Inface invest prevara

Inface invest prevara za koju me danas pitaju je tako očigledna da ne znam kako ljudima nije jasno. Na njihovoj web stranici nema ništa o vlasnicima i direktorima firme, za pristup navodnom ugovoru u poslu mora da se prijavite. Sajt je registrovan anonimno. Jedan od suvlasnika ove tzv kompanije Zoran Lazarević je učestvovao u promociji Onecoin prevare. Dobro mi je ostao u sećanju njegov tadašnji youtube kanal i uzrečica Hoću-Neću koju je preneo u ovu novu šemu.
Ako budem uspeo da nađem taj video okačiću mada nisam ubeđen da sam ga sačuvao. Ima tu još mnogo materijala, pa da se istraži svaki član, pa da se pogleda video materijal od sat i više dok se ne dođe do suštine koju obično zakopaju duboko u tipične MLM budalaštine, jer treba obraditi narod nebitnim stvarima i zavlačiti ga bajkama o neverovatnim zaradama pre nego što mu uvališ kosku. A ova šema je još jedan primer piramidalne regrutacije (kažu što više članova to veća zarada) sa investicionim ponzi elementima (binarna matrica, opet neki kripto blockchain fazoni itd). Pa još registrovana na Sejšelu i Kipru.
Ispratite diskusiju na forum.hr dosta toga su već pokrili
Dopuna:
Evo istorijata o vlasnicima prevare
Zoran Lazarević promoviše Onecoin – preuzeto sa njegovog fejsbuk profila. Jeste mnogo toga obrisao ali nešto je ipak ostalo


Mladen Pejić – bivši policajac osuđen na 6 godina zbog preprodaje kokaina

592 thoughts on “Inface invest prevara

 1. sasa

  navodno se poptisuje neki ugovor,ali mi nije jasno otkud ce dobiti novac za tolike isplate,mjesecno po 10.000 eur?????

  1. AntiMLMSrbija

   Stare članove isplaćuju novi,jer kad pogledaš tokove novca, novac u šemu unose samo novi članovi. Da bi prevara opstala ubacuju ponzi deo sa reinvesticijama, gde će svi i stari i novi moći da reinvestiraju svoje „zarade“. Nešto kao Jolly sa svojim coinom.

 2. Zvezda

  Čitao sam forum, promoteri se koriste istim principom kao i na ovom blogu: Neistomišljenike vređaju najgore i najstrašnije.
  Ubeđen sam da je i većina njih već ovde prodavala muda za bubrege kroz mnoge druge Ponci piramide koje su većina već propale
  Najinteresantnije mi je bilo čitati kada jedan od tih likova brani činjenicu da je firma registrovana na Sejšelima i kako i zašto izbegavaju porez

 3. Zvezda

  Imam ideju:
  Ako je neko od vas iz Beograda, ili ako bi mogao da dođe na taj njihov seminar koji održavaju u Beogradu, daj da se prijavimo svi zajedno i odemo tamo ako ne košta puno i zabavimo se.
  E a pazite ovaj klip:

 4. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  Pa ja sam već dobio poziv za 1 seminar ali ne njihov a imam želju da idem 🙂
  Ako ima još zainteresovanih možemo da idemo zajedno tj skupa što bi rekle komšije iz okruženja 🙂
  Ja jedva čekam neki sektaški seminar da se umuvam medju njih i da glumim gospodina koji ima lovu ali ne zna dal’ tu da je uloži 😉

  1. Zvezda

   Ajde, hoću ja, javi mi samo na koji način možemo da se čujemo i dogovorimo (mejl, messenger ili neka druga anonimna platforma). Ovaj jedan Arsen iz ove Infejs prevare traži prvo da se registrujem i učlanim pa me možda bude poveo kao gosta kako sam ga razumeo. Šaljem vam printskrin njegovog mejla:
   https://ibb.co/kJwtqLB

 5. Zvezda

  Evo i naše kraće prepiske:
  https://ibb.co/SNgfJrQ

 6. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  Lako ćemo za nalaženje,okretnica 50-ce i njene silne birtije su čudo 🙂 Dajte da se samo lepo organizujemo inače natpisi od Dražena deluju kao od nekog novog i nesigurnog u mlm kao da bi da se on dokaže pred njima pa postavlja komične uslove i odgovore. Više me zanima ona snajka sa slike koja se pojavila na dnu mejla : Sarče93 fAceinvest :).

 7. Zvezda

  Šta misliš njoj da pošaljem mejl da joj kažem kako sam ozbiljan i da me preporuči tamo da prisustvujem? Stvarno bih opet voleo da odem na takvo neko sektaško okupljanje ali ovoga puta da se sprdam.
  Što kažeš interesantna snajka, možda i nije loša riba 🙂

 8. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  To je potez stoleća uz minimalnu korekciju 😉 a to je da nema sprdanja. Ako zelimo do srži da se umuvamo onda stvaramo osećaj bliskosti,da bi se oni nama otvorili a sa tim stavom ti ih samo zatvaraš u sebe. Snajka nije lošaa:):):) čim je upisana ko Sarčččče vidim da je neka made in South Serbia i ako je free zaglavićeš ko Djoša kod Paje troška iz Malog mokrog luga ;). Znači glumi se tupavost i želja za lovom a može i želja za svadbom 😂. Pitaj Antije za savet oko stupanja u kontakt preko maila al ja bi zaobišao ovo preko maila i jurio njihove pozive sa gugla 😉

 9. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  sto se tice kontakata izmedju nas ovde neka sve ide preko AntiMLM a,on ima vase mejlove ako ste postavili prave za kontakt i moze vas spojiti.Nemojte ovde ostavljati javno kontakt jer mislim da ovi hohstapleri bi uzivali da sacekaju nekog iza coska za ovoliku kolicinu para koju smo im izbili iz ruku 🙂

 10. Zoran

  Poštovana gospodo,
  Obraćam vam se kao suvlasnik InFace Invest Group i moram da vam ukažem na klevete i laži koje iznosite po pitanju kompanije i moje lično ime.
  Mi smo jedina kompanija koja je trasparentna po pitanju vlasničke strukture i načina poslovanja. Naša kompanija kao jedina na svetu, a koja se bavi ovakvim načinom poslovanja nudi 90+21 dana provere sistema sa 100%-tnom garancijom povraćaja Startnog paketa u roku od 24h-48h, a u suprotnom sa potpisivanjem Franšiznog ugovora kao pravno obavezujućeg dokumenta za članove i kompaniju. Molim da mi neko pokaže još jednu kompaniju koja pruža približno istu transparentnost i garanciju. Mi smo jedina kompanija koja je istakla vlasnike i odgovorna lica, a to su Mladen Pejić i moja malenkost Zoran Lazarevic. Svako ko ima bilo koji dokaz i argument protiv kompanije može da pokrene sudski postupak i to dokaže pred sudom, a u suprotnom mora da snosi i posledice, pa vas ja pozivam da vaše tvrdnje i dokažete na sudu, a ako nemate pare za tužbu daću vam ja i slobodno me kontaktirajte. Monogi misle da mogu da ostanu anonimni u ovoj priči ali se varaju i posebno se ovo odnosi na ZVEZDA i DJEKSI-jeve komentare jer ću ja vas da pronađem i sprdam se sa vama moji anonimusi. Što se tiče ANTIPREVARANT, budi svestan da su napravili greške i da nisu toliko pametni kao što misle pa su se već upecali. Samo pametan čovek kada pročita vaše objave shvati ko je prevarant i lažov: Vi kao anonimni ili mi kao transparentni. Moj savet vam je da se okrenete poslu i zarađivanju novca kao i doprinosu društvu, a ne jadnim pljuvanjima kompanija i ljudi koje i ne poznajete. Ako anonimni vlasnik ovih stranica ne ukloni sve javno pokazane podatke na ovim stranicama biću prinuđen da reagujem, a verujte mi da to mogu i ovo nije pretnje nego opomena.
  Ovom prilikom vas obaveštavam da će videa sa naše poslednje prezentacije u Sarajevu od pre 2 dana biti dostupna na YouTube i FB pa pogledajte i odslušajte, a samim ti i uverite o ispravnosti našeg poslovanja.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Nego šta nego ću ostati anoniman ! A ti majstore gledaj svoja posla ! I da me nadješ,šta ćeš ? Sedi de si i klepaj svoje stado a mojih komentara se mani !

  2. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Prvo Zoki spusti loptu,drugo sto se pretnji tiče o tome nećemo da diskutujemo a što se diskusije oko firme tiče to možemo. Ajde objasni za šta tačno se daje 30 dolara a sta je full paket od 1955? Šta ti je konkretan proizvod ? Tako da malo lakše i sve ok! A mi ovde imamo pravo da pišemo šta želimo. Budi šmeker pa objasni kakav to proizvod tvoja firma daje ?

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    nemoj tako Djeksi,mi smo previse glupi da bi shvatili njega,pa evo sad gledam video gde kaze da 50 profesora IT a da izadje protiv njega da ce sve da posrami i svi ce shvatiti kako nista ne znaju.Covek je jaci od 50 profesora a verovatno da se potuce i sa Tajsonom tuko bi ga bez ruku.

    1. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Ja ne verujem još uvek šta se dešava. Evo slušam pesmu : Zašto nisam ptičica da letim daleko i da vidim napolju čeka li me neko :). Znači samo argumentovano i polako i evo sad direktno prilika osnivaču da nam sve potanko objasni. I još jednom napominjem da nije lepo da nam se preti !

  3. SAFET

   Zokac Jel ide gas?

  4. scnetprevarant
   scnetprevarant says:

   Ti Zorane salabajzeru, mozes samo ono da mi radis ako ti dozvolim, koga ces ti da nadjes? Ne moj me terati da ti srusim sve servere koje naravno nemas a toliko se dicis u roku odmah. Kradete ljude sram da vas bude i tebe i onog bivseg narko lerdija i buljca koga placate da vara druge.

   1. Djeksi(mlm_lopovi)
    Djeksi(mlm_lopovi) says:

    Haha Mlađa zvani Robija je ovde isto pretio na početku vanrednog stanja i pobegao. Kakav je to suvlasnik koji preti ? A Krelac im je igrač za navlakušu plus onaj iz Zagreba koji se preziva kao kad naše bake umese vruć domaći hleb. Pazi molim te,posao stoleća a gospodin vruć hleb prosi na Fb za crep !!!!!!!!!!!
    To je bre bruka i jad sve,prete nam jer misliimo drugačije.

 11. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  Otkad smo mi na ti,Zorane?

 12. Zoran

  Kada budeš imao ime i prezime bićemo na Vi, a pošto si NN ličnost, ime ti je Niko, a prezime Ništa onda moramo da budemo na Ti. Kada budeš nešto napravio i stvorio onda svojim znanjem, trudom i radom dokaži svoju ispravnost i zadobićeš moje poštovanje, a kao NN si bio, bićeš i ostaćeš jer nikada ništa u životu nisi uradio osim što si tuđi rad pljuvao i kada bi ti tata oduzeo komp ne bi mogao ni to jer ni on nije proizvod tvog rada i truda. Morate da naučite i proučite nešto, pa tek onda da imate svoj sud i mišljenje. Kako misliš da komentarišeš nešto što je neko stvarao 20 godina, a da se pri tome ne informišeš o svemu i kako da spoznaš tako nešto za par sati , dana ili meseci?
  Profesori sa velikog broja fakulteta iz Beograda, a i širom sveta su fascinirani sistemom i modelom kao i našom misijom, a TI si pametniji od njih pa nisi zadovoljan i to je tvoj izbor ali ako nešto tvrdiš pa to i dokaži kako god pa i na sudu i ja te pozivam na to. Vrlo brzo ćeš se upoznati sa mojim intervijuom koji će biti objavljen u velikom broju stranih i domaćih elektronskih i štampanih medija ali objavu ja kočim dok ceo sistem ne kompletiram sa našom društvenom mrežom, našim shop-om i našim procesorom za plaćanje. Potrudi se da pronađeš jedan argument protiv nas, a ne insinuacije i iskoristi ga protiv nas.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Zoki a zašto kočiš projekt ako se tako brzo razvija ? I šta će se prodavati preko tog veb šopa? Oće li moći na toj društvenoj mrezi obični ljudi da imaju profile ? Za šta tačno se plaća 1955$ ? I da li zaista možemo da dodjemo bez pretnji na prezentaciju ?

  2. AntiMLMSrbija

   Ajde Lazareviću objasni nam zašto ti je ovaj video private
   https://www.youtube.com/watch?v=dIRNCEMD0xk
   InfaceBG Invest Group Hocu ili Necu – naziv snimka. Zašto kriješ svoju Onecoin prošlost ?

 13. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  Kao prvo Zorane do danas nisam ni znao za postojanje tvoje firme.A ti dok me ne zadivis tvojim znanjem bicemo na ti kako kazes ali ja mislim da jedan tako obrazovani covek koji je sa znanjem jaci od 50 profesora IT a zajedno prvo treba da pokaze i osnovnu kulturu ophodjenja.Dakle eto prvi minus,zatim evo bas sam pogledao video gde to tvrdite ,takva bahatost ne ide nikako sa osobom visokog znanja,morala i obrazovanja.Drugo za sat i po vremena nisam nista pametno cuo sem price o fantasticnoj prilici a ostalo je samo ja sam pametan,ja sve znam,oni su glupi,ja ne radim za pare ,radim za vas itd itd,uobicajene price ljudi koji love u mutnom.Price o tome kako ljudi nece i ne zele da uce ,da napreduju vec im je lakse da kritikuju,kako je vasa firma nesto nevidjeno do sada itd itd itd.Dakle nista transparentno i pametno nisam cuo,tim pricama zaista mozete zadiviti neke adolescente ali ne i obrazovane i pametne ljude.Eto proucicu vas malo bolje da bih shvatio malo vise o toj fantasticnoj prilici koju nudite da bih usao u detalje vase price pa da vidimo gde je ko.
  Ali vec unapred (kako ti kazes ljudi unapred vec zakljucuju a da nisu proucili nesto) znam sta cu pronaci o poslovanju vase firme,imam tu jako puno iskustva a pristup kakav si ti ovde ponudio mi nepogresivo govori da sam u pravu

 14. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  Molim samo admina da moj komentar koji nije prošao moderisanje – ne bude objavljen !

  1. AntiMLMSrbija

   Neće biti objavljen ali u svakom slučaju svaka čast na istraživačkom radu.

   1. Djeksi(mlm_lopovi)
    Djeksi(mlm_lopovi) says:

    Hvala,nisam se uplašio pretnji ali neka ostane još po neka informacija i za druge dane. Lepo sam skoro napisao – ima dana za megdana. Došao Zoki ladno :)))
    Pozdrav svim budućim tužiteljima mene lično uz pesmu Naumio Zajko da se ženi :)))
    Malo srpske muzike – prave one sa Kosova i Metohije neće štetiti ovako ludom dopisivanju https://www.youtube.com/watch?v=vRdgNX4ePi8
    Na 5:40 možete čuti pesmu koju sam izvukao iz naftalina,i sa njom mogu biti oduševljeni razni profesori radnici blogeri i svi ljudi dobre duše 🙂
    Molim vas da odslušate:)

 15. Zvezda

  Odlično su pokazali svoje vaspitanje i svoj karakter i rečnik na onom hrvatskom forumu.
  Čini mi se da u Srbiji sve manje i manje obitavaju ove prevare a u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini sve više? Ili grešim?

  1. Cripto-King

   @zvezda
   Ne griješiš drug, u Bosni ih je sve više i više..
   Zanimljivo je da to uglavnom pokreću jedni te isti ljudi..iziđu iz jedne prevare u drugu ..
   Trenutno traje veliki raskol u SCNet Bih sa onim smiješnim Kaporom jer se dosta njih odvojilo i prešlo u ovu najnoviju prevaru InFace te pozivaju članove ScNet hahaha
   Posvađaše se 2 Ponzija
   Eskalacija se očekuje, kapor ne da svojim članovima da kradu na 2 strane 🙂
   Cirkus je u toku, uzmite kokice

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    Postoji odredjeni broj ljudi koji su se odlucili da se bave ponzi prevarama,tu je cinjenica moguce na brzinu maznuti finu lovu.Ti ljudi sve sto rade je da razmisljaju kakvu novu podvalu poturiti osiromasenom narodu zeljnom dobrog zivota.Kada jedna prevara propadne oni su vec nasli novu u koju si pristupili i tako nastavljaju svoje preletanje iz ponzi seme u ponzi semu sve dok jednog dana ne zavrse na sudu.Nazalost u nasim drzavama a to vazi i za vecinu drugih drzava borba protiv ovakvog zla jos nije shvacena ozbiljno niti su zakoni i sudstvo spremni za tao nesto pa na kraju sva njihova prevara bude tesko dokaziva a vise je nego ocigledna,potrebo je samo malo logike i razuma

   2. AntiMLMSrbija

    Napisao sam pre par godina da neće nakon Srbije ostati dugo ni SCnet u Bosni, i eto nije mnogo trebalo. Poklapa se sa mojom prognozom od godinu, dve i najviše tri. A čuveni Kapor lupeta kako u SCnetu ima para. Pa da ima ne bi ti članstvo jurilo za novom prilikom tj. prevarom.

 16. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  Hrvati su ih oladili ko vodu 🙂 Uostalom ta firma je registrovana preko tako ne mogu da nas tuže jer njihovo poslovanje ali samim tim i naše mišljenje o njihovom poslovanju ne podleže zakonima republike Srbije. Hteli su Linehnštajn,dobili su ga i to na pravni način ;).

 17. AntiMLMSrbija

  Iskreno nisam očekivao da će doći neko da brani ovu šemu tako ekspresno pa da još bude jedan od suvlasnika firme. On ko Vučić, lupa refresh na google za termin Inface invest prevara i samo čeka kad će neko novi da se pojavi da mu raskrinka „posao“ pa da osuje drvlje i kamenje.
  Čim se preti tužbama i vređaju sagovornici, prosto nema tu poštenog posla. Valjda smo taj deo gradiva savladali nakon toliko godina. Da ne zalazim u sve budalaštine koje je otkucao u komentarima. Mislim, njegov glavni argument je transparentnost. Pazi boga ti. Oni istupaju imenom i prezimenom i to je kao dovoljno ? Jezda i Dafina uradiše isto pa ostade silan narod bez para. Isto tako uradio onaj vlasnik Elite Internacional. Isto tako oni likovi iz ICI Finance, što netragom nestaše. Da su stvarno transparentni Lazarević i njegov ortak otvorili bi prvo firmu u Srbiji mada to nije nikakav pokazetelj poštenja. Možda ih je bio strah da neko pročita kako je osnivački kapital firme reda 100 dinara…
  Veći signal upozorenja su upravo ti poreski rajevi Sejšeli i Kipar. Priznajem da sam iznenađen kako im nije palo na pamet da otvore firmu u Velikoj Britaniji i stave nekog fiktivnog direktora. Bar sa te strane bi imali kakvu takvu pokrivenost u svojoj bajci o transparentnosti i poštenju.
  Inostrane firme sa fiktivnim sedištem u Britaniji su uobičajen način kojim se vodi većina današnjih prevara. Čak i Paušić ima svoj SCnet registrovan u Liverpulu https://web.archive.org/web/20170419114954/https://sr.wikipedia.org/wiki/Scnet , bar je tako stavio pre par godina kada je pokušao da uvali svoj promotivni tekst na wikipediju. Kako je krenulo još ću ove propale marketare poput ovog Lazarevića da učim kako treba „pravilno“ da plasira svoju prevaru…mada verovatno nema ni za kiflu čim nije uspeo da nađe nekog da mu registruje firmu u VB. Možda treba otvorim konsultantsku firmu za prevarante hahaha…da se i ja „malo“ prodam 😉

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Hhahah Mi smo se dogovorali sa Zokijem :):):):):) 🙂 Zoki kaže 😉
   Nek nastavi Zokii da piše ovde,ali ne verujem da ima hrabrosti da izlaže dalje taj genijalni matematički plan. Ja sam šokiran pretnjama da će on mene i Zvezdu da nađe. Dal je on realan i pri pameti tako javno da ide da preti,samo gubi ‘članove’ ovako. I ovo što je rekao da moraš antimlm da ukloniš natpise,da li zaista moraš ?

 18. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  Ja sam obecao Zoranu da cu se javiti kada malo proucim sistem pa evo da ispunim obecanje.Kao prvo zaista sam se slatko nasmejao na celokupni koncept „sigurnog “ i posla koji „ne moze da propadne“.Pogledao sam nekoliko videa i objasnjenja na you tube ako treba mogu navesti i linkove a takodje pitam Zorana ili bilo koga iz vase Invest grupe da li ima nesto posebno da mi preporuci?Dakle nesto sto treba da odgledam a nisam.
  Elem koncept je veoma jednostavan.Napraviti agresivnim nastupom sto veci utisak na publiku ,govoriti o edukovanju,enormnim zaradama o najboljoj poslovnoj prilici ikada a iza svega stoji jedna jednostavna i klasicna piramidalna prevara.Dakle sve sto sam cuo je prica o nekakvoj fransizi koja se prodaje,kako vi dobijate mogucnost da napravite svoj internet posao,na sajtu se ubacuju kao onako sporedno kripto valute is licne stvari ali se o tome ne govori.Sve o cemu se govori je objasnjavanje modela kojim cete zaraditi ogromne pare a sve sto treba da radite je da dovodite druge ljude koji treba da uplacuju i da vi od njih dobijate provizije.Namerno su malo matematicki zakomplikovali sistem nagradjivanja da ispadne nesto kako treba imati neku elem kakvu inteligenciju da bi se sistem shvatio koji je potpuno trivijalan i jednostavan matematicki.Vec vidjeno kod recimo Lionessa i SC neta.Kada sam ja bio dete dobijali smo u postanska sanduceta pisma ,to smo zvali „lanac srece“ ,uplatis onima iznad tebe i ti se stavis na 5. mesto pa posaljes nekim novim ljudima isti takav papir samo sa svojim imenom na dnu lestvice.Ovaj sistem sem sto je nesto matematicki komplikovaniji generalno se ne razlikuje mnogo od toga.Sustina je ista.Pare cete dobiti ako dovedete gomilu ljudi koji ce verovati vama na rec da ce postati bogati a onda i oni uclanjivati dalje i dalje i dalje.Odakle dolazi novac?Od ljudi koji ulazu u sistem.
  Da li se stvara neki novi novac i gde? Ne stvara se nigde.
  Da li se kompanija bavi nekom prodajom robe sa nekim marzama ,zaradama i slicnim stvarima? Ne.
  Da li se kompanija bavi kripto valutama? Ne,one samo stoje na sajtu da bi se ljudi bolje upecali.
  Da li se i u jednom videu (koji sam ja odgledao a cekam da vidim ima li neki koji ce me demantovati) spominje bilo kakav posao sem uclanjivanja ljudi? Ne.
  Pominje se edukovanje.Koje edukovanje?Da se ljudi uvlace u piramidalnu semu?Za to edukovanje ne postoji,treba samo da ste spremni da se bavite takvim poslom i da imate agresivan nastup.
  Dakle edukovanje je rqavno nuli.
  Da li se prica o tome kako treba raditi i biti vredan?O da.Prica se o tome.Ali vasa vrednoca se ne ogleda koliko ste poorali njiva danas ili pretovarili kola ili napisali knjiga ili projektovali zgrada ,kompjuterskih mreza ili bilo sta slicno.Ne,ogleda se u tome koliko ste ljudi uclanili.
  Realno,sem gomile gluposti koje se tamo moze cuti imaju slusaoce koji sve sto su culi je ogtoman novac koji se moze zaraditi,pa onda predstavljanje nekih smesnih likova kojima ja ne bih dao ni ovce da mi cuvaju kako zaradjuju 75 000 dolara mesecno.Onda kako nas vrli Zoran kaze da najvise voli ove koji dovedu samo jednog coveka jer on tu jelte najvise zaradi itd itd gomila gluposti z a ili neobrazovane ili retardirane ljude koji sve to slusaju.
  Zorane ,kazes da se bavis IT biznisom.Kojim?
  Programiranje?
  Sistemska administracija?
  Internet marketing?
  Developing?
  Graficki dizajn?
  ITIL ?
  itd itd
  meni licno delujes jako agresivno a najmanje mi delujes obrazovano.Vise mi delujes kao prodavac paprika na zelenom vencu.
  Dakle posle mog kratkog istrazivanja donosim zakljucak za koji sam 100 % siguran a to je da je firma Inface Invest Group najklasicnija moguca piramidalna prevara jer se priliv novca desava ISKLJUCIVO od uloga referala tj novih ovcica.
  Brz ,jednostavan i precizan zakljucak bez pompeznih najava i poziva kako cu da posramim 50 profesora.
  Sto se tice zakona o da,ako bilo koji finansijski inspektor udje na vase seminare i proveri vase poslovanje treba mu pola sata da zakljuci isto ono sto i ja.
  Naravno ogradjujem se jos jednom da ako ova firma ima neki drugi vid zarade koji ja nisam video da javno kaze,Dakle bavimo se uslugama i prodajemo to velikim kompanijama koji nam placaju za marketing,ili imamo sajt kao Alibaba gde se prodaju stvari koji drugi kupuju ili itd itd itd ali ja to ne videh….
  Mozda nisam dobro gledao?

 19. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  Nema Zokija,nestao je prosto. A mi ga uredno čekamo,zato ću u ove kasne sate da mu posvetim par stihova 🙂 I to nije ništa lično,Zorana ima na tisuće a jedan je Zajko iz one narodne pesme.
  I zato Zoki ne može da me tuži ! I mislim da antimlm neće ni jedan tekst o njima ukloniti 🙂 .
  Naumio Zoki gazdom da ga zovu,da pokupi lovu. Naumio Zoki da uposli zetove rodbinu i taštu da mu greju bujnu maštu. Osnovao firmu od kuće daleko,od boga visoko – šta li krije njegovo prevarantsko oko ? U poslednje vreme po Zagrebu se šeće,pravi planove veće. Uplatite Zokiju malo dolara i kuna,da mu ne spadne kraljevska kruna – jer ide jesen pozna a ako se u miliciji dozna da Zoki lažni care ti skupljaš na prevaru pare,biće belaja i suza i smeši ti se robijaška bluza 😀 😀 😀 😀 😀 Dragi Zoki šta ti sve ovo treba,mesićeš u Mitrovici ‘leba :’)
  IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAMO gazimoo stoku jer i oni bi nas zgazili samo da mogu ili smeju:)

 20. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  Хоће господа мало да се играју крими џими игрица 🙂
  Ништа онда ‘ајде да се играмо 🙂

  Почео народ да им се смеје по групама па да копирамо неки део везан за наше веелике пријатеље 😉 :
  1) tuzna im je inbox strategija, a svi milioneri.. plati oglas brate slatki..
  2) Da, za tri godine ćemo se, kroz maglu, sjećati naziva programa, kao danas što se sjećamo Futureneta ili Traffic Monsoona.
  3) ja dobila jos pre godinu dana, platni procesor nula, ali se ljudi hvataju na to bice ti vracen novac… a ne daj boze da napises da ti se cini da to njie ok.. odmah prete tuzbama bla bla… kao da moram da im verujem, svasta
  4)Ne znam zasto su ovi iz inface ovoliko napadni i dosadni?
  Za 3 godine, kad se postavi ceo sistem, i socijalna mrezai web shop i procesori za placanje i kripto valuta.stvarace se stotine miliona sistemskih pozicija dnevno.tada se samo registrujes i za 3 dana si milioner. Pustite nas malo na miru. Bar 3 godine

 21. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  Zoki ocigledno nije glup.On zna tacno sta radi.Postavio je piramidalnu prevaru,peca naivce a kada je ovde usao u raspravu shvatio je da ce imati samo stete ako nastavi.Zato se povukao ,tako zataskava trag i smanjuje mogucnost talasanja.

 22. AntiMLMSrbija

  Zoki bi da ga pustimo na miru 3 godine dok ne pokupi dovoljno para i onda poput Ruže Ignjatove nestane sa lica zemlje. Vidim po skorašnjim gostovanjima po Hrvatskoj kako preti nekim tužbama svakom ko njegovu „šemu“ nazove prevarom jer to je kako sam kaže „kleveta“.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   naravno,ali on VRLO DOBRO zna da jeste prevara.Cista skolska piramida.Ne razumem kako neko moze biti toliko glup da to ne vidi al jbg.
   Primer bas za udzbenike.Ali eto znam da nase poreske sluzbe bas zabole sto neko krade i pljacka narod.Njima je jedino bitno ako nesto mogu da naplate,zato ovi ovaki i opstaju

 23. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  Ma firma je registrovana na Karibima a uskoro će i na Kipru :). A ja uporno tražim da kupim papir o državljanstvu Republike Srpske Krajine :))))))) – Samo da ga uredno popunim i ispišem i onda da pošaljem Zoookijuuu – da vidi da je sve moguće :D.
  Koji su to muljatori,manipulatori i banditi. Inače istraživao sam još malo i moje mišljenje je da ih samo treba pustiti da glumataju velike ljude a pitaću ih kad budu nosili prugasto odelo oće li im taj Kipar biti olakšavajuća ili Otežavajuća okolnost. Hoće da me tuže ljudi kojima je of šor kompanija za uplate novca koji je skupljen na prevaru – registrovana na Karibima 😀 – Evo neka nas tuže i mi smo svi ako treba sa područja RSK :)))))))))
  Istureno odelenje milicije Beli Manastir je postojalo u Somboru do 1999 ja msm i radili su iskljucivo registracije i prebivališta :). Dodjem lepo pokazem Zokiju izbegličku legitimaciju pa nek me tuži do sutra ! Poenta je da su oni seoske bukadžije,idu na galamu da nas ućutkaju da bi mogli da se više nakradu.

 24. Sondi

  Ovo je potpuno legitimna firma sa sedistem vlasnicima sve transparentno

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   transparentna firma osnovana na Sejselima i koja preti da ce tuziti sve koji nesto pricaju protiv njih.Mislis li da sama ta cijenica vec nije dovoljna da se pametan covek zamisli?Zasto niko ne pljuje po firmama tipa Microsofta,Mercedesa ,Samsunga itd itd itd?Zato sto ljudi rade legalno i imaju svoj proizvod.A sta ta tvoja transparentna firma ima?pokazi mi jednu fakturu gde su naplatili svoje usluge ili prodali robu?Sav promet novca dolazi od „ulagaca“ tj ovaca obmanutim od strane tvojih prevaranata da ce nesto zaraditi.e pa necete nista zaraditi,lovu ce da maknu Zoki i jnegov pajtos dok se vi okrenete oni su vec nestali u vidu magle,video mnogo puta i TACNO znam kakav ce biti kraj i ove price.Mogu samo misliti kako Zoki i drugar rade dve stvari,jedna je da neizmerno mrze nas koji znamo sta oni rade pa im unistavamo posao a druga je da se dive idiotima koji nemaju bas nimalo mozga da padnu na njihovu pricu

 25. Sondi

  Ko ce to znati sta je sta
  Kad citam ovo samom sebi ne verujem vise

 26. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  ja znam tacno sta je ovo a to ti j epiramidalna prevara.Ako ne verujes uclani se i rdi ali nemoj da se zalis kad izgubis pare i vreme koje si mogao mnogo bolje upotrebiti,recimo da naucis jedan strani jezik ili da se edukujes u nekoj od oblasti gde ces biti cenjen strucnjak a ne salabajzer

 27. Zvezda

  https://mojinternetposao.com/rodendan-inface/
  Tvrdi da ih je bilo 300 a nema ih više od 30 sudeći po slikama.
  Rekao bih da je ovo održano na TC Stadion Voždovac

 28. xxx

  Meni ovo bilo jasno cim sam video 1/1, bas sam cekao da se pojavi ovde na sajtu koji inace povremeno pratim… Jedino mi nije jasan toliki broj naivnih… Tuzno bas…

  1. Zvezda

   Ja jedva čekam neki MML na XXX foru odnosno na foru pornića, e tu će mnogi da se upecaju sigurno 🙂

 29. Djeksi(mlm_lopovi)
  Djeksi(mlm_lopovi) says:

  ZOOOKIIII osnovao fond za humanitarnu pomoć 🙂
  A kaže na kraju,uzmite donirajte vi od vaše zarade iz naše kompanije tim ljudima :).
  Hhaha Zoki osnovao a žrtve finansiraju :D. Ovo je genijalno
  Morate od početka do kraja da odgledate,našeg druga Zokija 😀

  1. Zvezda

   Pa ovo ima više predavača nego slušalaca. A gledaj ovog drugog s naše leve kako se raširio… Što ne napravi neku špagu, zanimljivije bi bilo

 30. sasa

  toliko obecanja od ove firme da to nije humano…odakle novac?a garantuju 90 dana povrata novca???Sta garantujete?Covjek udje u vas portal,tamo nema nista!!!I,evo postojite zvancino vec godinu,ne mozete skupiti 12000…da je kvalitetan projekat sa rwalnom podlogom na desetine hiljada ljudi biste sada imali…Ako je tacno ovo da vas povezuju sa one coinom….cccccc….to nisu cista posla..

 31. Mario

  Pozdrav publiko. Čitam ove vaše priče , stvarno su priče jer to što čitam uverava me , da niko od vas u životu još nije ništa konkretno uradio, to mislim na biznis , sa svojim parama i svojim idejama. Verovatno se večina od vas šlepa na tatu i mamu , leži kuči , sanja ili se skita po kafičima i sa sličnima kao što ste vi rešava svet pred ljudima koji rade u MLM kompanija. Vi kažete da je MLM prevara , pa svakako da ima ljudi koji upotrbljavaju MLM za prevaru , jer su videli , da može, pa zašto ne bi i oni. Isto tako ima i puno raznih drugih firmi , koji varaju ljude , ja verujem, da jih i vi znate . Znači sve zavisi od toga , ko je vlastnik posla i kakve ciljeve ima. Večina vas pljuje po MLM kompanijama , ali verovatno neznate , da je Bill Clinton, dok je bio predsednik USA u svom govoru na televiziji , pohvalio opčenito MLM kompanije jer pridonesu puno para u kasu , a i omoguče mnogim ljudima da zarade. Znači ko je tu budala , ja mislim, da on nije. A mnogo onih koji pljuju po MLM sistemu su navodno bili u poslu ali sad nesmeš, da jim pomeneš nešto slično. Zašto ?? Zato jer su mislili, da če se preko noči obogatiti bez rada , nego samo daš pare i čekaš . To su jim , barem mnogima obečali takozvani „mentori“ koji su samo gledali , da što pre zarade na njima , a posle šta bude bude, znači bili su prevaranti , kao što rade i razni šefovi i direktori po raznim firmama , zaposle ljude i kad treba dati platu, plate nema. Znači i u „realnim“ poslovima ima prevaranata , zašto ne bi bilo u MLM poslovima. A ovi koji su bili u MLM poslu i sad pljuju, to su obično ljenčine i nesposobnjakoviči , pa da ne bi oni tako ispali , sve su jim sada krivi drugi . Kažu , da su sada „skromni“ , svaka čast skromnima , jer ima i takvih, ali ti „pametni“ koji sebe nazivaju „skromni“ , su u biti ljeni , nesposobni i glupi , pa se tako „ispričavaju“ za svoju bednu situaciju , u kojoj se nalaze. Ja sam čovek 60ih godina i prešo sam pola sveta imao velike poslove , zaradio velike pare i sada sam se uključio u Infaceinvestgroup , čisto kao izazov. Više od 25godina pratim MLM sisteme, pregledo i analizirao sam jih barem 50 i kada sam proučio u detalje ovaj sistem , bio sam oduševljen , jer ovo je po meni najusavršeniji MLM sistem koji postoji. Upoznao sam i vlasnike i moram reči, da su ok., tako , da nema razloga , da ne „reskiram“ 30$ jednom u životu, uključim par prijatelja i vidimo šta če biti. To nije neka suma zbog koje bi propao , a verovatno i niko drugi , ali kako sam rekao , sistem mi je super, pa ako sve bude barem pola toliko dobro koliko pričaju , nešto ču da zaradim. Pa ne znam šta vam je razlog, da toliko pljujete baš po InfaceInvestGroup , jer verovatno i neki od vas igrate loto ili se kladite , pa to potrošite za par dana , jer ipak verujete , da čete nešto dobit. Pa pustite i drugim ljudima da imaju svoje snove , pa možda jim uspe. Jer sa time što pljujete po ovom poslu , mnogima koji bi možda ušli ubijate njihove snove, pustite jih neka se nadaju, kao što se vi nadate dobitku na lotu i slično , ali sa tom razlikom, da vi mesečno tošite toliko ili više , ali oni samo jednom.

  1. Mile

   Dragi Mario, elementarna pismenost je nužna ukoliko želiš da se tvoji postovi čitaju.
   Ovako napisano, i pored najbolje volje, nisam u mogućnosti da ga pročitam ono što si napisao.
   Ajde ti to lepo prepravi. Onako, kao iz osnovne škole.
   Tačke, zarezi, novi redovi i slične stvari koje se sigurno uče svuda u osnovnoj.

  2. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   e moj Mario,koliko napisa a nista nisi rekao.Ajde reci nam ovde molim te kako si ti silne pare zaradio tokom svog zivota?Bavio si se iskljucivo MLM om pa si pare zaradio?Ako vec pokusavas da das sebi ozbiljnu i postenu notu zasto odmah sve ljude koji n erade MLM nazivas lencugama?Mislis li da je MLM jedini posao koji treba da se radi na ovom svetu?Da si malo procitao razne prethodne ostove nasao bi detaljna objasnjenja zasto MLM ne valja i to svaki MLM.E vidi sad postoje i razlicite vrste MLM poslovanja.To su recimo MLM ovi koji imaju konkretan proizvod kao sto su na primer Herbalife,Avon,FLP i slicno.Oni prodaju proizvode sumnjivog kvaliteta a sigurno precenjene.Na drugoj strani su klasicne MLM ponzi prevare kao sto su lioness,SC net,Gem collection,ovaj tvoj invest inface group,Cloud Horizon i da ne nabrajam sve.
   Pametan jako brzo sabere dva i dva i shvati sta je prevara.
   Kazes pusti druge da imaju svoje snove,znaci pusti druge da budu prevareni,jel to?Ako neko mom clanu porodice obeca bogatstvo a ovaj zarad toga treba da uplati neke pare a ja znam da je to 100% prevara treba da ga pustim da ga neko krade da mu ne bigh rusio snove/???? Jel to tvoj savet?Hvala ali to je jedan veoma idiotski savet.Sledece,ako si zaradio silne pare tokom svog zivota gde su ti?Ocigledno da ti nije dovoljno cim hoces jos.Ja da zaradim silne pare ,uzivao bih u penziji u tim godinama.
   Ajmo dalje,kazes 30 $ nije puno.Tacno nije ali ovim prevarantima itekako dobro dodje,30 $ od svakoga pa pomnozi ako navuku jedno 10 000 ljudi to je njima 3 milionceta u dzep.Ako zaista mislis da oni imaju dobar sistem i da si proucavao ne znam koliko takvih sistema ja cu ti odmah reci da nemas pojma matematiku.
   Sta je nama ovde cilj?Da sprecimo prevarante da varaju naivan narod.Ti kazes nije mnogo 30 $ a ja kazem zasto da ih dajes prevarantima kada ovo SIGURNO nece uspeti jer je SIGURNO prevara.Prati nase postove ovde i videces da smo u procenama svih firmi bili u pravu.A ova tvoja Inface gupa ti je najklasicniji primer ponzi seme,ako to ne vidis sumnjam ja da si t iista zaradio u svom zivotu sem ako nisi radio kao fizicki radni po belpm svetu gde ti mozak apsolutno nije puno potreban.

  3. Zvezda

   Sedi jedan! Pravopis i srpski jezik ne jedan nego nula… Kako li si završio osnovnu školu… A pa da, MLM idealan za takvr

 32. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  vidim da sam pogresio i stavio 3 miliona umesto 300 000 $ ,plus seminari i slicne stvari pa ti racunaj a ako navuku vise ljudi onda i vise,nadam se samo da ce svi ljudi pre nego sto udju u ovakve sisteme pomoc potraziti na intrenetu i doci do ovoga bloga

 33. Mario

  Prvo da odgovorim Mili . Ja ovde pišem kako mi paše , da češče pišeš na netu , vidio bi kako ljudi pišu , pa se ne opterčuju. Ja nisam u školi, da kome polažem račune i ne radim za ocenu. Pa ako ti paše čitaj, ako ne nemoj.
  Vidim , da se ovde malo radi, a puno pametuje. Celi ovaj forum izgleda ko neka politička prepucavanja i pametovanje , ko če ispast pametniji , a ovi kao antimlm , pričate gluposti, jer nemate iskustva , kako sam več prije reko , završili ste neke škole , puni ste teorije , ali nemate para , zašto?. Zato što samo teorizirate a žive vas roditelji. Bar iz svega što čitam , ne može biti drugačije Ja vam priznam, da ste možda čak pametniji od mene , ali ja mislim, da čemo svi mi koji smo u InfaceInvestGroup , do kraja sledeče godine zaraditi mnogo para a InfaceInvestGroup , če biti jedna od najjačih firmi na netu. Znači nečemo biti pametni kao vi ali imati čemo sreču, da smo ušli u takav sistem. A što se tiče mojih para , to je moja stvar i ja radim ovaj posao jer mogu , da ga radim gde god hoču. Ja putujem po svetu i radim , šta me volja. Jednom si napomenuo, da kad bi imo pare uživo bi u penziji u mojim godinama. E pa baš tu je tvoj problem , baš zbog tog tvog razmišljanja nikada nečeš imati para. Ja znam puno ljudi , koji imaju mnogo para , još uvek rade , ali ne zbog para , nego iz zadovoljtva, kao i ja. I ako bi dobro pročitao , vidio bi da nisam radio u MLM kompanijama, nego sam jih proučavao , a radio sam sasvim druge poslove , a to mi je bio hobi, dok nisam otkrio INFACE INVESTGROUP. Kako sam reko , videt čemo kraja sledeče godine šta čete pisati i, ko če se kome smijati.

 34. Mario

  Još nešto , ja nisam Srbin , nego sam Slovenac i pišem malo mešano , zapravo kako mi paše , pa ko voli, nek izvoli.

  1. Mile

   Da ste Slovenac, to je bilo očigledno zbog mešanja ć i č.
   Nisam hteo da Vas prozivam po poreklu, a imam dovoljno godina da bih to mogao da primetim.
   Pokušao sam da budem relativno dobronameran. Zaista je teško pratiti tekst koji je napisan na način na koiji ste vi to uradili.
   A relativno dobronameran sam zbog toga šta u tekstu piše.
   Opšte stvari i pristup jednog agitatora za tu prevarantsku šemu je nešto što u meni budi iskreno gađenje.
   I manir da se pozove kao na neku izjavu nekog svetski čuvenog je poznat, mada je to čista laž ili u najboljem slučaju nešto što je izvedeno iz konteksta njegovog davnog govora.
   Šta ima zaboga da se godinama proučava u MLM šemama koje sprovode razni gilipteri?
   I zašto je MLM vrh biznisa?
   I zašto je prosta pljačkaša šema čist izazov?
   I šta je to čime izaziva oduševljenje?
   I šta je tu najsavršenije?
   I zašto nekom dati i 30$?

 35. Mile

  Mario, zaboravih da pitam nešto.
  Da li Mladen Pejić, suvlasnik Inface Invest Group, ima neke veze sa svojim imenjakom i prezimenjakom iz Rovinja?
  https://www.jutarnji.hr/arhiva/krim-policajcu-6-godina-za-dilanje-droge/3337427/

 36. Mario

  Prvo Mladen Pejić to je baš naš suvlasnik firme i on bi mogao taj link da skine ali ga je namjerno pustio, da ljudi vide njegovu istoriju . On je napravio grešku u životu, ali to ne znači, da je on loš čovek , svoje je odležao i shvatio, da se samo poštenim radom može uspeti u životu i baš to sada radi skupa sa Zoranom Lazarevičem , koji je jedan najpametnijh ljudi koje sam sreo u životu, a znam puno ljudi po svetu , ne samo u bivšoj YU. A ovde vam šaljem linkove , da vidite šta ovi „nesposobni“ i „pokvareni“ ljudi pričaju o MLM i direktnoj prodaji . Ako niste nikad bio u nijednoj MLM kompaniji i nasedate Luzerima , onda nema problema , ali nemojte onda pričati opčenito , nego se prije uverite o čemu pričate , pa onda diskutujte. Pogledajte si malo dole ove filmove , pa se malo zamislite. To je samo dio izlaganja ove dvojice , ali ima još puno toga, ali LUZERI to ne gledaju , jer su povečini ljenčine , pa jih je strah, da bi morali početi , da rade , pa radije kukaju i pljuju . Radije se šlepaju na roditelje i socialu.

  https://www.linkedin.com/pulse/five-reasons-start-paying-attention-network-marketing-ferneyhough/
  Kako sam več napisao , SAČEKAJMO DO KRAJA SLEDEČE GODINE ,PA ČEMO, DA VIDIMO KO JE BIO U PRAVU.

  1. AntiMLMSrbija

   Za ovih pet tj. šest godina od kako postoji ovaj blog, čuli smo i pročitali milion puta jedno te isti fazon: „videćemo ko će biti u pravu do kraja sledeće godine“. I videli smo. Uobičajeno su potpisnici takvih redova netragom nestali nakon godinu do dve dana, bez ikakvog objašnjenja i većina njih koje sam uspeo da kontaktiram su odbili da me udostoje odgovora na pitanje: a ko je bio u pravu ?
   Iskreno više nije ni smešno ni zanimljivo, pre je dosadan i oduran toliki nedostatak mozga i pameti.
   Što se tiče MLM-a dovoljno smo ga već prostudirali, još i dokazi iz samih firmi, recimo imate tekst o SCnet-u od nedavno gde je gazda firme svojim rečima napisao koliko stvarno vredi ceo biznis (nula). Druga priča što on sigurno nije očekivao da će njegovo pismo, a i uskoro i druga, biti javno dostupna. Sve o čemu sam ranije pisao i upozoravao je tu: naduvane karijere u „biznisu“, gramzivost i pohlepa, iza tobožne brige za ljude vlasnicima je samo zinula guzica za parama, laži, izmišljotine, prećutane tužbe, svađe, podmetanja i mnogo toga. Eto to je MLM, tipična žvaka za ludaka i mamac za pohlepne budale.

  2. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   hej Mario ,ajde redom.Reko si da ljudi koji ne rade MLM su lencuge a ti ga ne radis dakle si isto lencuga.Svi koji pisu protiv prevaranata su odmah neuspesni u zivotu,lenji,rofitelji ih izdrzavaju i slicno.
   Rekao sam da „imam sline pare“ kako si ti naveo,e sad je pitanje za koga je sta silna para.Ja radim moj posao i IT struci ,dobro zaradjujem ,imam poziva iz inostranstva da radi i za dosta vece pare ali za sada je meni ovde sasvim dobro.Sem sto radim za firmu honorarno odradim i neko predavanje pa ako si zainteresovan da zaista cujes nesto pametno mozes doci.Sto se tice same invest Inface gruoe realno je ta firma koju bi trebalo 10 godisnje dete da prokljuvi.U toj firmi nema niceg sto do sada nije vidjeno i sto nije veoma diletantsko,medjutim kada neko padne na jeftine trikove Mladena i Zorana ja se samo upitam o kakvoj je osobi rec.Ocigledno o nedovoljno inteligennoj osobi,pogotovo ako je Zoran jedan od najpametnijih ljudi koje si upoznao.
   Kao sto AntiMLM rece vec vidjeno vise puta ovde i evo ti proverena informacija iz prve od ljudi koji znaju MNOGO vise od tebe o MLM u da ce Inface grupa sigurno propasti jer je zamisljena samo da se ljudima izvuku pare piramidalnom prevarom.Ako me poslusas spasices svojih 30 dolara kao i po 30 dolara svakom prijatelju kojeg eventualno uvuces,a ako me ne poslusas ostaces bez njih.Ti ces sad reci a sta ako se ostvari to sto pricaju Zoran i Mladen ,ja ti kazem da je to nemoguce da ce se ostvariti,Verovatnoca toga je P= 0
   Dobio si informaciju a ti vidi sta ces uraditi sa njom,sacuvati te pare za rucak u kafani ili ostati bez njih,tvoj izbor

 37. J.j.j.

  Mario ja vec godinama na ovom blogu citam kako ce mlm koji ja radim da pukne uskoro ali to uskoro nikako ne dolazi.
  Sto se tice mlm-a koji ti radis nisam upucen o njemu ni malo pa nemam neki stav za razliku od antija koji o svakom mlm-u imaju negativan stav.
  Njihovi glavni argumenti su psovke, uvrede, pozivanje na pismenost i ako iole pametan odma vidi da nisi odavde a oni to satro ne primjecuju nego odma pominju osnovnu skolu. Ali to govori samo o njima.

 38. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  ooooo,pa gde si ti JJJ.Opet nastavlkas po starom.ja se u nista ne razumem,ne znam nista ali cu da ti kazem hahahhah
  kako moze da se uvredi neko kao ti?Ajde reci gde do sada nismo bili u pravu?Samo se jos lioness drzi jer se na vreme rasirio na nekoliko drzava.No sta vredi tebi govoriti,do tvog mozga nista ne dopire

 39. J.j.j.

  Drzi se, drzi se al nikako da popusti. I tako godinama.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   samo ti zivi u neznanju,to je najlakse zabijes glavu u zemlju ko noj samo dupe viri pa ko god naleti moze da te ….. 🙂

 40. Mario

  E pa J.J.J. pogledaj ako te zanima ,pa javi, a mogu i drugi , tako , da uopče znate o čemu se radi .
  https://www.youtube.com/watch?v=GYpVD97onTs&t=738s a youtube ima jih još mnogo.

 41. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  i sta ce biti Mario kad ovo pukne?Da li ces doci ovde da se javno izvinis?Naravno da ne,nestaces podvijenog repa od sramote

 42. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  zelim da okacim jedan dobar post sa forum.hr od coveka koji se zaista bavi IT poslom.Mislim da ce mnogima da koristi.Evo ga:
  „Pozdrav svima!
  Registrovao sam se na ovaj forum samo zbog ove teme, ovaj forum je jedini na kojem se uopšte piše o ovoj firmi. Kao neko ko je dugo u IT branši i radi dosta preko Interneta, želim da vas sve upozorim na opasnosti koje može registrovanje na njihov portal da vam donese. Možda će post biti duži, ali se nadam da će nekima od vas pomoći.
  Za njih sam saznao preko svoje devojke, koju je jedan od njihovih članova vrbovao putem Instagrama za učlanjenje. Klasična priča, slična ovome što ste mogli da pročitate u njihovim postovima na ovom forumu. Takođe joj je poslao par sati video materijala. Devojka mi je, u pauzama između gledanja tih videa, prepričavala o čemu se radi. Odmah sam znao da tu nešto smrdi, dok moja devojka npr. je bila oduševljena pričom, jer nema iskustva sa sličnim stvarima. Pretpostavljam da mnogi ljudi budu isto tako oduševljeni, zato i pišem ovaj post, da vas upozorim na sve opasnosti.
  Sve vreme sam joj postavljao pitanje „Šta njima generiše taj novac koji isplaćuju članovima?“, ona je bila ubeđena da još nije došla do tog dela u video klipovima. Kada je završila sa gledanjem klipova, svelo se na to da oni imaju velike planove, webshop, društvenu mrežu, kriptovalutu. Planove da naprave nešto tipa Amazon, Facebook i Bitcoin. Ambiciozno, nema šta. Dakle, oni regrutuju svoje članove na konto tih preambicioznih planova koji će se realizovati u narednih par godina, a od „članarina“ novih članova uplaćuju po koji dolar starim članovima kako bi ih uverili da sve funkcioniše.
  Dakle, PAR GODINA! Oni su sebe fino ogradili pričom da ćete imati veliku zaradu, ali je ne očekujte odmah. Potrajaće nekoliko godina. Dali su vam rok 90 dana uz garanciju vraćanja novca da testirate „platformu“ koja nije nikakva platforma već jedan običan website sa opcijom registracije i login-a. Ta garancija ljudima služi za ulivanje poverenja u projekat. Pa koji korisnik će da odustane posle 90 dana kada mu sve vreme ispiraju mozak da je to dugoročna investicija i da se primanja očekuju tek kroz neki duži period? Niko!
  Sledeće, vi njih nemate na osnovu čega da teretite jer oni u ovom trenutku ne rade ništa nelegalno, iako je definitivno Ponzijeva shema u pitanju. Oni su se ogradili da oni vama za 30$ prodaju neki informativni materijal o zaradi na internetu (pročitajte njihove uslove korišćenja na sajtu) i vi to prihvatate prihvatanjem uslova korišćenja. U tim uslovima korišćenja stoji još mnogo zanimljivih stvari koje vi prihvatate registracijom na taj sajt kao i stavke gde se vi odričete nekih bitnih stvari. Dakle, kada prođe tih 90 dana, oni mogu da vas blokiraju (takođe stoji u tim uslovima) i da više nikada ne čujete ništa o njima.
  E sada najbitnije. Ono što je opasnost nije ta uplata od 30$. Ok, ostaćete bez 30$, to je jedna večera u gradu, ništa strašno. Znate šta je zastrašujuće, a vi im servirate na tacni? Vaš identitet! Oni traže kopiju vašeg ličnog dokumenta i selfie sliku gde držite taj isti dokument u ruci. Vi njima poklanjate svoj identitet, a postoje mnogi ljudi koji uopšte nisu svesni šta se sve sa slikom ličnog dokumenta i slikom vas gde držite taj dokument može uraditi! Zvuči bezazleno, ali NIJE! Znam o čemu pričam, znam koliko vredi dokument na crnom tržištu i znam šta se sve sa njim može.
  Još nešto, pretraživao sam registar firmi na Seychellima. Možete verovatno već pretpostaviti, firma pod tim registarskim ID i/ili pod tim imenom ne postoji.
  I zanimljivost za kraj, onaj sa Instagrama je pokušavao moju devojku da ubedi, ona nije pristajala, ukazivala mu je na to da ne veruje da to tako funkcioniše, u jednom trenutku joj je on čak i svoju ličnu kartu poslao. Kako bi ga otkačila, rekla mu je da će razmisliti. Javio joj se sutradan sa pitanjem da li je razmislila, rekla je da ne želi sada da se priključi tome, na šta je on uvređeno rekao da ga je vrtela kao mladog majmuna i da sve i da poželi da se priključi, neće moći jer je će blokirati. Što je i učinio. Podsetilo me je na ponašanje njihovih članova sa ovog foruma. Uradio sam par screenshotova te konverzacije, ne znam da li je dozvoljeno da ih postavim. U svakom slučaju, radi se o travel blogu na instagramu sa preko 12k followera.
  Izvinjavam se na kilometarskom postu, nadam se da će nekome biti od pomoći i dobro razmislite kad god vam neko obeća novac, a da ništa ne morate da radite.
  Gesendet von meinem Mi MIX 3 mit Tapatalk“

 43. Zvezda

  Taj indentitet se uglavnom koristi za varanje kladionica po inostranstvu i za otvaranje lažnih profila na društvenim mrežama i dejting sajtovima tako da ovaj što je ovo pisao je potpuno u pravu

 44. Mario

  E pa vidim, jedan pametniji od drugoga , ko u vladi bilokoje YU države , ali sve su u K…U , blago rečeno. Svak ima pravo na svoje mišljenje i nema smisla, da se prepucavam sa vama , jer“ meni ni iz đepa ni u đep“ Pa dobro videt čemo svakako krajem sledeče godine , ko je u pravu “ mi glupi ili vi pametni“ Neka vam je sretna sledeča godina, 2020a.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   Mario,sve si izgresio covece.Ovde se ne radi uopste o „misljenju“ ovde se radi o dobro proverenim cinjenicama i zdravoj logici koja je nepogresiva.Ja ti rekoh,bolje da platis sebi rucak za te pare nego ovako da ostanes bez njih sto ce se desiti.Ali kad neces da slusas pametnije ,za god dana samo ce ti se reci

 45. Lazar

  Crni Mario, koliko imaš godina?

 46. Zvezda

  Mario, aj postavi datum kao ovi Vankoinovci, kako beše ono 8.oktobar 2020. i biće smak sveta ali preživeće samo članovi Inface-a?

 47. Mario

  Lazare imam 60godina. Zvezda datum je 12.12.2020 i ako propade , ču vam se izviniti , ali čisto sumnjam , očete li se vi meni, kad vam pokažem koliko zarađujem na taj datum. To znači , da firma nije propala ???

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   imas 60 god a verujes u deda mraza ,znas nije ni to lose,lepo je sanjati i mastati ali je potpuno nenormalno da taj svet maste brkas sa realnoscu.

  2. Zvezda

   Haha ja se zezao a ovaj stvarno…
   Prijatelju, uzmi pročitaj neku temu o OneCoinu, da vidiš kako su se kleli u 8.oktobar 2018. i šta se ustvari desilo?

  3. Lazar

   E, moj Mario… 60 godina si sprcao u guzicu, a padaš na ove gluposti

   1. Zvezda

    Mozda ne pada, mozda je on pri vrhu piramide i mozda zgrce lovu od onih sto su pali

    1. Lazar

     Vrlo moguće da je tako…

 48. Lemmy Kilmirs
  Lemmy Kilmirs says:

  Stvarno neznam zasto ljudi odlaze svaki dan u svoje firme i rade do odlaska u mirovinu kad postoji takva mogucnost kao sta je MLM. U svakoj djelatnosti pretezno je odredjeno koji profil ljudi je potreban za njeno funkcioniranje,znaci da se ljudi obrazuju prema svojim zeljama i mogucnostima.U MLM kompaniji svima se govori i sugerira da mogu raditi taj posao i brzo rijesiti egzistenciju za 4 do 5 godina. Ali Vi koji ste ukljuceni u MLM ovisite o ovim ljencinama i negativcima koji idu svako jutro u svoje firme, koji se neznaju smijati i veseliti zivotu,koji nemaju snove. Vi njima uvaljujete svoje produkte bilo vitamini,razna sredstva ili knjige uspjeha ili investicuje u maglu, ljudima koji ipak dobiju svoju placu kad odrade svoj radni mjesec.Dali netko od Vas u MLM kada se vec dobro aktivira dobije kakvo zdrastveno i mirovinsko osiguranje ako nije zaposlen? Sigurno NE,zato i velika vecina Vas radi gdje ipak imaju kakvu takvu sigurnost makar morate biti uz sve te negativce bar 8 sati dnevno ali ne dugo jer zahvaljujuci MLM-u sve ce se promjeniti „na bolje“. Dobijete li mozda auto i mobitel ili bar troskove za gorivo i bon za mobitel? U puno poduzeca gdje je potreba radnici dobiju auto,mobilni, tako da mogu obaviti posao za tu firmu.Ali kakav je to domet,zar je uspjeh da negdje od nekog skladistara postanes neki sefic,pa mozda voditej pogona ili nesto vise,ma to je bez veze,tracenje zivota,trebas imati titulu Srebrni,Zlatni,Dijamant,Level5,6,7,8 onda si faca.Govore na predavanjima kako cete biti slobodni,rasporedjivati svoje vrijeme kako Vi zelite ali to sta cete jednom u tjednu imati sastanak s svojom mrezom,pa zivkanje svaki dan i susreti s novim potencijalnim clanovima, pa koji vikend na nekom gradskom nivou,pa koji put regionalni jer bude neki Zlatni ili Dijamantni predavac jer to je steta propustiti jer mozete puno novog nauciti a tek internacionalni susreti gdje bude sva elita gdje se skupi 20 – 30 000 ljudi, svima osmjeh od uha do uha i urlicu od srece zbog ovih par na bini koji su postali bogati jer rade u pravoj kompaniji.Za takve susrete je potrebno uzeti i koji dan godisnjeg, tamo srecete ljude koji vas vole mada se i ne poznajete ali svi imate isti cilj prema vjecitom blazenstvu za razliku od ostalih smrtnika. Tako da kada izracunate koliko vremena se na to sve potrosi i usporedi se s zaradom mislim da za veliku vecinu je to promasaj. Za los ucinak sigurno nije kriva kompanija vec oni koi nisu dobro slusali upute svojih nadredjenih ili su imali neke negativne misli koje se mogu pojaviti ako se previse surfa po internetu i naidje na ovakve blogove i na likove poput Antiprevaranta,Zvezde i ostalih koji se verovatno nikada ne smiju i zive na teret roditelja.
  Naravno da u sveukupnom svijetskom gospodarstvu nije sve bajno jer kapitalizam je dosta surov i nije bas da se mozemo opustiti i biti sigurni za radna mjesta do mirovine ali kod ovih MLM-a je vecinom ispiranje mozgova i sve vise lice na sekte ovaj puta ekonomske.Vecina kompanija u MLM-u ce sigurno godinama opstojati jer se dosta novaca zavrti u korist onih na vrhu a ovaca za sisanje takodjer ima dovoljno. Nedavno sam na jednoj stranici od korisnika Cashback Myworld vidio gdje ima tabelu vodecih MLM kompanije gdje su oni u prosloj god. na prvom mjestu ispred Amweya i ostalih tako da sam trazio i od drugih stranica na internetu koje su mozda vjerodostojnije pa evo jedan link ako nekoga zanima
  https://www.mlm-worldwide.de/top-100-mlm-network-marketing-unternehmen-2018
  Mozda ja nisam dobro vidio pa me slobodno ispravite ali od onog Huberta kompaniju nisam primjetio.
  Pozdrav svima!

 49. PP

  Znam da moj komentar nema veze sa ovom temom, ali pošto tema forex poslovanje još nije otvorena pitat cu ovdje. Nedavno sam isao na seminar koji je drzao Rajko Vukovic i neki Slovenac, Blaz se zove ako se ne varam. Tema je bila forex poslovanje i kako zarađivat preko forexa. Kao sto mozete pretpostaviti, sve je zvucalo divno i krasno, laka lova ugl. Cijena za ulazak u njihov tim je 225$ otprilike. Posto me zainteresiralo to, malo sam cackao po internetu i naisao na ovaj blog, gdje je Rajko poznat kao prevarant. E sad, pretpostavljam da je i ovaj posao koji sad promovira isto neka vrsta prevare, ali zanima me koja je fora s tim forexom? Moze li se tu stvarno nesto zaraditi ili se najpametnije kloniti toga?

  1. scnetprevarant

   Presao iz onecoin prevare u drugu. Forex je generalno sam po sebi prevara. jos jedan u nizu mlm-a.

   1. Lazar

    Forex sam po sebi nije prevara, ali ti treba višegodišnje iskustvo da bi mogao da zarađuješ na njemu. Jer tamo trguju najveće svetske kompanije, banke, fondovi i oni upravo žive od „malih“ i neiskusnih igrača. Sam razmisli da li veština trgovanja na Forexu vredi 225$ ili mnoooogo više. Sporno je to što su oni iskoristili trgovanje na berzi za njihov MLM. Kada budeš krenuo da gubiš novac na berzi, a krenućeš sigurno, tvoji „mentori“ će ti reći da si sam kriv, jer si alav, nisi slušao njihove savete i tako dalje. Ovo su ti samo saveti, a ti sam odluči šta ćeš dalje…

 50. J.j.j.

  Mene su kontaktirali telefonom. Nudili mi racun sa 50€ pravih para da pocmem. Trazili mi podatke i da im posaljem racun od struje. Nikad mi nisu dali prave pare a kad su me zvali ja ih pitao jesu li mi platili onaj racun za struju. Onda su se pravdali da su pare prave i da moram da ih obrnem, ne sjecam se tacno koliko puta, da bi mogao da ih podignem. Ali mi ih opet nisu dali tako da ih nisam mogao obrtati. Imaju mnogo tel.brojeva i uvjek zovu sa nekog drugog. Uvjek 011. Posle su mi nudili 100000 virtuelnog novca da probam trgovat i mogucnost zajednickog ulaganja. Posto je navodno za trgovinu potrebno 10000€ oni nude ujedinjenje 10 ljudi po 1000 i oni trguju za nas ami samo zatadjujemo. Vise me ne zovu od kad sam im rekao da trgujem preko montenegro berze.

  1. Lazar

   To je ona FX lider platforma, smarali su i mene, jedva sam ih otkačio…

 51. Zvezda

  J.j.j pa da li je moguće da i ti kažeš za neku MLM kompaniju da je prevara?
  Forex ti je ko kladionica ali ako taj Rajko i njegov topli brat Slovenac potenciraju na uplatu, bez tačno iznesenog proizvoda, i da dovedeš još ljude koji će uplatiti a ti od njih da dobiješ procenat, to je prevara na kvadrat

 52. J.j.j.

  Nisam ja u toku ni za Rajka ni za slovenca. Cisto govorim realno i iz licnog iskustva.

  1. Zvezda

   Ma bre pobogu samo je Lajones prava firma, za Lajones se živi… Odbaci sve prijatelje, svu familiju, sve one koji te koče u ostvarivanju snova koji samo što nisu došli.
   Kunite se ljudi u Lajones

 53. J.j.j.

  Ly i jeste prafa firma. Valjda smo to apsolvirali svi na ovom blogu. Na zalost ima vas pojedinih koji ste se vjerovatno nedje dobro opekli i mislite da je svaki mlm prevara. Naravno da se ne treba odreci prijatelja zbog bilo kog posla a narocito ne zbog mlm. U mom drustvu dvoje nas je aktivno u ly a vecina su clanovi koje to ne interesuje nego nama cine uslugu a njih nista ne kosta. I jedan je onecoin ali ga vise ne pominje.

 54. J.j.j.

  Mario druze, sto me navuce da izgubim 74 minuta zivota gledajuci ovu prezentaciju? Prva stvar koja se uocava je nerealan primer od 3 clana mjesecno a oni svi dovode po 3 i tako u nedogled. Ne znam od kad postojite ali reci nam dali ti to uspjevas i tvoji clanovi? Ne znam znas li pricu o sahu s tim sto se u toj price sve dupla a kod vas je x3. E sad da ti ja nebi ovako objasnjavao matematicki sta sve ne stima dacu ti jedan predlog. Uzmi sve pare iz igre monopol i ubaci u kutiju 30 dolara. Posle sat vremena, koji ustvari prestavljaju 1mjesec ubaci 3 x30$ to su ti 3 nova clana. Ubaci jos 25$ za sebe i uzmi isplatu od 4,5$. Posle sat ubaci 9×30$ …..
  I znas li sta ce se desiti. Vremenom ces ostati bez para jer pare ne nastaju od nicega. E tako ce jednog dana nestati i clanova odnosno bice sve vise onih koji ne mogu nikoga naci. I onda se igra zavrsava.
  I za kraj ja ne znam dali vi isplacujete svoje clanove ali ne vidim razlog da to ne radite ako ste to pravilno rasporedili. E zato vas ako je tako ne smatram prevarantima. Ni vas sistem. Jedino sto bas nije moralan jer na kraju dolaze ljudi koji ne mogu naci clanove. Anti ne prave razliku izmedju nemoralnog i prevare za razliku od mene.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   hej JJJ,nisi bas totalni glupson ali si i dalje glupson.Shvatio si da je Invest inface klasicna prevara medjutim brkas moralnost i prevaru drugo ova firma se ne razlikuje puno od Lionessa.Lioness to isto radi ,pravi binarku a navlaci ljude potrosnjom.ovi isto prave binarku a navlace ljude lazima o ogromnim parama koje ih cekaju.I jedno i drugo je klasicna piramidalna prevara a taodje je i totalno nemoralno ali sta ces,glupan kao ti to ne vidi.Toliko si zaslepljen Ly da cak neces ni da komentarises onaj najveci deo Ly a to je 99% para koje se vrte da dolazi na isti nacin kao i u Invest firmu a to je od novih ovaca koji uplacuju.To si shvatio za Invest a nisi shvatio za Ly.I tacno je da smo apslovirali odavno sta je Lioness iliti Lyconet iliti Cash back world ili kako se jos tvoji lopovi zovu,apsolvirali smo da su lopovi i prevaranti,a to samo jednom mazgovu kao ti i onom tvom prijatelju Papku ovde nije jasno.No dok je ovaca bice i vune uvek bilo

   1. No papak

    Ja uložio ništa,ti uložio ništa…..
    Ja redovno dobijam proviziju,ti redovno ništa…
    Ja glup,a ti ko pametan…

 55. J.j.j.

  Bravo papak. Pametnome dosta. Al za glupe moram da dodam. Nista nije prevara ako se odradi po dogovoru. Dok svi ispunjavaju svoje obaveze sve je ok. Posto Dalton voli da pominje silovanja ubistva dedamrazove i supermene moracu mu objasniti na njegovom primeru jer mu papkova recenica nije dovoljna. Kad ja tebe Daltone angazujem da silujes dadamraza za 100 dinara i ti to odradis a ja te isplatim nema tu prevare. Onda prelazis na drugi karijerni nivo. Potrebno je da ubijes supermena za 1000 dinara. E sad imaju tri opcije. Ti ga ubijes ja te platim i opet nema prevare. Druga je ti ga ubijes i ja zbrisem s Ruzom u Grcku i ne platim ti. E to je prevara. I treca je ti ga ne ubijes ja te cekam dok god ti to ne uradis da bi te isplatio. Ni tu nema prevare. To je tvoja nesposobnost.
  Papak ubuduce samo ovakve primere da daje braci Daltonima i Ljaksetu jer oni drugacije ne shvataju nista. Moras na njihov nivo.
  I jos jedno objasnjenje za ove sto su apsolvirali ly. Uplatu u ly ti se nikad ali nikad ne vraca od novih clanova nego od kupovina u partnerskim firmama bilo licnih ili tvoga tima. Mozes da uplatis 2400€ i da dovedes 1000 clanova sa ili bez uplata i da dobijes proviziju ali bez trgovine tvojih 2400€ te i dalje cekaju u ly dok ne obavis dovoljno trgovina.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   kakva ste vas dvojica velicanstveni kreteni,nikad vece nisam nigde video.Ako ti ja obecam da ces dovodeci ljude zaraditi neki procenat i isplatim te to nije prevara a ako sam te uveo u celu pricu sa laznim obecajem da ces uskoro a najkasnije za 5 godina postati ultra bogat tako sto ces dovoditi te ljude sta je to?To nije prevara?Bravo carevi.
   Toliko sirite smrad oko sebe da je zaista strasno,ne mogu zamisliti ljude koji se sa vama uopste mogu druziti.Ako ste spremi da uzimate sicu od 50-100 evra na jeftinim prevarama kada bi vam neko ponudio recimo tih 1000 evra koje sam siguran nikada u zivotu niste videli na gomili vi bi i silovali i ubijali i kidnapovali decu,jer vas dvojica ste odavno operisani od necega sto se zove savest.Za vas je jedino relevantno ako neku crkavicu mozete zaraditi a pri tome ni hrabrosti nemate da otvorite neku svoju prevaru vec lizete d.. Hubertu i skupljate mrvice sa poda.Bravooooo
   samo napred bando

 56. J.j.j.

  Evo vidis Papak da s Daltonom mozes jedino njegovim jezikom. Nadovezacu se da onaj primer razumljiv Daltonu. Ako ti obecam za silovanje dedamraza 100dinara i isplatim te kad ga oplevis, pa te isplatim i za ubistvo Supermena a obecam ti milion za ubistvo svih strip junaka i junaka iz bajki sta je tu prevara? I u mlm imas mogucnost da ostvaris mnogo ako umijes hoces i mozes. Niko ti nije kriv sto su betmen lovac i prin jos uvjek zivi pa nisi dobio tvoj milion.

 57. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  ako nekom obecas da ces mu dati 100 evra od svakog coveka kog ce ti dovesti da mu sredis posao u evropskoj uniji recimo a uzimas po 500 evra od tih ljudi a na kraju pokupis novac i pobegnes,sta je to onda magarce?I dalje nema prevare?

  1. No papak

   Ako redovno ne dobijaš sendviće za pisanje nebuloza onda je to očigledna prevara…

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    ako ti treba neki sendvic Papak a i ti JJJ lepo zamolite.Znam da vam je tesko da kupite hranu od 50 eur mesecno sto dobijete iz Lionessa.

 58. No papak

  Ako bude kakvih donacija gazda je obećao da će biti i malo salame u sendvićima…

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   dobices i salamu ?Samo polako kad jedes,ne valja naglo,organizam ti se nije navikao na salamu ,posle ce ti bude lose

 59. J.j.j.

  Naravno da je prevara ako ne isplatis tih 100 evra. Ali ako uzmes 500 a obecao si i isplatio 100 tu prevare nema. To ti je kao trgovina. Kupis za sto prodas za 500 i nema prevare. Napregni malo mozak. Probaj da shvatis sta je prevara a sta ne. Znam da ti nije lako da to uradis s takvim kapacitetom ali potrudi se.

 60. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  e moj glupane,niti si shvatio sta sam te pitao niti si mi odgovorio.Ali znam da sa tobom je uzaludno svo raspravljanje.Znaci dovoljno je da tebe ubedim da lazes u moje ime,ti lazes,platim ti po 100 evra sto si mi doveo ovce da mi plate 500 evra ,posle toga pobegnem sa tudjim parama i to nije prevara?E blago tebi sa takvim mozgom,zaista se cudim kako uopste znas da pises sa tim nivoom inteligencije,mora da si medicinski fenomen a u glavi imas samo zicu koja ti pridrzava usi

 61. J.j.j.

  Ma napregni se jos malo. Vidim da ti ne fali puno.

 62. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  hej Papak,baci i njemu malo salame,vidis da je zaribao skroz

  1. No papak

   Čestitam,zaslužio si danas,norma je ispunjena biće light sendvič….

 63. J.j.j.

  Gotovo. Beznadezan slucaj. I ja sam mnogo ocekivao. Kako napregnuti mozak kad ga nemas ili ne znas dje si ga zaturio. Ako ima neko s mozgom neka se ukljuvi malo s Daltonom nema svrhe diskutovat cak ni o Betmenu i babarogi.

 64. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  hej ,pajaci.Danas sam dobre volje,dodjite po sendvic,bice i salame za vas,znam da to niste okusili duuuugooooo.Tako je za sve koji se bave Lionessom

 65. Zvezda

  Talični Tome,
  Pa kad će taj Lajones, Kešbek, Lajsonet, Kešvrld miting, pa kad će autobusi pa dnevnice, pardon, mesečne zarade od 1.000 din. pa sendviči i gde?? Ugledajte se malo na Vučića, vidite kako je on razbio jednim mitingom u aprilu opoziciju, nemoj mi reći da vaša multi-nacionalno-milijarderska firma to nije u stanju da uradi…

  1. No papak

   Vas 4-5 opozicija…ha,ha sila ste …
   Nego gdje ti je jaran ljakse,družite li se još ili si mu izbrisao br. tel…

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    Vucic bar daje sendvice ovaj Hubert ni to,hahahaha
    pametnom dosta

 66. Stefan Jovanović
  Stefan Jovanović says:

  Poštovanje svima.
  Za InFace Invest Group sam saznao pre godinu dana. Odmah sam se registrovao i uplatio startni paket 105$. Nakon probnog perioda od 90 dana registrovao sam 3 člana i potpisao franšizni ugovor. Bio sam na prezentaciji u Beogradu. Hotel Astoria 17. maj 2019. Moje iskustvo je dalje:
  Nikakvih problema nisam imao do sada i imam samo reči hvale za vlasnike Mladena Pejića i Zorana Lazarevića i celu ekipu koja perfektno radi, kada sam bio na prezentaciji bilo je cca 3000 clanova, u ovom trenutku ima blizu 13000 clanova. Da je neka prevara sigurno ne bi toliko ljudi ušlo u ovaj poslovni koncept. Što se i dokazalo da nije prevara. Svi koji su odustali posle 90 dana novac im je vraćen. Svi koji su potpisali franšizni ugovor nastavili su dalje i počeli da zarađuju. Dakle ne vidim ovde nikakvu prevaru, dato je 90 dana da se sve prouči i ispita. Svi se učlanjuju isključivo svojom voljom. Svaki postojeći član pruža informaciju. A svako lično odlučuje da li hoće ili neće.
  Srdačan pozdrav
  Stefan Jovanović, franšizer sa karijernim statusom SFT Srebro, uskoro SFT Zlato.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   bravo Stefane care.Vec si srebrni nivo a uskoro zlato.jer se srebro placa 10 ili 20 evra mesecno?Ta glupost da svako moze probati 90 dana platformu a da mu se posle toga vraca novac je navlakusa za naivne.Sta konkretno ta osoba moze isprobati na vasoj platformi?naravno nista,jer se na platformi nista i ne dogadja.Dogadja se samo ako uvedes nekog novog clana pa ti tad legne neka sica.Da li ta tvoja firma ima proizvod?ne.Da li ima uslugu?ne,Da li na bilo koji nacin novac ulazi u firmu sem od tih startnih paketa?naravno da ne.Tako da prijatelju Stefane,mozes to pricati naivcinama koji nemaju puno iskustva i znanja u ovim stvarima.Sto se tice masovnosti,pa One coin je verovatno najveca prevara u istoriji piramidalnih prevara,imala je nekoliko miliona sledbenika pa je ipak bila prevara.SC net je tvrdio da ima 250 000 ljudi,Lioness ima i preko milion pa su to ipak sve ciste prevare.Svako ko ima imalo mozga u glavi moze veoma lako zakljuciti istinuSad se postavlja pitanje ko zaista ulazi u Invest inface prevaru?Pa neinformisani ljudi ,ljudi skloni da budu lako izmanipulisani,pohlepni koji hoce pare bez motike i oni koji nisu dovoljno inteligentni.Ljudi kao Zoran i Mladen tacno znaju sta rade,i oni tacno znaju da je to sto rade cista prevara,a to ce se pokazati veoma brzo,za nekih god dana ce i tebi sve biti jasno.

   1. stefan96jovanovic
    stefan96jovanovic says:

    Ako je neko neinformisan onda ste to Vi, novac ce dolaziti iz drustvene mreze SFToYou koja startuje krajem januara i web shopa koji dolazi ubrzo nakon toga.. Ako to ne znate onda ne znate sustinu.. Veliki lideri svetskih kompanija ce uci u ovaj koncept, nasu matricu odrzavaju sistemske pozicije o kojima bi trebalo vise da se informisete..
    Bas me cudi da to niste pogledali.

    1. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     jeste,a onda ce Zoran i Mladen da postanu Supermen i Betmen i ima da lete po nebu.Imas jos jednu piramidalnu prevaru na slicnu foru pa je prouci.Zove se Cloud Horizon ,isto tako covek skuplja svoje prve milione da bi onda resio problem plastike jer ce od tih miliona napraviti fabrike.I Ruja Ignjatova je za One coin isto obecavala cudo a mi smo od pocetka govorili da samo skuplja pare da bi pobegla sa njima.Ovde si decko naseo na nesto sto se zove „obecanje“ i bas me cudi kako se ti nisi malo „obavestio“.Kako se recimo nisi obavestio da je taj isti mnogoljubljeni Zoran prehodno promovisao bas One coin?Jesi li?Vidim nisi uradio domaci zadatak.kao sto je i osnivac Cloud Horizona vidi molim te sasvim slucajno takodje bio na dobroj poziciji u One coin u.Dakle ti ljudi si nista vise nego profesionalni prevaranti piramidalnim semama.Bolje uzmi tih svojih 30 dolara nazad jer ces ostati bez njih

    2. J.j.j.

     Novac ce dolazit kazes. Problem je sto ne dolazi. Dolazi samo i samo od clanova. Sracunaj se malo. Digitton u sake. Odredi sam broj clanova koji ve biti i vidi sta se desava na kraju.

    3. Zvezda

     Klinac od 23 godine (u niku ti piše 96), jel te učili u školi sadašnje i buduće vreme??
     Pitamo te odakle vam dolazi novac, odnosno prihodi a ti vičeš: „dolaziće…“. Znači sada trenutno dolazi od Ponci uplata na Piramidalnu foru?

 67. J.j.j.

  Stefane ne obracaj paznju na bracu Antije odnosno Daltone i Djeksija odnosno Ljakseta. Svoj posao nije prevara ako zaista isplacuju sve sto obecaju i ako zaista vracaju pare posle 90 dana. Sistem je los. Pokusaj s velikim parama da uplacujes pozicije virtuelno pa ces vidjet da ostajes bez para. Isto tako ce neko u sistemu ostati bez para. Sad ce Dalton reci da je to prevsra cim neko ostaje bez para ali nije. Toga ima u svakom biznisu. Ali tvom sistemu mora doci kraj. Prvi ce zgrnuti lovu, srednji ce se izvuci i cupnuti ponesto a sve ce to platiti zadnji samim tim sto su zadnji i nemaju koga ubaciti u sistem.

 68. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  Hej JJJ,ajde vise ne lupetaj bez mozga.Nisi pozvan ni da dete naucis da cita i pise a kamoli da raspravlja o stvarima o kojima se uopste ne razumes.Ti blage veze nemas ni sta je prevara ni sta nije,ni sta je moralno ni sta nije.Istina je sedeca a vi mozete da pricate,besnite,udarate glavom o zid ili sve to lepo shvatite jer istina je istina i nece se promeniti nikada.
  Hubert koji je napravio Lioness kao i ova dvojica Zoran i Mladen koji su osnovali Inface NIKADA ali razumite to NIKADA nisu ni mislili da je to posten sistem.Oni od pocetka imaju u ideji samo da prevare ljude i nista vise zato taj posao i jeste prevara.Naravno da svako od njih ce ti isplatiti proviziju za ljud ekoje uvedes u sistem,to je apsolutno normalno jer zasto bi sebi sekli granu na kojoj sede.Ti si doveo coveka oni ti daju proviziju da bi doveo i sledeceg i sledeceg i sledeceg.Sama namera i ideja je prevara i tu nema NIKAKVE sumnje.Da li ce Inface invest group da propadne?Neminovno da.pitanje je samo vremena,moja ti je prognoza da ce ziveti jos go dana a posle toga ce da dise na skrge i prezivece jos nesto malo mozda jos god i tu ce se ugasiti.Ova dvojica ce zgrnuti neke pare i preci ce u drugu prevaru.lioness se na vreme rasirio na mnogo zemalja i zato ga je tesko unistiti ,a da je prevara jeste i to nesumnjiva.To vam je istina a sta vi dalje pricate je potpuno nebitno.Bitno je da ljudi koji dodju na ovu stranicu budu upoznati sa pravim stanjem stvari.Za JJJ i ovog papka ja se ne brinem,oni ce do kraja zivota ziveti sa 50 eur od Lionessa i sanjace salamu u sendvicima.Da imaju imalo mozga ulozili bi trud u sebe,da nauce nesto,da postanu strucnjaci u nekoj od profesija od kojih bi mogli pristojno da zive,ali njima je draze da se bave prevarama kao i Hubertu i Zoranu i Mladenu i Pausicu i ostalim bitangama jer oni nisu nista drugo sem bitange.
  Vreme je to pokazalo za Gem collection,za one coin,za SC net i za jos ko zna koliko slicnih firmi.Pokazace i za ovo sto sam sad napisao i to nesumnjivo

 69. J.j.j.

  Pa ti vec godinama pricas da ce ly propasti i sta se desava. Svako malo nova zemlja se ukljucuje. Sve legalno transparentno sa kancelarijama i radnicima zaposlenim unjima. Naravno da ce inface da propane jednog dana ali ne zbog prevare njihovih vlasnika vec zbog nedostatka novih clanova. Ali tako nesto ly nikad nece dozivjeti sem ako nestane partnerskih firmi. E to ti je istina pa se ti cesi.

 70. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  i druge su piramidalne prevare trajale godinama pa su propale na kraju,no tebi ni da sunce izlazi na istoku se ne moze dokazati,slep i gluv si skroz

 71. Lemmy Kilmirs
  Lemmy Kilmirs says:

  Pozdrav J.J.J. Evo da ti samo na kratko ukazem da je vec prevara sto se tice partnerskih firmi jer vecina firmi i nisu partneri i nemaju pojma da da ih netko na seminarima prestavlja kao partnere. Sto se tice dali je piramida u vezi cashback card, mislim da i nije bas, ako ti imas samo dva nivoa ispod sebe od kojih mozes da imas neki procenat ali zato Hubert ima od vrha do dna i lijevo i desno, onda je to piramida, veca i og Egipadske piramide,tako da je drugima onemogucio ono sta on radi sto se tice povrata i zarade od drugih kupaca. Ako si ti sposoban i nadjes oko 10 000 ljudi da koriste karticu verovatno ces imati dobru zaradu taman da samo trose po 50 eura mjesecno. Jedino sta je malo problem naci trgovinu gdje provuci tu karticu a da je konkuretna s ostalima gdje Ly nije partner.Bas me zanima koliko je Inter vec podjelio kartica i koliki su napravili povrat (ne bruto promet).
  Anti MLM zao mi je sta i u Hr nema ovakvih blogova,moze se puno toga saznati da ljudi ne nasjednu na prazna obecanja a jos se moze i dobro nasmijati,pogotovo kad je Antiorevarant u svom elementu.

  1. No papak

   Ko se ne bi smijao ovakvom cirkusantu,valja zaradti pošteno sendvič…

 72. J.j.j.

  Lemmy, vecina seminara su u organizaciji nezavisnih ly marketera i ti kao takav mozes da pricas sta hoces. Zato je uvjek neglaseno na sajtu ko je organizator i da se ogradjuju od svega i da je jedino validno ono sto izadje na sajtu. Ja se za ovih nekoliko godina jos nisam sreo sa slucajem da firma postoji na aplikaciji i sajtu a da nije partnerska. Cak se i obavjestenje salje svim clanovima ako je neki lanac izasao iz sistema. Konkretno u cg kada je zbog uvodjenja svog lojaliti programa iz sistema izasla Franca koja u svakom gradu ima prodavnice mjesec ranije su svi clanovi znali za to. Sto se tice konkurentnosti s cijenama da su skuplje part.firme niko kod njih ne bi kupovao pa bi davno zatvorile. Nije narod glup da ne zna sracunati.
  Za klubove ne znam podatak. U cg je fk Buducnost u pitanju i imaju ugovor na 10000 kartica za 2 god. Ali eto znam podatak za Kucu hemije i Damu koje dijele ly kartice brendirane svojim logom i zaradjuju 1% kada njihovi kupci kupuju u drugim part.firmama pa cak i onim koji su im konkurencija. Posle 3 mjeseca zarada mjesecna im je bila 480€ i zadovoljni su. A u tim objektima rade radnice koje cesto i zaborave da ponude karticu kupcima. I kao sto vidite ni velike firme nisu imune na pare i ako je to realno samo jedna prosjecna plata mjesecno. Inace to je podatak od prije 18 mjeseci kad su poceli da dijele kartice.
  Jos jedna od zabuna je kads kupci na aplikaciji ne vide da part.firma prima vaucere s ne kartice. Mnoge radnice u maxiju u srb.nisu imale pojma sta je ly kartica ali su primale vaucere uvjek.

 73. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  Hej JJJ,nisi napisao dovoljno dugacko objanjenje.Izgleda da tebe Lyoness samo placa da spamujes ali ti lose ide.Ovih dana ostajes ne samo bez salame nego i bez sendvica skroz.Potrudi se malo bolje,ovo sto si napisao i deca vide da su lazi ajmo nesto bolje

 74. Mile

  Predlažem administratoru da sve poruke koje su vezane za Cashback World/Lyoness prebaci u posebnu temu.
  Ovakvim zatrpavanjem prepiskom koja ide unedogled, dobra tema i razotkivanje prevaranata iz Inface invest gubi na oštrini i svrsi.
  Razgovor i polemika sa drugim prevarantima u drugoj temi.
  Temu ne treba zaključavati ali se mora održati fokus.

 75. J.j.j.

  Ja predlazem da se otvori tema za Daltona bajke basne i strip junaci i prevare kod istih.

 76. Mile

  Kao što maločas napisah, svaka prevarantska šema u svoju temu.
  Pisanje gluposti samo da bi nečija bila poslednja je besmisao.
  Da li se to radi iz zle namere (da se tema obesmisli) ili je neko jednostavno takav, nije preterano bitno.

  1. No papak

   Na svim temama bot-sendviču ,po defaultu njegova mora biti zadnja..

 77. Mario

  Molim prisutne , da ovde pišu samo o temi InfaceInvestGroup , koja če za par godina biti najjača firma na Internetu . Gde če ljudi zarađivati miljone , a mnogi i po 100.000$ a da ne pričamo o onima koji če raditi na Webshopu i zarađivati po par stotina $ dnevno. Pa i masa onih koji če zarađivati po 1000, 5,ili 10000 $ mesečno. Ne verujete , ali videt čemo skoro , ko je od nas lud. Šta sam ja napravio sa mojuih 30$ za dve godine, a šta vi. Videt čemo šta je bolje , biti lud i bogat, ili pametanpa sirotinja.

  1. AntiMLMSrbija

   I onda je mrmot zavio čokoladu.

  2. Lazar

   Ovaj narod sve luđi, sunce ti 🙂

  3. Mile

   Ja nikakvih dilema nemam da će se to desiti! :-). Mislim to da će neko postati bogat kroz InfaceInvestGroup.
   Eto, već neko vreme pucam od zavisti što propustih priliku da se obogatim kao ovi sa Onecoin.
   InfaceInvestGoup priliku neću propustiti. Nikako. To sebi nikada ne bih oprostio.
   Prilika da se obogatim za 30$ je suviše dobra. Više nekako bajkovita.
   Ko nema pojma o potencijalima InfaceInvestGoup pomislio bi da je upitanju jedna teška obmana i prevara.
   Ali mi duboko verujući, mi smo sigurni da je to sigurnije od novca u banci.
   Sigurno kao što je proverena stvar da je Zemlja ravna.

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    Zemlja je ravna,ja sam supermen i letim i inface group je najbolja firma na svetu.Nadam se da od ovoga nista nije sporno 🙂

 78. Futwark

  Poznanik je bio na neki način povezan sa ovim prevarantima (Nije imao ker za šta da ga ujede pa mu i nisu mnogo izvukli iz džepa). Pošto imam primanja koja su veća od prosečnih, spamovao me je dan i noć kako bih kupio neko sega mega članstvo u ovoj firmi, a što sam ga više kulirao, to su cifre o potencijalnoj zaradi skakale. Od „zaradićeš $100 dnevno“ do „Minimum $10.000 mesečno“ . Uglavnom bežite od ovih smećara što je dalje moguće, i ne trošite svoj teško zarađeni novac na ove šarlatane.

 79. Marko

  Kad ce drustvena mreza investface?

 80. Zvezda

  Svetog Limburga.
  Puci ce oni mnogo brze od OneCoina

 81. milan

  sad su naveli tj licno zoran da drustven mreza startuje polovinom februara..hajde da ga drzimo za rijec

  1. Zvezda

   Kako ce se zvati ta drustvena mreza?

 82. milan

  SFtoYOU evo vidjecemo..zoran je najavio polovinom februara da ce startovati…

 83. AntiMLMSrbija

  Tekst dopunjen informacijama o tzv. vlasnicima

  1. Mile

   Kod tih ljudi može se vrlo lako uočiti obrazac, da kada negde i nekad, u nekoj prevari, osete lakoću zarade posle toga iz tih prevara ne izlaze. Samo se sele iz jedne u drugu.
   Mislim da je za većinu samo zatvor lek od te zavisnosti. Ili bar dobre batine od onih koje su prevarili.

 84. naja

  ponovo su odlozili drustvenu mrezu za pocetak mart je najavljena polovinom februara…vidim a su clanovi demotivisani 🙁

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Kako su članovi demotivisani,daj nam još neku informaciju,obraduj nas 🙂 . Šta je zvanično usporilo otvaranje društvene mreže 🙂 ?

 85. Zvezda

  Sad će da ulete Papak i Džej Džej Okoča da kažu kako je njihov Lajones pošten i kako treba za Dž da kupujemo kod njih

  1. No papak

   Slovenija će biti prva država koja će primati ecredite u 4 ili 5 mjesecu…
   Samo da ste u toku da se ne sekirate…

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    evo ga Papak,dovoljno je samo da ga pomenes a on doleti.
    Cisto da se vidi koliko mu 50 evra od Lionesa mesecno znaci 🙂

   2. Zvezda

    I vi ste poceli ko Onecoin i ovi nesretnici InFace: ‘Sad ce, samo sto nije’…
    Pa kad dodje taj datum onda: e odlaze se znas, pa nasi programeri ovo ono…

    1. No papak

     Ma ja , kupio Hubert berzu da mu stoji u regalu…

 86. Lemmy Kilmirs
  Lemmy Kilmirs says:

  Bas me zanima na kojoj se to burzi nalazi e-credit. Danas ima oko 4000 razlicitih kriptovaluta koje su izmisljene poput i ove kojoj je jedini oslonac brojno clanstvo ciji se poeni pretvaraju u kriptovalutu e-credit. Ali Hubert i nekolicina oko njega vrlo dobro znaju da bi sadasnji monetarni sustav mogao nestati i da treba iskoristiti situaciju. Tako da ta vrijednost e-credita proizlazi iz mrežnog ucinka koji ima svoje jedinstvene značajke i probleme. Iako je mreža relativno mala (mada oni misle zbog brojnosti clanova da nije), ulazak i izlazak svake nove skupine sudionika može uzrokovati ozbiljne promjene vrijednosti, što rezultira ogromnom dobiti za ranije sudionike.Tako da i u ovom slucaju se moze prepoznati sistemi kao sto su Ponzijeva shema i piramida koje su različite vrste prijevara, ali imaju jedno zajedničko: oni koji su ušli u shemu prvi dobivaju profit, a oni koji posljednji put gube novac jer stvaraju vrijednost samo za najstarije investitore jednostavnim preraspodjelom novca od novih sudionika. Na osnovu cega e-credit ima neku vrijednost da bi mogao na burzu( ako moze No papak da objasni),dali u ulaganja tj. kupovine „oblaka“ u nove zemlje u kojima se stvara mreza kupaca i onda za nagradu dobivaju poene koji se pretvaraju u e-credit koji bi trebao vrijediti po njihovim prognozama 10 000 (deset tisuca) eura za 1e-credit. I ovdje se igra na kartu pohlepe jer ljudi misle kako ce se ponoviti nesto kao s Bitcoin-om. Bitcoin, s druge strane, stvara vrijednost i za ranije ulagače i za nove, pružajući sve više i više mogućnosti korištenja valute, čija je vrijednost, osim toga, ograničena. To nije laž ili krađa, već jednostavno stari zakon ponude i potražnje na djelu u službi najnovijeg monetarnog sustava. Za razliku od tiskanja novca kod danasnjeg platnog sustava ovdje se stvara matematičkim proračunima koji se provode na računalima ili posebno organiziranim velikim rudarskim centrima gdje se trosi velika kolicina elektricne energije, jednostavno receno, vađenje kriptovaluta računski je zadatak koji se temelji na kriptografskom algoritmu i onda se tijekom rudarstva izdaju nove kripto-kovanice tako da je rudarstvo proces rješavanja jednadžbi na računalu, koji omogućuje da pronađe potreban broj i pomoću CV terminologije „riješi blok“ kako biste ga dodali u blockchain. Rješenje svakog bloka oslobađa određeni broj kovanica koje dijele korisnici koji su sudjelovali u rješenju Medjutim danas rudarstvo nije isplativo za većinu sudionika, male prihode će progutati računi za električnu energiju i drugi troškovi, a dobit kao rezultat će biti toliko beznačajna da neće opravdati ulaganje ili utrošeno vrijeme.tako da mislim da se u Layconetu ne bave takvim nacinom stvaranja kriptovalute. Ali nije sve tako komplicirano pa postoji mogucnost iskopavanja oblaka koje postaje popularno, jer ne zahtijeva ulaganja u skupu opremu. Na primjer, Hashflare platforma omogućuje kupnju ugovora za vađenje nekoliko kripto valuta: BTC, ETH, LTC, Zcash i Dash. Vrlo je vazno decentralizacija sustava jer nema treceg posrednika kod transakcija kao danas npr. banke koje uzimaju dobre provizije i drugih financijskih sluzbi koje imaju u sve uvid, sto se Hubertu jako svidja da mu ne mogu ulaziti u trag. Tako da neznam na koju foru ce e-sredit premasiti vrijednost Bitcoina.Mada ja osobno sumnjam da ce danasnji vladajuci sistemi dozvoliti da ostaju bez svojih kolacica i kontrole te ce iza nekih kriptovaluta sigurno stajati velike svjetske banke dok se vecina nikad i nece pojaviti na nekim od burzi kao sto su Bitfinex, Bithumb,Kraken, Exrates i ostale kolko ih vec ima. Zato svi u Layconetu ne mastajte kako cete se u par godina obogatiti i onda plandovati po jahtama i exoticnim otocima.

  1. No papak

   Da ti samo malo pojasnim ,jer sam pisao nekad o tome…
   Postoje 3 vrste ecredits ..
   Ovaj što će primati trgovci zove se ecredits i on će uvijek biti fiksno 2 eur..
   Kad neko plati npr sad u Sloveniji nešto sa ecredits trgovac autmatski dobije protivrijednost u eur…
   Kupac dobije cb i umjesto SP dobije ecredits Activity….
   Ovaj ecredits će se moči kupiti sa fiat novcem i sa kriptovalutama i moći prebacivati iz države u državu sa zanemarljivom naknadom…
   Konkretno ja ću moći za btc ili eth ili neku drugu kriptovalutu moći sipati gorivo i za to dobiti cb i ecredits Activity….

   1. No papak

    Pardon
    1 ecredits – 1eur fiksno

   2. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    moci ces?
    Znaci jos Papcino ne mozes?
    Javi kad budes mogao da potrosis tako svojih celih 50 eur koje mesecno zaradis

    1. No papak

     Čitaš li ti predhodne postove…glupko…
     Prvo Slovenija…

 87. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  od tebe postove nema svrhe cittati jer je svaki gluplji od glupljeg pametjnakovicu od 50 evra

 88. No papak

  Teško je ograničenim ljudima otvoriti oči…
  https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=01&dd=21&nav_id=1644531
  Jadne ove tastature kakve glupane trpe…

 89. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  tu si u pravu.Tebe zajebati u gluposti ne moze niko.najveci glupan koji brani otimacinu i lopovluk svim srcem a od te firme ima 50 evra mesecno.
  Da nije tuzno bilo bi smesno.
  Sto se tice linka koji si nakacio kakve veze to ima sa Lionessom?Opste poznata stvar.
  glupsone najveci

  1. No papak

   Nikakve ,al samo za tebe…

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    nemoj da ti ne bude poslednja,ocekujem sledeci tvoj pametan komentar kao i uvek

    1. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Eeee evo ga živi dokaz kol’ko dobro ide faceinvest grupi 🙂
     Tol’ko im je fino da traže žrtve na sajtu kupujem prodajem !
     I to njih 2 daju oglas :)))
     https://www.kupujemprodajem.com/Oprema-za-poslovanje/Ostalo/Posao-89927836-oglas.htm
     https://www.kupujemprodajem.com/Oprema-za-poslovanje/Ostalo/Posao-preko-neta-90188647-oglas.htm
     HAHHHAHAHAHA ŠTA JE NESTALO ŽRTAVA A 🙂 pa preko sajta za kupoprodaju stvari pecaju mučenike ? Ozbiljna firma a oglašavaju se na kupujem prodajem 😀

 90. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  a jel su pod rubrikom „magla“ ?
  🙂

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Jaoo kako će Zooki i Mladen da ih izbridblaju hahah kao dal ste normalni da ‘partnere’ tražite na sajtu Kupujemprodajem pa to se radi suptilno uživo,ne dajte hejterima da nas blate hahahhaha . Iza svega se kriju duše napaćene,gladne izopačene željne tudjeg novca ! I naravno pozdrav za hrvatski deo ekipe ovog lepog zimskog dana uz pesmu :https://www.youtube.com/watch?v=OGbCh8d2z6g
   Mladen je bio na robiji,on zna kako je tamo hahahhhahaah a ove druge čekamo da vidimo pa da se smejemo cerimo i kezimo ! 🙂 Meni specijalno ide na živce što kaoo prete oni nešto a ne vide jadni da njima preti da kopaju kukuruz u Zabeli 🙂

 91. Slobodan

  Ineteresantno kako se niko nije setio najbitnije stvari oko ovih mlm prevara. Uglavnom priča ide da vi dovedete 5 prijatelja koji će dovesti po 5 prijatelja, koji će dovesti po 5 prijatelja…
  5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5 = 6103515625! Dakle pod pretpostavkom da se svi učlane u tu firmu osim nekih Bušmana, domorodaca u džunglama itd, a recimo da se uključuje i cela populacija Severne Koreje ili Somalije, u 13. krugu vi ostajete bez ljudi na planeti i morate krenuti i na te Bušmane…

  1. Zvezda

   Ova glupost se oduvek podrazumevala, i pucanje svake piramide je neminovno i 100% izvesno, bitno je, ako si prevatant, da provališ kad je najveći peak odnosno vrhunac uplata i da uzmeš lovu i odeš posle što pre da bi smanjio verovatnoću da će tebe da krive jer od tog trenutka kreće brod da tone manje-više naglo

  2. roki

   nisi u pravu ovde je u pitanju binarna matrica…znaci 2x2x2x2x2x2x2x2…tako da ce ipak preci 13 nivo ali ne puno…hahhahahahaha

 92. Пашазот
  Пашазот says:

  Прочитах сада све ово и схватих да су ова тројица овде главних по коментарима, гарант и учлањени у ову компанију, него нас само дриблају и навлаче да ми то не урадимо…Јако паметно момци, анонимно и паметно, тако вама остаје више пара од овог Зорана и Младена да узмете… нисте ви глупи ни мало… koлико ли је пара зарадио овај што држи блог с посјетама овђе… мислим да му ови јутјубери могу позавидет на томе..

  1. AntiMLMSrbija

   Odlična strategija, baš ste nas prokljuvili. Moram da priznam da je ovo jedna od boljih fora do sada. Kada ste već utvrdili da mlatimo milione i kamione pa još više od samih Youtubera kako to da sami niste krenuli u jedan takav poduhvat ? Pa zar ne vidite da su pare upravo u ovim wordpress.com blogovima ? Kolega antiprevarant i ja uskoro pokrećemo novi MLM i zvaćemo ga baš tako: zaradi milione blogovanjem protiv bilo čega – najnovija poslovna šema, garantovana zarada i uspeh. Pa kad krenu sponzori, pregledi, reklame itd…Ubićemo Youtube za manje od godinu dana.

  2. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   tako je,svako od nas trojice zaradi po milion eura mesecno.Inace ne radimo za sicu a placaju nas i razne strane sluzbe koa CIA i MI6 ali ima i onih koji bolje placaju

 93. Mario

  Evo pogledajte i dobro odslušajte do kraja.

  Imate još vremena , da se upišete , jer ovo če biti jedan od najboljih poslova na netu. Nemojte , da posle kažete, da niste znali ili imali mogučnosti.
  [IZMENIO ANTIMLM]: Bez referal linkova, a kad se budeš obogatio za par godina dođi da prodiskutujemo

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   hej Mario,
   sumnjam da ces za god dve kada ova prevara propadne ces doci ovde da se izvines.
   Nemoj reci posle da te nisam upozorio

 94. Zvezda

  To onaj Mario Kuzmić što kupovao avione kamione i stanove u Borči OneCoin-čićima?
  Šta je, sad je SFtoYou najbolja poslovna prilika ikada a šta je bilo sa OneCoinom? Da nije početnička greška u pitanju?

 95. uroš96

  Jeli ima neki član ili simpatizer ove kompanije da mi/nam objasni kako se dolazi do zarade

  1. Jadran

   Sve ti je objašnjeno u video clipovima.Ja sam ušao u to,samo što mene ne dotiču pljuvačine po forumima,već samo moja prosuda.Ništa od toga što ovi laju ovdje,đaba im to.

 96. uroš96

  Jadrane,kada si ušao u kompaniju,znaš li u kojem si redu glavne matrice,i kada misliš da će se popuniti tvoja?

 97. Jadran

  920 sam po redu,a kad će se popunit neznam.Imam 4 direktna,i trebam jos upisati jednu osobu koja zeli ući.

 98. uroš96

  Jadrane nemoj me pogrešno shvatiti.Svima želim uspeh u svemu tome,ali brojevi govore nešto što nije dobro za sve.Npr,ti si u 10 redu i da bi popunio svoju matricu tempom od 100 novih članova/računa dnevno,što je više nego što trenutno ulazi svaki dan,trebaš čekati oko 56 godina.Što nije baš malo.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   pa nije valjda da ne moze cekati 56 god? haha
   Odusevljava me ovo kada napise da razmislja svojom glavom i da ga ne doticu pljuvacine po forumima.
   Dakle ako proverenog lopova nazoves pravim imenom onda je to pljuvanje?Ako sa 100% sigurnoscu znas kako se zavrsava ova prica onda je i to pljuvanje?
   Nemoj istinu brkati sa pojmom pljuvanje.Ovde nema sta kome da se zeli ili ne zeli ,zna se kako ce se zavrsiti ova piramidlana prevara,kao i sve druge.Pare ce maznuti osnivaci ,neko ce uzeti neke mrvice ostalima bi bilo bolje da su platili rucak sebi za tih 30 $.
   Vreme ce pokazati a vec pokazuje.Najavljivali su pompezno otvarajne drustvene mreze a onda je ta mreza kao samo interna prve god.Oni na to i racunaju ,maznuti pare za tu god i eventualno prolongirati posle otvaraje javno zbog „tehnickih problema“ pa ce jos mozda god dana krasti narodu pare i cao ragazzi.
   Sledece ce biti otvaranje neke jos bolje MLM seme koja sigurno nece propasti kako rece Bozidar Djelic ,ali mi smo naucili gde smo gresili sada sigurno necemo tu gresiti daje ,ostavite nas na vlasti.
   hahahahhaa

   1. Jadran

    Navratio sam na ovo eto onako da vidim što se piše,i neda mi se prepucavati sa nikim po forumima.Samo mislim zašto netko od vas ne reče javno svoje ime ili odete do Zorana da pa si razgovarajte.Sigurno je jedno kad sam i ulazio u to nisam se obazirao na loše komentare,bilo ih je i bit će ih još i više.Mislim dal je vama vrijedno trošiti svoje vrijeme na blačenje Kompanije.Vjeruj sve koje sam ja uvodio okrenuli su internet naopako,i opet su nisu slušali šaku vas koji dijelite drugo mišljenje.Antiprevatant iskreno ne sanjam neko bogacanje,sta bude bit će,a tih 30$ ja potrošim evo jutros na kavi i cigarama,pa me čisto zaboli ona stvar.

 99. uroš96

  Treba ljudima poželeti dobro,ali i ljudi treba da malo razmisle o svemu.A ne samo o nekim obećanjima koja ih skreću sa puta.Pogledao sam milion puta snimke sa raznih prezentacija i shvatio sam kako se određuje zarada,onih 5%,ali nikako da provalim odakle dolazi tih 5%,sa kojeg računa se isplačuje ta zarada.Ako 30$ ide u otplatu rate za franšizu,celih 30$,istovremeno 10 članova dobije 5% te vrednosti,znači 10×1.5$˝=15$.Odakle se stvorilo ovih 15$ ako je tamo otišlo svih 30$?Od 30 se jednostavno napravi 45.I tako 1.5 po 1.5$ se sakupi za iduću ratu,od 25$ i opet njih 10 dobije ovaj put po 1.25$.Od 25 se napravi 37.5.Itd,itd,itd.Sve je to virtualni novac kojim se plaća virtualna franšiza.Maglom se kupuje magla.Pravi novac je samo onaj od startnih paketa koji odlazi NEGDE.

  1. Jadran

   To je zadnje od mene.Nismo svi istomišljenici,a i da jesmo nebi bilo dobro.Lijepi pozdrav zdravi i veseli bili!!

 100. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  e moj Jadrane,
  mogu ti sada navesti mnogo primera u nasoj drzavi gde se sudis za reda velicine 300 evra pa se to desava godinama.Da ne pricam o tezim stvarima.Kada bih ulazio u parnice svih prevaranata ovde pa trebalo bi mi nekoliko zivota sa nasim pravosudnim sistemom da se izborim.navescu ti samo nekoliko firmi koje jos uvek operisu:
  SC net
  Lioness
  FLP
  Hotelium
  Horizon
  itd,ne racunajuci ovu tvoju prevaru.
  Za mene je ova prevara koju su smislili Zoran i Mladen jeftina matematika koja ne vredi nista ali eto ima vas neupucenih i neobavestenih da su naseli.
  Upozoravali smo ovde na razne prevare pa samo pogledaj da su skoro sve vec propale.
  A znas li na sta idu ovi prevaranti?pa bas na to na tih 30 $ koje si potrosio na kafu.
  Ti si ih potrosio,uveo si mozda jos nekoliko ljudi recimo 5 ,to je jos 150 $ za njih.Znaci ukupno su oni od tebe dobri oko 180 $ kad ti vrate neku sicu a ove sto si uveo bar 150 $ ostane cisto njima.Za 30 $ niko nece da ih juri tuzi se i sl.Znaju oni to dobro.
  neces da shvatis da sam te tipove ljudi proucio odavno i za mene su otvorena knjiga,ne mogu me nicim iznenaditi.
  ovo pisemo ovde iz razloga sto licno ne podnosim ljude koji lazu i varaju naivan narod isto kao sto vecin ljudi se zgrazava nad silovateljima recimo i pedofilima ja se zgrazavam dodatno i na ovakve ljude.
  Kuzis?
  A kada ti nesto ne prija i smeta tada poduzimas bar neku akciju da popravis stanje.
  Tako da verovao ti ili ne mnogo ljudi se ovde javilo i zhvalni su za ovo sto pisemo jer su bili na ivici da izgube mnogo para.
  Dal ces nesto ti zaraditi ovde?Hoces samo ako dovedes MNOGOOOO ovcica koji ce uplatiti pare pa ces od njih dobiti proviziju dok traje balada a balada nece dugo veruj mi na rec.

  1. Jadran

   Svim budućim Inface Invest članovima koji ce možda ovo čitati samo savjetujem nikako ne donosite odluku pročitanoga ovoga šta se ovdje pisalo.Pogledajte predavanja,imate odličan support ,i svakako (preporucitelja) koji če vas dalje uputiti.Ništa ne radite brzopleto. Postoje odgovorni ljudi kojima se možete obratiti za sva pitanja.

 101. uroš96

  Pogledao sam video o sistemskim pozicijama.Ali se ne govori kako nastaje novac kojim se one stvaraju.Ista stvar sistemska ili fizička pozicija se stvara nestvarnim novcem.Kao kad igraš MONOPOL,zarađuješ,prodaješ,kupuješ.Ali čime?U ovoj kompaniji novac se jednostavno razmnožava,a niko nezna kako.Ja ovim nikoga ne odvraćam od članstva,samo želim znati neke činjenice.A činjenica je da će novi član imati u svojoj matrici, koju treba popuniti da bi počeo „zarađivati“,16.700.000 članova.Pa sad izračunajte koliko je to u godinama.Nekih 450 godina.Od brojeva se ne može pobeći.Da povećamo na 1000 novih članova svaki dan,to je pristojnih 45 godina.

 102. Zvezda

  Ne vredi Uroše da se ubeđuješ sa njim, odlično on zna za piramidalnu prevaru.
  Inače, maločas mi stigao mejl od nekog Arsena za Ecoind, pominje Microsoft i ostale gluposti i kao tu nešto da se učlanimo, registrujemo…
  Prosledio sam ja taj mejl AntiMLMu

  1. uroš96

   On će odmah da se učlani.

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    ovo i ne pisemo za njega,on nek gubi vreme u tome takve osobe i treba da dobiju po usima da bi se osvestile.Ovo pisemo za ljude koji nisu upoznati sa ovom prevarom a zele informacije.
    Klasicna piramidalna prevara koja obecava kule i gradove a n edaje nista zauzvrat.
    Novac se stvara samo i samo od uplata novih clanova,nema prodaje nema usluge nema nicega sem prevare.
    Za pametnog dosta za glupog izvolte dajte pare.

 103. uroš96

  Da,upravo tako.Želimo da ljude informišemo i da malo razmisle.Nikoga ne odvraćamo od inface,bar ja nisam.Ali ne mogu nikome reći da ulazi tamo dok ne dobijem odgovor na pitanje „ODAKLE DOLAZI NOVAC OD ONIH 5%?“ To pitanje sam postavio milion puta i niko da odgovori.Ako mi neznamo,to sigurno znaju oni koji tako zarađuju ili će tek zarađivati.Ili neznaju ili je tajna koju ne smeju otkriti.

 104. No papak

  Dobiše i prvog dijamanta….

 105. uroš96

  Sve je to šuplja priča.Može neko biti super dijamant,ali ako nema članova u svojoj matrici džaba mu sve.A i da ima,opet nema odgovora na ono čuveno pitanje.Mario i Stefan kažu da VEĆ zarađuju,a istovremeno kažu i to da će zarada TEK DOĆI od društvene mreže i web šopa.Opet neka nejasnoća između onoga VEĆ i onoga TEK ĆE DOĆI.Zarađuju unapred od onoga što će doći.Ne znam stvarno.

 106. No papak

  On je dijamant zato što i ima dosta članova…

 107. uroš96

  Rečeno je da se ne zarađuje od svojih članova,već od tuđih.A lik sa snimka je verovatno prvi do one dvojice glavnih.Tako da i njemu ide deo kolača.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   zna se vrlo dobro od cega neko ovde moze zaradjivati.Iskljucivo od procenata ljudi koje uclani i tih ljudi koji dalje ukljucuju nove ovcice.klasicna piramida,ne treba biti puno pametan pa skontati.Sto se tice drustvene mreze i web shopa to su samo navlakuse za naivne.Da osnivaci znaju kako se to radi,da zaista mogu napraviti uspesan web shop ili drustvenu mrezu ne bi se zamlacivali sa piramidom.Da je Ruja ignjatova zaista znala da napravi kripto valutu ne bi otvarala MLM prevaru vec bi zaista napravila novi Bitkoin i bila legalno bogata.
   Da ovi sto prodaju namestene utakmice zaista znaju nesto ne bi ih prodavali javno na internetu.
   Koliko mozga treba da se to shvati?
   Pa zaista ne puno

  2. Zvezda

   Jel znaš ti uopšte Uroše šta je piramidalna prevara? Ako ne znaš, idi na sajt prevara.info i u spisku prevara kucaj piramida, izaci ce ti tamo text koji je lepo objasnjen. Takođe, izguglaj malo Gem Collection prevaru, imaš na YT baš prilog o njima. Vidim da si mlad i da imaš 24 godine pa možda nisi čuo za Jezdu i Dafinu, izguglaj i o njima. Sve je to na istu foru uplati i uvedi ljude koje će da uplate, sve je potpuno isto, samo se danas uvija u drugačije pakovanje, ništa spektakularno

 108. No papak

  Možete pisati šta god hoćete ali ovaj Daniel je već cijenjen u internet poslovanju…
  Mnogi od ovih 2,7k pratilaca na YT su se sigurno ućlanili…
  Isto tako ima svoju stranicu koja je aktivna 8 god…
  Normalno je da će većina poći za njim,jer su sa njim već zarađivali neke novce ,nego slušati našeg IT stručnjaka ….
  https://www.youtube.com/user/pasivniprihod

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   vreme ce sve pokazati moj strucnjace za MLM koji zaradjujes 50 evra od njega.Za razliku od tebe imam mozak kojim lako prepoznam manipulaciju i prevaru.Da li ces se javno izviniti kad propadne ova piramidalna prevara?

 109. J.j.j.

  Ja vec par godina cekam da propadne Lyoness pa da ti se izvinem al nikako da docekam. Neki cekaju vise od 15 godina. Stvarno vise nema smisla. Pa dokle vise da cekamo? Stalno pricate jos malo jos malo te posle nove godine te jos jedna godina. Gori ste od Ruje i njenog izlaska na berzu. Sad koji je od vas Daltona i Ljakseta najpametnije nek mi konacno kaze kad da vam se svima izvinim odnosno kad konacno prpoada Ly. I nemojte sad svi od jednom. Fino usaglasite stavove i ja sam spreman.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   gluvom i glupom ne vredi objasnjavati.lioness je zabrajnivan i procesuiran do sada u vise zemalja,zato su i mejali ime u lyconet pa Cashworld itd.Da imas malo mozga shvatio bi odavno ali samim tim sto radis za njih i sto branis tu prevaru zbog 50 e mesecno sve govoti o tebi.Sto se tice Inface oni nisu toliko razgranati i nisu na vreme krenuli kao Ly tako da njima dajem god-dve da ce postojati.
   A tebi i papku dajem da cete do kraja zivota raditi za sicu sto je ocigledno sa mozgovima i moralnim vrednostima koje posedujete

   1. No papak

    Samo se ti tješi,ovi su za manje od godinu dana učlanili oko 14000 ljudi sa kupljenim paketima….za tebe je ovo mizerno moj teletabisu….
    Što se mene tiče iskreno bi volio da neki mlm koji potekne sa ovih prostora doživi svjetsku reputaciju….

   2. J.j.j.

    Dalton2 se izjasnio da ce ly postojati minimum do kraja moga zivota tako da ipak nece doci do izvinjenja s moje strane. Treba li da cekam procjenu druga dva pajtosa ili je to vas konacni stav?

 110. uroš96

  U pravu si ZVEZDA,ne znam puno o piramidama,više znam o egipatskim.Ali nije stvar u tome,želim samo da meni,tebi,svima nama neki član inface-a objasni kako nastaje novac.Kako nastaje taj višak koji se deli.Ako su oni ubeđeni u to neka nam objasne,možda promenimo mišljenje.Neka rade za kompaniju,neka dovode nove članove,neka objasne ljudima način a ne sistem zarade.

  1. Zvezda

   Pre ćeš dočekati 100tu godinu nego informaciju o tome. Kako ti nije jasno da su to neviđene lažovčine? Nemoj biti naivan pa im verovati sve što kažu, jer obično lažu, inače džabe ih slušaj. Ili slušaj nas ili širi dalje koga god znaš a premišlja se oko ovoga da je ovo teška prevara

 111. Zvezda

  Meni su smesni ovaj Papak i JJJ što su otvoreno bili na našoj strani u vezi OneCoin-a jer je to bilo očigledno da će propasti pa kao da ispadnu pametni što eto i oni kažu da je to prevara.
  E a sada za Inface se ne zna kad će propasti, verovatno neće skoro pa ih brane, ali kada budu i oni propali, neće više uopšte dolaziti na ovaj blog jer će potpuno izgubiti kredibilitet

  1. J.j.j.

   Iznosim svoj stav za koji mislim da je ok. A i vrijeme pokazuje da sam u pravu. Onecoin mi je nudjen i drug mi ga radi ali ga vise ne pominje niti ga ja pitam o tome. Klasicna prevara. Ovaj inface mi niko nije nudio a nisam pacenik da se tim bavim akome ne interesuje. Dobro rece uros. Odakle nastaju pare? Ja imam dobar primer za sve ponzije. Uzmi pare iz igre monopol i igraj se ponzija. Ubacaj u kasisu pare. Iz nje isplacuj navodne zarade. Ukljucuj fiktivne clanove. Za njih uplacuj i isplacuj. I na kraju ce ti prifaliti para jer pare ne nastaju iz nicega.
   E sad ja tu pravim razliku izmedju prevare i nemorala. Smatram da je prevara ako te neko ne isplati za odradjeno. A nemoral je sam posao jer ukljucujes ljude za koje je izvjesno da nece moci ukljuciti nove ljude i tako ce ostati bez para. I u tom sistemu se pare ne stvaraju iz nicega. U sistemu se novcani iznos povecava samo novom uplatom. Nikako nekom izmisljenom zaradom. Gem je recimo ponzi i jedina zamjerka mi je za njih sto su izmisljali da se pare nedje ulazu. Sto se tice isplata odnosno prevare svi su dobili svoj dio srazmjerno svojoj sposobnosti da dovedu nove uplatioce.
   I na kraju ly. Sve je pokriveno provizijom partnerskih firmi. Naravno da ima uplata avansa ali je povracaj istog obezbjedjen iz potrosnje odnosno opet provizije part.firmi.
   Cekam odgovor na prethodno pitanje. Kad staje ly?

 112. No papak

  Ima li ovdje ili bili gdje na netu da se neko imenom i prezimenom požalio da mu nisu vraćene pare u roku od 90 dana, ako je bilo čime nezadovoljan….?????

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   e ovaj Papak i JJJ su zaista nevidjeni Papci.Kaze da li ima neko ko se pozalio da mu novac nije vracen posle 90 dana?Ta prica da sistem mozes isprobati 90 dana i ako ti se ne svidi dobijes pare nazad je samo marketinska navlaka za budale ali ne obicne vec budaletine.Sta isprobavas 90 dana?Pa nista.Sve je jednostavno – ako uclanis jos nekog dobijes proviziju ako ne uclanis nista se ne desava i o kakvom isprobavanju ovde govorimo?Niko nece dati pare pa ih povuci za 90 dana sto je i logicno jer za toliko vremena ne moze puno toga saznati ako do tada nije dovolno saznao.Dakle samo marketinski trik da se ljudi kao uvere da tu nema prevare.
   Sto se tice ovog papana JJJ koji razdvaja nemoral itd prijatelju vec smo pisali o tome.Ti blage veze nemas ni o tome sta je dobro a sta lose.Ako ti neko obeca da kidnapujes dete susedu ti to uradis a on ti za to plati tebi tu nema prevare i nije nemoralno jel?
   Toliko o tvom intelektu pa aeba ima vise pameti od tebe i papka zajedno.
   Sto se tice Inface prevare mislim da nece dugo trajati,god do dve posle toga ce vec sve biti jasno i moci ce jos malo da kraduckaju na sitno i to je to.Sto se tice masovnosti od 14 000 ljudi pa recimo Ruja i One coin su imali mnogo vise pa su dokazana prevara a ovi su cak pravi diletanti za Ruju.
   Lioness opstaje samo zato sto je klasicnu prevaru zamaskirao potrosnjom i na vreme zaradio gomilu para kojim placa parnice i sudove.Takodje pgledajte okliko je policiji trebalo vremena da krene hajku na One coin i uhapsi neke od aktera a prevara je bila vise nego ocigledna.
   I sta smo rekli Papcino hoces li se izviniti kad ovi puknu?

 113. J.j.j.

  To dal ima nekoga kome pare nisu vracene nista ne dokazuje. Vjerovatnonema cim se na to pozivas. Pitanje je od cega nastaje vise para nego sto ih ima?

 114. J.j.j.

  Jel imas ti datum Daltone za propast ly ili ostajes pri ovome da cu ga ja raditi do kraja zivota? Pazi dobro. Ja sam planirao dugo da zivim.

 115. J.j.j.

  „Ako ti neko obeca da kidnapujes dete susedu ti to uradis a on ti za to plati tebi tu nema prevare i nije nemoralno jel?“
  Rece pametni Dalton. Ti mozga nemas grama. Citas li ti to sto pises. Pa naravno da nije prevara ako te neko plati za nesto sto odradis po dogovoru. Ali u ovom slucaju em nije maralno em nije legalno. Evo recimo ti za tvoje gluposti sto pises ovdje dobijas sendvic sa parizerom po dogovoru ali ako ovaj mjesec bude bez parizera onda je to prevara. Naravno legalno je ali nije moralno lagati i izmisljati. Moras razdvojiti prevaru od lazi i nemorala. Jasno?

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   bla bla bla,to je jedino sto znas.
   Vrhunski prevaranti rade sledece,nanjuse MLM koji smatraju da im moze doneti finu zaradu.Oni sa sigurnoscu znaju da je to prevara ali takodje znaju da ce dobiti proviziju za tu prevaru dok traje.Dakle oni ubedjuju ovcice kao sto si ti i papak da ulazu pare i za svaku ovcu on dobije procenat.Sama njegov anamera je prevara,to sto on licno nije prevaren u smislu da je znao u sta se upusta i da je isplacen za svoje ovce ne cini taj sistem niti moralnim niti legalnim,tako da te plovicne tvrdnje da nije prevara ako te isplate nemaju veze sa mozgom kao nista sto pises nema veze s mozgom retardu.Ako uzmes masu ljudi koji ostanu bez para na kraju balade u odnosu na one koji su dobijali provizije i zaradili nesto tada ogromna vecina dakle 99% ludi bude PREVARENO.
   Ali ti uporno tvrdis ako te isplate nije prevara a ne sagledavas niti pravo staje stvari niti veliku sliku zato sto nemas mozga da tako nesto ucinis zar ne.
   Nisam ti nikada dao datum za Ly ,ta posast se lepo rasirila nazalost i teze ju je unistiti.Nadam se samo da ce u jednom momentu krenuti da propada kao i kopija SC net koja i dalje postoji ali jedva.Postoji jos uvek i One coin verovao ti ili ne.
   Do sada je jako malo piramidalnih prevara zvanicno zatvoreno od strane zakona kao sto je to uradjeno sa Gem collection.Ostale prevare propadnu jer se ospu ovce koje shvate da nesto ne valja.
   Medjutim dokle god ima tupsona bez mozga kao ti i papak te prevare traju.Kada bi svi ljudi bili dovoljno pametni tada ne bi ni bilo MLM prevara.
   Dakle ti i papak ste predvodnici ovaca.
   Bravo na inteligenciji 🙂

   1. No papak

    Takvom IT genijalcu i pored ovoliko provedenog vremena i samo njemu svojstvenog proučavanja nije još jasno da se u Ly može zarađivati i bez uloženog dinara….Zašto je to tako i netreba da nas čudi ,kadje njegov IQ manji od broja cipela koje nosi…

    1. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     e bas ti treba to da mi objasnis jel?Naravno da 1% para koji dolazi u Ly ide iz potrosnje i da je ova firma zasnovana SAMO na tome ne bi mi ni pisali o njoj nikad.Medjutim tupson kao ti ne shvata da 99% ostalog vezanog za ovu firmu je vezano za klasicnu piramidalnu prevaru.E sad ako ti koristis tih 1% firme a ne vidis onih 99% ostalog onda o tvojoj inteligenciji zaista ne moze da se prica.Medjutim tebe uopste ne dotice da je 99% firme lopovska i da pljacka i laze i krade narod vec je tebi jedino bitno da ti stavis 50 evra u dzep mesecno.najtuznije je sto umesto da cutis ti time sto pricas samo dokazujes koliki si glupan i koliki si jad od coveka a nisi cak ni dovoljno pametan da ucutis .
     Ima onih ljudi koji znaju da su glupi pa bar cute a oni su pametniji od takvih kao ti koji cak ni to ne znaju

 116. J.j.j.

  Ja sam zadovoljan Daltonovim odgovorom. Narode mislim da vam je sve jasno. Ly postoji vic 17 godina i postojace minimum dok sam ja ziv jer kako rece it strucnjak Dalton ja cu se ly baviti dok sam ziv. Hvala na odgovoru. Hvala i na glupostima koji ovdje mlatis. Kao sto sam rece one coin scnet i ostali lagano nestaju. Radjaju se novi ali i oni nestaju jedino ly opstaje i ostaje a sve je veci i veci za razliku od tvog mozga koji se izgleda smanjuje.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   a ti i dalje od Ly zaradjujes 50 evra jer si nesposoban da pokrades vise,cak ni kao lopov nisi dobar a o mozgu tvom i nema sta vise da se kaze.
   I mafija postoji stotinama godina a ipak je mafija….

 117. J.j.j.

  Ne moras ti vise nista komentarisati. Sve si rekao. Cekaju se datumi od tvojih blizanaca.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   samo ti laprdaj ,ionako te niko ko ovde dodje ne uzima za ozbiljno

 118. J.j.j.

  Pevaj Kovac, pevaj….
  Hahaha

  1. LJUPKA

   Što vise negativnih tekstova to je cilj.Sami sa sobom se svađate primječujem.Zašto ne izađete sa imenima,zašto?Vrag je strah i još klevetati ,a možete najebati.Imam osječaj da visite non stop na tipkovnici samo čekajuči tko če što napisati da vi napravite kontru.Ja odo u Gizu da vidim Keopsovu Piramidu,a vama evo još materijala pa nastavite dalje se zabavljati.

 119. roki

  to sto ovi pricaju da imaju 14000 clanova ali niko ne kaze koliko je od njih uplatilo puni fransizni ugovor od 1955 dolara. Jer ovim prevarantima sigurno ne znaci nista 30 ili 105 dolara a verujem da vecina od tih 14000 clanova je uplatilo upravo taj manji iznos. Bez 1955 dolara nema niti zarade niti sirenja njihovog biznisa….bas me interesuje zasto ne objave koliko je njih uplatilo puni iznos od 1955 dolara?

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   zato sto sve sto mogu da smuljaju i sakriju oni to rade.Cista piramidalna prevara uvek radi i zivi iskljucivo na obmani.Varaj i lazi dok ide,kad ne ide menjaj pricu i menjaj firmu

 120. LJUPKA

  Još da nadodam ovo pisanje 4,8,11 ujutro pa u 15,17 h sati popodne,vidim da ste nezaposleni,nema se pametnijeg posla jelda?
  ili možda imate tko vas plaća?
  Dali vam se svjet vrti oko rovarenja protiv Infejsa?
  Haha niste vi baš normalni,al ajde de tako je na Balkanu.Neka kupit će mama novu tipkovnicu,a miki mausa će tatica.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Bitno Ljupkice da si ti normalna 🙂 . Pazi Ljubičice naša lepa,ovo je 21 vek i vreme demokratije tako da pišemo šta nam je volja. A što se tiče poklona ne znam ko će šta nama da kupi ali verujem da će kolovođe Interface-a DOBITI BESPLATAN SMEŠTAJ :))))))) u nekom od zatvora. Nije njima ćorka strana stvar. Moj savet je da je bolje i tebi da budeš anonimna 🙂 Znaš zašto ? Šefovi tvoje firme mogu sve da svale na tebe ! I zato pusti do daske Šemsu Suljaković Izdali me prijatelji,izdao me brat 🙂

 121. LJUPKA

  Dajte si na maštu miki mausići mamini.Ajde đavo odnio i pisanje potrošila sam slova već.Pusa maminim dečkićima.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Izvini admine na prostoti,već si me grdio ali ovo je jače od mene :))). Daj ti onu stvar snajka kome oćeš 😄 a dole možeš da nam ga pušneš i ljubiš kolk’o ti duši volja !!!!! I mi nismo mamina deca nego ljudi koji koriste svoju glavu. I gornju i donju. Kad budeš bila pukla pare setićeš se ovog bloga

 122. Zvezda

  Činjenica je da, što bednija i siromašnija ekonomski neka država/zemlja to više ovakvih prevara i gluposti. Ne mogu da se otmem utisku i da ne kažem da na ovom blogu sve manje i manje Srba promovišu prevare. Nekada su Srbi iz SC Neta promovisali istu i tako se u Srbiji ugasila, preselivši je u Bosnu, koja je obitavala neko vreme ali čini mi se da je konačno i tamo zamrla.
  Onda, videli smo Hrvate koji su promovisali OneCoin i naravno nema ih više po tom pitanju pošto je prevara očigledno raskrinkana. Sada imamo Bosance koji promovišu Lajones, Lajsonet, Kešbek vrld i jebem li ga više kako se stvarno zove, i imamo Hrvate koji promovišu Inface i šalju puse.
  Da li je moguće da su se Srbi konačno skroz opametili da ne nasedaju na ove debilno-očigledne prevare, a da kod nama susednih Hrvata i Bosanaca su i dalje prisutne? Znači da nije tačno ono što govore da je Srbija jedna od siromašnijih zemalja u regionu i da ustvari Hrvati i Bosanci su i dalje zaostali u odnosu na nas?

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   haha Zvezda,interesantno zapazanje.Ova Ljupka je samo iskmopleksirana ,sitna dusa koja misli da su svi kao ona pa tako i dozivljava ovaj svet.Ona misli da svi sve sto rade u zivotu je iskljucivo zbog interesa ili zbog toga sto nemaju sta da rade drugo u zivotu.Medjutim dokazano vec da ljudi koji se bave piramidalnim prevarama upravo su neuspesni ljudi u svim drugim poslovnim sferama zivota.Obicno bez ili sa vrlo malo skole.
   E sad kad im ti kvaris jos i poslednju slamku spasa da naprave nesto u zivotu a to je da izlazu i pkradu druge onda iz njih vrcaju te umne sposobnosti vredjanja da se ne predstavljamo imenima i da ne radimo nista drugo u zivotu.Medjutim to su naucene otrcane fraze koji su ponovili mnogi prevaranti ovde jer drugo i ne znaju sta da kazu.
   Ljupka ,malo si manje ljupka kada ti izbijamo pare iz dzepa istinom zar ne?Da ne boli ne bi se ti javljala ovde.Ako ides u Gizu sigurno ne ides od para zaradjenih u Inface prevari.Mora da si ih pozajmila od nekog samo pazi da li ces imati i da ih vratis.Dodji jos malo da napises nesto ovde da se smejemo.Nemoj da nam tako brzo odes.Ti si najveca antireklama za tvoju firmu.Vrati seeeee 🙂

 123. Zvezda

  Ma ta Ljupka je neki Ljubivoje ili Ljuboja, ili možda i sam Zoki ili Arsen, jedan od Hrvata osnivača ili glavnih zagovornika ove očigledne prevare, ne verujem da je žensko u pitanju.
  Jedini spas im je zatvor za obmanjivanje ljudi, da ne prođu kao kad bi prevarili nekog zelenaša, taman u zatvoru ima da jedu i piju za džabe i da spavaju za Dž da mogu da prežive

 124. No papak

  Tu su vam pred nosom u Bg,prijavite ih…
  Kako ste vi samo nesavjesni građani….
  Najlakše je moralisati kao anonimci ,ali nemate herciku da ih prijavite,jer tamo morate podatke ostaviti..
  Što se tiče vaših građana,oni mi kažu da se više ne javljaju jer je kažu grehota se zajebavati sa
  umno poremećenim osobama…

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   ovaj papak svakim pstom dokazuje koliko je glup.Vec smo vise puta pricali zasto nije jednostavno prijaviti tu bagru.Vise puta je moj prijatelj zvao,predstavljao se i prijavljivao inspekciji vase prljave radnje.Znas li sta se desilo?Nikada policija nije ni dosla na prezentacije.Tj drzavu Srbiju zabole za sve sto ne moze da unovci.Kada bih zeleo da ceo zivot provedem po sudovima tada bi ih tuzili.Ali ostavljam tebi duhovno i moralno poremecenoj osobi da se tesis sa svojih 50 evra mesecno od Ly

 125. No papak

  Pa i ovi državni organi vide o kakvim bolesnicima se radi…..
  Čuj ,zvali policiju da idu na prezentacije…ha,ha..

 126. J.j.j.

  Mene vise ne doticu ove gluposti od Daltona mladjeg. Meni je dao odgovor koji me interesovao. Pratim malo da vidim hoce li se jos neko oglasit da rece sta pametno ali nema skoro niko.

 127. No papak

  Ma nemam ni ja ništa sa ovim Inface,ali ne mogu ove što su odmh sve proučili,a nisu ni pogledali i uporno tvrde da nema ništa od te društvene mreže i ostalih stvari kao oni stručnjaci,vidovnjaci sve znaju…Onda dođu ljudi koji su uplatili tih 30$ i skontaju da im je za te pare osigurana i dobra šprdačina na ovom blogu…To ovi pametnjakovići nikada neće skontati…

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   hej JJJ i Papak,volim kad ste u elementu.Glupost od vas vrca na sve strane.Zamislite ljudi dva glupana koji brane piramidalne prevare a oni licno imaju mesecno po 50 evra od toga.Pa to kurva zaradi za sat vremena a vi se kurvate mesec dana hahahaa

 128. J.j.j.

  Daltone mladji, nije uopste problem sto si ti glup nego sto mislis da si pametan i sto mislis da te neko uzima za ozbiljno. Dobar si. Al za maskotu.

 129. No papak

  Javlja se i na Hr forumu i tamo prosipa stručnost ,,,,
  Ja sam proučio,ja znam, bla, bla…

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   evo su paceri idu u paru hahaha,jedan cita cirilicu drugi latinicu

 130. J.j.j.

  Znas kako kazu kod nas? Majstor koji sve zna da radi je najgori majstor. E ovi bistrici me na takve majstore podsjecaju. A po pameti bi se reklo da ne znaju ni latinicu ni cirilicu.

 131. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  ako radis za Lioness i nemas sta pametnije od toga da radis da bi zaradio 50 evra sve si reko
  ne treba dalje

  1. J.j.j.

   Ako radis za mlmprevara i nemas sta pametnije od toga da radis, a nemas, da bi zaradio 0€ onda si genije. Pera kojot-super genije. A ne mlati vise obraza ti. Svakom si loncu poklopac svakoj krpi zakrpa. Za sta? Za nista. Za 0€. Odmori malo i ovako tvoje gluposti niko ne uzima za ozbiljno. Evo ja cu uzeti za ozbiljno datum kraha ly samo mi ga reci. Rekao si da ce ga biti dok sam ziv. Mozes li malo preciznije.50-60 godina jel? Stvarno dobra prevara cim joj predvidjas toliki zivot. Hvala.

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    kad sam ja rekao datum za to?
    Ti malo sanjas kao sto svi ovi psiho bolesnici sanjaju.Da te ne boli sta pisem ne bi ti laprdao ovde.Naravno da tebe ovde niko ne uzima za ozbiljno.Nama su se mnogi zahvaljivali za tacne informacije koje im dajemo.Sto se tice MLM prevara sve sto sam napisao je cista istina i pametni ljudi to znaju da prepoznaju.Ionako nista ne psem zbog tebe i onog tvog pajtosa papana,vas dvojica ste par velikih idiota.Ja MLM ne radim pa je idiotski da kazes da od toga zaradim 0 evra.Isto kao sto ti ne radis moj posao pa ne zaradis nista na IT poslu a nikad ne bi ni mogao da to radis jer si glup.Dakle ja ne radim MLM gde ti zaradis 50 evra mesecno a ti ne radis IT gde ja zaradim 2000 -2500 evra mesecno pa ti sad vidi ko je glup

    1. J.j.j.

     „A tebi i papku dajem da cete do kraja zivota raditi za sicu sto je ocigledno sa mozgovima i moralnim vrednostima koje posedujete“ ovo je tvoj citat dje jasno kazes da ce ly postojati jos dugi niz godina. Doduse baljezgas jos neke gluposti al nema veze. Navikli smo na to od tebe. Ti mozes da sanjas 50€ a da ne pominjem tih 2000 iz bajke. Sta ti trebaju te gluposti samo da mi je znati. Ne znam ko ti se zahvaljivao za tacne informacije ali sto se tice ly nisi ih imao tako da ti za to nema ko zasta zahvaljivati. Samo si lupao gluposti i iznosio svoje misljenje a svi ce se sloziti da ti je misljenje u najmanju ruku glupo. Najvjerovatnije je tebe neko izmuzo finansijski dobro, neko iz nekog mlm, pa sad samo baljezgas o tome. Druze bio si glup, sad si glup i ostaces glup. Ovo dvoje prvo se cinjenice obo trece mozda imas sansu da ispravis.

    2. No papak

     Sad će on napraviti lažni profil i sam sebi zahvaljivati….

    3. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     ti si moj JJJ samo jedan smesan lik koji krade i vara ljude kao i tvoj drug papan.Nista vise.Sto se tice moje zarade takva je ,ti mozes verovati ili ne ,tvoja stvar.Ja ne zivim za tebe da moram da ti nesto dokazujem samo znam koliko te boli to sto zardajujem vise od vas dvojice zajedno.A to i nije tesko jer ljudi koji posle svih dokaza i objasjnenja da je Ly piramida a to ne ukapiraju samo dokazuju koliko je njihovo znanje plitko a mozak vam sluzi samo za osnovne bioloske funkcije.Ajde to sto ste glupi to j ok,ali da bar ucutite i shvatite koliko ste glupi cak ni to ne umete.Sto se tice zahvaljivanja imas ovde postove od ljudi koji su se zahvaljivali pa ih pregledaj sam.
     Moje namere su uvek ciste.Odvratiti ljude od prevaranata i sacuvati im novac.
     A tvoje i papanove su takodje jasne ,opljackati narod i pokrasti sve sto mozete.Vama uopste nije bitno kako dodjete do novca.A najgori nacin dolazenja je kada radite na stetu drugih ljudi i vrsite prevare.Ako ovaj papan st oje rekao ima neke poslovne prostore koje izdaje a vec je u penziji sa 57 god?Onda to moze biti samo od novca ili koji je nasledio ili sto je pokrao,ne moze biti od zarade sa takvim mozgom.Ako je u penziji sa 57 god onda je ili invalid ili je radio sa beneficiranim stazom.Tu sigurno nije mogao zaraditi nesto sem ako nije pokrao.
     Dakle stvar je vise nego jasna.
     Drago mi j e sto se toliko nervirate ,besnite i penite jer mi to govori koliko sam u pravu.
     Bagra od ljudi kao sto ste vas dvojica to i zasluzuje.
     hajmo sada sa nekim sledecim postovima ali budite malo inventivniji nemojte samo iste stvari vrteti u krug.hajmo nesto novo da vidimo koliko ste bar mastoviti kada niste pametni 🙂

 132. roki

  Razlog zasto drustvena mreza nece izaci na vreme je korona….hahahahhaha

 133. No papak

  Evo kako se zahvaljuju našem stručnjaku na činjenicama…

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   ocekivao sam ipak vise maste.
   mozes ti to i bolje,drzim ti fige samo napred 🙂

   1. Jadran

    Uzalud vam trud svirači!!
    Nemožete vi tu ništa ,a trudite se nema šta.ĐABA!!!

    1. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     da te naucim prvo pravopisu posto vidim da ne znas osnovne stvari a zeiis da budes biznismen.Pise se DZABA.
     Drugo sve jeste transparentno.Jedna potpuno transparentna klasicna piramidalna prevara.Bez ikakve sumnje

    2. Jadran

     Bog ih pozivio osnivace Lazerevica i Pejica,ajde barem im imena,a da nisu điđi miđi bubamara.Samo jako naprid INFACE INVEST moji BALKANEROSI 🇭🇷❤🇷🇸💪

    3. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     da imas i malo mozga video bi da je tvoj Zoran promovisao One coin,sto vrlo jasno govori da covek o pravim stvarima i vrednostima nema pojma a strategiju koju razvija je samo strategija ponzi seme na sta padaju ovce bez mozga kao sto si ti

 134. mileva

  Zoki je juce pokazao da je registrovao firmu na kipru,dakle ono sto je obecao…sistem se ubrzava,nije prevara

  1. No papak

   Zato što je Kipar u EU

  2. Jadran

   Mileva ma kakva jbn prevara!! Izašao dokument ili ne izašao sve je tu transparentno.

  3. Jadran

   Antiprevarant neces uspit pogotovo ovako vriđat ljude.Na taj nivo se spustat necu,sve si rekao o sebi od pocetka ove teme.Ja necu pisat u ime Lazarevica,sto je i sto nije,al to hvatanje na taj Bitcoin,ma daaaj druze vise jedno te isto trubis vec 2 miseca.Iznosi cinjenice negdi di ih treba iznosit,a ne ovako iza imena ANTIPREVARANT po forumima itd.Kleveces ljude,oprosti al za mene je to bolesno iz dan u dan.

   1. Antiprevarant
    Antiprevarant says:

    ja ne vredjam ljude vec ih samo zovem imenima koje su zasluzili.Ako neko zeli da prevari mene ili nekog drugog on je lazov i prevarant i to je cijnenica.Ili ces ga zvai dobrociniteljem?Ja sam vec izneo sve cinjenice u prethodnim postovima ali ti verovatno ne umes da citas ono sto je bitno.Naravno da je jako bitno cime se covek bavio u proslosti,jer time otkrivas koliko je ta osoba elokventna da prica nesto i kakve su mu namere.Mi ovde smo od samog nastanka One coin a znali da je to klasicna ponzi sema.Onda ti ostavljam da sam razmislis da li je tvoj Zoran covek koji nema pojma pa je zbog tog neznanja usao u One cin ili je usao zbog interesa.U prvom slucaju je glup i nikada ne bi bio u stanju da smisli nista pametno a u drugom slucaju je samo covek koji je tacno znao u sta se upusta ali je to uradio zbog interesa.Zorana nema vise da se pojavljuje na forumima,a posto vidim da tebi licno treba mnogo edukacije sada cu ti objasniti zasto.Prvo: covek vrlo dobro zna da vam potura piramidalnu prevaru pod nos ali takodje zna da ja znam,On zna tacno da mene ne moze lagati i zna da nema ni argumente niti ikave sanse da me ubedi u nesto sto sam zna da nije istina.Dovoljno je pametan da ljudi koji ga skroz mogu prokljuviti je malo a budala za varanje je puno i zato svoju energiju usmerava ka tebi i tebi slicnima.Sto je i logicno.
    Drugo: posto zna da je njegova firma piramidalna prevara sam je zakljucio da ce pokusajima i dijalogom po forumima doprineti samo tome da ce imati mnogo vise stete nego koristi.Mnogo je jednostavnije dovesti ljude u neki zatvoreni prostor pa onda te ljude koji nisu niti upuceni niti spremni za njega ubediti u istinu i od njih ueti pare.radeci to javno preko interneta gde se mogu ukljuciti ljudi kao ja i meni slicni zna da moze samo izgubiti.
    Dakle argumenti su ti sledeci
    1. prosolst Zoranova koja mu ne ide na ruku
    2. prica da je majstor nad majstorima za IT tehnologiju.Da je zaista takav sada bi sedeo negde u Microsoftu ili Google u mlatio bi 20 000 dolara mesecno i bas bi ga bolelo uvo i za tebe i za mene.
    3. model koji nudi je uplatite pare a ja cu vas uciniti bogatima majke mi.Ovaj posa ne moze da propadne itd itd itd sto nema nikakve veze s mozgom i sto su do sada radili SVI prevaranti.SVI govore da su oni nesto novo i jedini pravi.
    4.novac se ne stvara nigde sem od novih ovaca koji ga uplacuju.Nema prodaje,usluge,proizvoda dakle nema nicega.Sve se zasniva samo na obecanjima.Mislis li da je tek tako moguce napraviti drustvenu mrezu i napravit ije da bude uspesna i popularna?pa da to Zoki moze on bi to davno uradio a ne bi mu trebali tvojih 30 dolara
    5. odavno smo proucili sisteme ophodjenja,govora,govora tela,odgovore koje ce ti dati,nacine na koji plasira ovu prevaru pa u sekundi prokljuvimo ko je prevarant ili ne.
    Imas i onog lika koi je otvorio prevaru Cloud Horizon.Ista prica samo on resava probleme plastike.Daj mi pare a kad ja napravim fabrike za preradu plastike tada cu sve vas uciniti bogatim.
    Naravno kada mu budale kao ti daju pare i kad shvati da mu je sema provaljena on lepo nestane sa par miiona evra ili dolaara i cao ragazzi.
    E sad se ti bunis sto ti kazem budala.pa kazem ti da se osvestis na vreme ,da ne gubis novac i energiju u nesto sto je klasicna prevara.
    Bices mi zahvalan za koju god,sam ces sebi reci „ala sam bio budala’
    Zivi bili pa videli

    1. Andrija Milenkovic

     A Ti Anti-Prevarantu se predstavi pravim imenom jadniče jedan

    2. Jadran

     Tako je uskoro cemo vidit tko je govno od covika u ovom slucaju glavom i bradom Zoran i Pejic sa svojim familijama i dicom ili ti anonimus ANTIPREVARANT iza zavjese.
     Kad izades sa imenom i prezimenom moga bi te saslusat ovako NO WAY OUT!!

 135. roki

  i kada ce ta cuvena sf mreza…..vec su probijeni svi rokovi.

 136. Zvezda

  Reci ce nam radio Mileva

 137. markoc2020
  markoc2020 says:

  receno je,mladen je rekao da je mreza spremna za pustanje u rad,do kraja marta..po tome cemo znati da li je ovo prevara ili ozbiljno misle…vidjecemo

 138. Andrija Milenkovic

  Dobar dan,ja sam Andrija Milenković iz Beograda,za razliku od svih ljudi sa ovog post-a,ja sam se predstavio svojim imenom i prezimenom.
  Kad sam naleto na ovaj post Hteo sam da ga procitam celog,Ali cim sam video prvu recenicu i prvu laz shvatio sam da nemam vremena da citam ove gluposti.Zoran Lazarevic I Mladen Pejic su itekako ostavili svoje podatke na infejsu,njihove pasose,slike itd.Za razliku od drugih internet kompanija I mnogobrojnih prevara ova kompanija nudi siguran povracaj novca u narednih 90 dana od registracije kao i Sto morate potpisati pravi ugovor sa kompanijom pre Nego sto se registrujete.Ja necu ovde da objasnjavam Sta je infejs I da se raspravljam sa idiotima samo cu reci da ako ste toliko pametni i sigurni u ono sto govorite zasto se onda krijete iza anonimnih imena,Anti prevare,Paja patak itd.
  Bedni ste,dovidjenja.

 139. roki

  @ andrija milenkovic
  Kakve veze ima to sto si se ti predstavio imenom i prezimenom. Da li ti znas koliko ima ljudu u srbiji sa takkvim imenom i prezimenom. Mozda si se lazno predstavio….Sta bi znacilo to sto bi se ja predstavio imenom i prezimenom??? Kakve su to smesne price…tako vas uce da vam je to osnovna mantra…ja sam se predstavio imenom i prezimenom a ti nisi…..
  Smesni ste, zalim vas koliko niste svesni u sta se upustate….Shvatite da od ove prevare nema vajde. Mladenu i Zoranu niste vi bitni koji date 30 dolara ili 105 dolara, bitni su mu samo oni koji daju 1955 dolara….Videcete uskoro da je sve ovo jos jedna u nizu glupost…..
  Pozdrav veliki za sve. Moje ime je Paja Patak, eto sada imate moje podatke pa sta cete da radite? Tuzicete me sto sirim negativnu progagandu na ovom sajtu???

  1. Andrija Milenkovic

   @roki
   U pravu si za to da ima puno ljudi sa tim imenom itd,Ali eto kome treba moze da se javi meni na nekoj drustvenoj mrezi pa da vidi da li sam to ja ili nisam Jer ja nisam prevarant.Mislim da ti prvo treba se Informises bolje ili udjes u infejs bar na mesec dana pa ce ti se novac povratiti.
   Oni Koji plate odmah 1955 verujem da vise I brze doprinose kompaniji Ali isto tako ovi koji plate 30 ili 105 dolara su isto tako bitni I isto ce doprineti samo ne odmah,ja sam niko u kompaniji,6000.-ti sam clan Ali se nerviram kada citam neistinu,nije mnogo ljudima da daju 30 dolara jer ja GARANTUJEM da se nece pokajati,a ako se to desi novac ce im biti vracen.
   Ovaj covek Koji je postavio ovaj post je verovatno isto anoniman i to me nervira jer covek prica gluposti iza sakrivenog profila.

   1. Zvezda

    Evo, ja sam odgovorio na mejl Arsenu Boškoviću za neke glupave E-Coine ,(i to još se debil poziva na Majkrosoft eeee ti) svojim imenom i prezimenom i to sa reply to all, naglasivši svima da znam da je u pitanju piramidalna prevara i Ponci šema i šta onda?
    Možeš da me povučeš za…
    A ako slučajno probaš da me tražiš, pazi se… pesak ne može na stenu

 140. natashaqueen
  natashaqueen says:

  Koliko mogu da primetim,sistem je osudjen na propast.zasto?zato sto se finansira od uplata novih clanova,kojih je sve manje,ti novi clanovi uplate 30 dolara i to je sve,ocekujuci,kao sto zoki tvrdi da ce sama matrica da im isplati ostatak franshize.NEMA DRUGOG NOVCA!!!NEMA NI DRUSTVENE MREZE ni sistemske pozicije,za koju je zoki govorio da je jedinstvena..dakle,tipicna piramida,koja se polako gasi,jer nema novih uplata…eto,najavili su tu famoznu drustvenu mrezu za polovinu ovog mjeseca,ali nema nista od toga…Cim nema sigurnog dotoka svezeg novca,KRAJ!!!!

 141. roki

  @ Andrija Milenkovic
  Kako ne mozes da shvatis da priliv para u ovoj kompaniji je samo od novih clanova. To sto vam pricaju da ce biti drustvena mreza ili web shop….to je buduce vreme. Pitam te na koji nacin trenutno vasa firma zaradjuje osim uplate od novih clanova?
  Da li si svestan da sa 30 dolara vasa firma nema nikakve koristi. Da li onaj ko uplati 1955 dolara moze da trazi povrat para u roku od 90 dana?
  Pitam te logicno pitanje, sta ce se desiti na primer ako ovog trenutka se vise nijedan clan ne uclani u vasu firmu iz nekog razloga..nije bitan razlog. Sta ce biti sa ljudima koji su uplatili 1955 dolara, kako ce oni te pare da povrate.
  Evo ti primer…. sada imas ovaj virus korona i ceo svet stoji…zar mislis da ce sada neko da uplacuje lovu u vasu firmu…..?
  Ne mozete da drzite seminare, licne sastanke da bi privukli nove ljude….sta ce se desiti ako ovo stanje potraje par meseci i nijedan novi clan se ne uclani u ovom periodu…sta se desava sa vasom firmom, kako ce se ispacivati zarada ako nema novih clanova.
  Jeste ovo specificna situacija, ali eto ti primer….bez uclanjenja novih clanova zbog ove situacije ceo sistem ce se urusiti.
  Sada ce vam Zoran pricati price da zbog ove korone odlaze se mreza, web shop….

  1. uroš96

   Zbog toga ovo i jeste dugoročna zarada,a ne zarada preko noći.Tako da će 90 i nešto% članova prvu zaradu dobiti za 400-450 godina.

   1. Andrija Milenkovic

    Moj prijatelj je poceo sa 105 dolara,Stigao je do 5. Ili 6. Stepena isplacivanja i odma je isplatio Koliko mu je ostalo da isplati fransizu,to je uradio pre 2 meseca I vec je zaradio vise od 600 dolara.
    Opet nije tacno da se clanovi smanjuju jer se povecaju,verovatno ce ovaj virus usporiti to ali nece zaustaviti sigurno,Evo bas cu proveravati.Drustvena mreza treba da bude do kraja marta zavrsena I ja verujem da ce biti ako ne tad,nekoliko dana vise,kao da je bitno,a kada se bude napravila ja cu vas pitati dal ste bili u pravu za to.
    Osim drustvene mreze,web shop ce biti do kraja godine sto ce to biti kao e-bay itd.

    1. uroš96

     Tvoj prijatelj je trebao skupiti nekoliko hiljada članova.A ti si kako kažeš 6000 po redu,13 red.Tebi treba skoro 17 miliona članova da popuniš matricu.Dali si nekad pokušao sračunati koliko treba vremena za to.Ja još jednom kažem da bih voleo da to bude uspešno,da ljudi zarađuju.Ali matematika je problem.Pitanje je dali je 13-i red popunjen.

    2. Jadran

     Podrzavam tvoj post Andrija,al nemas ovdi sto dokazivat.Njih 20 ak su inžinjeri svemira.
     Nitko nema muda da im se obrati licno.Sta god da napisao nemos,jer sve znaju.Takav se covik rodi nemos protiv prirode.Mrzitelji svega i svacega.

    3. No papak

     uroš96
     Matematika ti nije baš jača strana….U ovom primjeru ćovjek je u 12 redu,a da bi popunio matricu mora imati ispod sebe tačno 8380416 pozicija a ne ljudi…

 142. Andrija Milenkovic

  @Uros96
  Ovde se garantuje zarada Ali ne sutra,prekosutra ili kada vec.
  Nego za 2,3 ili 4 godine,nije bitno
  LJUDI,PLATITE 30 DOLARA NE ZNACI VAM MNOGO I ZABORAVITE NA INFEJS I SVE 2,3 GODINE.
  NECETE ZAZALITI jer vam nije mnogo novca I videcete.
  I ti roki razumem sta pricas ali bice web shopa I stranice,stranica vec postoji Samo se proverava da Nema bagova itd.
  Ja nemam nista skoro od toga Sto ovde pisem Ali znaj da cete zazaliti Sto vam je bilo mnogo 30 dolara.

  1. roki

   ako uplatis 30 dolara i nista ne radis, neces nista ni zaraditi. Moras da ubacujes nove clanove da bi uospte mogao da se nadas povracaju sredstava ili nekoj zaradi. Samo onaj ko uplati 1955 ne mora nista da radi odnosno ne mora da uclani ni jednog novog clana.
   Evo pitam jos jednom i nadam se da ce mi neko odgovoriti. Sem upisa novih clanova i njihove clanarine, koji je jos drugi nacin ove firme da zaradjuje lovu za stare clanove?????
   Molim vas da mi odgovorite

  2. Lazar

   Ko i čime ti garantuje zaradu?

  3. roki

   taj tvoj prijatelj sto je uplatio 105 dolara, da nije nagovarao druge ljude da se uclane i ne uplate lovu, ne bi povratio ni tih 105 dolara. Bez novih clanova nema ni zarade a ni povracaja love. Ko vam garantuje da ce se novi clanovi beskonacno uclanjivati i uplacivati clanarinu. Jednom ce ceo proces stati a onda prestaje i isplata love. Ja stvarno ne mogu da verujem da u ovim vremenima jos postoje ljudi koji se pecaju na ove gluposti. Zar vam nije lakse raditi neki posao i zaradjivati na posten nacin a ne ovom mulitivele prevarom.
   Svu srecu vam zelim ali manite se ovog uzaludnog posla na vreme. Istine je da ce neok mozda zaraditi neku lovu na ovome ali samo oni koji su medju prvima usli u ovu prevaru.
   Verujte mi, sada ce Zoran da krivi koronu za odlaganje mreze i web shopa. A kada ce biti sledeci seminar to sam bog zna.

  4. uroš96

   Da bi se matrica popunila za 4 godine,treba dnevno da se pravi 10 000 računa,živih ili sistemskih.Dali je to realno?

 143. uroš96

  Ako je dvanaesti red onda je to već nešto drugo.Tako da će mu trebati samo oko 200 godina da popuni matricu.Duplo brže nego što sam ja računao sa redom više.

 144. Andrija Milenkovic

  @roki
  Tacno je da moras da dovodis clanove,Ali zar je tesko dovesti minimum jos jednog da bi ispunio taj ugovor,i dalje stojim iza toga da ljudi daju 30 dolara ako im nije mnogo I da dovedu barem jos jednog clana I isplatice Im se
  A Urose nisam rekao da mora da ti se popuni matrica da bi mnogo zaradjivao
  Sa popunjenom matricom zaradjujes maximum Ali isto tako I ako ti nije popunjena matrica ti mozes da zaradjujes dobro
  @Lazar kompanija ti garantuje i zaradu ne brzu Ali zaradu kao Sto ti garantuju I povracaj novca
  @roki
  Pokusaj barem sa 30 dolara videces da neces zazaliti
  Ali svakako drustvena mreza je vec gotova samo se proverava I bice uskoro u upotrebi

  1. roki

   Da li si svestan da sa 30 dolara i jednim uvucenim clanom koji je isto platio 30 dolara ne da neces nsita zaraditi nego neces cak ni tih 30 dolara vratiti. Verovatno nisi gledao seminare njihove…moras da dovedes mnogo vise od jednog clana da bi povratio lovu. I to ne one koji ce dati 30 dolara nego 1955 dolara….uskoro ces videti da od tvoje zarade nema nista ako si doveo samo jednog clana od 30 dolara

   1. No papak

    Poglegaj ti to ponovo,pa se javi…
    Pojedinci čak neznaju ni gledati prezentacije..ha,ha

 145. Lazar

  „kompanija ti garantuje i zaradu ne brzu Ali zaradu kao Sto ti garantuju I povracaj novca“
  Čime ti garantuje? Je l’ imate neki overen ugovor gde ti garantuju sigurnu zaradu? Kako možeš u to da poveruješ?
  Najbolji brokeri na svetu ne mogu da ti garantuju zaradu, bilo kakvu.

  1. No papak

   Lazare najbolje bi bilo da za svako ko uloži 30$ napravi i kod notara ugovor i njemu plati uslugu oko 50$..Jel tako moj Lazare..????

   1. Lazar

    Ne, Papak. Nego sam pitao čoveka, kako sme da napiše da će u budućnosti zarada biti garantovana? Na osnovu čega to tvrdi? Čime mu to vlasnik kompanije garantuje? Da neće iz svog džepa da ga isplati… Na otvorenom tržištu niko ne može ništa da ti garantuje ni 24h unapred, a ne za 3-4 godine.

    1. No papak

     Pa što onda pitaš čime se garantuje…???

  2. Andrija Milenkovic

   Ok ne mogu da se raspravljam ako vam je tesko dati 30 dolara I probati Ali Sta ces.
   Poslacu vam sliku ovde svog porsea za 4 godine
   A vi se dopisujte
   Srdačan pozdrav!

   1. Zvezda

    Šta bre teško dati 30$, daj ti meni 30$ majmune jedan. Jebo te porše, ja ću tebi da pošaljem sliku svog ferarija i to sad odmah i šta onda? Ajde svi onda meni da date 30$ glupanderu glupi.
    Znaš kako da postaneš milioner: pošalješ na milion e-mail adresa i kažeš im: reći ću vam kako da zaradite milion dolara ali mi prvo pošaljite samo 1$…
    Eto na šta ti nas pokušavaš da nas navučeš kretenu glupi.
    Šta je majmune, nestale vam mušterije za 2.000€ pa sada jurite ‘daj šta daš’ samo 30€ je li? Postali ste pravi MLM prosjaci?
    Ako… tako vam i treba… Za vas su sokaci i ulice da prosite a ne ovaj blog i internet

 146. Andrija Milenkovic

  Nemoj da mislis da sam ja neki bitan u kompaniji pa da ovde podgovaram ljude,ja samo kazem da je ovo dobar biznis na Internetu
  Nisam siguran da li zaradu oni licno garantuju ali zarada je sigurna,ne trazim da mi verujete nego samo trazim da se ne govore gluposti da je Zoran Lazarevic prevarant i da nece ni biti drustvene mreze I da vlasnici nemaju dokumente itd.

  1. Zvezda

   Uvuci se Zoranu još malo u dupe, jer još uvek ti pertle vire…
   Ostavi nešto i za Mladena, dilera droge, možda ga pozdravio Čeda Jovanović

  2. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   Andrija,ti si samo jedan vise debil.kakav crni porse.Ljudi sa tvojim mozgom ne mogu voziti ni trotinet

 147. Zvezda

  Ee, a pazi ti njega, ovo prvi put vidim na ovom blogu: Šta vam teško da probate sa 30$… Haha, zna da niko nije lud da uleti sa 2000€ pa aj da proba sa 30. Koliko retardiran mora da bude da bi probao cak i sa 3$ a kamoli i sa 30.
  I ne razumem, što bi neko koristio hrvatske ponzi-piramidalne drustvene mreze pored fejsbuka, Instagrama, i ostalih široko poznatih? Šta, da bi sa 30$ kupili pravo da slušaju gluposti po seminarima a da bi sa 1995$ kupili pravo dovođenja novih ljudi u piramidu i prisvajanje postotka

 148. Andrija Milenkovic

  Alo anonimni smekeri
  Jebem vam ja svima mater pacenici jedni
  Idite kuci smrdite I nek vas izdrzava majka a proseravajte se na internetu

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   E ja sam opet u nekom haosu pa ne pišem ali samo da odgovorim ovom Milenkoviću : Dragi Andrija drago nam je da si uspešan psovač preko interneta,član inface grupe i veliki lizač dupeta onog čoveka koji je isteran iz milicije zbog prodaje droge. Pitanje je dana kada će se tvoja piramida srušiti. Kada se to bude desilo,postoji mogućnost da iskusni robijaši poput tvog šefa okrive tebe za sva dešavanja u okviru ‘firme’. Tako da bolje ti uzajmi neko ćebe,u pritvoru je u mesecu Martu još uvek hladno. A dok ne odete na robiju ili se razbežite molim te daj nam link da se ulogujemo u vašu svemirsku mrežu dopisivanja,koja je spoj fejsa,fiksnog telefona i golih ženski koje su tu članice radi braka sa nama borcima protiv posla 21 veka zvanog Invest in Kizonijev dzep !!!!!

 149. Andrija Milenkovic

  @Zvezda
  Neces ti nikada moci nista da slikas Zato sto si paćenik I 0!
  Niti ces ista postici u zivotu

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   Andrija,samo ti vredjaj ,ne kapiras da samo sebe mozes da uvredis.Istina vredja samo a istina je da t inemas leba da jedes,to sto ti mislis da nas mama i tata izdrzavaju to je samo tvoja projekcija samog sebe.Samo se upitaj koliko si zaradio do sada od Inface prevare pa ce ti samo biti jasno koliki si tupan.
   Ajde jos malo pokazi svoju pamet i kulturu,valjda je to svojstveno svima iz tvoje ponzi prevare

 150. Zvezda

  Tako je bre… Taj rečnik sam ti tražio, podseti nas malo na onu Inface temu sa hrvatskog foruma… Truni u tvojoj Inface, vebšop, e-koin sekti, skači po stolici i pevaj ‘Svijet voli pobednike’…

 151. marin

  da su ljudi jako oprezni ili su siti prevaranata…sky way,jolly i sl…govori cinjenica da im se matrica jako sporo puni..Hej,pa oni garantuju zaraduju,samo uplati 30 dolara i ne moras nista da radis,matrica ce se sama napuniti,posebno kada se pune stvarle sistemske pozicije..nesko je zoki lose isplanirao…sa ovakvim obecanjem,ocekivao sam minimum 50.000 da ih dosada im u matrici a ne 16.000…i ponovo se odlaze drustvena mreza,sto je znak da su neozbiljni..cak i da startuje i drustvena mreza i web shop,internet je zasicen drustvenim mrezama i web shopovima..nesto ne stima???A Zoran Lazarevic,poziva najjace IT strucnjake da mu suprotstave u argumentima…Da nije tragino,bilo bi smijesno..jer bi zoki sam napravio sve i uzivao u plodovima svog rada a ne pozivao ljude da se uclanjuju.Citam,jedna je uplatila punu franshizu od svog novca,prva zarada je bila oko 3,4 dolara hahahaha

 152. SAFET

  Inface je posao 22 og stoljeća.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   Safeteeeeee,ma posao 38 stoleca
   kakvih budala sve ima na ovom svetu

 153. Zvezda

  Safet Sušić zabija gol celoj Inface piramidi, a asistira mu Čarsl Ponci.
  E Safete, Safete…

 154. mileva

  odlaze se drustvena mreza zbog korone….sta da radimo..kad ce napuniti matrica???nikada

 155. J.j.j.

  Ja, Ljakse, c.Zvezda i braca Daltoni mislimo da je corona piramidalna prevara. Trazimo da se otvori nova tema. Corona mlm prevara. Hahaha. Jel tako Ljakse?

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   De si bre nesuđeni prodavcu ćurki iz Segedina 😂 ?. Ja nisam Ljakse ja sam Djeksi 🙂 . Nego reci mi kako ćeš sad skupljati šoping poene pošto je zbog epidemije kupovina delimično ograničena ?

  2. No papak

   A tek kojom se brzinom ova mlm corona binarna matrica popunjava….
   širi se ko Lyoness….

 156. J.j.j.

  Ljakse pobrkao si nesto. Nemam ja veze sa Segedinom. A soping poena ce bitine brini. Ima online mnogo firmi pa ce se nakupit. Samo ti bez brige. Nego sta cemo s coronom?

 157. No papak

  Mi smo to odavno proućili,klasična prevara ponzi šema…za naivne ovčice…bla…bla…

  1. Covid 19

   Papčino Sta si ti prepoznao?
   Mozete popusit kurcinu INFC-U.TI NITKO I NISTA COVJECE.neznas ni da guzicu obrises,a kamo li da prosipas tih 2 g mozga sta imas.Smece i papcina!

   1. No papak

    VIRUS proući malo istoriju ovog foruma,pa ne lupaj na prvu,da te ne pošalem u karantin…pošto ti je promaklo ono bla..bla..

 158. No papak

  Vjerovali ili ne ovaj Inface ima lidera čak iz države Peru….Što ti je internet….u p.m.

 159. Covid 19

  Vi ste smradovi i N.N ljudi i stručnjaci.Sta piramide,sta ponzi,gdje su dokazi,gdje???
  Bolesnici za psihijatriju!
  Sta ste u zivotu ostvarili,NISTA!!ako imate i placu 300 € ako imate i to puna saka brade.Kome vi sta dokazujete?KRETENCiNE ISKOMLEKSIRANE!!!

 160. makismoki

  Covid 19 je vjerovatno zoran lazarevic
  Zoki,ne moras da vrijedjas…objasni ako nema dotoka svjezeg novca od prodaje kako mislis da odrzisd matricu i sistemske pozicije,p[omocui kojih zelis da stvoris,kako sam kazes finansiskog monstruma????
  Super ideja,ali dok zavisi od uplata novih clanova to je klasicna piramida!

  1. Covid 19

   🤣🤣🤣Zoran ima pametnijeg posla nego se natezati sa vama bolesnicima.Ne brini,samo se prebacite na inozemne forume i tamo kenjajte.

 161. NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile)
  NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile) says:

  Pratim ovaj portal dugo, i ponekad učestvujem u napisima.
  I konačno neko da se javi i prosvetli me!
  Ja sam, a da to nisam znao, NITKO I NIŠTA.
  Ja sam još i smeće i papčina. Takođe sam i smrad.
  U životu sam ostvario takođe ostvario NIŠTA.
  I još sam i bolesnik za psihijatriju. Pri tome i kretenčina iskompleksirana.
  Na osnovu toga može se razumeti da sam ja jedna opako komplikovana osoba, ali veoma zanimljiva za socijologe, psihologe i psihijatre.
  Iskreno se zahvaljujem na navedenim kvalifikacijama. Konačno su mi oči otvorene. Kad prođe ova pošast odoh kod rečenih specijalista. Biće tu posla za njih.
  Ali, da sam se pak učlanio u INFACE INVEST, sve to gore navedeno bi palo u vodu.
  Kao gumicom bi bile obrisane sve moje kvalifikacije i dijagnoze.
  Čoveče, kako jedna uplata menja osobu.
  Procenjujem da kad se INFACE INVEST omasovi, bez posla ostaju: socijolozi, psihijatri i psiholozi, pošto onima koji su u mreži takvi ne trebaju. Ili su im pak neophodni……

  1. SAFET

   Postedi sebe. Inface dolazi u punom ruhu u 22 stoljecu . Zato investiraj sada u svoj dzep i pronadji pare posle.

 162. Covid 19

  Hahaha tako je Huskaci ajde huskajte jos malo,jos bolje otvorite svoj youtube kanal pa tamo iznosite svoje cinjenice.🥂.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Hah evo Korona je zatvorila u kuće ove FaceZokiMladjaKokiša franšizere a oni poludeli jer bez vrbovanja uživo nemaju za leba. Ismevaju ih po grupama kako smaraju po inboxu :). Ajde Zokijevi koronaši ludujte ovde,pizdite ali ništa vam ne pomažeee 😂 . Neće ljudi da budu članoviii . Ko je lud da bude član prevare koju vodi čovek osudjen za prodaju kokaina plus bivši pandur ? Hahahahah sad Mlađica peva Rodićeš mu sina kralja piramida. Dragi Buljaši iz firme Zokijevčmar invest,vi ste propalii :). Nema nista od vasih para,bolje da ste kupili vazelin za guzu jer tamo gde idu kolovođe i vi ćete za njima jer ste dovodjem u zabludu da će ostvariti materijalnu dobit obicne gradjane opljackali za razlicite sume novca !

 163. Covid 19

  Sitna dusa si a nisi ni svjestan toga.Iskreno mi te zao tebe i sve jadnike sa foruma.Koga ti obmanjujes?Ja sam usao i pored svih tih vasih usranih komentara,pa tko si ti da bi tebe poslusao,nekog N.N Djeksija,Zvezdu itd.Sta si ti stavljas u glavu tko tebe jebe uopce,mislis da ce tebi netko vjerovati i zasto,sta si ti stvorio u zivotu?Nevjerujem da si stvorio nista u zivotu docim visis i seres gluposti iz dana u dan,a sto🙄????Hahaha Pametnije si ulozi energiju da raskrinkavas one politicare koju su te i dopeljali u situaciju da nemas sta drugo radit nego kenjat po forumima.Tamo trebas ulozit trud i spasiti svoj narod,jer imas argumenata boli glava.
  Smijesno ste svi skupa,kolko vas je oko 10 jeli??😂😂

 164. Covid 19

  Djeksi,zvezda,papcina,antiprevarant,safet itd.sakica jada.Cujem da traze strucnjake u NASI pa da saglesate piramide iz svemira,mozda dodete do jos kakvih saznanja u IFIG-U.Hahah Ja mislim da je i Tesla gola kurcina za vas.😂😂😂😂.Joj sere mi se,a neznam dali od Korone ili od vas spasioca naroda.

 165. Covid

  Ulozite si energiju u svrgavanju vasih politicara,onih koji su vas i dopeljale do vasih sobica gdje sirite vase komplekse.Osim toga Zoki vam trazi pomoc u supportu pa mu se javite jer je vasa lubanja neprocjenjiva u znanju,vi razvijate vec 20 god.sistem koji se zove N.N.Toliko ste pameti prosuli ovdje da cudi kako vec niste usli u NASA program.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Komplekse dečko širiš sam,vidi se ogorčenost jer ne želimo da za 30 dolara postanemo članovi najlepšeg posla na svetu. Drago nam je da nas upoređuješ sa Nasom,mi Zokiju ne možemo pomoći osim ovako javnim pisanjem i po nekim pismom kad bude bio u Sremskoj Mitrovici. Dragi i ljubazni članovi FaceZokijevoDupe grupe zbog vanrednog stanja i ovolikog vredjanja možete svi biti pod lupom policije jer širenje psovki i mržnje plus vrbovanje u piramidalnu šemu putem interneta za vreme vanrednog stanja se smatra uzbunjivanjem javnosti ! I zato stoko jedna marš u vaše virtuelne obore :). ZORAANEEE UMIRI ČLANOVE MNOGO NAS PSUJU 😉

   1. No papak

    Reče gospodin koji onako lijepo čestita 8.mart onoj ženi LJUPKI…ha..ha..

    1. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     E Papak jesi ti beše pao na granici zbog ćurki ili Jjj ? Ljupkica je sama sa sobom aludirala na ‘one’ stvari 🙂 pa sam joj samo ponudio da ostvari maštanja i čežnjuu😂

    2. Covid

     Ma ja od svega na svjetu nebi volio da takav papak i uđe u ovakav projekt jer nije dosljedan.Samo znas joj upisati cu se kolko vas trolova ima 10 jeli?
     Vi strucnajci utjecajni gdje god da se okrenes cujem vase ime neki Djeksi,zvezda,papak itd.zapravo radite dobru propagandu,jer i los komentar daje uvid da covjek istrazuje,ali samo koga? hahaha Djeksija jel? u jebem ti ahaahaha pa da NASA,malo pogledas piramide iz svemira,pa mozda ti jos koja bolja ideja padne napamet.NE ja cu se usrati u gace tko vrijeda ljude ovdje,tko?
     Pa kolko sam ja cuo tuzba se moze pokrenuti protiv vas,a volio bih da mi isplivate van na povrsinu sa Imenom i prezimenom,isto tako sa onim obicnim prepiskama na Fb.kako su ljudi zavrsili.Mislim druze kazem ti gdje trebas trosit energiju kao i ja da spasis sto se spasit da mlrd eura kolega u nasim drzavicama.Ti si napao na Lazarevica a jebem ti 😂😂😂.

    3. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Samo nas vi tužite ali imaj u vidu da se to vrši tako što odes u miliciju u svojstvu gradjanina i das izjavu i kazes : Bavim se Faceinvest grupom gde se daju clanarine za pozicije a zatim dovodim druge ljude da uplaćuju novac. Uzmes navedes koliko si dugo član,da je firma na Sejšelima registrovana i navedeš koji proizvod imate i zbog cega se uplacuje novac. Kada sve to ispričaš navedi da na blogu AntimlmSrbija skriveni pojedinci odvraćuju ljude od uplate ! Aj srećno ti bilo u bilo kojoj stanici gde ćeš nas tužiti :). Kada bi se dogodile te tužbe vi bi moralo da objasnite takodje vaše magično poslovanje !

 166. Covid

  Eh boze svasta majka rodi😓

  1. Covid

   Ne frende vi,JA sam clan , a ja bi se tako slatko nasmijao da vas pohapse ili dok hodas svojim gradom onako anksiozno jer znas da si skrivio nekom nesto,pa ako si normalan nije ti bas svejedno.Ajde nek si mi ziv i zdrav pozz

   1. Djeksi(mlm_lopovi)
    Djeksi(mlm_lopovi) says:

    Odeljenje za prevare plače za takvima kao vi ali nismo mi drukare 🙂 . Vidis kako si sad fin i uljudan sa : Ćao frende :))). Ćao i vama i tužite kad god , mi smo vam uvek tu 🙂 . Nikom ni ništa skrivili zato nas i boli stojko za vaše tužbe. Firmaaa sa Sejšela tuži Djeksijaaa ;). Hit bi bioo

 167. Covid

  A ti to kazes MI ahaaa znaci vi ste tim skupa radite (Dream tem )🙆‍♂️Jooj jooj tuzba je vec bila u Hr.Huhu 👋

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   E sav sam se usro 🙂

   1. Covid

    Kleveto sta se imas usrat,nitko te i ne progoni.Ako se i budes bojao odmah pravac u Visoko i pozovi Ponzijevce svoje.

    1. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Samo mi vi idite u 29-ti novembar u odeljenje za prevare 🙂 . Tužite nas,psujte,pretite,vređajte. U svakom slučaju posle Faceinvest-a trebaće vam dobar psiholog svima 😉 . Pa mi vas zapravo indirektno usmeravamoooooooo da se sami otkrijete 😂. Idi pitaj kolovođe šta misle o tome da nas tužiš ? Reci im hoću u miliciju da prijavim one što nas kleveću da varamo ljude 😂😂😂. Firma sa Sejšela,aloo dozovi se sebi – nema od toga ništa. Na prvi pomen milicije bićeš isteran iz Faceinvest-a.

  2. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   lepo si reko Covid,svasta majka rodi.Tuzno je sto uopste postoje takvi glupani kao ti.Takvi su nas i doveli dovde.ljudi bez mozga su glasali,vodili ratove,uplacivali u piramidalne prevare i kao i uvek pogodne curke za kontrolu uma i sisanje ovaca.Kada se boris protiv prevara onda se boris i protiv prevara svake vrste.Ovo je samo jedan vid borbe gde se ljudima otvaraju oci.Kada pocnu da koriste mozak onda ce to uspeti i na politickom i svakom drugom nivou.Medjutim posto je ovo blog za MLM prevare onda i o tome pisemo,ti otvori blog za politicke prevare pa cemo i o tome.Samo ti si suvise tupav da bi ista mogao shvatiti kada nisi u mogucnosti shvatiti jednu prostu matematiku kao sto je Invest Inface prevara.
   To sto ti mislis da mi radimo za 300 evra i da nas mama i tata izdrzvaju je samo pokusaj da uvredis posto nisi sposoban za bilo sta normalno u zivotu da napravis.Verovatno ni od skole nemas nista pa te niko nigde i nece a da si se negde ostvario u bilo kakvom biznisu ne bi pokusavao da potkradas ljude za sicu.
   Ti si sam sebi najveca sramota,znas ti to i sam,pokusavas da ucaris nesto u mutnom ali lose ti ide pa pizdis.Razumem te,prevarili te Zoki i Mladja pricama o bogatstvu a ti naseo ko mladi majmun.
   Samo napred izbaci svu svoju frustraciju ovde svojim neuspesima u zivotu.Ali to ti nista nece pomoci da se osecas bolje niti ce ti dzepovi biti puniji.
   Prazno srce ,prazna glava,prazni dzepovi ima li sta gore?:)

   1. Covid

    Auu moderator glavni i odgovorni serator na ovom forumu.Napisi knjigu jer vidim da prosipas pamet non stop.Dobro ti dode izolacija ova jeli?🤣🤣🤣
    Ajde ajde samo dalje ponzijevci :Djeksi,zvezda,papcina,i ti magarcino koja seres bez argumenata.Ne doticu me sitne duse kao sto si ti.ARGUMENTE NA SUD IZNESI MAGARCINO!

    1. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     ko je magarcina bez mozga to se vidi,imam sve moguce argumente da je Invest inface cista piramidalna prevara a ti nemas niti jedan da nije.Dakle kada bi tvoja firma radila i stvarala novac proizvodnjom,trgovinom ili uslugama tada ne bi bila prevara,medjutim posto se nista od toga ne desava niti ce se IKADA desiti to ti je najbolji argumenat za sve.Ali sta vredi magarcu objasnjavati.On ionako samo zna da vise iaiaia
     hahahaha
     Ajde da vidimo koliko jos frustracije imas.Nije valjda da je samo ovoliko?
     Ubedjen sam da imas mnogo vise.
     Cekam

 168. No papak

  Nekad sam ranije napisao….
  za 30$ dobiješ i gratis šprdanje na ovom blogu…

 169. Covid

  Citam te vec nekoliko mijeseci,pa da ostavim komentar.Vidim da si supcina jer to osjetim nekako mi smrdis preko ovih slova.Ha frustracija🙂NA SUD DRUZE,NAAA SUD DOKAZ.Sta si ti u zabludi da ti nekog obmanjujes?Tko si u opce ti??
  Iza kojeg imena stojis,sta se bojis izađi dokazi svoju tvrdnju.Magarcina jesi jer visi 6 mj.na ovom forumu🤣Izgleda da ti je to od zivotnog znacaja.Odvezi se od tog stola Magarcino odi pojedi nesto zaokupi se nekim bitnim stvarima u zivotu.Imas li familiju ako imas jadno to dijete kad im otac magarac visi na kompu cijeli dan i kenja protiv neke kompanije.Zao mi i magarca jer je i magarac zaista plemenita zivotinja,a ti si lik i dijelo N.N.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Kakav rečnik ,uopšte vam ne priliči vi ste deo poslovne sfere Sejšela i radi dovlačenja novih kolega u vaše mučeno radno stanje. Budite molim vas dostojanstveni :). Morate hitno konsultovati support-e oko ponašanja i u vezi toga što želite da zovete miliciju nama podblogerima !

 170. Covid

  E magarcino trolovska samo se seljakas od foruma do foruma trazeci zrtve,
  ti magarčino i tebi slicni se uklapate u dijagnoze koje postavlja psihijatar.Znam ja govnaru da ti je to dusevna hrana i sigurno si zesca Psihopata,isto tako pisanje tvojih eseja i nametanje svojih misljenja potkrepljuju o kakvom se covjeku radi.Ti si ovdje njihov TATICA ili CALE mentor svim bolesnim umovima koje ohrabrujes i hranis na ovom forumu samo cekate iz rupice navalu.Da Magracino u to sam u potpunosti siguran da si bolestan,ovisan od trolanja samo tesko si to priznajes.
  Imas dijagnozu idi da se ljecis.

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   hahaha
   kakv si ti bolesnik i to jos bez para u dzepu
   hahhhaa
   budaletina bez mozga

   1. Djeksi(mlm_lopovi)
    Djeksi(mlm_lopovi) says:

    E moj Anti,mi sve lepo sa njima,kulturno i odmereno krajnje matematički a oni psuju. Ne mogu da razumem duše njihove pa zašto toliko psuju i besne 🙂 ?. Njihov način poslovanja je sigurno legalan npr u Hondurasu,Sejšelima ili Gvatemali :))) . Ne mogu da shvatim da oni blate ovim putem nas a firmu predstavljaju kao neku jako ružnu priliku ! Pozivam ovom prilikom sve ‘franšizere’ FaceMlađaKokaniđa grupe da pokažu osnovnu a ne psovačku kulturu i da nas ljubazno upute u sve tajne sticanja novcaaaaaaa putem ovog krajnje mutnog i čudnog posla 🙂 .

    1. Covid

     Djeksi,Djeksi kakas a nisi proucio nista.Daj si malo vremena pa prouci o offshore sistemu.Prijavi covjece anonimno.Sto te sprecava??

    2. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Neću ja ništa da prijavljujem,nisam drukara i cinkaroš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nego vi lepo svi pod ruku pa u miliciju da cinkarite 🙂

 171. Covid

  Magarcino psihijatrija pod hitno.Proucavam tvoje postove,sve mi je jasno.Obicno takvi sirotani kao ti samo glame preko neta jer za drugo nemaju muda.Takvima kao sto si ti treba triske lupat.Ajde ajde napisi jos koji romancic i zaljeci si rane koje nosis ocito iz djetinjstva.Zalosno ali istinito.Magarcino trolovska tesko si priznati jer kad je kurva rekla da je kurva.Da da izađi proseci,uzmi zenu pod ruku ako je uopce i imas,jer tko bi uopce zivio sa takvom marvom kao sto si ti.Moje financije druze ako te tako smijem i nazvati su dobre,samo da napomenem da tvoji sugradani i moji prijatelji za mene braca rade skupa sa menom preko ljeta,ovdje zaraduju svoj kruh,hleb izuzev ove situacije koja nas je zadesila.Da magare jedno casno i posteno radim i imam za sebe i moje dvije curice.Ti trolaj jer to ti je hrana,znam i vidim.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Mlađo Kokanoviću ti li si to ličnoo ? TI LU LI LUUUU VIJU VIJUUU :)))) – DOPAŠĆEŠ TI OPET REŠETAKAA :)))) . JA NE ŽELIM DA RADIM KOD TEBE NIT BI ME TI ZAPOSLIO jer se ja šetam u uniformi VOJSKE KRAJINEEEE ❤. Ukoliko sam ja magarac ti si konjokradica 😂😂😂😂😂. A koji tačno posao pošteno radiš 🙂 ? Jel bi zaposlio bivse pripadnike Vojske Krajine :):):) ?

   1. Covid

    Ajde dosta je meni Djeksi 😘 setaj ti dalje u uniformi i uzivaj.

    1. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Vrli jaki i hrabri članovi Mlađokokaniđa grupe pobegli na pomen Vojske Krajine 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Ajde Djomlice opusti se,od novih žrtava nema leba više !

    2. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     I moram da se osvrnem na potvrdu da je ovo Mlađa Kokaniđaaa !!!!! Čovek je ladno napisso u vezi sopstvene robije – Ajde dosta je meni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Hahahahahaha Đomla slušao Šaka Polumentu i mega hit : IZA BRAVE SVI TE ZABORAVE 🙂

    3. SAFET

     Covid Jel ide gas? Gaseri sa Balkana

    4. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Haha ma kakvi gaseri ovo su pajseri ! ! ! Klasični oni seoski pajseri. Nose odela sa svadbi a deluju na prezentacijama ko da su dosli na 40 dana 🙂 . Žrtve posle našeg bloga ni nemajuuu 🙂 zato ih i bolimo !

 172. NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile)
  NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile) says:

  @ Covid
  Pročitao sam pažljivo ono što ste pisali u ovoj temi.
  Toliko podataka i činjenica vezanih za Inface Invest teško je pronaći bilo gde drugde. Tako ste lepo objasnili poslovanje i sa puno argumenata i znanja odbranili način funkcionisanja da je prosto nemoguće ne poželeti da se učlanite.
  Kroz Vaše napise se može uočiti jedan kranje profesionalan pristup poslu, široko obrazovanje koje se vidi kroz rečnik i ophođenje….
  Prosto Vas je milina čitati. Samo tako nastavite.
  PS
  Morate biti malo oštriji, to obraćanje u rukavicama, takvi gospodski maniri, to na Balkanu ne prolazi.

 173. No papak

  Da vas ne boli nebi ni otvatali ovaj blog i liječili svoje traume iz djetinjstva…
  I išli na prezentacije da se najedete bonbona i kole ,a vjerovatno idete redovno na sahrane da se džaba napijete…

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Haha Papak šverceru ćurki iz Rumunije,ćuti tu ! Blog je otvoren radi diskusije i razmena mišljenja sa razlicitim ljudima :).

  2. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   boli nas kada neko od tvojih bliskh osoba nasedne na prevaru i potrosi pare i vreme,zato je nasa akcija uvek uperena protiv prevaranata svake vrste hohstaplera i bednih crva kao sto si ti papak,JJJ i ovaj novi Covid.Jadnici bez mozga,bez imalo moralnih vrednosti sto te u stvari i cini covekom.Vas verovatno nista ne dotice u ovom svetu,ni kada su dea oteta ili silovana,ni kada su zene silovane ili ubijanje neduznih ljudi.Bitno je da vi stavite po 50 eura u dzep mesecno i zazmurite za sve drugo.Ali kako radis u zivotu tako ti se i vraca.Zato su vam prazna srca,glave a i dzepovi.Nemojte brinuti idioti kao vi ne mogu imati punije dzepove niti praznije glave.
   Vi ste sami sebi najveca kazna ali posto ste tupavi to ne kapirate.
   Lajte,samo to i mozete mi nas cilj postizemo edukujuci ljude i odvlaceci ih od ovih piramidalnih prevara.Mnogi su dosli na ovaj blog i dobili prave informacije i nisu naseli hohstaplerima kao ste vi.A vi vas cilj ne postizete.Samo javno pokazujete koliko ste prosti i glupavi.Pa zar iko na ovom svetu moze uloziti pare u nesto kada procita pisanije vas tupsona ovde,papak,JJJ,Covid,Safet i da vas sve ne nabrajam.
   Ali samo pisite ,svakim vasim postom mi dobijamo a vi gubite.Nemojte se dati obeshrabriti.Navalite idioti 🙂

   1. J.j.j.

    Tacno mi dodje da ulozim pare u sve ono za sta ti kazes da je prevara posto sam se kroz ly uvjerio da veze s mozgom nemas. Ko ti izmislja te podatke? Mislim da ni jedan mozak sam to ne moze postici. I nemoj se pozivat na recnik drugih na blogu posto ti lajes vise nego Lesi sto se kuci vraca.
    A sto se tice uspjesnosti bloga toliko je uspjesan da ja nove clanove upucujem da ga citaju i da sami vide ko je ko i sta je sta. Hvala vam za blog.

    1. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     imam predlog za tebe JJJ,ulozi tih 1955 $ u Invest inface,hajde posto mi ne verujes sta pisem to je najbolji nacin da mi pokazes da nisam u pravu,hajde sta cekas?Mada znam da te pare u zivotu nisi video na gomili ali postoje banke.Uzmi kredit i za tebe i za porodicu pa svako po 1955 $
     Ne moze da propadne zar ne?
     Budi musko bar jednom u zivotu

 174. No papak

  Kako se onda pojavljuju novi lideri u ovom Inface pored Srbije i Hrvatske još dolaze iz Rumunije,Slovenije,Makedonije,Bosne i čak ima i Peruanac…..
  kako ste samo uspješni u širenju ovih kompanija….ha,ha…

  1. Lazar

   I OneCoin je dobijao lidere u 50 puta više država… Ne znam šta ovime hoćeš da kažeš.
   Ja sam, nažalost, prvo uložio neki sitan novac u tu prevaru, pa sam otkrio ovaj blog.
   I video koje namere ima autor bloga… Za razliku od tebe koji ne vidiš ni kada ti ovde ljudi nacrtaju do detalja.

   1. No papak

    Tebi se svidjelo ime pa uložio novac,a nisi ništa znao o kriptu…..
    Eto vidiš ja nisam uložio pare pa opet redovno imam zaradu…
    Jbg ,treba nekad i mozak koristiti….
    Ljudi se ovdje šprdaju s vama,uložili 30$ i u principu ih boli neka stvar da li će biti ta mreža ili šop…Ovi teletabisi navalili kao da su ljudi imanja i kuće investirali u ovaj Inface…Zato što je za vas 30$ kuća,a za njih-ništa nikada nećete vi uspjeti protiv ovakvih ljudi…

    1. Lazar

     Svako uči na svojim greškama, meni nije sramota toga.
     Tvoj mozak, očigledno, ne može da razgraniči prevaru od poštenog.
     Prevarantska kompanija ti daje 50€ mesečno i ti se dičiš time.
     U suštini, s takvim bednicima nikad i ne ulazim u raspravu, tako da uživaj u tih 50€ i ispadaj svakodnevno smešan na ovom forumu

    2. No papak

     To ti ovaj IT stručnjak otvorio oči,i sam sam ovdje pisao da je onecoin prevera , a o mojim isplatama možete samo nagađati jer ste prepoznatljivi po lupanju…

  2. NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile)
   NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile) says:

   Odgovor na to pitanje je krajnje prost, jednostavno nisu čitali šta se ovde piše.
   Jednog dana biće im žao zbog tog.

  3. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Meni je Covid novi komentator hit ! Dugo nisam sreo kulturnije biće,tako obrazovano i emancipovano. Mi smo krivi jer nismo deo poslovne imperije registrovane na Sejšelima 🙂 . Ljudi moji koja kultura izbija iz te grupacije koja se zove LižemrčmaMlađi.kokanidji.net da je to prosto idealna prilika da se narod uveri ko su ovi ljudi,čime se tačno bave i šta im je cilj. Antiprevarant je lepo rekao odgledaš ceo video od sat i po ne saznaš koji je to njihov proizvod ;). Najjači su,biće i mreža za dopisivanje hahhahaha. Logovaćemo se ko na Krstarici 2005te 😉 . Nego njih sad boli sve ovo što će narod da čita kako su psovali i vređali. Jedva čekamo neki saopštenje tipa zbog vanredne situacije odlaže se veb šop ali zato slobodno idite u erotski šop i kupite vazelin pošto od para nema ništaaaa :))))))))

 175. Dr. Ennis P.
  Dr. Ennis P. says:

  Poštovani,
  Budući da, usled proglašenog vanrednog stanja, na snazi je policijski čas, a na Pink Westernu nema dobrog kaubojca, rešio sam malo da podelim svoja iskustva, te, nadam se ubijem vreme, a nekom možda korisno posluži.
  Par digresija pre konkretike : Imam 30 godina, i po struci sam pravnik, uža specijalizacija – Jurisprudencija, Pravni Fakultet MGU. Trenutno sam zaposlen kao državni službenik, i veći deo svoje karijere sam proveo u administrativnom sektoru, isključivo kao stručni kadar, ne politički. Nisam član nijedne političke partije. Solidno zaradjujem, i u sivoj zoni zarađujem sa strane. Nekada sam lagao da bih se izvukao iz problema, ili prebacio problem na drugog, i bez izuzetka svaki put najebao zbog toga, jer svaka laž mora uvek da ispliva. Prestao sam da lažem iz prostog razloga što sa lažima sam gore prolazio, ne zato što sam dobar čovek. Varao za novac ili vrednost nikad nisam. Ne predstavljam se imenom jer mi ne pada na kraj pameti, budući da sam službenik, i ne želim da razmišljam da li će neko od rukovodilaca mojih naleteti na ovo. Psujem, jer smatram da psovkom mogu efektivno da istaknem određeni stav.
  Nikad nisam učestvovao u MLM šemama (danas sam prvi put čuo za taj termin. Termin „Piramidalna Šema“ mi je dobro poznat). Jesam učestvovao u prevarama, ali na specifičan način – Do pre par godina sam bio aktivni član 419E, portala koji se bavi prevarom prevaranata – Ukratko, misli se na one spam mailove od nigerijskih prinčeva, gde obećavaju trilione dolara, ali da im se pre toga uplati 500$. U slobodno vreme sam se bavio baitingom, tj navlačio te Nigerijce da troše vreme samnom, umesto sa pravom žrtvom, i mogu da se pohvalim da sam to uspešno radio, jer je nekoliko njih lepo najebalo, a verovatno da je jedan čak i poginuo kad sam ga nagovorio da ode u Siriju, do baze Hmeimim, gde je trebalo da preuzme pare. Ja sam im otvorio ta vrata, a sami su birali da li će ući. To pominjem jer sam na tim primerima shvatio koliko obećanje o zaradi zaslepljuje čoveka. Obratite pažnju – Obećanje o zaradi, ne sama zarada. To mogu da potvrdim i iz ličnog iskustva. Nažalost, na početku svoje karijere, takođe zaslepljen milionima i kamionima, uvukao sam se u jednu drugu vrstu gluposti – posredovanje u prodaji nafte i energenata. Na moju sreću, malo manje od pola godine sam bio u zabludi. Jedna opaska – Čim Vam neko pomene posredovanje sa naftom, kulturno ga odjebite. Tim stvarima mogu da se bave isključivo države, i naftne kompanije (samo sa naftovodima, logistikom i svojom zgradurinom od 30 spratova). Sve ostalo su bez izuzetka ili prevaranti, ili je trošenje vremena u zabludi i mulju. Igrom slučaja poznajem menadžera prodaje prave naftne kompanije (Koja posluje i u Srbiji) – svi oni sve znaju i sami, i nikakvi posrednici nikom ne trebaju. Za drugačije vidove posredovanja, sve zavisi od učesnika i robe, ali princip je isti – posredovanjem se bavi onaj bez kojeg posao ne može da uspe, i to je jedan vid zakonske ucene. Sve ostalo je sviranje kurcu i zabluda. Objašnjavam na ličnom primeru – čovek želi da proda zemlju, posrednik ima kupca. Posrednik dovodi kupca, i uzima procenat od prodaje. Ako prodavac i kupac pokušaju prodaju posredniku iza leđa, trpe posledice. Tri učesnika – kupac, posrednik, prodavac, nikakvi lanci, stote ruke itd. Onaj bez kojeg posao može da uspe – nije posrednik.
  Zašto pominjem posrednike? Pominjem ih jer masa ljudi povezanih sa piramidalnim šemama sebe nazivaju „Entrepreneur“, a zapravo su kvazi-posrednici između kupaca (prijatelji, rodbina, itd) i kvazi-prodavca (vrh piramide), dok drugi smatraju sebe nekakvim investitorima. Tako sam imao prilike da vidim pun autobus Lyoness „Entrepreneur-ova koji na parkingu pumpe pricaju o milionima u Cirihu koji idu preko Dohe, u pičku lepu materinu, a potom u Novi sad. Lično poznajem nekoliko ljudi koji su (Nadam se više ne) bili upleteni u taj Lyoness, za dvoje znam da se izvuklo. Pozivali su me par puta da se sretnemo na kafi,a budući da nisu obično pozivali, tu mi se već upalila lampica. Ili nešto nude ili traže posao. Nudili su Lyoness karticu, pokazivali nekakve mercedese sa logom, levo-desno, neviđene zarade, pičke materine, a treba i da nađem što više ljudi da na svoj obraz uvučem u to. Na pitanje – šta konkretno nude, koju robu ili uslugu, odgovor je bio – desno – levo, cashback, pičke materine. Budući da sam naučio u svom poslu da postavljam pitanja dokle god mi nešto nije jasno, to sam primenio i u ovom slučaju – Ko je vlasnik? Neki Nemac, i pokazali sliku kako se on grli sa nekim podjednako „poznatim“ Nemcom, ili Francuzom, jebem li ga. Dobro, ajde onda ponovo, čime se konkretno firma bavi, koje usluge pruža? Marketing…. Ok. A gde su bilbordi, sa kojim novinama i tv kućama imaju ugovore (kao što marketinške agencije imaju). Nigde, to je sve tamo na internetu. I najvažnije – gde je tu moja zarada? Kažu, što više ljudi nađeš, veća zarada. Pa čekaj, to mogu onda i sam, da nađem 10 ljudi koji će meni dati pare, ne moraju davati uopšte Lyonessu, a oni neka nađu 10 ljudi koji će njima dati i tako ukrug. Zahvalio sam se, rekao da to nije za mene, i castio piće. Ti ljudi su posle prvog puta odustali od mene. Igrom slučaja, pomenuli su mi i da je Lyoness strateški partner Microsofta. Impozantno. Odnosno bilo bi, da ja nisam kao klinac radio u Microsoftu kao CoreDev. Odem u Spanskih boraca, pitam za Lyoness, menadzerka me gleda kao da sam rekao nesto na Svahiliju. Odatle okrenem ove poznanike, kazem da u MDCS nikad čuli za Lyoness, kaže „Nemoguće, to je greška“. Aha..Drugi su me gnjavili par puta 2-3, davno je bilo pa su mi se susreti stopili. Oni su već navalentnije drkali, zvali na nekakve seminare, slali kojekakve prezentacije, zlatni slotovi, biće mi žao ako ne uđem, itd. Takodje, mislim da je bila racionalna moja sumnja da su ti ljudi uspešni Lyoness Entrepreneur-i, a voze golf 4, i sipaju goriva za jednu crvenu. Posebno su mi bili iritantni prezenteri koji pred masom „dokazuju“ kako će svi oni postati milioneri. Neće. Neće niko od njih, sve i da pokažu još hiljadu kojekakvih matematičkih formula i slika bogataša sa google-a. Milioner se tako ne postaje, a ja zaista poznajem milionere i na istoku i na zapadu. Jedan od njih je 90-ih od svog ćaleta pozajmio 100.000 maraka, i švercovao voće i povrće za vreme sankcija, potom kupio fabriku u Nemačkoj, kasnije u Srbiji, itd. Drugom je pra-deda osnovao fabriku stočne hrane, i generacijama se razvijao kao brend. Treći je izašao pre 10ak godina iz zatvora u Švajcarskoj, i sad drži kockarnice i menjačnice na granici. Četvrti je sin načelnika poreske uprave Moskovske oblasti. Peti je fudbaler, naturalizovani Slovak. Šesti je pevač. Šta im je zajedničko? To što je jasno čime se bave – proizvode robu, prodaju robu, prodaju usluge. Neću da budem pretenciozan, pa ću ponuditi svoje mišljenje (ne savet ili zakonitost) – Ako Vam neki posao nije jasan 100%, ne ulazite u to. To što Jack Ma trabunja, to je sve lupanje gluposti, imao je sreće da, među nebrojano sličnih, njegov proizvod postane aktuelan, i to je to, nikakva mudrost. Igrajte loto, veće su šanse. Alternativa u Srbiji je kupujem-prodajem, i to je to. Te niše su zatvorene, i kraj priče.
  Sa druge strane, drugi vid Entrepreneur -a, onaj investicioni budući milijarder, se pojavio u obliku Jollyblabla, a u vidu dobrog drugara, koji je nažalost imao finasijske nedostatke. Priča je bila – da je to freelance programerska kuća, koja se bavi razvojem app-ova, i investitor ulaže 100, 200, 2000 evra, oni to raspoređuju i vraćaju dobit. Dobro, za početak je imalo smisla, jer mali developeri retko imaju sredstva za razvoj aplikacija. Povratna dobit je 50-100%, u valuti ili nekakvoj kriptovaluti, a i više ako nađem dodatne investitore. Opa, evo ga. Naravno, imao sam par sitnijih pitanja – Gde se nalazi developer i gde je registrovan? „Nemam pojma“ kaže. Ko je vlasnik – „Nemam pojma“. Koju aplikaciju razvijaju – „Nemam pojma“. Da li mogu da posetim kancelariju u koju bi trebalo da ulažem – „nemam pojma“. Lepo. Rekoh, nije to za mene, hvala brate što si me se setio. Uvredio se što sam ga odbio i postavljao ta pitanja, ali je prećutao. Uvukao još jednog drugara, i obojica naravno pukli. Mislim da je tu bitna jedna prosta, pomalo bezobrazna logika ali ona koja se tiče pravih investicija – ako traže od mene investiciju, ja moram znati gde idu, kome idu i gde su moje pare. Investitor po pravilu ima kontrolu nad onim koji prima investiciju, proporcionalno u odnosu na visinu investicije. Prostije rečeno, ako ja tebi dajem moje pare, ja i odlučujem šta će biti sa tim parama unutar kompanije, i šta će biti sa delom kompanije koja prima moje pare. Jedan primer iz života – Čovek investira u eksportno preduzeće voća. Od njegovog novca izvoznik kupuje jabuke, izvozi i prodaje, a profit se deli po unapred dogovorenoj šemi. Složenija verzija jeste investicija u stabljike i zemljište, uzgajanje i izvoz. Investitor ima puno pravo da zahteva od izvoznika sve vrste informacija, i u krajnjoj liniji ima pravo da potpuno kontroliše robu koja je kupljena za njegov novac. Šta od toga može takozvani „Investitor“ u Jolly ili ovom Inface bla bla? Pravi investitor kontroliše svoju investiciju u svim fazama. Pritom, čisto da pomenem da je čist profit na uloženih 20.000 evra u jabukama oko 2.000 evra, na svinjetini oko 3.000 evra, čeliku oko 2.000 evra, polipropilenu oko 100 evra po toni, itd. Dakle grubo gledano 10-15% posto od uložene sume, u zavisnosti od robe, prave robe, koja se proizvodi, pakuje, transportuje i prodaje. Oko 20% izlazi čist profit na gradnji i prodaji stanova u Moskvi, ali tu je veći rizik i daleko više varijabli. A neko kripto – sviranje kurcu i drvo sreće vraćaju 100% i više?
  Jedna mala opaska – video sam da neki momak komentariše da će za par godina da pošalje slike Poršea – Druže, iz najbolje namere, na ovaj način nećeš. Ako nisi fudbaler ili pevač, zaboravi. Ako si privatnik (imaš svoju proizvodnju, manju fabriku, staklenike, itd), pare nećeš spičiti na Poršea, već na repro-materijal, ili nove mašine, a na kredit ćeš kupiti Mercedesa, BMW ili Audi ako ti dobro ide. Od svih privatnika koje znam, nijedan ne vozi Poršea. Jedan vozi Aston-a i to je jedini takav Aston u Beogradu, a kupio ga je nakon što je prodao 50 kamiona iz svoje špediterske firme.
  Ponavljam svoje mišljenje – nemojte ulaziti u nešto što ne znate 100%, svaki detalj. Gates i Balmer su znali svaki korak ka dominaciji Majkrosofta, Gref zna svaki korak u razvoju Sberbanke, mali privatnik zna kako da postane veliki privatnik, Laki Lučiano je znao kako da se obogati i kuda to vodi. Takođe, po mom iskustvu, prvi instinkt je presudan. Ako nešto u startu smrdi, ne ulazim u to, i ne treba mi nikakvo ubeđenje. U zaključku, smatram da je najveći problem u MLM-u i ostalim sličnim vidovima prevara upravo to što je čovek zaslepljen konačnim ciljem. Svi oni potenciraju kako ćemo postati milioneri, trilioneri, poršei, pičke i puni frižideri. Potenciraju u tolikoj meri da čovek ne može racionalno da sagleda korake ka tim milionima. Gura i dalje nešto za šta odbija da poveruje da je puklo. Ali uvek je bolje odseći taj rep i nastaviti dalje, ili okrenuti potpuno novi list. Ja shvatam da je slom uverenja jedna od najtežih stvari u životu, jer kad čovek veruje u nešto, on ne želi da prestane da veruje, sve do samog kraha, kad se sve sruši, i život kreće ispočetka. Ali, i znanje ima svoju cenu, što Rusi kažu „Nema lošeg bez dobrog“, tako da i čovek koji prođe kroz te piramide, ipak može nešto dobro da izvuče, pre svega pouku, i mogućnost da sebe sagleda objektivno, te da se moralno ispravi. Sebi oprostiti neće, to će vući do kraja života, bez izuzetka.
  Ko pročita sve ovo, i ako se nekad prepoznamo, ima večeru u Bg-u od mene =)

  1. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   Dr.Ennis,procitah i ti imas veceru od mene 🙂
   Sve to sto si rekao mi ovde tupimo godinama ali i dalje ima ljudi koji kojima valjda samo kada ih udaris po glavi shvate.To udaranje po glavi se desi kada posle X godina vide da su namagarceni.Svi bi hteli da zarade novac na foru a niko od njih nece da ulaze u svoje obrazovanje i znanje.99% svih ucesnika u MLM prevarama su ljudi bez obrazovanja i neuspesni ljudi u svim drugim poslovnim sferama.To mu dodje taj psiholoski momenata na koji ovi lopovi rade.Nema neke velike razlike izmedju sekti i MLM prrevara.U sektama ti nude utehu sto emotivnu,pripadnost nekoj zajednici,tzv razumevanje tvojih problema,ljubavnih,sa porodicom,ako si odbacen itd itd a ovde ti resavaju kobajagi probleme sa novcem.I u jednoj i u drugoj semi je ideja da postanes zombi bez mozga a da sva tvoja imovina koju posedujes ovako ili onako prepises njima.Izvlacenje iz klasicnih sekti ide vrlo tesko pa ima ljudi koji pored svega dokazanog i pokazanog i dalje veruju da su radili pravu stvar.Znam licno osobu.Pukla preko 10 000 evra za sve MLM ponzi prevare gde je bio i dalje veruje u tu ideju.
   Svaka ta osoba mora da prvo bude iskren prema sebi i prizna sta je do sada uradio sa svojim poslovnim zivotom?A to sto si rekao da bi uopste mogao da radis neki posao moras 100% da razumes taj posao.Imas pare ali se nikada nisi bavio recimo farmaceutikom i hoces da otvoris firmu jer ti je tvoj prijatelj Pera rekao da je to dobar posao?A jesi nekada radio u tome?Zavrsio fax,upoznao ljude,znas kako ide logistika,znas sta su serije i rokovi itd itd.Nisi?
   O cemu pricamo.Svi ljudi koji su uspeli da naprave nesto su vec bili u nekom biznisu kao obicni radnici pa tek onda otvorili svoje firme i obogatili se -cast izuzecima.
   Hvala na postu,sigurno ce doprineti da se jos nekim ljudima otvore oci 🙂

  2. Antiprevarant
   Antiprevarant says:

   i da ne zaboravim sad ce ova zgadija ovde Papak ,JJJ i njemu slicni u stvari reci da si ti ja samo sa drugim nickom.Nemoj da te cudi

   1. n

    Ti ovo neznaš ni kopirati a ne napisati…

 176. Zvezda

  Aposlutno sve tačno Enise.
  Bilo mi je zaista zadovoljstvo pročitati ceo tvoj komentar, verovatno ću ga pročitati opet jednog dana. Jeste opširan ali je puno rečeno, daleko više nego JJ Karleuše, Papci, OneCoin i Inface ekipa zajedno.
  Nego, nama je zanimljivo da slušamo psovke i izlive besa Mladena i Lazara Inface lidera ovde. Ionako su pucali lagano po svim šavovima, ali ovaj virus ih je ubrzano dotukao samo tako. Mada i ja sam doprineo onim mojim ‘reply to all’ nekom Arsenu koji me smarao sa E-coinima, otud ovi ‘novi’ ljudi ovde poput Safeta i Covida sa svim psovkama…
  Ali neka momci, samo nastavite, vas je jako zanimljivo slušati i gledati. Dajte neke slike poršea što obećavao onaj Andrija valjda, dajte neko zezanje

 177. NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile)
  NITKO I NIŠTA (nekad bio Mile) says:

  Pojavljivanje i komentari agresivnih tupana koji vređaju i psuju one čije im mišljenje nije po volji je samo pokazatelj da su uočili probleme u funkcionisanju njihovih šema.
  Ti problemi se definitivno izraženiji zbog trenutnih okolnosti. Ali, sasvim sam siguran, da im se kosa na glavi podigne kada im neko pomene ono što je ovde pročitao.
  Pojedini zato i ne mogu da se odupru onome što im je preporučeno, odnosno da se na ovom mestu ne oglašavaju. Svako oglašavanje na ovom mestu je za njih loše.
  A loše je, jer ovde ljudi postavljaju pitanja, ne klimaju glavama kao ovce.
  Osnovna pitanja za svaku šemu prilikom susreta sa prezenterom treba da budu:
  Kako se generiše prihod šeme?
  Šta je proizvod šeme?
  Šta je vlasnik šeme radio pre osnivanja ove šeme?
  Zašto je u CV čelnih ljudi šeme, ono što su radili pre napisano uopšteno (konkretni podaci krajnje šturi)?
  Kako to da je baš ovo najbolje i revolucionarno?
  Da li se plaća porez?
  Čime se garantuje uplaćeni novac?
  Zašto su uvek registracije u nekoj pizdoj materini?

 178. No papak

  Doktore,dobrim dijelom se slažem sa ovim tekstom…
  Ono što si prešutio ili neznaš je da ljudi ne razmišljaju šta moraju da urade da bi nešto ostvarili…Konkretno za LY ..Sve se zna …
  Da bi ostvario to,to i to moraš biti svjestan da moraš uraditi to,to i to…
  LJudi o ovome ne razmišljaju nego uplate neke pare i kontaju da će se obogatiti…
  Evo ti moj primjer ..Ja nisam ništa uplatio,jer nemam potrebe ,volje ,energije niti želim da trošim vrijeme da bi ostvario to,to i to…
  Jednostavno sam učlanio besplatno nekoliko dobrih potrošača i od njihove potrošnje imam 0,5% i to je to.. I onda mi dođu ovi teletabisi pametovat da je to prevara…

  1. Lazar

   @“Evo ti moj primjer ..Ja nisam ništa uplatio,jer nemam potrebe ,volje ,energije niti želim da trošim vrijeme da bi ostvario to,to i to…“
   Da imaš potrebu, volju i energiju, da li bi uplatio kaparu i ubeđivao druge ljude to isto da urade, da bi ostvario to, to i to?

   1. No papak

    U ovom slučaju bi sigurno svakome rekao da ako želi da ostvari to,to i to,mora da uradi to,to i to i ovo sigurno nije smaranje ,ali sam tako i svjestan da pojedinci ne biraju sredstva da bi nešto ostvarili…

    1. Lazar

     Dobio si pitanje… Je l’ bi uplatio ili ne bi?

    2. No papak

     Odgovorio sam ti kako bi radio kada bi avansirao..
     A na ovo hipotetičko pitanje da li bi,teško je odgovoriti situiranom čovjeku,kojem su kriptovalute već duže vrijeme glavno zanimanje……

    3. Lazar

     Što ne kažeš da bi bez razmišljanja uplatio avans da nisi situiran trgovinom kriptovaluta? Čega se plašiš?

    4. No papak

     Situiran sam ja i bez kripta,a što se tiće LY vjerovatno bi mi bila strategija da učlanjujem firme…

    5. Lazar

     Boli me uvo da li si ti situiran ili nisi. Uporno izbegavaš da daš odgovor. Koje ti firme da učlanjuješ, uzeo si karticu da bi uštedeo 10 eura mesečno (uštedeo bi i više, ako bi pratio popuste ostalih konkurentskih firmi na tržištu)
     Objašnjeno 100 puta da korišćene kartice donosi mizernu zaradu firmi i da je to samo maska, paravan, za ono „pravo“, kao što SVAKA mlm kompanija ima svoj paravan.

    6. No papak

     Vidim da si se dobro uklopio u ekipu …uživaj…i lupaj …i dalje…

    7. Lazar

     Ja od uklapanja u ekipu nikakvu korist nemam, nijedan cent neću od toga da dobijem… Tvoje i moje namere nikada neće biti iste, jer si ti jedno obično smeće, talog ljudski

    8. No papak

     U slobodno vrijeme dok trejdam ja se zajebavam sa ograničenim ljudima…To mi je hobi…

    9. Antiprevarant
     Antiprevarant says:

     Lazare ,t oje ono sto oni ne mogu shvatiti.Ne mogu da shvate da neko nesto radi iz ubedjenja i iz zelje za pravdom.Oni sve gledaju samo kroz pare.Zaradio si -pametan si,nisi zradio glup si.
     Oni nemaju mozga da shvate druge pravdoljubive pobude ljudi kao nas,jer nemaju to u sebi.kako si rekao to je ljudski talog,dno dna ,zali boze sto postoji i sto se mogu zvati ljudima

 179. roki

  kao sto bi Zoki rekao…..dajte sebi na maštu…..hahahahhhah

 180. J.j.j.

  Bravo dr.enis. rijetko pametan covjek na ovom blogu a protivnik mlm-a. Bio je nedavno neko na blogu koji je pominjao lyoness u Svajcerskoj cini mi se. Isto normalan kao ti. Da nisi ti taj? Jesi li ranije pisao pod drugim imenom? Necu reci da si ti jedan od brace Daltona ili Ljakse jer oni uz sav trud ne mogu tako pisati.
  Slazem se u dosta stvari s tobom i pametno je a i normalno da trazis odgovore od ljudi koji ti nude bilo kakav posao ili biznis. Na kraju krajeva i ko trazi posao cistaca ulica normalno je da pita i kad cisti i dje i koliko i kolika je plata… E problem je sto se desi da te kontaktirao pogresan covjek. Ili pohlepan da se bolje izrazim. Ly posluje po sistemu preporuke i ljudi koji se tim bave se nazivaju nezavisni ly marketeri. Tako pise i u ugovoru dje je navedeno da radis samostalno i sam odgovaras za to sto nudis a ne firma. Ly je odgovoran za zvanicnu kancelariju koja postoji u svakoj zemlji u kojoj posluje ly i za zvanican sajt i sve podatke na njemu. Kao i u svim velikim firmama i u ly s obzirom da je otvoren za svakoga postoje nezavisni ly marketeri koji ce ti zarad svoje brze zarade obecsvati kule i gradove. Naravno ti ako si pametan a jesi postavljaces pitanja i sam odluciti sta dalje. Smatram da si i tada kad ti je nudjen ly razgovarao sa pogresnom osobom.
  Ja cu ti malo pokusat pribliziti ly a ti pitaj sta te zanima taman da izgubimo malo vremena dok ke korona u blizini.
  Pokusacu kroz tvoj primjer prodaje stanova. Ly je posrednik. Prodavac prodaje stan i ly mu posalje kupca.. ly dobije proviziju i dio te provizije da kupcu. Proviziju je dao prodavac iz razloga do bi mu ly doveo jos kupaca. Ako zaobidju ly svi gube. Ly gubi proviziju kupac gubi povracaj dijela novca a prodavac gubi nove potencijalne kupce.
  Ly kartice je besplatna. Ne placa se nikakva provizija. Mozes je koristiti svaki dan a ne moras nikad. Tvoja volja. Tvoja zarada ili bolje reci usteda je u stvari povracaj dijela para koje trgovac placa ly jer te ly salje da kupis nesto kod toga trgovca.
  Svaki imalac kartice moze u kancelariji kupiti kartice i reg.svoje prijatelje koji ce takodje koristiti karticu i tako stedjeti a onaj ko mu je dao karticu takodje ce dobiti dio novca. Znaci iskljucivo novca koji uplacuje part.firma ly.
  Firma je osnovana u Austriji i legalno posluje u 50 zemalja svijeta. Pokusavali su na blogu da prikazu da je zatvorena u nekim od tih zemalja ali lazu. Ako te put nanese u neku od tih zemalja ponesi karticu obavezno i koristi je. Za mjesec ces dobiti povracaj novca sigurno. Moguce da je ly kaznjavan iz nekog razloga. Mene to iskreno ne interesuje. Svaka firma je manje vise nekad platila neku kaznu. Ne interesuje me jer to ne placam ja vec ly. Meni je vazno da ly radi i funkcionise bezprekorno. I naravno placa porez. Sva tvoja zarada preko ly se oporezuje po poreskoj stopi tvoje zemlje odnosno po zakonu tvoje zemlja.
  E sad ako te nesto interesuje ti pitaj. Necu odgovarati na pitanja brace Daltona Ljakseta i slicnih jer njima prije mozes ugurat metar u d.p. nego cenat u glavu. Pozdrav.

 181. Antiprevarant
  Antiprevarant says:

  evo prvo ovaj Papak,tupson kome je samo JJJ ravan.Znaci on je situiran odavno,bavi se kriptovalutama ,verovatno misli na One coin,S coin i slicno,ali pored svega toga st oje situiran njemu je bitno i da zaradi 50 evra od prevarantske piramidalne seme zvane Lioness.Pa stvarno te treba izmisliti.Vise puta sam pisao da kada bi Lioness koristio SAMO kartice popusta i ne bi trazio KAPARE on naroda onda bi to bio legalan sistem.Medjutim kao sto je Lazar rekao i mi pre toga mnogo puta ako pratis popuste po prodavnicama i lancima trgovina uvek ces ostvariti vise benefita.
  Nemogucnost njegova da shvati sistem kao i ovog JJJ se granici sa imbecilnoscu.Za JJJ nista nije prevara dok neko njega LICNO ne prevari.Ako varaju druge nije bitno,ako siluju druge nije bitno bitno je da je on miran i da mu je dupe na sigurnom.
  Odavno sam vec dokazao i matematicki pkazao da je Lioness kao i SC net piramidalna prevara jer NE ZIVI od potrosnje vec od uplata novih ovaca.
  Inspektor koji je dosao u SC net je nesumnjivo dokazao sto govori i dokument koji mozete naci na ovom blogu da je SC net piramida i da 99% novaca NE DOLAZI iz potrosnje vec iz KAPARA.
  Lioness je to isto.Zato se i vodila debata toliko puta,kaznavani ,zatvarani itd.Zasto se to ne desava sa nekom firmom koja prodaje voce,traktore ili ne znam sta jos?Zasto ne pisemo o takvim firmama nego bas o Lionessu?
  Ovde se samo postavlja pitanje zasto firma Lioness jos uvek nije zatvore kao i SC net.Mislim da zakoni protiv piramidalnih sema nisu dobro koncipirani niti drzava pored sve druge problematike nema zelje ni volje ni snage da se bavi njima.Jedino sto mogu ocekivati da ce buducnost doneti vise razuma i bolje zakone da se ovakva nelegalna i lopovska delatnost ukine.
  Smesno mi je sada kada JJJ coveku pkusava da objasni kako Ly nije piramida a covek je vec sve rekao u svom postu.Pokazao da ima vise mozga od JJJ,Papka,Andrije Covida,Safeta i svih ostalih zajedno.
  Sto doduse i nije tesko ali bitno je da se zna.
  Pizdite jos malo lopovi ali ko ovde dodje uvek dobije prave info

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Anti,evo ja i Zvezda se sad videli uživo i lepo se ismejali 🙂 . Grakću vrane i ižvakane sluge mlm piradima na nas a mi opusteni i vedri. Nema nam ga Covid da komentatiše 🙂

 182. AntiMLMSrbija

  Nema me jer je vanredno stanje i ima mnogo bitnijih (za mene) prioriteta. Za vikend sigurno idu tekstovi, naročito od doktora (odličan komentar). A kad budem našao još malo slobodnog vremena uzeću da pročistim malo komentare a i podelim koji ban, jer dosta je više zagađivanja tema nepotrebnim glupostima.

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Nadam se da taj ban nije za mene 🙂 ?

   1. No papak

    Neće tebe ,znamo svi kakav si ti gospodin…..

    1. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Haha za tebe sam magistar života ! Sta sam ja zaista nećete nikad doznati 🙂 . Danas Zvezda i ja treba pivo da udarimo. Sve je to dokaz da živimo van bloga kao ljudi a vi u Lajonesu živite u sekti !

    2. No papak

     Bravo..Dokaz kako se ponašaju idioti u ovim teškim momentima za sve,oni koji prvo ne cijene sebe,a onda porodicu,prijateje narod,državu, i cijelo čovječanstvo….a onda dođu ovdje moralisati ,i glumiti poštenjačine..pih…

 183. Zvezda

  Gde ste bre LAJonesovci… ajde LAJte malo ajde, avavav…

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Zvezda i možemo i nes da udarimo ali kad vidimo Papka,Covid-a,Jjj i njima slične onda pivom sumiramo njihove tugaljive priče :). Tema je FaceĐomlaČmarInvest i držimo se nje !!!!!!!! . HAJDE GDE JE SAD COVID DA objasni kad stižee društvena mreža i veb šop 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 184. Lazar

  Nemojte da dirate Papka, treba mu koncentracija, trejda sada kriptovalute… Pa će da ode na drugi kraj grada, da sipa gorivo i uštedi 15 centi…

  1. No papak

   Uloži sada u ovaj Ecoin da se izvadiš…

 185. roki

  Prosto nemoguce da je tako jak projekat kao sto je SFT21 unistila jedna koronica…..bas tuzno. Dajte sebi na maštu sta moze koronica da uradi…

  1. Djeksi(mlm_lopovi)
   Djeksi(mlm_lopovi) says:

   Ma ja sam u šoku ! Posramiće 500 profesora iz It struke,800 ‘iljada milicionera i 910 najumnijih članova ponzi šeme. Nadamo se da će Mlađo da im pruži nešto,barem reči utehe !!!!!!! Ej bre ovaj Balkan je hit ! Osudjivani bivši milicioner,isteran iz službe dolazi ovde da preti i drži slovo. Veliki pozdrav za sve članove grupe FaceDjomla_lizni_mu_guzu uz pesmu Šabana Šaulića : Sve sam sa tobom izgubio,od tuge se mlad propio🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Puca ta muljaža,nema više žrtava !

   1. No papak

    Puca,puca,a svaki dan novi lideri…ha,ha
    https://www.facebook.com/InFace.Invest.Group/

    1. Djeksi(mlm_lopovi)
     Djeksi(mlm_lopovi) says:

     Haha Lider se zove ZORA SIROTIĆ 🤣

    2. roki

     Lideri cega?
     Bolje da im pokrijete face, jer kada krene lavina, ovi lazni lideri ce prvo da zavrse u zatvoru. To ce im cak biti spas, jer ne daj boze da nalete na neke zajebane tipove pa da bude gora varijanta

 186. Analiza mrežnog marketinga: zaslepljenost konačnim ciljem – Obmana zvana multi level marketing

  […] jedan odličan komentar koji je zaslužio da bude pretočen u posebnu temu, a i stvarno je šteta da se tako dobar tekst […]

 187. Dr. Ennis P.
  Dr. Ennis P. says:

  Blagodarim sve za pohvale, ali ja sam samo izneo svoje viđenje. Daleko sam ja od pametnog čoveka, mada sam tokom posla naučio nekolicinu korisnih principa. U znak moje zahvalnosti na pohvale – još jedan poduži tekst =)
  Nisam prethodno pisao na ovom blogu. Inače, Dr. Ennis P. mi je umetničko ime iz vremena baitinga. Naravno, u pitanju je anagram od reči P. Enis
  Što se tiče Lyonessa – Nije se meni pojavilo takvo mišljenje o toj kompaniji odmah i odjednom. Pokušale su da me vrbuju dve grupe (troje i četvoro). Naravno, prvi instinkt čim neko pomene slotove i traženje novih članova – jeste da je to princip piramidalne prevare. To je osećaj koji sam dobio u startu, na prvom susretu, sa prvom grupom, u prvih 5 min ( na to se svodila priča, kad se isfiltriraju hvalospevi i mudologija). Takodje, masiranje mozga frazom „zarada putem uštede“ je budalaština – zarada je kompenzovanje ličnog truda novčanom nagradom ili uslugom, dok je štednja umanjenje ličnih troškova, to su dve potpuno različite stvari. Čist cashback je relativno legalna praksa, ali definitivno kvarna – ovo jer cashback podrazumeva povraćaj novca nakon nekog vremena, tj. centralni akter cashbacka ne prebacuje pare odmah, već ih drži u svom opticaju neko vreme. Poštena varijanta je dati odmah X% popust kupcu, a ne „pokaži karticu tamo negde, a mi tebi posle vratimo pare, i reći da si ih zaradio“. Dakle partnerska firma ne daje direktan popust nosiocu kartice, i rabat posredniku, već sav iznos daje posredniku? Sa druge strane, ako je čista ušteda u cilju – ima daleko povoljnijih opcija : Pijace, buvljaci, šverceri, šaneri, akcije, sve to pruža veću direktnu uštedu. Pored toga, daleko je efikasnije za firmu da se obrati pravoj marketinškoj agenciji, vrti reklame na tv, novinama, daje oglase, akcije i slično. Sa treće strane, ako je cilj zaraditi preko prijatelja, zar nije prostije skupiti na gomilu par hiljada evra, kupiti robu jeftinije i prodati skuplje (voće, prehrana, metal, plastika, štagod)? To funkcioniše od kad postoji civilizacija, i ne treba neki mladi lider( pička li im materina) da ti tapše, đuska i ubeđuje da je to prava stvar. Ili je zarada od 0.5% značajnija i sigurnija. To je 50 evra godišnje, na konto da potrošač spiči 10.000 evra. I nek je 10 takvih koji spucaju 10.000 evra godišnje, sve zajedno izađe 500 evra. Jebeš biznismena koji zaradjuje 500E godišnje, jača konobarica može to da navuče u džeparcu za mesec. Naravno, niko ne bi odbio 500 evra mesečno, ali ta suma ni blizu ne opravdava pretencioznost celog posla. O slotovima ne bih da dubim, jer je to davanje para za olakšanje gore-navedenog. Ako to prvo ima malo smisla, ovo drugo još manje. Pored toga, reputacija same firme itekako utiče na njeno poslovanje. Mislim da je racionalno uvek proveriti potpuno sve aspekte nekog posla, i to se uvek može uraditi u Ministarstvu Finansija, ili filijali poreske uprave. Šta mislite, koje je njihovo mišljenje o Lyonessu? Uostalom, ako neko kritikuje nešto, logično je zapitati se za razlog tome. Mene nije mrzelo da proverim sve navode o tužbama protiv Lyonessa na ovom portalu, i ne mogu da opovrgnem tačnost, Italija je zaista donela pomenutu odluku. Dovoljan je taj jedan slučaj da potpuno promeni viđenje Lyonessa. Tačno je da se mnoge korporacije i firme kažnjavaju, ali je tip privrednog prekršaja drugačiji. Ja bih uvek radije preporučio prijateljima firmu koja je kažnjena za utaju poreza, nego firmu koja je optužena za piramidalnu prevaru. Lično, bilo bi me neizmerno sramota da me i jedan čovek kritikuje što sam ga uputio na firmu koja je okrivljena (ne optužena) za takav vid prevare, jer, primera radi, utajom poreza se oštećuje država, a piramidom se direktno oštećuju učesnici. Naravno, ja nisam oponent Lyonessa, k’o voli nek’ izvoli, ali lično nikad ne bih sarađivao sa njima, iz navedenih argumenata.
  Jedan digresivni „rant“ – ako nešto organski ne podnosim, to su oni jebeni kvazi-lideri koji na seminarima skakuću sa mikrofonima i urlaju da su svi prisutni budući milioneri, pička li im materina. Kažu svi su oni familija, pozitivna energija, druženja, kurac -palac. Druže, svako ima svoju familiju, zajebi me toga, ako se radi posao, onda se radi posao. Lično godinama u sivoj zoni sjajno saradjujem sa nekoliko ljudi, dan danas ne znam da li su oženjeni/udate, da li imaju decu, itd. U trenutku kad čovek kroči u kancelariju, baštu, fabriku, tu prestaje bilo šta vezano za familiju. Kolege mogu biti prijatelji, što često i biva, ali to dolazi prirodno, iz sličnih mentaliteta i interesovanja, a ne tako što ti neko k’o papagaj drvi familija,familija. I kakvi kurac pozitivna energija?! Na poslu se jebeno radi, zato si tu. Imao sam prilike, te i dalje to često radim, da posećujem seminare i sajmove, najsvežije mi je iz Januara ove godine, sajam Evroplastika. Prisustvovao sam na seminaru jednog giganta, firme koja je u vrhu svetskih proizvođača plastičnih polimera ( polipropilen i polietilen, sirovine za proizvode od plastike). Znate kako izgleda? U hali 5-6 predstavnika tog preduzeća, u publici menadžeri, gazde manjih pogona, tehnolozi. Predstavnici sede za stolom, prezentuju prvo osnovno o preduzeću, potom kapacitete, i prognoze. To traje 10 min, nakon čega preuzima tehnolog preduzeća, i opisuje ponaosob svaku marku polimera, za šta služi, svojstva, itd. Kraj priče, niko se jebeno ne trpa sa svojim trilionima i lupetanjima. Dolaziš na seminar za konkretno znanje, najkonkretnije – koji polimer, koja svojstva, koji hemijski sastav, koji gotovi proizvodi. Na osnovu tih podataka ti pretpostaviš kako će koja mašina reagovati. Kupiš uzorak, od njega napraviš probnu partiju, testiraš prototipove, kupiš radnu količinu, proizvedeš gotovu robu, prodaješ. Slična priča je bila sa Maerskovim seminarom – prezenter opisuje tipove kontejnera, načine slaganja robe, markiranje, praćenje, itd.
  Sa druge strane, bacio sam pogled i na Inface blabla, ili SFT21blabla(ne znam koji je od ta dva naziva zvanični pravnog lica, pa sam proverio oba). Za početak, pored očiglednih(da kriptovalute nisu sredstvo plaćanja jer države ne garantuju za njih, da takve platforme već postoje, itd), par stvari bode oči : 1. Adresa registracije – Sejšeli, Kipar. U Srbiji Sft21 ili Inface kao pravno lice ne postoje pod tim nazivima. Koja je od te dve adrese prava, jebem li ga. Što se tiče adresa na Sejšelima ili Kipru, to kurcu ne vredi. To nit’ je kancelarija nit’ sedište firme. To je obična poštanska adresa kuće ili skladišta, koje lokalno stanovništvo izdaje za potrebe registracije firmi(oko 50$ mesečno). Sejšeli i Kipar su bili aktuelni do pre 10 godina. Danas, uz malo sreće, svaka budala može da registruje firmu u tim zemljama. Registracija ide za oko $1.000. Pravi ofšor računi se ovih dana nalaze u Monaku i Lihtenštajnu za muda koja imaju ozbiljne pare(za otvaranje računa treba depozit od 1mil u Monaku, Liht. 800.000), dok su za srednje korisnike aktuelne Češka, i pribaltičke zemlje. Od tropskih zemalja – Ekvador. Dalje 2. Odlaganja, banovanje, itd – U prethodnom komentaru sam pomenuo da sam službenik – samim tim znam milion načina da odugovlačim, dajem svakakva objašnjenja i opravdanja. Znam kako se to radi, ali lično to ne radim, jer smatram da je besmisleno, jer uvek mora da dođe krajnji datum, i što duže odlažeš sve je gore – uzmimo za primer baš inface ili stf : Obećaš nešto – ne ispuniš. Kažeš usled sistemskih problema i sto kuraca, to nešto se pomera za dva meseca. I dva meseca uživaš, boli te patka. Dođe dan novog roka, ti opet odložiš i tako do u nedogled, ili dok te neko ne gepekuje. Po mojim iskustvima, toleriše se samo jedno odlaganje, i to ako kontra-agent (druga strana posla) nema alternativu. Meni se prošle godine desilo da partner otkaže ceo jebeni komercijalni ugovor zbog kašnjenja od 3 dana isporuke robe, krivicom maerska. Banovanje prethodnih članova mislim da ne moram da ističem, guši se kritika i optužbe, baš me interesuje zašto. Posebno mi je skrenulo pažnju naplaćivanje support-a. Gle, uspešna kompanija svojim članovima naplaćuje 5$ za pitanje preko email-a? To je govnarluk. Ljudi su ti investirali pare, i samim tim imaju pravo da bukvalno sede na grbači support-u tokom radnog vremena. Zamisli da ti hitna naplaćuje 5$ za poziv, iako si osiguran. Pa tačno bi zadavio tog doktora tim telefonom. Druže, ako investiram u tebe, ima da te zovem 100 puta na dan dok mi se pare i profit ne vrate. Dalje, Sempre Fidelis (Uvek verni) je moto marinaca SAD(plus ponekih škola)? Koji je to kurac, da neće članovi firme da ratuju? Potom, pominju se kojekakvi lideri. Lideri čega? Koliko ja znam lideri su ljudi koji poseduju značajan uticaj u nekom aspektu društva. U Srbiji, ekonomski lideri bi bili : Direktor Energoprojekta, direktor Lukoila, direktori Deltinih firmi, direktori većih fabrika ili preduzeća. Ovo jer ti ljudi imaju direktan uticaj na privredu, npr direktor Lukoila podigne ili snizi cenu Nafte, da otkaze radnicima na pumpama, slično. Direktor Delta Agrara ograniči tov svinja, automatski manje sirovina za preradu u gotove proizvode, dolazi do deficita ili poskupljenja, itd. Vlasnici Kupujem prodajem, promene interfejs, formiraju sopstvenu dostavu, što im omogućava da bolje kontrolišu svoj deo tržišta od x broja članova. Koji realan uticaj ima „Lider“ Sft21? Da okrene support i da mu naplate 5$? Ja sebe ne smatram za nikakvim liderom, a imam prerogative da zapošljavam, dajem otkaze, utičem na finansije i druge administrativne procese.