MLM prevara

Inface Invest prevara – uvaljivanje fantomskih pozicija

U videu od aprila meseca ove godine (2021.), Zoran Lazarević, jedan od osnivača ove prevare, je praktično priznao da se šema do sada finansirala od prodaja fantomskih pozicija firmi (prvih 15 minuta klipa). Uopšte nije poznato na koji način se ostvaruje vrednost ovih pozicija i na koji način njihove vrednosti tako volšebno rastu. Neki ekonomski perpetum mobile o kome je pisao veliki Voja Antonić:

Nisu samo ljubitelji tehničkih nauka opsednuti razmišljanjem kako da ni izčega dobiju nešto. Još više ih je u oblasti ekonomije, gde ne važe prirodni zakoni pa su tu ovakvi “pronalasci” prilično uspešni. Nažalost, i ovde važi pravilo da u jednom zatvorenom sistemu (a naš svet to jeste, bar dok ne počnemo da trgujemo sa stanovnicima drugih planeta) ukupni bilansi prihoda i rashoda moraju da budu jednaki. Zato je pravi perpetuum mobile (koji ni iz čega stvara nešto) i ovde nemoguć, ali je sasvim moguća njegova imitacija – krađa od drugih. Naravno, ovde se ne radi o krađi u klasičnom smislu već o suptilnom zavlačenju ruke u tuđi džep, tako da bi i sam kradljivac mogao da se zakune da je najpošteniji čovek na svetu. Lep primer daje nam jedan od “bisera” sjajnog Duška Radovića koji kaže da, kada ujutru dođete na posao pa otvorite novine i srknete kafu, vi verovatno za sebe mislite da ste pošten čovek, ali bi trebalo da znate da je vašu platu neko ipak morao da zaradi. Još jedan primer je inflacija, kod koje svako doštampavanje i puštanje novca u opticaj zapravo nije ništa drugo nego obično zavlačenje državne ruke u džep svakoga ko je u tom trenutku bio vlasnik novca. Ako ste, recimo,u džepu imali 100 dinara u momentu objavljivanja devalvacije od 10%, onda možete da računate na to da su cene već takve (ili će uskoro biti) da za vaših 100 dinara možete da kupite ono što ste donedavno mogli za 90, a da je država bogatija za istu sumu za koju smo svi skupa siromašniji. Vlast će odmah dati saopštenje da je ta “mera” bila neophodna radi kolektivnih interesa, ali nikada nam neće ponuditi stvarni uvid u to. A još manje će nam dozvoliti da se i mi poslužimo istim postupkom kad nam zatreba novac – da odemo u Zavod za izradu novčanica i da za svoje potrebe naručimo štampanje novca.

Za Zokija i Mladena, svako ko iole kritikuje ovaj sistem prevare je glup, neobrazovan ili neupućen, tako da se u povećem delu ovog klipa blebeće o „neverovatnom“ potencijalu sistema, Zokijevom samohvalisanju, i pljuvanju po kritičarima. Voli Zoki da pravi razna poređenja sa legitimnim kompanijama i kako to navodno pljuvanje po Infejsu je usmereno od strane konkurencije, da pljuvači rade po nalogu ili se vode materijalnim motivima (tzv. zarada od pljuvanja).

Povezan tekst:  Repiramidizacija i dugovečnost MLM-a

Argument za navodno „pošteno poslovanje“ po Kruljcu su ona smehotresna svedočanstva korisnika ili tvrdnja Zokija da nema više šta da dokazuju na reč jer imaju preko 20000 registrovanih korisnika. O Kruljčevim lupetanjima mislim da ne vredi mnogo trošiti ni reči ni vreme. Samozvani „profesor internet zarade“ nije ništa drugo do običan MLM paćenik, koji decenijama skače sa jedne ponzi – piramidalne šeme na drugu, sa željom da dođe do one tzv finansijske slobode. Kad zagledate njegov online profil na LinkedIn, primećuje se jedno veliko ništa. Ni jednu od svoji prethodnih šema i prilika u kojima je učestvovao, nije naveo na svom profilu. Verovatno ga je sramota da javno podeli istorijat svih prevara u kojima je učestvovao ili promovisao. Takođe, takva lista bi mu sigurno samo odmogla u promociji novih šema.

Broj članova kao i ona otužna svedočanstva ne znače ništa, jer pravo pitanje bi bilo: koliko njih je konkretno zaradilo od samog sistema a da nisu u pitanju provizije za regrutovanje novih članova. Zarada o regrutacije je školski primer piramidalne šeme. Sam Onecoin je imao veliki broj članova, pa se ispostavilo da smo mi kritičari bili u pravu i da je Onecoin bila jedna od najvećih ponzi prevara u poslednjih 10 godina, gde su prodavali navodne edukacione pakete. Šta Inface invest nudi konkretno kao poslovnu mogućnost ? Ništa. Već godinu dana pričaju o socijalnoj mreži koja nije ništa specijalno, niti su je sami napravili, već se radi o kupljenom paketu Social Engine ( https://socialnetworking.solutions/packages/ ) – pogledajte izvorni kod za SfToYou i izvorni kod za demo primere na Social Engine pa sami izvucite zaključak. O novim mogućnostima poput prodaje proizvoda, trgovinama i slično ne vredi trošiti reči jer ništa od toga nema za sad. Ne postoji opipljiv proizvod, niti usluga sa marketinški dokazanom vrednošću. Samo prodaja pozicija i regrutovanje novih naivčina.

Povezan tekst:  Ruja Ignjatova uhapšena ?! - lažna vest

U prvih 10 minuta ovog drugog videa, imamo prilike da čujemo kako kompaniji uopšte nije potrebno više od 1000 članova, ili kako bi mogli da zatvore sve i opet bi pravili novac, praktično ni iz čega, jer ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za to volšebno stvaranje para. Kako je sam Zoki izjavio (citiram):

„Mi sad imamo, trenutno, prihod od ulaska paketa i od prodaje pozicija, sad u ovom trenutku“.

Dakle, jedini pravi izvor prihoda je ulaganje u te neke famozne pakete i pozicije. Na koji način te fantomske pozicije prave pare iz vazduha, Zoki ne objašnjava. nego u maniru klasičnog prevaranta, samo blebeće kako će vrednost tih pozicija rasti. Isto kao i Onecoin vrednost što je rasla, pa svi znamo kako se završila ta priča. 50 preostalih minuta ovog klipa su čisto gubljenje vremena.

Treći video je još jedno blebetanje o „poštenju“ vlasnika i radu firme, pretnji za svakog ko iznese „tajne informacije“ o poslovanju, neke budalaštine o famoznim ugovoru sa neimenovanom IT firmom kako će bezrezervno pružiti podršku i asistenciju tokom razvoja Inface „projekta“. Pa onda čuvene priče o hakerskim napadima (48. minut), kako napadi koji oni trpe svakodnevno ne bi mogla ni jedna druga kompanija da preživi. Zoki u svom ustaljenom maniru opet preuveličava kako su oni sad obezbedili svoj sajt da može da izdrži velike napade.  Koliko sam ja uspeo da vidim, sve što su oni uradili za svoje sajtove je da su ih stavili iza Cloudflare servera, koji inače svoju osnovnu uslugu zaštite nudi besplatno. Ovaj blog upravo koristi isti taj Cloudflare. Čisto sumnjam da Zoki i njegova ekipa prevaranata koristi nešto više od besplatnog paketa, a naročito ne biznis paket od 200 dolara mesečno.

Za kraj navedeno je u prvom videu  kako Inface vredi „24 milijarde u ovom trenutku“ (21. minut prvi video) na osnovu fantomskih vrednosti pozicija bez navođenja konkretno o kojoj valuti je reč. Možda je Zoki mislio na 24 milijarde Onecoin-a ? Potom je volšebno spustio cifru na 17 miliona, od čega bi navodno 10% bilo dovoljno da isplati sve investitore..

da bi se opet vratio na onih neverovatnih 24 milijarde. Zoran je ubrzo promenio temu na drugu stranu, jer pod jedan, navedene cifru su apsolutno nerealne, što bi bilo kom laiku trebalo da bude jasno. Pod dva, ako jedna firma od jedva dve godine postojanja uspe da dosegne toliku tržišnu vrednost, sigurno je da će se prodati ili će izaći na berzu, da osnivač može da se lepo penzioniše nakon prodaje ili da još više unovči svoj kapital ako je konačan cilj zarada od reda nekoliko stotina ili hiljada milijardi. Naravno, nema ni govora o nekih 24 milijarde ili 17 miliona vrednosti, već su to samo puste želje jednog megalomana. Siguran sam da ste čuli za prodaju srpske IT firme Nordeus od 378 miliona dolara, čija je delatnost bila razvoj igara za društvene mreže i mobilne telefone. Neko je odlučio da plati toliki novac za kompaniju sa konkretnim paketom proizvoda i usluga, i osnivači Nordeusa su to prihvatili.

Povezan tekst:  iMarketsLive prevara

Zoran i Mladen nisu pružili ni jedno smisleno objašnjenje zašto ne bi prodali svoju kompaniju ako već ima neke milione ili milijarde navodne vrednosti. Najverovatnije jer je ta vrednost realna kao i onaj Onecoin, što su prethodno gurali kroz svoje stado vernih sledbenika a sad peru ruke.

Za kraj, šta bi sa onim njihovim obećanjima za mesec Maj 2021 ? Opet ništa ali su zato odlučili da naplaćuju svoje seminare, pod plaštom da se to organizuje za tzv „sertifikovane lidere“. Pre će biti da nema para za isplatu tim „sertifikovanima“ nego je ovo više kao sigurnosna mera od strane Zorana i Mladena, kako bi se osigurali da im lideri ne pobegnu u neku drugu šemu. Ovako dobiju neku crkavicu dok navlače nove naivčine.

P.S. Ima li neko od onih navedenih 3000 bivših članova, što su kao dobili svoj novac nazad, da potvrdi tu priču o povratu para ? Koliko je njih izvisilo za svoj novac, zbog navodnih problema sa dokumentacijom, tipa primeri koje Zoki navodi sa Paja Patkom i Miki Mausom.

Komentara

 • D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  Anti mlm se vratio u punoj formi !
  Samo seciraj na delove Antiša ove njihove
  komične izjave i sve će postati jasno !
  Ja i dalje ne zaboravljam kako se Djomla ovde pretio a primetio sam da je Yt kanal koji se zove
  Boha marketing prestao pre oko 6 meseci da kači
  klipove ove prevare. Pitam se što?

  • z
   zaja

   Ne treba jednom franšizeru mnogo objašnjavati, shvatio je sve čim je pogledao ovaj video.

 • D
  Djekisi(mlm_lopovi)

  Rokaj ološe Antiša !! Gde je sad Djomla da nam preti? Pisao sam komentar ali nije prošao.
  Boha marketing Yt kanal se kleo u njih a više ih ne reklamira.

 • N
  No papak

  Taćno ste bili u pravu da nastaje bježanija,,lagano KUPE stvari…

  • D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Nema bežanije dok
   ne dodje milicija !

 • M
  Mile

  Koliko praznih priča!
  Brdo izmišljotina i hrpe proseravanja koje izleću bez imalo stida.

  Hiljade ljudi…Neke milijarde…. Ma ajde!!

  Ukoliko ti vođe sekte u nastajanju veruju u ono što pričaju, moraju što pre da se upute u neku ustanovu koja bi im bar sanirala tu zbrku i košmar u glavi. Objektivno toliko uznapredovalo stanje nije moguće izlečiti, samo sanirati.

  Ukoliko pak, a što je mnogo mnogo verovatnije, besramno lažu, onda bi ti ljudi kojima se obraćaju, a koji im veruju, morali da se ozbiljno preispitaju i oni potraže stručnu pomoć.
  Pa bajke koje se pričaju deci, i to veoma maloj, zvuče realnije od ovog što ti lažljivi gmazovi izbacuju javno bez trunke stida.

  • D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Mile legendo jedne grupe sa fb-a.
   Jel se ovi još reklamiraju u toj grupi?
   Kako se sitimo svi protivnici Inface-a što im razvoj ide sporije od planiranog 🙂 . 2 godine i gospoda su
   na guranje i molbe skupili 25000 navodno.
   Da je sistem toliko lud jak i dobar imali bi 25000
   ljudi u satu 😀 . Veliki pozdrav za borce protiv
   Mlm-a uz pesmu Dragane Mirković : SAMA
   KAOO LIST NA VETRUU SAMA NA OVOM SVETUU :))). Učlanili celo selo Berovo iz Severne Makedonije. Očekujem da uskoro Inface stupi u kontakt sa članovima Mesne Zajednice Lužac 😉 .

   • N
    No papak

    Da je ovaj blogić imalo relevantan imao bi hilade upisa mjesečno,ali činjenice govore da ima 2-5 upisa zadnjih mjeseci i to jedva napišu 2-3 iste osobe…..valja hosting platiti….nekako mi žao ….

 • M
  Mile

  Hmm, pa moram da kažem da ja nisam član nijedne grupe na fb. Ne koristim socijalne mreže. Ovaj blog većim delom samo pratim. Retko pišem.

  Kao što se ovde sto puta konstatovalo i pokazalo, svaka od ovih prevara počinje uz isti ili veoma sličan narativ. Onda se kroz vreme sličnosti sa ostalim, manje ili više uspešnim prevarama umnožavaju i nekako se sve sliju u isti tok, što se najbolje uočava kada para nestaje. I kraj im bude isti.
  Tužan za opljačkani puk kojem ostaje da psuje, preti i lupa se u glavu kako je mogao da bude tako najvan. Osnivači pak odlaze sa novcem, ali iskreno žalosni što je moralo da se završi kad im je bilo tako lepo.

  PS
  Samo za nekog ko se naziva „No papak“.
  Nije poenta da se u svakoj diskusiji piše šta god vam padne napamet, samo da bi vaš post bio poslednji u nizu.

  • N
   No papak

   Izvini Mile,al morao sam …
   Smisao ovog blogića je da naručujemo pjesme jel tako,pa jedna i od mene….
   Ne može nam niko ništa , jači smo od sudbineeee…..

   • D
    Djeksi(mlm_lopovi)

    Papak pazi ti kažeš mi smo sitan blog
    bez upisa komentara. Da li znaš da je nama
    cilj da ljudi ovde čitaju sve o mlm prevarama?
    Gugl ih navodi na nas da isčitaju iskustva
    žrtava ! Tako da ne brini oko malo upisa
    komentara brini zamlato oko neuspeha učlanjivanja
    u Inface 😀 . Zlokoban si sa komentarima a mi smo zadovoljni što ljudi ovo čitaju. Drži se Papak,nije lako prevarant biti u 21 veku. Nego kako ide Lajones?
    Jjj onaj tvoj ortak se izgubio,da se nije udavio
    u moru? Krepaj Paponjku niko ne želi u Inface
    invest prevaru.

 • D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  Drugari u grupi za oglase Inface invest group
  Neko iz Severne Makedonije predlaže da
  svi kompaniji pomognu sa 10 dolara! Haha
  Kaže to da bi nam krenuli projekti. A jedna zagrižena Inface ovca kaže da nema ni za treću ratu!!!! Nema 100$ dolara za samu sebe a ni 10 za firmu. Ja ću da kopiram onaj prošenje za ovu stranicu. Makedonac još kaže pisao kolega na Sft predlog i dobio samo par komentara i lajkove.
  Hahaha pa šta je on očekivao 2 miliona dolara ?
  Dobro je i lajk dobio hahaha. Da se skupi po 10$
  Genijalno !

  • N
   No papak

   Tako je vaš gazda pokušao sa donacijama,pa znamo kako je uspješno završio…ha,ha

   • D
    Djeksi(mlm_lopovi)

    U pitanju je prevod knjige o Mlm uticaju
    i to pogubnom. Prevešćemo je nekad.
    Možda nadješ i svoj slučaj !

 • N
  No papak

  Evo čekamo godinama ,a samo odgađate….Šta misliš ko će prije izaći ..???
  Vaša prevedena knjiga za koju vlada neviđeno interesovanje ili Webshop od Inface…..
  Doduše takvi će uvijek imati izgovore za odgađanje ……

  • D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Mi možemo sutra da odemo i platimo tah
   prevod. Inface ne može ni sutra ni nikad da
   napreduje jer ‘franašizeri’ nemaju za sopstvenu ratu.
   Haha kažu da se pomogne sistemu. Haha prosjaci, gde su vam investitori?

   • N
    No papak

    Možemo sutra prevesti knjigu ali nećemo , uživamo i volimo da obmanjujemo čitaoce godinama….pošteno…

 • N
  No papak

  Auuu,praščići danas proglašavaju dan žalosti…..
  Inface registrovan i u HR, ide još jedan support…. i to u EU…
  SftoYou pušta besplatno pristupanje,ali normalno bez zarade….
  Obećani Interviju će biti urađen 03.07 sa vlasnicima i liderima….
  Nova aplikacija za SFT21 sa novim opcijama i funkcijama,uz nove dodatke i na SftoYou….
  E sad moji trolovi dobro smislite kako da popljujete,da argumentima prikažete propadanje …..
  A ja odoh malo do Neuma da vidim da li kinezi zabušavaju dok prave Pelješki most, a vi se koprcajte u blatu jer jedino se tu sigurno osjećate jer na bolje i niste naučili….

  • M
   Mile

   „Obećani Interviju će biti urađen 03.07 sa vlasnicima i liderima….“

   Pazi napisa čovek obećani interviju sa vlasnicima i liderima, pa još i četiri tačkice iza!

   To će čudo da napravi na biznis nebu Srbije i regiona. To donosi nove opcije, a bogami i funkcije.
   Pa još kad ubaciš „SFT21“ i „SftoYou“, neke jako ozbilje kripto skraćenice, koje samo visoko posvećeni mogu da znaju šta su.
   E, onda si stvarno argumentima potopio svaku diskusiju! Bravoooo!!!

   • D
    Djeksi(mlm_lopovi)

    Hahahaha besplatne članove jurite 🙂 .
    Jel ste vi to oteli posao agenciji Fortuna posao?
    Papak neće ljudi ni besplatno kod vas!!!!!!!!!
    Razumeš vi mu dodjete kao online sekta !
    A sa kim da se tamo čovek čuje i dopisuje?
    Uostalom Papak ti ako imaš tamo nalog ti
    zapravo četuješ :):):) . Pitam se da li to znači
    da je da vaša mreža četnička :))))))) ?
    Ne bi se ja ipak dopisivao sa Mladenom
    on je isteran iz milicije . Eventualno da pitamo
    onu osobu koja nema za treću ratu
    kako je to genijalan sistem a ona nema
    da uplati ratu za franšizu?
    Milioni,Nutela,avioni a ovamo ni za Alloro
    kiflice iz Aman-a.

 • D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  Čitaj narode dragi genijalne predloge i još ludje komentare iz štaba Inface propasti. Akcenat stavljam na onaj deo : POTENCIRANO OD STRANE SUVLASNIKA DA NAM TREBAJU DA NAM TREBAJU FINANSIJE TO JEST PARE.
  17. јун у 04:34 ·
  Pozdrav svima,hteo bih da se nadovezem i da dam punu podrsku kolegi @Vedranu tomic koji je pre neki dan na nasoj sft21 mrezi dao predlog kako da se pomogne kompaniji da sto brze stane na noge i sto pre svi nasi zapoceti projekti vide svetlost dana
  Nazalost predlog je prosao onako neslavno sa par komentara i lajkova sto po meni nije slika svih nas,preko 20 000 clanova
  Posto svi znamo a i u par navrata je to isto potencirano sa starne suvlasnika da nam u ovom trenutku trebaju finansije tojest pare kako bi se sve ubrzalo i sto pre krenuli u „napad“ na ceo svet mislim da sada trebamo da budemo svi kao jedan i da damo punu podrsku ovom sjajnom projektu i kompaniji kako bi konacno balkan pokazao svetu ko smo i za sta smo sposobni
  Nesmemo dozvoliti sto sa nasim „neradom ili neznanjem“ da sve ovo prodje pored nas
  Mislim da period od tri godine je bilo dovoljno vremena da pokazemo sta znamo i umemo.
  Po meni ova strategija sa uclanjavanjem novih clanova i biznis racuni nisu dali dovoljno rezultata i sada je „pravo“vreme da promenimo taktiku i da svi mi fransizeri i starteri damo ko koliko moze i kada se to pomnozi sa brojkom od preko 20 000 clanova dolazimo do „resenja“ i do ono sto svi mi cekamo a to je start svih projekata unutar kompanije i pokretanja svih kotaca i ubrzanje punenje matrice
  Ocekujem da se na ovom postu razvije pozitivna debata sto vise clanova,voleo bih da se cuje misljenje i nasih kreatora Zoran Lazarevic i Mladen Pejić i da sto vise ljudi da pridones a mozda i jos bolji predlog.
  HIT DOPUNA IZ KOMENTARA : Ja sam uplatila II i III ratu, nemam ništa protiv da uplatim 10$, ali takva mogućnost ne postoji. Sistem nam to ne dozvoljava, mogu samo da uplatim IV ratu koja iznosi 100$, ali na žalost ja taj novac nemam.

 • D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  Veliki pozdrav za sve blogere od Djeksija 🙂 3:01 kreće luudiloo prava stvar i prava ‘odora’ i gas do daske ;))))))
  UMREĆU RAĐE AL’ NEĆU DA MOLIM se lepo orilo u ovoj hali u onom ludom vremenu 😀 .
  https://www.youtube.com/watch?v=pGJapxnCSNk ДОМИНИРАМО ДО ДАСКЕ !!!!

 • A
  Antiprevarant

  Inface group?Pa jer to jos uvek postoji?
  papak?Jos uvek rovari i leci komplekse,sad je postao jos aktivniji ovde jer ni onih 50 eur od Ly vise ne moe da zaradi.Ne bi me cudilo da ko Inface stavi da mu svako uplati ko kolko moze da bi preziveo.Nije lako njemu sa takvim mozgom.Kako Mile rece nalupa nesto samo da bi njegova bila posledjna.Ali sve u svemu prava slika i prilika prosecnog MLM asa ili sektasa,glup,bezobrazan i zao 🙂

  • D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Šta kažeš Anti na ovo što sam stavio da se čita?
   Potenciraju uplate jer im trebaju pare 😉 .

   • P
    Paja

    Ala ste se nalupetali hahahaha💪🌎SFT21
    IFIG.
    UZIVAJTE!

    • D
     Djeksi(mlm_lopovi)

     Nalupetale se gazde ali kod ovog Makedonca
     i kog tog Vedrana 🤝. Trebaju vam paree 🙆‍♂️ .

 • m
  milica

  pusti snovi sft21 i sftyou..kada se otvori mreza svi ce da nagrnu i tek ce se onda popunjavati pozicije…svi ce imati zaradu..jako lijepi snovi…ako se ovako nastavi popunjavanje,i mladen i zoki ce ce zatvoriti firmu..mozda je jos nesrecni kruljac da prodaje budalastine,jer ce mu faliti novca..sad uvaljuje metode hipnoticke ubjedjivanja…hahaha…uzas!!!Kad pomislim da nema vise,oni se jave i sebe sve dublje zakopaju…Monti Pajton cirkus

  • D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Hahaha ko će da im dođe bre? Traže slike
   dokumenata 😁😁😁😁 . Ima mesec dva kad su
   apelovali da se priključe svi prijatelji članova.
   Neće niko da im dođe 😁😁😁😁 svesni su oni toga. Bolje poslasticu od podsmevanja na tužne
   apele nismo mogli da dobijemo .

 • M
  Mile

  Pitam se, pitam koliko će vremena proći da Facebook stranica Inface Invest Group kao poslednju objavu ima sličan tekst?

  https://www.facebook.com/onecoinkriptovalutasrbija/

  • D
   Djeksi

   Vrlooo brzooooo 🤫 . Samo pratimo stanje
   smejemo se naivnima i čekamo kraaj.
   Videćemo onda ko je bio u pravu 🤭🤭🤭.
   Od sad ću biti potpisan samo kao Djeksi .

 • N
  Nikola

  Moj Konjarnik ima duplo vise stanovnika nego oni clanova iz celog sveta za “dve godine rada“.
  Da li znate ko je “bio“ Mladen Pejic, policajac, koji je bio hapsen. Kako kazu, vuk dlaku menja, ali cud …jel tako? 🙂
  Da li znate da sam poprilicno napljuvan bio kada sam pitao zasto neki clanovi ne mogu da se maknu dve godine sa mesta, sta je sa matricom, uplatama-isplatama?
  Da li znate od cijih para je kupljen Bmw, Audi, yugo, sta li vec voze…
  Da li znate od cijih novaca su se selili i opremali vrlo luksuznim namestajem svoje nove, sve vece i vece, prostorije….
  O “supportu“, kadrovima, pismenosti njihovoj, ljubaznosti…ne bih da trosim rijeci

  • AntiMLMSrbija

   Sigurno nije od ličnog novca Pejića, Kruljca ili Lazarevića.
   Kao i kod svih sličnih prevara poput ove, sve je to narod „pozlatio“.

  • D
   Djeksi

   Nikolice brate daj opiši malo tu situaciju.
   Kako usijane glave odbijaju da vide istinu.
   35 kuna je ulaz na sledeći seminar.
   30 osoba je maksimalan kapacitet.
   Hahaha doćiće im 0 😂😂 .
   Ne znam brat Antiprevarant koju prognozu
   daje ? U kom periodu im kreću zadnji trzaji?
   On uvek pogodi trajanje i završetak ovakvih
   prevara.

 • N
  No papak

  Čekamo da se Antiprevarant izjasni, njemu najviše vjerujem…..

  • D
   Djeksi

   Antiprevarant je tebe i tvog drugara J.J.J – a
   demontirao na delove. Stručno i matematički je
   uspeo da vam objasni ko ste i gde ste. Kako ti je
   Papak sad u Inface prevari? Jel puniš matricu?
   Kako je pisala neka kojoj su oprali pamet : Promovisaću Inface da prestane glad i jad u svetu😆😆😆 . Od svih pretnji nama stigli smo do vaših poziva za učlanjenje svih ljudi koje poznaju ‘franšizeri’ . Hajde Papak malo da maštamo. Hoće biti nivo broj 2 od edukacione akademije?

   • N
    No papak

    Demontirao si ti ovaj blogić i samog autora istog,a najbolji je pokazatelj da čovjek na svom yt kanalu
    ima više dislajkova nego lajkova,a na samom fb profilu jedva 100 pratilaca….

    • M
     Mile

     Ovaj blog već godinama služi kao mesto provere za sve one kojima šarlatani puni lepih priča pokušavaju da prodaju bajke o brzoj, lakoj i velikoj zaradi.

     Svako ko imalo pretraži Internet vrlo brzo dođe ovde, a tu ima dovoljno informacija o muljatorima svih fela, koji se pojavljuju pod različitim imenima zaogrnutim plaštom MLM-a.

     Pozdane i neutralne informacije su velika prepreka za prevarante.

     Blog može da ima i jednog pratioca ili hiljade dislajkova, ali pošto ga Google izlistava visoko, blog će uvek biti neugodan kamen u prevarantskoj komotnoj cipeli.

     • N
      No papak

      Tako je Mile ,povedete sa 1-0,pa onda izgubite utakmicu….
      https://sftoyou.infaceinvestgroup.com/blog/Tombe/214
      Ovo je dokaz da ipak ljudi vjeruju liderima a ne anonimnim trolovima…
      I kao što vidite na SFToYou svi članovi mogu da pišu blogove besplatno i o onome što žele…

     • AntiMLMSrbija

      Plodan neki pisac / bloger. Samo jedan tekst i kao kvazi neko raskrinkavanje. Gledajući skorašnji Kruljčev video o trolovima i sad ovaj tekst, rekao bi da u inface nekog gadno svrbi i nervira ovaj tako „demontiran“ blog.
      Probaj ponovo papče.

 • N
  No papak

  Obično se ne javljaš, a čim se javljaš znamo da da te zabolilo…Boli te što nisu pobjegli s parama,boli te što se javljaju ljudi sa imenom i prezimenom i raskrinkavaju internet ratnike ,boli te što nemaš ni jedno ime osobe kome nisu vraćene pare…boli te 176 pratilaca za 8 godina yt kanala…i na kraju kad kad sve sagledam žao mi je tvog vremena i troškova a rezultata nula….

  • AntiMLMSrbija

   Tako je, mnogo me je „zabolelo“ 😀
   A koliko će tek druge da boli saznamo ćemo za godinu do dve 🙂

 • A
  Antiprevarant

  hej Papcino,posto se ti najvise ovde oglasavas znaci da tebe najvise boli 🙂 hahahaha
  Sto se tice Inface to je vec propala stvar,oni se sad samo vuku ko sto je i SC net,odrze neki seminarcic i maznu neku sitnu lovu.To moze da traje jos god dve i to je to.
  Ipak nisu oni Ly da mogu da vuku za nos svoje ovce ko ovog papka.Izgleda da nisu pronasli toliku ovcu jos hahaha

  • N
   No papak

   Da bog da me ovi iz Ly dok sam živ ovako vuku za nos…redovno…sa nula uloga…svaki mjesec….
   A Inface čekam kriptovalutu a do tad se šprdam sa mozgovima koji misle da će neko kukati zbog 30$ i ako teoretski može sve propasti…Mogu zamisliti kolike su to glavurde kad im je dolar tako velik…Evo i ja prognoziram da će prevod sveske za 1-2 godine pd uslovom da gazda ne pobjegne sa donacijama…

 • r
  roki

  O kakvih ti 30 dolara pricas Papak? Da bi video neku imaginarnu lovu u ovom prevaranstkom sistemu ili moras da uplatis 1955 dolara ili da uvuces dovoljno ljudi da bi dobio besplatno fransizu. To i sami vlasnici kazu. Tih 30 dolara je samo navlakusa da bi ljude uveo kao besplatno ali da bi ti isti ljudi videli kao neku priliku u ovom sistemu ipak moraju da uplate punu fransizu ili da dovedu veliki broj ljudi koji ce kroz bonuse ispuniti tih 1955 dolara Ne zna se koji je gori nacin. Da puknes svoju lovu ili da zamajavas i lazes ljude i prodajes im laznu pricu. Sve u svemu od inface nema nista. Niko ko je dao svoju lovu 1955 dolara nece dobiti cak ni povrat tih para. Pricamo o obicnim ljudima a ne o ovim takozvanim liderima u Inface prevari.

  • N
   No papak

   Hajde ti opet pogledaj jedan video pa onda komentariši da se ne provaljuješ…..E zbog ovakvih mozgova ja se volim šprdati na ovom blogiću….Obožavam ovakve stručnjake….

 • r
  roki

  pogledao sam sve video priloge od inface grupe i na svakom sam se slatko smejao kako pale narod. Kad sam tako veliki strucnjak, pa ajde mi ti objasni kako mislis da od 30 dolara koje si platio mozes da zaradis neke pare u inface a da nisi na kraju uplatio svih 1955 dolara ili da nisi uvukao dovoljan broj ljudi da bi dobio tu fransizu besplatno. Mislim mene zabole ona stvar da li ces mi objasniti ili neces ali tebi je u interesu da me ubedis da udjem u sistem…potrudi se malo…objasni mi…mozda i uplatim fransizu pa ti .Zoki i Mladen budu bili zahvalni a i ti ces dobiti veliki bonus sto si me uvukao….hahahhahah

  • N
   No papak

   Kao što je više puta napomenuto takvi kao ti i ne treba da ulaze u Inface pošto očigledno i što pogledaju ne razumiju…
   Evo radi drugih koji čitaju….
   Npr ako neko registruje mene i ovog rokija recimo danas i ja uložim 30$ a roki 1955$ koja je razlika…???
   Ja imam obavezu reg. jednog -roki ne mora nikog…
   Otprilike sljedeće 2-3 god kako se bude matrica popunjavala dobijaćemo članove i ja i on iz čitavog svijeta koje mi niti znamo niti poznajemo…
   Kako se matrica popunjava dobijamo zaradu obojica ,sa tom razlikom da moja zarada ide na otplatu franšize ,a roki tu zaradu dobija na svoj račun i može ih podići dok ja to ne mogu dok ne otplatim tih 1955$ koliko košta puna franšiza…
   U isto vrijeme ćemo popuniti matricu i ja i on i tek tada ćemo dobijati 1000$ obojica….
   Znači potpisivanjem ugovora sa Inface ja se obavezujem otplatiti 1955$ od ZARADE a ne iz svog džepa…

 • D
  Djeksi

  Haha takvi kao Roki nisu potrebni?
  Pitam se što? Papak a zašto gazde kažu da im trebaju pare svojim liderima?

  • N
   No papak

   Kojoj firmi danas ne trebaju pare…Šta si ti mislio da ovi programeri i support rade besplatno…ha,ha

 • r
  roki

  Papak, mnogo se pravis naivan….
  Lepo ti kazem, vecina ce morati uplatiti tih 1955 dolara jer vecina nece moci da privuce dovoljan broj ljudi da bi isplatili tih 1955 dolara….Papak stvarno si mnogo lud

  • N
   No papak

   Zato vas mnogi ignorišu na ovom blogiću jer vi uporno pokušavate da prikažete sistem onako kako ga vi vidite(isto kao da ga je antiprevarant napravio a ne Zoki)…Zato se niko od ovih 25000 članova ne oglašava ovdje jer vide da je ignorisanje najbolje i rasprava sa ograničenim ljudima besmislena…..

   • D
    Djeksi

    Papak a zbog čega za 2,5 godine imate
    samo 25000? Ima više članova ‘verska zajednica’
    Crkva Isusa Hrista – poslednji dani
    nego vas iz Inface-a 😅😅😅😅.
    Papak šta treba da učinite da dođete na
    broj od 100 000 ?

    • N
     No papak

     A za tolike godine skupili 4-5 prašćića……ha,ha

     • D
      Djeksi

      Citat iz novina ‘Alo’ : Mnogi mormoni rade kao misionari u mladosti i imaju izražen volonterski duh. Prema procenama, mormona danas ima blizu 15 miliona
      u celom svetu . Hahahah Papak
      više ljudi ima ‘verska zajednica’ nego vi.
      Pogledao sam od Kruljca Krelca video
      o trolovima. Koja zavist beda tuga i bes
      izbijaju iz njega jer nikom nije prodao
      svoje načine ‘prodaje’. Pa ko bi hteo
      da mu Toma prosjak Pogača bezdinarević
      I ovaj Krele sa žmuljavim očima predaju
      bilo šta predaju? Uvek se setim kad je Pogača
      prosio za crep 😀😃😀. Na blogu se svi
      sitimo uživamo i kreveljimo vašem prosjačenju.
      Haha 30 dolara za penziju od 1000 dolara.

 • D
  Djeksi

  Opaaaa , počeli su i drugi da analiziraju poslovanje
  Inface invest group prevare.
  Kako ide ona pesma : Za čas planem i poludim 🎰
  https://izarada.com/recenzije/inface-invest-group-recenzija/
  Čitaj narode 😉

  • N
   No papak

   Povećao se broj praščića na 6 i odma slavlje…..ha,ha

   • D
    Djeksi

    Žao mi te Papak.
    Ti si otužno isfrustrirano biće.
    Ranjeni orao bez gnezda i društva.
    Čovek bez adrese,doma i mirnog sna.
    Dolaziš ovde lupaš gluposti i snivaš milione.
    Prevario te Lajones,milicija iz Sremsko – Baranjske
    oblasti ti je oduzela davno ćurke.
    Upleo si se sa ovima sad.
    Stavi prst na čelo i zapitaj se gde si
    i koliko godina imaš?
    I ovo za ćurke si sam napisao ovde
    pre oko 3 godine.
    Zanima me kako ti izgleda kuća,soba
    i najbolji prijatelj? Slaviš li nekad nešto?
    Imaš li fiksni telefon još uvek i gde ti je
    selo odakle vučeš poreklo? Da li se setiš
    detinjstva? Da li si postao ono što si želeo?
    Toliko od mene a ti daj samo par odgovora
    Čisto da vidimo ko je ovde čovek a ko zver!

 • N
  No papak

  Internet trolovi po zadatku ili slobodnoj volji postali su svakodnevnica. Sve ih je više, a psiholozi su našli način kako se braniti od njih. Oni su ustvari, jako tužni ljudi.Psiholozi upozoravaju da ne hranite trolove,ali eto ja im bacim pomalo hrane da bi opstali na ovom blogiću.

  Jedna od definicija osobe koja nosi epitet trola kaže da ta osoba jednostavno ne može biti zadovoljna tuđim uspjehom. Trol je jednostavno nezadovoljan i ne voli. To mu je opredjeljenje. On se vrlo često ni u šta ne razumije do te mjere da nudi rješenje, ali zato kritikuje, a nerjetko i vrijeđa i podsmjeva se.
  I zapamtite: Iza svakog uspjeha čuči i određeni broj hejtera.,a to je dobra stvar za mnoge firme,jer kad bi sve na netu bilo u superlativu to bi prvom meni bilo neprirodno i vještački.Trolovi podstiču ljude na dodatna istraživanja bilo o čemu da se radi.Kada kupujete telefon uvijek ćete naći na negativne komentare bilo koji da je u pitanju i naravno to će vas zaintrigirati da bolje istražite i na kraju donesete svoju odluku….
  I na kraju poruka za Inface.Vi niste odgovorni za njihovu mržnju.Trolovi ne mrze vas nego sami sebe…

  • D
   Djeksi

   Jedini trol ovde si ti .
   Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje.
   Mi smo pravi realni i stvarni ljudi.
   Kritično mišljenje nije obavezujuće.

 • D
  Djeksi

  Manje od 5 zaposlenih,manje od 100€ prihoda
  hahahah . Hajde sad da dođe Đomla osuđivani
  milicioner ili neki od onih što su nas psovali i pretili nam. Neće doći niko ovde jer čak i nepismen čovek
  vidi da nešto tu ne odgovara istini. Ne znam dal još
  na Kupujem-Prodajem nude ‘franšizu’ 😂😄😄😄.
  25000 ljudi podeliti na 30 meseci poslovnja ovih biznis-menova i sve će vam biti jasno.
  Nisam ljubitelj sekti tj ‘verskih organizacija’ po novom nazivu ali bre braćo više ima Mormona,Jehovinih svedoka i udruženja penzionera
  na teritoriji Srbije(sa Ap KiM) nego članova Inface invest grupe 😀.

 • D
  Djeksi

  Znači li ovo manje od 5 zaposlenih da neki
  od radnika čuvenog ‘Supporta’ rade na crno 😄😄😄 ? Koliko to ima radnika preduzeće Inface ?
  Koliko radnika ima u Supportu? Kako do penzije od
  1000 dolara ako ova ‘firma’ ne uplaćuje staž svim zaposlenima? Zašto je mene ovde vređao Mlađo
  i odbio da zaposli makar kao fizičke radnike borce
  bivše vojske Krajine? A hvalio se da ima posla u Labinu ???? Gde su izvesni Jadran i Papak koji
  su me prozivali za ličnu kartu odnosno izbegličku legitamaciju? Kuda odlazi novac na koje račune i u čije dzepove??? Ako preduzeće ima manje od 5 zaposlenih?? Hiljadu pitanja a nema odgovora.

 • N
  No papak

  Imaš adresu pa sve tamo možeš da pitaš,jer na ovom blogiću ne dolaze članovi Infacea…

  • D
   Djeksi

   Pitam tebe jer si valjda i ti član.
   Pitam se samo gde je sad komentator
   Covid ili Jadran?

   • N
    No papak

    Ja sam samo simpatizer,a izgleda da je 25000 članova prihvatilo Kruljćevu sugestiju da ne hrane praščiće….

 • r
  roki

  Ti nisi simpatizer, ti si bot. Koji simpatizer brani neku kompaniju a nije ulozio ni jedan euro u tu kompaniju. Ajde druze, prvo ulozi u punu fransizu od 1955 dolara pa onda ti skidam kapu. Ali mali mukica izgleda da nema muda jer ne veruje u ovo cudo.

  • D
   Djeksi

   Pocela konverzija u nepostojeću valutu 😁😁.
   37,5 Stf je valjda 30 dolara. Haha,daš 2700 dinara
   ni za šta 😆.

 • N
  No papak

  Zašto podržavam Inface..???
  Zato što postoje jako ograničeni mozgovi koji seru po ideji i viziji nekih ljudi koji pokušavaju napraviti nešto što će možda pomoći običnom čovjeku da bolje živi.. Takvi praščići ne vide najveću ponzi šemu na planeti koju radi SAD sa štampanjem dolara iz zraka da bi 1% ljudi bilo još bogatije a radnička klasa što zaduženija..Za praščiće je 30$ svakako preveliki rizik…u tako bijednim životima…

 • s
  saša

  Poremećaj ličnosti, Narcistična ličnost
  Osnovna karakteristika ovog tipa poremećaja je uvećano osećanje samouvažavanja i jedinstvenosti. („Zaljubljenost u samog sebe“ – neki autori ovaj poremecaj ubrajaju u seksualne inverzije; nagon okrenut ka samom sebi). Vrednost sopstvene ličnosti se nerealno naglašava. Izražena je egocentričnost. Česte su preokupacije i fantazije o neograničenom uspehu, o uvećanim sposobnostima o superiornosti velikoj moći, lepoti, inteligenciji ili idealizovanoj ljubavi. Ove fantazlje često zamenjuju insuficijentnu realnost i ambicije koje ne mogu biti ispunjene.
  Narcistična ličnost stalno traži pažnju, pohvalu i divljenje. Veću pažnju obraća na formu, nego na suštinu. Osećanje samouvažavanja je ponekad krhko i oscilirajuce. Osoba je zaokupljena naročito utiskom koji je ostavila na okolinu. Veruje da je on specijalan i jedinstven i da njegovi specijalni i jedinstveni problemi mogu da budu shvaceni samo od drugih specijalnih ličnosti ili osoba „visokog statusa“
  Na kritiku i poraz često reaguje sa hladnoćom, indiferentnošću, osećanjem srdžbe, lnfenornosti, stida ili poniznosti. Često je prisutna i nesposobnost empatije – narcistična ličnost je nesposobna da prepozna i doživi kako se drugi osećaju i koje su im potrebe. Isto tako, očekuje određene privilegije bez recipročnih ustupaka. Ponaša se arogantno, spremna je da upotrebljava druge ličnosti za zadovoljenje svojih zelja i često traži automatsko zadovoljenje očekivanja. U ljubavnom životu često je pnsutna ideja: onoga dana kada sam počeo da volim sebe začela se najdivnija ljubavna idila na svetu, što jasno ukazuje na insuficijentnost recipročnoe lIjubavnog odnosa.
  Interpersonalni odnos oscilira između naglašene idealizacije i potpunog nipodaštavanja. Česte su depresivne krize (samopoštovanje je ipak fragilno) Moguce su i preokupacije fizičkim simptomima, a neostvarena ličnost (neostvareno idealno ja) i neodgovorno ponašanje se „olakšavaju“ racionalizacijama i naglašenim laganjem samoga sebe i okoline“ (zbog prisutnih, a nerealizovanih ambicija).

  Izvor: J. Marić, Psihijatrija, beograd 1995., str 213

 • D
  Djeksi

  Hoćemo li kod Hlebarnika na seminar
  koji drži u Žarkovu i traži 10€ za ulaz ?
  Gospoda Zagrebačka drže u Bg seminar.
  Haha kažu sala prima 150 ljudi.
  Svadba može da se pravi !
  A biće ih ukupno 12 🙂 .
  Skup bre taj ulaz,mora da se skuplja još
  love za crep 🙂 .

  • N
   No papak

   Biće snimak prezentacije, da vidimo koliko ste bitni….i vaše prognoze….

 • M
  Mile

  Na ovoj stranici nema, niti će biti članova tog prevarantskog udruženja.

  Dovoljan im je problem, i to veliki, to što se na Google pretrazi po pojmu „inface invest group“ na prvoj stranici (peto mesto) nalazi ovaj blog.

  Ne žele da dodatno popularišu ovaj blog, a i nemaju šta da kažu. Sve njihove baljezgarije, izmišljotine i slično su već elaborirane na ovom mestu.

  • N
   No papak

   SFToYoo već 1.5 mil postova, a samo jedna grupa pod imenom Kings & Queens ima više pregleda za 2 mjeseca nego ovaj blogić od nastanka….uživajte ….

   • D
    Djeksi

    Papak vise ima Jehovinih svedoka nego vas.
    Pitam se što vam od 80 mesta sali uvek
    dođe 10 ljudi 😂 i to istih !
    Kad bi Inface bio prilika veka
    nestao bi i pio fond i imali bi upise
    na svaki sekund za ove 2,5 god .

    • M
     Mile

     Ne bih ja baš direktno poredio Jehovine svedoke i Inface Invest prevaru.

     U sektama imaš tri grupe ljudi: verujuće, zavedene/očajne i barabe

     U Inface Invest prevari imaš samo dve: prevarene i hohštaplere

     • D
      Djeksi

      Mile legendo 🙂 . Slažem se sa tobom.
      U Inface prevari veruju da suzbijaju
      glad jad i ratove. Njihov kvazi lider
      je to isekao iz nekog četa sa članom
      😂. Nije mi samo jasno zašto bre
      niko ne hrli u Inface?
      Najluđi su kad prete da će ugasiti
      ulaz sa 30$. Hahaha tek onda ih
      ne bi bilo na mapi 😂.

 • m
  milica

  Najsmjesnije kada Mladen Pejic pita koliko si direktnih uveo..Druze,rekli ste samo jednog je dovoljno….Ako ovako nastave mozda ce clanovi poceti zaradjivati 2085 a mozda ni tada…A Zoran lazic prijeti da ce zakljucati mrezu..hahahaha..oni stvarno nisu normalni….Ako ste ocekivali 200.000 clanova za pola godine a to vam se izjalovio,valjda imate planove za drugi scenario…ne zavisite od uplata clanarina..ili mozda zavisite pa je sve stalo…Meni je zao one jadne penzionere koji ocekuju neku upaltu pored svojih bijednih penzija…A mladen i zoran ih drze u zabludi,dok ne umru….TUGA..TO JE PRAVI KRIMINAL

  • N
   No papak

   Smiješno je tebi i ovoj armiji tvojih drugara što možete sastaviti jedan hokejaški tim( i to bez rezervi) koliko vas ima…Pa logično je ako svi samo uključe po jednog novog da će se matrica sporije puniti nego kad svako uključuje više ljudi,a samim tim je logično duže vrijeme čekanja za tih 1000$…A pošto kod takvih ne postoji logika kako se svakodnevno dobijaju novi karijerni statusi kad po vašem nema novih uključenja…
   Nego Milice ovdje pokazuješ totalno ne razumijevanje Inface tako da je za tebe i tvoje saigrače najbolje da se uhvatiš motike., a motikom si mogla čuda napraviti…..

 • A
  Antiprevarant

  meni ovaj Papak od pocetka sluzi samo za sprdnju.Ne ocekujete on njega valjda neku pametnu rec da kaze?Sve sto kaze je toliko irelevantno i priglupo da cak ni komentar nije potreban.On je karikatura sam za sebe.Do sada je izgovorio toliko protivrecnosti da vise ni on sam ne moze da pohvata sta je pricao a sta ne.Da je on neko ko se razume u te MLM ove i zna da se mogu uzeti pare ne bi godinama zaradjivao 50 evra od Ly vec bi uzimao bar 50 000 evra.To je jedan jadni,promaseni i kako Sasa rece narcisoidni psiho slucaj koji toga nije svestan.On uziva da ovde ako kazes da Sunce izlazi na istoku on ce reci da izlazi na zapadu samo da bi bio protiv.Jedino zasta valja ovaj papcic je zajebancija.Osoba sa mnogo kompleksa koja misli da nesto zna a nema pojma ni o cemu.Zato se ja divim njemu,nije lako ni biti toliko glup,to su valjda neki posebni potezi univerzuma 🙂

 • N
  No papak

  Čim vidiš da malim slovom počinje rečenicu odmah ti mora biti jasno o kakvom se stručnjaku radi…
  Naš slabo pismeni ,inače po zvanju samouki IT stručnjak sa enormnim primanjima u slobodno vrijeme se bavi proučavanjem MLM sistema i poslije njegovih zaključaka svakom od njih slijedi gašenje i momentalno bilo ko pročita njegovo stručno mišljenje taj sigurno zna da se više niko nikada učlaniti neće bilo da se radi o Inface ili nekoj drugoj kompaniji…Kad čitam ova vaša razmišljanja uvijek se sjetim kako je jedan MATE RIMAC bio prije 10 god hejtovan ,napadan kao prevarant ,ublehaš, šupljator ,a samim tim i odbijan od mnogih investitora,ali je čovjek svojom vizijom pobjedio sve….

 • A
  Antiprevarant

  znam da ces na svaki moj komentar da das odgovor.Bolje ni ne ocekujem od tebe.Pocinjem pisanje malim slovom jel mi se moze a posto nemas nikakav argument uhvatio si se za svoj mali jel? hahahahaha

  • D
   Djeksi

   Ja sam za akciju da zovemo onog
   mučenika gospodina Pogaču koji
   uredno očekuje uplate za seminar
   na koji mu niko neće doći i da ga pitamo
   da nam proda 4 uplatnice za 20 € .
   To bi bila akcija veka. Ulazimo na seminar
   Zvezda,dva Antija i Djeksi i tamo smo jedini gosti.
   To bi bio hit snimak 🙂

 • r
  roki

  Kako se Inface osigurao od buduce inflacije u dolarima? Dolari se besomucno stampaju i samo zamislite sta ce vredeti za par godina? Sta ce znaciti 1000 dolara kroz nekoliko godina? Na to nisu mislili….to je pitanje ko je bi im postavio na seminaru ali jebiga, puno mi je da dajem 10 eura za ulaznicu. A kad ih to pitam preko yotubue snimaka, naravno da mi izbrisu komentar. Jadnici

  • N
   No papak

   Nemoj da brineš Inface je prešao na EUR…ima 10 dana…

   • r
    roki

    A euro se ne stampa i nema inflacije? Bilo koja fiat valuta gubi vrednost

    • N
     No papak

     Ispravno roki, tačnije na SFT coin čija je vrijednost 1 EUR….

 • K
  Koja

  Zdravo svima,
  Kao neko ko se bavi programiranjem i radi u IT sektoru banke smatram za sebe da sam jako kompetentan da ovakve stvari komentarisem.
  Pratim ovu stvar vec nekih 2 godine i 3, 4 meseca, pa bih izneo neko svoje objektivno misljenje i vidjenje o svemu, prvenstveno jer smatram da sam sagledao i protumacio sve sto se ima sagledati i protumaciti. 
  Apsolutno cu zanemariti bilo kakve price, teorije itd, vec cu sve preci iskljucivo argumentovano, matematicki precizno i pravno, naravno, na kraju cu izneti i subjektivno misljenje o svemu. 

  Da li je offshore firma problem ?
  Ne, naprotiv, dokle god znate prave vlasnike, dokumenta inface sam video na internetu, offshore sluzi iskljucivo kao sredstvo za izbegavanje poreza iz kojeg god to razloga.
  Offshore je obicno problem jer niko nije duzan da kaze ko su vlasnici, sto u ovom predmetu nije slucaj.

  Da li je proslost vlasnika problem ?
  Ovo je vise za subjektivno misljenje, objektivno smatram da bi daleko vise uradili da su vlasnici ostali sakriveni i sve prepustili drugima. Ipak u svetu postoje rehabilitovani narkomani i zatvorenici povratnici.

  Kradja identiteta ?
  Ukoliko bilo ko u to sumnja, postoji anonimna prijava VTK ili GDPR, oni ce izvrsiti reviziju.
  Uostalom biometrijski podaci se ne mogu ukrasti na nacin koji oni sprovode, pa je u pitanju eventualna kradja email adrese.
  Ime i prezime ne uzimam kao paritet jer postoji Petar Petrovic pa mnogi to koriste za primer u opisivanju ili prikazu necega.

  MLM tj piramidalna prodaja ili ponzi ?
  Ova kompanija je nasla nacin da se krece izmedju svega i ostane u okviru zakona. Zasto ?
  MLM je marketing strategija gde firme ne placaju direktno svoju radnu snagu vec kroz dva modela. Ova kompanija je to zaobisla upravo modifikacijom piramide, okretanjem iste nisu nista uradili, ali reciprocitetom i upumpavanjem takozvane pozicije o njihovom trosku je sjajno, zatim, raspodela je sjajna, svima je podele, radili neradili, niske cene paketa, sa povracajem, dok realno kompaniji u najgorem slucaju po njihovoj racunici ostane
  30 – (10*5%) = 30 – 15 = 15, i tu se podeli sponzorima jos 7.5, ostane im 7.5…pricamo o najgorem slucaju. Uostalom toliko javnih podataka sami odradite matematiku.
  Ponzi ?
  Kriptovalute su najveca ponzi sema samo eto bolje prolaze pod nekim okriljem decentralizovano, volatilno i kao javna berza….
  Ova kompanija ne obecava brze cifre vec velike kroz dug period i opet taj povracaj novca koji ih skida sa ponzi automatski.

  Proizvod ?
  Ukoliko sagledamo realno i objektivno, njihov proizvod jeste ta drustvena mreza, videh ovde da neko pominje sajt gde su kupili samu osnovu, verujte nije ni malo lako uskladiti takve stvari da rade sa custom aplikacijama, takodje vidim da je njihova presla u custom, verovatno je iskorisceno gotovo resenje kao odskocna daska, sto se danas jako puno radi verujte.
  Javni blogovi, e-commerce, ima materijala.
  Elem ukoliko bi uradili sve ono sto sam cuo po videima i obracanjima, ovo bi mogla biti neka iole nova prica poput blokchain-a kada se pojavio, zaradjivanje ce postajati sve teze i na kraju skoro nemoguce ali ce dosta ljudi koji vec poseduju nalog zaraditi, neki su sa btc zaradili 80 para, a neki 80 miliona cisto kao reper.

  Nego da predjemo na subjektivno misljenje, naravno, argumentovano.
  Kada bi ova kompanija imala ceo ekosistem koji najavljuje, verujte mi, 30$ vam i ne bi bilo bacenih, vec ekvivalentno orocenoj stednji mozda cak i bolje, da se razumemo nema goreg sistema od bankarskog ma kakvih piramida i ponzija na svetu izmislili.
  Kompanija je sebe upropastila ovim modelom binarnog stabla, inace ideja ekosistema je zadivljujuca.
  Kad smo vec kod binarnog stabla, videh da je zovu binarna matrica, uf al se slatko ismejah, jos kad rece Ajnstajnov izum, dobro ne pukoh, toliko drskosti da se barem ne proguglaju Ajnstajnovi radovi, a pozvati se na ime, uf.
  Prvo binarno je glupo objasnjavati, matrice su skupovi koji postoje koliko i matematika, blago menjajuci svoj oblik i primenu kroz vekove.
  Sto bi reko balkanski spijun, oprostice ti narod sto si glup. (Znam da nije tako vec Djura i tukao)
  Vlasnici su jedno totalno ludilo, uporedjujuci se sa Zuckom i Gatesom, kako oni ne nose uopste skupo i da i oni mogu bas tako, medjutim godinu dana kasnije vidimo jako skupo oblacenje, skupe automobile itd
  Elem svi znamo da moras da izgledas bogato da bi igrao skupo, al nisu im trebale price sa pocetka onda
  U isto to vreme krece to neko rivalstvo sa Zuckom i ostalim velikim madjionicarima 21. Veka. Svaki video skoro pominje se facebook, google, amazon tj sa googlom se ne uporedjuju cak ni amazon i ostali veliki

  Dolazimo do korisnika, skoro na svakih 2, 3 meseca eto ga video kako ce zabraniti koje kakva cuda, opustite se, na kraju dana bez svih proizvoda koje najavljujete, korisnici su vam jedini hleb i reklama
  Takodje u pocetku ide prica registrujte jednog i obezbedite penziju, sad odjednom ne radnici , ovakvi onakvi pod pricom oni misle na njihovo dobro, onda ih pustite, nije svacije dovoljno isto
  Daleko vise oni trose nego sto im kompanija zaradjuje
  Primer: 50€ * 50.000ljudi = 2.500.000€
  Da se razumemo onih par automobila i ode pola miliona plus putovanja, lokali, oprema i gotovo, imaju oni drugih priliva, ne zive oni od svoje kompanije, a drugima nju prodaju

  Da pomenemo i one fantomske pozicije, nisu to fantomske pozicije nego sistemske koliko sam ja razumeo i to jeste njihov proizvod unutar binarnog stabla ali vrednost istih, trenutno, pre cu kupiti stan ili lokal u Nici koji ce mi odmah privredjivati umesto da cekam nesto

  Mogao bih pisati jos satima ali ne ide, neki imamo radno vreme.
  Sve u svemu mislim da iz price koja je mogla biti dobra, egoisticni vlasnici zajedno sa ne skolovanim korisnicima koji im daju vetar u ledja ce samo sve sjebati ili nikada veliko od toga napraviti nece.

  • N
   No papak

   Pčela bi mogla satima da objašnjava muhi kako je med bolji od govana, ali muha to nikad neće razumjeti…..

   • D
    Djeksi

    U Inface počeli da dele članstvo haha .
    Ej poklanjaju 2 ulaza .
    Pojuri narodeeeee 😉

 • r
  roki

  Zoran se zali kako polovina njihovih clanova je uclanilo samo po jednog clana koji naravno vise nije uclanio nikoga…I sad naravno izmisljaju nova pravila…

  • D
   Djeksi

   Haha pa čekaju penziju ljudi 😁😁😁 .
   Tako su obećavali po grupama i na
   Kupujem Prodajem .
   Predrag M. snima klipove o veb šopu
   a kad ga prozivaju u komentarima on se pogubi.
   Ljudi ga pitali kad će šop a on njima:
   A šta vam je to važno 😂😂.
   Inface je definitivno skoro pa krepao.
   Ko bre da im da 10€ za seminar
   kad neće ljudi ni besplatno kod njih !
   Hlebarnik još nije pustio video sa Bg prezentacije.
   Da li znate što? Okačio je u njihovu grupu neki lik
   uživo snimak i bilo ih par samo u prvom redu 😂.
   Hlebarnik nije zaradio pare za gorivo ni do mesta
   Ljube !!!!

   • r
    roki

    Tomislav Pogacic mozda vise i nije u inface….Vidim da sada promovise neki coin…..hahhahaha.O boze koji prevaranti.

    • D
     Djeksi

     Jahaha hahaha Pogačar se nije najeo Inface leba.
     Održao prvu i zadnju prezentaciju i pobegao.
     Daj Roki brate link neki da vidimo kako Hlebarnik
     promoviše coin 😂😂.

 • r
  roki

  Krenula inflacija i u Inface….Vise nije startni paket 30 dolara nego 30 sft coina a jedan vredi 1,1 EUR. Koje ludilo….da ne govorim koliko je cela fransiza sada skuplja. Nije vise 1955 dolara nego 2150 eura….hahahhaha

  • D
   Djeksi

   Zahladnelo lepo ovih dana. A kriza udarila na vrata.
   Mene sad zanima koliko je Hlebarnik zaradioooo
   u Beogradu 🙂 . Živa komedija,putujući cirkussss
   zvani Inface . I onaj tupavi Papak kad dođe pa priča
   o otvaranju kancelarija . Oj ha ha hah čekaju penzioneri 1000 dolara penzije . Samo rokamo braćo ! Rastavljamo bandu na delove. Inface invest
   group je prevara i kraaaj . Hvala Guglu što upućuje
   moguće žrtve na naš blog 😁😁.

 • D
  Djeksi

  Ovo je stanje u kome su oni sad je još maloo
  pa da pravimo feštu . Zvezda i ja i ostali blogeri
  da raspalimo roštilj neki čisto da obeležimo ovaj
  raspad mreže lopurdi. Lepo sam ja reko Đomli
  da sluša Šaka Polumentu i balade 🙂 .
  Da razvalimo pivo,ćumur i da se družimo svi kolektivno koji se borimo protiv ovih ološa.
  Ja sam iskreno za to ! Tigar šara Vojske Krajine
  košulja,Banjalučko pivo, i kilo slanineee 🙂 .
  A kad smo naše Rsk Mlađa Kokanidja me ovde
  vređao zbog toga ! Zato mu poručujem : Morem
  Ploviii jednaa mala barka :))))))))))))))))))
  A tvoja barka je ostala bez konstrukcije
  tako da Djomla bivši dileru sisaj vesla!!!!!!!
  Puko Inface više ni jednog borca nemajuu 😂.

 • N
  No papak

  Jaooo..što su praščići nervozni…ha.ha….
  Jel prevod sveske pri kraju….a oni bi roštilj ,a nemaju za piletine iz Lidl-a…ha,ha..
  Pojede vas zavist….
  Evo pjenite još miševi anonimni….
  https://www.facebook.com/photo/?fbid=4870108116350950&set=g.2267262843486850

 • D
  Djeksi

  Pacove tu si 🙂 . To su samo table a čiji je auto ?
  Paponjaaakkkkkk ti si dno
  goli mulj !!
  Nek se javi Hlebarnik sam
  Šta si mu ti ? Devojka?

 • N
  No papak

  Pa ti ga jedini spominješ …redovno….kakav si bolesnik….jaoooooo

 • D
  Djeksi

  Ti si jadnik kakvog svet video nije.
  Repa bez korena.

 • S
  Saša Milenković

  Mene, kao neutralnog posmatrača zbunjuje informacija sa zvaničnog sajta o dužini postojanja kompanije.

  „Kompanija“ se reklamira da je osnovana 16. marta 2000. link: https://infaceinvestgroup.com/sr/mi-smo

  U prezantacionom videu tvrde da je „prvi rođendan“ bio 2020. godine. link: https://www.youtube.com/watch?v=wVtWER0vW_k
  https://infaceinvestgroup.com/sr

  Kao potencijalni ulagač pitam se, kako da uložim novac u kompaniju, kada ni oni ni sami neznaju kada su osnovani ? Ili još gore, možda lažu o svemu?

  • AntiMLMSrbija

   Navodno se vode time da je inface nastavak njihovih prethodnih (prevarantskih) šema, o kojima se naravno teško može naći iole neka informacija, osim ako prekopate stare objave sa Fejsbuka koje Lazarević i Pejić nisu stigli da obrišu. Recimo jedna stara reklama iz 2014, koja ni malo ne reflektuje „ideje“ koje danas uvaljuju kao nešto što su godinama – decenijama šatro planirali.

   LunaPic Edit

  • N
   No papak

   Saša
   09.2117 registrovana na Sejšelima pod registarskim brojem 197736, na adresi Global Gateway, Rue de la Perla 8, Providence, Mahѐ
   11.2019 registrovana na Cipru, pod nazivom “IFIG InFace Invest Group (CY) Lt
   2020 registrovana u Srbiji
   2021 registrovana u Hrvatskoj

   • D
    Djeksi

    Pa to nije 20 godina rada 😅 🙂 .

   • S
    Saša Milenković

    Na osnovu uvida u APR-u, u Srbiji je registrovano deoniičko društvo sa ograničenom odgovornošću pod nazivom InFace Invest Group D.O.O. Beograd-Čukarica, matični broj 21632635.
    Ovo su poslovni podaci za 2020. godinu, javno dostupni https://apr.gov.rs.
    Osnovni kapital iznosi 1000 RSD (dobro ste pročitali – hijadu!). Osnivači Mladen Pejić i Zoran Lazarević sa po 500 RSD!!!
    Prihodi od prodaje proizvoda i usluga su iznosili 1.088.000 RSD. Dobitak iz poslovanja, pre oporezivanja je 172.000 RSD.
    Ukupna imovina preduzeća je 2.019.000 RSD, od toga kratkoročne obaveze iznose 1.873.000 RSD i to su u celosti kratkorične finansijske obaveze – znači krediti i ostale pozajmice sa rokom vraćanja do godinu dana. Kapital preduzeća je 146.000 RSD, što znači da je preduzeće PREZADUŽENO!!! odnos sopstvenog i pozajmljenog kapitala je 0,07!!! To znači da poverioci ne mogu ni desetinu svojih potraživanja da „izvuku“ ukoliko preduzeće bankrotira. Kada radim sa ovakvim firmama, obavezno im tražim novac unapred.

    Plate i penzije od 1000 €? SMEŠNO

    Kome se uplaćuje novac od franšiza, na koje račune i najvažnije, kakva je sigurnost ulaganja?
    Molim gospodina Zorana „No Papak“ da odgovori na ova pitanja?
    Takođe molim gospodina „No Papak“ da obrazloži „sigurnost ulaganja“?

 • S
  Saša Milenković

  Kompanija je registrovana na Kipru 19.02.2020. https://efiling.drcor.mcit.gov.cy/DrcorPublic/SearchResults.aspx?name=%25&number=407220&searchtype=optStartMatch&index=1&lang=EN&tname=%25&sc=1&cultureInfo=en-AU
  Prostorije firme su lokal/stan sa jednim zaposlenim na adresi STROVOLOS CENTRE, Floor 2, Flat 204.

  Zamoliću kolegu koji je na Kipru da fotografiše lokaciju.

  • D
   Djeksi

   Too Sašo legendo ! ! !
   Samo rokaj Milenkoviću🤚🏻.
   Jaoooj al’ si ih rastavio na delove.
   Mislio sam da je onaj Zengaš
   koji je isteran iz milicije dao barem 12000 dinara.
   Kad ono od cele akcije on je dao 500 dinara.
   Pa šta bi sa onom pesmom : Rodićeš mu sina??
   Tolike godine robije za 500 dinara i par
   uvreda od njega koje nam udelio na blogu?

 • S
  Saša Milenković

  Podaci za Hrvatsku
  In Face Invest Group d.o.o.
  Ulica Ivana Zajca – Via Ivan Zajc 1, Rovinj
  Djelatnost:6209, Ostale uslužne djelatnosti u vezi s informacijskom tehnologijom i računalima

  OIB:42684322542MB:05443407

  Prema Google maps ( https://www.google.com/maps/place/Ul.+Ivana+Zajca,+52210,+Rovinj,+%D0%A5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0/@45.0793164,13.6475987,202m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x477cc09f2f141341:0x6deb994e078ffc73!8m2!3d45.0796237!4d13.6479483 ) sedište pomenute firme se nalazi u stanu u stambenoj zgradi.

  Probaću da se registrujem na https://digitalnakomora.hr pa da uradim analizu na osnovu finansijskih izveštaja.

 • N
  No papak

  Izvinjavam se da li imate finansijske podatke sa Cipra i Sejšela slučajno…’????

  • S
   Saša Milenković

   Finansijski podaci sa Sejšela i Kipra su posao FBI. To ne smemo da diramo – naređenje „odozgo“

 • N
  No papak

  Svaku kriminalnu radnju moraju prijaviti savjesni građani ,jer ako znaju za nju a ne prijave nadležnim organima su i sami saučesnici….

  • S
   Saša Milenković

   Poštovani „klolega“ samo me je zanimalo da li će (bivši) policajac progovoriti iz Vas.

   A na konkretna pitanja, naravno, nemate odgovor“

 • N
  No papak

  Hvala Sale ali kako ćeš od jednog anonimusa kao ja tražiti odgovore na ovom smiješnom blogiću…
  Sve odgovore na tvoja pitanja iz prve ruke možeš dobiti na Čukarici-ul.Vladimira Radovanovića 6….
  Nadam se da sam pomogao…

  • D
   Djeksi

   Hoću baš sam lud da trčim u 29 ti da cinkarim.
   Nemam druga posla nego da idem tamo
   i da pričam bilo šta. Idealno bi bilo da se sami
   tamo namontirate od strane žrtava 👋👮😂.
   Nismo mi ko vi cinkaroši.
   Djomla je i robijaš jebiga pa mu još 29 ti
   ne treba. Nije lepo cinkariti Papak.
   Vidiš kakav si ti,poslao bi svoje idole
   u zatvor a nama je dovoljno da prevaranti
   budu prepoznati među ljudima !

  • S
   Saša Milenković

   Da li bi iko normalan išao za finansijski savet kod rođaka koji je prezadužen (92.2% dugova čini ukupne izvore finansiranja preduzeća; a viisina ukupnih izvora finansiranja imovine je na nivou trafike)?

   Ukoliko nemate pojma o biznisu, nije mi jasna Vaša potreba da isti branite!? Ako ne umete da „čitate“ finansijske izveštaje, zašto branite biznis? Ukoliko niste uključeni, zašto ga branite? Gde je tu logika, pamet, zdrav razum…?
   Koji su Vaši motivi?

 • M
  MLMBosna

  ovo postoji i u BiH. sve što ima u Srbiji se prelije i u BiH. vodi Nikola Babić koji je raniej bio Scnetu, i još par likova je prešlo tu.

  • D
   Djeksi

   Sašo objasni molim te po tvom nekom viđenju
   koliko je moguće da opstane takvo preduzeće?
   I kako takva preduzeća završavaju?
   Hoće li se ikad milicija zainteresovati za njih?
   Veliki pozdrav čoveku koji materiju poznaje u
   prst !

 • r
  roki

  Bravo Sale. Rasturaj ove prevarante. Lepo si objasnio ekonomske pokazatelje ovog giganta koji po Zokijevoj prici vredi 20 milijardi necega….hahhahahah

  • D
   Djeksi

   Čekamo sad Krelca Daču da snimi klip o hejterima.
   I da konačno dođe po drugi put Đomla zvani Kokainko da nam preti .

 • N
  No papak

  Praščići moji jeste li vidjeli kako je napucan onaj virtualni prostor u Bg…bez para…čarolija…

  • D
   Djeksi

   I gazda Jezda je finansirao film Sekula nevino
   optužen sa parama iz Jugoskandika 🙂 .

  • s
   saša milenković

   Prema ZVANIČNIM podacima sa Republičkog geodetskog zavoda, u Beogradu, opšina Čukarica, ul Vladimira Radovanovića br. 6 postoji polovni prostor za koji nije utvrđena poslovna delatnost korisne površine 135 m2 ( možete skinuti sliku sa https://www.filedropper.com/rgz ). Vlasnik prostora je „Gramis Invest“ (Zvanični podaci: https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/NepokretnostProperties.aspx?nepID=g/Sj6tom6HY1PdWeCvR9YQ== ). Iz priloženog dokumenta, imaoc prava na objektu je takođe „Gramis Invest“.

   Takođe, iz zvaničnih podataka sa apr.gov.rs , Bilans stanja za 2020. ggodinu, se može uvideti da preduzeće „Inface invest Group“ poseduje nekretnine, postrojenja i opremu u vrednosti 1.513.000 RSD.

   Što znači:
   1. Pomenuti prostor NIJE u vlasništvu Inface Incest Group doo.
   2. S obzirom na cenu kvadrata poslovnog prostora, preduzeće “ Inface Incest Group doo“ ne može posedovati ni WC.

  • S
   Saša Milenković

   Na lokaciji Vladimira Radovanovića br. 6 postoji poslovni prostor za koji nije utvrđena delatnost površine 135 m2 u vlasništvu Dramis Invest doo. https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/NepokretnostProperties.aspx?nepID=g/Sj6tom6HY1PdWeCvR9YQ==
   Prostor NIJE u vlastištvu Inface invest group doo. Imaoc prava je „Gramis Invest“.
   na osnovu snimaka nije jasno da li je prostor iznajmljen/pozajmljen na privremeno korišćenje, ali je sasvim sigurno da Inface Invest group NIJE VLASNIK istog.
   Postavlja se pitanje ugovornih odnosa između vlasnika/imaoca prava i (virtualnog) korisnika. Ukoliko ne postoji ugovor, ovo je već posao za poresku policiju.

 • s
  saša milenković

  Pretražite podatke o sedišti forme na Sejšelima. ( https://infaceinvestgroup.com/sr/nas-kontakt )
  Kada pogledate datu adresu na Giigle Maps, viedćete da se radi o adresi u šumi ( https://www.google.com/maps/place/Seychelles+Survey+Department/@-4.682596,55.4889289,3120m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0xf2dcf1fe6729e0c!8m2!3d-4.679574!4d55.491977?hl=en-US )

  NEVEROVATNO!!!

 • S
  Saša Milenković

  Gospodin Kruljac reklamira veliku novouređenu zgradu u Riste Marjanovića, Beograd. https://youtu.be/nlNUbNRRzVM?list=PLiHwCTxtYfoFEuT2s854FguVcZpA-8peW&t=351
  Koliko je meni poznato, takvo nešto na toj lokaciji ne postoji!

 • N
  No papak

  Kako ne razumijete,to su virtualni prostori u Bg… I automobili ,sva oprema sve je virtualno…ha,ha

  • s
   saša milenković

   Većina nas je to shvatila, samo sam želeo da argumentovano i dokumentovano prikažem ljudima da je zaista sve virtualno.

 • N
  No papak

  i valuta im je virtualna…

 • D
  Djeksi

  Valuta izmišljena bre 😂 . Dođe čovek i reši ih
  u 3 komentara. Registrovani u šumi hahahaha.
  A penzije se čekaju 😅 . Ne znam Papak
  iz koje šume si ti došao ali brate nadam se
  da sad razumeš stanje kod ovih .
  Mene zanima da li su svi zaposleni prijavljeni
  jer iz javnih informacija piše da imaju manje od
  5 zaposlenih ???? Sva sreća narod dođe prvo
  ovde da se informiše . Da oni imaju prednost
  u informisanju bilo bi njih 230 000 a ne jedva
  23000 za 2,5 godine poslovanja. Hah čuh poslovanja 😉 . Daleko je to od poslovanja.
  Dobro oni su registrovani na Sejšelima
  tako da naše mišljenje mada je negativno
  uopšte ne podleže tužbama u domaćim
  sudovima 🤭 . Koliko su puta pretili tužbama
  i na kraju niištaaaaaa . A znaju da se podsmevaju
  ako neko ima izbegličku legitmaciju ili ličnu kartu
  bivše Krajine. Cinizam,gordost,predrasude i poreski
  rajevi – Inface invest group u jednoj rečenici.
  O penzijama nećemo više,čekamo spajanje
  sa Pio fondom 👈🏻 .

 • N
  No papak

  Čuj oni raskrinkali,….ha,ha
  Jeste ali samo u svojim glavama…
  A webshop se puni ,puni……i nema izlaska dok sve ne bude dobro istestirano i utegnuto….
  Biće materijala za vas nemojte se sekirati….

  • S
   Saša Milenković

   Izvinjavam se zbog vulgarnosti, ali ova Vaša izjava me podseća na jedan citat:
   „Kad sam bio klinac i vraćali smo se s’ treninga kroz park i vidjeli smo LADU sa zamagljenim staklima, zapitao sam se od čega i kako to,a neko mi je dobacio: “Ma PIČKIN DIM,bolan!“
   Trebalo je da prođu godine da bih shvatio…“

   Izvor: https://vukajlija.com/pickin-dim/222614

 • N
  No papak

  Evo vidiš koliko je ovaj blogić nebitan….Momak dolazi iz zemlje gdje skoro da i nema interneta a prosječna dnevnica 2 $…Izvini,pošto vidimo da si sve raskrinkao,je li u R. Marjanovića 10 i tamo šuma….

 • N
  No papak

  Svaka sličnost sa ovim blogićem je slučajna…
  https://vukajlija.com/anonimno-iznosenje-misljenja

  • S
   Saša Milenković

   Pa gospodibne, red je da se predstavite punim imenom i prezimenom

 • N
  No papak

  Murat Šabanović ,Sarajevo

 • N
  No papak

  Ima puno Šabanovića ….

 • S
  Saša Milenković

  Čuvena romska porodica. Da li imate, slučajno, rođake u Šapcu? To su mi dobri prijatelji.

 • N
  No papak

  Samo B. Polje…daljna rodbina….

  • D
   Djeksi

   Papak sigurno nije dao pravo ime.
   To on mašta da je on onaj tip
   što je hteo da potopi Višegrad.
   Toliko o njegovom pacifizmu.

  • S
   Saša Milenković

   Zar Islam ne zabranjuje kamatarenje i ostale prevarantske šeme? Zar to nije služenje Dajjal-u? Ili služiš AllAh-u ili Dajjalu.

   • N
    No papak

    U Islamskom bakarstvu riječ kamata je zamijenjena sa profitna marža tako da je klijentu isto ili na kraju nepovoljnije od ostalih komercijalnih banaka….Ovaj video nema veze sa Inface jer očigledno nisi skontao da u ovom sistemu nema veze ko je koga učlanio….( ima samo veze onima koji ganjaju karijeru, tj više od 1000 eur)…

 • N
  No papak

  Taj je stariji 10 -tak godina od mene pametnjakoviću…samo googlaj …..

  • D
   Djeksi

   Haha sta da guglam možda ga znam .
   Ti si se hvalio odavno da imaš ‘beru’ .
   Tako da ništa ja tebi ne verujem .
   Spreman si ti da slažeš,samo sebi da ugodiš.
   Mi ovde Inface cepamo na pola a ti se guraš.

 • N
  No papak

  Vi samo mislite da nešto cijepate, ha ,ha
  I zamolio bi sve da ne postavljaju pitanja lične prirode jer nemaju veze sa temom i direktor bi mogao da podijeli žute kartone…..

  • D
   Djeksi

   Papak ti si Lajones mučenik
   I to svi znaju a sad si Inface mučenik.
   Saša a da li će ovi da idu u zatvor?

   • S
    Saša Milenković

    Sa pravne strane nije ništa sporno, tako da neće niko u zatvor. Što se tiče lažnog predstavljanja, pravljenja drugačije slike nego što stvarno jeste – to je već pitanje etike/morala, a to je danas deficitarno u društvu. Na nama je da ukažemo ljudima na to gde smatramo ne treba da ulažu svoj trudom stečen novac i to argumentovano i dokumentovano.

    • N
     No papak

     A što Sale pocijepa praščiće….ha ha
     Nemoj Sale ubi im volju za pisanjem….
     I ja sam da idu u zatvor ako se dokaže prevara….
     E još da vas pitam bi li ko od vas postavio da mu se vodi firma na djeci,kao što je Zoki postavio svoju kćerku Saru,a da namjerava se baviti mutnim radnjama..??

     • S
      Saša Milenković

      gospodin Lazarević je osmislio „biznis“ na granici (i)legalnosti. S obzirom da se Ugovoriima reguliše odnos između kupca i prodavca, zakonski nije ništa sporno.
      Druga stvar su, po mom mišljenju, nerealna obećanja (koja verovatno ne postoje u Ugovoru), avioni, kamioni, penzije i ostale priče za malu decu. Da li moguće da dobijem primerak franšiznog ugovora kako bih mogao da izvršim analizu istog?

 • N
  No papak

  Hoće, isto kao i vi…ha,ha

 • N
  No papak

  Sale ,moraš naći nekog franšizera ili da se reg u Inface ,tj da uplatiš 37.8 SFT I onda odustaneš i tražiš povrat novca,te ako ti ne vrate imaš osnovu za tužbu….naravno u roku od 90 dana od registracije….

  • S
   Saša Milenković

   A kada bi uplatio celu franšizu, da li se i tada vraća novac nakon 90 dana?

 • N
  No papak

  Jasno je navedeno samo u okviru tih 90 dana….znači dok ne potpišeš HOĆU možeš vratiti novac jer nisi franšizer dok ne potpišeš ugovor….Svi koji su uzeli punu franšizu su potpisali HOĆU isti dan….

 • S
  Saša Milenković

  Posle jučerašnje zabave na ovomm blogu, evo još jedne analize. Kako se tvrdi da je broj franšizanata preko 20000, statistički posmatrano u odnosu na prosečan broj punoetnih stanovnika bivše SFRJ u zadnjih nekoliko godina, brojka franšitzanata ne ulazi ni u prosečan broj +/- 3SD (tri standardne devijacije). Prevedeno na svakodnevni jezik, to je onaj broj stanovnika koji će uvek nasedati šibicarima na ulici i sličnim sitnim prevarantima. S obzirom da je normalna rasopodela karakteristika svih pojava u prirodi i društvu, statistički gledano ova prevara je marginalna. Na žalost, većinu ljudi koji nasednu veoma boli.ova vrsta prevare i za njih nije marginalna.
  Pošto je veoma mali broj ljudi naseo na ovu prevaru i trend „pecanja“ novih ljudi je u opadanju, kraj će nastupiti kada visina rashoda bude veća od prihoda. Finasijski pokazatelji (kratka analiza je data u nekom od prethodnih postova) ukazuje na prezaduženost Inface Invest doo, tako da će ova prevara, po mojoj proceni, trajati najduže dve do tri godine. Finasijska snaga Infaca Invest group doo Srbija je u rangu sa prosečnom trafikom.
  Takođe ne postoji nikakva veza između preduzećakoja su osnovana na Sejšelima i Kipru sa preduzećima u Srbiji i Hrvatskoj (ne postoje javni podaci da su povezana pravna lica na sajtu apr.gov.rs). Ukoliko postoje, molim dežurnog komentatora Inface Invest grupe da JAVNO objavi ugovore. Neobjavljivanje ovih ugovora JAVNO, ukazuje da (1) ugovori ne postoje; (2) da se radi o netransparentnosti poslovanja.
  Da LI ŽELITE DA ULAŽETE U KOMPANIJU KOJA POSLUJE NETRANSPARENTNO?

  U klasičnom biznisu, akcionarska društva su dužna da sve izveštaje o poslovanju objavljuju najmanje polugodišnje.
  DA LI JE IKADA JAVNO OBJAVLJEN FINANSIJSKI IZVEŠTAJ preuzeća na Kipru i Sejšelima?
  Ovde se uopšte ne radi o kupovini akcija koje možete prodati na berzi i imati dividenedu, već o prodaji“franšiza“ koje kada kupite ne možete upotrebiti ni umesto toalet papira.

  Američki dolar je 1971. godine izgubio podlogu u zlatu (zlatni standard). Opstao je zahvaljujući tome što je bivši SSSR prihvatio dolar kao međunarodno sredstvo plaćanja. Iinače bi bio bezvredan papir, a što će se i verovatno desiti u narednih nekoliko godina s obzirom da nema podlogu robi i uslugama, i prelazak na trgovinu u nacionalnim valutama između Rusije, Kine, Indije, Brazila…
  Virtualna valuta Inface Investa ima podlogu u vazduhu koji je Lazarević i kompanija izbacija tokom svoje priče.

  Nadam se da sam ovim i ranijim pisanjem uspeo, u meri dovoljnoj za donošenje odluka, da razjasnim „poslovanje“ Inface Invest Group.

  Ako nešto liči na patku, kvače kao patka, leti kao patka, ima perje kao patka, onda je to najverovatnije patka.

  Isto važi i za PREVARU

 • N
  No papak

  Lijepo si sve analizirao samo još ako može statistički uticaj ovog blogića na ovim prostorima sa svojih 4-5 anonimnih prasića….
  Sve virtualne valute će opstajati dok ima ljudi koji vjeruju u njih…To važi i za bitcoin koji je od danas službena valuta El Salvadora…..

  • S
   Saša Milenković

   Ukoiko sam uticao da samo jedna osoba ne bude uvučena u sve ovo, moje vreme nije uzalud utrošeno. Drugačije je kada čitate statistiku o umrlima ili kada neko premine – tada statistika gubi značaj, već to postaje lično. Slično je i sa gubitkom bilo koje vrste (novac, partner…)

   A sada o „VALUTI“
   Sve valute opstaju dok imaju POKRIĆE (roba, usluge, sirovine, plemenii metali, nafta vojna sila…) i ljude spremne da je koriste kao sredstvo razmene. Vaša valuta
   (1)NIJE SREDSTVO RAZMENE, NIJE PLATEŽNO SREDSTVO
   (2) NIJE MERA VREDNOSTI,
   (3)NIJE MERA BOGATSTVA,
   (4) NE MOŽE SE RAZMENITI ZA EFEKTIVNI NOVAC; tj. NIJE HARTIJA (ili zamena) OD VREDNOSTI
   (5) NE POSTOJI TRŽIŠTE NA KOME SE MOŽE TRGOVATI vašom digitalnom valutom (kursna lista predstavlja cenu trgovanja odgovarajućim valutama na današnji dan)
   pa i ne može da bude valuta, za razliku od BITCOIN-a, koji sve ovo jeste.

   Kada digitalna valuta ima sve gore pobrojane karakteristike, onda se može govoriti o nečem ozbiljnom.
   Pošto nema NIJEDNU NAVEDENU KARAKTERISTIKU može se uporediti čekovima bez pokrića – izgledaju kao pravi i „uvale“ se onde gde mogu da prođu,

   • N
    No papak

    Kao što prvo moraš eur zamjeniti za sft tako isto prilikom povlaćenja sft zamijeniš u eur i isplatiš preko platnih procesora na svoj račun…Digitalna valuta ne mora biti na berzi da bi se koristila..Na kojoj to berzi ima kineska digitalna valuta DCEP ,a koristi se u nekim gradovima u kini ….

    • S
     Saša Milenković

     „Kao što prvo moraš eur zamjeniti za sft tako isto prilikom povlaćenja sft zamijeniš u eur i isplatiš preko platnih procesora na svoj račun…“ – daj mi link/adresu „menjačnice“ gde to mogu da uradim

     • N
      No papak

      Zamjena je automatska između Inface i npr PAYEER procesora….

 • m
  milica

  pitaju se franshizeri kad ce poceti da zaradjuju
  prodjose godine,mnogi penzioneri odose pod zemlju a od IFIGa ne dobise nista
  sta kaze Kruljac Danijel na to?
  Hoce li se popuniti web shop i hoce li biti onaj cuveni intervju,poslije kog da pohrle investitori da napune web shop?

  • N
   No papak

   Ko je ikad pomislio da će sa 30$ istog momenta dobijati 1000$ taj je stvarno budala….
   Da bi to ostvario prvo mora da od zarade isplati franšizu…
   Ko je imalo pametan mora razumjeti da je to dugoročni projekat,koji će tek puštanjem webshopa poćeti da stvara
   sistemske pozicije,a samim tim i zarade franšizerima…U ovom će biti kako najavljuju 30000 svjetskih shopova…Sve to ubaciti i povezati te dobro provjeriti ko imalo zazumije zna da to nije mali posao već ogroman..
   Po meni će zarade početi tek od iduće godine pomalo…U ovom trenutku pozicije od 1-30 uzimaju lijepe novce…..

   • D
    Djeksi

    Uzimaju po 10 evra za seminar 😉
    Sva sreća pa nema zainteresovanih tako
    da ništa ne uzimaju ! Ko je bre lud da
    za izmišljenu valutu da 1,1 evro?
    Haha žive zamlate. Teraju ljude po grupama
    da vrbuju firme i poznanike za uplatu paketa.
    I na kraju poklanjaju ulaz u firmu stoleća.
    Sft koin ? Veća potražnja za Tomi majonezom
    nego za vama 😉 .

    • N
     No papak

     Da neće niko ne bi postojala ova tema,a s tim i tvoji komentari svaki dan…ha,ha

   • M
    Mile

    Eeee, najzad se slažemo!

    Samo je ispravnije reći: „Ko je ikada pomislio da će sa 30$ ikada dobiti 1000$, taj je stvarno budala“

    I ko misli „da je to dugoročni projekat, koji će tek puštanjem webshopa početi da stvara sistemske pozicije, a samim tim i zarade franšizerma“ – taj je stvarno budala.

    Takođe, ko pomisli da će stvarno biti 30.000 svetskih štopova – taj je stvarno budala!

    I na kraju, ko pomisli: „zarade početi tek od iduće godine pomalo…U ovom trenutku pozicije od 1-30 uzimaju lijepe novce…..“ – i taj je stvarno budala!

 • S
  Saša Milenković

  Koliko „gospodu“ iz Inface-a boli ovaj blog, dovoljan je dokaz da imaju angažovaniog DEŽURNOG KOMENTATORA koji sve prati.

  Ili možda dežuraju volinteri u iz Dobrovoljnog prevarantskog društva INFC?

  • N
   No papak

   Ćlanovi Inface ne hrane prasiće ,ali ja vas još po malo hranim da preživite…..

   • D
    Djeksi

    Papak ponovo si prostak. Čuj članovi Inface-a
    hrane prasiće? Čoveče pojeli smo Pogaču,
    Đomlu dilera pardon lidera,Krelca profesora
    i podelili na činioce sitne !!!! A ti se ovde
    prsiš 🙂 . Da li razumrš da ljudi se informišu
    kod nas prvo :)))))) ?
    Sitimo se,sladimo se i uživamo kad skupe
    9 članova na prezentaciji 😄😄.
    Najjača firma na svetu a neće niko u nju.
    Hahah,jaki ste do bola.
    A kad je Pogačar plakao i kezio se u
    prezentaciji ? Snimci za nezaborav.

    • S
     Saša Milenković

     “upecao” se na moj komentar i indierektno priznao da je na dežurstvu zbog ovog sajta. Neće nam odgovoriti do sigurno,do sutra ne bi izgledalo firma zaista organizuje dežurstvo.

 • S
  Saša Milenković

  A tza hranu trošiš novac od penzije?

 • S
  Saša Milenković

  „upecao“ se na moj komentar i indierektno priznao da je na dežurstvu zbog ovog sajta. Neće nam odgovoriti do sigurno,do sutra ne bi izgledalo firma zaista organizuje dežurstvo.

 • N
  No papak

  Na drugim temama vas nema jer nema hrane za vas,jer ste tamo samo gdje ja pišem..
  Usmjerim ja to kako meni odgovara,dresirao sam ja to na vrijeme…ha,ha

  • S
   Saša Milenković

   Mislim da je za „OPSENA“ adekvatniji izraz za ovu vrstu biznisa umesto „prevara“, više je u duhu srpskog jezika.

   Izvor: https://sr.m.wiktionary.org/sr-ec/opsena

   Значења:

   слика маште, виђење нечег нестварног[1]
   (значење изведено преко синонима) urok, trik, рег. mađija рег., čarolija, рет. negromancija рет., vračarija, čari, obmana, magičnost, basma рет., čar, nekromantija рет., bajanica рег., čini, vradžbina, čin, nekromancija рет., čudo, ustuk, bajaluša рег., bajalica, čarobništvo, vrača рег., bajavica рег., gatalica, crna magija суж., gatka, čarobnjaštvo, zapis рет., sihir рег., opsena, basna рет., urok, trik, mađija рег., čarolija, negromancija рет., vračarija, čari, obmana, magičnost, basma рет., čar, nekromantija рет., bajanica рег., čini, vradžbina, čin, nekromancija рет., čudo, ustuk, bajaluša рег., bajalica, čarobništvo, vrača рег., bajavica рег., gatalica, crna magija суж., gatka, čarobnjaštvo, zapis рет., sihir рег., opsena, basna рет., bahorenje рег., čarobnjaštvo, predviđanje, proročanstvo, divinacija, proroštvo, spiritizam суж., numerologija суж., lekanomantija суж., negromantija суж. рег., ji-đing суж., nekromantija суж., koskinomantija суж., stihomantija суж., katopromantija суж., tumačenje snova суж., gledanje u karte/pasulj/šolju суж., otvaranje tarota суж., hiromantija суж., gledanje u budućnost, čarolija, predskazivanje, gledanje sudbine, čaranje, proricanje, mađijanje, bajanje, čitanje (sudbine), pogađanje, vidovitost, predskazanje, vidovnjaštvo, najavljivanje, vračanje, gatanje, magika, okultizam, čarobnjaštvo, čarobništvo, fenomen, natprirodnost, čudo, natprirodna moć, хрв. nadnaravnost хрв., фиг. ljupkost фиг. [1][н 1]

   (значење изведено преко синонима) prevara, varanje, фам. blef фам., obmanjivanje, nameštaljka фам., жарг. kumst жарг., mađioničarski trik, zavaravanje, арх. podvaladžija арх., iluzija, marifetluk, fazon фам., privid, petljanija жарг., finta жарг., zez фам., dribling жарг., varka, opsenarski trik, fora фам., podvala, defraudacija арх., majstorija жарг., maheraj, trik фам., majstorluk, фиг. montaža фиг., opsena, рег. fraud рег., švindl арх., manevar фиг., prevarancija, fol жарг., prividnost, varljivost, sleparija жарг., petljancija жарг., farbarija фам., smicalica, kunst жарг., prevara, varanje, blef фам., obmanjivanje, nameštaljka фам., kumst жарг., mađioničarski trik, zavaravanje, podvaladžija арх., iluzija, marifetluk, fazon фам., privid, petljanija жарг., finta жарг., zez фам., dribling жарг., varka, opsenarski trik, fora фам., podvala, defraudacija арх., majstorija жарг., maheraj, trik фам., majstorluk, montaža фиг., opsena, fraud рег., švindl арх., manevar фиг., prevarancija, fol жарг., prividnost, varljivost, sleparija жарг., petljancija жарг., farbarija фам., smicalica, kunst жарг., prikaza, magija, patka [1][н 1]

   Синоними: opsena

   privid, iluzija, fantazija, priviđenje, halucinacija, sanjarija, fatamorgana, pričina, fantazmagorija, himera, bunilo, uobrazilja, san, uobraženje, prikaza, vizija, maštarija, песн. snohvatica песн., жарг. trip жарг., haludža жарг., рет. snovid рет. [1]

   urok, trik, рег. mađija рег., čarolija, рет. negromancija рет., vračarija, čari, obmana, magičnost, basma рет., čar, nekromantija рет., bajanica рег., čini, vradžbina, čin, nekromancija рет., čudo, ustuk, bajaluša рег., bajalica, čarobništvo, vrača рег., bajavica рег., gatalica, crna magija суж., gatka, čarobnjaštvo, zapis рет., sihir рег., opsena, basna рет., urok, trik, mađija рег., čarolija, negromancija рет., vračarija, čari, obmana, magičnost, basma рет., čar, nekromantija рет., bajanica рег., čini, vradžbina, čin, nekromancija рет., čudo, ustuk, bajaluša рег., bajalica, čarobništvo, vrača рег., bajavica рег., gatalica, crna magija суж., gatka, čarobnjaštvo, zapis рет., sihir рег., opsena, basna рет., bahorenje рег., čarobnjaštvo, predviđanje, proročanstvo, divinacija, proroštvo, spiritizam суж., numerologija суж., lekanomantija суж., negromantija суж. рег., ji-đing суж., nekromantija суж., koskinomantija суж., stihomantija суж., katopromantija суж., tumačenje snova суж., gledanje u karte/pasulj/šolju суж., otvaranje tarota суж., hiromantija суж., gledanje u budućnost, čarolija, predskazivanje, gledanje sudbine, čaranje, proricanje, mađijanje, bajanje, čitanje (sudbine), pogađanje, vidovitost, predskazanje, vidovnjaštvo, najavljivanje, vračanje, gatanje, magika, okultizam, čarobnjaštvo, čarobništvo, fenomen, natprirodnost, čudo, natprirodna moć, хрв. nadnaravnost хрв., фиг. ljupkost фиг. [1]

   prevara, varanje, фам. blef фам., obmanjivanje, nameštaljka фам., жарг. kumst жарг., mađioničarski trik, zavaravanje, арх. podvaladžija арх., iluzija, marifetluk, fazon фам., privid, petljanija жарг., finta жарг., zez фам., dribling жарг., varka, opsenarski trik, fora фам., podvala, defraudacija арх., majstorija жарг., maheraj, trik фам., majstorluk, фиг. montaža фиг., opsena, рег. fraud рег., švindl арх., manevar фиг., prevarancija, fol жарг., prividnost, varljivost, sleparija жарг., petljancija жарг., farbarija фам., smicalica, kunst жарг., prevara, varanje, blef фам., obmanjivanje, nameštaljka фам., kumst жарг., mađioničarski trik, zavaravanje, podvaladžija арх., iluzija, marifetluk, fazon фам., privid, petljanija жарг., finta жарг., zez фам., dribling жарг., varka, opsenarski trik, fora фам., podvala, defraudacija арх., majstorija жарг., maheraj, trik фам., majstorluk, montaža фиг., opsena, fraud рег., švindl арх., manevar фиг., prevarancija, fol жарг., prividnost, varljivost, sleparija жарг., petljancija жарг., farbarija фам., smicalica, kunst жарг., prikaza, magija, patka [1]

  • M
   Mile

   Korisnik koji se naziva „No papak“ daje sebi za pravo da vređa one koji drugačije misli i pišu.

   Prostakluk mu je zahvaljujući širini vlasnika bloga dozvoljen, budući da je u demokratiji pravo na iznošenje mišljenja jedno od osnovnih.

   Ono što taj „No papak“ nikako ne kapira da se njegovim aktivizmom na ovom blogu i polemikom koja se razvija, izlistavanje ovog bloga na Googlu prilikom pretrage penje i došlo je do 5. mesta sa tendencijom daljeg uspona. Kako je aktivnost članova (prevarenih duša) na ostalim izvornim stranicama vezanim za Inface invest group mala do nikakva, sva je prilika da će, ako individua „No papak“ nastavi, ovaj blog doći na vrh prilikom pretrage.

  • S
   Saša Milenković

   Da li ste procenili rizik ulaganja u preduzeće osuđivanog trgovca drogom?

   „PULA – Djelatnik pulske krim-policije Mladen Pejić (36) iz Rovinja nepravomoćno je osuđen na šest godina, a njegov suučesnik Moreno Bičić (34) iz Labina na dvije i pol godine zatvora zbog preprodaje droge počinjene krajem 2003. i početkom 2004. godine. “

   Pretragom stana kod Pejića je pronađeno još 800 američkih dolara, 1650 eura, dvije digitalne vage, vrećice s tragovima kokaina bačene u smeće te 223 grama laktoze za miješanje s kokainom. Osim zatvorske kazne, Bičiću je izrečena MJERA OBAVEZNOG LIJEČENJA OD OVISNOSTI.“

   Izvor: https://www.jutarnji.hr/naslovnica/krim-policajcu-6-godina-za-dilanje-droge-3337427

 • N
  No papak

  Mladen nikada nije krio svoju prošlost i uvijek je priznavao svoje greške i kajanje zbog istih,a ima mnogo njih koji su osuđeni na doživotnu ili dugogodišnju kaznu koji se nikada pokajati neće i biće mnogima heroji a ne zločinci…

  • S
   Saša Milenković

   To je njegova lična stvar. Samo sam postavio pitanje:
   „DA LI STE PROCENILI RIZIK ULAGAJNA U PREDUZEĆE OSUŽIVANOG TRGOVCA DROGOM (i osnivačkim ulogom od 500 RSD iste osobe)?

   • N
    No papak

    O osnivačkom ulogu odlučuju vlasti svake države a ne Zoran i Mladen….Za neke je 30$ stvarno prevelik rizik…

    • S
     Saša Milenković

     Glavno pitanje:
     “DA LI STE PROCENILI RIZIK „ULAGANJA“ U PREDUZEĆE OSU
     ĐIVANOG TRGOVCA DROGOM (i osnivačkim ulogom od 500 RSD iste osobe)?

     Ovo je osnivački ulog za Društvo sa ograničenom odgovornošću, gde vlasnici odgovaraju za obaveze preduzeća do visine svojih uloga!

     Drugi oblik ulaganja koji Zakon prepoznaje jesu Akcionarska društva.
     Da ste ouzbiljni, osnovali bi AKCIONARSKO DRUŠTVO, Kod akcionarskog društva postoji obaveza dostavljanja finansijskih izveštaja, gde akcionari/ulagači imaju uvid u poslovanje preduzeća.

     S ozirom da se ovde radi o NETRANSPARENTNOM SISTEMU, gde uvid u finansije ima samo određena grupa ljudi, može se zaključiti da je ovde reč o potencijalnoj prevari.

     Takođe nisam video da Dobrovoljni opsenarsko društvo Inface Invest poseduje serrtifikat za bilo koji internacionalni stanadrd: ISO 9000, ISO20000, ISO 27000 i sl., može se zaključiti da se ovde radi o ad-hoc organizaciji, a ne o nekom ozbiljnom i uređenom sistemu.

     Menjanje pravila „u hodu“ ukazuje da u preduzeću ne postoji nikakva strategija. https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=183

     Repidamilizacija i menjanje MENJANJE „jedinstvenog i najboljeg koncepta na svetu“ – Šta je sa početnim obećanjem? Kako se sada pozicije popunjavaju. Kako sada pozicije donose novac? https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=520

     „Nikada ne sumnjaj u odluke Nepogrešivog i Semogućeg“ https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=1715

     U ozbiljnim firmama primenjuje se disciplina Upravljanje projektima (Project management) čime se obezbeđuje da projekat bude završen u roku, po predviđenim troškovima i u okviru obima (scope) projekta. Kod mene u firmi nam tolerišu +/ 3% po sva tri parametra. Ovo je krajnje neozbiljno. Ovo znači da Dobrovoljni opsenarsko društvo Inface Invest nema odgovarajući stručan kadar https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=1762

     Ponašanje prema potencijalnim ulagačima kao da su stoka… https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=1863

     „Ima ljudi koji su podigli preko 10.000 €“ – Verujte mi na časnu reč https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=1906

     Pozivanje na to da samo ljudi specijalnog statusa mogu razumeti ovo – postavio sam u nekom od prethodnih postova gde se govori o poremećaju ličnosti https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=1973

     Dragi investitori, najbolji ste kada ćutite i ništa ne pitate… https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=2134

     Milioni, avioni, kamioni… Verujte mi na časnu reč https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=2226

     „Sistem će biti gotov za XYZ godina“… https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=2258

     Ovde se vidi totalna neozbiljnost Dobrovoljnog opsenarskog društva Inface. Umesto da edukuju korisnike, vrši se pritisak na iste (verovatno da kupuju edukacione pakete) https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=2334

     Opet su korinici krivi za sve… https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=2390

     Ovo mi je potvrdilo sumnju da ovo poslovanje zaobilazi poreski sistem ove države. https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=2444

     Promena tzv. „Samoodrživa binarma matrica“, jedinstvenog sistema koji stvara zaradu ( https://www.facebook.com/mladenovacinface/posts/663511961027675/ ) govori da se ovde zaista radilo o PREVARANTSKOJ šemi https://youtu.be/4OUT453K1Vw?t=2946

     Zaista, NO PAPAK, kako komentarišete ovo OTVORENO PRIZNANJEda se sistem poslovanja, za koji ste tvrdili da je jedinsatven i najbolji na svetu, menja u nešto drugo (repiramidalizuje)?

     • AntiMLMSrbija

      Hahahah, ladno sklanjaju binarnu matricu jer bi da izbegnu da ih svrstavaju uz ostale HYIP (ponzi) prevare od strane nekih malih anonimusa 😀
      Smehotresan izgovor od Zorana Lazarevića, koji tako bedno pokušava da umanji jednu veoma bitnu činjenicu u vezi celog tog nazovi „posla“ a to je upravo ta binarna matrica, toliko hvaljena i o kojoj je sam pričao naveliko i naširoko. Pa on lično je iznosio na seminarima kako je ta matrica inovativna i bolja od drugih, da pravi pare bukvalno ni iz čega, da bi je sad tobože sklanjao kako neki medikoriteti ne bi koristili da pričaju loše o kompaniji. Bogme, ko god da je dao pare u ovu glupost bi trebao debelo da se zamisli. Možda čak i da ode lično da popriča sa Lazarevićem, još da ponese Zoranove snimke za svaki slučaj (ako ih izbriše), samo da bi mu ukazao šta je nekada pričao a šta sada trabunja.

 • r
  roki

  U inface nikad dosadno i uvek se dobro nasmejem kada vidim kakav cirkus rade. Zoki se uzjebao na neke certifikovane lidere sto promovisu i druge online poslove sem inface…Mislim da je TOmislav Pogacic dobio packe jer promovise i druge sisteme preko svog facebook profila….hhahaha. Evo malo da se smejemo…A ja mislio da lideri vise ne koriste facebook nego samo sftoyou….hahahhah

 • N
  No papak

  Zoki je u pravu jer ne možeš u mercedesovom salonu nuditi opelove dijelove da bi lično nešto profitirao ali možeš na kupi-prodaj….

  • D
   Djeksi

   Zoki besan na sertifikovane lidere. A ja sam
   ovde još pre mesec i po dana postavio da
   ona Ružica čini mi se promoviše sa nekim dedom
   koin neki. Zoća je besan jer ovi uz Inface promovišu
   druge šeme. Roki je pisao da je besan na Mister
   Hlebarnika ali ja nisam video da Hlebarnik
   promoviše tu drugu šemu. Video sam da
   nije okačio video novi već mesec dana.
   I video sam da je na onoj njegovoj prezentaciji
   bilo jako malo ljudi. Mislim na prezentaciju
   u Beogradu. Ima tu i novih izjava o liderima
   poput one da im je neko ukrao 2600 evra 😂😂.
   Odprilike to znači da oni nekad primaju i pare
   na ruke 🙂 . I izgleda da se Krelac preselio
   u Beograd . Sve u svemu lideri su im sad
   na meti da loše rade. I najjače što je neko napisao
   u grupi da ga ljudi odbijaju sa rečenicom : Ovo niko
   neće 🙂 . U suštini čim pizde na promo lidere
   znate koliko je tu sati ! Hahaha propao Inface totalno. Ostalo mi je još 20 min da odlušam velikog
   Zookija iz Infacea. Nego nema ga Mlaađo diler
   da nije u ćorku opet otišao ?

   • N
    No papak

    Kruljac je sad direktor u Inface…Niste vi toliko inteligentni da skontate kako je ovaj klepio 2600eur…
    Niko ne brani nikome da ide u kakve god šeme al ne može se reklamirat sa logom Inface …Eto nema više binarne matrice ,a šta li ćete sada pljuvat da bi se uklopilo u vašu sliku prevare…???

    • D
     Djeksi

     A jel to Pogačar drpio lovu ?
     On na fb drži neku sliku
     Isus je lord 🙂 .
     A Krelac samo u propadajućoj
     firmi i može da bude direktor.
     I ja sam u tom slučaju još direktor
     preduzeća Elektro – Krajina 🙂 .

   • r
    roki

    Ma Tomislav isto promovise neki coin. Samo o njemu pise u zadnje vreme….hahahahhah. A kad se samo setim kako je na svojim live webinarima plakao od srece kada je pricao o Inface-u…..
    Sve u svemu moram da priznam da je meni gušt da slusam Zorana. Ima tu neku kako se kaze spiku kojom moze da privuce ljude…ali steta sto to radi za pogresne stvari. Da je uzeo nesto normalno da radi verujm da bi napravio uspeh ovako ovo ce biti samo jos jedna u nizu prevara.

 • N
  No papak

  On će od ovog mjeseca imati platu,osiguranje ,zdravstveno a ti …..samo komentarisati…ha,ha

  • D
   Djeksi

   Tužni čoveče imam ja to 🙂 .
   Ti možda nemaš pa snevaš da imaš .
   Videćemo da li će mu ići staž. Pitaće ga starost gde mu ode mladost. Baš kao što se i ti pitaš. A jel će i da živi u Beogradu ? Tužan si ti moj Papak .

  • r
   roki

   Neka ipak Kruljac proveri Zokija na koju ce platu da ga prijavi. Nadam se da nece biti na minimalcu bez obzira koliko ce mu dati jos u koverti. Ne razumem sta ce to Kruljcu. Pa jetobe barem u Hrvatsoj imas poslova koliko hoces…..Ako nista drugo moze da radi kao konobar na moru preko leta…cujem da ljudi uzimaju preko 2000 eura sa bakšišom mada mora da se radi puno…

   • D
    Djeksi

    Ma Kreletu je dosta funkcija i kilo ‘leba i ćao.
    A gde će taj vrljavi da konobariše?
    Bolje mu je da juri penzionere za Inface.
    Ja sam pitao Đomlu za posao ali su me
    on i izvesni Jadran ovde izvređali zbog
    izbegličke legitmacije i stare lične karte.
    Tako da tu ‘leba nema. Kopka me jako
    na koga su besni od svih onih patetičnih
    lidera? Ako se ovako nastavi tragični niz
    sporog učlanjenja čini mi se da će sve ubrzo
    pući ili će početi da koriste nova pravila
    koja će delovati tako da broj ljudi koji
    su članovi izgleda uvećano maksimalno.
    Iskreno sve tužnije deluje Inface.

    • N
     No papak

     Pametni ljudi se sklone sa ovog blogića kad vide s kakvom * dijagnozom* ulaze u raspravu…
     Ti si očiti primjer kako najviše štete donosiš ovom blogiću i njegovom vlasniku ,ali uvijek imaš moju podršku i ne mijenjaj se….

     • D
      Djeksi

      Ovaj blog je jako čitan i Inface prevari je trn u oku.
      Naši tekstovi su čitani a i komentari.
      E moj jadni Papku od Infacea svi beže a ne od
      nas. Nismo mi Vemići i Pogačići da obećavamo
      bajke. Ja tebe iskreno žalim. Ti si druže
      izgubljen slučaj.

     • S
      Saša Milenković

      Mislim da je suština Vašeg angažmana na ovom blogu najbolje opisana ovim videom

 • S
  Saša Milenković

  Samo godinu dana je prošlo od izjave Lazarevića da je presrećan jer su svi lideri u kompaniji dobri ljudi ( https://youtu.be/wVtWER0vW_k?t=25) do toga da preti i besni na lidere, franšizere i ostale. Očigledno je -„Kada beda zakuca na vrata (nestane novca, u ovom slučaju) ljubav beži kroz prozor“ .

 • D
  Dekšoni

  Evo kako se u Inface obračunavaju sa neposlušnima :Marjan Vukosav
  Koje godineeeeeeee?
  Подели · 3 дана
  Predrag Masleša
  Marjan Vukosav 2021.
  Подели · 3 дана
  Marjan Vukosav
  Predrag Masleša svaka čast , onda sam i ja miljoner
  Zoran Lazarevic
  Marjan Vukosav Godine 2021, a pošto tvom sarkazmu nema kraja iako si više puta opomenut za svoj sarkazam i nepoštovanje članova i lidera koji rade. Pošto je očigledno da nisi proučio naš sistem kao i formulu obračunavanja vrednosti pozicija, a imaš ovakve komentare na ovaj način te obaveštavan da ćeš biti Banovan u InFace- u bez povraćaja novca i doživotne zabrane ponovne registracije ako samo još jednom se tako poneseš. Tvog rada nema nigde, povlačio si zarade i krio te informacije po izgovorom zbog poreske uprave, a objavio ih posle više od godinu ipo. Prvo si mene igubio kao prijatelja i nisam te izbacio iako sam imao prava na to kao i sada, a napravi još jednu grešku i biće: DOVIĐENJA!
  Подели · 1 дана
  Zoran Lazarevic
  Pošto si prvi čovek koji je odvlačio ljude u druge sisteme, a sada misliš da ćeš moći da se mangupiraš, a dobio si na poklon poziciju koja je tada vredela 10.000€. Pa nisam ti je dao da se iživljavaš nego da radiš i zaradiš u suprotnom BAN.
  Подели · 1 дана · Измењено
  Marjan Vukosav
  Zoran Lazarevic E sad još tu, da ti odgovorim. Ja nisam krio prihode samo zbog poreske nego sam imo i neku situaciju na sudu gde mi se radilo o glavi. Čim sam to rešio ja sam objavio svoje zarade. Pa koliko tvojih i Mladenovih „prijatelja“ je objavilo …zarade , par njih, a hvalili ste se koliko ih imate i kako dobro zarađuju, sve dok nije trebalo to objaviti.. A što se sarkazma tiče, nekad ne mogu, da šutim kad vidim kakve gluposti ljudi pišu , samo, da ti se uvlače u dupe i glume kako su tvoji prijatelji. Ja ti bar kažem istinu , ali ima jedna poslovica “ ko priča istinu ima malo prijatelja“😀🤔💯
  Подели · 1 дана
  Zoran Lazarevic
  Koju ti istinu pričaš i kome? Da li misliš da možeš tako da se ponašaš. Ti si prvi koji je prekršio pravilo i to sam ti oprostio. Bolje ti je da radiš nego da se tako ponašaš. Istina je u obračunu vrednosti pozicije sa kojim se ti nisi upoznao pa na osnovu nepoznavanja sistema komentarišeš. Što se tiče mojih prijatelja svi su objavili zarade, a Mladenov veliki broj nije i postavlja se pitanje tebi, a ne njima jer oni ne komentarišu tuđi rad, što ti uporno radiš. Oni bar ćute i u mišijoj su rupi, a ti nemaš ni približne rezultate ljudi čije objave komentarišeš i tvoja objava je sarkastična laž i sumlja u navode. Završavam polemiku sa tobom i napisao sam ti u predhodnom tekstu da povedeš računa o svojim postupcima jer kršiš pravila sa kojima si se složio prilikom registracije i potpisivanjem Franšiznog ugovora. Upravo od takvih čistim kompaniju, a tebi i nije potreban InFace kad radiš sa sistemima koji imaju kraći rok od otvorenog jogurta.

  • AntiMLMSrbija

   Hvala vam što ste podelili sa nama ovu veoma interesantnu raspravu. Ako imate i screenshot, bilo bi još bolje.

  • S
   Saša Milenković

   Da li biste mogli sa nama da podelite primerak franšiznog ugovora? – rado bih se bavio analizom.
   Da li biste mogli sa nama da podelite broj računa na koji se uplaćuje novac u Inface, da li je zaračunan porez na dodatu vrednost, kao i da li fizičkim licima izdaje (fiskalni) račun?
   Procenio bih zakonitost poslovanja, da li praktično postoji veza između firmi na Sejšelima, Kipru i ovoj u R. Srbiji, i kako se izbegava poreski sistem ove države.
   Ukoliko neko može da „skine“ bilans stanja i bilans uspeha firme Inface Invest u Hrvatskoj, veoma bi se radovao da analiziram isti.

   • N
    No papak

    Bilans stanja i uspjeha firme od par mjeseci …ha,ha

    • S
     Saša Milenković

     Dragi gospodine, Lazarević treba da otpusti iz firme osobu koja Vam je naložila da komentarišete na ovom blogu, ne zbog loše namere već zbog idiotizma. „Što jedan glup napravi to ni hiljadu pametnih ne može ispraviti“ kaže narodna mudrost. Ako Vam je Lazarević naredio da komentarišete, moj prijateljski savet je da napustite firmu. Da obrazložim:
     Da nije bilo Vašeg komentarisanja ne bi se ni ova diskusija ovoliko razvila i ne bi ovoliko informacija isplivalo na površinu i potpuno ogolilo ovu opsenu. Iritirajući ljude svojim neargumentovanim, besmislenim i ponekad uvredljivim komentarima, samo ste sve više budili želju da se pratioci ovog bloga potrude da nađu što više informacija i podele ih.
     Pisanje na ovom blogu je uticalo da se Lazarević javno odrekne prevarantske šeme za koju je tvrdio da je jedinstvena u svetu i na kojoj je bazirao celokupnu priču i poslovanje, time pljunuo u lice većini ulagača i otvoreno pokazao ko je i šta je.

     A informacije tek će da isplivaju kada se pojavi Franšinzni ugovor, analiza finansijskih izveštaja, informacije o poslovanju (u sivoj zoni)…

 • m
  milica

  nesrecni zoran stalno mijenja pravila,histericno vrsi pritisak na jadne clanove,a sve je stalo..nema novih clanova..Neka zamrzne mrezu…i neka Zoran i Krulajc pocnu da rade,da pokrenu sistem

  • N
   No papak

   Kako jedna ovako pismena osoba vidi da nema novih članova i firmi ….
   https://www.facebook.com/photo/?fbid=10219848403020414&set=gm.3688008691301872

   Samo činjenice a ne puste želje pojedinaca….moja Milice

   • D
    Djeksi

    Haha oni su samo svoje ‘firme’ učlanili.
    A ove tuje mogu da poruče da se sakriju
    iza njih kad počnu da penzioneri traže
    Sejšelske penzije 😂 . Prvi su otkačeni
    teški tereti i daveži : Marjan i Pogačar Isus
    Hrist Hlebarnik 😆 . Ide se sad dalje
    do sledećih radnika . Sve u svemu blog
    šljaka,kida . Treba sad poslati link ovima
    kad prebogata Ruuškica V. promoviše koin sa
    nekim dedom .

    • N
     No papak

     Evo baš gledam uživo na TV ove proteste penzionera …Najviše mi se dojmio transparent
     VRATITE NAM 30$….ha,ha jooj teletabisa na ovom blogiću braćo mila…

     • D
      Djeksi

      Zbog osećaja stida jer su izigrani
      mnogi nikad neće prijaviti u miliciju
      ove hoštaplere. I oni to znaju.
      Ključ u većini prevari je da se ništa
      ne daje u miliciju zbog straha od
      podsmeha okoline. Strah od podsmeha i
      strah da možda neki organi ne odrade
      valjano posao jako ide na ruku prevarantima.
      Od npr 800 prevarenih u nekoj šemi daj bože
      da 2,3 podnese prijavu .

     • N
      No papak

      Evo upravo čujem da je neka firma TELETABIS doo organizovala prevoz iz Bosne svim prevarenim penzionerima …Organizovani prevoz i povratna karta samo 58 eur…sa sloganom NIKO NE SME DA VAS VARA….

 • M
  Mile

  Samo za „No papak“ – Glupim sarkazmima se ne postiže ništa. Osim, da se na prvoj strani Google pretrage od osam rezultata, dobiju dva vezana za ovaj blog. I samo napred sa takvim pisanjem, pa će ovaj blog da se popne i više od 5. i 6. mesta u pretrazi.

  Inače, Bernie Madoff je godinama slovio za virtouza finansija. Cenjen, uglađen sa fantastičnim darom za novac ali je na kraju završio tamo gde pripada, u zatvoru kao prevarant. Šibicari, kao što znamo, su takođe prevaranti za sitnu lovu. Inface Invest je nešto više od šibicara, ali ne mnogo.
  Nemojte se zanosti da je 30$ malo. Skupi se to. Samo kad ima volje u vlasti.

 • N
  No papak

  i loša reklama je ipak REKLAMA…Moj cilj je da ljude uputim na vlastito istraživanje a ne da vjeruju anonimusima poput vas ili mene…Kako da neko shvati ozbiljno nekog vlasnika bloga koji u prvoj rečenici svog teksta piše da se ne zna ko je vlasnik Inface ,a pri tom je i sam anoniman…E zbog takvih stvari ljude navodim na vlastito istraživanje,da sami odluče isplati li se rizikovati tih 30$ i šta s tim mogu dobiti ili izgubiti…Iz mog životnog iskustva znam da bez rizika nema ni dobitka(u ovom slučaju je to smiješno),jer daću ti primjer moje odluke ulaska u kriptovalute kad je btc bio oko 1000$ i kad je 99% ljudi u mojoj okolini bilo skeptično i pričalo o piramidi,balonu i ne znam kakvim glupostima …I dalje je sigurno možda 80% takvih ,ali šta da se radi kada ljudi neće da sebi olakšaju život,jer kako da takvi poput vas mogu prihvatiti činjenicu da ja samo na oročenje btc dobivam 28%kamate na godišnjem nivou,a u našim bankama mogu dobiti 0.1% godišnje…I zato svi trebaju sami istražiti o omjeru ULOG -POTENCIJALNA DOBIT…Kao penzioneru koji ima dosta vremena moja glavna zanimacija je borba sa botovima na kripto-berzama ,pa uz put i na ovom blogiću sa drugom vrstom botova…

  • S
   Saša Milenković

   Bajke treba da pričate unucima, a ne na ovom blogu.

   Nikada NE NAVODITE podatke koji se mogu proverit. A mogu se proveriti finansijski izbeštaji na APR-u, (zadućenost firme 92%), Katastru (poslovni prostor za sada nema namenu niti pripada Inface), nepostojeće lokacije na Sejšelima, sedište firme na Kipru sa jednim zaposlenim, u stanu sa ogromnom bukom pored servisa za klima uređaje, pružanje dokaza da se zaista u firmi zarađuje (mercedes) ali da 1% ljudi zarađuje čime se potvrđuje piramidalna prevara….

   Za ulaganje u BTC od 1000 $ – „verujte mi na časnu reč“ – Mislim da te pare nikada niste videli u životu. Pokažite DOKAZ da ste zaista uložili – izvod iz banke.
   Pokažite dokaz da zaista zarađujete od kamate – izvod iz banke.

   Ako ne budete pokazali izvode iz banke koje pokrepljuju Vaše navode, dokazujete da ste lažov i prevarant i da ne vredite više od smrdljivog sira.

   • N
    No papak

    Ti si novi na ovom blogiću,a o kriptu sam pisao davno ovdje,a što neki ne znaju da ima mogućnost kamate od 28% u današnje vrijeme…Kriptovalute se najčešće kupuju od privatnih lica da bi ljudi izbjegli troškove od najmanje 5%….

    • S
     Saša Milenković

     Znači NEMAŠ DOKAZ (izvod iz banke), tj. LAŽEŠ?

     Ili IMAŠ ili NEMAŠ dokaz

 • N
  No papak

  Kripto je izmišljen da bi se izbjegle banke tj treće lice moj stručnjak,a ako te interesuje gdje ima 28% za godinu ili npr 0.4% za 10 dana oročenja mogu da ti okačim link ali to naplaćujem….

  • S
   Saša Milenković

   Ne razvodnjavaj priču, nego pokaži DOKAZ za svoje tvrdnje (izvod iz banke) da si kupio BTC za 1000$.

   Prazne priče tipa „verijte mi na reč“ ovde malo kog zanimaju.

   Sada je prilika da se dokažeš ko si i šta si – LAŽOV ili OZBILJAN ULAGAČ. Ili JESI ili NISI. Pokaži i dokaži!

 • N
  No papak

  Čim ovakva pitanja postavljaš ko je imalo u kriptu zna da ti o ovome veze nemaš…..a ne znaš da šuma na Sejšelima ima ulicu i broj što je najvažnije….

 • S
  Saša Milenković

  Znači, nema izveštaja iz banke, tj. transfer novca se vrši polulegalnim i iilegalnim putevima.

  S obzirom i da se Inface finansira ko zna kako, da nema nikakve veze između firmi na Sejšelima, Kipru, Srbiji i Hrvatskoj, zaobilazi poreski i bankarski sistem Srbije imam sumnju da se ovim potencijalno može finansirati terorizam.
  Ja, kao građanin ove zemlje, već u ponedeljak uputiću Službi za borbu protiv terorizma i ekstremizma MUP-a Republike Srbije dopis da sumnjam da se na ovaj način finansiraju potencijane terorističke pretnje u R. Srbiji, pa nek oni provere finansijske tokove ovih preduzeća sa nazivom Invest.

 • S
  Saša Milenković

  Uradiću i te kako…. Nemoj da sumnjaš, a Lazarević neka ti se zahvali zbog toga

 • N
  No papak

  Vidjećemo svi rezultate….

  • S
   Saša Milenković

   Upravo tako, možda će za nekoliko nedelja biti rezultati istrage na TV-u.

   A šta bi sa tvojim dokazima o uplati BTC? Pojela maca….

 • N
  No papak

  Ti uprno dokazuješ da nemaš pojma o ovome…
  Evo ti jedno moja transakcija i daj nam objasni šta to ti vidiš ovdje…
  https://tronscan.org/#/transaction/c8e19d2ff539c872914459c0934d00062cb948c8d6b6bf678331db53cef90b9b

  • S
   Saša Milenković

   (otvorioci1998)
   NIje tema za ovi raspravu ali, da li je Jonh McAfee nastradao zbog naduvanja cene coin-a?

  • r
   roki

   Papčino, hvalis se sa prodajom i kupovinom Trona koji vredi 10 centi?? Da li si normalan?? Pa ni za burek nemaš. Bolje da nisi nista ni pokazivao

   • N
    No papak

    Nemaš ni ti pojma ,jer ovo je samo transakcija na TRON mreži…
    E sad sam siguran da komuniciram sa stručnjacima za sve i svašta….

    • N
     No papak

     Da vam pojasnim TRC20 mreža se koristi zbog jeftinih i brzih transakcija(2 sec)…Koliko god pošaljete druge kriptovalute fee vam je oko 1$ npr sa Binance na drugu berzu možete poslati 1mil $ za samo 1$ naknade ….

     • r
      roki

      Ne razumem uopste sta ce takav lovator i strucnjak kao sto si ti uopste ovde. Branis inface, zaradjuje veliku lovu na kriptu a i dalje se zamlacujes sa nama i infaceom. Ti si stvarno bolid, ali onaj pravi. Da ja uzimam lovu kao ti, znas li kad bi me inface video ili bi se zajebavao sa anonimnim trolovima…Nikada.

 • N
  No papak

  Uhapšen zbog izbjegavanja poreza,a smrt u zatvoru je pod upitnikom..Zvanično se vodi kao samoubistvo….
  Večeras sam baš nešto raspoložen pa evo vam gratis link na jednu certificiranu EU berzu gdje dobijate najveće kamate….Ovdje je jako interesantno da npr neko ko ne bi rizikovao zbog eventualnog pada btc ,a s tim da bi nakon godinu dana mogao i imati manju vrijednost u FIAT valuti , pa takvi imaju opciju posuditi USDT kome je uvijek vrijednost 1-1 sa USD I vidim večeras da je na njega čak 30% na godinu…Svi mogu probati sa 50$ na 10 dana da vide kako to funkcioniše…Ako se pitate kako im se to isplati i na to ću vam dati odgovor ako treba….
  https://whitebit.com/smart-staking

 • r
  roki

  Ti papak da zaradjujes od kripta ne bi se zamlacivao sa online multilevel biznis šemama i ostalim prevarama. Da imas neki redovan posao i da zaradjujes dodatno na kriptu, bolela bi te ona stvar za inface prevarante. Ili si clan inface i zaduzen si da ovde opravdavas ove prevarante ili si stvarno sto se kaze u nasem narodu bolid. Ne zelim da te naravno vredjam ali stvarno treba biti bolid pa stajati u odbranu ovih prevaranata a da nemas nikakve koristi. Naravno tebi puno hvala sto se i dalje javljas na ovom blogu, jer da nema tebe ne bi bilo zanimljivo i ne bi imali poticaja da pisemo protiv ovih prevaranata. Sto je neko napisao, dajes nam snage i volje da ih raskrinkavamo i hvala ti na tome. Pozdravi puno Zokija i Mladena i poruci im da se cuvaju jer posle ove prevare kada bude definitivno pukla, nece smeti vise nigde online da se pojave. Veruj mi. Zavrsili su karijeru sa online poslovanjem. Ostace im samo da fizikalisu u nekoj fabrici.

  • N
   No papak

   Evo uputim te konkretno gdje da ostvariš dobar profit,a ti opet svoje lične projekcije pokušavaš predstaviti kao relevantne…Drži se ti krampe i dobro slušaj šefa i biće sve ok…I dalje ćete ostati samo anonimni trolovi i to ne možete osporiti …Sve nade polažem u Saleta da me demantuje u predstojećim danima….

   • S
    Saša Milenković

    Ja ti se isto zahvaljujem, da nije bilo tebe ovi dani u karantinu bi mi bili užasni.

    • D
     Djeksi

     Hteo bih da pitam Sašu da li je on
     zaposlen u nekoj državnoj ili privatnoj
     firmi ? Hvala mu što precizno deli Inface
     prevaru u delove. Zooku poskupeo pakete
     i ne vraća lovu posle 90 dana.
     Klipovi samo izlaze a članova novih nigde.

     • N
      No papak

      1 h ·
      Dobar dan
      Kao lječnik radila sam 37 g. i linearnim načinom zarade nisam se mogla obogatiti.
      Sada krećem u nove avanture kao član Inface Invest grupe a cilj mi je ostvariti eksponencijalnu zaradu
      Pozdrav Davorka Milat

 • m
  milica

  sto se radi u IFIG..zoran je na ivici zivaca,niko nista ne radi,on prijeti,uzalud,sve se urusava..Kruljac ocekuje svoju direktorsku platu ali odakle,kad vise nema penzionera da uplate drugu ratu,pola njih je otislo pod zemlju ocekujuci da im Zoran obezbijedi bolji zivot…Mladen se povukao,nema ga u javnosti,ne zeli da se blamira vise,sertifikovani lideri odlaze,jer para nema…KRAJ!
  Zoran u ocaju ukida sve,platices preko 2000 eur da udjes u sistem koji ti obecava maglu…Ovo me podsjeca na film Poslednji dani Hitlera u bunkeru..kada samo sizofreni i nadrogirani Hitler vjeruje da ce Njemacka pobijediti a svi bjeze iz bunkera..haos!!!

  • D
   Djeksi

   Da,zaista nema više Đomle dilera kokaniđe.
   Sigurno je digao ruke od ludog Zokija i počeo
   stari biznis. Putovnica,kokaniđa i Iso-Hidra.
   I što bi se on onda mlatio sa ludim Zokijem sa Banovog brda kad ima šansi da brže dođe do love?
   Odlepio Zoran skroz a Kruljac ga loži načisto !
   Jaoojj ovo sa milijarderima u lažnom koinu je hit.
   A upravo je podignuta cena paketa to mi je urnebes
   najači. Krelac se doselio u Riste Marjanovića i spava u kompjuterskoj stolici hahah i čuva imaginarni support verovatno. Sladimo se i podsmevamo i sitimo brodu ludaka u lila boji koji
   upravo tone. Da vidimo da li će skupiti bar 26000 članova do jula 2022 ? Haha neće ni za dzabe niko kod njih. Zoki prozvao Maslešu da nije upućen u sistem pošto se dotični istripovao da ima milijarde evra u Inface imaginarnoj valuti. Sve u svemu brod
   ludaka sa sve tujama !!!!!!!! Ko je lud preko njih
   da uplati takozvani biznis paket kad veb šop ne postoji ???

  • N
   No papak

   Samo ti nastavi da pratiš Inface i podjeli nam ovdje svoje lične konstrukcije o ovoj kompaniji….Pametna Milica konstatuje da lideri odlaze ,a kad je pitaš koji je otišao naravno takva će opet iskonstruisati u svojoj inteligentnoj glavici neki odgovor koji će biti naravno glup…Niko ne bježi od para,već samo može biti otjeran moja pametnice….

   • D
    Djeksi

    Gde je Zora Sirotić,Toma Pogačar,Bostjan Hajšek,
    Jasna Popovic i Ružica Vemić?
    Najbolje radi Vlajko iz Bjmr ( Lipkovski)

 • N
  No papak

  Eno ih na SFToYou

  • P
   Pantelija

   Zoki je malo nervozan… Ukida povratak, menja pakete, tone brod… Bilo bi zanimljivo vidjeti kvartalni izvestaj narednog mjeseca. Kad ga mozemo ocekivati, gospodine Kruljac?

 • r
  roki

  Juce izbacili novi video. Bio live seminar na celu sa Zokijem. Moram da priznam da uzivam da gledam njihove video priloge i da se slatko smejem. Mozda bi neko rekao da je to bolesno ali jednostavno kada vidim kako se Zoki uzivi tokom price i koliko veruje u to sto prica, ja volim to da gledam.
  Elem, juce je rekao da od svojih 7 delova inface kompanije, moze svaku pojedinacno da proda za par stotina miliona eura i da uzme veliku lovu ali on to nece. Hoce da pomogne nasim ljudima na balkanu da svi zarade a ne samo on. Hahahhahahah
  Pitam se samo zar mu nije bolje da proda kompanije i uzme par stotina miliona eura i da podeli sirotinji, mnogo bi vise pomogao nego sto navlaci penzionere da se uclane. Hahahahhahahahah
  Zoki, prodaj kompaniju, uzmi lovu i nemoj da se zamlacujes vise. Hahahahhahhahha

 • N
  No papak

  Svako ima svoje ciljeve u životu..Mogao je i Nole davno prestat igrati tenis koliko je novca zaradio ali ne bi onda ušao u ISTORIJU…Zbog takvih razmišljanja i postoje TELETABISI….

 • r
  roki

  @ NO PAPAK

  Hoces da kazes da ce Zoki uci u istoriju?
  Da li si realan?
  Moze uci u istoriju samo kao lice koje je ucestvovalo u multilevel piramidalnoj semi a koga su nezadovoljne stranke i finansijeri natakli na banderu da visi. Hahahhahahah

 • N
  No papak

  Koliko vi anonimne sudije imate presuda evo već nedostaje bandera na tržištu….ha,ha

 • r
  roki

  Papčino, samo kad ti nisi anoniman. Predstavi se, posalji nam tvoju licnu kartu, daj nam tvoj broj telefona da ti pokucamo na vrata.
  Sistem puca po svim šavovima. Izgleda da ce Zoki ipak morati prodati firmu za milijardu dolara i nece mu se ostvariti san da pomogne svim ljudima na Balkana. O boze koji idioti veruju u ovu pricu. TO nisu idioti, to su bolidi.

  • N
   No papak

   Trolovi bi nekome na vrata ,a ne smiju jadovi jednu firmu da tuže…ha,ha

   • r
    roki

    A sto bi ja ili mi tuzio/li inface? Nismo ulozili pare, nisu nas prevarili i zasto bi ih tuzili. Tuzice ih oni bolidi koji su prevareni i koji su ulozili lovu u ovu prevaru.

    • N
     No papak

     Pa zar niste savjesni internet trolovi..???Ja sam siguran da je S.Milenković već podnio tužbu sa očiglednim dokazima i osvjetlao obraz ovom blogiću…

     • N
      No papak

      Gospodin Saša izgleda ne misli kao ti…ipak ima svoje ja….

 • L
  Ludvig

  Zoran Lazarević je inovator. On je uveo jednu novinu u MLM. To je represivni nastup. To do sada nije viđeno u MLM-u. Dok ti ostali govore kako si ti stvoren za taj posao, imaš priliku da se obogatiš, zaslužuješ to, ti to možeš, ti to umeš, ti to znaš, ceo svet samo tebe čeka, bla bla bla… Zokijev moto je: ne smeš, glup si, nesposoban si, banovaću te, izbaciću te iz firme, tužiću te, ukinuću te, neću da ti vratim pare i slične pretnje ala Vučić. Izgleda da kopira Vučićev fazon. Ako propadne Inface Invest, Zoran bi uhlebljenje vrlo lako mogao da pronađe u SNS-u. Politike im se u potpunosti podudaraju.

 • N
  No papak

  Što se tiče izgradnje i ulaganja Vučko je No1 na balkanu a što vi mislite da možete danas posijati krompir a sutra ga izvaditi i napraviti čorbu to je najveći problem većine ljudi na ovim prostorima…Slabo se sije ljkešnik jer jbg ko će čekati 7 god da dočeka max urod….A što se tiče Zokija tako je kod svih firmi i mora da se zna ko je gazda ,jer se ni vi ne pitate koju ćete smjenu raditi i kad ćete na godišnji a posebno kad znate da vas u svojoj firmi pokušaju prevariti ili raditi protiv pravila…

 • D
  Djeksi

  Ljudi ! Tomislav Toma Pogačić koji je plakao
  na vebinarima koje je držao zbog Inface Invest grupe
  je obrisao sve klipove !!! Toma koji nije imao za crep
  Toma koji je ginuo za Inface i Toma koji je držao prezentaciju u Beogradu nije više u Inface.
  Šteta što nisam sačuvao kako plače ali ga ima
  na Inface official Yt njegovo svedočanstvo.
  Hahahahaha uklanja dokaze.

 • D
  Djeksi

  Nije mi prošao komentar ali da javim da je Tomislav
  Pogacic sve klipove za Inface obrisao sa svog Yt kanala.

  • AntiMLMSrbija

   Odobrio sam komentar. Ne znam zašto je spam filter odlučio da ga zadrži. Što se tiče Pogačića, pogledaću da nisam nešto sačuvao od njegovih klipova, ali sam siguran da imam makar jedan video zapis gde on govori prednosti o Inface Invest-a, tako da džabe je brisao klipove.

   Njegov primer bi trebao da posluži svakom od nas za ubuduće, jer očigledno je da mora da se sačuvaju takvi biseri, a najviše iz razloga kako bi se drugi uputili da ne mogu uopšte da veruju promoterima ili bilo čemu se Pogačić i njemu slični u budućnosti budu bavili. Jedan dan pričaju bajke, drugi dan zrikavci.

   Gledaću da nađem neki tekst kako skinuti klip sa Youtube, jer ne mogu ipak sve sam a bilo bi dobro da svako ko iole prati ovaj blog ima svoju arhivu takvih klipova. Pa kada se obriše kanal, mi samo okačimo kopiju i podsetimo narod šta se sve lupetalo.

 • D
  Djeksi

  Šteta što nismo sačuvali kako plače zbog Inface grupe. Ostala su svedočanstva na oficijelnom kanalu od Inface grupe. Gde je sad Papak da kači slike od mečke Tomine ? Izbrisao Pogačić i onu besplatnu stranu gde se promovisao. Pisalo u opisu
  da je deo menadzmenta Inface. Gde si Paponjku braniteljuuuuu ovakvih likova i šema? Ma Zooki
  je garant na njega mislio kad je pričao o onih 2600€.
  Boože ne mogu da poverujem da svi begaju iz tako
  jake kompanije 🤭😂👎. Polomiše noge od beganja 🦿🦿🦿🦿.

 • D
  Djeksi

  Nekad su postojali video klubovi . U ono ludo vreme
  Tv Beli Manastir je uzimao iz video kluba kasete i puste najnovije filmove. To je bilo u periodu u onom ludom. Tad niko nije hteo u bioskop. A sami snimci
  su bili piratski ! To znači da ih je neko snimio svojom
  rukom a prevodioci samo dodali prevod. Bilo je raznih kvaliteta tih pirata. E,sad ja nisam Tv Beli Manastir aliii donosim jedan hiit piratski snimak !
  Jednom Tomi za sećanje dugo : https://youtu.be/G21lwfH_nv0

  • D
   Djeksi

   Тв Бели Манастир наставља са изненађењима
   и жели вам угодно вече. Yt kanal Tomislava Pogačića sa kog nije poskidao klipove !
   https://youtu.be/bqV8lNvFP28

 • D
  Djeksi

  Kidam,ne stajem i samo solim !
  Tomislav Pogačić je pobegao iz Inface invest grupe.
  Sertifikovani lider,održao u Beogradu jednu prezentaciju sa 9 ljudi i pobegao hahaha.
  Obrisao je sve stranicu za promociju online posla u Inface grupi ! Obrisao je sve klipove !
  Hahaha pitam se štoo?????
  Daje se putem gugla na znanje da je Tomislav
  Pogačić napustio Inface grupu i da valjda sad
  promoviše neki Bož’ me prosti Isus Hrist koin ?
  Sledi obrazovni program – Prigodne informacije
  o razlozima zbog kojih je Tomislav Pogačić
  napustio Inface invest grupu 🦹‍♂️.

 • N
  No papak

  Kad je nedavno Barcelona otjerala Pjanića po vama se eto ona raspada i niko neće dolaziti u tal klub…ha,ha

 • F
  Faraon se vraća kući...

  • AntiMLMSrbija

   Dva sata uzaludno potrošenog vremena. I dalje ne kapiram ljude koji su spremni da slušaju i hvale poteze ovog megalomana. 700 000 je on navodno potrošio za hosting. Čega 700000 ? Evra, kuna, dinara ili možda klikera ?? Pljuje po drugima kako su mu zloupotrebili sistem, kako su neimenovani lideri licemerni, ovakvi ili onakvi, a ovamo ima najbolji sistem. Postavlja se pitanje koliko je on stvarno sposoban ako drugi mogu tako lako da ga zajebu i još da ga odrape za hosting, što čisto sumnjam da je istina. Dobar hosting bi ga kostao u vrh glave oko 1000 do 1200 evra godišnje, tako da ili je on previše glup (u šta sumnjam) ili je ovo još jedna u moru laži gde on pokušava sluđene ovce da zamajava opet nekim besmislenim i preuveličanim brojkama.

   • S
    Saša Milenković

    S obzirom što je sve Lazarević rekao, pitam se kada će izbiti iscenirani sukob između Lazarevića i Pejića, „ulagači“ ostati bez obećanih miliona, a njih dvojica se izvući sa tuđim novcem!?

    • D
     Djeksi

     Ništa me ne bi začudilo od onog pripadnika
     Zng-a . Ej kad su njega iz njiove milicije najurili.
     Dila je čovjek i na kraju morao robijat’ pa pobjego
     u mlm šeme . Labin mu je rodno mesto a on ceo
     labilan u glavu i labav u oči one prevarantske.
     Svakako čekamo kraj balade 🙂 .

    • AntiMLMSrbija

     Veoma moguć razvoj događaja, s tim što pre mislim da će nastati pravi haos kad se Kruljac povuče. Koliko je bar meni poznato Pogačić je bio ispod Kruljca, u prevodu Kruljac mu je bio upline i siguran sam da je Pogačić bio izlistan kao jedan od onih što hvale TrueRainMaker „program“ ali ga sada više nema na toj listi. Poenta je, ako su se Pogačić i Kruljac razišli, i to najverovatnije zbog para a ne toliko što je Tomislav promovisao neki tamo coin i navlačio druge da mu se pridruže, onda je i realno očekivati da će i Kruljac nestati posle nekog vremena, jer svi su oni u šemi dokle god može da se zgrabi neka realna para, a ne Lazarevićeva blebetanja o milionima i kamionima.
     Takođe, nije isključeno da je Kruljčeva promocija u direktora marketinga bio iznuđen potez Lazarevića i Pejića, da im ni on ne bi otišao. Jer kad i Kruljac odvesla sa tog Inface titanika, tu je kraj.

 • D
  Djeksi

  Budalo bre ovde je reč o prevarantskoj šemi a ne o
  Fk Dardi ! Otišao je Pogačić nije reko zbogom 🧛🏻‍♂️😂😂😂🤣. Plače infejs ludi i ja ću sa tobom,otišao Pogačić Toma zbog nervnog sloma 🤣.

  • D
   Djeksi

   Jel se sećate onog mučenika od pre 10-11 godina
   Svetlana volim te ?
   Ukucajte u guglu Svetlana volim te i videćete
   kako izgleda Tomislav Pogačić sad !
   Hahahah i ponovo milicionersko pitanje koje grozno zvuči : Zašto je Tomislav Pogačić napustio Inface invest group? Zašto je obrisao stranicu sa promocijom tog sadržaja ? Zašto nije više sertifikovani lider? Zašto nije više deo menadzmenta kompanije? Da li je istinit navod od blogera Papka da mu je Inface grupa kupila crep i platila neke radove u kući ??? Da li je tačno da sad promoviše Isusa Hrista novi coin ✝️✝️✝️ ?
   De je brat Roki da nas malo uputi u situaciju ?

 • N
  No papak

  Dajte još koju konstrukciju,budite maštoviti da ostanu u arhivi sve trolovske maštarije,ali jbg nema vas puno …možda Zoki bježi u Egipat ili slično…dajte sebi na maštu…ha,ha

  • D
   Djeksi

   Ja se izvinjavam Antiši na rečniku unapred .
   Papak majmune prve klase – govedo jedno mutavo
   Stoko i smradu isprdeli 😅
   JESI LI TI NAPISAO DA JE ZOKI INFACE PLATIO
   TOMISLAVU POGAČIĆU CREP 😂?
   Pa dosta više da nas drndaš ti svojim izjavama
   sad ćemo mi malo tebe sa tim istim izjavama da rkamo. Dakle JESTE LI POGAČIĆU PLATILI CREP I RADOVE U KUĆI ? I KO TI JE JAVIO TU INFORMACIJU – DA JE INFACE GRUPA POMOGLA TOMISLAVU POGAČIĆU ???

 • N
  No papak

  Traumatični i isfrustirani pacove u ovom slučaju je najvažnije da je Inface pokazao OBRAZ…
  To tebe boli….

 • N
  No papak

  Ly je ko beton ,a nemate novih tema jer ste uvidjeli da ste udarili na Rusiju,,,ha,ha

 • AntiMLMSrbija

  OK, dosta bilo vređanja, sledeći takvi komentari idu pravo u kantu

  • N
   No papak

   Ovo vam je čisti dokaz kako se brani nešto što je tvoje djelo,tako da moraš da i Zokija razumiješ ako si imalo realan… bar prema sebi….

   • AntiMLMSrbija

    Ne vidim šta imam da razumem Zokija. Evo upravo prolazim kroz stare klipove od 2019 i primećuje se velika razlika u Zokiju tada i sada. Plus, šta je tada pričao za binarnu matricu i njenom navodnom potencijalu, da bi danas puštao sasvim drugačiju ploču.
    Činjenica je da je Pogačić napustio Inface nakon mesec i nešto dana, od kako je zadnji put učestvovao u samoj promociji šeme. A još je kao dobio pomoć od Zorana i Pejića za oštećen crep. Postavlja se pitanje zašto bi im tek tako okrenuo leđa, ako su toliko učinili za njega ?
    Na osnovu informacija koje sam prikupio o raznim MLM liderima, što domaćim što stranim, ono što je zajedničko za veliku većinu njih jeste da odlaze iz šeme čim priliv para prestane ili je tako mali da se sa njim ne može preživeti.
    Neki od njih izboksuju da im firma plati da ostanu još malo, ali mahom je slučaj da se prvo prestane sa promotivnim aktivnostima i onda samo tiho povuče iz šeme, uz brisanje promotivnog materijala, postova, klipova, kao da se nikada nisu bavili tom „poslovnom prilikom“.
    Imamo nekoliko takvih primera na našoj Balkanskoj sceni: Nikola Korbar (Lyoness, Onecoin), Rajko Vuković (Onecoin), Nikola Miletić (SCnet, Amway), Marinko Parić (Lyoness, Onecoin), Davor Mesar (Jeunesse, Onecoin, i razne druge šeme), Vladimir Popović (njegove šeme sa Planet Programom – Coinspace, Firstcoin, Hotelium). Ima još tu primera ali ovo su samo neki od upečatljivijih u poslednjih nekoliko godina.

    • N
     No papak

     Nisi ti dobro shvatio ,raspodjela ostaje ista kao što je i bila samo se šematski ne prikazuje kao prije….Daj link da svi vidimo gdje dokazuješ da je Tomislav napustio Inface…

     • N
      No papak

      i zaboravih ..Poređenje sam pravio samo zato što i ti i Zoki imate alate da uređujete kako vi mislite da treba,da brišete ko ne radi kako ste vi propisali ili mislite da treba,da banujete ili zamrznete nečiji status..U tom smislu i ja ovdje i članovi na Inface su samo radnici koji nemaju te alate …Ja u principu nemam problem sa tim jer sam svjestan da tako MORA…

     • AntiMLMSrbija

      Youtube kanali prazni, nema ni jedan više video (na ovaj dan) u vezi Inface Invest promocije.
      https://www.youtube.com/channel/UCYsIuTW0uFcgjzbeb0X5ffw
      Njegov Facebook profil očišćen od bilo kojeg pomena Inface-a.
      Šta ti još treba kao dokaz ?

 • D
  Djeksi

  Tomislav Sft21 kanal na yt još nije uklonio klipove
  Hahaha to je Pogačić zaboravio !!
  Imatr gore link u komentarima 🙂 .

 • N
  No papak

  To nije dokaz da je neko napustio Inface…možda je samo izgubio licencu i ostao kao obični član….šta će mu video promocije kad više ne može vršiti promocije i seminare…uslovno rečeno…

  • AntiMLMSrbija

   Čemu onda brisanje ? Naložili mu da makne klipove a da i dalje radi za njih ? Nema ni malo logike.

   • N
    No papak

    On je SMARAGD tj 21 direktni i to stoji,a možda je i prodao svoju poziciju….možete samo nagađati…

    • AntiMLMSrbija

     Šta god da je potpuno je nebitno. Nema ni jedan njegov post ili video u poslednjih par nedelja da se odnosi na Inface ili Inface promociju. Kucaj u Google Tomislav Pogacic inface, i uveri se sam koliko nedostaje tekstova i klipova koje je on praktično do pre mesec dana držao i promovisao.
     Mogao bi i ti da ponudiš nešto konkretno, ako si siguran da nije otišao iz Inface. Na primer da ga pitaš lično baš u vezi Inface, da li je prodao, za koliko je prodao, da nije možda izbačen ili je sam otišao (sa ili bez kompenzacije).

 • D
  Djeksi

  Haha evo dokaza i slika za uspomenu
  https://jelenainface.com/2021/07/01/snaga-zajednice-i-humanost-na-delu/
  Tomislav lider haha

  • N
   No papak

   Ovo ti je dokaz da je Inface prevara..???? ha,ha Teletabisu nije jasno da svako u Inface može prodati svoju poziciju,a i može biti sankcionisan u smislu daljeg napredovanja.. I da vam kažem da je dosta njih iz Inface uložilo u ove po meni sumnjive koine ali nisu to promovisali pod Inface logom i ti isti nemaju nikakvih problema u Inface…Nešto mi želudac govori da iza ovakvih tokena u pozadini stoji Ruja…Ja lično nikada ne ulažem u takve koine(tokene),jer je tu puno prevara već se držim starih koina koji su preko 4 gad na tržištu…

   • P
    Papak je malo nervozan....

    Umro Inface

    • N
     No papak

     Samo dokaz koliko su jadni ovi internet trolovi…Zamolio bi gazdu da slučajno ne dira ovakve registrovane nickove….

   • D
    Djeksi

    Ovo je dokaz da je Tomislav Pogačić održavao
    po Beogradu i Zagrebu seminare u Inface a sad je sve uklonio. A zašto je to uradio? Jaioo da ste videli šaku jada
    koja se skupila u Riste Marjanovića ulici.
    Haha a Tomislav apeluje pre toga danima da seminar
    košta 10€ . Hahaha nije on mislim ni 2 karte prodao.
    A napisao sala prima 150 ljudi. Tako to ide prosiš
    za crep pa dodješ u Beograd i na kraju ostaneš
    sam u 4 zida bez crepa ! Tomislav mora da je platio autobus
    do Zagreba jer za gorivo i putarinu imao verovatno nije.

    • N
     No papak

     Bili su i tvoji postovi ovdje pa su uklonjeni …ha,ha

     • AntiMLMSrbija

      Obrisani jer je vređao. Da bude fer, ostavio sam njegovo inicijalno vređanje i tvoje uzvraćanje. Ali sve ostalo otišlo / ide u kantu.

 • D
  Djeksi

  Eto Papak izvredjali smo se i to je to.
  Hajmo da rešimo misteriju Tomislava Pogačića.
  Što pobeže iz Inface grupe?
  Gde je mečka sa falš tablama i čija je ?
  Tv Beli Manastir nastavlja sa daljim puštanjem
  piratskih snimaka kao u svoje najluđe doba 🤚🏻.

 • P
  PopIgi

  Ne znam cemu ovoliko raspravljanje. Da li je prevara ili ne, mene iskreno ne zanima. Ono sto je meni bitno kod ovog posla jeate da se sada popunjava 13 red, mozda i 14 te matrice. Koliko procitah, matrica je izbacena ali je sistem za zaradu ostao isti. Sada ako krenete sa poslom, i imate jednog direkta, ostvarujete pravo na 1000 dolara mesecno. Ono sto se ne prica, jeste, da se popuni vasa matrica treba nesto vise od 8 miliona pozicija u vasih 10 visina te matrice. I tu nije kraj. Da bi vi imali tih zagarantovanih 1000 dolara, i ti ljudi u toj vasoj desetoj visini matrice, moraju da imaju svoju popujenju matricu do njihove desete visine, sto nas dovodi do broja preko 16 milijardi pozicija. Tako da ako pokrenete sada posao, i hocete maksimalu, tj da imate 21 direkta i oni isto toliko, za tih 102 000 dolara mesecno treba kao sto rekoh preko 16 milijardi pozicija. Ako krenete kasnije, u sledecem redu binarke, za sve ovo trebace preko 32 milijarde pozicija.

  • AntiMLMSrbija

   Divim se koliko ste opčinjeni specifičnostima zarade u toj tzv. matrici, a još više koliko vam promiče da je matrica tu samo za zamlaćivanje.
   Novac ne može da nastane volšebno iz vazduha, niti matrica trlja neku čarobnu lampu koja samo proizvodi pare. Voja Antonić je to lepo objasnio u tekstu koji sam citirao.
   Poenta je veoma prosta, da bi se zaradile pare mora da postoji i ulaz tog novca. Bez priliva para nema ni zarade, a gledajući trenutno stanje u firmi, Lazarević i Pejić pripremaju izlaznu strategiju. U slučaju da članstvo ne uspe da navuče nove naivčine (čije bi investicije u tu tzv. matricu pokrpile isplate tih starih članova, i naravno popunile džepove vlasnika), Zoki i Mladen će sigurno po već dobro poznatom pristupu optužiti članove da su sabotirali firmu, da su hakeri, konkurencija, dežurni pljuvači ometali rad sajta i tome slično (dok realno se prešlo na jeftiniji tip hostinga) itd. Pa će malo da se primire dok ne pokrenu opet sve isto samo pod drugim imenom. Tako uglavnom funkcionišu sve te ponzi-piramidalne prevare sa binarnom matricom.

  • N
   No papak

   10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 red iznad tvoje pozicije NE TREBAJU imati popunjenu svoju matricu….

 • r
  roki

  Nebitno je da li je Tomislav izasao iz inface, da li je izbacen ili nije, da li je lider ili nije. Ono sto je bitno i vidljivo je to da vise ne promovise Inface i da je izbrisao sve video priloge vezano za to. Ma kakav da je bio razloga, da li je uzjebao Zokija sa razlogom ili ne sto je promovisao jos nesto sem inface na svom facebook nalogu….definitvno je ovo jako negativna reklama za sam Inface sto Tomislav vise nije u sistemu na nacin kako je bio ranije. Ma sta ja mislio o Tomislavu i Zokiju, sami sebe ukopavaju sa ovim javnim prozivanjem svojih clanova. Vise stete ima za samu kompaniju to sto je TOmislav izbrisao inface reklamiranje nego sto je mozda Toma nekog prevario ili se oglusio o pravila kompanije.
  Zoki sam sebe i svoju kompaniju ukopava sve dublje i dublje. Ali to mu je mozda i glavni cilj jer vidi da sve propada pa da na vreme napravi sebi alibi sto mu posao nije uspeo. Imace razlog zasto mu kompanija propala, okrivice clanove i lidere i pokupice on i Mladen i mozda jos par njih nekoliko stotina hiljada eura i tu je kraj price. Pa u zadnjem video je direktno priznao da ce se povuci ako ga njegovi clanovi izdaju i ako ne iznesu projekat na nacin kako je on zamislio. Sprema se kraj inface i bezanija. Do nove godine ce se dosta toga iskristalisati.

  • D
   Djeksi

   Tako je Rokiša ! Spremaju kofere i samo jedan dan
   kad ne bude moguće logovanje na sajt biće selo veselo. Do nove godine – lepo si rekao sve će se znati. A Tomislav Pogačić je plakao na vebinarima
   kleo se u Inface i sad kad je prodao 2 karte za seminar u Beogradu digao sidro,skinuo falš tablice
   sa mečke i pobegao u drugu šemu. Imaš pravo da je to ružno po samu šemu. Papak to ne razume.
   Predrag M. je ja mislim sledeća karika koja leti.
   Nastupi su mu sve nervozniji,proziva ljude da ne rade ‘posao’ . A kad ga pitaju u komentarima za veb
   šop pravi se lud. Vidi se da ga baš jede mali odziv
   ljudi. Od osmeha do kisele face bukvalno zadnji klip.

 • N
  No papak

  Propadaju..ha,ha

  —–slobodno pritisnite strelicu desno…..ha,ha

 • V
  Vladi MIr

  Poštovani, ja sam jedan od prvih 250 osoba koje su uložili kapital i prije pokretanja INFCE grupe, moja pozicija je na broj 30 binarne matrice, tako da možete da zamislite koji status bi ja trebao imati ili zaradu na osnovi prvog dogovora i franšiznog ugovora. Međutim danas mi je pukao filim da gledam onog Lazarevića kako prijeti i stalno izmjenjuje neka pravila i otuđuje novac jer novaca nema. ja imam franšize ugovora za tri računa a neki su se nedavno promijenili bez našeg znanja. Iskreno ću vam kazati da mi je jedan od njih prijatelj koji je sišao sa uma ili je a je ovaj Lazarević vodio kod neke babe Vange u Beogradu i isprao mu mozak. Danas sam na jedan njegov video napisao komentar koji su mi već po drugi put uklonili i zaista bi nekako volio da ga stavim javno tu. Pošto sam odlučio da se obratim Glavnom državnom odvjetniku RH i prijavim sav taj cirkus uzimanja novca sa dokazima, sada meni možete da postavljate sva pitanja koja želite i što vas zanima. Ali prije toga moram vam kazati da je jedan član ovog bloga Saša Milenković ako sam dobro napisao, rekao jedini istinu koju je obrazložio sa točnim stanjem unutar kompanije Inface21.

  I ne brinite se ja se ne bojim Lazarevića a znam tko je NO PAPAK. Sve što va zanima možete slobodno da pitate.
  Dana 28. Rujna me nazvao takozvani osnivač kompanije po imenu Lazarević i prijetio osobno na mobitel te je rekao da mi neće vratiti novac koji sam dao za osnivanje kompanije, sve je to učinio da ga ne bi prijavio Uskoku da naplaćivanja fiktivnog poreza. Pošto sam službeno zaprimio mail da su sva ne samo moj račun ukinuti nego i račun mog roditelja i moje supruge koje nikad nisu javno kao niti ja napisali ili izrazili svoje mišljenje, takvim je činom počinio kazneno dijelu prevare i krađe novaca. Uostalom sve je to jedna velika prevara i ne brinete po mom saznanju oni su pod istražnim radnjama.
  Ja očekujem u narednih dana u savjetovanje pravosuđa predati sve poruke, slike, transakcije, video materijale u kojima traže da moramo upisivati članove u narednih 30 dana ako želimo nastaviti napredovati nakon tog vremena. To je kazneno djelo jer toga nema u franšizi ugovora koje smo mi potpisali na samom početku. Ucjena se taj Lazarević koje će u narednih dana dobiti zabranu prilaska kao i Mladen Pejić koji su na temelju laži raskinuli sve ugovore i naplaćivali poreze građanima EU i to retroaktivno. Ono što ne znate je to da su unazad 3 mjeseca veliki broj članova otišlo iz kompanije i pokrenulo slične poslove i neki od njih su također zbog ucjena i prijetnji prijavili te dvije osobe.
  Ja sam jedan od onih 250 osoba koja je vjerovala mom prijatelju Mladenu jer smo iz istog grada, njegova vizija je bila dobra i on nije prevarant ili loša osoba, međutim osoba koja je prijetila svima javno u 2019 i 2020 i sad u 2021 godini je uvijek ona jedina a to je osoba po imenu Lazarević kojeg iskreno nisam nikad upoznao. To je osoba manje mentalne sposobnosti, teški narcis, nekulturna i nasilna osoba.
  Ako imate koja pitanja moj broj mobitela je +385****** i sada pošto mi se već prijetilo da ih ne prijavim pravosuđu Republike Hrvatske, slobodno možete da me nazovete da vam osobno odgovorim na sva pitanja koja vas zanimaju. Uglavnom poručite svima poznanicima i prijateljima da je Inface kompanija nešto što samo uzima novac od novih članova i kad se samo požalite na nešto osobno takozvanim liderima, oni vas izbace i oduzmu sav novac. Lazarević je novac od svih nas prezentirao kao velike račune programerima oko 500.000€ dok nije do dan danas pokazao niti jedan račun da bi opravdao takav iznos. Za web stranicu koja košta 500€ platili su po njihovim navodima, citiram “€80.000€“, ono što je najskandaloznije je početna priča u koju smo svi naivno vjerovali a to je „“patent binarna matrica“ koje je bila jedinstvena u svijetu, nedavno se na video kanalu Youtuba osobno saznalo da se ta takozvana patentirana jedinstvena matrica kao nigdje u svijetu, doslovce ukida i više ne postoji jer Zoran ne isplaćuje novce na način kako bi trebao, jer tako njemu manje ostaje.

  • AntiMLMSrbija

   Hvala vam što ste se javili. Broj telefona sam uklonio jer se nemože utvrditi da li je stvarno vaš ili nije. Ako imate više saznanja o firmi, Lazareviću ili Pejiću, možete ih dostaviti preko kontakt forme ovog bloga, ili dalje u komentarima ove teme. Recimo, mogli biste nam proslediti kopiju franšiznog ugovora, sa sakrivenim ličnim informacijama, koje bi mogli naknadno objaviti u novoj temi.
   I naravno ko je NoPapak, ako već imate saznanja o dotičnom.

   • V
    Vladimir Stošić

    sve ću ti poslati ali sve ćeš dobiti na mail, imaš moji broj mobitela i poslati ću ti preko maila sve a ti cenzuriraj sve što želiš. Moje ime je Vladimir Stošić, I kao što sam rekao ja sam na poziciji broj 30 te piramide. Ja ne skrivam identitet jer sam već se obratio kome treba i znam što im se sprema.

  • D
   Djeksi

   Pozdrav Vladi iz Labina ili okoline od Djeksija !
   Dobro nam došao druže . Ovde se borimo i ukazujemo na Inface invest group prevaru.
   Drago mi je da si bio na onoj strani i da znaš razne
   informacije. Imam ja 3 pitanja za tebe . Gde završava novac franšizera na kom računu i da li nerviramo Mladena i Zorana sa pisanjem na ovom blogu ? I zašto je Tomislav Pogačić napustio Inface invest grupu?

   • V
    Vladimir Stošić

    Kao prvo ja sam iz Rovinja, završava na njihovim platnim procesorima….priljev novca je isključivo od novih članova, sve je ovo prevara koju je stvorio Lazarević, Uglavnom u globalu ako vadiš novac vani 100€, ti u osnovi to možeš samo preko platnih procesora koji su oni u njima stvorili račun, dok to prebaciš na kreditnu karticu ili Paypal račun sa ovim novim fantomskim porezom i to retroaktivnim od 100€ dobiješ između 60-65€ ali Lazarević ti kaže „zaradio si 100€“. Nitko nije napustio već su svi izbačeni jer Tomislav je samo malo niže od mene i kao takav je trebao više novaca i zarađivati, kada je vidio da se tu stvari više ne odvijaju kako je bilo dogovoreno, Lazarević je našao povredu franšiznog ugovora da ga izbaci i tako da mu više ne omogućuje zaradu. Isti je moji slučaj i ako nisam nikada javno do sada pisao o radu kopanije. Osim toga u franšiznom ugovoru je sve čista namještena prevara koju nikad nitko od nas nije osobno i potpisao, već su se ti ugovori stvari i digitalno potpisivali. osim toga u ugovorima jasno piše da svaki član može prodati ili ponuditi da proda svoje pozicije ili račune, naravno kada više nema novaca Lazarević meni ukrade udjel od 5000€ za pokretanje kompanije. Znači ja nisam običan član, 250 osoba je dalo u kešu veliku količinu novaca a većina tih osoba je bila iz Istre ili Hrvatske, zato je Lazarević vrlo pametno preselio sve poslovanje u Beograd jer tamo zakoni nisu isti kao za građane u EU. Međutim prijetiti neće nikome više a još manje da krade novce i da ne poštuje ugovore i da pljuje po ljudima.

    • P
     PopIgi

     Sporno je sto se placa porez na zaradu? Pa to je jedina stvar u kojoj postuju zakon.

  • N
   No papak

   Kako možeš tvrditi da je Mladen dobar čovjek kad Džekson tvrdi suprotno…Ko ovdje laže…???

   • S
    Saša Milenković

    Tvoje sitne provokacije ne mogu sakriti činjenicu da je opsena Inface mrtva.
    Zahvaljujući tvom pisanju, prijava je podnesena i u R. Srbiji, ali ne za prevaru, već za izbegavanje plaćanja poreza, moguće pranje para (obzirom na prošlost jednog od suvlasnika i od trgovine narkoticima) i moguće finansiranje crnih operacijab za , – nepozanti uplatioci, nevraćanje novca i sl. što već podgreva sumnju da se radi o uplivu stranih uticaja https://informer.rs/vesti/politika/638083/aleksandar-vucic-odgovara-izjavu-sase-jankovica-rusenju-vlasti

    • N
     No papak

     Kad je mrtva zašto tužba ,kome pametnom može pasti na pamet tužba pokojniku…ha,ha

     • S
      Saša Milenković

      Nije „tužba“, nego „prijava“. Istražni organi u R. Srbiji moraju da izvrše PROVERU PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI za prethodno navedenu prijavu.

     • N
      No papak

      Izvini ,znaći prijava pokojniku tačnije rečeno…

     • S
      Saša Milenković

      pre se može reći glogov kolac

 • D
  Djeksi

  Najludje od svega što Zoki obilazi vračare i gatare.
  A kako sam razumeo vodio je i Mladena na seanse 😂😂😂😂😂😂😂😂. Ljudi dal’ je moguće da Mladen koji je isteran iz milicije ide kod neke babe u Žarkovu ili gde već da njemu i Zokiju vrača?

 • r
  roki

  Opa….sta je ovo. Napokon da se neko javi od prevarenih. Jedva cekam novi video Inface da vidim sta ce reci na ove optuzbe.
  Jos jedan multilevel prevara se blizi kraju. Ja stvarno ne mogu da verujem da se u 21 veku ljudi i dalje pecaju na ove prevare.
  Danas slucajno usao na onu cuvenu sftyou mrezu..ne znam kako sam mogao preko nekog linka da uopste udjem jer nisam clan inface. BOze na sta ono lici. Kako jadno odradjeno….zali boze tolike promocije takve smesne mreze.
  Nadam se da ce se ljudi napokon opamatetit da nikakve multilevel prevara nece doneti nikome nikave pare.

 • i
  insajder

  Član sam ove kompanije skoro 3 godine. Prije učlanjenja u ovu „kompaniju“ imao sam određenog iskustva u online poslovanju, radeći za jednu stranu firmu na studijama, zbog čega sam znao da je online zarada moguća. Na ovu „kompaniju“ sam slučajno naletio preko yt tražeći dodatne izvore prihoda u jednom lošem emotivno-finansijskom periodu. Sada znam da je to presudno uticalo na moju odluku i snizilo sposobnost racionalnog odlučivanja. Uvijek sam se strogo klonio ovog tipa „poslovanja“ ali loš period, želja da barem jednom rizikujem i probam, garancija koju su nudili, pasivan prihod i način prezentacije bili su faktori koji su me primamili. Obavio sam par razgovora sa prijateljima koji su me odgovarali od ulaska. Bio sam skeptičan ali i „navučen“ i nastavio sam sa stavom „probaću pa što bude.“ Kada sam vidio kako sistem izgleda iznutra, koliko amaterski izgleda „poslovni ured“ što bi prof. Kruljac rekao, početni entuzijazam se lagano gasio. Srećom u ovom periodu entuzijazma (prvih dva mjeseca) uspio sam da učlanim samo jednog člana i obezbijedim opstanak u „kompaniji“. Napravio sam klinačku grešku i nisam provjerio imena suvlasnika prije ulaska i tek naknadno sam stigao do materijala o Onecoinu, Amwayu i dilovanju droge nakon čega mi je sve bilo jasno. Nakon skoro 3 godine i dalje se skuplja novac za 4 nadogradnju, većina članova u matrici su sistemski accounti koji ne donose nikakav novac i ukazuje da ljudi u samom početku odustaju. Prijateljski bonus od članova koji drugi učlane a upanu u našu matricu ne služi ničemu. Možda prof.Kruljac i drugi iskusni MLM-ovci imaju neku zaradu od referalnog bonusa jer oni prave svoje mreže, odnosno učlanjuju ljude svojim članovima i guraju tako po dubini. Ono što je tužno jeste da je učlanjeno dosta starijih ljudi koji su pretvoreni u fanatike i zbilja vjeruju da će pomoći potomcima. Društvena mreža je tuga, a priča o webshopu se pretvorila iz priče o prodaji BMWa i Audija preko shopa u priču o prodaji poljoprivrednih proizvoda. Temeljno pratim sve prezentacije i tu se prosipa tolika količina nebuloza da to postaje nepodnošljivo. Potencira se priča da članovi neće da objave svoje zarade, što je notorna neistina. Istina je da nemaju što da objave. Sjećam se prvog pojavljivanja gosp. Lazarevića kada je teatralno rekao kako je Ajnštajn započeo razvoj matrice i nije završio, što znači da je on intelektualno nadmašio i Ajnštajna. Tu mi je jasno bilo o kakvom je profilu ličnosti riječ. Sve pratim jer me samo zanima kraj ove priče koji neminovno dolazi. Promjene koje su izvršene na portalu isključivo su kozmetičke i malo funkcionalne prirode. I dalje nema nikakve mogućnosti zarade od društvene mreže. Suština je ostala nepromijenjena, uplata „franšize“. Ja sam svoju lekciju naučio, 105 dolara genijalcima plus 30 od druga. Sreća da je tu sve završeno i svo zlo s tim što se kaže. Jedino me strah od potencijalne zloupotrebe dokumenata ali znaću ko je odgovaran ako se ikada nešto desi po tom pitanju. Takođe, jedna od stavki iz franšiznog ugovora nije ispoštovana. „Univerzitet“ čija je vrijednost prema priči iznad 2000 dolara nije napravljen u roku od dvije godine kako je zapisano u ugovoru.

  • AntiMLMSrbija

   Hvala vam što ste se javili. Moj predlog i vama bi bio da podelite javno delove franšiznog ugovora (uslikanog naravno), sa prikrivenim ličnim podacima. Ovo bi pomoglo da i drugi investitori u Inface vide koliko se njihov ugovor razlikuje od drugih.

  • N
   No papak

   Prodaj svoju poziciju da se ne sekiraš više…evo daću ti ja 300$ za tu poziciju koja je stara koliko tvrdiš….a dao si 105$ i eto ti zarade koju nemaš ni u jednoj banci…

   • S
    Saša Milenković

    Isplatiš prvo one koji su najamnje uložili (20% sredstava, 80% ulagača), a ostale „zavrneš“ (80% sredstava, 20% ulagača) – stara prevarantska fora –

    • i
     insajder

     Ne, ne, ostajem da pratim „razvoj“ to jeste nestajanje opsene zvane inface kako je lijepo napisao gosp. Milenković. Ti si ili ekstremno glup ili plaćen da lažeš, pri čemu je vjerovatnije ovo drugo. Takođe, zaboravio sam da napišem da prof. Kruljac i jedna manja ekipa sertifikovanih lidera (u ovome je učestvovao i gosp. Pogačić) dodatno zarađuje od izrade capture stranica članovima za promociju sistema a sada najavljuju neki „True rainmaker“ program (gomila gluposti za manipulaciju umovima i direktnu prodaju), koji će se naravno dodatno naplaćivati. Dakle, prave se manje šeme u okviru velike šeme i tu se profitira. Ono što je sigurno jeste da „kompanija“ nakon 3 godine nije uspjela da stvori dodatni izvor zarade. Ovo nije čak ni MLM kompanija jer po pravilu MLM kompanija mora imati neki proizvod od čije se prodaje zarađuje. Digitalni proizvodi (portal i društvena mreža) kako ih nazivaju ne stvaraju nikakvu dodatnu zaradu. Ovo je klasična ponzi-piramidalna opsena čija je svrha da se održava što duže može. Međutim, vrijeme je najbolji lijek za ove šeme, neugodna pitanja će se samo povećavati a to neće moći da spriječi banovanje članova. I oni koji su potpuno slijepi i zaluđeni će progledati uskoro. Pravila postaju sve represivnija, vrši se pritisak na članove da vrbuju nove članove. Članovi i korona se krive da su odgovorni što ovaj bajni sistem ne funkcioniše u punom kapacitetu, a zapravo bi sistem trebao da prevaziđe sve nedostatke u odnosu na rad članova. Kompanija je zakucana na oko 29.000 accounta evo godinu dana, naglašavam accounta, jer je tu pitanje koliko je stvarnih članova a koliko sistemskih pozicija koje ničemu ne služe. Iz ove perspektive ne mogu da vjerujem kakvoj sam se budalaštini priključio ali sam srećom brzo shvatio o čemu se radi. Sve počinje i završava se sa pričom daj ti nama 30, 105 ili 1995e (što je sad izmjenjeno sa ovim novim budalaštinama i nekim sft coinima) pa ćeš zarađivati zavisno od tvog rada za 3, 5, 7 ili 10 godina. Nije bitno kada, ali zarađivaćeš sigurno. Sa ovim se odjavljujem.

 • M
  Mlađo

  Pozdrav,

  čitam vas duže, svaka čast na razotkrivanju ovih neukih prevaranata. Do inface sam došao preko susjeda koji mi je ovo sav oduševljen pokazao, te poslao videa tog debila Kruljca i Tomislava.
  Odmah sam skužio razinu komunikacije te se u ovu stvar ne bih ni mrtav upisao. Ali ostao mi je recimo „guilty pleasure“ pratiti „razvoj“ ove prevare, pogotovo jer sam vidio par poznatih ljudi upisanih.

  Raspad je tu, Tomislav Pogača briše sve komentare kad ga ljudi pitaju oko inface hahaa, kao pa zar nisi ti bio glavni onda makne i promovira onaj neki koin.. koji je isto teška prevara. Ne znam, zanima me psihološki profil takvih ljudi evo pa samo da vas pozdravim jer mi fino uljepšate dan uz kavicu 🙂

 • N
  No papak

  Evo i dodatni razlog što bi odmah kupio tu poziciju….
  https://www.youtube.com/watch?v=46T2dt7crnM

  moj životni moto je KUPUJ JEFTINO -PRODAJI SKUPO…

  • Z
   Zokija krenula karta; a franšizere....

   Suljo otišao u Englesku da malo para zaradi i stvarno se vrati sa puno para. Pita ga Mujo kako je zaradio
   tolike pare.
   – „Pa kockao sam“, kaže Suljo.
   Mujo:
   – „Pa ti ne znaš kockati“.
   Suljo:
   – „Ja sam igrao i kad sam tražio da vidim karte od onoga što je rekao da ima poker, a on mi je odgovorio da su oni džentlmeni i da se kod njih igra na savjest i poštenje. E, od tada je mene krenula karta.“

   • N
    No papak

    Otvorio Zoki javnu kuću u Njemačkoj…Čuli za to i dvojica uglednih trolova sa puno nickova i istu veče odluče da posjete taj puf…Jadnici kontali biće nekog popusta ,a možda i pića gratis…
    Kucaju na vrata kad izađe crnac hrmpalija i uljudno pita šta žele….
    Trolovi ko trolovi uvijek kokuzi ,jedva izvadiše 10 eur i pitaju…šta možemo dobiti za ovo ???
    Crnac ih pogleda pa reče…
    Vidite li onaj park preko puta…e tu možete samo jedan drugome po…. šit za te pare…
    Odoše trolovi al se vratiše za 15-ak minuta i ponovo lupaju na vrata…
    Izađe crnac i pita …šta je sad opet…???
    MI došli da platimo…..

    • Z
     Zokija krenula karta; a franšizere....

     A ti si crnac?

    • Z
     Zokija krenula karta; a franšizere....

     Nisi Zoki, nisi crnac, mi nismo kokuzi, što se može videti iz priloženog… https://www13.zippyshare.com/v/DDvitqmo/file.html

     Kako ti znaš za tu priču?
     Baš me zanima da li možeš večeras da nam pošalješ snimak da nisi kokuz?
     mislim da nećeš ni da odgovoriš, jer nemaš ni 100€ kod sebe

     (p.s. izvinjavam se zbog lošeg izbora sajta za upload)

     • N
      No papak

      Dobar mu je review ,zbog ovakvih postoji i Adblocker….Doniraj nešto za prevod…..bićeš glavni u raji….

 • r
  roki

  JEL NAM ZAO, JEL NAM ZAO, KRAAJJJJ SE PRIMAKAO….HAHAHHAHAHAHHA
  Ja vam odgovorno tvrdim da se Zoki i Mladen vise nigde nece online pojaviti kada im ova prevara pukne. Toliko su usli duboko u ovo, toliko su nam vredjali inteligenciju da bi bio red da pobegnu u mišiju rupu.
  Ocekujem uskoro žestok odgovor od Zokija povodom ovih prozivki sto ga seciramo ovih dana na sitne komade. Jedva cekam da se smejem.
  Pozdrav dobri ljudi. Bice veselo preko vikenda.

  • S
   Saša Milenković

   S obzirom da je No Papak „radnik“ opsenarskog društva Inface, sigurno nema plaćeno ni penziono ni zdravstveno osiguranje. Dajte da napravimo humanitarni fond, jer posle piasnja na ovom blogu trebaće mu novac za lekarsku negu, infuzije, oporavak u prirodi bez stresa….
   Budimo humani…

   • N
    No papak

    Vi koji jednu običnu svesku ne možete godinama da prevedete….ha,ha
    Moćni su ovi tastatura ratnici ,na može niko s njima…giganti…ha,ha

    • S
     Saša Milenković

     „Smeje se k’o lud na brašno“ kaže stara narodna posolovica

     • i
      insajder

      Nažalost, papak još čita motivacijske tekstove dobrog starog prof. Kruljca i sluša „Računali smo ja i Danijel, kad bi samo…“, „Ako bi samo, računali smo ja i Mladen…“, „Momci iz supporta su baš nešto računali…“,“Nije bitno kad, ali biće sigurno….“, „Verujte mi!“… On je zaglavljen u imaginarijumu koji je proizvod kompleksa jednog čovjeka, što je jako tužno….A gospon Pogačić je doživija katarzu, pronašao je Krista i promovira coin, kao da nikada nije plakao…

 • S
  Saša Milenković

  RAZOTKRIVANJE MLM P(L)AĆENIKA -NO PAPAK

  Ukoliko propratite konverzaciju https://mlmprevara.com/inface-invest-prevara-uvaljivanje-fantomskih-pozicija/#comment-6395 videćete svu bedu i iluzije MLM p(L)aćenika pod aliasom No Papak.
  Na konkretan zahtev da prikaže da ima bar 100€ u kući u datom trenutnku, naravno da nije ništa niti odgovorio niti poslao.
  Pretpostavljam da će to učiniti danas, ukoliko uspe da pozajmi od svojih „mentora“, a možda i neće uspeti.

  No Papak ne shvata da novac nije ono što piše na raznoraznim platformama, tzv „virtualnim valutama“, sftcoinima i ostalim kr**cima/palcima. Novac je ono što imate u džepu, na računu u banci, ono za šta plaćate porez…
  Novac je ono čime možete kupiti hranu u prodavnici, platiti račune…

  Poštovani čitatelji, ukoliko želite da budete MlM p/L)aćenik, imaćete situaciju da nemate da pokažete ni 100€ u gotovini.

  Ja se izvinjavam svima zbog male doze degutantnosti i pokazivanja novca, ali mi je bio cilj da pokažem da se novac može steći i uštedeti radom, odricanjem.
  Za bilo koji posao treba vam 2-3 godine učenja i prakse da bi bili među najboljima. U MLM prevarama ste unapred osuđeni na to, da kao No Papak nema ni 100 € realnog novca da pokaže i da parafraziram, dokaže da nije kokuz.

  Još jednom, razmislite o kredibilitetu i da li ćete ozbiljno shvatiti ljude kao što je No Papak – ljudi koji pričaju o milionima, avionima, kamionima, fantomskim pozicijama, ogromnim kamatama na štednju od kojih zarađuju, a sa druge strane nemaju ni 100€ da pokažu u datom trenutku!

  RAZMISLITE ko jer ovde „kokuz“!

  • D
   Djeksi

   Samo rokajte Inface invest prevaru braćo !
   Ja opet predlažem da se svi borci protiv Mml zla
   jedan dan okupimo u nekoj kafani ! To bi bilo idealno . Zvezda i ja bi došli sigurno .
   Hvala Vladimiru iz Rovinja i Insajderu i Saši Milenkoviću na novim informacijama.

   • N
    No papak

    Taman možete i uniforme iz ragala razmjeniti…ha,ha

    • D
     Djeksi

     Papak opet čačkaš mečku 🙂 .
     Da Papak i razmenićemo i slikaćemo se
     i poslaćemo Mladenu bivšem policajcu
     iz Cro milicije i bivšem dileru .
     Sigurno će se obradovati da konačno sazna
     naše identitete 🙂 . Ako želiš Papak mogu i tebi
     da poklonim neku jaknu u Tigar šari proizvođač
     Svila-Čelinac 🙂 🙂 🙂 ,

  • N
   No papak

   Samo trolovi imaju više profila…a takvim nešto dokazivati morate biti jako glupi…Sve što pišem je da ljude potaknem na sopstveno razmišljanje ,da ne vjeruju nikome ,a pogotovo anonimusima sa više profila…Ti isti su jako stisnute ruke kad jednu običnu svesku ne mogu da prevedu duži niz godina…otvaranjem više profila jasno dokazujete svoju nemoć,jad i bijedu ….

   • S
    Saša Milenković

    Razumemo tvoj bes i isfrustruiranost, ali kakve veze ima prevod sa time što ti nemaš ni 10€ u kući?

 • D
  Djeksi

  Ukoliko više puta u tekstu ukucamo Inface Invest Group prevara mi ćemo prvi izlaziti ljudima u guglu.
  Čim dodjem kući Tv Beli Manastir nastavlja sa puštanjem piratskih snimaka u varijantama Tomislav Pogačić plače u Hd kvalitetu i Tomislav Pogačić hvali Inface prevaru ( vhs snimak🎥) .
  Ispratiću Pedjonija Maslačka malo. Naveo sam da je on sledeći cvetak koji će otpasti. https://youtu.be/F_8EMKX55-0
  I ovaj će uskoro da peva : Sve sam nove dobio
  papire – pozdravljam te Beli Manastire . Osedeo od muke. Čuj molim te : Zdravo pasivni moji 🤣🤣🤣.

 • S
  Saša Milenković

  Hajde papak, ne moraš pokazati 100 €, možeš i 10€. Pokaži da nisi kokuz makar za 10 €. Evo, ako ih pokažeš obećavam da od sutra neću ni reč više napisati na ovom blogu

  • N
   No papak

   Evo sve trčim….ha,ha

   • S
    Saša Milenković

    Eh sirotinjo, i Bogu si teška…

    • N
     No papak

     Bitcoin skočio 10% danas… nego je si li uhapsio Zokija…ha,ha

     • S
      Saša Milenković

      Da,da… Kupićeš jahtu tvojim ShitCoinom i pevati:
      „U kanalu ispod šahta,
      plovi moja braon jahta“

 • N
 • D
  Djeksi

  Tv Beli Manastir sa ponosom predstavlja
  najnoviji piratski snimak(Vhs kvalitet) u kome
  nas Tomislav Pogačić iz Inface invest grupe
  uči razlikama u bonusu 🙂
  https://youtu.be/0wtNc6gpQsk

 • i
  insajder

  Nažalost, papak još čita motivacijske tekstove dobrog starog prof. Kruljca i sluša “Računali smo ja i Danijel, kad bi samo…”, “Ako bi samo, računali smo ja i Mladen…”, “Momci iz supporta su baš nešto računali…”,”Nije bitno kad, ali biće sigurno….”, “Verujte mi!”… On je zaglavljen u imaginarijumu koji je proizvod kompleksa jednog čovjeka, što je jako tužno….A gospon Pogačić je doživija katarzu, pronašao je Krista i promovira coin, kao da nikada nije plakao…

 • V
  Vladi Mir

  Nestao NO papak nakon moje uključivanje i razotkrivanje istine da je sve ovo jedna velika prevara i krađa novaca od svakog novog člana. Mogu vam kazati da sam jučer dobio službeni email od jednog od osnivača kompanije u kojem on kaže da smo nas 250 prvih korisnika „posudili novac“ za stvaranje kompanije, onako prijateljski i da smo za uzvrat dobili račune u binarnoj matrici koja više ne postoji. ali se ta linearna matrica punila zaradom novih članova a ne sa našim novcima, znači ja sam dao 5000€ i stvorena su tri računa u kojem je početni ulog bio 30€ sve ostalo se punilo od priljeva novaca novih članova. Prevaranti su zadržali 4110 čistog profita i onda su na svakom od mojih 3 računa zaradili od priljeva novih članova po 2000€ dok ne popunih svih 7 razina kako bi mogao početi ostvarivati profit 1€. To vam znači ovako, na mojih 4110€ oni su još zaradili samo do trenutka moje prve zarade još 6000€, znači 10110€ su dva lidera zaradila čiste dobiti na tri računa i kada sam 2020 tražio da mi se isplate ili da ih prodam su mi prijetili ili me ignorirali, kada sam prije neki dan video ucjenu i opet zatražio moji udjel da izađem vani iz kompanije ili ću sve prijaviti , Lazarević koji meni nepoznat opet je prijetio i naravno ukinuo mi tri računa da ne bi morao da mi isplati novac koji mi je zapravo dužna kompanija, napominjem da su mi 2019 isti ti vlasnici nudili 20.000 za moju poziciju na 30 mjestu gdje sam također pristao ali nikad ništa od toga. Službeno vam mogu kazati da s oni na udaru pravosuđa i to pod velikom prismotrom , zato su svoje poslovanje prebacili u Beograd izvan granica EU. Da vam potvrdim istinu, onaj video koji je zadnji napravio Lazarević od 29.rujna „da ne bude zabune -nova pravila vrijede samo za nove članove“ je upravo zbog toga što nas je zbog pada profita i raskola u kompaniji samo 10 dana prije sve članove stavio u isti koš i tu nije bilo zabune!!! On je jedan prevarant i kukavica a vidjeti će od 8.10 dali će više moći da uđe u Hrvatsku bez da ga privedu.

  Zamislite uzmu oko 500.000 € od 250 prijatelja „posude“ onda na 750 fiktivnih računa u startu zarade x 2000€ na svakom prije početka isplate to je 1.500.000€, da pojasnim svaki od 250 računa dobio je pravo upisa još dva računa ili dvije osobe direktno, ne da bi mi zaradili nego oni u startu povećali broj korisnika i da na svakom zarade po 2000€ od novih članova u samom startu. Tu nisi mogao birati već je su oni to tražili osobno od svih i prodavali kao pogodnost. tri godine kasnije kada netko od tih 250+500 članova franšizera samo se nešto pobuni, pita ili traži, takozvani Lider Lazarević kaže „prekršio si nešto iz ugovora izbačen si iz kompanije“ .

  I ne brinete ima nas više iz Istre i Hrvatske, neki su prijavili a neki se boje jer žele svoji novac početnog kapitala nazad jer zarada koju su ostvarili nakon toga je rezultat upisivanja novih članova u kompaniju a ne dio nekog poslovanja i plaše se da ne izgube novac početnog kapitala kao što sam ga ja izgubio kao i njegovu vrijednost u kompaniji. Neki su dali puno veći novac od mene i sve nas je prodao prijatelj a uvijek jedan te isti neprijatelj Lazarević je prijetio ili javno na forumima ili osobno na telefonu. Moje ime je Vladimir Stošić i ja se ne plašim osoba kriminalaca a naročito onih koji mi ukradu kruh iz usta moje obitelji da bi sebi kupili nova vozila, zapošljavali svoj obitelji i plaćali osobe da im šetaju psa po Beogradu. Njima treba stati na kraj za sva vremena i upozoriti ljude da su to teške manipulacije gdje nema proizvoda, nema zarade, nema prodaje ničega niti će ikad biti prodajom Webshop-a koji košta 300€ world press ili socijalne mreže koja košta 300$ godišnje a ima u startu 200 Plugin-a u toj cijeni, sve te stvari što navodim Lazarević prodaje ljudima kroz neko programiranje i troškova od 1.00.000€ !!!! Čovjek je u nekoj drugoj dimenziji i vrijeđa inteligenciju svi osoba pa je počeo da radi videa „svjedočanstva“ i da se uspoređuje sa Amazonom i Facebookom na nekim javnim prezentacijama i tako jadnim ljudima uzima posjedni novac iz novčanika a ono što je najgore od svega je što traži ucjenama i stalnim promjenama od članova da upisuju članove na temelju „fantomskih priča“ koja suštini ide ovako; “ vi samo nama uplaćujte novac, dajte sebi volju na maštu i ne brinite mi ćemo jednog dana da izgradimo Zvjezdana vrata“

  To za njih radi pretežno Gospodin iz Hrvatske po imenu Kruljac koji je nazivao sve ostale drugačijeg mišljenja „praščićima“ pa po tome osloviti ga po imenu gospodin je ponižavajuće za mene ali ja sam kulturan, pošten i vrlo zajebana osoba kada mi netko napravi nepravdu, ukrade novac i onda u više navrata prijeti da me se ušutka ili izbaci iz kompanije. I da vam kažem nešto, oni više ne mogu da države nikakve prezentacije u EU ako građanima iz EU ne kažu da im naplaćuje porez iz Srbije bez poreznog broja građana, to su nama učinili retroaktivno i kazali meni osobno da će na kraju godine oni poslati poreznoj upravi u svakoj državi porezni obrazac u kojem će se vidjeti prikazana dobit i plaćeni porez !!!!! Ja mislim da oni žive na Marsu iskreno i da više ne znaju što čine jer su uvjereni da ne čine niz međunarodnih kaznenih djela od utaje poreza do ne znam čega sve ne To bolje očito zna Interpol.

 • V
  Vladi Mir

  Sada znate ono što nitko ne zna, kako je nastala kompanija i kako su nastali od prvih 250 računa zapravo 750 članova u samom startu kako bi se navukao broj novih članova sa novim kapitalom da bi se novčano punile prve 7 sekcije isključivo njihove čiste zarade. I da ne zaboravim od 1. srpnja 2021 god. izbrisali su sa dashboard-a svu aktivnost, povlačenje i transakcije novaca tako da više nitko od nas recimo 10.000 članova nema dokaza o isplatama i novčanim malverzacijama iz prošlosti. U to vrijeme su registrirali kompaniju u Beogradu i uzeli svima retroaktivni porez članovima, blokirali su transakcije na 15 dana kako bi uzeli novac ali niti su nas članove obavijestili o tome da bi povukli vlastite novce iz novčanika prije konverzija i naplate poreza a niti su uplatili taj novac na državni proračun Srbije, već su ga zadržali za sebe, po našim izračunima u tih 15 dana uzeli su oko 100.000€ od fiktivnog poreza i konverzije svim članovima od njihove zarade iz novčanika. (bez njihovog znanja jer da je itko znao svi koji su imali u novčanicima novac čekajući da se napuni do 1000€ bi što je normalno podigao taj novac, ovako ostali su bez 400€ i više dolara ) Osobno sam vidio četiri takva računa drugih članova sa takvim iznosima i većim, na mojim iskreno je oduzeto oko 180$ i na druga dva manje iznose jer nisam imao više novaca u novčanicima. Ali oni to zovu pošteno poslovanje i dajte sebi volju na maštu!
  Čak su neki članovi dobivali os support-a mail obavijesti nakon što su zatražili isplate na platne procesore ovakve poruke “po naputku osnivača kompanije gospodina Lazarevića sve su transakcije stopirane na 15 dana“

  Sa druge strane oporezivanje dobiti od strane neke porezne uprave je stvar vrlo striktne procedure koja se prati, članovi nisu mogli izvući dobit osim preko platnih procesora koje su oni osobno također stvorili na Perfect Money i Payeer i sa njihovih računa isplaćivali novac koji su članovi povlačili sa računima iz svog računa, na kojima su oni počeli da izračunavaju porez iz Srbije, međutim ti kao član svoju dobit iz novčanika dobiješ oko 30% manju u konačnici i tako nešto ne postoji u svijetu da odgovara poslovanju poreznih uprava. To se zove u konačnici pranje novca, iz razloga jer jedan dio zarade iz novčanika na kojem se naplatio porez, prolazi opet kroz njihove osobne račune Inface kompanije kada se sa njihovih računa isplaćuje na vaše račune platnih procesora gdje oni dovoljno je samo da uzmu 1% nakon oporezivanja automatski po svim zakonima to je kazneno djelo utaje poreza na neprijavljeni profit. Tu oni misle da su našli rupu u zakonu i da su iznad zakona, možda u Srbiji ali nisu sigurno u EU.

 • V
  Vladi Mir

  Probajte si zamisliti koji su to ljudi i to građani Hrvatske koji objavljuju videa javno sa obrazloženjem “kako sam zaradio svojih prvih milion kuna“ da bi navukli druge građane da kupuju pozicije ili da se učlane u samu kompaniju. Prilikom toga važno je napomenuti da svaki član koji da i 30€ recimo mora obavezno učlaniti još jednog člana u narednih 30 dana, prije je bilo 90 dana, sada fali novac pa je vrijeme naravno skraćeno. To se zove ucjene poslovanja a nikako mrežni marketing kako oni to nazivaju. E sad “kako sam zaradio svojih prvih milion kuna“, ne brini se moći ćeš to objasniti i poreznoj upravi u Hrvatskoj, mislim kakav cirkus da je nešto sasvim nevjerojatno da to prodaju pod zakonitim poslovanjem. Zaradio sam od prilijeva novog kapitala koji dolazi od novih članova koji su nasjeli na javne objave takvog tipa jer u teškim vremenima takve objave najviše utječu na čovjeka.

  • N
   No papak

   Vladimire, što će ti onda 2 profila na ovom blogiću…????
   I ja sam posudio Zokiju 50000 eur …Titove mi pionirske riječi…
   Bez notarske ovjere možeš ku …cu svirat…
   Al najsmješnije, kaješ se što si zaradio od priljeva novog kapitala novih članova…ha,ha
   Je si li poslao svu dokumentaciju,šta čeka gazda blogića,što ne objavljuje…????
   Mora da je došao pun kombi -pa dok razvrsta…..

   • S
    Saša Milenković

    „Bez notarske ovjere možeš ku …cu svirat…“

    Budući ulagači, bacili svoj novac ili uložili u Inface – isto vam je…

    Sadašnji ulagači, znate šta trebate uzeti u ruke i šta vam je činiti sa ovakvim hohštaplerima…

    • N
     No papak

     Pametnjakoviću ovaj trol tvrdi da mu je na ruke dao,a svi ostali imaju trag o uplati….
     Ja baš bio pomislio da si malo pametniji od ovih ostalih trolova al jbg ti me razuvjeri….

 • S
  Saša Milenković

  No Papak je Kruljac!?

  „To za njih radi pretežno Gospodin iz Hrvatske po imenu Kruljac koji je nazivao sve ostale drugačijeg mišljenja “praščićima”“

  Hvala gospodinu Vladimiru Stošić na informacijama.

  • D
   Djeksi

   Čekajte bre ljudi 😅😅 .
   Zašto niko nije prokomentarisao da Zoran i Mladen
   obilaze gatare i vracčare po Beogradu ?
   I da Mlađa Kokainko ima glavobolje ?
   Ljudi oni su sujeverni sujetni i ludi skroz.
   Gahhahah Zoran ide kod vračare.

 • i
  insajder

  Sve što je gospodin iznad napisao u potpunosti mu vjerujem. Evo vidite tretman ljudi koji su najviše novca dali za početak ovog „poslovanja“. Ljudi sa 30 ili 105 nikad nisu ni bili bitni u kompaniji, osim eventualno ako se indoktrinacijom u međuvremenu ne pretvore u fanatike koji bjesomučno uvlače druge ljude ili uplaćuju nadogradnje do pune franšize. Indoktrinacija se vrši putem: 1) edukacijom – individualnim ispiranjem mozga, dobrovoljnim učenjem tehnika verbalne i neverbalne manipulacije uz malo psihologije, 2) webinarima – grupnim ispiranjem mozga i konstantnim najavama o tamo nekim sistemskim pozicijama koje će kad mi prestignemo Amazon, Ebay, Aliexpress i Alibabu magično popunjavati matrice u jednom danu i 3) prezentacije, seminari, grupno ispiranje mozga in vivo, neka vrsta one man ili 3-4 man show-a, performansa. Glavni predavači pored direktora univerziteta i pomoćnika direktora su prof. Kruljac (ovu facu nikad nisam svario, dobroćudni profesor hrvatskog jezika i književnosti koji traži pare ljudima jer im voli pomagati, kiselo mu faca izgleda sada, nema onog starog poleta i žara u očima), prof. Masleša (mislim da je ovaj čovjek indoktriniran, da vjeruje, nisam siguran), prof. Liza (mlađahni influencer i poznati youtuber koji je to postao od učlanjena), prof. Hajšek (stara mlm-ponzi garda, vjerovatno stari prijatelj direktora i pomoćnika, njega by the way nema odavno na predavanjima), i nekoć gospon Pogačić (dugo vremena asistent prof. Kruljca, u međuvremenu pronašao Krista i magični coin) koji je nažalost dobio otkaz. Žalosno je da ljudi ne vide svoje novčanike, koliko su dali novca, koliko su ljudi uvukli a koliko su uzeli iz kompanije. Žalosno je da ne vide kad im je posljednji član upao u ličnu matricu, koliko mjeseci čekaju na to. Žalosno je da ljudi vjeruju da će njihova objava na sftoyou ili lajk na youtube-u popraviti stanje. Žalosno je da ljudi vjeruju da postoje neka pravila i neka matrica, a osnovno pravilo u kompaniji je da pravila nema. Veliki mag donosi odluke ad hoc, preko noći koja već sjutra postaju opštevažeća i nikoga ne pita za to. Žalosno je da ljudi misle da su neradnici ljudi koji su ispunili uslove koje je kompanija sama propisala i ljudi koji ponekad postave delikatno pitanje, to je sada potpuno ukinuto, u imaginarijumu vlada apsolutna cenzura i strahovlada jednog čovjeka. Žalosno je da ljudi ne znaju da su oni pozlatili support i par auta, da oni isplaćuju platu. Žalosno je da su se više dva psića Kiki i Floki najeli granula iz inface-a, nego ljudi koji su jednom nogom u grobu hleba. Mnogo je toga žalosno… Obrnuta piramida je odavno pukla, inicijalni udar i ulaz novca odavno su prošli, sad ostaje teško mrcvarenje i ubijanje posljednjih moždanih vijuga uz represiju i prijetnje. Adresa kompanije na Sejšelima će uskoro postati mjesto stanovanja direktora i pomoćnika, dok će predavači preći na drugi univerzitet i nikada neće reći da su nekad plakali od sreće. Sve što se ovdje piše biće objašnjeno članovima sa to su neki anonimusi, trolovi, internet praščići, lažovi, krvopije, neradnici, saradnici konkurencije itd… i opet neće ljudi vjerovati svojim očima (jer i oči nekad varaju ?!), nego će vjerovati u fore i fazone velikog maga sa Banovog brda, jer moraš vjerovati i dati mašti na volju da bi uspio, zar ne?!…Nikad nisam ništa javno negativno pisao i nisam ni mislio, ali isprovociran nastupima gosp. Lazarevića jednostavno nisam odolio. Nismo mi robovi, lažovi i krvopije gosp. Lazareviću, niti smo ikada tražili išta od vas, a vi od nas jeste. Nas boli k…. za inface i vas odavno. Pratimo tužnu baladu iz čiste znatiželje o tome kako se završava i uživamo u tome. Svaka čast i svako dobro ljudima koji su napravili ovaj blog i otkrivaju istinu o ovim i sličnim kombinacijama u stilu daj ti meni, pa ću ja tebi, ne znam kad, ali biće sigurno jer ti je to zagarantirano što bi rekao prof. Kruljac.

 • N
  No papak

  Imaš ponudu,a tako isto i sa strane možeš pratiti razvoj …zaradi troduplo i ne sekiraj se više….budi pametan,,,,

 • i
  insajder

  Ti stvarno misliš da sam glup da ti pošaljem podatke i popijem ban i time uskratim sebi zadovoljstvo posmatranja samouništenja iznutra. Pratiću sledeći webinar, od nastupa će zavisiti sledeći moji potezi…Odjavljujem se, pusa za support :*

  • N
   No papak

   Šta te briga za ban kad uzmeš pare…a svakako bi morao prvo supportu javiti da si našao kupca jer takva je procedura…

   • i
    insajder

    Ja sam pare davno otpisao, ali kad malo razmislim nije mi ni žao, čaķ mi je i drago. Nije sve u parama moj Papak, to je ono što fanatici sa IQ 65 i pohlepni ljudi prevarantskog karaktera sa odsustvom morala i kućnog vaspitanja ne shvataju. Moj gubitak prema predstavi i putujućem cirkusu za koji sam platio ulaznicu a koje pružaju Veliki mag i Cro Cop je minimalan. Bolju predstavu u životu nisam gledao, a traje skoro 3 godine, pa gdje to ima… Šteta što neću više gledati gospona Pogačića…

    • N
     No papak

     Pa zašto si onda sebičan,pa blatiš nešto i ne daš drugima da uživaju u tom cirkusu…????

 • V
  Vladi MIr

  Poštovani NO PAPAK, ja imam jedan jedini profil i stvarno si toliko sjeban od droge očito da mi se ne da uopće trošiti vrijeme na tvoje komentare. Da pojasnim jer ne mogu da crtam „moje ime je Vladimir Stošić“ nisu mi potrebna dva profila ili se skrivam. Drugo znam tko si po pisanju i ne brini sve što sam napisao će se dogoditi. Ti i tvoja grupacija prijetiti možete svojoj djeci i bližnjima svojim. Druga stvar koja je neistina a to pišeš samo da mene zabludiš da ne znam tko si „I ja sam posudio Zokiju 50000 eur …Titove mi pionirske riječi…
  Bez notarske ovjere možeš ku …cu svirat…“
  Svima na znanje nije Kruljac u pitanju….druga stvar niti jedan bližnji moji prijatelj ili osoba od 250 prvih članova koji su dali kapital nemaju potvrde da su dali taj novac, ja sam sasvim pukom srećom to dobio na priznanje prije dva dana i to mailom od gospodina Lazarevića i njegovog tima support-a. Da si dao Zokiju 50.000€ vjerojatno je točno dao si i puno više ali nisi svog nego od nas članova.
  Vidi “NO PAPAK“ niso na istoj razini i nemoćan si protiv mene, nisam ja trol ili no name – formušan, ja sam “Insider“ od samog početka na poziciji 30, osoba koja je znala sve tajne od sdamog početka i koja je upućivala unutar kompanije na nepravilnosti i vaše ponašanje. To administrator ovog sajta ima u dokumentaciji koju isto spominješ, bio si vrlo aktivan na forumu.hr a vidim da si danas skrivaš i pišeš dezinformacije da mene dovedeš u zabludu.
  Ne bavim se prijetnjama i psovkama jer mi to nije u naravi, ja djelujem a od mog djelovanja ti ćeš ubrzo da prestaneš da pišeš komentare. Naravno ne zato što će nešto da ti se dogodi loše, već tamo gdje ćeš da završiš nećeš imati pristup internetu da ne ponoviš kazneno djelo😉

  • N
   No papak

   Forum HR je zaključao temu jer se prepao tužbe ,jer se tamo zna ko je gazda….
   Evo s nestrpljenjem svi čekamo te dokaze…

 • V
  Vladi Mir

  OVO ŠTO ŠALJEM SU DOPISI KOJI SU POSLANI NA KOMPANIJU OD MENE OSOBNO:

  Osobni podnesak od strane Vladimira Štošića, dana 18. Travnja 2020 g;

  Zoran Lazarevic iz poštovanja prema Mladenu, napisati ću ti prvo tri stvari;
  1. Prvo, ne vrijeđaš moju inteligenciju, kamoli da je uspoređuješ sa pričama sa likovima Novinarima, sudaca i papirića.
  2. Drugo, molim te obrazloži „insinuacije i laži“ od „svoji stavova, mišljenja i zaključaka sa argumentima ili bez“, ne razumijem nikako razliku što odobravaš i ne odobravaš.
  3. Treće, vidim da si me čak optužio u ime kompanije da „nije lijepo vrijeđati anonimne osobe sa foruma.hr“, sa obrazloženjem da branim anonimne lažove i prevarante. Mislim da ti to nije pametan potez ako tvrdiš „ne o slobodi izražavanja“, većina ih neće shvatiti što budu čitali ali ti vjerujem da hoćeš.

  Da ja tebi ispričam jednu globalno priču kao i Danijelu, znaš i sam kakav ugled ima recimo jedan predsjednik države, različiti ministri, ravnatelji nekih ustanova, direktori nekih kompanija u svijetu, to vjerujem da znaš i sam. Onda sigurno znaš šta se dogodi kada bilo tko od navedenih funkcija recimo izbije u nekom skandalu recimo onom najgorem što se smatra i kaznenom prijavom „osobno prijeti drugoj osobi i to javno“ zato što je svojom slobodom govora ukazivao na sve pravomoćne presude svih država u svijetu povodom MLM kompanija, za one koje ne znaju što znači pravomoćno „znači, dokazano i osuđeno“. Tako ozbiljna prijetnja upućena je iz razloga što su anonimni i ne anonimni pisali svoje mišljenje o našoj kompaniji na način da su svoje stavove, mišljenja i zaključke temeljili na argumentima poput ovih; osuđenim presudama po svijetu, imena i prezimena osoba što su promovirali takvu kompaniju u ono vrijeme, njihove osobe poruke u javnim mrežama i da sad ne nabrajam ostale činjenice ali shvatio si suštinu koju si sam Zorane naveo da opravdavaš kada si se usudio da mene okriviš radi mog mišljenja povodom objave videa u kojem netko vrijeđa zašto je netko anoniman, ovo Zorane; „nije lijepo vrijeđati anonimne osobe sa foruma.hr“. E sada Zorane Lazareviću kad si već sam tražio, da povežem „anonimne praščiće“ + „tvoje mišljenje u kojem kažeš da je to stav kompanije“ sa ovom poučnom pričom što ima argumenata i dokaza da je istina; zaključak je da su vrlo pametne osobe koje su anonimne jer očito postoje osobe koje javno prijete drugim osobama kada iznesu svoje mišljenje i stav na temelju argumenata sa dokazima. Vratimo se opet na moje priču i funkcije osoba koje su recimo počinile takav skandal ili sudjelovale u njemu iz bilo kojih razloga, opravdanja mogu biti emotivna, poslovna, društvena, osobna ali opet takva osoba nema opravdanja za tako nešto ako stoji na čelu institucije, države, kompanije i uostalom niti pred zakonom nema opravdanja iz bilo kojeg razloga, prijetnja je uvijek prijetnja koja se goni po službenoj dužnosti. Što želim kazat sa time, svatko ima pravo pogriješiti ali osobe sa tim funkcijama imaju samo jedan korak a to je ostavka ili povlačenje sa te funkcije da se ne na šteti ugledu jedne države, kompanije, institucije…itd, zbog tako ružnog izoliranog osobnog čina ili djela. Ono što ta osoba ne bi smjela poduzeti su koraci obrnuto od toga i recimo, prijaviti sa više osoba takav portal, internet stranicu, blog, Facebook grupu i na takav način prikriti osobni ispad od javnosti, osim toga napasti pripadnika stranke, građana ili člana što je samo ukazao nekome „iz obitelji“ da vrijeđanje i prijetnje zbog negativnog stava nisu lijepe, kulturne, pozitivne i kao takve su vrlo loš marketing koji potiče još veću negativnost za samu kompaniju. Ima još jedna stvar koju čine tako uvažene osobe osim ostavke, da se osobno ispričaju svojim članovima zbog tako ne primjerenog izoliranog slučaja i na takav način što je jedini ispravan, transparentan i pozitivan, svi zajedno nastavimo ovu kompaniju i njezine osnivače što su je stvorili nakon puno osobnih loših i dobrih iskustva, prezentirati u budućnosti kao revoluciju u mrežnom marketingu a ne MLM prevara i sličnih sranja.

 • V
  Vladi Mir

  OVO ŠTO ŠALJEM JE ZAHTJEV ŠTO SAM OSOBNO POSLAO OSNIVAČU KOMPANIJE:

  Vladimir Stošić
  Dobrivoje S.
  Ivana H.
  1. Svibanj, 2020 g.
  ODOBRENJE ZA PRODAJU OSOBNIH FIZIČKIH POZICIJA

  Kao franšizer kompanije Inface invest group od samog početka gdje sam unaprijed uložio vlastiti novac od 5000 € sa ostali 250 osoba, postao sam vlasnik tri pozicije kao i ostali članovi što su uložili u kompaniju. Pozicije su registrirane u vlasništvu fizičkih osoba; – GromBolt, – dobri i Ihorvat, zbog ne profesionalnog načina rada nekih uvaženih članova iste kompanije, različitog stajališta povodom pristupa kompanije na internetu, ne istine kao i ucjene što su nastale nakon ukazivanja na vrijeđanje i prijetnje od istih članova, mišljenja sam da sebe ne vidim sebe u takvoj kompaniji, sistemu ili društvu osoba. Povodom toga naše obiteljsko investiranje u kompaniju što čine tri gore navedena računa, stavljamo na prodaju po cijeni što je realna cijena i manja od prave vrijednosti u ovom trenutku iz razloga što sve tri pozicije ostvaruju pozitivnu dobit jer se nalaze unutar prvih 50 članova kompanije. Uzimajući iznos same investicije od 5000€, rizik poslovanja prije samog pokretanje poslovanja kompanije, vremenski period od dvije godine i iznos prodajnih paketa u današnje vrijeme Svibnja 2020 godine od 7000€, cijena otvorene prodaje za sve tri pozicije na samom vrhu kompanije ne može biti manja od 20 000€ u ovom trenutku.
  ____________________ _____________________ ____________________
  Vladimir Stošić Ivana H. Dobrivoje S.

  SVE JE TO VELIKA PREVARA I FARSA U KOJEM NAVLAČE OSTALE TISUĆE OSOBA DA NAVLAĆE DRUGIH TISUĆU UZ SLOGAN „DAJTE SEBI VOLJU NA MAŠTU IZGRADITI ĆEMO JEDNOG DANA ZVJEZDANA VRATA OD KOJIH VIĆETE DA BUDETE PRVI PUTNICI KROZ VRIJEME“

  NO PAPAK…pazi da ti ne stane srce jer tvoje poslovno carstvo više ne postoji. To ti je kad od drugih uzimaš novac i njihovoj deci.

  • N
   No papak

   Najbolje je da napišeš roman o ovome….i postaneš popularan…

   • V
    Vladi Mir

    Koliko vidim i znam ti si puno više sklon popularnosti nego bilo tko drugi a kamoli ja ili ostali 😉

 • i
  insajder

  Malo mi je žao penzionera da plaćaju za cirkus a nemaju za hlebac jer im dobri stari profa priča da je sve zagarantirano. A jesam malo sebičan Papak, zar ne znaš da smo jedinstveni i najbolji, sigurno ćete uživati u cirkusu. Zašto si bježao sa časova na univerzitetu Papak? Šta će nam drugi ljudi Papak, zar ti ne čekaš kao ja da veliki mag zaključa samoodrživu matricu to jeste cirkus koji je sada algoritam samo njemu znan? U tom momentu predstava iz komedije prelazi u tragediju…Zar ti ne shvataš da je ovo sve samo za one koji su spoznali predstavu Papak, ovo nije predstava za svakoga !? To je naša predstava Papak. E moj Papak, nisi bio redovan kod prof. Kruljca. A reci ti meni Papak, zašto veliki mag ne objavljuje ugovore i transakcije sa programerskim timovima, troškove hostinga, supporta koji se mjere desetinama i stotinama hiljada eura? Zar nije sve transparentno? Vidi se da nisi bio redovan, zna mag nekad slagati ali ja mu sve praštam jer se uvijek trudio da predstava bude super. Evo reci magu neka zaključa matricu to jeste cirkus ja ću se nadograditi na punu franšizu. Isto je Papak udarila kriza u cirkusu…

  • N
   No papak

   Kod kojeg to privatnika odu radnici da pitaju gdje je gazda uložio ili šta je kupio.????
   Otvoriš sebi kompaniju i onda slušaj šta i kako trebaš da radiš na ovakvim blogićima….i uspjeh ti je zagarantovan…

   • V
    Vladi Mir

    Meni je osobno gazda rekao prije nekih 3 tjedna da mi nismo radnici u kompaniji i da itko ne sili nikoga što uplaćuje novac a vodili smo temu oko naplate poreza građanima EU retroaktivno. NO PAPAK prestani više i imaš vrlo dobrih psihijatra kod kojih moraš što prije da se obratiš da ti pomognu radi tvoje obitelji. Malo si bukvalno shvatio ono „dajte sebi na mašti“. Prestani dok ti se šteta nije povećala jer vrijeme da se izvučete je prošlo.

 • V
  Vladi Mir

  No PAPAK ne prijeti na ovom portalu sa tužbama jer si se usrao od straha, nemoćan si protiv mene jer ste prijetili i već dvije godine me zavlačite i ignorirate a ja samo čekam i skupljam dokaze i gledam kako činite niz malverzacija oko pranja novca i otimali novaca od drugih kako bi isplaćivali vama i bližnjima svojima.

  Sam si se izdao kad si napisao ovo za Forum.hr….rekao sam ti da tebi nije dobro, gotovo je i prestanite više prijetiti ucjenama.

  Bijesan si što sam otkrio tajnu kako je nastala kompanija Inface i sa čijim novcem, hoćeš da ispričam onaj dio oko dionica tko da 10.000 ili više u samom startu?

  • N
   No papak

   Imaš pravosuđe u R .Hrvatskoj pa sve njima dostavi….

  • S
   Saša Milenković

   Poštovani Vladimire, RTL u Hrvatskoj ima odlične istraživačke novinare – RTL potraga. Da li biste mogli možda da razmislite o tome da čitav slučaj iznesete javnosti, ukoliko vam ne vrate novac?

   Evo jednog primera emisije RTL-a:

   • V
    Vladi Mir

    Poštovani Milenkoviću, nećete vjerovati ali u dokumentaciji razgovora koju sam proslijedio administraciji upravo govorim o ovoj emisiji. Moji prijatelje novinari Ivan Žaga je jedan od tih istraživača, nedavno je njegova kolegica koja je razotkrila također aferu Črnja Tours u Rovinju i napravila ovaj prilog „nadam sam se lakoj zaradi“. Tako da ne brinete već sam stupio u kontakt. Ne brinite se ja sam jako pravno potkovana osoba i sa dokazima koji razgovori snimljeni potiču iz 2019 godine pa sve do ovog zadnjeg. I Mladen Pejić koji živi u Rovinju je upozoren nakon prijetnji i prevare da ću se obratiti prijateljima novinarima i da ću o svemu progovoriti.

    Međutim da sada ne pišem taj dio po naputku se neće odvijati jer sam saznao neke stvari i dobio upute, potrebno je samo čekati da se sve odvija kako je po pravilu a za prilog ćemo imati vremena kad posao odradi onaj tko treba.

    Baš mi je drago da ste to objavili.

 • V
  Vladi Mir

  Od straha ne komentiraš moje iznesene točne informacije, sad spominješ “Imaš pravosuđe u R .Hrvatskoj pa sve njima dostavi….“ Pa tko kaže da nisam već a očito nisi shvatio datum, znaš kako to ide mogu da pišem istinu dokle god ne potpišem “da su ovi izvidi tajni“ 😉

  I prestani da prijetiš svima u Hrvatskoj jer vidiš kako je završila Gordana Buljan Flander kada je zabranila sudski slobodu govora 😉, slobodu izražavanja i osobnih stavova na internetu.

  A da sam ja jedini koji je već bio u institucijama Hrvatske, uh…naravno da nisam i btw, tamo još izvidi traju 😉.

 • N
  No papak

  To rekla-kazala ne pije vode,samo papiri moj Vladimire…

 • V
  Vlad Mir

  Moje je ime Vladimir Stošić dolazim iz prekrasnog grada Rovinja i ja sam jedan od osnivača koji je dao početni kapital za stvaranje Inface kompanije, ja sam odlučio progovoriti o svemu nakon prijetnji i nepoštivanja ugovora.
  A napiši svoje ime „NO PAPAK“ jer su te neki već otkrili na ovom forumu ili recimo pogodili tko si….budi frajer kad možete da lažete u video prezentacijama tisuće ljudi pa kaži svoje ime i prezime.

  Nemoj da prijetiš tužbama jer to su radili samo dvije osobe PAPAK jedan. A te dvije osobe su ostalim članovima zabranili da bilo što komentiraju na forumu jer će biti izbačeni. Pitanje od Milijun $, tko je „NO PAPAK“ ? 😉

 • V
  Vlad Mir

  Moje je ime Vladimir Stošić dolazim iz prekrasnog grada Rovinja i ja sam jedan od osnivača koji je dao početni kapital za stvaranje Inface kompanije, ja sam odlučio progovoriti o svemu nakon prijetnji i nepoštivanja ugovora.
  A napiši svoje ime „NO PAPAK“ jer su te neki već otkrili na ovom forumu ili recimo pogodili tko si….budi frajer kad možete da lažete u video prezentacijama tisuće ljudi pa kaži svoje ime i prezime. Nemoj da prijetiš tužbama jer to su radili samo dvije osobe PAPAK jedan. A te dvije osobe su ostalim članovima zabranili da bilo što komentiraju na forumu jer će biti izbačeni. Pitanje od Milijun $, tko je „NO PAPAK“ ? 😉

 • D
  Djeksi

  Dobro ljudi zar niko neće da kaže i prokomentariše
  Zoran i Mladen Pejić idu kod vračara i gatara?

  • V
   Vlad Mir

   Djeksi slobodno ih sam pitaj kod koje idu, tu su oni na blogu cijelo vrijeme. Po zadnjim informacijama koliko čujem Lazarević radi novi video projekt isključivo na moje razotkrivanje stanja i poslovanja unutar kompanije….Hoće da tuži građane iz EU kojima je uzeo porez u Srbiji a ne uplatio u blagajnu. Zamisli mentalitet osoba koja kaže, govori i tvrdi da će da uđe u poreznu upravu i da uplati porez retroaktivno?!?!?! To je priznanje kaznenog dijela ali oni to prodaju članovima koji su toliko jadni i očajni da zbog straha gutaju i gledaju kako im uzimaju novac iz vlastitog novčanika. Ima li što jadnice od čovjeka da to čini a da sebe naziva mrežnim GURU sa poslovanjem od 20 godina staža. Bez komentara…

   • D
    Djeksi

    Vladimire sada sam video odgovor. Znači Mladja je tu.
    Nego znate šta ja sam istraživao pre još Zokijevo
    poreklo. Došao sam do saznanja da ima rodbinu na
    Kosovu. Ajmo reći ne lokaciju nego naziv jednog
    preduzeća sa tog kraja koje radi po našem sistemu.
    Tandems – registracija 🙂 . E sad zamislite kad dodje
    milicija i Zoki im pobegne i još registruje kola u firmi
    Tandems. Znači i da dodje do milicije ako Zoki
    kidne kod rodbine na Kosovo od ovoga da robijaju
    nema ništa.

  • D
   Djeksi

   Radio Televizija Beli Manastir ( Sremsko – Baranjska oblast) nastavlja da podseća na jedinstven kvalitet Inface invest grupe.
   Nekad i naš i njihov a sad trenutno samo
   od Isusa Hrista i koina Tomislav Pogačaćić .
   Jedinstveni snimak za vass✝️😁
   https://youtu.be/AuQtyaT6yqU

 • D
  Djeksi

  Sačuvali smo od zaborava / Tv Beli Manastir sa ponosom predstavlja jedan piratski snimak
  gde uvaženi Tomislav Pogačić prezentuje Inface invest group . Stiže na male ekrane u vhs kvaliteti
  vaš naš i od Isusa Hrista svetog coina Tomislav Pogačić . U zelenoj majici ne tako zeleni Toma objašnjava blagodeti Inface grupe.

 • i
  insajder

  A gospon Pogačić je poseban slučaj pakla, kako on spava uveče i kako se pogleda se u ogledalo , to zna samo on…

  • D
   Djeksi

   Deluje jako ljigavo. I kao da nema pas za šta da ga ujede. Inface mu platio crep i radove u kući.
   Iskreno bi voleo da dođe ovde i da vidi kako ga dodatno kupamo u blatu. Nema sad onog snimka
   kad je imao 2 prodate karte u Beogradu. Haha a sala kaže prima 150 mesta. Nemam nameru da stajem sa ovim Beli Manastir snimcima.
   Zanima me ono što je Vladimir iz Rovinja pisao.
   Ljudi one budale idu kod vračari !

 • r
  roki

  Obicno ljudi idu kod vracara, astrologa i vidovnjaka kada im krene lose u zivotu. Izgleda da je stvae orno kraj kada su krenuli po savete od baba vracara. Mene samo interesuje od koga vam ta informacija da idu kod vidovnjaka, jer je to provereno? Ako je to istina, to je znak da je defitivno kraj sa Infaceom.
  Jedva cekam video prilog od Zokija na ovu lavinu otpuzbi protiv njega. Bas se veselim da odslusam prevaranta sta ce da kaze. Zoki spremaj se za ćeliju i pozdravi svoje fransizere koji su mi pretili preko jednog foruma da ce mi doci na kucnu adresu da mi objasne neke stvari. Najedite se govana u zatvoru, pizda vam materina pokvarena tebi Zoran, i tebi Mladene i tom vasem bolesniku koji mi je pretio da ce doci iz Hrvatske da mi nesto uradi.
  Najebem li vam se sve po spisku

  • S
   Saša Milenković

   Imam insajdersku informaciju iz MUP-a da među prevarenima ima građana SAD i da se FBI umešao u istragu. Da sačekamo, pa da vidimo šta će biti sa ovim rijalitijem…

   • D
    Djeksi

    Saša pitao sam više puta ali bez odgovora
    Da li vi radite neku vrstu posla u nekoj državnoj firmi
    I molim pogledajte moj post o mogućem mestu Zokijevog
    budućeg mesta boravka.

    • S
     Saša Milenković

     Neznam zašto je to bitno, ali evo odgovora. Penzioner MUP-a već dugo godina (ranjen na Kosovu pre 22 godine). Sada radim za jednu privatnu građevinsku firmu jer imam dva studenta i jednog srednjoškolca

     • D
      Djeksi

      Moje poštovanje za vas kao ličnost i kao
      sagovornika. Video sam da dobo baratate
      milicionerskim izrazima i da osim matematike
      i statistike odlično poznajete zakon !
      Ništa drugo i ništa lično. Svako dobro vam želim.
      A što se Kosova i Metohije tiče ako Zoki
      pobegne na teritoriju preduzeća Tandems
      Šta će onda milicija da radi ?

     • N
      No papak

      Kako ne razumiješ… ne bitnim ljudima su jako bitne nebitne stvari….
      Njima su bitne babe Vange ,uniforme ,tv B.Manastir,broj cipela koje nosiš i tako to….
      Naravno sve ono što je bitno za razotkrivanje sumnjivih šema ……gigant…

     • D
      Djeksi

      Papak vidi ja razumem tvoje namere da temu
      uništiš i razvodnjiš naročito sad kad pristižu
      koncentrat informacije iz samog srca Inface
      Invest grupe. Takođe vidim i nameru da se
      raspitaš ko je sa druge strane. Nisam ja kriv
      što ti očima ne možeš da vidiš neke ljude.
      Takođe kakva god da je moja veza sa Belim
      Manastirom – to nije tvoja stvar .
      Svako Rtv Beli Manastir nastavlja sa puštanjem
      piratskih ‘kazeta’ 🤷🏼‍♂️ na ovom mestu.
      Istraživaćemo dalje 🙂 . Da otkrijemo kako stoje
      Maslačak i Neša Mesar 🦴.

    • S
     Saša Milenković

     Moje mišljenje je – Bosna i Hercegovina, i to primorski deo (Neum i sl), s obzirom na količinu novca koji je uzet od „ulagača“
     Nema ugovora o izručenju sa Hrvatskom, mislim da je i sa Srbijom isto (nisam 100% siguran).
     Dovoljno novca ima da kupi nekretninu i rentira je do kraja života, a za par godina većina ljudi neće sećati njegovog imena, osijm prevarenih ulagača

     • D
      Djeksi

      Vrlo lako mogu biti izručeni u Croatiu
      iz Neuma. Bezace tamo de Zoran
      ima rodbinu. Tamo gde se nalazi firma
      Tandems registracija vozila , tu je
      Zoranova rodbina.

     • N
      No papak

      Kako će pobjeći kad ćeš ih ti uhapsiti….???

     • D
      Djeksi

      Ma daj Papak ne budu glup i ne ispituj
      ko smo. Naravno da ja ne mogu da uhapsim
      ikog. Nit me to zanima. Dolijaće oni sami.

  • D
   Djeksi

   Rokiša brate idi na prvi teks Vladimira iz Rovinja.
   Tu sve lepo piše da je Zoran vodio Mladena kod vračare u Beogradu .

  • D
   Djeksi

   I meni i Zvezdi je Zoki pretio na ovom blogu pre 2 godine. Da će nas naći lično i pozabaviti se nama.
   Može samo da preti i to je to. On je mislio da nas
   navuče u miliciju i da samooktrijemo da tako kažem.
   Sva sreća pa imamo svi ovde malo više i pameti
   a i uličarskog staža. I naravno da nismo tužibabe.
   Mi ovde samo izražavamo naše slobodno mišljenje
   da ne treba ulagati novac u tu navodnu firmu.
   A time nismo počinili ama baš nikakvo delo.
   Tako da samo rokajmo braćo ! ! !

 • D
  Djeksi

  Haha ovi mučenici se nude opet na oglasima 🙆‍♂️🤦🏻‍♂️. Idemoooo vadimo mast i čvarke iz ovih ljudskih olupina. Kakvu smo vatru potpalili u ovom Titaniku lila boje koji toneeee. https://lalafo.rs/belgrade/ads/sft-21-sistem-u-sklopu-inface-invest-group-ltd-je-sistem-u-kojem-finan-id-92444203

  • N
   No papak

   Sve jaki dokazi o prevari…kakvi giganti….

   • D
    Djeksi

    Giganti ste vi koji se reklamirate na Lalafo i
    Kupujem Prodajem 🤣. Slepciiiiiiiiii platite
    reklamu a ne da Predag Masleša ide
    besplatno po radio stanicama 📻😩😂😂.

   • S
    Saša Milenković

    Ma koliko se ne slagao sa ovakvim načinom poslovanja, moram se složiti sa tobom da se ovakvi slučajevi jako teško dokazuju, uglavnom po privatnim tužbama, osim u slučaju da se radi o utaji poreza, pranju novca, finansiranju terorizma, crnih operacija i sl.
    Lazarević je što se mene tiče „Zli genije“ – osmisliti ovako nešto i uzeti preko 1 000 000 € „ulagačima“, ne ulazeći u moralnost, ne može svako. Da se posvetio nekom pošetenom poslu, verovatno bi bio isto uspešan. Na žalost istorija je pokazala da ima puno takvih „genija“ – Jezda, Dafina,… a ljudska pohlepa, želja da se dobije nešto za ništa bezgranična

    • i
     insajder

     Potpuno se slažem s vama gosp. Milenkoviću. Na stranu moralnost, definitivno je gosp. Lazarević čovjek visoke inteligencije, sposobnosti ali i hrabrosti. Na osnovu svega što sam pročitao ja mislim da su oni zaštićeni pravno maksimalno. Vjerovatno je ovo dio inface-a gdje je uloženo najviše napora. Poenta svega je navući čovjeka da uplati i potpiše ugovor dobrovoljno. Iako je gosp. Pejić pokrenuo priču, u međuvremenu je nastupio gosp. Lazarević i preuzeo cijelu stvar u svoje ruke. Skoro tri godine sam na svojim plećima vuče franšizu koja je jedno veliko ništa za 2000 dolara uz minimalne troškove kompanije, a sve veće investicije rešava sam u četiri oka. Ovi navodni lideri su kao gospon Pogačić, nešto kao rade, cmizdre i onda im pukne ban od gosp. Lazarevića kao grom iz vedra neba. Tu im Zoki pokaže ko je tata igrice. Nivo prof. Kruljca su tutorijali i penzioneri. Volio bih da gosp. Lazarević i njemu pukne ban kad se bude najmanje nadao i vrati ga plačući u Zagreb. Jedina realna prilika za zaradu po meni u inface-u bi bila strogo usmjerenje na velike investitore ali to zahtijeva krvav rad i specifičan skup ljudskih osobina (ne nužno negativnih) koji po meni posjeduje mali broj ljudi.

 • i
  insajder

  Papak pokaži svoju zaradu od inface-a javno sa imenom i prezimenom i brojem pozicije. Sa tim ćeš otkloniti sve sumnje i starim i novim članovima i dokazati da smo mi lažovi, trolovi, anonimusi, saradnici UDBE, Vatikana,facebook-a, masona, reptila i mračnih sila koji drže ljude u ropstvu sa radnim vremenom od 8 do 4, gde pošteno rade, primaju stvaran novac na kraju meseca i ne moraju vaćariti tetku za 30e i obećavati joj kamione i avione. Zoki da je stvarno baja zaključao bi matricu davno i dokazao samoodrživost i genijalnost na delu, a ne da viče na penzionere da su neradnici. Samo nešto preti zaključaću, zaključaću, kao malo ljuto dete kad mu uzmeš igračku…Meni su ipak najdraža da kažem mala „buđenja iz inface sna“, sećam se jedne žene iz kategorije fanatika, profil na facebook-u sav u lila boje, objave samo inface, samo što nije nosila žig inface-a na čelu, verovatno je otpisala pola rodbine i prijatelja koji nisu prihvatili dogme, ko zna koliko je ona ljudi kontaktirala, odrala se od „posla“, to je sigurno…i jedan dan samo klik u glavi, neverica i šok dok sam čitao njen komentar. Moj sledeći potez je pravljenje sindikata „nezadovoljnih“ inface radnika. Nećemo se buniti što jedan peni nismo nikad videli, to je više nebitno, nego ćemo na ulici nositi transparente „Direktore, zaključaj matricu!“, „Ne viči na penzionere Zoki“, „Mi mlađi smo govna, Zoki“ itd…

  • N
   No papak

   Stvarno koliko si tamo još nisi skontao osnove logike…Neće Zoki zaključati matricu sve dok ne pusti shop i počne dolaziti zarada od njega…Mogao je ranije zaključati matricu i šta bi bilo..Svi članovi bi bili na leru i čekali svo ovo vrijeme dok se shop ne otvori,a ovako ti je došao neki član u tvoju matricu…Kako ne shvatate da bi svim
   članovima u ovom trenutku to bila loša varijanta…Zaključavanje matrice za postojeće članove ima samo smisla kad Inface počne zarađivati od projekata…Svi vi koji mislite da to može preko noći bolje da niste ni ulazili…Evo koliko si ti puta ušao danas na SFToYou da bi joj podigao rejting …a samim tim i bolju poziciju za prodaju reklamnog prostora i samim tim ubrzao one zupčanike što ih vidiš na onim prezentacijama…Znam nisi ni JEDNOM ali nije ti teško ulaziti na ovaj blogić i njemu povećavati rejting…Na žalost ima dosta takvih što su ušli i misle sve će doći samo od sebe….I Zoki je priznao da je pogrešio sa ovim ulaskom od 30$,jer da je minimum bio 200-300$ ne bi ulazili i kunto i panto,već bi ulazili ljudi koji razumiju sistem i bilo bi možda 5000 ljudi….a ne 30 .000 od kojih 90% nema pojma o sistemu….

   • i
    insajder

    Opet Papak menja temu… Opet sistem i potencijal…Papak, ja ZNAM kolika je RAZLIKA između dokazive matematičke formule, matematičkih projekcija, „kotačića“ koji se vrte na power point prezentaciji, kondicionala „kad bi… i ako bi…“, riječi „sigurno“, „zagarantirano“, „verujte“ i „mašta“ sa jedne strane i inface novčanika sa druge strane, a i poooodavno ne čitam motivacijske tekstove prof. Kruljca. Sftoyou je online klub penzionera sa 1% mogućnosti facebook-a, mogao je Zoki da napravi barem aplikaciju za šah i karte. Zar nisu toliko uložili i zaslužili? Dosadno je tamo moj Papak, znaš i sam. A web shop sa paradajzom i paprikama ako se pusti, jao kakav sudar „kotačića“ sa stvarnošću nastupa u glavama mnogih. Biće zabavno u svakom slučaju, uvijek se Zoki trudio u live-u i zato mu skidam kapu…Samo da ne viče na penzionere da ne rade, to nije baš lepo, zar ne Papak?

 • N
  No papak

  Sam ne ulazak i bilo kakva ne aktivnost na toj mreži je NERAD…Kako ti može biti dosadno kad tamo možeš i da gledaš najnovije filmove…E sad čekam da mi napišeš kako ne voliš filmove….

 • i
  insajder

  Ha ha ha, drag si mi isto Papak, ti si moj brat inface sapatnik, mali deficit inteligencije imaš ali si baš duhovit…A reci ti meni Papak, kako ti znaš da ja ne ulazim na sftoyou? Uđem s vremena na vreme, jedna baka objavljuje dan, noć. Da sam Zoki odma bi joj dao dijamant status i postavio je za direktora IT sektora. Reci ti meni Papak zar nije počela predstava „bezazleno“, pasivni, rezidualni prihodi, jedan čovjek 1.000 dolara, dva čovjeka 2.000 dolara, pustiš informaciju ako oće oće ako ne nikom ništa uz nerealne projekcije za koliko godina će to biti. Zoki neće sebi da prizna da je on navuko sve omađijane lijenčine različite muke i apetita ovoga sveta da ulaze. A sad je Zoki kao ljut jer niko ne radi, nisu ljudi popušili fore dijamant milion eura, pravili svjedočanstva kao gospon Pogačić… Zadovoljni bili ljudi sa mirovinom od 1.000 dolara. Zar nije govorio Zoki napravio sam sistem gde zarađujete od tuđeg NERADA? E sad konačno pitanje Papak, kako do zagarantiranog uspjeha u inface? Preko referalnog bonusa je li tako, prijateljski ne služi ničemu. E to je tek dragi moji ljudi…, referali su sve samo ne pasivna zarada, to je krvav rad, to su hiljade i desetine hiljade razgovora sa ljudima što znanim što neznanim mjesecima i godinama, psihološke igrice, upisivanja članova svojim članovima, pa onda članovima svojih članova, ispiranje mozga što individualno, što grupno, tako sve dublje i dublje u pakao besmisla i opet moliš Boga da će onaj zadnji nastaviti dalje. Papak radije ću raditi za kompjuterom u kancelariji i finom koleginicom za prosječnu platu i mirno spavati, nego da me budi član na telefon uveče sa glupim pitanjem. I reci Zokiju da više ukine pakete od 30 i 105, da vidim kako će onda ići upisivanje članova kad se sad već ljulja ovako. Kako je on lud, a volim ga isto.

  • D
   Djeksi

   Papaaak dovedi Zokijaa i Đomlicu kokičara
   da ih malo ispitujemoo. Ti brate ideš u kantu.
   Uništila te braća do koske. E ljudi jel znate da ima
   post gde Papak piše da je valjda 22.12.1999
   uhvaćen u švercu ćurki iz Mađarske i da mu je
   milicija sve oduzela 🤣🤣🤣. To je lično on
   napisao ovde 2019 te ili 2018 te !
   Lajones pa ćurke i na kraju ode Šaban u kantu.

   • N
    No papak

    Da i to sam napisao tog datuma jer me podsjetio na datum kad su mi oduzete ćurke zbog tadašnjeg zakona o zabrani prevoza sirovog mesa kroz HR ,a ja nisam znao da je taj propis donesen….I šta ti je čudno…malo me ranili al život ide dalje….

 • V
  Vladi Mir

  Poštovani što se više zamarate sa ovim NO PAPAK, vrlo ste pametni da znate tko se krije iza ovog imena. U ostalom sve što sam ja napisao je istina od riječi do riječi, moja su dva poznanika koji su dali početni kapital napravili dogovor oko povratka 2 x 10000€ samo da ne bi progovorili o svemu a žele vani. Uglavnom od mog javljanja na ovom blogu budala je ona koji uplati 3 dinara 🙂 a kamoli više. Također ono što je rekao praćenja ove kompanije on različitih institucija je 100% provjerena informacija. Ja ću sa vama da budem do 8.10 jer nakon toga više ne smijem ali ću vas vrlo rado pratiti u daljim komentarima da pomognete ostalim građanima koji očekuju da prodaju nešto u webshopu 🙂

  • S
   Saša Milenković

   Poštovani Vladimire, kako sam shvatio, od 11.10. kreću zvanične istražne radnje od strane tužilaštva u Republici Hrvatskoj. Naravno, na ovaj komentar ne morate da odgovorite (u interesu istrage).

 • S
  Saša Milenković

  Ne znam da li je u redu da se stavi video sa identitetom osobae NO PAPAK

 • S
  Saša Milenković

  Ne pominje se eksplicitno, ali se iz ponašanja može zaključiti…

 • m
  milica

  Ima li sta novo u lopovluku nazvan IFIG?Kako ce Mladen Pejic,Zoran i Danijel Kruljac da pogledaju ljudima u oci sto su ih za nos vukli i doveli u zabludu,da su im ukrali novac,koji su zahvaljujuci Kruljcevom ubjedjivanju svoje prijatelje doveli u zabludu?

 • D
  Djeksi

  Znači Papak je milicajac iz Labina?
  Lele Antiša ovde nas jure svi da nas
  Identifikuju i uapse 😅. Lepo sam ja rekao
  Mlađi Kokaniđi da će da peva : Iza brave svi te
  zaborave 🤣🤣🤣. I pitanje za Vladimira iz Rovinja imam. Da objasni kako je to i kod koga Zoran vodio
  Mladena da mu gatara ispere mozak?

  • S
   Saša Milenković

   Postoji i snimak sa oružjem…

   • N
    No papak

    Istina,postoji…dajte sebi na maštu…

    • S
     Saša Milenković

     Uporedite ponašanje NO Papak na ovom blogu i ponašanje na ovom videu i zaključićete o kome se radi

 • N
  No papak

  Ovako si ti ranjen…iz lične arhive snimak…
  NIsu džabe silni vicevi o drotovima…ha,ha

  • D
   Djeksi

   Papak pokaži poštovanje prema čoveku,borcu i sagovrniku. Saša je potkovan prilično zakonom i ljudskošću. Vidi se da je čovek 100% ispravan.
   Možeš da krepaš samo što nije u vašoj ‘franšizi’ .

 • N
  No papak

  Pade FB ko kruška, a Zoki sve jači…Padoše dionice FB a Zuk samo 7 milijardi u minusa,a tek počelo….
  Evo ovi anonimusi hodaju ko bez glave….

  • D
   Djeksi

   Kako će Zoki sad bez Pogačićevog plača?
   Hahaha diler droge i bivši policicajac 2u1
   Zoki ludonja i Kruljac profesor hrvatskog jezika
   koji stanuje u Žarkovu. Koji spoj fale samo đaci !
   Papak odvalili smo vas i molim te pitaj Mladena
   kod koje gatare ide na Banovom brdu.

 • N
  No papak

  Vračare i gatare hakovale FB…ha,ha

  • S
   Saša Milenković

   Pre tri meseca (početkom jula) je izašao dokument o planiranim kriznim „ratnim igrama“ koju je organizovao Svetski Ekonomski Forum pod nazivom „Cyberpolygon“( sajber-poligon ). Ovo je deo toga.
   Vaša mreža nikom nije interesantna da bi bila hakovana, jer ste u okvirima statističke greške.

   • N
    No papak

    A bitcoin odmah 2000$ gore..Hvala vračarama a samo zamisli napad ovih vračara na banke…

    • S
     Saša Milenković

     kakve veze ima BitCoin sa ovom temom i Inface?

 • i
  insajder

  Imam neki osjećaj da je Papak prof. Kruljac…

 • r
  roki

  Ne verujem da je Papak Kruljac. Kruljac nikada nije reklamirao Layonese.

 • V
  Vladi Mir

  Najžalosnije je što smo svi pokradeni kao zadnji idioti a ovo Zoki je još jači to će uskoro da vide svi u Srbiji da vidimo dali je u određenom datumu uplatio taj novac u državni proračun Srbije ili nije uplatio. Da ga danas uplati sve jedno mu je kraj zajamčen, utaja poreza potvrđena. Kakvi god zakoni bili u Srbiji, ne voli država da naplatiš 100.000€ poreza a da na državni proračun ne uplatiš taj novac. Sve dok kradeš narod možeš da muzeš ali kad prevariš državu, e moji papak to je sasvim druga stvar.

 • Z
  Zaja

  Umasto komentara, predlažem ovaj video:

 • m
  milica

  Tandem Kruljac Zoran Lazarevic ponovo banuju,prijete,zamrzavaju pozicije…Ocigledno je da je Mladen Pejic napustio brod koji tone

  https://www.youtube.com/watch?v=9TBpMM8STsw

  • AntiMLMSrbija

   Kakva budalaština, naročito za poreze. Na koji način su članovi iz Hrvatske prepoznati u poreskom sistemu Srbije ili bilo gde da se nalaze ? Na koji poreski sistem se oslanja Lazarević i na osnovu čega ako je ugovor potpisan recimo na ime firme na Sejšelima ???
   Očigledno je i da Kruljac i da Zoran prate ovaj blog, pošto se dobar deo brecanja i novog zastrašivanja Lazarevića odnosi upravno na komentare koje je Vladimir izneo samo na ovom blogu. Ja koliko vidim ovo novo obraćanje je iznuđen potez Lazarevića i Kruljca kako bi umanjili štetu sa onim što im je Pogačić napravio svojim odlaskom i Vladimir iznošenjem detalja ugovora i sopstvenog iskustva sa Inface prevarom, kao i najavom da će ih tužiti.

 • N
  No papak

  Jel uhapšen, znal se šta….ti si vođa operacije….

 • i
  insajder

  Meni je nakon ovog webinara žao što sam se uopšte i javljao ovdje i osjećam neku vrstu „stockholm“ sindroma. Ponavljam da ne želim povrat novca i nije mi bila namjera da „drukam“ iako znam cijelu priču, samo se pretjeralo u nastupima. Profesor Kruljac mi izgleda potpuno preplašeno i kao da je shvatio moje pisanje kao prijetnje. Ovim putem želim da ga relaksiram potpuno. Ja sam normalan čovjek i ne želim vam nikakvo zlo, samo mislim da nije u redu da svjesno obmanjujete ljude, pogotovo starije i obećavate sigurnu zaradu.

 • i
  insajder

  Drago mi je da je gosp. Lazarević relaksirao članstvo i ukinuo obaveznu registraciju. Priču o razvoju slušam sa uživanjem kao i uvijek. Izgleda da će se konačna istina o navodima gosp. Vladimira ipak dokazivati sudskim putem. Mislim da je između redova gosp. Lazarević potvrdio da ga je gosp. Pejić napustio. Ostavljanje poslovnog partnera u kriznom periodu i anonimne provokacije sa profila No Papak nisu baš cool. Nastavlja se InFace drama, pratimo i uživamo.

 • V
  Vladi Mir

  Ovaj video je napravio iz straha od mojih objava, od 4 minute do 6 minute i 30 sekundi, Lazarević govori u teškom kaznenom djelu u poreznom sustavu. On je uzeo 100.000€ iz novčanika članova koji nisu niti znali da se uvodi porez i to su učinili u samo 4 dana kada su zabranili pristup korisničkim računima, “on kaže mi smo uzeli ne za nas nego ga mi čuvamo kod nas da ga regulišemo, mi nismo uzeli novac za porez i platili porez nego mi tek uzimamo novac za porez da bi platili porez“
  Toliko se uplašio da nije niti svjestan sa time što sad objavljuje video 3 mjeseca kasnije nakon što su svima uzeli ogroman novac i meni osobno rekli da je porez plaćen i da će na kraju godine svaki član morati dostaviti u svojoj državi dokument o plaćenom porezu na dobit!
  Čovjek je lud ali doslovce lud, njega treba vještačiti u nekoj kvalitetnoj ustanovi. On zapravo sada kaže nakon 3 mjeseca da je zaplijenio novac iz novčanika članova kako ih ne bi isplatili da bi bio pošten ???? Alo ljudi pa ovaj nije normalan kao niti onih 263 prsta gore koje je dobio na ovaj video, ma gdje je tu policija u Srbiji da on drži novac i to još novac koji dolazi isključivo od upisa novih članova a da nikome ne isplaćuje reguliranu zakonsku kamatu na taj novac?
  U ovom videu ima zapravo priznanje da je pokrao članove za stotine tisuća eura prije par mjeseci i da nije bilo mene ti svi članovi ne bi niti znali da porez nije uplaćen već su pokradeni od Lazarevića i Pejića! Pa Kruljac je promijenio adresu stanovanja u Srbiji jer teško da će od sutra moći da se vrati bez opširnog ispitivanja u Hrvatskoj. Osim toga na samom kraju kaže “Opciju koju sam ja od samog starta htio da pustim, međutim na vreme mi je palo na pamet da dobro razmislim da ne dozvolim ljudima koji ne zaslužuju da dođu do nekih zarada koji ne zaslužuju“ . Sve nas investitore je prevario od samog starta i to svjesno a sve je pokrenuo sa našim novcima!!! Zamisli ti ovu izjavu i volio bih znati Pejiću kako se ti sad osijecaš kad si najviše novaca uzeo iz Hrvatske a tvoji takozvani ortak 3 godine kasnije kaže danas da nas je sve svjesno prevario, pokrao i zakinuo od samog starta?
  Nije ni čudo da je prijetio meni na telefon ako sve prijavim i progovorim da je sve ovo čista prevara i navođenje na nepostojeće zarade, ja koji sam dao prije stvaranja kompanije novac i to 5000€ kao investitor nisam niti vratio taj novac sa pozicije br. 30, 46, 62 a vi mislite da ćete danas da zaradite nešto ako ne prevarite svoje prijatelje, poznanike, obitelj da se upišu i da daju ovom čovjeku koji apsolutno nije sav svoji u glavi. Čovjek je istovremeno priznao da je napravio utaju poreza u svojoj zemlji i svakome članu prevarom zaplijenio ogroman novac!!!!

  Evo ja sam ostavio zadnji komentar i ovaj Lazarević nije mogao da mi da više dokaznog materijala nego sada, admin ove stranice objaviti će jednu posebnu dokumentaciju koja je dio kaznenog dijela prijave. U kojoj će sve biti jasno da nas je prevario i priznao prevaru, da smo bili investitori, da smo registracije napravili mjesecima prije nego smo vidjeli te ugovore, tako da mi koji smo dali novac smo izbačeni, potjerani i zakinuti jer smo prijetnja prihodu novca kojeg sve više i više nedostaje. Nije bilo uzalud sad će morati da vrati novac svima nazad i još da dobije kaznenu prijavu za pranje novca i neplaćanja poreza koji je proveo „legalno“ kroz sistem.

  Sutra ćeš da vidiš kome si prijetio i kome si uzeo kruh iz usta.

  • N
   No papak

   Ako si dobro pratio Zoki jedva čeka takve što će ga tužiti,jer mu još samo treba papir sa nekog procesa i papiri od državnih institucija( inspekcije ,porezna,,CIA,FBI,KGB i sl) koje je angažovao ovaj naš žandar da konačno začepi gubicu anonimnim trolovima….Izbio vam je i tezu ponzija,jer nema obaveze regurtovanja novog člana….E moji teletabisi….

 • r
  roki

  Kada ce onaj cuveni intervju sa jos cuvenijom novinarkom posle koga ce ekplodirati Inface sa prijemom novih clanova. Zar nije trebao biti 03.07 ove godine?
  Zar je i novinarka odustala od intervjua?
  Kuku lele Zorane, sad ce morati tvoji clanovi da idu u Egipat i da pokrenu pricu. Hahhahahhahhaha
  Zoki stvarno misli da se ljudi kopčaju na ledjima.
  Zokiša, još malo pa ces zavrsiti tamo gde takvi i treba da zavrse.
  Kako mozes da se pogledas u ogledalo svaki dan kada ustanes? Kako te makar malo nije sramota?

 • r
  roki

  Sto se tice plaćanja poreza, dobro se secam da je na mnogim prezentacijama Zokiša pricao da je to samo do svake pojedinacne osobe da li ce platiti porez na dobit iz ovog sistema ili ne. Firma nece uzimati nikave pare za porez nego ce ljudi shodno svojim potrebama da prijave dobit ili ne. Nikada Zokiša nije rekao da ce inface da uzme unapred pare za pores. Prevarant klošarski

 • K
  KRUNO

  Ako države razmišljaju u budućnosti uvesti prihode takozvani „in come“ za svakog stanovnika jedne države ,to se već testira i postoje takve zajednice ,onda postavljam pitanje ! Zašto nebi ovaj franšizni model koji usmjerava veliki protok novca kroz sustav imao uspjeha da svi ljudi,poduzetnici,vlade,škole koji žele biti članovi ostvaruju zaradu i da putem ovoga sustava mogu doći do tržišta…?! Krive prezentacije koje su bdw promišlanja a ne prezentacije ste gledali da bi to konstruiralo ovakvo mišljenje…

 • S
  Saša Milenković

  “ Zašto nebi ovaj franšizni model koji usmjerava veliki protok novca kroz sustav imao uspjeha da svi ljudi,poduzetnici,vlade,škole koji žele biti članovi ostvaruju zaradu i da putem ovoga sustava mogu doći do tržišta…?“

  Odgvor je jednostavan.

  Tržište predstavlja skup lica koja su spremna da plate određen proizvod i uslugu.
  Ovaj franšizni model nema nikakav tržišni potencijal.
  Što se osnivača tiče, njihovo tržište nije franšiza već franšizeri, i ono je ispunilo očekivanja, tako da mogu u penziju – zaradili su više novca za dve godine nego ja za 60 godina života. Ostali ulagači mogu da sanjaju penziju.

 • m
  milica

  Zoki i mladen,te kruljac najavljuju reforme i proboj,svi frashizeri ce biti nagradjeni finasijskom neovisnoscu..penzioneri se unapred raduju

  https://ibb.co/cLdFfHn

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

30  +    =  38