Zeniq prevara
Zeniq prevara

Zeniq prevara

Da, zeniq koin i zeniq token su samo još jedna od kripto prevara, koju na prostoru ex-Yu guraju lica kao što je Mladen Vojković, koji mi iz prve bio poznat odnekud, dok nisam malo procunjao po arhivi i setio se. Gospodin Vojković je nekadašnji Lyoness/Lyconet promoter, član bivšeg BEST tima (LINK), i nije poznato da li se držao svih ovih godina Lyconeta / Cashback Worlda / MyWorlda  ili je poput svojih tadašnjih kolega Topića, Stupara i Parića zajahao Onecoin talas. Njihov zajednički kolega iz BEST-a, Boris Medjedović, je takođe uključen u promociju Zeniq-a, što može značiti da su on i Vojković samo batalili Lyoness hobotnicu (čitaj: ostali bez para) i odlučili da uskoče na ovaj kriptoscam brod.

U svakom slučaju obojica su tipični MLM karijeristi koji skaču iz šeme u šemu zarad ličnog profita, i svaku njihovu reč treba uzeti sa debelom rezervom, naročito kad spominju kombinacije poput “ozbiljna poslovna mogućnost” i “ozbiljna poslovna vizija”.

Naredno istaknuto lice je Daniel Botić, koji je isto neki MLM uskok, često se javlja zajedno sa Vojkovićem, a tu je i meni nepoznat Saša Ilić, koji je navodno jedan od Top lidera za Balkan. O pomenutom ću pokušati da saznam nešto više mada neće biti lako (problem je što deli ime i prezime sa poznatim srpskim fudbalerom), ali ovde ću da se zaustavim sa daljom analizom, iz dva razloga:

  1. Ako ste imali prilike da čitate moj intervju, već bi trebali da ste složili kockice o čemu je ovde reč
  2. Već postoji odlična analiza o Zenik coin, njegovom tokenu, o Danielu BOTiću, Međedoviću, Vojkoviću i naravno odgovornim licima (vlasnicima kompanije).

Preporučujem da pročite taj odličan tekst o Zeniq prevari kod kolege sa iZarade na sledećem linku: https://izarada.com/kripto/zeniq-coin-safir-international-prevara-ili-ne/

Što se mene tiče, nema nikakve sumnje da je Zenik kriptoprevara, koju promovišu već poznate face iz prethodnih šema (Safir International) i domaći MLM preletači, gde se naivnim licima prodaju bezvredni tokeni za žive pare, i onda će ih samo pobacati na nekom levom marketu (deponovati) dok vrednost ne padne na samo dno. Imali smo sličan primer kod Bitconnect-a, Firstcoin-a i Coinspace. Nakon toga će se pokupiti i nestati, ili lansirati neki sličan projekat pod geslom “ajmo jovo nanovo”. Pametnom dovoljno.

Žao mi je samo što sam se u tom periodu više fokusirao na Inface invest prevaru, umesto da sam ispratio i nove avanture starog poznanika Pogačića. Tada mi ne bi promakla cela farsa sa Zeniq, ali je zato kolega sve to lepo ispratio.

P.S. Ima još jedno mišljenje o Zeniku čak iz 2021, tako da pročitajte i njega:  https://www.satoshi.rs/novosti/da-li-je-zeniq-prevara-ili-put-do-miliona

Pretplati se
Obavesti o
guest

40  +    =  48

6 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Djeksi
Djeksi
26 marta, 2023 09:51

Imal’ išta slađe neđe da se nađe ????

Zeniq POGA TEAM ????

Kojem Pogačaru verovati ?

Ovom : https://youtu.be/NV3SjeCnJYA

ILI OVOM : https://youtu.be/MBsOQpr23EA

Slika od Pogačara na 0:32 sekunde.

Naš stari pajtos Toma Hlebarnik

Plakao kukao za Infejsom,prosio crep,vrbovao ljude. Prvi i jedini održao prezentaciju u Žarkovo city-ju,imao falš table na staroj mečki ????. I šta bi na kraju? Ništa,jedno veliko ništa. Skinuo falš table sa buvljaka,zemljotres je prošao a Toma je ‘otišao’ u Zeniq. Haha ovde ima svoj ‘team’ sad nema potrebe da plače. Sad verovatno drugi plaču posle ‘ulaganja’ kod njega. https://youtu.be/IoTpY74yi_Q

I svi su zaboravili da je on bio valjda prvi ‘kur-sis-(t)a’ ???? u Truerain makeru a zatim čini mi se i član te fantomske ‘firme’. Ti klipovi su davno uklonjeni. Ovo da menja firme ko semafor boje mora da je naučio na tom kursu????.

Veliki pozdrav za POGA TEAM kog nije uništio zemljotres,Infejs ekipa i nedostatak crepa uz pesmu : SPASI ME SAMOĆE ĆUTANjA I PLAČA ????,POMOZI DA POSTANEM OD INFEJSA JAČI ;).

DA LI SREĆU ILI TVOJ KOIN DONOOSI ????????????????????

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
26 marta, 2023 09:53

Da li sreću ili tugu tvoj koin donosi ????

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
8 aprila, 2023 10:44

Toma jajara Hlebarnik ????

uklonio prvi navedeni klip iz mog komentara. Istina je bez uvijanja da na njega imaju svi pik da ga zezaju. Blogeri,Infejs pajtosi,ljudi koji ga znaju iz starih šema.

TOMA JAJE – PLAČEM PO ŽARKOVU POGAČIĆ SAMO ZA VAS DRAGI PRIJATELjI 🙂

NE DOZVOLIMO ISTINI DA PADNE U ZABORAV

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
8 aprila, 2023 11:50

Pozdrav prijatelji dragi 🙂 .

Izdvajamo iz rubrike ‘Patetični kreteni’ danas ovaj novonađeni kiip.

Mislim da je reč o sličnom klipu kao ovom gore iznad – samo sa drugog kanala 🙂 . DRAGI PRIJATELjI,KUMOVI,ČLANOVI INFEJSA I ZENIQ-A

PREDSTAVLJAMO NAŠEG I VAŠEG KRALjA PATETIKE,SUZA.LAŽI I PRVOG ČMAROLIZAČA OD MLAĐE DILERA KOKAINA IZ ROVINjA ????. NAŠEG TOMU HLEBARNIKA POGAČAREVIĆA POZNATIJEG KAO TOMISLAV POGAČIĆ . NAŠ FINI TOMICA DANAS OBJAŠNjAVA KAKO SE ULOGOVATI U ‘PRFEKT’ MANI .

POSLE JE TIKVA PUKLA I TOMICA JE OSTAO BEZ ‘MANI’ i pretvorio se u Zeniq majmuna ????. Ne zaboravimo prijatelji dragi da se Toma ulizivao DEDA MLAĐI PA ONDA MULjAO SA TRUE RAIN MAKEROM ALI JE I TU DOBIO VIRŠLU IZ RAVLIĆA DA SISA PARDON JEDE 😉 .

ascdsdcscd
ascdsdcscd
11 aprila, 2023 02:01

Da li bi mogli da istrazite i jednu poznatu MLM firmu iz rusije, u pitanju je Syberian Wellness, primetio sam da su u poslednje vreme poceli intenzivnije da se bave prikupljanjem novih clanova, preko Grape Devel grupe u Srbiji, koja radi sa ovom ruskom kompanijom.

6
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x