Obmana zvana Multi Level Marketing - razotkrivanje jedne od najvećih prevara današnjice
Inface Invest prevara – uvaljivanje fantomskih pozicija
Inface Invest prevara – uvaljivanje fantomskih pozicija

Inface Invest prevara – uvaljivanje fantomskih pozicija

U videu od aprila meseca ove godine (2021.), Zoran Lazarević, jedan od osnivača ove prevare, je praktično priznao da se šema do sada finansirala od prodaja fantomskih pozicija firmi (prvih 15 minuta klipa). Uopšte nije poznato na koji način se ostvaruje vrednost ovih pozicija i na koji način njihove vrednosti tako volšebno rastu. Neki ekonomski perpetum mobile o kome je pisao veliki Voja Antonić:

Nisu samo ljubitelji tehničkih nauka opsednuti razmišljanjem kako da ni izčega dobiju nešto. Još više ih je u oblasti ekonomije, gde ne važe prirodni zakoni pa su tu ovakvi “pronalasci” prilično uspešni. Nažalost, i ovde važi pravilo da u jednom zatvorenom sistemu (a naš svet to jeste, bar dok ne počnemo da trgujemo sa stanovnicima drugih planeta) ukupni bilansi prihoda i rashoda moraju da budu jednaki. Zato je pravi perpetuum mobile (koji ni iz čega stvara nešto) i ovde nemoguć, ali je sasvim moguća njegova imitacija – krađa od drugih. Naravno, ovde se ne radi o krađi u klasičnom smislu već o suptilnom zavlačenju ruke u tuđi džep, tako da bi i sam kradljivac mogao da se zakune da je najpošteniji čovek na svetu. Lep primer daje nam jedan od “bisera” sjajnog Duška Radovića koji kaže da, kada ujutru dođete na posao pa otvorite novine i srknete kafu, vi verovatno za sebe mislite da ste pošten čovek, ali bi trebalo da znate da je vašu platu neko ipak morao da zaradi. Još jedan primer je inflacija, kod koje svako doštampavanje i puštanje novca u opticaj zapravo nije ništa drugo nego obično zavlačenje državne ruke u džep svakoga ko je u tom trenutku bio vlasnik novca. Ako ste, recimo,u džepu imali 100 dinara u momentu objavljivanja devalvacije od 10%, onda možete da računate na to da su cene već takve (ili će uskoro biti) da za vaših 100 dinara možete da kupite ono što ste donedavno mogli za 90, a da je država bogatija za istu sumu za koju smo svi skupa siromašniji. Vlast će odmah dati saopštenje da je ta “mera” bila neophodna radi kolektivnih interesa, ali nikada nam neće ponuditi stvarni uvid u to. A još manje će nam dozvoliti da se i mi poslužimo istim postupkom kad nam zatreba novac – da odemo u Zavod za izradu novčanica i da za svoje potrebe naručimo štampanje novca.

Za Zokija i Mladena, svako ko iole kritikuje ovaj sistem prevare je glup, neobrazovan ili neupućen, tako da se u povećem delu ovog klipa blebeće o „neverovatnom“ potencijalu sistema, Zokijevom samohvalisanju, i pljuvanju po kritičarima. Voli Zoki da pravi razna poređenja sa legitimnim kompanijama i kako to navodno pljuvanje po Infejsu je usmereno od strane konkurencije, da pljuvači rade po nalogu ili se vode materijalnim motivima (tzv. zarada od pljuvanja).

Argument za navodno „pošteno poslovanje“ po Kruljcu su ona smehotresna svedočanstva korisnika ili tvrdnja Zokija da nema više šta da dokazuju na reč jer imaju preko 20000 registrovanih korisnika. O Kruljčevim lupetanjima mislim da ne vredi mnogo trošiti ni reči ni vreme. Samozvani „profesor internet zarade“ nije ništa drugo do običan MLM paćenik, koji decenijama skače sa jedne ponzi – piramidalne šeme na drugu, sa željom da dođe do one tzv finansijske slobode. Kad zagledate njegov online profil na LinkedIn, primećuje se jedno veliko ništa. Ni jednu od svoji prethodnih šema i prilika u kojima je učestvovao, nije naveo na svom profilu. Verovatno ga je sramota da javno podeli istorijat svih prevara u kojima je učestvovao ili promovisao. Takođe, takva lista bi mu sigurno samo odmogla u promociji novih šema.

Broj članova kao i ona otužna svedočanstva ne znače ništa, jer pravo pitanje bi bilo: koliko njih je konkretno zaradilo od samog sistema a da nisu u pitanju provizije za regrutovanje novih članova. Zarada o regrutacije je školski primer piramidalne šeme. Sam Onecoin je imao veliki broj članova, pa se ispostavilo da smo mi kritičari bili u pravu i da je Onecoin bila jedna od najvećih ponzi prevara u poslednjih 10 godina, gde su prodavali navodne edukacione pakete. Šta Inface invest nudi konkretno kao poslovnu mogućnost ? Ništa. Već godinu dana pričaju o socijalnoj mreži koja nije ništa specijalno, niti su je sami napravili, već se radi o kupljenom paketu Social Engine ( https://socialnetworking.solutions/packages/ ) – pogledajte izvorni kod za SfToYou i izvorni kod za demo primere na Social Engine pa sami izvucite zaključak. O novim mogućnostima poput prodaje proizvoda, trgovinama i slično ne vredi trošiti reči jer ništa od toga nema za sad. Ne postoji opipljiv proizvod, niti usluga sa marketinški dokazanom vrednošću. Samo prodaja pozicija i regrutovanje novih naivčina.

U prvih 10 minuta ovog drugog videa, imamo prilike da čujemo kako kompaniji uopšte nije potrebno više od 1000 članova, ili kako bi mogli da zatvore sve i opet bi pravili novac, praktično ni iz čega, jer ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za to volšebno stvaranje para. Kako je sam Zoki izjavio (citiram):

„Mi sad imamo, trenutno, prihod od ulaska paketa i od prodaje pozicija, sad u ovom trenutku“.

Dakle, jedini pravi izvor prihoda je ulaganje u te neke famozne pakete i pozicije. Na koji način te fantomske pozicije prave pare iz vazduha, Zoki ne objašnjava. nego u maniru klasičnog prevaranta, samo blebeće kako će vrednost tih pozicija rasti. Isto kao i Onecoin vrednost što je rasla, pa svi znamo kako se završila ta priča. 50 preostalih minuta ovog klipa su čisto gubljenje vremena.

Treći video je još jedno blebetanje o „poštenju“ vlasnika i radu firme, pretnji za svakog ko iznese „tajne informacije“ o poslovanju, neke budalaštine o famoznim ugovoru sa neimenovanom IT firmom kako će bezrezervno pružiti podršku i asistenciju tokom razvoja Inface „projekta“. Pa onda čuvene priče o hakerskim napadima (48. minut), kako napadi koji oni trpe svakodnevno ne bi mogla ni jedna druga kompanija da preživi. Zoki u svom ustaljenom maniru opet preuveličava kako su oni sad obezbedili svoj sajt da može da izdrži velike napade.  Koliko sam ja uspeo da vidim, sve što su oni uradili za svoje sajtove je da su ih stavili iza Cloudflare servera, koji inače svoju osnovnu uslugu zaštite nudi besplatno. Ovaj blog upravo koristi isti taj Cloudflare. Čisto sumnjam da Zoki i njegova ekipa prevaranata koristi nešto više od besplatnog paketa, a naročito ne biznis paket od 200 dolara mesečno.

Za kraj navedeno je u prvom videu  kako Inface vredi „24 milijarde u ovom trenutku“ (21. minut prvi video) na osnovu fantomskih vrednosti pozicija bez navođenja konkretno o kojoj valuti je reč. Možda je Zoki mislio na 24 milijarde Onecoin-a ? Potom je volšebno spustio cifru na 17 miliona, od čega bi navodno 10% bilo dovoljno da isplati sve investitore..

da bi se opet vratio na onih neverovatnih 24 milijarde. Zoran je ubrzo promenio temu na drugu stranu, jer pod jedan, navedene cifru su apsolutno nerealne, što bi bilo kom laiku trebalo da bude jasno. Pod dva, ako jedna firma od jedva dve godine postojanja uspe da dosegne toliku tržišnu vrednost, sigurno je da će se prodati ili će izaći na berzu, da osnivač može da se lepo penzioniše nakon prodaje ili da još više unovči svoj kapital ako je konačan cilj zarada od reda nekoliko stotina ili hiljada milijardi. Naravno, nema ni govora o nekih 24 milijarde ili 17 miliona vrednosti, već su to samo puste želje jednog megalomana. Siguran sam da ste čuli za prodaju srpske IT firme Nordeus od 378 miliona dolara, čija je delatnost bila razvoj igara za društvene mreže i mobilne telefone. Neko je odlučio da plati toliki novac za kompaniju sa konkretnim paketom proizvoda i usluga, i osnivači Nordeusa su to prihvatili.

Zoran i Mladen nisu pružili ni jedno smisleno objašnjenje zašto ne bi prodali svoju kompaniju ako već ima neke milione ili milijarde navodne vrednosti. Najverovatnije jer je ta vrednost realna kao i onaj Onecoin, što su prethodno gurali kroz svoje stado vernih sledbenika a sad peru ruke.

Za kraj, šta bi sa onim njihovim obećanjima za mesec Maj 2021 ? Opet ništa ali su zato odlučili da naplaćuju svoje seminare, pod plaštom da se to organizuje za tzv „sertifikovane lidere“. Pre će biti da nema para za isplatu tim „sertifikovanima“ nego je ovo više kao sigurnosna mera od strane Zorana i Mladena, kako bi se osigurali da im lideri ne pobegnu u neku drugu šemu. Ovako dobiju neku crkavicu dok navlače nove naivčine.

P.S. Ima li neko od onih navedenih 3000 bivših članova, što su kao dobili svoj novac nazad, da potvrdi tu priču o povratu para ? Koliko je njih izvisilo za svoj novac, zbog navodnih problema sa dokumentacijom, tipa primeri koje Zoki navodi sa Paja Patkom i Miki Mausom.

76 Comments

 1. D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  Anti mlm se vratio u punoj formi !
  Samo seciraj na delove Antiša ove njihove
  komične izjave i sve će postati jasno !
  Ja i dalje ne zaboravljam kako se Djomla ovde pretio a primetio sam da je Yt kanal koji se zove
  Boha marketing prestao pre oko 6 meseci da kači
  klipove ove prevare. Pitam se što?

 2. D
  Djekisi(mlm_lopovi)

  Rokaj ološe Antiša !! Gde je sad Djomla da nam preti? Pisao sam komentar ali nije prošao.
  Boha marketing Yt kanal se kleo u njih a više ih ne reklamira.

 3. M
  Mile

  Koliko praznih priča!
  Brdo izmišljotina i hrpe proseravanja koje izleću bez imalo stida.

  Hiljade ljudi…Neke milijarde…. Ma ajde!!

  Ukoliko ti vođe sekte u nastajanju veruju u ono što pričaju, moraju što pre da se upute u neku ustanovu koja bi im bar sanirala tu zbrku i košmar u glavi. Objektivno toliko uznapredovalo stanje nije moguće izlečiti, samo sanirati.

  Ukoliko pak, a što je mnogo mnogo verovatnije, besramno lažu, onda bi ti ljudi kojima se obraćaju, a koji im veruju, morali da se ozbiljno preispitaju i oni potraže stručnu pomoć.
  Pa bajke koje se pričaju deci, i to veoma maloj, zvuče realnije od ovog što ti lažljivi gmazovi izbacuju javno bez trunke stida.

  1. D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Mile legendo jedne grupe sa fb-a.
   Jel se ovi još reklamiraju u toj grupi?
   Kako se sitimo svi protivnici Inface-a što im razvoj ide sporije od planiranog 🙂 . 2 godine i gospoda su
   na guranje i molbe skupili 25000 navodno.
   Da je sistem toliko lud jak i dobar imali bi 25000
   ljudi u satu 😀 . Veliki pozdrav za borce protiv
   Mlm-a uz pesmu Dragane Mirković : SAMA
   KAOO LIST NA VETRUU SAMA NA OVOM SVETUU :))). Učlanili celo selo Berovo iz Severne Makedonije. Očekujem da uskoro Inface stupi u kontakt sa članovima Mesne Zajednice Lužac 😉 .

   1. N
    No papak

    Da je ovaj blogić imalo relevantan imao bi hilade upisa mjesečno,ali činjenice govore da ima 2-5 upisa zadnjih mjeseci i to jedva napišu 2-3 iste osobe…..valja hosting platiti….nekako mi žao ….

 4. M
  Mile

  Hmm, pa moram da kažem da ja nisam član nijedne grupe na fb. Ne koristim socijalne mreže. Ovaj blog većim delom samo pratim. Retko pišem.

  Kao što se ovde sto puta konstatovalo i pokazalo, svaka od ovih prevara počinje uz isti ili veoma sličan narativ. Onda se kroz vreme sličnosti sa ostalim, manje ili više uspešnim prevarama umnožavaju i nekako se sve sliju u isti tok, što se najbolje uočava kada para nestaje. I kraj im bude isti.
  Tužan za opljačkani puk kojem ostaje da psuje, preti i lupa se u glavu kako je mogao da bude tako najvan. Osnivači pak odlaze sa novcem, ali iskreno žalosni što je moralo da se završi kad im je bilo tako lepo.

  PS
  Samo za nekog ko se naziva „No papak“.
  Nije poenta da se u svakoj diskusiji piše šta god vam padne napamet, samo da bi vaš post bio poslednji u nizu.

  1. N
   No papak

   Izvini Mile,al morao sam …
   Smisao ovog blogića je da naručujemo pjesme jel tako,pa jedna i od mene….
   Ne može nam niko ništa , jači smo od sudbineeee…..

   1. D
    Djeksi(mlm_lopovi)

    Papak pazi ti kažeš mi smo sitan blog
    bez upisa komentara. Da li znaš da je nama
    cilj da ljudi ovde čitaju sve o mlm prevarama?
    Gugl ih navodi na nas da isčitaju iskustva
    žrtava ! Tako da ne brini oko malo upisa
    komentara brini zamlato oko neuspeha učlanjivanja
    u Inface 😀 . Zlokoban si sa komentarima a mi smo zadovoljni što ljudi ovo čitaju. Drži se Papak,nije lako prevarant biti u 21 veku. Nego kako ide Lajones?
    Jjj onaj tvoj ortak se izgubio,da se nije udavio
    u moru? Krepaj Paponjku niko ne želi u Inface
    invest prevaru.

 5. D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  Drugari u grupi za oglase Inface invest group
  Neko iz Severne Makedonije predlaže da
  svi kompaniji pomognu sa 10 dolara! Haha
  Kaže to da bi nam krenuli projekti. A jedna zagrižena Inface ovca kaže da nema ni za treću ratu!!!! Nema 100$ dolara za samu sebe a ni 10 za firmu. Ja ću da kopiram onaj prošenje za ovu stranicu. Makedonac još kaže pisao kolega na Sft predlog i dobio samo par komentara i lajkove.
  Hahaha pa šta je on očekivao 2 miliona dolara ?
  Dobro je i lajk dobio hahaha. Da se skupi po 10$
  Genijalno !

 6. N
  No papak

  Evo čekamo godinama ,a samo odgađate….Šta misliš ko će prije izaći ..???
  Vaša prevedena knjiga za koju vlada neviđeno interesovanje ili Webshop od Inface…..
  Doduše takvi će uvijek imati izgovore za odgađanje ……

  1. D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Mi možemo sutra da odemo i platimo tah
   prevod. Inface ne može ni sutra ni nikad da
   napreduje jer ‘franašizeri’ nemaju za sopstvenu ratu.
   Haha kažu da se pomogne sistemu. Haha prosjaci, gde su vam investitori?

 7. N
  No papak

  Auuu,praščići danas proglašavaju dan žalosti…..
  Inface registrovan i u HR, ide još jedan support…. i to u EU…
  SftoYou pušta besplatno pristupanje,ali normalno bez zarade….
  Obećani Interviju će biti urađen 03.07 sa vlasnicima i liderima….
  Nova aplikacija za SFT21 sa novim opcijama i funkcijama,uz nove dodatke i na SftoYou….
  E sad moji trolovi dobro smislite kako da popljujete,da argumentima prikažete propadanje …..
  A ja odoh malo do Neuma da vidim da li kinezi zabušavaju dok prave Pelješki most, a vi se koprcajte u blatu jer jedino se tu sigurno osjećate jer na bolje i niste naučili….

  1. M
   Mile

   „Obećani Interviju će biti urađen 03.07 sa vlasnicima i liderima….“

   Pazi napisa čovek obećani interviju sa vlasnicima i liderima, pa još i četiri tačkice iza!

   To će čudo da napravi na biznis nebu Srbije i regiona. To donosi nove opcije, a bogami i funkcije.
   Pa još kad ubaciš „SFT21“ i „SftoYou“, neke jako ozbilje kripto skraćenice, koje samo visoko posvećeni mogu da znaju šta su.
   E, onda si stvarno argumentima potopio svaku diskusiju! Bravoooo!!!

   1. D
    Djeksi(mlm_lopovi)

    Hahahaha besplatne članove jurite 🙂 .
    Jel ste vi to oteli posao agenciji Fortuna posao?
    Papak neće ljudi ni besplatno kod vas!!!!!!!!!
    Razumeš vi mu dodjete kao online sekta !
    A sa kim da se tamo čovek čuje i dopisuje?
    Uostalom Papak ti ako imaš tamo nalog ti
    zapravo četuješ :):):) . Pitam se da li to znači
    da je da vaša mreža četnička :))))))) ?
    Ne bi se ja ipak dopisivao sa Mladenom
    on je isteran iz milicije . Eventualno da pitamo
    onu osobu koja nema za treću ratu
    kako je to genijalan sistem a ona nema
    da uplati ratu za franšizu?
    Milioni,Nutela,avioni a ovamo ni za Alloro
    kiflice iz Aman-a.

 8. D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  Čitaj narode dragi genijalne predloge i još ludje komentare iz štaba Inface propasti. Akcenat stavljam na onaj deo : POTENCIRANO OD STRANE SUVLASNIKA DA NAM TREBAJU DA NAM TREBAJU FINANSIJE TO JEST PARE.
  17. јун у 04:34 ·
  Pozdrav svima,hteo bih da se nadovezem i da dam punu podrsku kolegi @Vedranu tomic koji je pre neki dan na nasoj sft21 mrezi dao predlog kako da se pomogne kompaniji da sto brze stane na noge i sto pre svi nasi zapoceti projekti vide svetlost dana
  Nazalost predlog je prosao onako neslavno sa par komentara i lajkova sto po meni nije slika svih nas,preko 20 000 clanova
  Posto svi znamo a i u par navrata je to isto potencirano sa starne suvlasnika da nam u ovom trenutku trebaju finansije tojest pare kako bi se sve ubrzalo i sto pre krenuli u „napad“ na ceo svet mislim da sada trebamo da budemo svi kao jedan i da damo punu podrsku ovom sjajnom projektu i kompaniji kako bi konacno balkan pokazao svetu ko smo i za sta smo sposobni
  Nesmemo dozvoliti sto sa nasim „neradom ili neznanjem“ da sve ovo prodje pored nas
  Mislim da period od tri godine je bilo dovoljno vremena da pokazemo sta znamo i umemo.
  Po meni ova strategija sa uclanjavanjem novih clanova i biznis racuni nisu dali dovoljno rezultata i sada je „pravo“vreme da promenimo taktiku i da svi mi fransizeri i starteri damo ko koliko moze i kada se to pomnozi sa brojkom od preko 20 000 clanova dolazimo do „resenja“ i do ono sto svi mi cekamo a to je start svih projekata unutar kompanije i pokretanja svih kotaca i ubrzanje punenje matrice
  Ocekujem da se na ovom postu razvije pozitivna debata sto vise clanova,voleo bih da se cuje misljenje i nasih kreatora Zoran Lazarevic i Mladen Pejić i da sto vise ljudi da pridones a mozda i jos bolji predlog.
  HIT DOPUNA IZ KOMENTARA : Ja sam uplatila II i III ratu, nemam ništa protiv da uplatim 10$, ali takva mogućnost ne postoji. Sistem nam to ne dozvoljava, mogu samo da uplatim IV ratu koja iznosi 100$, ali na žalost ja taj novac nemam.

 9. A
  Antiprevarant

  Inface group?Pa jer to jos uvek postoji?
  papak?Jos uvek rovari i leci komplekse,sad je postao jos aktivniji ovde jer ni onih 50 eur od Ly vise ne moe da zaradi.Ne bi me cudilo da ko Inface stavi da mu svako uplati ko kolko moze da bi preziveo.Nije lako njemu sa takvim mozgom.Kako Mile rece nalupa nesto samo da bi njegova bila posledjna.Ali sve u svemu prava slika i prilika prosecnog MLM asa ili sektasa,glup,bezobrazan i zao 🙂

 10. m
  milica

  pusti snovi sft21 i sftyou..kada se otvori mreza svi ce da nagrnu i tek ce se onda popunjavati pozicije…svi ce imati zaradu..jako lijepi snovi…ako se ovako nastavi popunjavanje,i mladen i zoki ce ce zatvoriti firmu..mozda je jos nesrecni kruljac da prodaje budalastine,jer ce mu faliti novca..sad uvaljuje metode hipnoticke ubjedjivanja…hahaha…uzas!!!Kad pomislim da nema vise,oni se jave i sebe sve dublje zakopaju…Monti Pajton cirkus

  1. D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Hahaha ko će da im dođe bre? Traže slike
   dokumenata 😁😁😁😁 . Ima mesec dva kad su
   apelovali da se priključe svi prijatelji članova.
   Neće niko da im dođe 😁😁😁😁 svesni su oni toga. Bolje poslasticu od podsmevanja na tužne
   apele nismo mogli da dobijemo .

  1. D
   Djeksi

   Vrlooo brzooooo 🤫 . Samo pratimo stanje
   smejemo se naivnima i čekamo kraaj.
   Videćemo onda ko je bio u pravu 🤭🤭🤭.
   Od sad ću biti potpisan samo kao Djeksi .

 11. N
  Nikola

  Moj Konjarnik ima duplo vise stanovnika nego oni clanova iz celog sveta za “dve godine rada“.
  Da li znate ko je “bio“ Mladen Pejic, policajac, koji je bio hapsen. Kako kazu, vuk dlaku menja, ali cud …jel tako? 🙂
  Da li znate da sam poprilicno napljuvan bio kada sam pitao zasto neki clanovi ne mogu da se maknu dve godine sa mesta, sta je sa matricom, uplatama-isplatama?
  Da li znate od cijih para je kupljen Bmw, Audi, yugo, sta li vec voze…
  Da li znate od cijih novaca su se selili i opremali vrlo luksuznim namestajem svoje nove, sve vece i vece, prostorije….
  O “supportu“, kadrovima, pismenosti njihovoj, ljubaznosti…ne bih da trosim rijeci

  1. D
   Djeksi

   Nikolice brate daj opiši malo tu situaciju.
   Kako usijane glave odbijaju da vide istinu.
   35 kuna je ulaz na sledeći seminar.
   30 osoba je maksimalan kapacitet.
   Hahaha doćiće im 0 😂😂 .
   Ne znam brat Antiprevarant koju prognozu
   daje ? U kom periodu im kreću zadnji trzaji?
   On uvek pogodi trajanje i završetak ovakvih
   prevara.

  1. D
   Djeksi

   Antiprevarant je tebe i tvog drugara J.J.J – a
   demontirao na delove. Stručno i matematički je
   uspeo da vam objasni ko ste i gde ste. Kako ti je
   Papak sad u Inface prevari? Jel puniš matricu?
   Kako je pisala neka kojoj su oprali pamet : Promovisaću Inface da prestane glad i jad u svetu😆😆😆 . Od svih pretnji nama stigli smo do vaših poziva za učlanjenje svih ljudi koje poznaju ‘franšizeri’ . Hajde Papak malo da maštamo. Hoće biti nivo broj 2 od edukacione akademije?

   1. N
    No papak

    Demontirao si ti ovaj blogić i samog autora istog,a najbolji je pokazatelj da čovjek na svom yt kanalu
    ima više dislajkova nego lajkova,a na samom fb profilu jedva 100 pratilaca….

    1. M
     Mile

     Ovaj blog već godinama služi kao mesto provere za sve one kojima šarlatani puni lepih priča pokušavaju da prodaju bajke o brzoj, lakoj i velikoj zaradi.

     Svako ko imalo pretraži Internet vrlo brzo dođe ovde, a tu ima dovoljno informacija o muljatorima svih fela, koji se pojavljuju pod različitim imenima zaogrnutim plaštom MLM-a.

     Pozdane i neutralne informacije su velika prepreka za prevarante.

     Blog može da ima i jednog pratioca ili hiljade dislajkova, ali pošto ga Google izlistava visoko, blog će uvek biti neugodan kamen u prevarantskoj komotnoj cipeli.

     1. Plodan neki pisac / bloger. Samo jedan tekst i kao kvazi neko raskrinkavanje. Gledajući skorašnji Kruljčev video o trolovima i sad ovaj tekst, rekao bi da u inface nekog gadno svrbi i nervira ovaj tako „demontiran“ blog.
      Probaj ponovo papče.

 12. N
  No papak

  Obično se ne javljaš, a čim se javljaš znamo da da te zabolilo…Boli te što nisu pobjegli s parama,boli te što se javljaju ljudi sa imenom i prezimenom i raskrinkavaju internet ratnike ,boli te što nemaš ni jedno ime osobe kome nisu vraćene pare…boli te 176 pratilaca za 8 godina yt kanala…i na kraju kad kad sve sagledam žao mi je tvog vremena i troškova a rezultata nula….

 13. A
  Antiprevarant

  hej Papcino,posto se ti najvise ovde oglasavas znaci da tebe najvise boli 🙂 hahahaha
  Sto se tice Inface to je vec propala stvar,oni se sad samo vuku ko sto je i SC net,odrze neki seminarcic i maznu neku sitnu lovu.To moze da traje jos god dve i to je to.
  Ipak nisu oni Ly da mogu da vuku za nos svoje ovce ko ovog papka.Izgleda da nisu pronasli toliku ovcu jos hahaha

  1. N
   No papak

   Da bog da me ovi iz Ly dok sam živ ovako vuku za nos…redovno…sa nula uloga…svaki mjesec….
   A Inface čekam kriptovalutu a do tad se šprdam sa mozgovima koji misle da će neko kukati zbog 30$ i ako teoretski može sve propasti…Mogu zamisliti kolike su to glavurde kad im je dolar tako velik…Evo i ja prognoziram da će prevod sveske za 1-2 godine pd uslovom da gazda ne pobjegne sa donacijama…

 14. r
  roki

  O kakvih ti 30 dolara pricas Papak? Da bi video neku imaginarnu lovu u ovom prevaranstkom sistemu ili moras da uplatis 1955 dolara ili da uvuces dovoljno ljudi da bi dobio besplatno fransizu. To i sami vlasnici kazu. Tih 30 dolara je samo navlakusa da bi ljude uveo kao besplatno ali da bi ti isti ljudi videli kao neku priliku u ovom sistemu ipak moraju da uplate punu fransizu ili da dovedu veliki broj ljudi koji ce kroz bonuse ispuniti tih 1955 dolara Ne zna se koji je gori nacin. Da puknes svoju lovu ili da zamajavas i lazes ljude i prodajes im laznu pricu. Sve u svemu od inface nema nista. Niko ko je dao svoju lovu 1955 dolara nece dobiti cak ni povrat tih para. Pricamo o obicnim ljudima a ne o ovim takozvanim liderima u Inface prevari.

  1. N
   No papak

   Hajde ti opet pogledaj jedan video pa onda komentariši da se ne provaljuješ…..E zbog ovakvih mozgova ja se volim šprdati na ovom blogiću….Obožavam ovakve stručnjake….

 15. r
  roki

  pogledao sam sve video priloge od inface grupe i na svakom sam se slatko smejao kako pale narod. Kad sam tako veliki strucnjak, pa ajde mi ti objasni kako mislis da od 30 dolara koje si platio mozes da zaradis neke pare u inface a da nisi na kraju uplatio svih 1955 dolara ili da nisi uvukao dovoljan broj ljudi da bi dobio tu fransizu besplatno. Mislim mene zabole ona stvar da li ces mi objasniti ili neces ali tebi je u interesu da me ubedis da udjem u sistem…potrudi se malo…objasni mi…mozda i uplatim fransizu pa ti .Zoki i Mladen budu bili zahvalni a i ti ces dobiti veliki bonus sto si me uvukao….hahahhahah

  1. N
   No papak

   Kao što je više puta napomenuto takvi kao ti i ne treba da ulaze u Inface pošto očigledno i što pogledaju ne razumiju…
   Evo radi drugih koji čitaju….
   Npr ako neko registruje mene i ovog rokija recimo danas i ja uložim 30$ a roki 1955$ koja je razlika…???
   Ja imam obavezu reg. jednog -roki ne mora nikog…
   Otprilike sljedeće 2-3 god kako se bude matrica popunjavala dobijaćemo članove i ja i on iz čitavog svijeta koje mi niti znamo niti poznajemo…
   Kako se matrica popunjava dobijamo zaradu obojica ,sa tom razlikom da moja zarada ide na otplatu franšize ,a roki tu zaradu dobija na svoj račun i može ih podići dok ja to ne mogu dok ne otplatim tih 1955$ koliko košta puna franšiza…
   U isto vrijeme ćemo popuniti matricu i ja i on i tek tada ćemo dobijati 1000$ obojica….
   Znači potpisivanjem ugovora sa Inface ja se obavezujem otplatiti 1955$ od ZARADE a ne iz svog džepa…

 16. r
  roki

  Papak, mnogo se pravis naivan….
  Lepo ti kazem, vecina ce morati uplatiti tih 1955 dolara jer vecina nece moci da privuce dovoljan broj ljudi da bi isplatili tih 1955 dolara….Papak stvarno si mnogo lud

  1. N
   No papak

   Zato vas mnogi ignorišu na ovom blogiću jer vi uporno pokušavate da prikažete sistem onako kako ga vi vidite(isto kao da ga je antiprevarant napravio a ne Zoki)…Zato se niko od ovih 25000 članova ne oglašava ovdje jer vide da je ignorisanje najbolje i rasprava sa ograničenim ljudima besmislena…..

   1. D
    Djeksi

    Papak a zbog čega za 2,5 godine imate
    samo 25000? Ima više članova ‘verska zajednica’
    Crkva Isusa Hrista – poslednji dani
    nego vas iz Inface-a 😅😅😅😅.
    Papak šta treba da učinite da dođete na
    broj od 100 000 ?

     1. D
      Djeksi

      Citat iz novina ‘Alo’ : Mnogi mormoni rade kao misionari u mladosti i imaju izražen volonterski duh. Prema procenama, mormona danas ima blizu 15 miliona
      u celom svetu . Hahahah Papak
      više ljudi ima ‘verska zajednica’ nego vi.
      Pogledao sam od Kruljca Krelca video
      o trolovima. Koja zavist beda tuga i bes
      izbijaju iz njega jer nikom nije prodao
      svoje načine ‘prodaje’. Pa ko bi hteo
      da mu Toma prosjak Pogača bezdinarević
      I ovaj Krele sa žmuljavim očima predaju
      bilo šta predaju? Uvek se setim kad je Pogača
      prosio za crep 😀😃😀. Na blogu se svi
      sitimo uživamo i kreveljimo vašem prosjačenju.
      Haha 30 dolara za penziju od 1000 dolara.

   1. D
    Djeksi

    Žao mi te Papak.
    Ti si otužno isfrustrirano biće.
    Ranjeni orao bez gnezda i društva.
    Čovek bez adrese,doma i mirnog sna.
    Dolaziš ovde lupaš gluposti i snivaš milione.
    Prevario te Lajones,milicija iz Sremsko – Baranjske
    oblasti ti je oduzela davno ćurke.
    Upleo si se sa ovima sad.
    Stavi prst na čelo i zapitaj se gde si
    i koliko godina imaš?
    I ovo za ćurke si sam napisao ovde
    pre oko 3 godine.
    Zanima me kako ti izgleda kuća,soba
    i najbolji prijatelj? Slaviš li nekad nešto?
    Imaš li fiksni telefon još uvek i gde ti je
    selo odakle vučeš poreklo? Da li se setiš
    detinjstva? Da li si postao ono što si želeo?
    Toliko od mene a ti daj samo par odgovora
    Čisto da vidimo ko je ovde čovek a ko zver!

 17. N
  No papak

  Internet trolovi po zadatku ili slobodnoj volji postali su svakodnevnica. Sve ih je više, a psiholozi su našli način kako se braniti od njih. Oni su ustvari, jako tužni ljudi.Psiholozi upozoravaju da ne hranite trolove,ali eto ja im bacim pomalo hrane da bi opstali na ovom blogiću.

  Jedna od definicija osobe koja nosi epitet trola kaže da ta osoba jednostavno ne može biti zadovoljna tuđim uspjehom. Trol je jednostavno nezadovoljan i ne voli. To mu je opredjeljenje. On se vrlo često ni u šta ne razumije do te mjere da nudi rješenje, ali zato kritikuje, a nerjetko i vrijeđa i podsmjeva se.
  I zapamtite: Iza svakog uspjeha čuči i određeni broj hejtera.,a to je dobra stvar za mnoge firme,jer kad bi sve na netu bilo u superlativu to bi prvom meni bilo neprirodno i vještački.Trolovi podstiču ljude na dodatna istraživanja bilo o čemu da se radi.Kada kupujete telefon uvijek ćete naći na negativne komentare bilo koji da je u pitanju i naravno to će vas zaintrigirati da bolje istražite i na kraju donesete svoju odluku….
  I na kraju poruka za Inface.Vi niste odgovorni za njihovu mržnju.Trolovi ne mrze vas nego sami sebe…

 18. D
  Djeksi

  Manje od 5 zaposlenih,manje od 100€ prihoda
  hahahah . Hajde sad da dođe Đomla osuđivani
  milicioner ili neki od onih što su nas psovali i pretili nam. Neće doći niko ovde jer čak i nepismen čovek
  vidi da nešto tu ne odgovara istini. Ne znam dal još
  na Kupujem-Prodajem nude ‘franšizu’ 😂😄😄😄.
  25000 ljudi podeliti na 30 meseci poslovnja ovih biznis-menova i sve će vam biti jasno.
  Nisam ljubitelj sekti tj ‘verskih organizacija’ po novom nazivu ali bre braćo više ima Mormona,Jehovinih svedoka i udruženja penzionera
  na teritoriji Srbije(sa Ap KiM) nego članova Inface invest grupe 😀.

 19. D
  Djeksi

  Znači li ovo manje od 5 zaposlenih da neki
  od radnika čuvenog ‘Supporta’ rade na crno 😄😄😄 ? Koliko to ima radnika preduzeće Inface ?
  Koliko radnika ima u Supportu? Kako do penzije od
  1000 dolara ako ova ‘firma’ ne uplaćuje staž svim zaposlenima? Zašto je mene ovde vređao Mlađo
  i odbio da zaposli makar kao fizičke radnike borce
  bivše vojske Krajine? A hvalio se da ima posla u Labinu ???? Gde su izvesni Jadran i Papak koji
  su me prozivali za ličnu kartu odnosno izbegličku legitamaciju? Kuda odlazi novac na koje račune i u čije dzepove??? Ako preduzeće ima manje od 5 zaposlenih?? Hiljadu pitanja a nema odgovora.

 20. r
  roki

  Ti nisi simpatizer, ti si bot. Koji simpatizer brani neku kompaniju a nije ulozio ni jedan euro u tu kompaniju. Ajde druze, prvo ulozi u punu fransizu od 1955 dolara pa onda ti skidam kapu. Ali mali mukica izgleda da nema muda jer ne veruje u ovo cudo.

 21. N
  No papak

  Zašto podržavam Inface..???
  Zato što postoje jako ograničeni mozgovi koji seru po ideji i viziji nekih ljudi koji pokušavaju napraviti nešto što će možda pomoći običnom čovjeku da bolje živi.. Takvi praščići ne vide najveću ponzi šemu na planeti koju radi SAD sa štampanjem dolara iz zraka da bi 1% ljudi bilo još bogatije a radnička klasa što zaduženija..Za praščiće je 30$ svakako preveliki rizik…u tako bijednim životima…

 22. s
  saša

  Poremećaj ličnosti, Narcistična ličnost
  Osnovna karakteristika ovog tipa poremećaja je uvećano osećanje samouvažavanja i jedinstvenosti. („Zaljubljenost u samog sebe“ – neki autori ovaj poremecaj ubrajaju u seksualne inverzije; nagon okrenut ka samom sebi). Vrednost sopstvene ličnosti se nerealno naglašava. Izražena je egocentričnost. Česte su preokupacije i fantazije o neograničenom uspehu, o uvećanim sposobnostima o superiornosti velikoj moći, lepoti, inteligenciji ili idealizovanoj ljubavi. Ove fantazlje često zamenjuju insuficijentnu realnost i ambicije koje ne mogu biti ispunjene.
  Narcistična ličnost stalno traži pažnju, pohvalu i divljenje. Veću pažnju obraća na formu, nego na suštinu. Osećanje samouvažavanja je ponekad krhko i oscilirajuce. Osoba je zaokupljena naročito utiskom koji je ostavila na okolinu. Veruje da je on specijalan i jedinstven i da njegovi specijalni i jedinstveni problemi mogu da budu shvaceni samo od drugih specijalnih ličnosti ili osoba „visokog statusa“
  Na kritiku i poraz često reaguje sa hladnoćom, indiferentnošću, osećanjem srdžbe, lnfenornosti, stida ili poniznosti. Često je prisutna i nesposobnost empatije – narcistična ličnost je nesposobna da prepozna i doživi kako se drugi osećaju i koje su im potrebe. Isto tako, očekuje određene privilegije bez recipročnih ustupaka. Ponaša se arogantno, spremna je da upotrebljava druge ličnosti za zadovoljenje svojih zelja i često traži automatsko zadovoljenje očekivanja. U ljubavnom životu često je pnsutna ideja: onoga dana kada sam počeo da volim sebe začela se najdivnija ljubavna idila na svetu, što jasno ukazuje na insuficijentnost recipročnoe lIjubavnog odnosa.
  Interpersonalni odnos oscilira između naglašene idealizacije i potpunog nipodaštavanja. Česte su depresivne krize (samopoštovanje je ipak fragilno) Moguce su i preokupacije fizičkim simptomima, a neostvarena ličnost (neostvareno idealno ja) i neodgovorno ponašanje se „olakšavaju“ racionalizacijama i naglašenim laganjem samoga sebe i okoline“ (zbog prisutnih, a nerealizovanih ambicija).

  Izvor: J. Marić, Psihijatrija, beograd 1995., str 213

 23. D
  Djeksi

  Hoćemo li kod Hlebarnika na seminar
  koji drži u Žarkovu i traži 10€ za ulaz ?
  Gospoda Zagrebačka drže u Bg seminar.
  Haha kažu sala prima 150 ljudi.
  Svadba može da se pravi !
  A biće ih ukupno 12 🙂 .
  Skup bre taj ulaz,mora da se skuplja još
  love za crep 🙂 .

 24. M
  Mile

  Na ovoj stranici nema, niti će biti članova tog prevarantskog udruženja.

  Dovoljan im je problem, i to veliki, to što se na Google pretrazi po pojmu „inface invest group“ na prvoj stranici (peto mesto) nalazi ovaj blog.

  Ne žele da dodatno popularišu ovaj blog, a i nemaju šta da kažu. Sve njihove baljezgarije, izmišljotine i slično su već elaborirane na ovom mestu.

   1. D
    Djeksi

    Papak vise ima Jehovinih svedoka nego vas.
    Pitam se što vam od 80 mesta sali uvek
    dođe 10 ljudi 😂 i to istih !
    Kad bi Inface bio prilika veka
    nestao bi i pio fond i imali bi upise
    na svaki sekund za ove 2,5 god .

Leave a Reply