi velike gazde promenio ime. https://www.facebook.com/groups/181974966068678

Zanimljivo je što je Boštjan i još par njih lidera bilo jako aktivnih u toj grupi. Ali sad kad se sve razotkrilo nema ni jedan jedini post o tome što se dogadja. Pa se pitam zašto ne obavijeste članove što se dogadja?

Saša Milenkovič
Saša Milenkovič
Odgovor za  Zoran Lopuža
avgust 31, 2022 08:50

Malo mi Tor browser preko nord VPN-a “štuca” ali sam uspeo da otvorim stranu. Hvala na linku!

Saša Milenković
Saša Milenković
avgust 31, 2022 11:24

Mile
Mile
oktobar 1, 2023 13:32

Danijel Kruljac ponovo jaše!

Pošto smo već davno konstatovali, da kada se prevaranti jednom navuku na laku lovu, oni jednostavno ne umeju da stanu.

Tako je i Danijel Kruljac definitivno navučen.

On se, prema sopstvenom iskazu, u vremenu posle Inface Investa kao bavio konsultantskim uslugama i recenzijama različitih tuđih “poslovnih mogućnosti” koji donose laku i brzu lovu. Sada je to kao batalio pošto nema vremena (U jednom trenutku kaže “ionako su sve to scam”).

Naravno, nova poslovna mogućnost koju propagira je: najbolja, okrenuta korisniku, neverovatna….

Posle svih ovih dosadašnjih uspelih, ili manje uspelih prevara, kome sve to nije dovoljno i zaslužio je da ga deru. Možda bi bilo dobro da razmisli da novac umesto za bacanje u bunar bez dna raznih “poslovnih mogućnosti” pod šapom prevaranata, iskoristi za neku vatricu. Imaće bar malo koristi.

Laza
Laza
Odgovor za  Mile
oktobar 3, 2023 12:24

Prica potpuno ista kao i Lazareviceva na pocetku: nikad vidjeno, sigurno, dugorocno, ako ne udjete sada uci cete posle, mi nikog ne nagovaramo…

Jedva cekam da vidim tu revolucionarnu ideju 😀

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Laza
oktobar 3, 2023 12:39

Pa ja mislim da su Baranjci napravili INFACE 2 i sad samo nastavljaju gde su stali. Retorika potpuno ista . Sad čekamo da se izbeglice iz Inface-a postave ovde na rukovodeća mesta. Verovatno su glavnokomandujući jedan drvoseča,jedan Baranjac i po neka baba zalutala 🤣 . Najbolji utisak da se radi o krupnom biznisu ostavlja link za viber grupu . Hahaha očekujem da uskoro štampaju letke i da lepe po centru Oseka. Najbolja prilika ikad – dragi zemljaci naši Baranjci. Pristupite putem ove viber grupe ukoliko želite da vam vredne novce zamenimo za bezvredne ‘pozicije’ . Koga će da privuku oni ? Nikad nikog jer posle Inface blamaže svim umešanima ne veruje ni prvi komšija. Tako da je ovo osuđeno na minorni ‘uspeh’. Da im neko uplati od 40 do 200 evra u par navrata i to je to. Mlađa mali kokainac i jeste zato tužan jer će ovi dobiti bar nešto a on ništa !

157
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x