Inface Invest pred kolapsom
Inface Invest pred kolapsom

Inface Invest pred kolapsom

Proteklih mesec dana i više, obeležile su velike promene u Inface prevari. Sigurno najglavnija vest bila je da se Tomislav Pogačić, jedan od glasnijih i viđenijih promotera, povukao iz šeme i pritom obrisao sav promotivni materijal sa svog sajta i svog Youtube kanala. Spekuliše se da je pored njega otišao još neki broj lidera.

On sam nije ostavio neko iole smisleno objašnjenje za svoje poteze, niti je voljan da ih komentariše (onako “vrhunski”) ali gledajući reakcije jednog od suvlasnika Inface Investa, Zorana Lazarevića, navodno bi bilo da Pogačić spada u tu grupu lidera koji su zloupotrebili sistem, tako što su valjda zbunjivali ostale članove i terali ih na “silu” da idu u druge šeme.

Ovde moram malo da skrenem temu na tu pojavu, veoma čestu izgleda u MLM-u i svom kompanijama mrežnog marketinga, a odnosi se na tu “zloupotrebu sistema”. Svaki put kada se kompanija nađe očigledno u finansijskom problemu (a videli smo to kod SCnet-a, Onecoin-a, Lyonessa, Jolly, Firstcoin itd), optužuju se bivši članovi ili bivši lideri, najčešće bez konkretnog navođenja imena i prezimena, kako su zloupotrebili postojeći sistem i oštetili firmu. I nikad se niko ne zapita od tih lidera i članova kako je moguće da tako “hvaljeni” sistem direktne prodaje, a za Inface rekoše da je najbolji, ima toliko rupa za zloupotrebu.

Vi koji me pratite toliko godina, upoznati ste koliko je MLM šupalj sistem i kome jedino koristi. A da je kvačica “zloupotreba sistema” samo jedan od izgovora koje vlasnici firme poput Lazarevića i Pejića koriste kako bi uneli izmene u postojeći sistem, koji očigledno više ne donosi dovoljno novčanih sredstava, da bi zaplašili članstvo koje je još tu i kupili sebi dovoljno vremena da opravdaju nove promene i nova odlaganja za obećanja s kojima su započeli celu priču.

Najcrnje od svega što je Tomislav navodno dobio (finansijsku?) pomoć od Lazarevića i Pejića za obnovu krova svoje kuće, koji je oštećen nakon zemljotresa, pa da je takođe imao i Kruljca kao svog lidera/mentora, te njegov naprasni odlazak govori mnogo više nego što su to Lazarević, Pejić i Kruljac očigledno spremni da priznaju.

Promene u Inface Investu su druga glavna vest. Prva najbitnija da više ne vraćaju uloge, što u prevodu znači da nema povraćaja novca nakon 90 dana. To samo po sebi potvrđuje sumnje da je kompanija u finansijskim problemima, bez obzira šta oni pričali kako su dokazali svoje poštenje i legalnost. Nisam siguran ni koliko će im to pomoći sa novim regrutacijama, osim ako prećute taj deo, a iskreno nisam dobio povratne informacije do sada da li su nekom isplatili nazad celokupan ulog (reda 1000 i više evra).

Zahvaljujući Saši, koji je nesebično podelio svoja istraživanja u komentarima prethodne teme o Inface, saznali smo i da je kompanija u Srbiji osnovana sa minimalnim osnivačkim ulogom, reda hiljadu dinara (jedva 10 evra), kao i da ima veće rashode od prihoda. Tu su još i drugi neraščišćeni vlasnički odnosi oko objekta koji Inface Invest koristi u Beogradu:

Prema ZVANIČNIM podacima sa Republičkog geodetskog zavoda, u Beogradu, opšina Čukarica, ul Vladimira Radovanovića br. 6 postoji polovni prostor za koji nije utvrđena poslovna delatnost korisne površine 135 m2 ( možete skinuti sliku sa https://www.filedropper.com/rgz ). Vlasnik prostora je “Gramis Invest” (Zvanični podaci: https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/NepokretnostProperties.aspx?nepID=g/Sj6tom6HY1PdWeCvR9YQ== ). Iz priloženog dokumenta, imaoc prava na objektu je takođe “Gramis Invest”.

Na osnovu uvida u APR-u, u Srbiji je registrovano deoniičko društvo sa ograničenom odgovornošću pod nazivom InFace Invest Group D.O.O. Beograd-Čukarica, matični broj 21632635.

Ovo su poslovni podaci za 2020. godinu, javno dostupni https://apr.gov.rs.

Osnovni kapital iznosi 1000 RSD (dobro ste pročitali – hijadu!). Osnivači Mladen Pejić i Zoran Lazarević sa po 500 RSD!!!

Prihodi od prodaje proizvoda i usluga su iznosili 1.088.000 RSD. Dobitak iz poslovanja, pre oporezivanja je 172.000 RSD.

Ukupna imovina preduzeća je 2.019.000 RSD, od toga kratkoročne obaveze iznose 1.873.000 RSD i to su u celosti kratkorične finansijske obaveze – znači krediti i ostale pozajmice sa rokom vraćanja do godinu dana. Kapital preduzeća je 146.000 RSD, što znači da je preduzeće PREZADUŽENO!!! odnos sopstvenog i pozajmljenog kapitala je 0,07!!! To znači da poverioci ne mogu ni desetinu svojih potraživanja da “izvuku” ukoliko preduzeće bankrotira. Kada radim sa ovakvim firmama, obavezno im tražim novac unapred.

Plate i penzije od 1000 €? SMEŠNO

Kome se uplaćuje novac od franšiza, na koje račune i najvažnije, kakva je sigurnost ulaganja?

Da li bi iko normalan išao za finansijski savet kod rođaka koji je prezadužen (92.2% dugova čini ukupne izvore finansiranja preduzeća; a visina ukupnih izvora finansiranja imovine je na nivou trafike)?

Takođe, iz zvaničnih podataka sa apr.gov.rs, Bilans stanja za 2020. ggodinu, se može uvideti da preduzeće “Inface invest Group” poseduje nekretnine, postrojenja i opremu u vrednosti 1.513.000 RSD.

Što znači:

1. Pomenuti prostor NIJE u vlasništvu Inface Incest Group doo.

2. S obzirom na cenu kvadrata poslovnog prostora, preduzeće ” Inface Incest Group doo” ne može posedovati ni WC.

Naredna veoma bitna promena u Inface su ta neka nova pravila, koje su Lazarević i Pejić prvobitno prezentovali sredinom septembra onako bombastično i gordo, da bi sad pred kraj meseca uzeli Lazarević i Kruljac da kao malo smire članove najviše oko povraćaja para gde se baš digla velika frka.

Povezan tekst:  Telegram/WhatsApp zarada je laž i treba je zaobići

https://www.youtube.com/watch?v=46T2dt7crnM

Stvarno nisam siguran koliko imaju pameti i Lazarević i Pejić i Kruljac da tek tako izbace stavku na koju su se do sada najviše oslanjali – povrat novca ako niste zadovoljni i da potenciraju velike zarade i nove mogućnosti ako do sada ništa od već obećanog nisu ispunili. Moguće da očekuju da će na taj način zadržati više para i sprečiti bunu tj. tužbe od strane postojećih članova ali kako stvari stoje već im se obilo o glavu, čim su požurili sa novom objavom.

Ostale promene svode se oko toga da su sada članovi “obavezni” da dovode nove investitore u tu tzv. franšizu, i da rade samo Inface, a da batale sve ostalo, što isto govori u prilog da nije sve najsjajnije u tom tako tako izvanrednom sistemu Lazarevića i Pejića.

Zahvaljujući Vladimiru, sad imamo priliku da vidimo kako to izgleda iz ugla jednog od prvih investitora u sistem:

Poštovani, ja sam jedan od prvih 250 osoba koje su uložili kapital i prije pokretanja INFACE grupe, moja pozicija je na broj 30 binarne matrice, tako da možete da zamislite koji status bi ja trebao imati ili zaradu na osnovi prvog dogovora i franšiznog ugovora. Međutim danas mi je pukao filim da gledam onog Lazarevića kako prijeti i stalno izmjenjuje neka pravila i otuđuje novac jer novaca nema. ja imam franšize ugovora za tri računa a neki su se nedavno promijenili bez našeg znanja. Iskreno ću vam kazati da mi je jedan od njih prijatelj koji je sišao sa uma ili je a je ovaj Lazarević vodio kod neke babe Vange u Beogradu i isprao mu mozak. Danas sam na jedan njegov video napisao komentar koji su mi već po drugi put uklonili i zaista bi nekako volio da ga stavim javno tu. Pošto sam odlučio da se obratim Glavnom državnom odvjetniku RH i prijavim sav taj cirkus uzimanja novca sa dokazima, sada meni možete da postavljate sva pitanja koja želite i što vas zanima. Ali prije toga moram vam kazati da je jedan član ovog bloga Saša Milenković ako sam dobro napisao, rekao jedini istinu koju je obrazložio sa točnim stanjem unutar kompanije Inface21.

I ne brinite se ja se ne bojim Lazarevića a znam tko je NO PAPAK. Sve što va zanima možete slobodno da pitate.

Dana 28. Rujna (Septembra) me nazvao takozvani osnivač kompanije po imenu Lazarević i prijetio osobno na mobitel te je rekao da mi neće vratiti novac koji sam dao za osnivanje kompanije, sve je to učinio da ga ne bi prijavio Uskoku da naplaćivanja fiktivnog poreza. Pošto sam službeno zaprimio mail da su sva ne samo moj račun ukinuti nego i račun mog roditelja i moje supruge koje nikad nisu javno kao niti ja napisali ili izrazili svoje mišljenje, takvim je činom počinio kazneno dijelu prevare i krađe novaca. Uostalom sve je to jedna velika prevara i ne brinete po mom saznanju oni su pod istražnim radnjama.

Ja očekujem u narednih dana u savjetovanje pravosuđa predati sve poruke, slike, transakcije, video materijale u kojima traže da moramo upisivati članove u narednih 30 dana ako želimo nastaviti napredovati nakon tog vremena. To je kazneno djelo jer toga nema u franšizi ugovora koje smo mi potpisali na samom početku. Ucjena se taj Lazarević koje će u narednih dana dobiti zabranu prilaska kao i Mladen Pejić koji su na temelju laži raskinuli sve ugovore i naplaćivali poreze građanima EU i to retroaktivno. Ono što ne znate je to da su unazad 3 mjeseca veliki broj članova otišlo iz kompanije i pokrenulo slične poslove i neki od njih su također zbog ucjena i prijetnji prijavili te dvije osobe.

Ja sam jedan od onih 250 osoba koja je vjerovala mom prijatelju Mladenu jer smo iz istog grada, njegova vizija je bila dobra i on nije prevarant ili loša osoba, međutim osoba koja je prijetila svima javno u 2019 i 2020 i sad u 2021 godini je uvijek ona jedina a to je osoba po imenu Lazarević kojeg iskreno nisam nikad upoznao. To je osoba manje mentalne sposobnosti, teški narcis, nekulturna i nasilna osoba.

Ako imate koja pitanja moj broj mobitela je +385****** i sada pošto mi se već prijetilo da ih ne prijavim pravosuđu Republike Hrvatske, slobodno možete da me nazovete da vam osobno odgovorim na sva pitanja koja vas zanimaju. Uglavnom poručite svima poznanicima i prijateljima da je Inface kompanija nešto što samo uzima novac od novih članova i kad se samo požalite na nešto osobno takozvanim liderima, oni vas izbace i oduzmu sav novac. Lazarević je novac od svih nas prezentirao kao velike račune programerima oko 500.000€ dok nije do dan danas pokazao niti jedan račun da bi opravdao takav iznos. Za web stranicu koja košta 500€ platili su po njihovim navodima, citiram “€80.000€“, ono što je najskandaloznije je početna priča u koju smo svi naivno vjerovali a to je „“patent binarna matrica“ koje je bila jedinstvena u svijetu, nedavno se na video kanalu Youtuba osobno saznalo da se ta takozvana patentirana jedinstvena matrica kao nigdje u svijetu, doslovce ukida i više ne postoji jer Zoran ne isplaćuje novce na način kako bi trebao, jer tako njemu manje ostaje.

Još jedan član kompanije, koji se ovde na blogu predstavio pod imenom “insajder” je izneo svoje zaključke oko poslovanja Inface Invest:

Član sam ove kompanije skoro 3 godine. Prije učlanjenja u ovu “kompaniju” imao sam određenog iskustva u online poslovanju, radeći za jednu stranu firmu na studijama, zbog čega sam znao da je online zarada moguća. Na ovu “kompaniju” sam slučajno naletio preko yt tražeći dodatne izvore prihoda u jednom lošem emotivno-finansijskom periodu. Sada znam da je to presudno uticalo na moju odluku i snizilo sposobnost racionalnog odlučivanja. Uvijek sam se strogo klonio ovog tipa “poslovanja” ali loš period, želja da barem jednom rizikujem i probam, garancija koju su nudili, pasivan prihod i način prezentacije bili su faktori koji su me primamili.

Obavio sam par razgovora sa prijateljima koji su me odgovarali od ulaska. Bio sam skeptičan ali i “navučen” i nastavio sam sa stavom “probaću pa što bude.” Kada sam vidio kako sistem izgleda iznutra, koliko amaterski izgleda “poslovni ured” što bi prof. Kruljac rekao, početni entuzijazam se lagano gasio. Srećom u ovom periodu entuzijazma (prvih dva mjeseca) uspio sam da učlanim samo jednog člana i obezbijedim opstanak u “kompaniji”. Napravio sam klinačku grešku i nisam provjerio imena suvlasnika prije ulaska i tek naknadno sam stigao do materijala o Onecoinu, Amwayu i dilovanju droge nakon čega mi je sve bilo jasno. Nakon skoro 3 godine i dalje se skuplja novac za 4 nadogradnju, većina članova u matrici su sistemski accounti koji ne donose nikakav novac i ukazuje da ljudi u samom početku odustaju.

Prijateljski bonus od članova koji drugi učlane a upanu u našu matricu ne služi ničemu. Možda prof.Kruljac i drugi iskusni MLM-ovci imaju neku zaradu od referalnog bonusa jer oni prave svoje mreže, odnosno učlanjuju ljude svojim članovima i guraju tako po dubini. Ono što je tužno jeste da je učlanjeno dosta starijih ljudi koji su pretvoreni u fanatike i zbilja vjeruju da će pomoći potomcima. Društvena mreža je tuga, a priča o webshopu se pretvorila iz priče o prodaji BMWa i Audija preko shopa u priču o prodaji poljoprivrednih proizvoda. Temeljno pratim sve prezentacije i tu se prosipa tolika količina nebuloza da to postaje nepodnošljivo.

Potencira se priča da članovi neće da objave svoje zarade, što je notorna neistina. Istina je da nemaju što da objave. Sjećam se prvog pojavljivanja gosp. Lazarevića kada je teatralno rekao kako je Ajnštajn započeo razvoj matrice i nije završio, što znači da je on intelektualno nadmašio i Ajnštajna. Tu mi je jasno bilo o kakvom je profilu ličnosti riječ. Sve pratim jer me samo zanima kraj ove priče koji neminovno dolazi. Promjene koje su izvršene na portalu isključivo su kozmetičke i malo funkcionalne prirode. I dalje nema nikakve mogućnosti zarade od društvene mreže. Suština je ostala nepromijenjena, uplata “franšize”. Ja sam svoju lekciju naučio, 105 dolara genijalcima plus 30 od druga. Sreća da je tu sve završeno i svo zlo s tim što se kaže. Jedino me strah od potencijalne zloupotrebe dokumenata ali znaću ko je odgovaran ako se ikada nešto desi po tom pitanju. Takođe, jedna od stavki iz franšiznog ugovora nije ispoštovana. “Univerzitet” čija je vrijednost prema priči iznad 2000 dolara nije napravljen u roku od dvije godine kako je zapisano u ugovoru.

A ovde je franšizni ugovor, da ga svi lepo vide (hvala još jednom Vladimiru)

Povezan tekst:  Krađa identiteta preko mrežnog marketinga - primer Inface Invest group

Vladimir je poslao još dva ugovora koji su na Engleskom jeziku ali su u suštini prevodi ovog istog ugovora i ja lično ih ne vidim toliko bitnim da budu objavljeni jer se slučaj Inface Investa prevare prevashodno odnosi na žrtve sa prostora bivše Jugoslavije (za sada).

Što se tiče samo ugovora, pored svih nama bitnih detalja, tu je i jedna veoma bitna stavka koja se odnosi na raspodelu profita (strana 3 ugovora):

RASPODJELA PROFITA

Raspodjela profita sistemski je automatizirana radnja prema kojoj Primaoc zarađuje kroz dva modela bonus zarada…

Ukratko, ti bonusi su Prijateljski bonus i Sponzorski bonus.

Ne bih o detaljima tih bonusa, svako može da ih pogleda ako baš hoće. Suština i jednog i drugog je da su direktno vezani za regrutaciju. Nema ništa što bi se odnosilo na proizvode ili uslugu, i sam po sebi ovaj franšizni ugovor opisuje školski primer piramidalne šeme / piramidalne trgovine, koja bi trebala da je zakonski zabranjena po zakonima države Hrvatske, države Srbije, Bosne i Hercegovine, i ostalim državama u okruženju. Čak je i napredovanje po karijerama uslovljeno brojem direktno regrutovanih.

Iz toga moram da poručim Vladimiru, da jedino na šta bi mogli da računate jeste da vam se vrati početni ulog, jer zarade u ovom sistemu proističu samo od novčanih sredstava koji su uneli drugi učesnici. Inface Invest vam dođe isto kao kompanija Bernie Madoffa, novcima novih investitora isplaćuju se stari. Kao što možemo da vidimo na strani 7 ovog franšiznog ugovora, i ono što je i korisnik “insajder” primetio, sve usluge koje je navodno Inface Invest pod vlasništvom Lazarevića i Pejića nudio, su i nakon dve godine i dalje u postupku izrade.

Povezan tekst:  MLM i Youtube(eri) - drugi deo

Društvena mreža im je toliko dobra da i dalje veći deo informisanja ide putem Fejsbuka. Njena upotrebljivost i mogućnost zarade su upitna, još kad se ima u vidu da je u pitanju plaćeno tuđe rešenje a ne nešto što su Lazarević i Pejić sami izmislili. Nije čak ni poznato koliki su mesečni / godišnji troškovi za hosting i troškovi programera. Lazarević samo priča o navodnim troškovima ali nikada nije prikazao neke proverljive podatke i račune. Nema čak ni studije koja bi se bavila potencijalom te mreže. Lazarević je čini mi se spominjao akademski papir sa univerziteta (ne sećam se kog) na kome su radili šatro neki akademici o budućnosti Infejsa, ali pitanje je koliko je to istraživanje merodavno.

Za Web Shop smo već čuli da je neupotrebljiv, ankete su i dalje u toku izrade ako ne grešim, marketing koji opisuju ne postoji, obrazovanje (tzv Inface Univerzitet) ni u tragovima.

Ukratko Inface Invest nema ni jedan tržišno deklarisan i prepoznat proizvod ili uslugu, i kao takav sem para od novih članova, nema nikakvih drugih prihoda. Celokupan kapital oslanja se na regrutovanje i tu ne može biti govora o nekom legalnom tipu zarade, kako god ga oni to predstavili.

Uvođenje navodne kriptovalute i povećanje cene franšize su isto smehotresne promene, a naročite saopštenje da je cena SFTCoina usklađenja iz evra sa pratećim troškovima i porezom po zakonima Srbije. Narodna Banka Srbije niti poreska jedinica se ne bave kriptovalutama niti ih priznaju kao zvanično sredstvo plaćanja, tako da nije jasno odakle sad ta stavka za članove Infejsa. Zbog samog tog navoda bi sigurno trebalo kontaktirati inspekciju ministarstva finansija Srbije i poresku jedinicu, jer ima naznaka o nedozvoljenim finansijskim radnjama pored klasične piramidalne šeme.

Vladimir i ostali oštećeni investitori iz Hrvatske bi možda trebali da angažuju neku advokatsku kancelariju u Srbiji da ih zastupa i pokrene tužbu protiv vlasnika kompanije. Isto tako bi mogli da kontaktirate sve moguće medije u Hrvatskoj, potom i u Srbiji kako bi skrenuli pažnju šta vam se dogodilo sa Infejsom i na taj način onemogućili Lazarevića i Pejića da dalje obmanjuju narod i time profitiraju na ovim prostorima. Srbija na žalost u poslednih 10 godina degradira na terenu sudstva i prava, tako da nisam optimističan što se tiče nekog procesa protiv ovog dvojca. Cimanje po sudovima Srbije bi moglo da potraje godinama, čak i decenijama.

Još nešto gde moram da skrenem pažnju. Možda vi Vladimire verujete da Mladen nije prevarant (naveli ste tako u svom početnom komentaru, izvinjavam se ako sam pogrešno shvatio), ali koliko sam ja uspeo da vidim na svim skorašnjim prezentacijama, Mladen Pejić se nije ni malo bunio oko novih odluka i promena, nego ih je zdušno podržao. Moja pretpostavka je da možda ima nekih sitnih naznaka da nije ni tu najbolje stanje u odnosu između njega i Lazarevića, jer ga nešto baš i nema (Mladena) kada se iznose ove nove odluke i vesti, već su tu samo Lazarević i Kruljac. Da li je to tako jer bi Mladen da se malo distancira od svega ili sprema neku odstupnicu za sebe da samo nestane u određenom trenutku, može samo da se nagađa.

Lazarević je spominjao kako su Kruljac i Liza (onaj Youtuber) došli u Beograd u Inface podršku, da rade skoro za džabe, što apsolutno nema nikakve logike. Pa čime će to oni da plaćaju hranu, smeštaj i ostale troškove u Beogradu ? Živeće i spavaće u onom iznajmljenom prostoru, i oslanjaće se na druge zaposlene da ih hrane i odevaju ? Nema šanse. Niko nije lud da radi za džabe, te i Krljuc i Liza sigurno imaju dogovor / ugovor sa Lazarevićem i Pejićem oko dalje promocije firme i dovođenje novih naivčina, i to ne iz dobrih namera, već naravno zbog zarade/provizije, mada nije isključeno i da su pobegli za Beograd iz straha od drugih investitora.

Za kraj, sigurno je da ćemo kroz nekoliko meseci saznati šta će dalje biti sa Inface prevarom i koliko će od ovih 100 lidera / sledbenika ostati da i dalje trpi Lazarevićeve budalaštine.

Inface webinar od 18. septembra 2021

P.S. Nekako mi i dalje ne ide u glavu kako može bilo koji član da istrpi da ga neka budala od Zorana Lazarevića vuče za nos i tretira poput džukele, a uložio je više u firmu nego što su Pejić i Lazarević zajedno (uplatili po 500 dinara / 4.5 evra) i to samo u Srbiji. Za ostale države sumnjam da su dali više od 100 evra ukupno.

Pretplati se
Obavesti o
guest

  −  2  =  1

50 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Saša Milenković
Saša Milenković
oktobar 4, 2021 18:56

Tačka 1 Ugovora, podtačka 4 na strani 7 jasno ukazuje da su Lazarević i Pejić planirali promenu pravila poslovanja unapred, tj. postojao je (pred)umišljaj da će ovaj dvojac uraditi upravo ovo što sada radi – promeniti pravila.

Strategija im je bila da Pejić prikupi što više ulagača iz Republike Hrvatske, jer su platežno sposobniji, i pretpostavljam da je većina ulagača upravo iz R. Hrvatske, a poslovanje prebace u R. Srbiju, promene pravila poslovanja, isceniraju svađu, svale krivicu na Lazarevića koji nije građanin EU (hrvatske) i odu sa svim novcem.

Mislim da je Pejić i više zaslužan za prevaru, jer je više ljudi uvukao u sve ovo. Lazarević je samo glasniji i izigrava stand-up komičara. Na kraju će Pejić reći „Bežim od „ludog“ Lazarevića“, a njegovi poznanici, prijatelji i ostali će ostati bez svog novca, svaljujući svu krivicu na njegovu “ludost” i pričajuči da sa njim više ne može raditi.

Vladi Mir
Vladi Mir
oktobar 5, 2021 16:24

Ono što je vrlo bitno da pojasnim je to da na samom početku nije bilo nikakvog govora o otvaranju ureda u Beogradu već zbog porezne oaze kompanija je registrirana na Sejšelima ali je u samom startu ured u Hrvatskoj trebao biti otvoren u Rovinju ili Zagrebu gdje su tražili prostor. Ovo sve što nastaje u Beogradu, nije nikome bilo poznato od prvih ulagača u toj kompaniji, sve to nastaje kroz narednih godinu dana od naših velikih uplata Mladenu Pejići na ruke jer nam je obećao Mercedese i da ništa ne radimo ako smo među prvima. Sa tom količinom novaca Lazarević nagovara Pejića da je pronašao programere u jednoj kompaniji (mislim da imam njezine podatke) u Beogradu gdje su platili izradu binarne matrice i web stranicu za 100.000€ i da je to najpovoljnije što su pronašli. Tu nastaje odjednom support ured u Beogradu i milijunski troškovi oko programiranja specijalnih programera i razvojnih osobnih kodova kako ne bi plaćali nekome drugome da proviziju korištenja nekih programerskih kodova. Sve je to meni osobno izgovorio Pejić kad bi ga ja upozorio da priča gluposti ni da neću nikoga upisivati dok ne vidim neki proizvod ili poslovnu mogućnost da netko zaradi a da nije na temelju novog kapitala koji dolazi isključivo od upisa novih članova.

Ja se sjećam prvi dolazak takozvanog Lazarevića u Rovinj sa nekim starim autom koji po godinama možemo usporediti na njegovom osobnom dobi. Danas znači 3 godine kasnije njegovo život se naglo promijenio što govori i njegov način života i to bogatom standardu. Tako da puno ljudi ili članova ne zna koja je zapravo ideja bila na početku i u kojem je pravcu sve ovo trebalo ići ili je bilo zamišljeno, sve se promijenilo kada su se programeri pronašli opreko Lazarevića koji i danas koštaju preko po njihovim riječima oko €500.000 za sve što su napravili.

No papak
No papak
Odgovor za  Vladi Mir
oktobar 5, 2021 17:05

Ti jedan dan pišeš da si dao Zoranu ,a danas Mladenu…ha,ha saberi se malo….

Molim autora da dopuni tekst da čitaoce ovakvi ne dovode u zabludu ..jer.svakako je napravljen od komentara…

Vladi Mir
Vladi Mir
Odgovor za  No papak
oktobar 5, 2021 17:30

Tebi sam dao osobno NO PAPAK kao i svi moji osobni prijatelji i ostali poznanici a niti jedan nema nikakvu potvrdu jer smo ti vjerovali.

I nisam nikad napisao da sam dao Zoranu jer kao što piše nisam ga nikad upoznao u prvom komentaru kao i zadnjem komentaru, saberi se frende jer loše ti se piše zbog prijetnji i prevare.

No papak
No papak
Odgovor za  Vladi Mir
oktobar 5, 2021 18:17

Nikad ti mene u životu nisi vidio,a da si imalo inteligentan to bi zaključio,i da pisao si da ti je Zoran ukrao 5000eur…A to da si br 30 tvoja matrica bi bila popunjena,a ti pričaš o 7-mom redu…Pozzz iz Sarajeva….I da li su tvoja dva upisana člana učlanila min po jednog novog što je minimum po pravilima…

Vladi Mir
Vladi Mir
Odgovor za  No papak
oktobar 5, 2021 19:21

Zoran ih je ukrao a Mladenu sam ih dao ili tebi….zapravo oba dvoje ste ih uzeli na prevaru. Ja znam tko si i ne možeš prihvatiti i o doliti da ne pišeš na forumu ili blogu, to ti je u krvi, previše te dobro poznajem. U zadnja dva naša telefonska razgovora stalno spominješ trolove….ovo što pišeš da nisam br. 30 je samo da se praviš blesav da ne znaš sve detalje. Pozdrav iz Rovinja.

BTW…inteligenciju si nekad imao sad je više nemaš kao ni obraz. 😉 , zajebali ste se kome ste uzeli na prevaru novac. Čekaj ima još dva dana a do tada “daj si volju na maštu” zapravo to i činiš kad vidim da govoriš da si iz Sarajeva 🙂

Pukli ste sa objavom ovog ugovora…i znam da ste na sve spremni jer se radi o velikoj količini novaca koju ste prevarom i navlačenjem ljudi sebi stvorili lagodan život.

Nećete me prestrašiti, vidjeti ćemo kako ćete završiti kad vas razotkriju i institucije. Vaša je želja postati poznati i na tome ćemo vam pomoći mi koje ste prevarili.

No papak
No papak
Odgovor za  No papak
oktobar 5, 2021 19:56

Nemaš ti pojma,al eto nekako mi te žao moj nick na ovom blogiću je stariji od Inface i pošto vidim da to ne znaš možeš da dobiješ potvrdu od gazde blogića …Ja samo razotkrivam internet trolove i šprdam se sa istim…. a i nisam još član Inface…i koristim acc od prijatelja da znam šta se dešava….Ja ulazim kad puste kriptovalutu,jer ovo sad je digitalna valuta i to je ogromna razlika…Naravno da ne bježim i da kupim jeftino dobru poziciju i zato sam nudio onom Insideru 300$ ….

Vlad Mir
Vlad Mir
oktobar 5, 2021 17:09

Joj meni je slabo kad samo čujemo od 27 minute do 40 minute, dođe mi da ga zatvorim na 20 godina zatvora zbog svega što je učinio nama ulagačima koji ga niti ne poznajemo, “ja mogu da vam zabranim login” to znači zabranim vam pristup vašem novcem da vas natjeram da upisujete nove članove “i kad vam dozvolim login” vi ćete da imate 180 članova !! Mislim kakav prevarant jer ima priču ali nema inteligenciju jer ucjenama, nasiljem i prijetnjama kako javno kako osobno, želi da spriječi istinu što radi i koliko je novaca već uzeo na temelju, “vi meni dajte novac a ja ću da izgradim Zvjezdana vrata za vas”

Moji će otac i moja supruga da podignu odvojenu tužbu od 15000 eura potraživanja radi blokiranja računa bez nikakvih razloga a nisu htjeli da otkupe pozicije ili da nam dozvole da ih osobno prodamo kao što tvrde nakon 14 mjeseci kasnije u videu od 15. rujna 2021 god. Povraća mi se od njih više i tako smo nasamareni da je to strašno. Sve je to Lazarević prebacio u Beograd jer je znao da su zakoni EU vrlo rigorozni povodom ovog poslovanja gdje se samo uzimao novac i prijetio svakom članu. To se zove navođenje na velike zarade na temelju iluzije i nečega što je sve izmišljeno prije 20 godina. Koliko puta su samo izgovorili Amazon i Facebook to govori o njima i što su radili jadnim članovima na prostorima bivše Juge.

Iskreno žao mi je svih drugih i sramota me što sam na početku bio naivan i dao kapital za tavu kompaniju ali hvala Bogu nisam upisao nikoga osim svoje obitelji i tako nisam nikoga oštetio bez namjere a kamoli sa namjerom.

insajder
insajder
oktobar 6, 2021 01:49

I dalje mislim da je osnovna ideja dobra, međutim, problem je što cijeli projekat vode mlm-ponzi paćenici (što potvrđuju i biografije) koji su potpuno IT nepismeni i cijela priča o matrici, društvenoj mreži, web shop-u itd… je samo fasada i mamac za regrutaciju novih članova. Kompletna edukacija se svodi isključivo na regrutaciju novih članova. Nikada nisu objavljeni ugovori sa “programerskim timovima”, troškovima supporta, hostinga itd… iako je bilo obećano da će to biti urađeno. Stalno se potencira kako se ulažu desetine i stotine hiljada eura, a s obzirom na izgled i funkcionalnost društvene mreže ti troškovi su minimalni. Jedini realni način otplate franšize i zarade u ovoj kompaniji je regrutacija novih članova i pravljenje svoje mreže. Nema ni govora o pasivnoj i sigurnoj zaradi kako se predstavlja. Imajući u vidu istoriju svih mlm-ponzi poslovanja, ona su vremenski ograničena. Poštovao sam franšizni ugovor i kompaniju koliko god besmisleni bili, sve do trenutka kada je jedna od stavki prekršena od strane kompanije. S obzirom na visinu investicije neću ulaziti u pravnu proceduru iako ima osnova za tako nešto. Temeljno pratim cijelu stvar oko dvije godine i par mjeseci iz čiste znatiželje o tome kako se završava, ali poslednji nastupi gosp. Lazarevića i način ophođenja prema preplašenim penzionerima su otišli predaleko. Uvijek sam imao toleranciju za priču o “razvoju” i na sve to sam gledao kao na predstavu. Ipak, najviše mi se smučila odvratna faca “profesora” internet zarade gospona Kruljca. Taj čovjek se neće više pojavljivati u javnosti nakon ovoga ako i malo časti i dostojanstva ima (mada sumnjam). Moja pozicija nastavlja da sabotira sistem jer sam ga ja davno spoznao. Piramida je odavno pukla, samo neko to mora da javi članovima. Posljednji pozdrav za InFace Invest Group od jednog neradnika, anonimusa i internet trola.

Saša Milenković
Saša Milenković
oktobar 6, 2021 08:50

Ideja za InFace nije stara 20 godina, kako ova “gospoda” tvrde, već je pristekla iz njihovog zajedničkog rada u ponzi prevari iGetMania. Pogledajte video i biće jasno da je ideja ukradena

u Sloveniji su takođe pisali o ovoj prevari

https://siol.net/digisvet/novice/slovenci-kmalu-boste-bogati-kaj-je-v-ozadju-velikih-obljub-iz-srbije-516484

https://forum.over.net/forum/tema/nov-nateg-7091869/page/2/?action=bbp_favorite_add&object_id=7091869&_wpnonce=a83a6cd168

Saša Milenković
Saša Milenković
oktobar 6, 2021 08:54

Saša Milenković
Saša Milenković
oktobar 6, 2021 11:19

Opsena InfaceInvest definitivno nije patent Pejića i Lazarevića, već samo kopija piramidalne sheme u kojima su obojica učestvovali – iGetManial.

Moja opaska u nekom od komntara da je Lazarević “Zli genije”, definitivno ne stoji, jer nije Inface njegova izmišljotina, već kopija.

Njihovo poznanstvo očigledno datira od učestvovanja u ovoj shemi.

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Saša Milenković
oktobar 17, 2021 20:49

Da dopunim informaciju o krađi ideja – pogledajte https://futurenet.club/ i videćete “dolaze” odakle Lazareviću “ideje” o jedinstvenom poslovnom konceptu

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
oktobar 18, 2021 14:35

Poštovanje Saša,evo članaka o tome iz

2018-te. I link na yt kanalu naravno ugašenom.

https://beograd24.rs/futurenet-zarada-online/

https://beograd24.rs/futrenet-nova-poslovna-prilika/

Svee je postalo pepeoo i dimmmmm ?.

Inface invest prevara ima program ko da su ga pisali

Jezda Dafina i Borislav Mikelić ?.

Zaja
Zaja
oktobar 6, 2021 13:35

Interesantno je koliko je dugo trajala ova priča, čak 2 godine. Zbog pretnji Lazarevića niko se od “franšizer”-a nije usudio da se kritički osfrne na ovaj ponzi matrix. Džaba je sad trošiti reči jer su “stvoritelji” maznuli lovu. Možda su se i pred pravosudnim organima Srbije i Hrvatske zaštitili kako samo oni znaju.

Nažalost, i ja sam jedan od “franšizer”-a. Sreća moja je da nisam dalje išao, preko 100$. Javno ih poklanjam Zoranu, Mladenu i Danijelu koji me je najviše razočarao kao marketar koga sam poznajem još pre 5 godina.

Evo mog priloga celoj priči i …Pamet u glavu!

milica
milica
oktobar 7, 2021 12:53

Mladen Pejic u prevari slicnoj inface https://www.youtube.com/watch?v=FXtljroA4iw&t=3s..Ima li iko da protiv Mladena Pejica podnese krivicnu prijavu?

roki
roki
oktobar 8, 2021 23:53

Izgleda da Inface u stvari postaje menjacnica. Ja jos nisam video toliku razliku u prodajnom i kupovnom kursu. Ako kupujete od njih njihov coin onda je to 1.1 eura a ako im prodajete taj isti coin onda dobijate 0.9 eura. Koji bezobrazluk. Onako odokativno samo 20 razlike na kursu. Koliko krade Zoki na svakom koraku. Malo naplata nepostojeceg poreza, malo razlika na kursu, pa njemu stvarno ne trebaju cak ni novi clanovi. Ubija sa provizijama. Bravo ZOki majstore, jebes penzionere na suvom a nisu ni svesni. Ti si genije.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  roki
oktobar 17, 2021 18:50

Ljudi danas sam listao Forum.hr i čitao

Mlađina obećanja o veb šopu i da će franšizeri

učestvovati u raspodeli profita iz šopa i ‘društvene’

mreže. I tačno su njegove reči trolić i slično

kao kod blogera No Papak . A sam Inface čoveče

ućutali se nema ih nigde. A u grupi Tabui internet

poslova sve citiraju naše komentare. Izgleda

da ovi spremaju kofere da begaju ?.

roki
roki
oktobar 19, 2021 16:24

Hvala vam za ove linkove sto nam pokazuju da je inface cista kopija vec postojece seme koja isto nije uspela. Sa ovim je sve receno. Zoki cak nije ni originalan. Sve je kopija i fejk.

Dovoljno je za ove sektase koji veruju u ovaj inface samo da pogledaju ove linkove sto ste postavili i sve ce im biti jasno.

Antiprevarant
Antiprevarant
oktobar 27, 2021 14:07

da je prevara sve to smo od pocetka pricali ali nije bilo jasno samo ovom Papku,on je specijalan slucaj ispiranja mozga.U stvari kakav mozak ,samo zica sto mu drzi usi 🙂

milica
milica
januar 1, 2022 13:21

Zoki i mladen,te kruljac najavljuju reforme i proboj,svi frashizeri ce biti nagradjeni finasijskom neovisnoscu..penzioneri se unapred raduju

https://ibb.co/cLdFfHn

Djeksi
Djeksi
april 4, 2022 07:53

Ljudi ajmo malo ovde da komentarišemo,one druge Inface teme su pune komentara. Ova ima samo 23 ? .

Primetio sam da se na Inface invest kanalu lagano uklanjaju klipovi. Prvo je bilo 142 čini mi se pa 140 to garantujem a danas 135 ???????. Kad je njima beše proslava ?

Djeksi
Djeksi
april 4, 2022 20:24

Ljudiii imam dilemu ? ! Da li je u Riste Marjanovića 10 parkiran svemirski brod koji je registrovan preko tehničkog pregleda ‘Tandems’ Brezovica ili se tamo nalazi ova firma : https://www.gomex.rs/aktuelno/vesti/beograd-bogatiji-za-jos-jedan-gomexov-objekat

Ili je monolog od 12:14 koji kreće istina?

Moramo zvat’ miliciijuu da otera svemirski brod na veštačenje ?. Od 12:10 pustiti https://youtu.be/19pz8XD_TNU

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
april 5, 2022 18:53

Ko kaže da su Pejić i Lazarević prevaranti? Lepo su rekli da će da im prodadi shop. I proradio je u Riste Marjanovića 10!!!

Svratio sam do radnje ali nisam znao gde mogu da kupim BMW. Prodaju jaja, sir, brašno šećer, salame, a BMW nigde. A hteo sam da vidim i onaj superauto iz nagradne igre, zajedno sa onih obećanih brendiranih 20 automobila.

Zna li iko gde se ulazi u Riste Marjanovića 10 da bih sve to video? Molim za pomoć da mi neko objasni gde sve ovo da vidim. Kako ja ne vidim to, a onih 20-tak stalnih komentatora na youtube to vide? Molim vas, pomozite mi. A da mi nisu ovi mali zeleni iz svemirskog broda ugradili implant pa ne vidim ništa? Upooomoooooć!

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
april 5, 2022 21:46

Kruljac obrisao svoje svedočanstvo sa kanala.

Mora mučenik da je imao onu Gomeks karticu za popuste pa jeo i pio samo stvari sa akcije ?.

Haha možda te baba Senka začarala a možda i sad pišeš sa svemirskog broda ?. Ne bi ja puno tu zadržavao jer ako izađe Zoketo i familija iz Brezovice pa te pojure ? što ovde pišeš protiv njih. Čoveče dal ikog sad ima u toj zgradi osim Gomeksa ? Ma gotovo je,još mesec dana i ovi idu u istoriju. Hej ljudi pa kad je Kruljčevo svedočanstvo obrisano znate koliko je sati.

Ma kakva nagradna igra,to su fore sa buvljaka.

Čekamo odlazak Maslačka i Ruškice .

Ljudi Inface invest prevara je pukla.

Haha i naravno topli bloger Liza što još preti tužbama je tu. Zamisli čovek okačio gej sliku i preti. Svemirska baba je poslednji klin u Zokijevu tužnu veb bajku. MLAĐO LUDONJOOO GDE SIII ??????????????????????????????????????????????????? – EVO GA SENKIN SVEMIRSKI BROD ????.

88
88
april 6, 2022 07:33

Uskoro će web shop pa kad krenu da se prodaju proizvodi ko iz p…., ??????? milion dnevno, pa sistemske kad se počnu stvarati, ima da poleti svemirski brod… ?????

Djeksi
Djeksi
april 6, 2022 10:52

Danas imamo 131 klip 🙂 🙂 .

Antiša Roki i ostali sačuvajte klipove da možemo da ih ponovo okačimo ! ! !

Svedočanstvo Ružice Vemić je tu a gde je od one Jasne zaboravio sam prezime ?

JESAM LI lepo rekao da će Zoki da bega na Kosovo i Metohiju a vi mi niste verovali 🙂 ?

Hahahaha GOMEKS DOŠAO umesto Zokijeve Inface akademije ?. Kao i svi sitnici prestupnici tako i ja posedujem nekoliko hrvatskih kartica,tačno treba da zovemo Kruljca i da ga pitamo dal se vratio u Slavoniju ???. Možda još pere gaće sa onim Life deterdzentom iz Tsv socijala diskonta. U kune prevedeno 25 kuna je 3 Litre deterdzenta onda znate kolko su bili bogati Kruljac Liza peško i Zoketo ?. Samo rokamoo !!!! Takođe veliki pozdrav za Sašu stari i provereni kadar Slobine milicije,čoveka koji je svojim znanjem razbio ove ološe na najsitnije deliće.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
april 6, 2022 11:02

Pozdrav Kruljcu od Zokija i srećan prekid saradnje sa potonulim Inface brodom uz pesmu Bobana Zdravkovića : POJAVI SE DUGA posleee duge kiše ? . Hahaha samo što posle duge ide tuga ? https://youtu.be/Izy0yeZKdrA

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
april 7, 2022 20:08

Danas – 127 klipova.

Laza
Laza
Odgovor za  Saša Milenković
april 7, 2022 20:41

Skinuli su one koji su bili o nagradnoj igri koliko vidim, skrivaju tragove

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Laza
april 8, 2022 04:39

Koliko im smetamo i koliko ih kidamo u delove

a tek koliko gledaju šta pišemo ! Ljudi grupa Oficial Inface Invest group je zaključana ????????. Bože dragi,od onoliko jake firme do kolapsa. Onoliko kilometara Zoki napravio a nijedan biznis nalog nije prodao ? . Kako posle njih otrcano zvuči reč : Sertifikovani lider ?.

E ljudi a jel se sećate humanitarnih naloga ?

A gde je sad Danijel Kruljac ??? ?

POJAVI SE DUGA POSLE DUGEE KIŠEEE

POJAVI SE DUGA NISI U INFEJSUU VIIŠEE ???? . Samo sad jedan dan kad upadne milicija ali ne na Sejšele nego u Riste Marjanovića 10 ali tamo umesto Zokija nalete na svemirski brod i radnike Gomeksa kako slažu lizalice u raf ?.

Mlađoo ludonjoo zatvor ti se smeška? – ali tamo ti neće trebati lizalica . Hahaha bićeš angažovan na ručnom radu ????.

Djeksi
Djeksi
april 8, 2022 08:11

Sklonjen video o nagradnoj igrici u kojoj je pobednik osoba koja je član Infacea postala na dan proglašenja ????.

De je Mladen zvani Malboro ???? ja sam čuo da mu je to zatvorski nadimak ???.

Hahq mora da je mnogo pušio mislim Malboro u zatvoru,jbg nije bilo koke i punila.

Hahaha nisam verovao da su ovoliki jadnici.

Kruljac je čini mi se gradskim prevozom utekao na Beogradsku autobusku stanicu ?. Prosjak uzeo bukvalno torbu i beži kući. Inače Jasna Popović više ne reklamira Inface ??.

Radimo razbijamo lešimo napredujemo !

Ovaj blog i komentatori su uspeli na svaki način da demontiraju Inface invest prevaru.

JAOOO ZOKIII LAZAREVIĆU I SVIH 50 ČLANOVA FAMILIJE IZ BREZOVICE ???????? HAHAHA – JEL SE SEĆAŠ KAKO SI PRETIO OVDE ? Gde si sad ? Gde je lova od ulagača ? Samo rokamooo braćooo ??.

aca68.bg.milenkovic@gmail.com
april 8, 2022 10:39

To što je Lazarević obrisao sve o nagradnoj igri samo govori da još uvek se nada da će se još neki jadnik upecati na njegovu priču.

88
88
april 8, 2022 17:49

Da li je ovo počeo neki napad sa ovim spam komentarima na SCnet – iskustva prevarenih 2.deo? Kakva je sramota ovo brisanje clipova sa inface youtube kanala, u svakom slučaju odličan materijal za novu temu.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  88
april 9, 2022 08:14

Direktore idemo na skroz novu temu. Izvesni projekat čarobno srce. Kuka čovek na fb da su ga izradili. A Tomislav Pogačić,Ružica Popović,Jasna Vemić,Hasan Durmić Mačak

Danijel Kruljac,Zoketo,Mlađa dilerko,Maslačak dijamant i 50 članova familije su završena i raspadnuta priča. Taj Hasan još ovo drži u opisu i veruje plus u teorije zavere : Zaposlen u najboljoj kompaniji na svijetu i očekujem dobru mirovinu i više miliona $ mjesečno uskoro ???????. Tako da ovde nemamo šta više da dodamo. Oprali smo patos sa prevarantima,uspeli da spasimo narodu pare i naravno nismo poklekli pretnjama. Oni su u međuvremenu došli do nagradne lažne igre i do prave babe – baka Senke i svemirskog broda ? i tu je igrica uspešno završena. Tu su svoju sudbinu zapečatili. Ko zna ako je to snimao Kruljac jedući sardine i bajat hleb ne bi me čudilo da je i namerno u montaži ostavio taj deo znajući da će to svima delovati nenormalno. Čuj molim te na Čukarici je parkiran svemirski brod ?. Ja sam pre napisao bio da dođe milicija da ga otera na veštačenje ali sad mislim da je najbolje da Senka sedne u brod i da ga otera u odeljenje za motorna vozila da se veštači odma’ u milicijkoj garaži i to preko reda. Možda Zoketo i Mlađa pobegnu na neku drugu planetu sa tim brodom ?. A možemo da zovemo i Gramis Invest da pitamo kolika je kirija i gde su prethodni stanari i koja je kirija za garažu svemirskog broda ??? ?

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
avgust 8, 2023 07:50

Dobro jutro radni narode . Neki prevaranti zovu Infejsovce i govore im da imaju 6000 evra 😃. Hahaha al ih neko dobro zeza :

Damjan Prutki Važno obaveštenje!

Kompanija 

koristi ovu priliku da obavesti članove da su se pojavile osobe koje 

zovu članove kompanije i predstavljaju se kao da su zaposleni u 

Kompaniji InFace Invest Group i traže lične podatke korisnika kako bi im

uplatili 6000€ jer ih navodno vi imate na računu. To je prevara i 

Kompanija InFace Invest Grop nema ništa sa navedenim i članovima 

savetuje da ne nasedaju na ovu prevaru. Kompanija vrši komunikaciju samo

na tri načina:

1. Kroz notifikacije na Portalu

2. Putem email-a sa kojim ste registrovani

3. Direktnim telefonski pozivom jednog od suvlasnika Kompanije

U suprotnom od ova tri modela sve je prevara pa se Kompanija ograđuje od ovakvih prevaranata.

Semper Fidelis,

InFace Invest Group 

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
avgust 11, 2023 09:58

I od ranog jutra uživamo uz Šabana Šaulica i njegov mega hit : Samo mene voleo si lažno 🙂 🙂 🙂 . Specijalno sačuvano od zaborava prijatelji braćo kumovi za vas ide hit klip ! Dača Baranjac iznosi 7 činjenica o Inface kompaniji 😁 .

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  AntiMLMSrbija
avgust 13, 2023 09:14

Sad je red na nama da ih spasimo od zaborava.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  AntiMLMSrbija
avgust 24, 2023 23:23

Dača Baranjac gazi po ravnici sa nekim lepim autićem. Rekao bi da je ovo to jest ovaj predeo nekih 17 km od Oseka. Petrijevci i okolina 🙂 . Javlja se Dača iz Baranje i realno izgleda da se podgojio malo . Kako i da se ne podgoji kad nije više na socijali kod Zoketa sa Kosova 😂😂😂😂😂😂. Hahaha Zoketo from Brezovica je dao za 1 minimalac ( 400 evra ) za 6 meseci rada 😂😂😂😂. A Dača iz Satnice je svoje gaće morao da pere socijalnim deterdzentom koji se pravi u Novom Sadu . Samo kucajte Life deterdzent 🙂 . Tako je to moji drugari kad se padne na milost i nemilost veelikog vlastelina,veleposednika i budućeg šefa od veb šopa Zoketa iz Brezovice.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
avgust 24, 2023 23:37

A evo i zadnjeg obraćanja velikog maga internet poslovanja – dame i gospodo nije svako rođen na Uskrs 🙂 🙂 . Zapravo od 9 aprila se Zoketo ne oglašava – ko zna možda sad u nekom kafiću u Brezovici ili Babinom mostu ( selo pored Prištine) upravo nudi posao stoleća 🙂 . VAŠ I NAŠ ZOKETO U HIT POSTU GDE IZOKOLA GOVORI O VERI U BOGA I SVOM ROĐENDANU . Mada je prikladnije da za svoje stado okači pesmu : Pogledaj dom svoj anđele .

Dragim prijateljima i svim članovima Kompanije koji slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru, želim iskreno od srca da se sve želje ispune, a vi pazite šta želite jer se želje ispunjavaju.

Jedna informacija za one koji nisu upućeni:

Ja sam se rodio na Uskrs i to je praznik za mene od velikog značaja, a uskoro i dobre vesti o kojima ću detaljno kada završimo ono što radimo da ne preudiciramo. Ovaj i naredni mesec mislim da će nam doneti ogroman napredak i pozitivan preokret. 

Semper Fidelis 

 Apr 9

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
avgust 27, 2023 19:28

Jahači magle (i ostalog vernog stada) budno prate svaki naš i Dačin korak i u tišini svojih mišjih rupa spremaju tužbe protiv nas za klevete (koje su se vremenom ispostavile kao tačne) i poručuju:

https://www.youtube.com/watch?v=skQz3SqWd0c

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 28, 2023 00:06

Haha pa Zoketo je odavno izjavio da će videti neku firmu da pokrene da nas lociraju. Mislim se nemo’ Zoki više bilo kakve firme i akcije da pokrećeš 🤣. A svemirska policija dolazi po Senkin svemirski brod 😂😂. Apsolutno je sve ispalo tačno što smo pisali. Kopka me sad zašto su zaćutali ? Pa Uskrs je odavno prošao. Verovatno čekaju Božić da čestitaju žrtvama praznik uz Zoricu Brunclik i pesmu : Počinju snegovi zime i praznici 🙂 . Šteta što nema novih nekih informacija u kom su stanju. Doduše i iz toga se da uvideti informacija a to je da su nestali. Ko bi znao možda su posle šolji i monitora prodali i firmu 😀 ??

Pozdrav normalno Rovinju i Labinu i opštini Čukarica uz pesmu :

https://youtu.be/qMgwAlOkCVo?si=qWO4d5sXyxdnxcv4

INFEJSOVCI SE NOĆAS SELE I PARE DELE – lete ka jugu Zokijevo oko sakriva tugu 🙂 . Muzika iz horor komedije Pun mesec nad Beogradom 🙂 . Možda ima neke sličnosti sa hororom zvanim Infejs ?

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
avgust 28, 2023 00:11

Hahaha evo ga adekvatniji snimak

Ovo je neki realniji opis stanja u Infejsu :

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Djeksi
avgust 28, 2023 12:31

Viđao sam neke ljude u Žarkovu kako nose aparaturu za detekciju (na 50s):

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Saša Milenković
avgust 28, 2023 14:14

To je taj kraj . Pivnica 59 – Fashion bar – Good food 🙂 .

Evo malo snimaka iz Zokijevog zavičaja – Hahaha ova debela ko Infejs 😂.

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  Djeksi
septembar 29, 2023 18:21

Daje se na znanje ! Svemirsko nebeska odnosno fantomska mreža ‘firme’ sa Sejšela je prestala sa radom. Veliki pozdrav za sve prevarene uz pesmu Maje Marijane : Bio mi je dobar drug 🙂 . I šta sad braćo ? Gde je kum Zoran ? 99% u Leposaviću ili Brezovici. A gde su sad svi oni koji su nas napadali ?

SERVICE INTERRUPTION NOTICEOBAVEŠTENJE O PREKIDU USLUGEEvo to piše na Esef-Ju-tu 🙂

DOŠLI SMO DO KRAJA SVIH IGRARIJA 🙂

SAMO HRABRO JUNAČINE – SLOMLjENI SU DEFINITVNO !50
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x