MLM prevara

Inface Invest rasulo – Kruljac napustio šemu

Verni čitaoci i pratioci ovog bloga su verujem dobro upoznati sa dešavanjem u Inface krajem prošle godine. Digla se velika prašina zbog Vladimira, njegove tužbe, ugovora, dokumentacije i zakulisanih radnji unutar Inface šeme o kojima se nije mnogo znalo ali moglo je da se nasluti. Koliko je to samo izazvalo potresa, bilo je veoma jasno kada je Pejić bio primoran da se javi, jer smo upravo ovde na blogu pustili glasine da je možda i on izbegao iz šeme poput bivšeg lidera Pogačića.

Džabe sve objave na zvaničnim i nezvaničnim Fejsbuk stranicama, čim se primetilo talasanje u članstvu eto Pejića da se javi i da razbije tišinu. Imate njegov video online, mislim da je još uvek dostupan. Uglavnom je tu opleo kako je sve u redu sa Infejs, pljucnuo malo po meni, Đeksiju, Vladimiru, Saši i tako to.

Kontrola štete na koju si bili primorani, ali je zanimljivo kako su njihovi članovi spremniji da više poveruju informacijama ovde na blogu tog nekog anonimusa, nego njihovim “zvaničnim” ali iz jednog veoma prosto razloga: jer osnivači nisu bili iskreni i još uvek iznose laži. A tek potezi koje povlače su crnjak do crnjaka.

Od binarne matrice, tako hvaljene na sva zvona, pa da je sada tretiraju kao neku uobrazilju. Od društvene mreže koja će da razbija sve druge, do toga da mole svoje sledbenike da dovlače svoje prijatelje i poznanike u nju. Pa do sad velike marketinške provale o nagradnoj igri.

Društvena mreža sama po sebi nije donela ništa novo niti revolucionarno u moru drugih i postojećih rešenja. Navlakuša je naravno ta “zarada” ali bez iole nekog tržišno prepoznatog proizvoda ili usluge, ostaje samo klasična piramidalna – ponzi regrutacija gde članovi “zarađuju” proviziju direktno srazmernu broju novo učlanjenih. Školski primer piramidalne prevare.

A pomenuta nagradna igra se pretvorila u pravi fijasko.

Kao prvo, da li je ta nagrada igra bila organizovana u skladu sa postojećim zakonom države Srbije:

Pojam igara na sreću

Član 2

Igrama na sreću, u smislu ovog zakona, smatraju se igre u kojima se učesnicima, uz naplatu, pruža mogućnost da ostvare dobitak u novcu, stvarima, uslugama ili pravima, pri čemu dobitak ili gubitak ne zavisi od znanja ili veštine učesnika u igri, nego od slučaja ili nekog neizvesnog događaja.

Nešto baš nisam ubeđen da su Lazarević i ekipa imali uopšte neku dozvolu, naročito ako se sagledaju njegove tvrdnje gde će i oni učestvovati u igri bez obzira što su njeni organizatori, i da li su time uopšte omogućeni isti uslovi za sve učesnike, kako je po slovu zakona.

Povezan tekst:  Originalni blog je vraćen !!!

Na žalost svih nas, klip sa Lazarevićem gde spominje kako i oni učestvuju u famoznoj nagradnoj igri nisam uspeo da sačuvam. Za utehu ostao nam je ovaj Pejićev video, kao i usnimljena web stranica, sada već ugašene igre.[DOPUNA: video ipak imamo, pogledati dodatak za tekst]

Koliko god se oni trudili da sad sakriju ovu propast, neke činjenice uvek izbiju na videlo. Recimo kad pogledate sliku dole, videćete da su osmislili te neke ciljeve u rangu Kickstarter-a, pa kad se otključa jedan cilj, onda se juri drugi, treći itd. Po raspoloživom broju preostalih tiketa za nagradnu igru, ispostavilo se da su jedva skupili njih 36 (prevedeno: prvi nivo 2.200 nagradnih tiketa, a 2164 je još uvek raspoloživo).

Ja sam već ranije prokomentarisao, kada se pojavila ta vest o nagradnoj igri, da neće uspeti da skupe ni 50 učesnika i eto bio sam u pravu. Nakon što su provaljeni u komentarima ovde na blogu, cela ova stranica je uklonjena i sajt je postao nedostupan.

Stvarno neverovatna zamisao marketinškog direktora Infejsa, ako je ovo uopšte i bila njegova zamisao. Lično nisam ubeđen da je ova ideja bila baš Kruljčeva, ali kad je neko očajan možda i ne čudi. U svakom slučaju rezultati su porazni, a reakcije verovatno burne, čim su grupu prebacili sa javno dostupne u privatnu.

Prethodno je Kruljac odlučio da bude neko vremene nedostupan članovima Infejsa zbog navodno velikih obaveza. Obaveza koje se očigledno odnose na uklanjanje promotivnih klipova Infejs Invest šeme, i tihi odlazak iz nje.

Kako drugačije tumačiti to što više nema ovih 25 klipova i svakim danom ih je sve manje.

Nije da su obrisani ali više nisu javno dostupni (unlisted) u pretragama, a najverovatnije će nakon ovog teksta već biti prebačeni na private kako niko više ne bi mogao da vidi brutalno neiskrenog Kruljca (Napomena: već ih je prebacio na private po okončanju pripreme ovog teksta).

Povezan tekst:  Odbijena žalba Lyoness-a, zabranjen širom Norveške

Jeste, njegovo čuveno “brutalno iskreno” svedočansto o Inface Invest je sada sakriveno ali ga zato možete ga videti još uvek ovde dole, bar dok ne zatraži njegovo uklanjanje.

Danijel Kruljac je uspeo sasvim sam da dokaže celokupnoj javnosti koliko mu se može realno verovati.

Tako da, za sve vas koji pretražujete internet za termin Tko je Danijel Kruljac, budite uvereni da se radi o serijskom prevarantu, velikom šarlatanu i hohštapleru, bez trunke stida, časti i morala, koji će vam pevati pesmu i pričati bajke dokle god bude mogao da vam izvuče neki dinar, kunu, dolar ili euro. Čim prestane da mu bude isplativo, povući će se poput puvanjka, tiho uz što manje talasanja, uz obavezno brisanje i prikrivanje bilo kakvih promotivnih materijala, klipova i prezentacija koje je naštancovao za promociju svoje bivše šeme.

A što se tiče Lazarevića i Pejića mislim da ne postoji ni jedno opravdanje niti nešto što ih može oprati nakon ovog debakla. Natpis na majci Lazarevića je govorio sam po sebi pre nekoliko meseci a nakon ove “nagradne igre” nisu potrebne druge potvrde da bi se dokazalo koliko su lažni (FAKE) i on i Pejić.

Još samo da se desi neko hapšenje pa da stvarno nazdravimo. Ovo naravno zavisi od članova Inface ako su voljni da ih ovaj dvojac i dalje vuče za nos nakon svega ovoga. Kruljac je izgleda shvatio u kom će pravcu da ide ova farsa i zato je brzinski spakovao kofere i zapalio.

Tako da poštovani članovi Inface, na vama je. Ako dozvolite da vas i dalje zavitlavaju, onda niste ništa bolji od ovaca koje čoban (Lazarević) voda gde mu se prohte. Progutajte ponos, prihvatite da je vaš novac možda zauvek izgubljen ali bar omogućite Lazareviću da se malo više hvata za taj inhalator, i to ne samo kad čita ovaj blog.

Živi bili pa videli.

Dopuna 12. April 2022:

Povezan tekst:  Bugarska Policija u saradnji sa Europolom i Interpolom upala u kancelarije Onecoina u Sofiji

Neka dobra duša je ipak sačuvala snimak gde Lazarević govori kako on i Pejić takođe učestvuju u nagradnoj igri, tako da imamo dokaz da su obojica spominjali nagradnu igru, a vidljiv je i sam sajt “lutrije”, koji od nedavno više nije dostupan, jer je cela “lutrija” izgubila smisao sa tako malim brojem učesnika:

Evo i snimaka:

Nakon gledanja prvih nekoliko minuta, postalo je sasvim jasno zašto je sve propalo sa tom tzv lutrijom. Pre svega jer je Lazarević praktično ucenio svoje stado preteći im da će ostati bez “posla” ako ne kupe tikete i dovedu nove naivčine (oko drugog minuta prvog dela). Drugi razlog je što oko petog minuta naveo kako će učestvovati i on i Pejić, što ne postoji nigde u svetu, ali pošto im gori pod nogama zbog nedostatka para, oni su odlučili da idu kudo puklo pa puklo. I puklo je, ali njima na štetu. I još će da puca.

Pozitivno je što od tih navodnih 800 članova koji “imaju mogućnost da rade”, samo njih 34 je pristalo da skine gaće i dopusti da Lazarević radi sa njima šta mu se prohte. Još samo kad bi pokrenuli po neku tužbicu, ali sumnjam da će stići dotle. Verovatno će pre da se oproste od tih para nego što će gubiti vreme po sudovima.

Inače Kruljac jeste zvanično bio marketinški direktor Inface-a ali još jednom smatram da nisu sve ove sulude ideje bile njegove. Ko iole se razume u marketing, zna da pretnjama i ucenama se najčešće postiže suprotan efekat, tako da možda je početna zamisao o nagradnoj igri bila Kruljčeva, ali je suludi Lazarević odlučio da tera po svome. Nije isključeno da ćemo saznati više o tome u bližoj budućnosti, ako neki od članova tima odluče da progovore i skinu delimično krivicu sa svojih pleća.

U svakom slučaju, veliko hvala dobroj duši koja je sačuvala kopiju snimka.

Komentara

 • D
  Djeksi

  Trebao sam sliku da ti pošaljem gde se pobednica zahvaljuje na pobedi a piše da je član glavne Inface grupe od dana ‘pobede’ .
  Pukli su skroz . Napisao sam već na drugom članku niz imena promotera koji su batalili da ih promovišu. Nikad neću zaboraviti kad je jedna od tih nesrećnica kupila ćerki za 18 ti rođendan ‘franšizu’ i stavila sliku sa proslave uz natpis ‘majkin franšizer’ . Hahaha vrhunac kretenizma i promašenog idiotskog života. Treba okrenuti Kruljca dole u Đakovu na mob i pitati što je pobegao iz Žarkovo sitija 😁. Nekadaa davno , davno sam imao neki cd sa remiksima pesmama i bio je natpis na njima ‘Žarkolovci rmx’ – ne bi me čudilo da su se pojavili u 2022 ‘lovci’ na Infejs . Ko zna kome sve duguju lovu. A kad smo kod Riste Marjanovića 10 – imam jedan trač al’ to drugi put 😁😁😁. Ovim putem bi Zokija i preostale Inface prevarante krstio sa ‘Žarkolovci’ . E pa dragi moji ‘Žarkolovci’ izgleda da proslavu ove godine Inface rođendana imati nećete 😁👋. Zoketo dobićeš šećer od nas,idi druže malo obiđi familiju a ne samo da ti komentarišu slike 😁😁😁😁😁😁.

  • S
   Saša Milenković

   Željno očekujemo i snimak i trač. Usput, danas je youtube inface kanalu nekoliko snimaka manje – 126!
   Brvo brisanija, pa onda bežanija!!! 😁😁😁

 • S
  Saša Milenković

  Mogu da se kladim da je “dobra duša” neko iz Lazarevićevog ili Pejićevog bliskog okruženja. Ko bi inače imao snimak?

 • F
  Frankie

  Mene je veoma začudilo da je Zoki pustio Kruljca pravo da vam kažem. Mora da je toliko kukao da nema novca, a Zokija je prenelo od lošeg Mlađinog punila pa ga je isterao na kolodvor. 🤣🤣🤣🤣

  • D
   Djeksi

   Pozdrav drugari i podblogeri,malo sam na ‘putu’ što bi se žargonski reklo jer ja za razliku od Mlađe Kokaniđe i Kruljca svoj ‘leb stičem drugačije nego oni. A sve košta i niko te ne pita odakle ćeš dati već samo daj. Ja doduše nemam svoj prostor u Riste Marjanovića 10 a i ne bi nikad bio blizu ‘svemirskog’ broda. Više sam za ove brodove što plove rekom 😉 😉 . Zato ne komentarišem non stop al’ pratim sva pisanja. Pa ja mislim da bi trebalo neki Infejs-ovac da nam se napokon obrati ovde i da nam kaže gde je Kruljac 😁. Živa propast po meni,pred samin ponorom dna su. Ukoliko još neko pobegne Gramis Invest slobodno može da traži druge zakupce 😊.

 • M
  Marin

  Nikada ne komentarisem izgled, ali ovi ljudi su tako cudni.
  Kruljac nema beonjace…
  Ovaj Zoran vidi se da je nadrogiran i svojom mastom i praznim samopouzdanjem i mozda nekim narkotikom…
  Smatram da niko ko je ostecen nije u vinklu (izvinjavam se) kada je mogao da poveruje ovim nakazama dusevnim.
  Treba ih pozvati na odgovornost, njih i ljude koji su ih dizali u nebesa laznim svedocenjima. (Secam se imena Jasna) kao i mnoge koji sada rade nekakve projekte i zamajavaju sirotinju po drustvenim mrezama.

 • S
  Saša Milenković

  Evo jedan trač: moj rođak koji ima firmu za prevoz i selidbe treba u narednim danima da seli nekog iz Riste Marjanovića 10.

  • D
   Djeksi

   Too Salee,ajde ako možeš onako izokola ispitaj ga šta je selio 😂. Da nisu možda neki kompjuteri i lila šank 😂😁 ? A slušajte moj trač : U blizini Inface štaba postoji neka firma tj servis i ljudi koji tu rade su se u više navrata susretali sa izvesnim ludakom obučenim malo čudno 😁 koji im je pretio policijom i tužbama jer ometaju njegov ‘posao’ . Pošto je meni to sve preneseno prenosim i ja ovde. Kažu da se ponašao bahato,neobično i da je izletao iz te čuvene zgrade. Ekstentrično im je delovao pa ga nisu kažu shvatili ozbiljno 😂. Više puta se ponavljao isti scenario. U fazonu čovek dođe sa kučetom i preti i lupeta. E SAD NA KOGA VAM OVO LIČI 🤭🤭🤭 ? Meni samo jedan lik pada na pamet. Kad sam slušao uživo baš sam se obradovao jer sam odmah identifikovao ludu glavu. Ovo što im sad radimo je baš kupanje u blatu ali zaslužili su 🥇👋. Pretili su nam tužbama i svačim. Eto im sad njihov svemirski brod. Pa kad je Jasna pobegla i Kruljac haha.
   Ne znam dal je živ klip o osnivanju 1600 holding firmi 😎. POZDRAV INFACE POBEGULjAMA I UPRAVI UZ PESMU : OTPLOVIMO U NEPOZNATE PREDELE GDE SUNCE JE I NIKO NAS NE POZNAJE 🌴.
   Šta jee Infejsovciii bežanija u toku ?

 • S
  Saša Milenković

  Uporedite nastupe Lazarevića i njegovo postpanje prema svome stadu sa kondukterom (P. Vujisić)….

  Ovo tek neodoljivo podseća na Inface

  A tek sličnost između Pejića i Miška Krstića

 • D
  Djeksi

  E ljudi Kruljac na instagramu otpratio Zokija i glavni profil Infaceinvest ali mu je u slikama gde je označen ostao tag sa tog profila 😂😂😂😂😂😂😂. Haha a Zoketo ga prati 😁😁😁. A na slici je i glavna zvezda naših osmeha i prva pobegulja Inface invest prevare Tomislav Pogačić i to u zagrljaju Mladena – kralja mita i korupcije 🤭. Haha znači uđete u Insta kod Kruljca i kliknete na zadnju stavku i izađu vam te divne slike. Daj da slikamo to da se smejemo zamlatama 🙂 . Znači tikva pukla,Kruljac počeo da pravi nešto novo. A Zoki kuda će Zoki ?

 • S
  Saša Milenković

  24.04. je našem Zokiju rođendan. Da li da mu čestitamo objavljivanjem snimaka/fotografija/printscrren-ova nagradne igre?

 • D
  Djeksi

  Hahahaha našem Zokiju 😂😂. Najbolje da mu kupimo krem bananice iz Tsv diskonta i a Mladen Pejić će mu pokloniti lisice 👌😎 .
  Da se ne trošimo previše ! Inače izvesni B.J koji je radio održavanje za Sc net i Onecoin je radio i za Inface usluge snimanja i programerstva.
  Strašni su a Izarada sajt je uradio recenziju
  Truerain maker programa. https://izarada.com/recenzije/truerainmaker-prodajne-tajne-utisci-i-istina/

 • S
  Saša Milenković

  Evo još jedan trač od kolege iz Hrvatske, da parafraziram:
  “državno odvjetništvo, DORH, bi trebalo da u narednih mjesec dana poduzeti pravne radnje protiv lica iz Republike Hrvatske i Republike Srbije usled kaznenog djela prevare, a uz pomoć svjedoka saradnika”
  Državni odvjetnik/tužilac mislim da se zove Nevenka Kočalija ili nešto slično, nisam zapamtio.
  Razmišljam, da li je to možda ovo vezano sa prijavom Vladimira? Možda se Kruljac povukao jer će biti svedok saradnik? Pade mi na pamet, da i Pejić može da bude svedok saradnik, s obzirom da su bivši policajci koje uhvate u kriminalu, najčešće zbog smanjenja zatvorske kazne, postaju saradnici policije i veoma korisni izvori informacija.

  • D
   Djeksi

   Nije Kruljac ušao u tu priču. Saša je opet pokazao da zna ‘znanje’ oko ljudi,supa,mupa i saradnje. Evo da ja dopunim dalje : Kruljac je lik nevažan totalno da bi bio saradnik. Nema nikakav papir koji ga obavezuje da je on išta bio u Inface prevari. Obrisao je Zokija sa instagrama e tu kreće milicajska priča 😁 .
   U slučaju svake istrage odnosno svake saradnje milicije i nekog kome bi bilo delo oprošteno u zamenu za cinkarenje zahteva se da cinkaroš i osumnjičeni za veće krivično delo OSTANU U KONTAKTU na istom nivou. To znači da nema prekida kontakta,brisanja sa fejsa i svađa. Nego sve polako i ništa naglo – dok ne zazveče lisice gde treba . Tako da je Kruljčev beg čisto ekonomske prirode . Lepše je Satnici Đakovačkoj jesti kod kuće nego iz Gomeksa jesti bajat hleb i spavati kao portir u zgradi 😂.
   Na šta je spalo profesorsko znanje. Ja bih pre rekao da je Đomla otišao u drukare 🙂 . On je i u prvom padanju namontirao onog lika sa kojim je šljakao ‘punilo’ . STARI JE MONTAŽER MLADEN . TO SE VIDELO NA KILOMETAR !
   Sad će on lepo da namontira Zokija i ove nevažne što su ispali iz priče i normalno ispašće da je on iskorišćen i prevaren i da spada u red žrtava tj oštećenih i to je kraj balade. Na sve to dodajte i ovaj novi klip u kom je Zoki sam totalnooo ! I to nosi neku poruku sigurno.

 • AntiMLMSrbija

  Nije baš jasno šta to Lazarević želi da poruči tim svojim besmislenim klipom od 26 sekundi. Da li je poenta u onom motivacionom tekstu / slici, satu ili knjizi, ili je poruka mnogo dublja ? Na primer, bio je dobar seks, jer sam vas (članove) izjebao za sve pare, pa sad mogu u užitku da zapalim cigar.
  Crnje je kako ima 47 pozitivnih komentara, više nego uplaćenih tiketa za farsu od nagradne igre. Verovatno fejk nalozi, kao što je cela priča od nastanka bila fejk.
  Inače, ima li ko insajderske informacije šta se dešava u njihovoj sada privatnoj grupi ?

  • L
   Laza

   U grupi nista, par objava od kad je zakljucana, po neki: cestitam clanu dosao do Gold itd, i Lazarevic koji trazi da grupa sluzi za animiranje novih clanova a ne “edukaciju” starih.
   Sto se tice snimka ovog klorasa, ja ne znam u kom filmu on glumi, i to veliko sto se sprema ce biti njihovo hapsenje nadam se. Ali on verovatno cilja na onu novu SFToME mrezu koja ce zajebe fejsbuk hahaha

  • S
   Samo vas posmatramo

   Čini mi se da je nešto počinje da se plavi u ovoj ulici. Možda jorgovan, možda uniforma, možda dvoje civila u plavom autu…
   A ulica kao iz bajke. Koje? ivica i Marica?

  • i
   iZarada Dobriša Marić

   Možda bi bolje bilo da malo posmatrate svoju kuću?
   Ah da, tamo nema ništa sem “tuga” 😀
   https://imgbox.com/eZxRPWU5

   • D
    Djeksi

    Hahahahaha Zokijeva pesma je :
    Stara kuća stari crep
    Siroma’ sam al’ sam lep 😂😂😂😂
    Odrali smo ih ko kinezi kučiće 😁.
    Više ljudi prati neki Fast food
    nego što oni imaju članova 😂.
    Zorane Zoketoo oglasi se 🤭🤭.
    Ljudi koja je to bežanija iz naj firme
    na svetu 😎😊.
    Gde je Peđoni Maslačak 😁 ?
    Veliku pozdrav za preostalih 6 članova
    Inface potonulog broda uz pesmu :
    Zaštooo me mučiš kadaaa me ne volissš
    Što me ne ostaaaviš 🙂 🤭.
    PEVAAAJJJJJJ ZOKIIIIIII 👌
    AJDEE ZOKIII ko u filmu ‘Do Koske’ !
    Jel se sećate kako je pretio da će me naći ?
    Mene i Zvezdu ?
    Ipak je bilo obrnuto 😉.
    AJDEEEEE ZOKIII OLOŠU I prevarantuu
    pevaaj : Tiii uživaaš dok jaa plaččem aaajj 🙂
    Plačem i tugujem !

 • D
  Djeksi

  Ja nisam kliknuo na ove vaše linkove niti ću,ali sam se obradovao što ste tu na blogu tj u našoj blizini 😁😁. Inface bitange i prevaranti sa potpisom – Posmatramo vas 😁. Hahaha i mi vas već jako dugo i služite nam za pranje podova podsmevanje i umesto Amazona koristimo vaš veb šop koji ne postoji 😂.
  A gde je taj veb šop nesrećnici i Inface akademija sa 7 edukacionih faza 😁 ?
  Ako je neko kliknuo na ova 2 linka nek mi prepriča sadržaj ! Hahaha možda piše da se vratio Tomislav Pogačić i Jasna Popović 😂😂😂😂. Moraju jadni da shvate da su prevareni 🙂 ali još nisu mučenici na tom nivou.

 • AntiMLMSrbija

  Prvi link je za Google ulični prikaz, u pitanju je neka zgrada u Beogradu.
  Drugi link redirektuje na oficijalnu stranicu državne službe u Hrvatskoj, gde stoji da se protiv Inface Hrvatska ne vodi ni jedan sudski postupak.
  Mogla bi osoba što je okačila linkove da ih malo bolje razjasni za nas koji baš nismo shvatili njihovu poentu.

 • S
  Samo vas posmatramo

  Ko voli detektivske romane – poveznica za ove linkove ima svoju šifru: Uskok

  Biće jasno svima nakon određenog sleda događaja u doglednoj budućnosti….

  • D
   Djeksi

   Pa dobro jel dotle došlo da cinkaroši pišu krimi romane ? Koji je rasplet ? Vladimir prijavio Mlađu dilera a on namontirao Zokija i Tomu Pogačića a Kruljac pobegao usled obračuna 2 stara pajtosa tj. Mlađe Kokaniđe i Zoketa ?
   Ili Ružica Vemić i Jasna Popović prijavile Kruljca i Predraga nama dragog a njih dvojica namontirali Mladena ? Ili ste mene prijavili i Antija oba i Sašu ? E sav sam se prepao ako je zadnji scenario 😁. LjUDI PAZITE SAD OVE CINKAROŠKE FORE !!!!!! Kad su registrovali ‘firmu’ išli su na Sejšele – ko nekad Srbi iz Srbije u Beli Manastir :)))))))) :))))))))) a kad je stvar došla do milicije onda brže bolje cvile pred hrvatskim pravosuđem. Pa što niste od početka Srpsko – Hrvatska firma nego prvo Sejšeli a onda cinkarenje 🤢🤢🤢. Izgleda da bi sad svako da spasi svoje dupe :))) . A u slučaju da ste nas ili mene prijavili 😁 – Odma’ vadim ličnu kartu Rsk na uvid 🌴. Bednici,cinkaroši i plačipii… Sad kad nečija guza bude zaglavila zatvor trebaće im lila gaćiće a ne lila šankovi 🤣🤣🤣. Kakvi bedni ljudi – ‘odma kad je prpa pozivaju na miliciju !!!!!!!!!

 • D
  Don carleone

  Pozdrav svima u Slovenije radi za ove majmune jedna osoba zove se Nadja Tapainer. Glupa skroz do kraja. Ova jadnica jos vjeruje u ovo ali kad pogledas nema sta da jede. Voli bi da se zatvori ove prevarante.

 • D
  Djeksi

  IDEMO MALENA ŽIVOT JE PRED NAMA !
  ČUVENI SAŠA IZ LAPOVA URADIO RECENZIJU SOPSTVENE INFACE STRANICE :
  Da li je InFace Invest Group prevara? Pitanje koje muči mnoge, iz razloga zato što je ponuda ove kompanije veoma primamljiva, a komentara ima raznoraznih. Odgovor ćete naći u ovom članku, kao i kakva su dosadašnja iskustva, kakva je zarada i isplata.

  Ja sam Saša i dobrodošli na moj blog gde pišem na temu online zarada. Mišljenja o kompaniji InFace Invest Group su različita, jedni kažu da je super, drugi kažu da je prevara, ali šta je od toga istina?

  Nije Baš Tako Kao Što Su Obećavali
  Iskreno da vam kažem, kompanija je puno toga obećavala, ali se malo toga obistinilo, da ne kažem ništa. Evo već dve godine a ni traga od Online Shopa, tako da od zarade nema ništa.

  Povećali su članarinu, ukinuli su povrat novca u slučaju nezadovoljstva, pa su čak i promenili neke uslove koje po meni nisu smeli da diraju. Naprimer na početku je bio uslov da se dovede bar 1 član, a sada su dodali uslov da se mora dovesti još 1 član, što po meni ne pije vodu.

  Tako da je na kraju ispalo da uopšte nisam zadovoljan radom kompanije Inface Invest Group i ne bih vam preporučio da tu gubite svoje vreme. Ako želite da ozbiljnije zaradjujete i da se bavite online zaradom od kuće, predlažem da pročitate ovaj članak:

  Online Posao Od Kuće – Kako Sam Ja Uspeo

  Tu ćete naći prave načine za odličnu zaradu kojima se ja bavim i nisu teški, sve sam lepo objasnio. A Inface Invest Group me je jako razočarao, tako da sve ovo što sam napisao ispod, ispostavilo se da je velika laž.
  UZETO SA SAŠINOG SAJTA :https://tvojaonlinezarada.com/inface-invest-group/
  Hahahaha pobego i Saša a žena mu dobila glavnu nagradu 😁

  • D
   Djeksi

   Идем преко земље Србије,иде срце где му милије 🇷🇸 😊 !
   Šta je bilo Inface poštenjačine ?
   Ima li i danas neka pretnja ili novost ?
   Šta ste se ućutali ?
   Jel ste sklopili neki pakt još ?
   Kako stojite sa veb šopom 🤣 ?
   Idemo ponovo splet pitanja :
   Zašto je isteran Tomislav Pogačić ?
   Zašto Kruljac ne prati više Zokija na instagramu?
   Za koje delo je osuđen Mladen Pejić?
   Ko je Vladimiru uzeo pare i blokirao mu poziciju ?
   Gde je Infejs ‘akademija’ ?
   Zbog čega ste registrovani na Sejšelima ?
   Zašto je vaša ‘mreža’ članovima tuga ?
   Šta bi sa 1600 novih holding firmi ?
   Zašto vas pljuje Saša ‘franšizer’ ?
   1000 pitanja nigde odgovora !
   Pozdrav svim preostalim članovima Infejsa,kojih je ukupno 5 a do juče ih je bilo 6 ali je Saša otišao uz pesmu : JEDNO STABLO A DVE GRANE – JEDNA VENEE DRUGA LISTA 🤣
   HEEEJ ŽIVOTE HEJ SUDBINO ZAŠTO NISI SVIMAA ISTAAAA🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • AntiMLMSrbija

   Dao joj je glavnu nagradu da je izmašta 🙂

   • D
    Djeksi

    Anti mlm slobodno posle ovoliko udaraca po mlm prevarama,ja mogu da te oslovim onako žargonski sa ‘šefe’ 🙂 . E pa šefe pao je broj Inface klipova na 122,Zoki je sad brisao one sa brojkama 1,2,3 . Ostao je samo broj 2 🙂 – Svi su nas proverili . Mora da je klipovima 1 i 3 iznešena vrednost ‘kompanije’ . Tako mi se čini ako me sećanje dobro služi. Nema za sad drugih informacija o ovoj bagri. Svakako pratimo nastavak potonuća lila Titanika 🌴. Osim što se hvale da su ušli u tal sa milicijom,uopšte ih nigde na veb nebu nema.

 • D
  Djeksi

  KRULJAC PRODAJE POZICIJU 🤣🤣
  TO JE NOVI INFO !
  PRVO OBAVEZE PA BEŽANJE U BARANJU I NA KRAJU POZICIJA BROJ 450 SE PRODAJE🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
  OBRNULI SMO IGRICU 👌

 • m
  milica

  Jutros je osvanulo na fb: Da li sanjam?Hahahaha,brat Danijel Kruljac prodaje svoju poziciju u najboljoj kompaniji na svijetu,IFIG?Hahahha….misevi bjeze dok Zoran lazarevic,stoicki,ocekujuci poziv tuzioca tone sa svojim lopovskim brodom i mahinacijama..hahahah

  https://ibb.co/sWwhM6G

 • S
  Steva

  Uslikano u Riste Mrajanovica 10, odmah pored Gomex-a.
  Definitivno im je tu jedan od Stekova…

  https://ibb.co/5YbyWSR

 • AntiMLMSrbija

  Dodao sliku objave Lazarevića o Kruljcu kao novom direktora marketinga za Inface iz 2021.

 • D
  Djeksi

  Dok ti Antiša dodaješ slike oni brišu klipove.
  113 klipova na Inface ‘Official’ kanalu 😁.

 • D
  Djeksi

  Mario marketer počeo da reklamira Zenik Poga koin 🤣 ali klipove iz Infejsa obrisao nije !

 • D
  Djeksi

  Avlije avlije pune behara šaljem ti veb šop preko drugara 🤣. 3.11.2019 objavljen klip 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Pa de je taj veb šop ?

  • T
   Tako je govorio Zoki

   Mislim da mu je ovaj najbolji. Ovo treba neki psihijatar da pogleda. Kakva manipulacija, kakve laži… Ovo treba da se sačuva.

   • L
    Lazar

    Ahahaha, auuuuu! Znači, umirem 😂😂😂

    • D
     Djeksi

     Crne oči dala si mi nano – on ih nećee
     On ih neće – nikad nikad u životu ne imao sreće 😁😁😁😁 !
     Tako je to nekad davno otpevala Zorica Brunclik u filmu ‘Špijun na štiklama’ .
     A sad u Žarkovu to Zoketo sa svih 50 članova familije peva Danijelu Kruljcu .
     Danas imamo 112 klipova na Inface kanalu.
     Pitam se što Zoki ne dođe do Vukovara ?
     Možda zazveckaju lisice na Iloku 🤣 ?
     Braća Kruljac prodaju poziciju 👌.
     Da se ne ponavljam bezveze ali sad kad uzmu 3-4 miliona evra pa sazidaju vilu ima svi mi iz okoline da gledamo. Videće sad cela ‘Europa’ da se u Beogradu lova pravi ni iz čega ! Ako me nešto raduje to je onda totalni Inface fijasko.

   • AntiMLMSrbija

    Sačuvao snimak za uspomenu i dugo dugo sećanje 🙂

    • D
     Djeksi

     Koji snimak si sačuvao od svih ovih ?
     Dzaba se kriju kad ima još mnogo kanala sa zaostalim materijalom koji nije u njihovom vlasništvu 😊. Samo rokaj Antiša !

     • AntiMLMSrbija

      Ovaj za psihijatriju i još mnoge druge, naročito za Kruljca i Maslešu. Ne treba ni njih zaboraviti.

 • D
  Djeksi

  Hahaha Rai,Fox,Bbc meni plaćaju velike pare
  rekla Zokiju novinarka 🤣. Ona je novinarka ko i on vlasnik svemirskog broda 🤣.
  Ubedljivo najjači klip,slažem se !
  Sve to privesti pa u pritvor,da se malo istraže
  papiri. Oni sad doduše ovde se hvale da sarađuju sa miilicijom ali to je više njihova mašta nego realnost. Znači u Satnicu Baranjsku lepu i divnu uskoro stiže nekih tri ili četiri miliona evra . Kad se proda ‘pozicija’ od braće Kruljac mislim 😁. Taman da nikne vila neka da možemo i mi obični smrtnici da je vidimo sa obilaznice oko Osijeka. Jbg sad kad nikne neboder u Satnici od love iz Žarkova 😁😁😁.

 • N
  Nema Kruljca više na kanalu

  Danas je Inface invest Youtube kanal(izacija) spao na 106 snimaka. Kao kakva ostavljena žena koja briše (cepa) zajedničke slike, Lazarević briše videa sa Kruljcem. Zato jedna pesma https://www.youtube.com/watch?v=CXym-73tE2E

  • D
   Djeksi

   Nekad davno je u Beogradu su bili autobusi Braća Šarac a sad očekujemo na području Sremsko Baranjske oblasti prevoznike sa imenom Braća Kruljac 😁 ! Kad se prodaju obe pozicije pa biće jači od opštinskog budzeta sela Orolik 😊. Ako je ‘firma’ vredela 24 miliona nečega onda je njihovo barem 8 miliona nečega. 2 brata x 4 miliona nečega i eto novih milionera iz ravnice! Šalim se naravno,nemaju da kupe gaće na Osječkom buvljaku nedeljom 😂. Neki isto prodaje poziciju a komentar drugog Infejsovca je : Zašto prodaješ,rekao je Zoketo da će u junu sve biti jasnije jer tad kreću svi projekti 🤧 . Haha eto blogeri čekamo jun 2022 ko nekad 1 svibanj 2020 kad se čekao veb šop i chat mreža. A da ja zaboravio,još se čeka veb šop 🙂 .
   Pozdrav Zokiju od braće Kruljac iz Satnice uz pesmu : S’ druge strane granice osta’ duša i srce,rastaviše srca dva plače Zoki plačem ja 😊😎 .

  • AntiMLMSrbija

   Možda je rešenje prebacivanje snimaka na platformu kao što je Odysee, gde video materijal se ne može tako lako ukloniti. Bar tako oni navode.
   Inače neki inface klipovi već postoje toj platformi, poput ovog:
   https://odysee.com/@Mojbiznisplan:4/5-deo-Sombor-Zoran-Lazarevic:a

 • Z
  Zloupotreba službenog položaja

  “Nepoznata informatička firma” nije baš nepoznata. Stefan Radivojević, zet Zorana Lazarevića je direktno uključen u razvoj društvene mreže. Dragi franšizeri, postoji mogućnost da je Zoran Lazarević angažovao svog zeta i njemu (pre)platio razvoj društvene mreže i tako vaš novac izvukao iz firme, tako da kada kaže da je platio ogroman novac neimenovakoj informatičkoj firmi, verovatno ovaj put govori istinu. Ovde definitivno ima elemenata zloupotrebe vašeg novca, tj. zloupotrebe službenog položaja i sticanja protivpravne koristi.
  Pogledajte video:

  • AntiMLMSrbija

   Sačuvao sam i taj snimak. Biće dobar dokazni materijal ako se ikada pokrene slučaj protiv ovih prevaranata.
   Što se tiče klipova, a naročito onih “svi nas provjerili” mislim da ih imam negde sačuvane. Razmatram za sada gde bi bilo najbolje da se okače da ne bi opet bili uklonjeni na ovaj ili onaj način.

  • V
   Vladi Mir

   Čekaj čekaj, hočeš kazati da je naš uloženi početni kapital od ciframa od 500 tisuća € za programiranje, izradu stranice, webshopa, socijalne mreže….zapravo otišao kao rashod, zetu od Lazarevića?

   Ah…kako ću sad da im nadopunim prijavu to je čudo🤣🤣🤣 nama nekoliko zatvorili pozicije na prvih 100 mjesta jer smo tražili da prodamo svoje vlasništvo a nisu dozvolili pa čak i prijetili a sada Kruljac prodaje preko Facebooka? Kako nama to ide u korist kao i ovo sa “zetom” a znao sam da je to krađa našeg novca i da Mladen naivna budala vjeruje ovom prevarantu da te usluge zaista toliko koštaju. Kraj im je siguran vezano za onu prevaru oko poreza, to nema potrebe da se nitko brine.
   Ne znam dali moji frendovi iz Istre čitaju ovaj blog redovno ali u slučaju da čitaju; “dali sam bio u pravu i 2020 i 2021 kad sam tvrdio da na taj način Lazarević vrši prevaru i partnera a ne samo nas ulagača, zato je poslovanje prebačebo u Srbiji bez da se to u početku govorilo. Sve je to učinjeno da bi se donekle provukli ispod radara zakona na snazi iz EU. Također ovaj neki blesan koji šalje neki link na Uskok….daj skini pelenu prvo jer kad si u svijetu negdje naišao obavijest takvih institucija da vode istragu protiv nekoga.🤣🤣🤣🤣 pa to je isto kao da lopovu kažeš, tamo ti stoji policija, nemoj da kradeš ulje iz te trgovine. Moje su 3 pozicije unutar broja 65 prodali za nekih 15000€ a neki kažu i više koliko su uspjeli saznati. Od mojih prijatelja i po 15 tisuća € za poziciju. Uglavnom ovi što su prvih 50 koji su još uvijek unutra a ne rade posao jer znaju da je sve teška prevara, ne zarađuju više ništa a nalaze sa unutar prvih 50 te velike InFace grupacije 🤣🤣🤣🤣

   • D
    Djeksi

    Pozdrav Vlajko ! Daj baci još koji komentar 🙂 . Kruljac jeste pobegao u Satnicu 🙂 . Samo peri deri Vlajko,sipaj argumente 👌. Međunarodna prevara,čim su računi u inostranstvu. Imaš li informaciju da li je nastupio kolaps ili će tek nastupiti ?

 • D
  Djeksi

  Danas 103 klipa ali Djeksi uvek nađe skriveno blago 😁.

 • m
  milica

  U strahu od krivicnih prijava,konacno se oglasio i Zoran Lazarevic,pokusavajuci obecanjima da smiri ovce i da ih odrzi na okupu.Zoki,ocekuj specijalno odeljenje za internet prevare….neces imati miran san
  https://ibb.co/zXT1jYp

 • D
  Djeksi

  Ma neće Zoketo u zatvor šta vam je ljudi ! Vidite da su dali tal i ušli u ‘priču’ tako bar oni kažu. Zato i žuri da napravi veb šop,da bi prijave izgledale bezveze. U fazonu,tužite me ja sam sve obećano napravio. To su te cake i fore. Kruljac pobegao u Baranju,znači nema ni svedoka ni dokaza. Tako da su to samo naše želje nažalost.

  • V
   Vladi Mir

   Nisu želje, a Kruljac može da bježi i na Sibir ako želi, Pejić i Lazarević su ta dvojca koji su nama prvo uzeli novac, prodali priču kao dioničarima a kasnije sastavili drugu priču, ugovor, pravila i preselili sve izvan EU. Ono što ja znam Lazarević i Pejić su ljudima uzeli ogroman novac iz novčanika za porez na transakcije u nazad i da taj porez šalju u svakoj državi od koje je vlasnik pozicije. Nitko to nije od nas dobio jer porez nisu uplatili u Srbiji 1.7 a niti kasnije….a niti danas po službenoj informaciji što ja osobno znam. Tako da naše tužbe su na stolu a paraleno čekamo okončanje prijava koje su još pod istražnim radnjama i to ne samo u Hrvatskoj. Ipak je to međunarodna prevara….

   • O
    Od montaže do reglaže

    Polako se bližimo raspletu ove priče.
    MONTAŽA: Po meni je najverovatniji scenario da će pravosudni organi Republike Hrvatske ponuditi nekom iz vrha firme da bude svedok saradnik. Možda će to biti Pogačić, možda Kruljac, možda Masleša, ne bi me čudilo da zbog mentalnog sklopa to bude Pejić, i pretpostavljam da će do zadnjeg momenta da se kune Lazareviću na vernost da to nije on, nazivaće ga bratom, “Zar bih ja to mom bratu uradio..” i slično. Mislim da pravosudni organi Republike Srbije tu neće biti umešani, već će eventualna hapšenja biti po međunartodnoj poternici.
    REGLAŽA: Ukoliko se Lazarević proglasi krivim, verovatno ga čeka dugogodišnja reglaža donjeg trapa u nekom od zatvora EU.
    Na njegovom mestu bi većina ljudi ponudila bar onima koji su uplatili 100 i više evra povraćaj i obeštećenje, mada je upitno da li više voli svoju zadnjicu ili pare.

    Oduzimanje nezakonito stečene imovine povezanim pravnim licima jedino je moguće uz GRAĐANSKOPRAVNI POSTUPAK (IN PERSONAM), nakon odluke suda, tako da građani Republike Hrvatske mogu na ovaj način da nakon završenog postupka i osuđujuće presude traže oduzimanje i povratak imovine od povezanih lica. Prepuruka za Vladimira je da proširi kaznenu prijavu za utvrđivanje povezanih pravnih i fizičkih lica i tokova novca. Ovo može da traje dugo, nekoliko godina,, ali je poprilično izvesno da može da se povrati bar novac a povezana lica opterete materijalno.

    • D
     Djeksi

     Kasniš direktore sa reglažom i montažom,za mnom jedno mesec dana ! Ko će drugi da montira nego Mlađa,jedino će tako optužnica izgledati validno. Da je suvlasnik prešao suvlasnika a svi ostali međusobno nenamerno sebe pa ostale. Pogačić Tomislav i npr Ružica Vemić onda samo mogu da budu kolateralna šteta i to je to. Sdb zatvara krug / domaći film / . Jao meni dođe 1000 puta da ispišem ime Tomislava Pogačića 😂😂. Ljudi toliko jada bede poniznosti,laži,siromaštva,mutavosti i ulizivanja leži u toj glavi 😁😎.
     Kako je Poga Zeniq ex Inface Lider plakao u vebinarima 😥😥. Neću to da zaboravin nikkaad i kad budem imao 78 godina pričaću po familiji o tome !

 • m
  milica

  Ostade Zoran Lazarevic sam,da li je dusevno obolio te obecava i dalje kule i gradove ili je strah od policije?
  https://ibb.co/SdQ16XY

  • D
   Djeksi

   Evo šta su nekad obećavali. 2 sata bajki od Mlađe prodavca punila,bivšeg zengaša i propalog tipa 😂😂😂
   PLAČE MALA SUZE RONI A PROLAZE KAMIONI 😂

 • D
  Djeksi

  Као да су фијакери све одвезли на крај света 😎. Pozdrav prevarantima iz Infejsa uz ovu divnu pesmu . Ovako slično izgleda birtija ‘Kod Doktora’ u blizini Infejs bivšeg štaba. Haha ja smem da se pojavim tamo a dal bi hteo još neko da sedne sa mnom ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

73  +    =  79