MLM prevara

Inface Invest Group – reakcije na iznesene optužbe

Nakon optužbi što je Vladimir prvobitno naveo u komentarima, a potom je objavljen ugovor što je potpisao sa Lazarevićem i Pejićem oko te navodne Inface franšize u zasebnoj temi, i naravno uz sve ostale informacije koje apsolutno ne idu osnivačima u prilog, usledilo je novo saopštenje:

https://www.youtube.com/watch?v=9TBpMM8STsw

Kad jednom prođete kroz informacije u ovom video saopštenju, preporučio bi da odgledate makar još jednom ali da ovaj put dobro obratite pažnju na Kruljčev govor tela i facijalne ekspresije. Po meni one govore mnogo više o realnom stanju u kompaniji nego što bi Lazarević to hteo da projektuje svojim tipično nadmenim stavom. Pejića naravno opet nema, i izgleda da se niko o tome nešto preterano ne zabrinjava.

Dakle u kratkim crtama saopštenje se bavi sledećim:

 • da bivši lideri maknu svoje klipove jer eto štete kompaniji (a naročito ako više nisu njeni aktivni promoteri)
 • priprema neke nove prezentacije koja će navodno da pomogne sa novim regrutima (valjda da im pruži odgovore na sva moguća pitanja osim naravno gde je Pejić)
 • uzimanje para u ime poreskih obaveza da bi bili potpuno legalni ?!
 • otvaranje 1600 kompanija (?!?)
 • članovi neće imati obavezu oko regrutovanja jer Inface Invest nije MLM i nema veze sa MLM (mi već znamo da je u pitanju piramidalna prevara)
 • binarna matrica je bila samo vizuelni prikaz i ona se sklanja, ali zato ostaje ista (ponzi) skripta u pozadini
 • nemorate nikoga da registrujete ali nema karijera, napredovanja bez (piramidalne) regrutacije
 • novi bonusi koji su isto vezani striktno za regrutovanje, da se malo motiviše postojeće članstvo
 • pretnje bivšim liderima koji su navodno izdali kompaniju da će im nalozi biti zamrznuti
 • kako je Zoran taj koji je stvorio kompaniju, koji sve nosi na svojim leđima, i da neće dozvoliti bilo kome da pljuje po njoj (i njemu)
 • i da ako bilo ko ima nešto protiv kompanije, može samo preko suda
Povezan tekst:  Coinspace Prevara - Autor Strahinja

Pejić nije spomenut ni jednom, tako da lako može biti da je on već odleteo.

Što se tiče regrutovanja, članovi su ipak uslovljeni da moraju da dovedu na svakih 90 dana makar jednog novog bez obzira šta on pričao, inače ako prođe 90 dana od poslednje uvede naivčine, gube se provizije i karijerni status. U prevodu malo su kao spustili kriterijum ali je suština ista – nema para bez novo regrutovanih i njihovih uloga

Ovo sa pričom oko binarne matrice da je samo bila vizuelni prikaz je komedija neverovatnih razmera. Toliko su je hvalili i Lazarević i Pejić tokom početnih seminara da je nešto nesvakidašnje, a sada idemo na “puj pike ne važi”.

Šta bi sa onim neimenovanim matematičarem sa neimenovanog fakulteta o kome je Pejić pričao, kako je matrica iznad svega što je ikada video i da ne postoji ništa savršenije od nje. Da nije i on bio isto nečija umišljena prikaza ?

https://www.youtube.com/watch?v=p_BZtZc-k7s

Pošto je po Lazareviću ta matrica sad nebitna, nakon što je lepe pare uzeo na osnovu njene reklame, pitanje je šta je sledeće što će možda za neki mesec biti isto tako nebitno. Evo predloga za Lazarevića, pošto prati ovaj blog zajedno sa Kruljcem, da navede u sledećem tako velikom saopštenju kako je i kompanija i sve što reklamirala godinama unazad bila samo prikaza, i da je realno služila samo da on(i) (Lazarević, malo Pejić a još manje Kruljac i ostali) uzme novac i turi ga u svoj džep.

Što se tiče poreza, tu se strašno nalupao, a nije ni naveo ono najbitnije, a to je na osnovu kog zakona Srbije je uzeo da oporezuje svoje članstvo i kako su u tome prepoznati inostrani državljani, recimo iz Hrvatske. Kako bi tu moglo da se priča uopšte o nekom porezu ako je na primer Vladimir potpisao ugovor sa Infejsom, a tamo stoji adresa na Sejšelima ?

Povezan tekst:  Vrbovanje u MLM preko lažnih oglasa za posao - SFI prevara

Na stranu te zavrzlame i nebuloze oko poreza, pored ostalih, ali suština je da sve te neke silne dažbine koje se provlače kroz Infejs i slične ponzi-piramidalne prevare / MLM šeme, ne služe ni jednoj drugoj svrsi sem da odvuku pažnju. Investitori i članovi ovih šema zaboravljaju da kad njihov novac legne na račun kompanije, njeni vlasnici mogu da rade sa tim novcem šta god im padne na pamet.

Sve što članovi gledaju u svom virtuelnom uredu / online kancelariji su samo digitalne brojke. Možda se vama čini da imate tu silne neke pare i da ste slobodni da raspolažete tim novcem u bilo kom trenutku, ali probajte samo malo da razmislite koliko je uobičajeno težak proces da se povuku nazad ta sredstva i ostvarene provizije u šemama ovog tipa. Pa mora KYC, pa mora da se pošalje zahtev podršci, pa da se čeka odobrenje, itd. Firmi (vlasnicima) vi lako pošaljete ili predate novac, ali kad dođe trenutak da ga tražite nazad ili želite neku svoju zaradicu da podignete, nastane haos i velike poteškoće, a naročito su izražene te kvazi dažbine poput poreza, jer kako drugačije da vam opravdaju manjak para na nalogu i za isplatu.

Vi možda mislite da su vam skinuli novac sa tih računa ali vaš uplaćen / ostvaren novac je već uveliko potrošen i iskorišćen. Cifre koje gledate su imaginarna prikaza. Zato se jure nove države, ispredaju bajke o novim mogućnostima, samo da bi članstvo ponovo dalo novac i dovukle nove budale, jer vlasnicima trebaju pare za nove televizore, telefone, mašine, odmore, ljubavnice, limuzine, kuće, stanove itd. Isplatiće se samo onima koje gazda odredi i koliko im je voljan da udeli.

Povezan tekst:  Tužba protiv SCneta - realnost pravosuđa u Srbiji

Za kraj Vladimir je poslao svoje saopštenje, koje možete videti u neizmenjom obliku:

P.S. Kompanijske email adrese koje se spominju u Vladimirovoj poruci su od nedavno ukinute. Ne znam za vas, ali meni to mnogo liči na rezanje troškova. Da li je to još jedan pokazatelj finansijskog stanja u Infejsu ?

 • S
  Saša Milenković

  Ukoliko ne želi da vrati novac ili u zatvor, Pejić će sigurno tvrditi da njegova firma u Hrvatskoj nema nikakve veze sa firmom na Sejšelima (isto važi i za ovu u Srbiji) – i opsena je potpuno razotkrivena

 • i
  insajder

  Ukidanje obavezne registracije od strane gosp. Lazarevića je šmekerski potez priznali mi to ili ne (iako vjerovatno iznuđen pisanijama ovdje). Strah, nemir i bjelilo profesora Kruljca dovoljno govore sami po sebi. (još jednom se izvinjavam ako sam doprinio tome). Iako dajem punu podršku gosp. Vladimiru u dokazivanju istine i odajem priznanje što za sada jedini pokazuje karakter i srčanost, izgleda da je jasno da je gosp. Pejić bivši lerdi milicajac i pripadnik ZNG-a od početka radio za srpsku stvar. Moram i njemu odati priznanje na hrabrosti da nakon zatvora, svjesno ulazi u ovakvu igricu. Ne bih ja ovdje isključio ni saradnju sa nekom od domaćih ili stranih službi, malo mi sve izgleda ipak previše za dvojicu ljudi. Zamislite “razvoj” online kompanije koja nakon 3 godine od nezvaničnog početka pravi novu prezentaciju. To su sve dimne zavjese koje bacaju pozicije 1 i 2 InFace-a kao i priča od profesoru sa 7 matematika, Indiji, Egiptu…. Kakva je uostalom ozbiljnost kompanije koja se bavi online poslovanjem a nakon 3 godine od starta nema razvijenu plaćenu online marketing strategiju, sve je prepušteno članovima i solo idejama ?! Meni je ovo kao odličan rijaliti show, sa nestrpljenjem očekujem sledeću epizodu.

 • i
  insajder

  Moram dodati da kako trenutno stvari stoje u rijalitiju, ipak najviše mojih simpatija ima gosp. Lazarević. Uvijek mi je bio draži Joker nego Batman.

 • AntiMLMSrbija


  Makli Kruljca u novom klipu 😀
  Pozdrav za Zokija uz pesmu “Samo te gledamo”

 • N
  No papak

  Vladimir htio preko noći postati milijatder,a dvije pozicije dobio gratis i traži po 15000 eur za svaku…
  A za ulog kad ga pita sudija ,od papira ima samo DAO SAM IM MAJKE MI…ha,ha

 • i
  insajder

  Ja moram da relaksiram situaciju jer vidim da je moje pisanje shvaćeno previše ozbiljno. Gospodo iz InFace-a, ja sam normalna osoba, fakultetski obrazovana, govorim strane jezike. Nemam kriminalni dosije, nisam nasilan i problematičan. Ne želim povrat novca ni sudskim, ni vansudskim putem. Nisam htio da izdam kompaniju kakva god bila, ali su nastupi gosp. Lazarevića prešli prihvatljivu mjeru. Moja namjera je bila da pokažem da niko nema apsolutnu kontrolu, ni u kom sistemu i da skrenem pažnju na ponašanje. Priča o razvoju i normalan ton je skroz ok. Smatram da je kompanija izdala svoje članove koji su vjerovali u “InFace” ideju i da ne ispunjava svoje obaveze kako je predviđeno ugovorom. Cijela priča se vrti oko klasične piramidalne-ponzi šeme, na što navodi i pisanje gosp. Vladimira i odlazak gosp. Pogačića. Dovoljno je novca ušlo da barem društvena mreža izgleda pristojno. Kada bi kompanija ispunjavala svoje obaveze, možda bi i članovi koji imaju barem prosječnu inteligenciju počeli nešto da rade. Vi nastavite kako god želite, ja ću nastaviti da pratim cijelu stvar iz čiste znatiželje. Vratite profesora Kruljca, već mi nedostaje i izvinjavam mu se ako se uplašio.

 • N
  No papak

  Ti možda i imaš osnova ako smatraš da si oštećen jer imaš pisani trag o uplati,a ovaj nema ništa….
  Tvrdi da je br 30 a to je 4 red u matrici,a sad je pri kraju popunjavanje 14 reda što znači da iznad ima 10 popunjenih redova tj da ima popunjenu čitavu matricu…Njegov problem je što je izgleda udario na Zokija kad je imao iznad sebe 7 redova i tražio što mu ne pripada… I na kraju zato što nema pojma o sistemu i ovakve je Zoki i čekao da na kraju ima još i papir sa suda i dokaz legalnosti Inface…Ovo isto važi i za ovog našeg žandara,jer mu fali i da ima papire od državnih organa o legalnosti poslovanja Inface….

  • r
   roki

   Pa sta ako nema pisani traga o uplati. Znaci Zoran i Mladen mogu da ga izjebu i da mu otmu pare ako nije dobio priznanicu sto je dao pare? To je tebi u redu? STa to govori o Mladenu i Zoranu??? Da su jebeni prevaranti i lopovi. Pizda im materina klosarska

 • i
  insajder

  Gosp. Pejiću više vjerujem navodima gosp. Vladimira, ali u to ne ulazim jer ne znam istinu. Rekao sam vam da me novac ne zanima, poklanjam ga InFace-u. Ne ulazim u legalnost poslovanja, poreze ni ništa. Mislim da kompanija može ulagati više u IT dio, ali ni u to ne ulazim, radite kako želite. Samo su me iznervirala ona nova pravila da se moraju registrovati članovi i vikanje na starije članove. Zoki je direktor i sve poštujem ali nije tata nikome. Ovako kako je sad je skroz ok što se mene tiče. Samo bez tenzije i vikanja, lagani webinari, prezentacije. U priči o razvoju i svemu uživam. Pratim stvar jer mi je zanimljiva i to je to.

 • S
  Saša Milenković

  No Papak i Insajder, primerenije bi bilo da vaše ljubavne razgovore vodite na vašoj (ne)društvenoj mreži, a ne na ovom blogu.

  • N
   No papak

   TI se ufuro ko da si na dužnosti…ha,ja…

   • S
    Saša Milenković

    Malo da prodrmam kavez sa određenim primatima…, čisto radi sporta. Učutali se, pa da vidim da li je sve u redu sa njima

    • i
     insajder

     Ja ne znam što mi se dešava sa glavom. Mislim da je “stockholm” sindrom u pitanju. Došao sam sa namjerom da uništim InFace, ali od kad sam vidio facu prof. Kruljca i da je gosp. Lazarević poslušao savjete, sve moje simpatije prelaze na Zokijevu stranu. Jedini se junački drži u bunkeru, dok se steže obruč. 😀

 • i
  insajder

  Kako li će se ovo završiti, kakva drama, kakva neizvjesnost… Ovo je vrijedilo svaki cenat…

  • S
   Saša Milenković

   Možda će se završiti se tako što će Lazarević i Pejić uzeti pare i nestati, a možda će neko dojavtii “žestokim momcima iz kraja” koliko su ova dvojica zaradila, a ovi im zauzvrat uzeti “malo” novca za zaštitu….
   A po beogradskoj čaršiji već kruže priče koliko je Lazarević “digao” novca, tako da je i ovaj scenario veoma moguć.
   Ne isključujem ni mogućnost da se istetovirani nabildovani momci pojave obojici pred vrata i traže svoj deo kolača

   • N
    No papak

    A sve je moguće ,ali žandar sa svojim vezama u FBI I CIA najvjerovatnije….ha,ha

    • r
     roki

     Papcino, kada ce onaj cuveni intervju sa jos cuvenijom novinarkom? Sta je sa tim? Odustala novinarka ili cekate nove clanove iz Egipta?
     Kunem ti se kada se ovaj inface ugasi, neces se vise nikada ovde javiti pseto jedno.

   • i
    insajder

    Gosp. Milenkoviću osjećam da djelom insinuirate na moje pisanje ovdje. Veze nemam sa svijetom kriminala i žestokim momcima. Gosp. Lazareviću, gosp. Pejiću i ostalima iz InFace-a ne prijeti nikakva opasnost kada sam ja u pitanju, niti ću javljati nekome kad se ovo završi, niti ću im pružati zaštitu. Ne zanima me novac koji je uzet od ljudi jednom vrstom “legalne” pljačke. Sam sam ušao u ovu kompaniju sa 105e i jednim prijateljem koji je dao 30e. Niko me nije nagovarao i davno sam otpisao svoju investiciju. Pratim priču oko 2 godine i par mjeseci temeljno jer me zanima kako se završava i to je sve. Od početka sam pretpostavljao da je u pitanju piramidalna-ponzi kombinacija, zato nisam ni htio nikoga da uvlačim dodatno, a ovaj sajt mi je pomogao da otklonim sve sumnje. Moj povod javljanja je isključivo zbog toga što je gosp. Lazarević izmjenio neka pravila da se moraju učlanjivati ljudi u vremenski ograničenom roku, a pošto dobar dio InFace-a čine stariji zaluđeni ljudi koji su uplašeni za svoj novac, to sam htio da spriječim i uspio sam u tome. Ono što je sigurno jeste da je piramida pred pucanjem, ulaz i protok novca su minimalni, počinju sudski procesi i istrage. Navodi na ovom sajtu dodatno ubrzavaju kraj. Vidjećemo kako će se završiti cijela priča i hoće li se neko obratiti članovima.

 • r
  roki

  Kako je jadno izgledao danas Zoki sam na videu. Prosto mi ga je bilo zao. Spustio je loptu, nema vise pretnji i galame. Usro se ko grlica a svi ga napustili. Mladen definitivno vise nije u prici da li u dogovoru sa Zokijem da prekriju prevaru ili je stvarno sam otisao. Ono sto je danas Zoki rekao da je ostao sam i sve na njegovim ledjima, sve govori. Nego eto i Kruljca vise nema na videu. Drama u najavi. Verovatno je trazio od Zokija da ode kuci u Hrvatsku nesto da resi ili da se javi svojima i vise se nikada nece vratiti…hahahhahah. Stvarno se videlo na faci Kruljca da mu nije svejedno i da se upetljao u ovu sprdacinu.
  Inace me je odusevio onaj video sto je neko stavio kako Mladen prica 2015 o nekoj drugom prevari…jebote identicna prica i onda i sada. Fascinantno.
  Ono sto cemu se radujem je to da cemo sada svaki dan da gledamo cirkus show na njihovom kanalu, svakodnevno javljanje Zokija sa novim pravilima sa njihovog kanala. Menja pravila cesce nego prljave carape.
  Bice veselo i radujem se tome. Nisam ulozio ni cent u ovu glupost inace bi mu odavno bacio molotovljev koktel na njegove kancelarije. Eto sam dao nekome dobar predlog za kako da mu zapale kancelariju, drago mi je.

  • D
   Djeksi

   Dobro jutro narode . Au čoveče koje rasulo u Inface.
   Kruljac ukapirao da je skupa hrana u Tempu na Adi
   a Zooki ludonja da mu ovaj nanosi turbo štetu.
   I tako izgleda da je i Kruljac krenuo preko Iriškog venca na Ilok pa kući svojoj. A onog ziljavog Zenge
   takođe nema. Taj je zbrisao čim je došla stvar do milicije. A ovaj Papak vređa Sašu sa rečim ti si
   vođa operacije,pandurčina i slično jer je izgubio kompas. Ukazujem Saši još jednom poštovanje
   ljudsko i vidi se da zna znanje. Zokiju je sad ostalo
   da i on bude kao Djomla pobegulja i to je to.
   Očekujem da Zoki pobegne kod rodbine na Kosovo.
   A činjenica je da su klipovi sve tužniji. Nije me bilo
   par dana ali sada sam tu. Rokamo braćo ne stajemo. Inface ko kvočka uvek rađa nove nade.
   Tv Beli Manastir(Sremsko-Baranjska oblast)
   uskoro sa ponosom predstavlja novu zvezdu
   Inface grupe .

   • S
    Saša Milenković

    Nisam ja nikakav vođa operacije. Samo me je iritiralo pisanje ovoga No Papak, inače se ne bih ni bavio time.

    Trula firma vam je kao i trulo drvo. Čim dune jači vetar, ono se slomi.

    Ovo što mi pišemo je samo konstatovanje činjenica i posledica sistema rada firme. Uzrok je taj da više nema novih članova i novih uplata, a proizvod (društvena mreža, webshop..) nije tržišno prepoznat niti je zanimljiv tržištu i od toga nema priliva novca.

    To što pravimo galamu nije toliko relevantno, koliko to što je došlo do toga da nema novih članova i to se moglo videti u analizi https://mlmprevara.com/inface-invest-prevara-uvaljivanje-fantomskih-pozicija/

    Mi smo poslednjih mesec dana smo još malo razotkrili “cara” koji je već bio go i koji bi se nevezano za naše pisanje, kao trulo drvo na vetru, sam urušio.

    • D
     Djeksi

     Ma gotovi su skroz. Obradićemo sad malo onog
     Maslačka 🙂 . Upinje čovek,trudi se a osedeo skrox
     od Inface invest prevare. Lepo sam ja rekao
     da je njihova pesma : Samaa kao list na vetru
     sama na ovom svetu 🙂 . Zoki sad poziva besplatno
     ljude na Sft mrežu hahaha. I za to sam pisao
     neće ljudi kod njih ni za džabee. A Zoki sad
     sluša Šemsu : Izdali me prijatelji izdao me brat
     😂😂😂. Nemamo kako da kontaktiramo Tomislava
     Pogačića a rado bi ga pitao zašto Tomo ode ?
     Kad bi mogao Antiša da nađe onog Andriju nekog
     što nas je psovao i pisao o Ferariju i da ga pita
     jel je kupio Ferari od Inface-a ?

 • S
  Saša Milenković

  No Papak je u svom komentaru na https://mlmprevara.com/inface-invest-prevara-uvaljivanje-fantomskih-pozicija/ , 17 juna 2021 at 19:14 napisao:
  “Smisao ovog blogića je da naručujemo pjesme jel tako, pa jedna i od mene…..
  Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbineeee….. ”

  Bilo bi lepo, ko ima vremena, da uz pomoć snipping tool-a uradi slike ekrana sa njegovim komentarima, po temama i hronološki poređa njegove komentare u neki tekst procesor, iz toga napravi PDF i objavi ovde na sajtu. S obzirom na obaveze, neću moći to da uradim u najskorije vreme, pa zato molim kolege sa ovog bloga koje su u mogućnosti da to urade. Onda da uporedimo rečnik i stil pisanja sa par videa i da vidimo ko je zaista No Papak.

  Ne znam da li AntiMlM i logovima sa sajta može doboti IP adresu odakle je pisan komentar.

  • AntiMLMSrbija

   Ima podataka o Papku ali nema potrebe da ga jurimo (niti sam uveren da se radi o Pejiću).
   On je toliko doprineo ovom blogu i to u pozitivnom smislu, da ni sam nije svestan koliko.
   A pošto smo i dalje kod naručivanja pesama, ide za Papka jedna od Zdravka Čolića, zna on koja 😉

 • N
  No papak

  Prijavljeni ste jutros za podstrekavanje terorizma i napade na ljude i imovinu,,,Nadam se da će ovi iz M .Pupina shvatiti ozbiljno i zamolio bi sve koji čitaju i svjesni su da ovo postaje terorističko okupljalište da obavijeste ljude iz Inface da i oni reaguju ,jer je to puno ozbiljnije nego kad neko prijavljuje iz Sarajeva…Čuj ti ovih terorista oni bi da pale i ruše nečiju imovinu i ugrožavaju nečije živote zato što imaju vlastite projekcije u svojim glavama …
  Pozz normalnim ljudima…
  Ja sam od sad off….

  • D
   Djeksi

   Ajde bre Papak ne budali. Nikome mi blogeri i podkomentarori nismo nikad pretili. Uvek su nama pretili. Da će nas pronaći,polomiti nam organe,da ćemo biti tuženi identifikovani itd. I znaš šta ? Nikad
   niko nije došao do nas i naših identiteta.
   Pri tom smo mi samo ukazivali na nelegalne piramidalne šeme i sisteme. Kritičko mišljenje nije
   i obavezujuće. U vezi milicije – mi znamo da bi vi voleli da vas mi prijavimo za vaše mućke u Inface grupi,Lajonesu itd. Zato što bi onda uz prijavu onda morale da stoje i naše barem osnovne generalije.
   Prvo nismo cinkaroši a drugo verujem da bi vi posle kontakta nas i milicije vrlo lako i mogli doznati naše podatke. Zato se milicija kao firma i izbegava i nema potrebe za njom. Ovo su samo naša mišljenja
   u vezi firme koja je registrovana na Sejšelima a mogla je biti i 1996-te u Belom Manastiru(Rsk) i nikom ništa ta mišljenja ne znače. Mi samo sprečavamo da kradete narod. I za kraj slobodno
   idite u miliciju – tamo vas jedva čekaju.
   Neće da otvore stanicu ako nisu tu Mladen diler kokaina i Zoki ludonja koji otvara 1600 novih firmi🤣🤣🤣😅.

 • S
  Saša Milenković

  Kada smo ko0d pesama, jedna za No Papak i Mladena

 • S
  Saša Milenković

  Cocaine
  Erik Klepton

  If you want to hang out, you’ve gotta take her out, cocaine
  If you want to get down, get down on the ground, cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine
  If you got that lose, you want to kick them blues, cocaine
  When your day is done, and you want to ride on cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine
  If your day is gone, and you want to ride on, cocaine
  Don’t forget this fact, you can’t get it back, cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine

  ja bih zamenio stih jedan u pesmi ovim:

  If you want to get down, get down on the ground, MLMPREVARA.COM

  • D
   Djeksi

   Rodićeeš mu sina kraljaa kokainaaa je drmalo
   kroz Šarengrad juče baš – da nije to bio Mladen
   Pejić pustio ? Haha čuj molim te prijavljeni smo.
   A Papak se odjavio. Sad ću opet da gledam
   Kruljčevu facu 😅😅. Znate kako se kaže : Ko
   voli ruže neka trpi i njihovo trnje.

   • S
    Saša Milenković

    Zanimalo me je samo koliki mu je prag tolerancije i kada će da “pukne”. Malo mi je i žao što sam (smo) preterao.
    Lazarević verovatno pije tablete za smirenje pre nego što pogleda ovaj blog.
    Evo No Papak, sledećeg četvrtka sam u Sarajevu na seminaru, biću u hotelu Hills. Možemo da se upoznamo i da te odvedem na ručak/većeru, o mom trošku.

 • i
  insajder

  Ja bih zamolio administratora sajta da obriše sve moje komentare pošto nemam tu mogućnost. Mislim da je InFace potpuno pogrešna priča koja koristi samo nekolicini ljudi ali ne želim da doprinosim njegovom kraju. Osjećam se kao izdajica i špijun, što mi nije karakterna osobina. Bio sam isprovociran nastupima gosp. Lazarevića i pod povišenim emotivnim nabojem zbog novih pravila. Ponavljam svima u InFace-u da ne želim nikakvo zlo, nikakve loše namjere nemam, nemam potraživanja. Neka se svi osjećaju opušteno i relaksirano, i neka rade kako misle da treba i sa webinarima i sa svim kao do sad. Jednostavno mi se učinjelo u jednom momentu da je gosp. Lazarević počeo da tjera ljude da moraju da rade samo InFace i to u vremenski ograničenom roku da upisuju ljude.

  • D
   Djeksi

   Insajder nisi pisao čistom ijekavicom kad si došao.
   Čak si i Mladena nazvao ‘Zengom’ .

 • i
  insajder

  Valjda toliko dugo već pratim ove prevarante da sam ih zavolio na neki način….

  • D
   Djeksi

   Ne znam,vidi sa Antišom ali mislim da se ovde
   baš ništa ne briše 🙂 .

 • r
  roki

  @insajder

  Sprdaš li se ti sada sa nama?
  Cega ti je zao ili koga ti je zao?
  Zokija, Mladena ili Kruljca?

  Brate nemoj da pomislimo da te je Zoki potplatio da izbrišeš sve tekstove koje si pisao protiv Inace-a:-)

  Bas bi me razocarao

  Vec kada sam ovde da pitam Zokija, kada ce onaj cuveni intervju sa jos cuvenijom novinarkom? Niko to vise ne spominje. Gde je Mladen, sto je pobegao iz Inface-a?
  Zoki, zar si stvarno ostao sam. Da nije to mozda previse briga za tebe, cuvaj brate zdravlje. Zar ti nije lakše da prodas firmu za par stotina miliona eura( kao sto si se hvalio nedavno)?
  Koliko ste firme ukljucili u buduci web shop sem onu jadnu zenu sto ima turisticke apartmane i one sto prodaju tuje?
  Zokiša koga li ti zajebavaš sa tvojom glupom pricom?

 • r
  roki

  Kada budemo rušili Vučića na ulicama Beograda, slučajno cemo proci i ulicom gde se nalazi Inface i slucajno ce upasti neka bengalka ili molotovljev koktel. Samo opusteno, uskoro krece show po Beogradu:-))))
  Ide Vučko u istoriju ali ide i Inface:-))

 • AntiMLMSrbija

  Meni ni malo ne smeta trenutno stanje u kom su se našli Zoran, Kruljac i Pejić sa svojim Infejsom. Bilo je jasno još od kako je krenuo da tu neće biti ništa dobro po investitore i članove. Biografija osnivača i glavnog promotera je sasvim dovoljno govorila za sebe, jer sve što su oni radili u svom poslovnom životu pre Infejsa odnosilo se na promociju sličnih ponzi-piramidalnih šema.

  Naročito mi je bilo zadovoljstvo da vidim Kruljca onako depresivnog. Od nekog pozitivnog lika koji se svim silama upinjao da brani Infejs i promovisao ga skoro svakodnevno, pljujući po kritičarima, do skoro ubijenog u pojam. Šta bi sa tim njegovim tako hvaljenim dijamantskim statusom (prvi dijamant Inface Investa) i ako je dogurao dotle, zbog čega bi se cimao dalje oko pravljenja prezentacija, i radio kao marketing direktor ? Napumpali mu možda karijeru (kao što su radili u SCnetu Paušić i Fratrić), a pare mu nisu dali. Mogu da zamislim kako je to izgledalo: “E, hvala ti što se mnogo trudiš oko nas, nemamo sad pare da ti damo, ali evo ti karijerni status pa ti to iskoristi da uzmeš pare na seminarima”

  Možda je i on hteo da ode poput Tomislava, čim je počeo sa novim projekat rainmakera, što govori u prilog pretpostavci da ni kao dijamant u Infejsu nema zarade i para, pa mu Zoki ponudio ugovor da ostane još malo. Kakav bi to tek bio šok da je i Kruljac otišao zajedno sa Pogačićem, mada ko zna. Svašta može da se desi. Ovako da sačekamo još malo i vidimo dokle će ići, mada ne verujem da se može nešto bolje očekivati ako je i Pejić stvarno odplovio. Znači da može svašta da očekujemo.

  Moja neskrivena želja bi bila da suvlasnici i glavni promoteri (uključujući i Pogačića) dobiju po par lepih metalnih narukvica i nekoliko godina robije (mrka kapa ali nada umire poslednja). Pa da zatvorimo još jedan ciklus ovih suludih Balkanskih prevara.

  Što se tiče komentara, neće biti nikakvog brisanja.

  P.S. Jedino mi je malo žao zbog Papka, sada kada je konačno shvatio kome je stvarno pomogao sa svojim aktivnostima 🙂

  • D
   Djeksi

   E ne mogu da kopiram live snimak od Predraga Masleše u Official Inface Invest grupi kako kuka li
   kuka i peni i pizdi jer ljudi ne pozivaju svoje
   Fb prijatelje u Sft mrežu 😂😂. Kaže onaj osušeni
   ziljavi Zengaš ne prozivam nikog ali 50% nas da pozove još po 10 ljudi i imat’ čemoo 50-60 ’tisuća’
   ljudi 🤣. Kaže nema veze što neće biti franšizeri 🤣🤣🤣😅😅😅😅. Tugoo mojih dana dublja od
   svih okeana – Dragana Mirković 😅. A Kruljčev
   zadnji video je pre mesec dana o Truerain markeru
   isto je i on gostovao na radiju nekom.
   Ko ima Fb mogao bi da obiđe malo Maslešin
   profil. On je sledeća karika koja puca. Osedeo
   besan tužan i bez poletne energije.

 • D
  Djeksi

  Људи,људи !
  Ова група је изгледа празна и пуста !
  Јаој народе овде се нико није рекламирао већ 7-8 дана. Почели и они да каче песме.
  https://m.facebook.com/groups/925821390950317/

 • D
  Djeksi

  Radio Banska Kosa(preživeo čak i Sremsko Baranjsku oblast)
  čestita Zokiju raskid sa Mladenom uz pesmu
  Zorice Brunclik: Kao u romanu sve prođe ko tren
  bio si moj a sad si njen 😂👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨
  https://youtu.be/ueZ5djZshCc

 • i
  insajder

  Administrator je ovde vlast, neka radi kako hoće. Ja mislim da trenutno patim od “stockholm” sindroma. Od kad sam vidio prof. Kruljca uplašenog kajem se što sam se javio, mada vjerovatno nisam samo ja tome doprinio. Zoki me nije potplatio, niti bih uzeo novac ovako zarađen. Od ukidanja onih pravila ja lično nemam više problema sa InFace-om. Iako ne mislim ništa lijepo o ovoj ekipi, ne bih volio da se neko plaši zbog mene ili da misli da tražim nešto. Anoniman sam samo zbog izbjegavanja potencijalne tužbe za kršenje ugovora. Mislim da nije u redu ovo pisanje o molotovljevim koktelima i slično. Nažalost, trenutno se dešava ono što sam znao od početka. Čim je počela da se popunjava linija sa većim brojem članova, nastupio je kolaps. Kompanija nije radila na razvoju društvene mreže, shopa itd., nema ulaska novca sem regrutacije. Odlazak gosp. Pogačića i navodi gosp. Vladimira govore da su problemi već u prvim pozicijama. Vidjećemo kako će se stvari odvijati, pratimo, uživamo.

 • i
  insajder

  Inače pratim ovaj blog baš odavno ali nisam htio da pišem ništa negativno. Već sam naveo razlog javljanja.

  • D
   Djeksi

   Tv Beli Manastir 🎬📡🎥🎥📸 sa ponosom
   predstavlja jedan ponoćni filmić u glavnoj ulozi
   Tomislav Pogačić kao polaznik akademije Truerainmarker i njegov malo mlađi šef Danijel
   Kruljac – dok su se voleli 😂😂😂 . Sex kreće na
   0:25 🤣🤣. Piratski pravi snimak 1:1 . Ps. Ne treba titl za područje Oseka,Sombora i Iloka .
   Uživajte dragi gledaoci ! https://youtu.be/LqsZ7MpVf4o

   • i
    insajder

    Prof. Kruljac i gosp. Pogačić su stari prijatelji, zajedno su promovisali All in one profits. Odavno se oni vuku po internetu. Tako da njihov razlaz u InFace-u ništa dobro ne govori o stanju u kompaniji. I stalno govore o internet zaradi, a to su sve MLM-ponzi kombinacije. Zbilja ne razumijem moral ljudi kao što je gospon Pogačić, jedan dan jedna šema, drugi dan druga šema. Razmišlja li taj čovjek o članovima koje je uvuko u bilo koju šemu i šta im na kraju kaže. Bio je novi InFace video, na kraju je Zoki rekao da ide na put, tako da je moguće da je završeno sve. Ja bih samo volio da mi neko snimi face fanatika sa IQ 65 koji stvarno vjeruju da će vidjeti neke pare, kad pukne piramida skroz. Realna internet zarada zahteva prilična ulaganja u edukaciju i dosta prakse.

 • D
  Djeksi

  I ovako je sve počelo : https://youtu.be/J-B7hh5B2mc . Sve je postalo pepeo i dim 😅

  • D
   Djeksi

   Tv Beli Manastir sa Uhf signalom donosi na vaše
   male ekrane širom Sremsko Baranjske oblasti i okoline (Sombor,B.Palanka,Ilok) svetski a naš snimak ! Ekskluzivno Tomislav Pogačić drži Inface
   Invest group predavanje na ENGLESKOM JEZIKU 🤣😅😅😅😅. Molimo gledatelje da ne zamere
   na lošem zvuku jer ipak su ovo piratski snimci,spašeni od zaborava a i glavni glumac
   malo se slabije snalazi na engleskom govornom području 😂😂😂. Evo prijatelji i slušaoci radio Banska Kosa, bivša uprava Rtv Beli Manastir(Rsk) i Tomislav Pogačić zvani Isus Crisht premijerno
   za vas : https://youtu.be/8hVWEsWeBsw

  • i
   insajder

   Ljudi ja čitam sve moje komentare od kad sam se uključio, gledam nastupe i umirem od smeha. Mislim da je ovo vrhunac internet trolovanja koji sam ikad izveo. 😀 😀 😀 Mada mi je drago što sam doprineo razotkrivanju ove opsene, najdraže bi mi bilo da sudski odgovaraju za ovu prevaru. Ako se bilo ko dalje priključi ovoj prevari posle ovih navoda, stvarno je budala. Više se neću javljati, imam pametnija posla, moja trol misija ovde je ispunjena. Vama sve najbolje i radite pravu stvar.

 • i
  insajder

  I čisto da dodam za gospodu iz InFace-a, nikada ne tražite trola jer se trol može naljutiti…

 • r
  roki

  Evo izbacen novi video. Kako kazu ukupna vrednost cele kompanije sa svim njenim programima je 22 miliona eura po njihovoj racunici. E pa sad, kako to da je pre nedelju dana Zokiša pričao da firma vredi stotine miliona eura i da on nece da je proda iako moze u svakom trenutku.
  Pa Zoki brate, da li je moguce da zaboravljas sta si pricao pre nedelju dana? Zar to nije neozbiljno?
  Koliko samo mozes da lazes, pa to je fascinatno. Skidam ti kapu. Ali ljudi vise ne veruju u tvoje smesne price. Nema vise novih clanova.
  Povecali i cene paketa i to u nebesa. Hahahahhahahhah
  Kraj ove price je stvarno blizu
  Pozdrav za ekipu.

  • D
   Djeksi

   Povećali Rokiša nego šta. Opsena Inface se bliži
   kraju. Titanik u roze boji se razbio i lideri se spašavaju prelaskom u druge Mlm brodove.
   Ostao samo kapetan lađe 🙆‍♂️. Živeli smo nekad
   srećno cepa sa Inface Titanika! U stvari Inface
   je ko Sfrj – prvo odoše Zengaši 🤣🤣🤣.
   Opevala je to Zorica Brunclik : Rastala se naša
   ljubav kao staraaa Jugoslavijaa😅. I nema bre
   više Mladena – milicajskog kralja kokaina !
   Izgleda da je odmaglio od svog Inface čeda.
   Doduše čekamo sad novih 1600 firmi 😁.
   A Papak kaže da će doći prava milicija da nas
   nadzoriše. Pa oni sami kad vide natpise o čemu smo pisali ima da počnu da se zanimaju za Inface
   invest i poreske rajeve na Sejšelima.

 • J
  JediBuranijuBrt

  Novost – InFaceAcademia:

  “Ne propustite specijalnu ponudu

  Dodajte PRODAJNE SKRIPTE po modelu ” Wolf Of Wall Street ” Jordana Belforta koje smo testirali i prilagodili na naše govorno područje i tržište. Sada imate priliku po stvarno niskoj cijeni dobiti GOTOVE SKRIPTE + BONUS 6 VIDEO LEKCIJA koje će vaše znanje i poslovanje postaviti na jednu veću razinu. Dodajte ove SKRIPTE sada, i dobijte 6 BONUS LEKCIJA. ( €37 je samo za INFACE FRANŠIZERE )”

  Kako doći do novog batch-a novca od neukog, naivnog, a u isto vrijeme, prepotentnog balkanskog stanovništva.
  Nije problem što ljudi ne znaju i nisu upućeni, problem je što ne žele pročitati ništa što bi se kosilo s njihovim trenutnim stavom iako su, na primjeru ovog inface-a, prvi put čuli za online marketing i neke druge pojmove kao što su npr WEB, SEMINAR, FRANŠIZA, ALGORITAM, SOFTWARE itd.

  Na upozoravanje da se radi o teškom fijasku, odgovaraju bahatošću, agresivnošću, izrekama poput: “Što ti znaš što je to, ti si samo ljubomoran”.

  Do jučer nisu znali što je to account (Račun), i bojali su se kolika bi im mogla doći rata pretplate ako slučajno pritisnu “Subscribe” na Youtubeu. No, to ih ne zaustavlja da nakon dva, pet, deset ili dvadeset pogledanih “webinara” pametuju svima koji im savjetuju drugačije. Oni u tim ljudima ne vide nekoga tko na internetu nije od prošle godine i nekoga tko želi im pomoći, nego vide smrtnog neprijatelja na putu njihovog uspjeha, te su spremni istog momenta prekinuti poznanstvo s istim, makar je to poznanstvo ili prijateljstvo staro više godina.

  Ovakve su se skripte, prije 20-tak godina, prodavale na “TAJNA – Kako zaraditi na internetu” CD-ovima za nekakvih 20-tak eura. (Adsense, keywords, blogovi, webstranice)

 • D
  Djeksi

  Evo Đeksijaaaa a evo i Zoke i Daače 😂.
  Snimili se za Yt po sistemu ja tebi serdare
  ti meni vojvodo. Pomenuli nas i našeg blogera Vlajka 😀 iz Rovinja. Inface postaje
  Holding kompanija 🤥🤣🤣.

  • AntiMLMSrbija

   Trči Zoran po Makedoniji i Slovačkoj, traži nove žrtve da iscedi, jer su ovde po Srbiji, Hrvatskoj i Bosni istrošili sve su stigli.

   • D
    Djeksi

    Trči Zoćo trči 🤣. On je ko putujući agent
    prodaje samo nema ništa za prodaju
    osim magle 😂😂🤥🤥🤥🤥.
    Ja ne znam šta Dača radi osim što glumi
    portira u zgradi 🤣🤣. Ukinuli male pakete
    sad kreće tugaaa. A Zoća se odao da mu je
    nik Baja Patak kad negde piše komentare.

  • s
   sasa milenkovic

   Govor tela, pognuta leđa, gubitak energije, bes, frustracija…

   Dovoljan dokaz o kakvim ljudima radi jeste kršenje autorskih prava – objavljivanje tuđeg autorskog dela bez dozvole: https://youtu.be/Wxfmi4mZJYk?t=115
   Ironija je što reči “Čemu ovo služi a uz to i ne radi” apsolutno tačno opisuju ovakav sistem poslovanja – Lazarević bolji primer nije mogao da nađe

   Da se podsetimo i da demantujemo Lazarevića – ovo su zvanični podaci sa APR-a a ne njegovo “verujte mi na reč…”
   Na osnovu uvida u APR-u, u Srbiji je registrovano deoniičko društvo sa ograničenom odgovornošću pod nazivom InFace Invest Group D.O.O. Beograd-Čukarica, matični broj 21632635.
   Ovo su poslovni podaci za 2020. godinu, javno dostupni https://apr.gov.rs.
   Osnovni kapital iznosi 1000 RSD (dobro ste pročitali – hijadu!). Osnivači Mladen Pejić i Zoran Lazarević sa po 500 RSD!!!
   Prihodi od prodaje proizvoda i usluga su iznosili 1.088.000 RSD. Dobitak iz poslovanja, pre oporezivanja je 172.000 RSD.
   Ukupna imovina preduzeća je 2.019.000 RSD, od toga kratkoročne obaveze iznose 1.873.000 RSD i to su u celosti kratkorične finansijske obaveze – znači krediti i ostale pozajmice sa rokom vraćanja do godinu dana. Kapital preduzeća je 146.000 RSD, što znači da je preduzeće PREZADUŽENO!!! Preduzeće je “stvorilo” za tri godine 145.000 RSD https://youtu.be/Wxfmi4mZJYk?t=507

   Lazareviću, tvoja emotivna reakcija govori da pomno pratiš ovaj blog https://youtu.be/Wxfmi4mZJYk?t=547
   Ako baš toliko žudiš da mi objasniš, sa društvom sam skoro svake subote pre ručka u Našoj tajni.

   https://youtu.be/Wxfmi4mZJYk?t=587 – Lazareviću, za tvoju informaciju u policiji su radili i rade pravnici, ekonomisti, ljudi sa završenom vojnom akademijom, policijskom akademijom, IT stručnjaci za bezbednost, hemičari…. – pametni i obrazovani ljudi
   čiji je posao da se svakodnevno nose sa raznoraznim barabama, hohštaplerima, lopovima, prevarantima, nasilnicima, siledžijama…
   Drugo, ono između leve i desne ruke svakog policajca, pa malo niže je pendrek, nije lizalica, i ne upotrebljava se tako kako ti misliš

   Lazarević tvrdi da su na sajtu apr.gov.rs podaci lažni. Ok, verujte lazareviću na reč…

   Astmatični napad izazvan stresom od podsećanja na ovaj blog https://youtu.be/Wxfmi4mZJYk?t=619

   Dokaz da se radi o stihiji a ne organizovanom planiranju
   https://youtu.be/Wxfmi4mZJYk?t=719

   Na čiji se zaista račun novac franšizera uplaćivao? prIvatni možda? – https://youtu.be/Wxfmi4mZJYk?t=719

   Pročitajte moj komentar (citat) o poremećaju ličnosti – narcistična ličnost (Uvaljivanje fantomskih pozicija) i uporedite sa ovom izjavom:

   Ljudi napuštau svoje poslove i prelaze u Inface (reče i osta čovek živ):
   https://youtu.be/XOrzaeLoGNk?t=204

   Ostatak je uobičajeno “pecanje” novih naivčina, pardon “franšizera”..

   PS. Lazarevuću, svima nama je drago što si postao redovan čitalac i posetilac ovog bloga.

   • D
    Djeksi

    Zoki mene podseća na film Povratak Lopova
    iz 1998-e godine. Kompletna priča je pukla
    baš me zanima ko će da iz Brazila kupuje tuje
    iz Suhopolja? Lud je Zoki ko struja kaže prešao
    2750 km 😅 a ja se pitam da li je registrovao neki
    Biznis nolog? Hoće li Podravka napokon preko
    Zokijeve ideje stići u Argentinu ?
    Genijalni ali nepostojeći veb šop u kom morate
    da potrošite vašu fantomsku zaradu koja samo što
    nije 🤥😂.

 • r
  roki

  Kakav smesan video prilog. Ne znam sta su hteli sa ovim video prilogom da postignu. Samo su se jos vise izblamirali klošari jedni kao sto bi zokiša klošar to voleo da kaze. Ne znam odakle u celoj prici NOvak Djokovic i sto je o njemu pricao toliko vremena. Mora da se Zokisa totalno pogubio i da ne zna vise sta prica.
  A drago mi je sto je fakticki ceo video prilog bio posvecen ovom sajtu. Hvala vam sto postojite da ovakve klosare i prevarante otkrivate.
  Zoki spominje neciju zenu i kako se on razveo od zene. Pitam se samo odakle mu pravo da neciji zivot izlaze tako u javnosti. Nadam se da ce odgovor naseg clana biti odgovarajuci.
  Sa klošarima treba samo klošarski.

  • D
   Djeksi

   Zoki propao načisto a tužno se hvata
   na priču o Oib broju a pojma nema koliko
   ljudi sa Srb pasošem ima registrovane firme u Vukovaru,Karlovcu itd.
   Otvorene na ime drugih ljudi i slične
   šeme da bi mogli da posluju u Eu.
   Lično poznajem lice sa poternice koje
   ima tamo registrovanu firmu i plaća dažbine na vreme i sve ok. Isuviše sam sad rekao o sebi ali poenta je da tamo ako imaš lovu i izmiruješ dažbine na vreme – može sve ! Ukoliko se dažbine ne izmiruju ide katanac na poslovanje i ćao. Zokine bajke o 1600 firmi,kriptovaluti i o otvaranju tržišta u Aziji su komedija .

 • T
  The Chosen One

  Hahahaha još uvek ova dva pacova lažu ovaj napaćeni balkanski narod. Sreća u nesreći je što narcizam i pohlepa neviđenom brzinom završavaju stvari. Samo lud čovek može u situaciji potpunog rasula i razotkrivanja prevare ukidati garanciju (jedini privid sigurnosti) i podizati cene paketa. Ja čak mislim da ovi pacovi nerado i snimaju ova sranja zbog 100 preostalih sledbenika, ne bi li neka budala uplatila još koju nadogradnju. Ko je jamio u InFace jamio je. Nema više para pacovi. Ostaje vam možda još Afrika prevarantski pacovi kao mesto za razvoj holdinga 🤣🤣🤣🤣🤣

  • D
   Djeksi

   Od Audija iz veb šopa do Tuji iz Suhopolja
   Trnovit je put. Gagahaha ko bi uopšte njima platio ‘biznis’ nalog da bi preko njih
   prodavao gaće,helanke i sendviče 😅😅🤥 ? Jednom kačio Dača kad je išao na pregovore post o tome i na kraju kao razmisliće ljudi 😂😂. A njihovi franšizeri na Kupujem Prodajem nudili ‘franšizu’ 😅😅😅. Možda je bolje bilo da Zoća zakupi štand u Ušću ? Dača da deli flajere a Zoki da priča o holding kompanijama kojih će bitii 1600 dok tuje iz Suhopolja putuju spakovane da vegetom za Indiju 🤣🤣🤣🤣🤥🤥. Ej Zorane jel vas ima u Indiji?
   Tolika zemlja a vas nema tamo ?

 • P
  Ponosni Fransizer

  Postovani,
  Moram priznat da nisam mislio komentirat ali osjecam da moram u ime svih onih na koje utjecu iznosenje vasih neargumentiranih tvrdnji.Pazljivo sam citao vase konstrukcije vezano za kompaniju InFace Invest Group,a potom sam bacio oko na stavku “o meni” i kao sto sam ocekivao nema autora ovog bloga.Uskoro ce biti dvije godine odkad sam potpisao ugovor zivota-kako ga ja volim zvati.Osobno sam upoznao gospodina Zorana Lazarevica i gospodina Mladena Pejica i moram reci da se radi o izuzetnim ljudima.Ne bih trosio vise puno rijeci na vas jer ja inace nisam covjek koji pridaje paznju takvim ljudima.Iskreno smatram da ste rekli previse lazi i teskih rijeci i da bi za to trebali odgovarat pred sudom.Toliko od mene,lijep pozdrav.

  • AntiMLMSrbija

   Gospodine Ponosni Fransizer, mogli ste bar da nas udostojite nekih činjenica u vezi tih neargumentovanih tvrdnji koje navodno ovde iznosimo. To što ja ne iznosim javno svoje ime i prezime je već nekoliko puta objašnjeno i argumentovano, jer odavno je već postalo jasno da kada MLM kompanije ne mogu da izađu na kraj sa konkretnim činjenicama, poteže se pretnjama i tužbama da bi se ućutkali i zastrašili kritičari. Moja malenkost a i istaknuti učesnici ovog bloga su dobijali razne pretnje i vređanja tokom ekspanzije poznate prevare Onecoin, koju su tada Pejić i Lazarević uveliko podržavali i promovisali. Jedina greška sa moje strane što nisam sačuvao taj promotivni materijal, a pošto je bio katastrofalnog kvaliteta nisam mnogo ni obraćao pažnju na njega.

   Taj smehotresni video bi pružio mnogo bolju sliku o obojici vlasnika nego što danas pokušavaju uz pomoć Kruljca da je predstave. Elem, u svakom slučaju hvala što ste došli i podržali ovaj blog svojom kritikom, jer i kritika nama ovde pomaže da dopremo do drugih potencijalnih članova i argumentovano ih odvratimo od ulaska u Inface. Za razliku od Vaših idola, ovde se može razgovarati bez cenzure i kritikovati svaki potez ove sulude šeme, gde se milioni vrednosti kompanije stvaraju iz vazduha (zraka) a zakoni ekonomije postoje samo u nečijoj uobrazilji. Pozdravite gospodina Pejića i pitajte ga da li je još uvek deo kompanije jer nešto se ne javlja, kao da je u zemlju propao. I obavezno nam se javite za dve godine, da čujemo koliko ste ostvarili kroz vaš ugovor života.

   Uzgred evo vam jedna stara prezentacija Pejića, pitajte ga za nju:

  • M
   Mile

   Pošto očito niste iz Srbije, da vas podsetim da kod nas ima jedna dobra izreka, često korišćena: Čega se pametan stidi, time se budala ponosi!

   • D
    Djeksi

    Ima nas ovde rodom i poreklom sa raznih strana.
    Postoje i pojedinci koji imaju firme registrovane
    na Sejšelima a rodbinu na Kosovu (Ap KiM/1244 Srj) pa samim tim i veliku mogućnost da se samo za par sati vožnje nađu na toj teritoriji.
    Tako da sve se zna samo se ne zna kad će masovna reklama za Inface na bilbordima,televiziji i radiju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

 • D
  Djeksi(mlm_lopovi)

  A JA VOLIM VISKI I RADO GA SE SEĆAM – TRI KARTE UVEK DODAM KADA HOĆU DA SE PRODAM 😉 . Ljudiiiii,narode čitajte ovo. Izgleda da nam glavešine obitavaju oko bloga. Pogledajte šta su napisali : November 8 at 12:21 PM ·
  Ono što će se dogoditi je slijedeće;
  Trolovi koji su klevetali kompaniju će odbaciti lažne nadimke i sa pravim imenom će se registrirati u kompaniju (nadajući se da nitko nikad neće doznati da su oni prije pljuvali)
  Bivši “lideri” koji su otišli u neke druge (kratkoročne) kompanije u koje su na kvaran način povukli neke svoje naivne sljedbenike će se htjeti umilkiti nazad u InFace (neće moći)
  Forumi koji su pisali klevete o kompaniji će se ugasiti ili će jednostavno postati smiješni, kao što je smiješan “Đuro Đurić” iz malog zaselka kada komentira kako je loš nogometaš Messi.
  Franšizeri koji su od početka u kompaniji s nama ostali i dijelili vizijju će uživati u plodovima svog dosadašnjeg rada i ostvarenog karijernog statusa
  Neću dalje nabrajati, ovo je samo mali dio zanimljivih stvari koje će se dogoditi. Vrijeme će pokazati… Dajte sebi na maštu…

  • D
   Djeksi

   Poslovna mogućnost za sve pravne osobe
   😂😂😂🤣. I hit odgovor stoleća : Ovo niko
   neećee 😂😂😂😂. Hahahaha kakvi su jadni tužni i smešni iz ove ‘firme’ sa Sejšela.
   Ljudi oni objašnjavaju šta nude a ništa nemaju da ponude 🤣. Najjači je deo kad
   su ovo sročili da će se vratiti stari ‘lideri’ .
   Propali su ko Dejan Cukić što bi se reklo
   u žargonu . Oni predpostavljaju u klipu da će imati 15000 £ zarade od bonusa?!
   Čekaj prike polako,nije ti to motika!
   Prvo da oni objasne kako vajni franšizeri
   nemaju da uplate 4 ratu a neki ni 100$ a u i ‘firmi’ su 3 godine???? Kad će onda i kako skupiti 15000 evra da bi od te sume 21 % zadržala ‘firma’ sa Sejšela? Očigledno je reč o piramidalnoj šemi koja puca.
   Na koji način će se skupiti 15000 evra?
   Ovde osim klasične milicije koju doduše Mlađa Kokaniđa ne želi da zove 🤣🤣🥲🥲🥲🤣 ima posla i za poresku policiju.
   Najluđe mi je bilo to kad Zoća kaže : Hajde Mladene imamo Oib broj da zovemo miliciju da nas ona proveri i da tužimo Vladimira iz Rovinja a Mlađa kaže: Ma neka,nemoj Zoki da zovemo miliciju 😂😂😂😂😂🤣.
   Koje su to ljudske karikature i lešinari ljudskih duša kad se uzima lova a kad treba prstići sami da okrenu 92 i da reše dileme onda neka nećemo miliciju 🤣🤣🤣🤣. Zna Đomla kako je to kad dođu pa te odvedu zato i nije dozvolio da se oni umešaju. Lakše je vratiti 5000€ na ruke nego robijati zbog potpisa jednog 5 godina.
   Putujući cirkus se nastavlja 🙂 .

 • r
  roki

  Koliko sam skontao, Mladen vise nije u inface. Pa sta reci o firmi kada i suvlasnik bezi iz firme? Ludilo

 • D
  Djeksi

  Hahaha pominje nas Mladen sve
  a mene na 36:33 kaže junačina Djeksi 😀.
  Mladenko Kokainko je uhapšen kao milicioner sa drogom a kaže da su mu stavili delo na teret koje nije tako počinio.
  Ghahah pa za šta odleža 5,5 godina?

  • S
   Saša Milenković

   Pojavljivanje Pejića iznuđeno je pisanjem na ovom blogu da Pejić više nije u Infest-u, što govori da prate ovaj blog i da im je trn u oku.

   Da li od Pejića potiče “praščići” – https://youtu.be/JJUpaKAAMUQ?t=1368

   Da nazovemo stvari pravim imenom:
   https://youtu.be/JJUpaKAAMUQ?t=2169 Ne radi se o “zloupotrebi”, kako Pejić tvrdi (“omekšava”) već o PREPRODAJI/DILOVANJU droge (ja bih rekao – TROVANJU TUĐE DECE):

   “PULA – Djelatnik pulske krim-policije Mladen Pejić (36) iz Rovinja nepravomoćno je osuđen na šest godina, a njegov suučesnik Moreno Bičić (34) iz Labina na dvije i pol godine zatvora zbog preprodaje droge počinjene krajem 2003. i početkom 2004. godine.
   Nakon što je Vrhovni sud zbog nesaslušavanja prikrivenog istražitelja ukinuo prvu presudu, na ponovljenom je suđenju rečeno da je Pejić od nepoznate osobe kupio 28,86 g čistog kokaina i miješanjem s punilom dobio 136,2 g kokaina namijenjenog preprodaji.
   Uz posredovanje drugooptuženog Bičića, kokain je tri puta prodan prikrivenom policijskom istražitelju i to tako da je Bičić uzimao predujam, odnosio ga Pejiću, preuzimao drogu i donosio je kupcu. Obojica su uhićeni 28. siječnja 2004. godine, nakon što je Bičić policajcu donio nešto više od 100 g kokaina za 5000 eura.
   Pretragom stana kod Pejića je pronađeno još 800 američkih dolara, 1650 eura, dvije digitalne vage, vrećice s tragovima kokaina bačene u smeće te 223 grama laktoze za miješanje s kokainom. Osim zatvorske kazne, Bičiću je izrečena mjera obaveznog liječenja od ovisnosti. (M. B. M.)

   https://youtu.be/JJUpaKAAMUQ?t=2218 Interesantno je da velika većina osuđenih kriminalaca, naročito za vreme odsluženja kazne, tvrdi da je tu greškom, da nisu izvršili delo za koje su osuđeni, da im je neko smestio….

   https://www.youtube.com/watch?v=JJUpaKAAMUQ&t=2218s Konkretno, činjenično i argumentovano sve se može proveriti i bez suda:
   – Finasijska “slika” na apr.gov.rs
   – Vlasništvo nad prostorom https://www.rgz.gov.rs/usluge/ekatastar/ekatastar-javni-pristup

 • D
  Djeksi

  A Tomislav Pogačić?
  Gde je Inface nada Tomislav ?
  Kad je pisao ono pismo na fb o poslu života
  😂 . A Mladen Pejić je diler ne kokaina
  nego mešanog ‘punila’ 😂😂 i kokaina zajedno. Vidim da je Mlađu Kralja labinskog kokaina i punila baš zabolelo
  moje pisanje. E moj Đomla ne može i milicionerska plata i mešana koka .
  Drago mi je da si platio ceh i nadam se
  iskreno da ćeš opet da platiš odnosno
  da ćeš dopasti nekog zatvora. Nije
  Mladen rekao kako su platili Tomislavu crep
  🙂 . A u Inface invest group prevaru niko i
  ne treba da uđe. Ko je lud da pruži novac iz
  dzepa za veb šop koji ne postoji 🤣🤣🤣.
  U vezi naše anonimnosti već sam objasnio
  na koji sistem nas navode ! Da se sami samootkrijemo sa prijavom u miliciji.
  Ljudi ne nasedajte na te fore kao idi prijavi me. Automatski nas onda imaju na tacni preko svojih veza i vezica. Ovde nije reč o strahu nego o pameti. Cinkaroši nismo tako
  da ono tužite vi nas. A Mladenu mogu samo da pokažem ličnu kartu Republike Srpske Krajine 🙂 pa nek me tuži do mile volje. Bila bi to parnica veka : Nepostojeća
  firma sa Sejšela koja od imovine tamo poseduje samo poštansko sanduče protiv državljanina Rsk 😆📡. Tako da lopurde cinkaroši i secikese samo peniteee i režite
  nema više paricaaa 🤣.

 • r
  roki

  Zadnja dva njihova videa su uglavnom posvecena ovom sajtu i nasem pisanju. To je izgleda glavni razlog zasto im posao propada ili nemaju vise sta pametno da kazu svojim naivnim clanovima pa se opravdaju zasto im posao propao. Bas mi je drago zbog toga. A inace mislim da je Mladen stvarno izasao iz price ali ga je Zoki nagovorio da da ovaj oprostajni intervju za dobra stara vremena a mozda mu je i platio 100 eura. Sve u svemu, smehotresna olimpijada se nastavlja a posao im sve gore ide. Kako ce sada privuci nove naivne budale kada su povecali pakete? Ljudi, ovo im je izlazna strategija da se vise niko ne ukljuci i zatvore firmu. Ko je jamio, jamio je i to je to. Ko sto bi rekao Mamara.

  • D
   Djeksi

   Mladen je skroz izgubio kompas čim se toliko uhvatio za blog i nas. Izmišlja da sam ga vređao pesmama a to što su oni mene
   vređali za izbegličku legitimaciju ličnu kartu
   Rsk to nikom ništa. Ja nisam rekao da Zoran ima firmu već rodbinu na Kosovu i da se lako može naći na toj teritoriji već za par sati ! A da onda postaje nedostupan bilo kom organu naših vlasti. U nekom delu priča kako ćemo se mi učlaniti u Inface 😂.
   Jadan čovek na šta je spao. Od dilera droge i osuđivanog robijaša do člana Sft mreže 🤣. Očigledno su ga zaboleli moji postovi o njemu i situaciji u Inface Invest prevari.
   Nego nisam primetio da je Mlađa Kokaniđa spomenuo Tomislava Pogačića? A Mlađo ludonjo gde je Tomislav Pogačić? Dođe mi da ispišem to pitanje jedno 70 puta! Hajde vrli Inface tvorci,promenitelji sveta i budući milioneri u koinima dajte odgovor ????
   Zašto je tako jaku firmu napustio Pogačić Tomislav ? I zašto vam na prezentaciju dođe 7 istih ljudi 😂🤣🤣 ? I da naravno da nas ne zanima gde spava Dača portir vaše a tuđe zgrade i administrator one tužne fb grupe . Ljudi šuplji ste ko šupalj zub. Takođe još jednom da pohvalim Sašu koji vas je iskusno podelio na delove. I na kraju da kažem da odlično poznajem lokaciju kafane Naša Tajna (okretnica 50-ce) i da sam i sam tamo svraćao. Ima u blizini još jedna birtija koju ljudi sa tog kraja zovu ‘Doktor’ .
   Tako da se mi uopšte ne krijemo gde idemo i gde se možemo sresti i videti. A ziljavi Zengaš koji je pokrao svog ličnog prijatelja nek se pokrije ušima. Hej druže dok ti kradeš od onog koga znaš 5000€ pa šta ćeš učiniti onom koga ne znaš???? Ja lično nisam nikada pozivao na krš i lom niti me takav život i nastup zanima. Lično me samo zanima da prevaranti koji na žvaku otmu ljudima poslednji dinar iz ruke – završe iza brave ili bez novih žrtava.
   Sve ovo što smo ovde pisali i analizirali svi redom je ipak imalo odjeka na veb nebu.
   Drago mi je da vam ne ide sa novim vrbovanjima !

 • D
  Djeksi

  A Kruljac bez Tomislavava Pogačića
  ostao u Truerain programu pa oborio
  cenu. 600 pa 97 pa od kad živi u Žarkovu
  u kancelariji pala cena na 8€ to jest
  1000 dinara😂😂😂. Eto šta znači kad se rastanu
  profesor i đak 😁😆. Ne drndamo ih samo mi
  nego i grupa Tabui internet poslova. Nema više
  torti dzipova i goriva za 2750 kilometara za Inface
  ološe. Uplati sve manje i manje a pobegulji sve više.
  Jedna od one dve nadzak babe što iskaču svaki dan
  za Inface isto reklamirala na Fb neki koin da se učlane ljudi preko nekog dede od 70 godina.
  Eto tako rade najverniji radnici Inface grupe.
  Ja mislim da ceo Inface urušio od kad je Tomislav
  Pogačić otišao od njih 🥲🥲🥲🥲.
  Hoće li Inface invest da pošalje Kruljca da slavi
  novu godinu na Trgu Republike i da sluša Dejana Cukića 🤣 ili ce mu kupiti u Tempu malo čajne i ‘leba?? Da se nakrka portir – administrator 🎉

  • AntiMLMSrbija

   Skupa čajna, daće mu neku podrigušu 😉
   Imam utisak da je Kruljcu bolje išlo dok je bio “nezavisan” MLMaš. Tada je mogao da valja razne programe i da ga boli uvo.
   A sad je vezan za Inface i nema mrdanja.

 • K
  Konobar

  Pričaju ljudi da se iz inface supporta često čuje Ana Nikolić-Bilo je lepo…

  • D
   Djeksi

   Ja pročitao da sele poslovanje na englesko govorno područje 🤣. A Kuba,Brazil,Argentina,Bolivija ??
   Izgleda ništa od Holding kompanije Inface
   Invest sa sedištem u Meksiku 😂😂. Šteta
   baš a mogli su Mladena da snabdevaju čistim kokainom,da ne meša više punilo 🤣.

   • P
    Pekar

    Zoki, Kokainko i nežni Kruljac često pevaju za inface svedoke: Hej, mladići i devojke
    Hajmo na put egzotike
    Bum bum bum, je je je
    Hajmo na put egzotike

    Brazil, Španija, Kolumbija
    Kuba i Amerika
    Samba, rumba, cha cha cha
    Skini sve, skini cipele što pre
    Skini jaknu, farmerke
    Hajde, igra počinje…

 • T
  Trollbane

  pozz
  iznjeli ste neke netočne tvrdnje pa da vas ispravim:
  – inface nije mlm
  – inface nije prevara
  – koga briga šta je netko radio pred 15+ godina? i kakve to veze ima sa infaceom?
  – jel ima tko šta konkretno da prigovori o firmi/poslu? jel znate uopće šta o tome?
  – ad hominem nije argument
  – volite se ponavljati pa ću i ja: “vlasnik mi ide na kurac” nije valjan argument protiv firme; “mislim da je vlasnik seronja” nije dokaz da je posao prevara

  s obzirom da vi samo branite poštene ljude od nepoštenih prevaranata naravno bilo bi ok da raspravljamo konkretno i argumentirano? mislim da pošteni ljudi zaslužuju čut i mišljenja onih koji znaju ponešto o stvarima koje kritizirate, i da kultura te rasprave bude na nivou… ne zanima me koliko se mladen nije javio ni je li zoran platio struju. zanima me po čemu je ovo mlm a po čemu prevara.

  činite se silno opterećeni time što nitko više ne ulazi. ovi prostori su dali svoje, ionako 90%+ ništa ne radi, ne mislim na učlanjivanje mislim na otvaranje prokletog sajta u zadnjih godinu dana ili gledanja jednog videa. neki ni ne znaju da išta od toga postoji. neka izađu i neka ne ulaze, šta će nam takvi paraziti? goni ih, kao i ove koje vi “spasite” od infacea svojim blogovima. tko im je kriv kad ne znaju mislit svojom glavom, šta da s njima tek radimo? pokrenuo bi svoj biznis ali samo ne zna bi li piškio il bi kakio, kako da ne.

  i još nešto. pogačić nije otišao zato jer je “inface pred kolapsom”, pogačić je izbačen jer je zloupotrebljavao status lidera promovirao razne ponzi navlakuše cijelom infaceu i ucjenjivao ih da moraju uć u te njegove šeme. pravi lider, nema šta, prosto ne znam kako će bez njega. evo još uvijek gomila naivaca u zeniq scamu, kad i tamo popuše pare možda ga napokon odjebu. ne znam je li kompletno izbačen/otkazan ugovor, ali znam provjereno da mu je zabranjeno da reklamira inface i da se na bilo koji način poistovjećuje s infaceom. nek si mina zeniq “coin” (zapravo erc-20 token) na ethereumu, kako god misli to izvest. pardon, minta, zaboravio sam da je 2022 i da je ethereum već prešao na pos… i oni imaju svoj blockchain… na ethereumu… koji min(t)a zeniq a ne eth… preko nekog huba. ode ja offtopic ali malo da se nasmijemo. da vas oraspoložim jer vidim da plačete za njim :).

  • AntiMLMSrbija

   Jaki su vam baš argumenti, ne zna se stvarno kako odgovoriti na njih.
   Inface nije MLM – koristi iste metode vrbovanja kao svaki MLM, ujedno osnivači su se bavili MLM-om u prošlosti.
   Inface nije prevara – nema tržišno priznat ni proizvod ni uslugu, finansira se samo od dovođenja novih članova kako bi oni investirali svoj novac u tzv. franšizu. To je školski primer čega ? Ako ne znate potražite u udžbenicima ekonomije.
   koga briga šta je netko radio pred 15+ godina? i kakve to veze ima sa infacom? – veoma bitna stavka naročito kad se radi o suosnivaču firme, pa još ako se radi o osuđivanom licu koje je robijali pre svega zbog dilovanja narkotika, a u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist. Bruka je još veća što se radi o bivšem pripadniku policije, pripadniku snaga reda i mira, koji je valjda dao neku zakletvu da će sprovoditi zakone svoje države, a ne trovati omladinu. Pa se još usuđuje danas nekom nešto da govori. Na stranu što je izrobijao svoju kaznu, ali čime je Pejić to dokazao da je drugačiji čovek ? Koliko vidimo on i dalje juri za novcem, promovišući razne prevarantske šeme u poslednjih 10ak godina (GetEasy, Onecoin itd..)
   jel ima tko šta konkretno da prigovori o firmi/poslu? jel znate uopće šta o tome? – pametnom dosta samo kad pogleda ugovor koji nam je dostavio Vladimir. Posao / rad je u stvari samo regrutovanje novih naivčina. Provizije direktno vezane za broj vbrovanih novih naivčina i njihove uplate u fantomsku franšizu.

   A kada već “znate” bolje od nas, deder nam objasnite taj Inface perpetum mobile stvaranja para ni iz čega, jer kaže Lazarević da mu treba samo par hiljada članova i sistem će sam praviti pare. Dakle da čujemo malo koji su to alhemičarski procesi kojim Lazarević i Pejić pretvaraju maglu u pare. Ili beše možda obrnuto 🙂

   • T
    Trollbane

    “Jaki su vam baš argumenti, ne zna se stvarno kako odgovoriti na njih.”
    – pa vidim da ne znate, ali isto tako vidim da vas ne imanje protuargumenata (ad hominem nije argument) ne spriječava da svejedno odgovarate.

    “koristi iste metode vrbovanja kao svaki MLM, ujedno osnivači su se bavili MLM-om u prošlosti”
    – brkate affiliate marketing (normalnu i zakonitu stvar) sa mlmom. ponavljam da me prošlost ne zanima, u njoj ne živim niti imam opciju da živim, zanima me isključivo sadašnjost i budućnost.

    “nema tržišno priznat ni proizvod ni uslugu, finansira se samo od dovođenja novih članova kako bi oni investirali svoj novac u tzv. franšizu.”
    – društvena mreža nije tržišno priznat proizvod? od čega zarađuju fb, twitter, youtube…? da, oni imaju miljarde korisnika a inface još nema, ali to je možda zato jer je na početku razvoja a vi niste uzeli u obzir da u prvih par godina fejsa nitko nije znao za njega niti ih je bilo briga kako se sporo razvija. isto tako ste zaboravili napomenut da je u isti taj fejs uloženo na milijune dolara. inface ne želi besplatne članove, želi podijelit kolač sa korisnicima jer bez njih nema ni profita. eto to je očito u ovoj fazi.
    – web shop nije tržišno priznat proizvod? i to web shop složen na takav način? zapravo sad sam siguran da nemate apsolutno nikakvog pojma i da niste proučili temu koju komentirate i kritizirate, pa nema smisla ni da vam ja dokazujem da ste u krivu jer ni ne znate da jeste.
    – strašno su se isfinancirali od ulaza članova, a koliko su uložili/potrošili to se niste pitali? bolje vam je ovakve blamaže ni ne spominjati.

    “veoma bitna stavka naročito kad se radi o suosnivaču firme”
    – složit ćemo se da se ne slažemo. kao što rekoh ja ne živim u prošlosti niti imam ikakve koristi od toga. niti mi je jasno zašto spominjete neke druge sustave koji nemaju veze s ovim. mnogi su probali razne loše šeme i opekli se.

    “pametnom dosta samo kad pogleda ugovor koji nam je dostavio Vladimir. Posao / rad je u stvari samo regrutovanje novih naivčina. Provizije direktno vezane za broj vbrovanih novih naivčina i njihove uplate u fantomsku franšizu.”
    – zapravo nije dosta, jer i dalje niste dali nijedan valjan argument. posao nije dovođenje članova radi članova ni uplata već radi posla promocije u svrhu širenja korisničke baze. bez korisnika ti servisi nemaju smisla ni prihoda, a s obzirom da je ideja da se nagrađuje korisnike za participaciju onda je i logično da se od njih traži određeni marketinški angažman, ne? da je to nešto što se napravi i pusti na besplatno korištenje onda se nikome ne bi plaćalo ništa osim vlasnicima/zaposlenicima firme koja je to isprogramirala. to nije poanta infacea.

    “A kada već “znate” bolje od nas, deder nam objasnite taj Inface perpetum mobile stvaranja para ni iz čega, jer kaže Lazarević da mu treba samo par hiljada članova i sistem će sam praviti pare. Dakle da čujemo malo koji su to alhemičarski procesi kojim Lazarević i Pejić pretvaraju maglu u pare. Ili beše možda obrnuto 🙂”
    – da ste proučili poslovni koncept i “tržišno neprihvaćene prozivode” koji godišnje stvaraju miljarde, a onda i sustav raspodjele i sistemske pozicije zbog kojih nije bitno jeste li prvi ili zadnji ni koliko imate članova a još manje koliko vaši članovi imaju članova, znali biste sami odgovor na ovo besmisleno pitanje.
    lp

    • S
     Saša Milenković

     Vidim da Vam kopanje dijamanata iz septičke jame Lazarevića i Pejića odlično ide…

   • T
    Trollbane

    kad smo kod “ugovora kojeg je dostavio vladimir”… na njemu jasno i glasno piše:

    “Ugovorne strane suglasne su da će poštovati sva pravila poslovanja i pravila ponašanaj istaknuta na stranicama Portala, proposana od strane Davatelja. Ista pravila su PROMJELJIVOG karaktera uz obavezu Davatelja da unaprijed objavi promjene pkroz sekciju za obavijesti na stranicama portala.”

    čitam iz ugovora.

  • D
   Djeksi

   Veliko hvala gospodinu Trol-banu odnosno
   Trol – Vojvodi po našem 🙂 . Dobrodošao na
   prostore gde se kritikuje Inface invest prevara. Istina je da smo ovde tražili razloge zašto je Tomislav Pogačić isteran iz vaše ‘firme’ . Hvala od srca na ovakvim informacijama. Znači onaj vrljča ucenjivao ljude da mu daju pare za druge programe??
   A vi mu dali pomoć za kuću i platili majstore. Koji je to jadnik i slepac . Iskreno važna je prošlost svakog od nas. Mladen je bio diler droge i to falš droge. Varao je kupce i državu koju je trebao da štiti od takvih kao on. A vi realno imate mrežu za četovanje koja nikog ne zanima. Ovi prostori su dali svoj maksimum za vašu prevaru . I dosta više ! Idite braćo dalje u beli svet. Ovde smo vas ojadili raskrinkali u delove rastavili i u školu vratili. Ja lično obožavam da pišem o Tomislavu Pogačiću i Đomli kralju kokaina iz Labina 😂😂😂. Kakva je to slina robijaška i super cinkaroš – kaže osuđen za delo koje nije počinio 🤣🤣🤣🤣. Kruljac ili kako ga ja zovem Dača portir mi nije zanimljiv. Jadan gladan i tužan hrani ego ludog Zoće i tu ćuti i smrdi u zgradi . Pravi portir još samo da počne da kupuje parizer u Amanu i prašak i keks u Tsv diskontu i postaće pravi Žarkovčanin.
   A najveća satisfakcija svima nama je što se upinjete i nudite svima bajku od posla a niko želi ni da pomisli da se učlani. Napomenuo sam više puta da me sad zanima Maslačak Peđoni do kad će izdržati. Čoveče al se ona spodoba trudi da učlani nekog. Zove besplatno na mrežu,zove prijatelje prijatelja zove firme itd. A niko ni da ga pogleda! Ima baš tužan lik i facu. Realno je da ovo potraje maksimalno do februara marta i kraj.
   Šta će onaj ziljavi Zengaš drogeraš i muljator da napravi osim da se snima za yt? I za kraj da kažem samo me tužite 😉 !
   Ja sam državljanin Rsk 😎. I u birou za izbeglice se izvrnu kad vide moja dokumenta.

 • V
  Vladi Mir

  Želio bih da se još jednom obratim svima koji prate ovu temu oko INface grupacije. Razlog tome su zbog dvije stvari a to su; video prezentacija Mladen Pejić iskreno o svemu i drugi je ona prezentacija Lazarevića “svi su nas provjerili“.
  Znate i sami da ne mogu da iznosim detalje ali ono što mogu je da pojasnim istinu i da to što oni pričaju sa priče za malu djecu. Prvo i osnovno taj dvojac je počinio kazneno djelo utaje poreza i krađe kad je 4. srpnja 2021 god., na nezakonit način i to neistinom pokrao novac svim članovima osobni novac iz novčanika a taj novac nije uplaćen u niti jedan proračun porezne uprave Republike Hrvatske ili Srbije. Oko toga su dvije stvari vrlo jasno definirane zakonom u oba dvije države i recimo opravdanje koje je uslijedilo 2 mjeseca kasnije, znači nakon moje prijave “mi smo vama uzeli ne da platimo porez već da ga uplatimo kad dođe vrijeme“ su priče na koje se njih dvoje mogu slobodno jedini osloniti u svojoj obrani. Naravno da tako nešto ne postoji kao opravdanje u niti jednoj državi, tako da nema problema što to nije država iz EU, druga stvar jedino što je bilo potrebno za tu prijavu je osoba iznutra sa cijelom dokumentacijom koja nije pokleknula na neke prijetnje i izbacivanje iz kompanije. Osim toga Mladen Pejić niti sam ne zna da ja posjedujem snimku u kojem on osobno u Rujnu govori niz kaznenih djela u smislu gospodarskog kriminala i to vam sad mogu slobodno kazati da je istina jer su snimku preslušali odvjetnici i još neke osobe. Osim toga nisam ja jedina osoba koja je nešto prijavila, bilo je još osoba sa kojima su navedeni razgovarali i obećali vratiti velike iznose za šutnju, zapravo one iznose koje smo mi ulagači dali puno prije nego se sastavio franšizni ugovor ili se o njegovom sadržaju bilo što znalo.
  Tako da vam objasnim jednu drugu stranu, dapače meni u ovom trenutku više bi odgovaralo da INFACE kompanija vrijedi nekoliko milijuna € ili da se u narednih godinu dana njezina vrijednost poveća od novih članova i novog kapitala. Iskreno ću vam kazati da niti njih dvoje ne znaju apsolutno ništa o aktivnostima koje se provode a vode se od samog početka a ne od 4. srpnja 2021 god. Morate shvatiti kad imate materijalnu izjavu jednog osnivača tipa ove rečenice “na kraju godine mi ćemo poslati u svakoj poreznoj upravi države iz koje član dolazi, koliko je bila njegova dobit i koliko je plaćen porez“, onda recimo video šarlatana „“iskreno o svemu“, mogao bi slobodno opisati ovako; “tražio si dobio si“.
  Sada pređimo na „“provjereni smo“, mislim da je svima jasno kako niti Pejić a niti Lazarević kao okrivljenici nemaju i neće znati nikad u kojoj je fazi istraga, dali su izvidi u tijeku ili bilo što drugo od institucija koje se bave radnjama koje su prijavljene. Znači oni su zadnji koji će zapravo po zakonu provođenja istrage saznati ishod a istrage takvog tipa mogu trajati godinu ili dvije, ovisno koliko obostrana suradnja institucija smatra da je težina nekog kaznenog djela. Tako da jedino što se sa njima obavilo je obavijesni razgovor u kojem niti su bili suočeni sa dokazima ili što sve postoji u istrazi jer su oni tajni a niti njihovi odvjetnici nemaju prava uvida dok se jednog dana nešto ne podigne protiv njih ili se možda ne podigne. Uglavnom „“provjereni smo“ dolazi od osobe koja je i sklona takvim izjavama, prijetnjama, izbacivanjima, prodavanjem magle ili opravdanja „“uzeli smo vaš novac iz novčanika, da ga sačuvamo za vas kad dođe vrijeme da uplatimo porez“, mislim da nakon takve izjave svaki čovjek kojem je malo stalo do sebe ne bi više progovorio In face a kamoli nagovarao neke druge osobe, prijatelje ili rodbinu da kupuju ili ulažu u sad već neke nove proizvode ili školovanje dok se nalaze u penziji.
  Meni je iskreno žao što su se odlučili da postupaju tako prema investitorima koji su bili na samom vrhu piramide ili “jedinstvene matrice kao što ne postoji u svijetu“, mislio sam da će shvatiti situaciju i tko može povući nešto ali oni su otišli dublje i dublje a sve što govore je neistina jer kao što sam rekao, oni će zadnji saznati o ishodu svega kao i svaka prijavljena osoba za takva kaznena dijela. Postoje cifre troškova o kojima ove osobe govore a to su i više od 500.000€ za web stranicu, matricu i socijalnu mrežu koje su platili na račune dviju IT firme u Beogradu koje su meni i mojim prijateljima već u 2019 i 2020 god., osobno dali imena u opravdanju da prikažu gdje je završio toliki novac i zašto mi sa vrha piramide kao investitori u samo 12 mjeseci sakupimo 999$ u novčaniku.
  Da vam govorim što ovi navedeni ne znaju niti sami ili što se sve materijalno i izjavama prijavilo oko njihovog poslovanja, ostaviti ću vama na razmišljanje koliko je to opsežna istraga, koliko će se možda nevinih osoba možda i naći u nekim problemima ili tko zna u koje su oni to poslove taj novac ulagali ako ne postoje izdati računi ili plaćeni porez na takve usluge od kompanije IN face. Ostaviti ću vam da sami razmišljate o takvim stvarima, osim toga vidio sam na YouTube kanalu kako opet Lazarević pa doslovce gubi živce i moglo bi se reći poziva gospodina iz “policije“ da dođe kod njega da mu on “pokaže“, šta o tome kazati osim da možda nije ni svjestan koliko djelatnika policije, poreznih istražitelja ima u svojoj mreži pa eto kad mu je želja da policija dođe, vjerojatno će mu tu želju netko ispuniti. Javni poziv je javni poziv i sve što proizađe na sudu kao dokaz smatra se zakonitim dokazom, poziv je poziv na kraju krajeva.
  Ja osobno neću znati bilo što oko mojih i tuđih prijava a kamoli oni dvoje, ono što je sigurno da ću ja prije njih znati neke stvari jer tako zakon nalaže, pošto sam ja oštećena stranka u prijavi a privatnoj tužbi oštećeni investitor. Zato ovom prilikom pozivam sve osobe koje žele sudjelovati u prijavi, sve osobe koje su doživjele bilo koju vrstu diskriminacije od strane ove kompanije IN face, sve osobe kojima je blokiran račun iz XXX razloga, osobe kojima se prijetilo, da mi se slobodno obrate putem administratora ovog bloga kako bi dobili moje osobne kontakte i da se pridruže prijavi kao i tužbi za prevaru bez nikakvih troškova u smislu plaćanja unaprijed.
  Imate jednu vrlo poznatu činjenicu koja potječe iz daleke prošlosti a svima je poznata, svi koji su na nezakonit način, prevarom, kriminalom i tako dalje, došli do novaca i kapitala, dio tog novca uložili u neku vrstu zakonitog poslovanja, nekretnine, dionice, kripto valute ali to ne znači da nisu odgovarali za ono što su učinili da bi stekli taj kapital ili da radi toga prođu ispod radara. Zapravo mogli su da su i mene obradili kao i druge osobe, šuti dobiti ćeš svoje pare ili izbačen si jer si prekršio pravila a već si zaradio novac koji si investirao. Poštovani to ne postoji u zakonitom poslovanju i zapamtite niti jedna država ne voli da se potkrada sa porezom, zato poslušajte svoju svijest i poštujte svoji novac.
  Lijep pozdrav svima i želim svima sretan Božić i Novu 2022 !!!
  Vladimir Stošić

 • D
  Djeksi

  Avionu slomiću ti krila – slušam Pogačića debila 🥲🥲. Evo gde je pobegao Tomislav
  Plačem po sobi Pogačić. Radio Banska Kosa predstavlja : https://youtu.be/7xz4zHKkyLE

 • D
  Djeksi

  Recenzija Zeniq prevare gde zezaju Tomislava Pogačića a za Inface kažu da je na izdisaju 😂 .
  https://izarada.com/kripto/zeniq-coin-safir-international-prevara-ili-ne/
  Citat : Pored Botića primijetio sam da se u popularizaciju projekata aktivno uključio i dosadašnji promoter “najveće biznis prilike na ovim prostorima pa i šire” 😀 projekta zvanog Inface Invest Group koji je sva je prilika na izdisaju pa, je Tomislava Pogačić požurio da uskoči u “poslednji voz za plavi moj Safir”( praštaj Momčilo).
  Хахах овај брат рке крке удара по Томиславу Погачићу.

  • T
   Trollbane

   taj zeniq je valjda najočitiji scam ikad za ikoga tko se imalo kuži u crypto, a za one koji se ne kuže kužit će se jako dobro kad ostanu bez para. tako su mnogi nasjeli na njegove fore pa su se kasnije opametili… onda se neki pitaju zašto je taj šarlatan izbačen iz infacea uz zabranu asocijacije, pa dobro je i prošao za svu štetu koju je napravio. jel bi vi da vas reklamira poznati scammer? ja ne bi, hvala pa još da i mene čudno gledaju jer se asociram s manipulatorom i propalim šemama. nema tih para (a dugoročno je vjerojatno i gubitak).

   • D
    Djeksi

    Trol bane(Vojvodo) a da li je Inface
    platio crep za kuću Tomislavu Pogačiću ?

 • D
  Djeksi

  Koliko mu je ljudi došlo na prezentaciju
  koju je držao u Riste Marjanovića u Žarkovu ?
  I zašto vi ne prihvatate izbegličke legitimacije
  i lične karte Republike Srpske Krajine za validaciju ?
  Šta je tu tačno problem?
  I zbog čega je Mladen besan na mene pa me pominje u svojoj ispovesti ?
  Zašto je Mladen mešao drogu i punilo a nije prodavao čistu drogu ? Možda radi profita ?
  Kad će veb šop da kupujemo tuje ?

 • V
  Vladi Mir

  Moram da objavim neke informacije, znači samo sa dvije osobne objave na dvije Facebook stranice ili grupe, javilo mi se u povjerenju toliki broj osoba koji su također na neki način diskriminirani, razočarani i koji se osjećaju prevareni od strane Inface kompanije. Strašna je jedna činjenica da ima ljudi koji su također bili prisiljeni na šutnju na isti način kao recimo ja i drugi koji smo bili ulagači u tu cijelu priču i prije samog početka. Mislim strašno što su se ponašali prema svima isto koji su htjeli da prodaju svoje pozicije, završe sa poslom ili da su sami shvatili da više od 3 godine osim novih članova ta kompanija nema drugačijeg prihoda zarade. Zanimljivo je to što su mnogi ogorčeni upravo na one činjenice koje sam ja prijavio a to su radnje koje su nastale 4. srpnja 2021 kada su ne zakonito svim članovima skinuli novce iz osobnih novčanika. Priča je vrlo jednostavna, da su članovi znali da će doći do takve politike 1. srpnja, povukli bi novac koji su imali u svojim novčanicima ili bi to napravili prije 1. Srpnja 2021 kad je na svim službenim stranicama kompanije Inface bilo naglašeno da radi novog redizajna sustava i podizanja sistema, stranica neće biti u funkciji i kad bude krenula sa radom, neke će mogućnosti biti puštene postepeno u rad radi implementacije sustava. Naravno osim toga što su jedino najavili kroz niz svojih „video objavama“ dogodila se pljačka iz novčanika i svi su korisnici dobili poruku da je iznos koji im je oduzet zapravo izračun zakonitog poslovanja konverzije $ u € pa u SFT coin i na kraju sa usklađenim porezom Srbije. Znači to su tada morali tako prikazati zakonito jer su upravo ogromnoj grupi članovima pokrali veliku količinu novaca iz njihovih novčanika!!! Nakon što sam ja izašao u javnosti nakon što su mi odbili isplatiti traženi dio, prijetili osobno na telefonu, zaključali račune meni i mojoj obitelji, 2 mjeseca kasnije Lazarević pokušava se izvući da to što je učinio u ta 4 dana nije istina, već da je taj novac uzet da bi ga jednog dana uplatili u naše ime kad dođe vrijeme?!?!?! Uglavnom Lazarević osobno tvrdi i šaljem kroz sistem poruke zašto je i koliko je maznuo novaca članovima iz novčanika, onda isti čovjek 60 dana kasnije kaže da je sve što je tada napravio, izračunavao, obavijestio, proknjižio i uzeo sebi, zapravo je to bila jedna prevara ili neistina. Sve to sam kaže i tvrdi za sebe, sada kad sam razgovarao sam velikim brojem osoba koji su još aktivni članovi a neki više nisu, svi su tada žalili potom pitanju i nikome nije bilo jasno što se zapravo dogodilo. Da ja nisam progovorio i sve prijavio oni bi prošli ispod radara sa nekoliko stotina tisuća € koji su nezakonito uzeli članovima iz novčanika, dapače koliko sam informiran još uvijek ih nisu niti vratili u novčanike bezobzira što su sami priznali prevaru i sami priznali obrazloženje zašto su tu prevaru učinili.
  Objasniti ću vam jednu činjenicu, ove radnje koje su nezakonite učinjene početkom Srpnja 2021 god i priznanja kojeg je Lazarević izrekao oko 60 dana kasnije, znači te njihove osobne radnje nastale su u razdoblju u kojem su meni tvrdili putem telefona jednu treću stvar koja je potekla iz razgovora sa Pejićem a snimala se diktafonom jer je razgovor sa WhatsAppa bio na zvučniku. To sam napravio namjerno jer sam razgovor vodio isključivo povodom nezakonitog oduzimanja novca iz novčanika u smislu radi plaćanja poreza. U tom razgovoru ima puno toga još što Pejić kao suvlasnik govori, uh toliko toga da bi oko toga mogli sastaviti bajku ali po pitanju sudskih sporova oko toga mogla bi se izvući ili podebljati koja godina zatvora. Zato se divim ovim novim video objavama koje izlaze na kanalu kompanije, ubijem malo vrijeme i žao mi je onih osoba koji stave prstić gore.
  Ako bude potrebno ili se traži od mene ja ću da dođem do Beograda i ušetam u zgradi Milicije da osobno prijavim i predam materijalne dokaze, snimke, izjave ostalih članova za sve što su nezakonito napravili. Za sada neće biti potrebno jer institucije rade svoji posao a oni mogu slobodno da sada prikrivaju novim strategijama svoje poslovanje iz prošlosti. I koliko ja imam saznanja neke tvrdnje koje se kreću među članovima da je dotični pronašao rupu u zakonu, nisu istina jer nije pronašao nikakvu rupu. Na početku sam mislio i sam da je tako i da su zato prebacili poslovanje odjednom u Beograd gdje su jednoj IT kompaniji uplatili oko 500.000€ za izradu jedinstvene matrice i cijelog daš borda. Biti će zanimljivo da prikažu račun uplaćenog poreza za takve usluge u 2019 i 2020 god.

  • D
   Djeksi

   To Vlajko legendo ! Samo peri patos sa ološima. Mladen Pejić mora ponovo u zatvor. Mladen Pejić mora ponovo da nosi zatvorsko odelo !! Oni su tvoj novac pokrali
   a nude smešna obaveštenja. Jedva čekam
   da kupujem burek iz njihovog veb šopa – smrznut burek 😂. Kad stigne imaće istekao rok 🤣🤣. I da ponovim ponovo :
   Mladen Pejić je pravio falš drogu
   Mladen Pejić je bio u zatvoru
   Mladen Pejić je bio pandur i muljao sa drogom
   Mladen Pejić vam je obećao Audi i Bmw a prodaje osim nekad droge i tuje
   Mladen Pejić je pokrao svog prijatelja
   Mladen Pejić je obećao veb šop a šopnuo je pare članova.
   Mladenu Pejiću je mesto u zatvoru 🙂
   1000 zašto – 1000 zato 😉

 • N
  Nadimak

  Ćao ekipa. Samo bi htio da kažem jednu stvar. Tomislav Pogačić je legenda od čovjeka i jedini pošteni čovek sa ovih prostora. Odgovornost vezano za inface invest grupu mogu preuzeti samo vlasnici kompanije, i nitko drugi, jer certificirani lideri nisu zaposlenici kompanije. Ako ima bilo kakve prevare, onda je i g.Pogačić prevaren i svi koji su reklamirali ovu tvrtku prevareni, jer su im se očito prenosile lažne informacije. Međutim tvrtka i dalje posluje, pa vjerujem da nema razloga za to. Razlog odlaska legende Tomislava koji je ujedno i informatički stručnjak, ne vjerujem da je povezano sa navodima ovog Trollbane, jer su i Kruljac i Masleša i Kovačević odveli skoro pola ljudi iz inface kompanije u ponzi sheme kao što su Milion Money i Forsage, i još su to promovirali u svojim inface grupama, a danas je isti taj Kruljac direktor marketinga, i sve to suvlasnici znaju. Da je to istina što piše taj trolbanne onda kako to da ova trojka nije izbačena a g. Pogačić je. Mislim da se radi atack na ovog čovjeka koji ništa nije kriv kako bi se prikrile prave činjenice i istina. Samo pogledajte datum kada je ovaj video izašao. youtu.be/z1XEv4LBhgk

  • D
   Djeksi

   Pozdrav druže Nadimak .
   Dobrodošao na blog.
   Pa ovo je Kruljčev glas !
   Znači i on radi na dva fronta.
   A Masleša je rđav lik po faci se vidi.
   Gladan jadan i željan para.
   A Tomislav Pogačić je znači obmanut ?
   Šta ti je on rekao o Inface prevari?
   Ne vršimo mi nikakav atak na njega
   nego podsećamo šta je pričao.
   Napade na njega vrši Inface prevaranti.
   Kaži nam još nešto – Da li se Inface raspada ?

  • T
   Trollbane

   nije ništa sporno u tome da se rade i drugi poslovi, ionako skoro svi imamo svoje 9-5 i imat ćemo ih dok god budemo morali. ono što razlikuje vašeg heroja i ostale navedene je način na koji se prisilno odvlači članove i kritizira firmu koja takvima plaća račune, a da ih se bar odvlači negdje pametno nego u ponzi šeme i prevare.

   kruljac i ostali ne kriju da rade druge poslove, i nemaju ništa protiv da ih netko radi s njima, ali ih oni ne reklamiraju, na seru po infaceu niti ucjenjuju postojeće članove ulazom u te šeme. kruljac je dostupan 24/7 za svu problematiku infacea i to će vam reći koga god pitate.

   ono što ja smatram najviše spornim je da netko tko ima certifikat odnosno određenu poziciju i prestiž, a da ne govorim koliko zarađuje, sere po tome i ponavljam prisilno odvlači ljude. ne možeš biti direktor nečega i onda srati po tom nečemu, to je za mene džon obraz. a korištenje statusa da bi se okoristio u tim prevarama i ponzi šemama na račun ljudi koji ti vjeruju upravo zbog infacea – ajde recite sami koliko pak to treba cijeniti.

   svi mi radimo nešto drugo, od posla, netko freelance, netko radi dodatno offline/online i ponavljam nema ništa loše u tome, uostalom neka digne ruku tko se nije bar jednom zajebao u nekom od tih propalih sistema, pa i vlasnici su, i ja sam, to ne osuđujem, ljudski je griješiti. eto nadam se da vam to daje potreban kontekst.

 • S
  Saša Milenković

  Što više sreće, a što manje prevara i prevaranata u Novoj godini!!!
  Svima srećna Nova 2022!!!

 • m
  milica

  Zoki i mladen,te kruljac najavljuju reforme i proboj,svi frashizeri ce biti nagradjeni finasijskom neovisnoscu..penzioneri se unapred raduju

  https://ibb.co/cLdFfHn

 • D
  Djeksi

  A ja volim viski i rado ga se sećam :
  Ja kako vidim na svojoj stranic u INFACE INVEST GROUP, se je u poslednjih dva meseca upisalo cca. 60 ljudi . Jeli to istina ili je kod mene neka greška . Samo pitam ???
  Ako je to istina onda tu nešto ne štima , jer sada smo svi posle 90 dana ustvari na početku i moramo krenuti iz nule, kako sam ja shvatio.
  To nije fer , da smo sad mi koji smo ipak nešto uradili u istom paketu, kao oni koji su upisali samo jednog čoveka. Ja i ne razumem zašto se te ljude koji su upisali jednog ili dvojicu naziva ljenčinama , možda mnogi jesu, ali nigde u ugovoru ne piše da MORAŠ upisati više ljudi. Umesto, da se ljude motivira i nagrađuje ( možda putovanja , priručne lične nagrade, LJEPA REČ ) , se vređa , izvodi se diktatura. Ovih dana sam pogledo koliko materiala mora neko, da kvalitetno upozna posao, dok se upiše, pa to je ko na fakultetu. Kad ja nekome to pokažem i kad mu odgovorim na njegova “PITANJA” ne javlja mi se više na telefon. Još nešto važno , dok ljudi koji rade taj posao, neče moči da žive od toga i to ne posle dve ili tri godine ,ili 10 ( ako prije ne umreš) nego odma ,nema ništa, ako nema “leba”. Ja sam GOLD , pozicija 49, pa ne mogu ni slučajno da živim od toga “možda” u Bangladešu . .Još jedan podatak : u sistemu nas ima cca.26.000 , po mojim podacima, nas je aktivnih možda hiljadu , večina ni nezna više gde su se upisali. Kako če se pokrenuti WEB shop sa 1000 ljudi . Pa gledajte šefovi, ja mislim, da NEGDE grešite .

 • D
  Djeksi

  A Zoran Lazarević odgovara i banuje nalog Marjan Vukosavu i njegovoj porodici.
  Zoran Lazarević odgovara :
  Sada si prešao sve granice! Ti si jedan od neradnika koji je zahvaljujuči prijateljskom poklonu pozicije od mene zarađivao i podizao, a ništa nisi radio i još daješ sebi za pravo da postavljaš pitanja i komentarišeš. Koliko si ti za 3 godine uključio ukupno ljudi?
  Sramota je da si 3 godine u kompaniji, a ni sistem nisi proučio pa lupetš gluposti i lažeš. Od danas su ti banovani svi nalozi u kompaniji InFace Invest Gtoup, sa zabranom ponovne doživotne registracije pa svoja prava ako su ugrožena potraži preko suda, a ako nastaviš sa ovakvim lažima onda će epilog biti na sudu sa naše strane.
  Vodio si ljude iz InFace-a u prevarantske druge sisteme gde su izgubili novac i to sam ti oprostio ali sada je dosta. Pozdrav bivši prijatelju!

 • m
  milica

  IFIG ima nagradnu igru,ulaznica od 200 eur pa naviše..Yoki ponovo manipulise sa naivnim penzionerima
  https://sftinvestors.com/

  • AntiMLMSrbija

   Inface je puko, Vladimir ga je doslovce sahranio iznošenjem svog ličnog iskustva i pratećom dokumentacijom, a Zoki utabao raku svojim nastupima.
   Kako drugačije tumačiti ovo nekoliko zadnjih “novina” tipa odbanovanje korisnika, poturanje sistemskih pozicija i sad ova šatro nagradna igra, sem potezima očajnika.

 • L
  Laza

  Zoki se malo prevario, niko od banovanih nije registrovao nikog novog pa sad izmislio nagradnu igru da kupe novih 90 dana za 200e! hahahahaha, fond nagrada 3.800.000e u IFIG pozicijama za koje je izmislio “vrednost” a ovi u komentarima zapenili ko botovi i ponavljaju jedno te isto kako je to super da im Zoki slucajno ne kaze kako su oni krivi sto Inface propada..
  Nece Zoki pobeci sa parama to je jasno.. jer para NEMA!

 • M
  Miroslava

  Ovaj njihov giveaway pokazuje koliko su oni samo napredna kompanija. Prvi i revolucionarni giveaway u svetu za koji placas 200e da bi ucestvovao. Posto je ocigledno da ce i ova njihova nova ideja (kako ukrasti narodu pare) propasti, mene samo zanima sta ce sledece da smisle i na koji nacin ima da okrive “fransizere”. U svakom slucaju jedva cekam da vidim sta ce sledece veliki mag zoki i njegova internacionalna banda da smisle.

 • A
  Aleks

  Sta je trenutno u INFACE? Mesecima ne pratim, ali bas me zanimaju noviteti? Izvinjavam se sto poruke odgore nisam sve pricitao.
  1. Sta je sa webshop-om?
  2. Sta je s binarnom matricom?
  3. Jel Danijel Kruljac zaista zaradjuje milion dolara mesecno?
  4. Koliko clanova treba sad dovesti, da bismo bili legalni?
  5. Da li je tamo iko zaradio taj minimalac od 1000 dolara pa navise?
  6. Koliko se dugo puni binarna matrica?

  I jos puno toga, ali ovo je samo nesto.

  • L
   Laza

   Ocajni su pa izmisljaju nacine da uzmu jos para pre svega starim clanovima, posto novih nema. Web shopa nema, kao sto nema ni intervjua koji ce da privuce milione u Inface 😀
   Binarnu matricu su ukinuli, kaze da ih ne poistovecuju sa piramidama ne daj boze.
   Niko tu nista nije zaradio sem tih par na vrhu, a sada im traze jos 200e

   • A
    Aleks

    Pretpostavljao sam otprilike da je tako. Zaradice samo oni na vrhu, ali sta je sa onima dole? Ako je binarna matrica ukinuta, kako li sad funkcionisu?
    Sta li su sad lepo osmislili, ne bi li privukli naivne?
    Cudan li je njihov “posao” kad nemaju nijedan proizvod za trgovanje.
    Posten posao je kad radis mesec dana i na kraju meseca dobijes platu.
    A onakve srednje zarade od 10.000 dolara mesecno, ej ljudi bre! Pa gde to ima, osim kod prevaranata. Ne prodaju nista, a obecavaju zaradu.
    Da ima zakona, bili bi svi do poslednjeg u zatvoru.
    Kolko ovde treba cekati, ljudi moji… po njima bar 2 do 10 godina. Taman dovoljno da se urusi kompanija, a od para nista.
    Mnogo su lukavi ti glavni u Inface, jer koriste rupe u zakonu.
    Meni su svi govorili da se okanem toga, ali nisam im verovao. Drago mi je sto nisam nasao nijednog clana, i sto na vreme napustih.
    Jos cu malo kasnije biti ovde, ako se necega setim. Da vidim sta novo ima.
    Pozdrav.

 • S
  Saša Milenković

  Obratite pažnju na Lazarevićevu priču na 1:10 i gestikulaciju na 1: 18 https://youtu.be/zeRoKV3334M?t=78
  Zaustavite snimak i videćete kako podsvest radi.

  https://youtu.be/zeRoKV3334M – Stvarno jedinstven sistem u svetu: ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE UČESTVUJE U NAGRADNOJ IGRI!!!

  Definitivno su dve grupe ljudi u opesni Inface: pokvareni (koji imaju korist) i glupi (nepotrebno je da ovo obrazlažem)

  • D
   Djeksi

   Pozdrav Saša,ajmo jedno veče u birtiju kod Doktora,malo ispod naše tajne. Ako dođe i Zoki idealno – možda i nama dozvoli da učestvujemo u nagradnoj igri 😁. Pukli su ovi ko zvečke. A mogu da kažem da meni Zoki deluje ko da on od Mladena nabavlja ono zbog čega je Đomla osuđen. Mnogo bre trza rukama i glavom. Zoki deli automobile a Kruljac jede iz Tsv-a / diskont sa socijalnim keksevima i sokovima / . A ovaj Masleša je ljigavilo veka. U rangu Tomislava Poga TEAM Zeniq-a 🤣🤣🤣🤣. Ali ljudi moji Poga Team 🤣 – posle Infacea Toma je u Zeniq priči. Ja stvarno ne znam ako su oni kao što piše Marjan za 3 meseca skupili 60 ljudi šta očekuju dalje ? Veliki pozdrav za lila brod koji tonee od Đeksija uz pesmu : VETROVI TUGE ČIJE STE SLUGE 😂😂😂🤧😅😅 ZAR INFACEE ZASLUŽUJE TOOOO :)))

   • S
    Saša Milenković

    Franšizerima iz Inface-a bi bilo jeftinije da se drogiraju, nego što se bave “biznisom”

   • S
    Sasa Milenković

    Prema Zakonu o igrama na sreću, Sl. glasnik 18/2020, ovako organizovan vid nagradne igre zahteva delovanje istražnih i pravosudnih organa Republike Srbije, a treba očekivati da će se to i dogoditi u narednim danima, jer sam došao do (nezvaničnih) informacija da su savesno građani to prijavili.

 • S
  Saša Milenković

  Mala ispravka
  https://youtu.be/zeRoKV3334M?t=330 – ORGANIZATORI NAGRADNE IGRE UČESTVUJU U NAGRADNOJ IGRI!!!

  Inače, radi se o mikro pravnom licu sa 4 zaposlena, a NE o kompaniji kako Lazarević priča.

  • r
   roki

   Pa baš to. Gledajući video u vezi ove nagradne igre, možemo primetiti da u poslovnom prostoru gde se firma nalazi, nema nikakvih radnika. Samo Kiza, Kruljac, Mona Liza i neki nepoznati prolaznik. Bukvalno, tamo niko ne radi, kancelarije prazne. Inface je pukao, to je definitivno. Ovo sa nagradnom igrom, to je faktički nova firma sa istim igracima. Nadaju se da ce navuci još nekoliko stotina starih članova koji veruju da će im 200 eura ipak doneti spas. Pa koliki kreten moraš biti da se opet navučeš na istu peiču ali ovaj put kao nagradu dobijaš novi auto. Pa zar nije bolja doživotna penzija umesto novog auta? U trećem krugu će tražiti 50 eura a kao nagradu će nuditi dva džaka brašna, čisto belog.edva čekam dan kada će i zvanično firma da se ugasi. Stop prevarantima.

   • S
    Saša Milenković

    Prostor koji prikazuju u videu pripada preduzeću Gramis Invest, a zgrada još uvek nema upotrebnu dozvolu. Može da se proveri na sajtu Republičkog geodetskog zavoda, e-katastar.

   • D
    Djeksi

    Saša je u pravu kao i uvek . Kako firma sa Sejšela organizuje igru na sreću ako nije prijavljena njena delatnost odnosno nema dozvolu za to na teritoriji Srbije ( sa Ap KiM) ? Mora milicija naša da reaguje ! Vreme je da Zoki počne da svira malo istragu ! Mladen je već bio i opet će nadam se !
    Srećnu buduću robiju zbog prevari u poslovanju čestita Đeksi (LIČNA KARTA IZDATA U R S K ) Mladenu Pejiću uz pesmu : LOPOV LOPOVA UVEK OSETI 🤣🤣🤣🤣🤣. JAOJ LUDONJE SU PRAVE ovi somovi iz Inface. Ali ljudi od Tomislava Pogačića koji plače preko Marjana koji ih cinkari da imaju 60 članova za 60 dana do igre gde je ulaz 200€ a franšizeri nemaju za leba 🤣🤣🤣.

   • D
    Djeksi

    Ljudi ovi iz Inface prevare počeli da prave lažne profile sa muškim gej fotkama 🤣🤣 tj slikama i da prete komentatorima u grupi Tabui internet poslova . Citat: https://www.youtube.com/watch?v=a9zM2u6zu1A&t=15s

    Izvoli frajeru podnesi tužbu, ako ne podneseš nemoj se čuditi ako ti stigne na kućnu adresu zbog konstantnog pljuvanja.. Ali ne brini sigurno si NN lice tako da si NEKO vrijeme miran ali do kad ????? Lp
    HAHAHAJAJAJ SLEPCIIIIII PORUČUJEM VAM DA STE U BULI GOROJ NEGO SLAVIJA TRANS IZ PETRINJE – AJDEEE FIRMO SA SEJŠELA NAĐITE NAS I TUŽITEEE 🤧😁. E SAV SAM SE USRO OD LOPINGERA SA SEJŠELA I BIVŠIH ROBIJAŠA. LADNO GEJ SLIKE I INFACE 🤣🤣🤣 .

 • D
  Djeksi

  Ovo je jače od mene što kažu u Mi nismo anđeli 1 🤣 .
  Dziberu Zooćoooo ojjj dziberuu lopingeruu slepčeee šefe mikro preduzećaaa gde je Tomislav Pogačić ? Zašto vas je napustio ? Zašto imate 60 upisa za 60 dana ? Više kvočka snese jaja nego vaši članovi pameti 🤣😁😁. Kad ćete da nas identifikujete,pa od 2019 nas tražite i pretite ? Gde je Mladen diler kokaina i smese za uvećanje droge ? Jel se ceo Labin učlanio u Inface ? Gde je bre veb šop 🤛 ? Gde su 1600 novih kompanija ? Kako naplaćujete porez iz Hr u Srbiji ? Da niste povezani nekim kablovima sa poreskom upravom Zagreb ? Gde stanuje Kruljac krelac sa žmuljavim očima ? Jel ima za parizer ? Jel se pere leđa nad lavaboom ? Zašto Kruljac i Masleša nude druge šeme ? TOMISLAV POGAČIĆ ALIAS POGA TEAM NIJE VIŠE U INFACE 😂😂😂😂. JEL Skupila Ruška za 3 ću ratu 100 € ?

  • S
   Saša Milenković

   Što se nagrada tiče, Lazarević nije čovek koji se lako odriče novca/para.
   U 100 € se kladim da će glavnu nagradu da dobije neki od Lazarevićevih rođaka ili blisklih poznanika.

   • D
    Djeksi

    Ja znam ko je dobitnik 😂 . Zokijeva rodbina sa Kosova 😁😁😁. Štrpce/ Brezovica odnose glavnu nagradu 😁😁😁. Hvala Zoki što smo te provalili 🙂 .

 • M
  Mickey Mouse

  Ne odrice se Zoki tako lako para,zato mu radnici supporta ciste kancelarije…i klonje ha ha ha,nema Zoki da plati cistacicu ali zato deli automobile sakom i kapom…lijepi pozdrav

 • S
  Saša Milenković

  https://www.youtube.com/watch?v=zeRoKV3334M&t=331s
  1520 prikaza za 7 dana!!!
  24 komentara

  Propao inface k’o **** kroz iscepane gaće.

  Zato jedan Inface blues:

 • r
  roki

  Kako ih sere. Prvo se umesala korona u njihov planetarni uspeh a sad rat u Ukrajini. Jebiga, nece ih. Barem ce imati opravdanje prema svojim clanovima…hahahahha

 • r
  roki

  Sta mislite koliko ce prodati tiketa od 200 eura za ulazak u lutriju? Ja cenim da nece preci brojku od 100 tiketa. Klosari jedni. Nisu mogli da sakupe ljude za 30 dolara a sada ce neko da daje 200 eura za glupu lutriju u kojoj cak i vlasnik firme ucestvuje…hahahahah

  • AntiMLMSrbija

   Ne verujem da će uspeti da prevale ni brojku od 50 njih. Čak je i to po meni previše, jer ovo je jedinstven primer gde u toj takozvanoj igri učestvuju i organizatori, što znači da su vrata otvorena za bilo kakve mućke i podmetačine. A opšte je poznato da šemu vode prevaranti sa više-decenijskim stažom tako da na ovu glupost mogu da padnu samo isuviše pohlepne ili veoma naivne osobe.

 • Č
  Čemu ovo služi a pritom i ne radi ?

  Hahahahaha ne odustaje naš balkanski Monthy Payton zvani InFace Invest Group 🤣

  • D
   Djeksi

   Ne odustaju ali su na izdisaju. Onaj Masleša je ko kuče neko. Reži grize ali love nigde.
   Diler droge iz Labina je sve tužniji . Mladen Pejić sigurno peva : Prodaj majko konja kočijaša izvadi Mlàđu robijasa 😂. A Zoki lud ko uvek 🙂 .
   Kruljac postao pravi Žarkovo man . E opet da pitam jel neko za to da se nađemo u birtiji ‘ Kod Doktora’ u Žarkovo ? Znak raspoznavanja nek bude gorki list.

   • S
    Saša Milenković

    Pošto sam čuo glasine da je Kruljac na hlebu (kruhu) i salami, da ga izvedemo na večeru?
    Ispostio se kod Lazarevića.

    • D
     Djeksi

     Gde šefe da ga vodimo ? Restoran Pink ? Ne Pink Panter fast food. Ili da se ljudski onako gladna duša da se najede u Đerdan da ga vodimo ? Ne znam za vaše mišljenje ali realno bircuz kod Doktora koji je blizu njihove iznajmljene kancelarije je njihov nivo. Jeftina klopa,izgoreli stolnjaci od cigareta i musave čaše 🤣🤣🤣.
     Daj Saša još neki trač. Kaži mi jel su svađe i podele još jače među Inface ‘upravom’ ? Zoća je odlepio totalno 🤣🤣🤣. On je dečko/čovek lud totalno. Ide u osvajanje sveta sa Kruljcem i Mlađom dilerom. Haha i 1600 holding firmi 🤣. Nemaju za gorivo do Šarengrada a udaraju žešće na holding. Čeka se odprilike Kruljčev beg ili milicija 🤣.

 • P
  Pero

  Izbrisali su i onaj brojač koliko je prodano tih listica za nagradnu igru. Bas sam s vremena na vrijeme isao gledat jel se ista prodaje, i nakon sto su i sami vidjeli da nitko ne kupuje maknuli su taj brojač. Vjv da mogu još lakše smuljat ili slagat da se prodao neki ogroman broj, a u stvari nije više od 20 prodano

  • S
   Saša Milenković

   Moja procena je da 96% aktivnih neće učestvovati (zakon normalne raspodele). Znači o31-39 uplata, mogu da se kladim u 200€.

 • S
  Saša Milenković

  S obzirom da je Lazarević očekivao da svi aktivni uplate (800×200=160.000€) i da iz ovog fonda isplati nagrade, verovatno sada smišlja izlaznu strategiju iz ovog samoubistvenog koraka. Baš me zanima kakav će izgovor da smisli. Da li će to možda biti iscenirana svađa između njega i Pejića, optužba da je neko pokušao da lažira nagradnu igru, rat u Rusiji. A najviše me zanima kako će zakonski da pokrije ovu “nagradnu igru”. U aprilu treba da se na sajtu APR-a pojave finansijski izeštaji. Ako se kojim slučajem i podele ove nagrade, zanima me da li sredstvima firme mogu da se pokriju nagrade. Tada će se, sa objektivnim dokazima, videti i otkriti da li je “car go”. A možda će konačno da imamo konkretan materijal za prijavu finansiskoj i poreskoj policiji, kao i tokove novca. Da podsetim, iz finansijskih izveštaja za 2020. može se videti da Inface invest ne može da poseduje ni klozet čučavac, a kamo li 20 automobila.

 • S
  Saša Milenković

  Pejić otvoreno kaže da je čitav koncep – TEORIJA!

 • S
  Saša Milenković

  Možete da pogledate od početka, ali preporučujem od 10-og minuta. Pitam se da li je ovo za psaihijatra? Šta mislite?

  • AntiMLMSrbija

   Ne treba ništa da te čudi, ljudi su danas spremni da prodaju svoj obraz za male pare, ili da iskažu svoju vernost ma koliko god to koštalo, a sve u nadi da će ih “vođa” prepoznati i nagraditi u budućnosti.
   Imaš ovaj slučaj https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-60470483 koji nema dodirnih tačaka sa MLM-om, ali je princip veoma sličan. Kad je novac u pitanju, ljudi znaju da budu veoma iracionalni u svom odlučivanju, a naročito kada se nađu u kriznim situacijama kao što je nedostatak posla – zaposlenja.

  • D
   Djeksi

   Svemirski brod koji sve vidi,nije tu ali ima ispostavu u ulici na Čukarici 🤣. Svratite u tu ulicu 🤣. Haha koja je ovo anti reklama. Ovde se ljudi plaše već 70 godina vanzemaljcima i nestancima a psihić baba im daje adresu od firme sa pričom oko svemirskog broda i da obiđu isti 🤣🤣. Haha uskoro će biti 0 učlanjenih za 8 meseci baš zbog ovog ‘svemirskog’ klipa.

   • S
    Saša Milenković

    Lazareviću, znam da čitaš ovaj blog.
    Ako su te oteli vanzemaljci, trepni brzo sedam puta zaredom, da bi znali da te spasimo!!!

    • D
     Djeksi

     Zoća i rodbina sa Kosova su tu 🙂 . Čekaju proglašenje pobednika i da pošalju Zoki u Brezovicu nagradu 😁😁. NEMA KRULjCA !!
     Obrisao sve klipove sa Inface prevarom sa svog kanala !!!!! Promoviše iz svoje kuće truerain 🤣🤣. Pravi je rain / kiša / haha. Sad ću da sačuvam klipove od njega gde hvali Inface 🤣🤣.
     Sad ću da zovem Kebu da peva za Kizu i Danijela Kruljca mega hit : SRCE PIŠEEEEE SUZAMAA pesmu rastanka 🤣🤣🤣😅. Bože bože šta bi sa 1600 firmi ? Kruljac je otišao bez leba garant 🤭🤭🤭🤭🤭. Hahaha pobego od Zoooke .

 • L
  Laza

  Sto li je Kruljac obrisao/sakrio vecinu videa na jutjubu koje je imao za Inface? I zasto pobeze nazad u Hr? Pitam se pitam…

  • D
   Djeksi

   Idemoooo blogeri i podblogeriii ,braćo Anti mlm i Anti prevatanti pun gasss ! DVE TRI TRISTA TRI NOĆI JA I TII DERI BRENOO 🍷🤝.
   Šta kaže Kruljac zvanično : Pozdrav svim članovima,
   samo kratka napomena da zbog velike količine obveza (privatnih i poslovnih) ne stignem više komunikaciju i stalnu asistenciju obavljati putem chata (messenger, viber i sl.).
   Većina vaših upita su zapravo upiti koje jedino i isključivo može službeni support riješiti. Slobodno ih kontaktirajte ako imate bilo kakvu situaciju ili trebate pomoć i oni će vam rado asistirati. Imate brzu opciju ticket upita (PODRŠKA) kroz vaš poslovni ured.
   Ukoliko baš trebate mene specifično slobodno mi se možete obratiti putem ove stranice i odgovorit ću vam u najkraćem mogućem roku.
   https://mojinternetposao.com/kontakt/
   Hahaha Samo rokaj Antiša 😁. E Kruljac kad je pobegao onda znate koliko je sati . Vreme ćorke i nanogica možda stiže 🦶👈 ?

 • r
  roki

  Zajebavate se da je i Kruljac pobegao????
  Hahahaahhaahh.
  Braćo, jedva cekam da se oglasi Lazarevic uskoro povodom nagradne igre. Cini mi se da 21.03 istice nagradna igra i verovatno bi se trebao javiti na sluzbenom yotubue kanalu. U sta se kladimo da se nece uopste vise oglasavati povodom nagradne igre. Hahahahha
  Verovatno je i Mona Liza pobegla. Znaci ostao Zokiša i Masleša a Mladen im šalje pozdrave iz sunčanog Rovinja. MIslim da se taj vise nikada ni nece pojaviti u Beogradu.
  No, sve u svemu…Mladen i Zokiša su sigurno uzeli svako od njih po par stotina hiljada eura, lepo su izvarali ljude, ali stvarno mislim da oni vise nemaju sta da traze u svetu ovih online prevara. Kako ce ljudima na oči da se pojave.
  Ko zna, mozda ce sada da okrive Ruse i Rusiju za svoj neuspeh. Drugog objasnjena nemam…hahahahahhaha

  • D
   Djeksi

   Mona Liza preti tužbom u onoj grupi Tabui internet poslova 🤣. A drži gej mušku sliku.
   Evo sve sam se prepao od njih i tužbe .
   Bukvalno im pišamo u usta da izvine ovaj narod ovde . Od početka smo bili zainteresovani da im vidimo krah i evo gaa. Ja sam od radosti otvorio pršutu milka krem i kiselu vodu 🙂 .
   Nadam se da je Kruljac nazvao Tomislava Pogačića da ga ‘primi’ 😅🤭 mislim u svoj ‘POGA TEAM’ i da zajedno opet voze 👬👬 . Haha i na kraju gde je veb šop ? Ah,zaboravio sam postoji e-bay čoveče😂😂😂 .
   Pozdrav Mladenu Pejiću osuđivanom dileru kokaina iz Labina uz pesmu : TI PROPADAŠ TI PROPADAŠ JER SE OPIJAAŠ OPAAA TI PROPADAŠ TI PROPADAŠ jer se drogiraš 😁. Ne treba aplauz samo lisice – zatvorske !!!!!!!!!!!

 • AntiMLMSrbija

  Nešto baš nisam ubeđen da je napustio Inface. Da li se zna tačno koje sve inface klipove je sakrio / sklonio ?

  • D
   Djeksi

   Pa proveri razdoblje klipova koji su tu na njegovom kanalu . Od pre 8 godina pa promocije kišnog rainmaker programa iz prošle i ove godine. Nema klipa o miliciji tj klipa koji se valjda zvao : Bila mi je milicija na vratima 😂. Samo učenja o prodaji. I kao kod Poga team-a ima samo malu plej listu sa neka 3 klipa 😂.

  • i
   iZarada Dobriša Marić
   • D
    Djeksi

    Daj odma’ da sačuvamo svi klipove. Znači sad je zvanično i Kruljac izbeglica iz Inface sistema. Leleeeeeeeeeeeeee svi begaju od Zoketa i familiju iz Brezovice hahahahahhaahaha . Zoketo je baš lik,hranio Danijela Kruljca iz Tsv diskonta i dao mu da spava u nelegalnoj zgradi a onda ga najurio 😀 .
    Nemo’ Zoki više da dovlačiš radnike iz Croatie,bolje uzmi neke Kordunaše 🙂 .
    Možda ga i Kruljac tuži za neisplaćen lični dohodak. Ipak je on EU državljanin 😉 😉 😉 . A posle svemirskog broda koji će ona baba da nam pokaže na Čukarici danas je Đomla diler kokaina iz Labina ponovo na klipu gde iznova nude članstvo na svojoj tužnoj mreži. Hhah kad se setim klipa gde su pisali da će svakom novopridošlom članu Zoketo i Mlađica biti automatski prijatelji 🙂 . Umislili ljudi od platforme za razmenu poruka da su napravili novi fb . Kruljac sad sigurno zove Poga team i plače da uđe u Zenik prevaru. ZOKO MOJA ZOKOOO INFEJS TAMNO SUNCE,ISPUNI MI ŽELjUU slušaj svoje srce…. SREĆAN KRAJ ljubavi između Zokija i Danijela Kruljca uz pesmu od Kukija : BILO JE SLOMLJENIH ČAŠA plakanja do zadnjeg časa BILO JE DIRLjIVIH SCENA SKOROOO DO SEČENJA VENA 😉 . Inače ova pesma je hit na radio Impulsu iz Leposavića 🙂 🙂 🙂 – To mora da puštaju specijalno za Zokija 😀 .

    • D
     Djeksi

     Pozdrav Saši,Antiši,Rokiju,Anti-mlm-u,Zvezdi i svim ostalim blogerima i podblogerima koji su kroz vreme informacijama i delovanjem doveli do samog kraha Inface invest prevare. DRUGOVI DOLAZI VREME ĆORKE 🙂

   • AntiMLMSrbija

    Odlično, sačuvao sam par klipova i uslikao stanje za ovaj dan. Pa da vidimo koliko dugo će ostati još ono nekoliko Inface klipova na njegovom kanalu.

 • D
  Djeksi

  Impuls radio Leposavić specijalnoo za Zoketa iz Žarkova 🙂 .
  Bilo je tuge i bola bacanja svega sa stolaaaaa pa kaže
  Bilo je dirljivih scena skoroooooooooooooooo do sečenja vena !!!!!

 • S
  Saša Milenković

  inface – R.I.P.
  Lazareviću, Pejiću – R I.J. ( j – jail )

  • Č
   Čemu ovo služi, a pritom i ne radi

   Hehehehe Samo rokajte, ode i nežni Kruljac… Puca piramidčina tako da kamen na kamenu neće ostati…

 • S
  Saša Milenković

  Pre par dana, na proslavi odlaska u penziju mog bivšeg kolege, čuo sam da postoji saradnja našeg MUP-a i USKOK-a.
  Možda će Kruljac u bliskoj budućnosti da se pojavi kao svedok saradnik.

  • D
   Djeksi

   Ne znam dal postoji ta saradnja,ja lično nisam za to jer za mene je Milicija Rsk bila i ostala institucija na tom nekom prostoru. Dobra stara vremena i ekspres registracije i preregistracije na Bm table 😁🤝. Znam samo da je Inface otišao u istoriju čim je Kruljac postao ‘nedostupan’ Inface članovima 😂. Nema vremena čovek da odgovara na ‘upite’ . Žuri mu se u Zenik prevaru kod Poga team-a 🙄 . A moje iskrene želje i nade su upućene bilo kojoj miliciji da neko za Inface prevaru napipa ćorku. Bilo koju i bilo kad u recimo narednih godinu dve. Pretpostavljam da će prvo Mlađa biti ‘uhićen’ jbg on je povratnik u izvršenju dela 🙄. Kruljac i Zoooka ludonja se možda i izvuku.

 • r
  roki

  JEDVA CEKAM 21.03 I OBJAVU OKO NAGRADNE IGRE I KOLIKO SU PRODALI PAKETA. VERUJEM DA NEMA SANSE DA OBJAVE BROJ PRODATIH PAKETA OD SRAMOTE. MISLIM DA CE BITI OBAVESTENJE DA ZBOG MALOG INTERESOVANJA, DA SE IGRA UKIDA….HAHAHAHAHAHA
  NEKA CRKNU KLOŠARI PREVARANTI. ODVRATNI LJUDI. ZA NJIH JE SAMO ZATVOR, ODNOSNO SAMICA JER BI AKO SU U ZATVORU SA NEKIM ZAJEDNO U SOBI, I NJIH BI POKUSALI DA PREVARE. FUJ.

 • i
  iZarada Dobriša Marić

  Zaboravili su da sklone brojac sa engleske verzije sajta 🙂
  36 kom ukupno, bruka 😀
  https://sftinvestors.com/en/
  https://imgbox.com/vdbVekXE

  • D
   Djeksi

   Dobro je Saša izračunao. 26.03 čekamo da proglase ‘pobednika’ . Za 7200 € i neplaćen porez i nelegalnu organizaciju igre na sreću sa unapred nameštenim pobednikom valjda će da izvuku bar 1 krivičnu prijavu. A glavna promoterkica Ruška suze je lila što nije učestvovala 😂😂😂😂 . Toliko jaka priča,franšiza,milioni,tuje i vegeta u paketu sa mrežom za dopisivanje a Ruškica nema za ulaz u igru 🤭🤭🤭🤭. Citat : Mnogo sam tužna što nisam u mogućnosti da učestvujem u nagradnoj igri. Mnogo 😢 .

   • S
    Saša Milenković

    Šta je moje skromno zanje statistike naspram matematičkih genija sa sedam diploma…
    https://youtu.be/8YVwNajco78?list=PLWNlNu7o6C3hZ1PBv5YWEmHPnZ_EprStz

    • D
     Djeksi

     Diplome iz Belog Manastira i Brezovice 🙂 .
     A Mladen ima i robijašku 😁.
     Ne treba aplauz,zahvaliće mi se sačuvani narod kad bude ovo čitao.
     Sveeee sam nove dobio papire
     pozdravljam te Beli Manastire 😊 .
     36 ulaznica prodatooo,opa Zoketo biće za Nutelu 🙂 . Gde je Kruljac ljudi ?

 • S
  Saša Milenković

  Jedno pričaju, drugo rade.
  Poslušajte Pejića o tome kako se porez ne plaća na 44:32
  https://youtu.be/eo-H2ngOSgo?list=PLWNlNu7o6C3hZ1PBv5YWEmHPnZ_EprStz&t=2656
  a onda kažete “franšizerima”: “Morate da platite porez” i uzmete im 50%.

  Dok je ovaca biće i šišanja!

 • r
  roki

  koliko su jadni ovi klosari.
  vise se ne moze videti ni ona stranica na Engleskom jeziku, skinuli je…
  https://sftinvestors.com/en/

  Joj, jedva cekam da vidim kisele face investicionog maga Zokija…

  • AntiMLMSrbija

   Znači da pomno prate ovaj blog, čim su odlučili da maknu tu stranicu.
   Da iskoristim onda priliku da pozdravim Lazarevića, Pejića i naravno Kruljca, sa porukom da ste se džabe mučili. Sve je već dokumentovano, sačuvano i biće objavljeno ovde na blogu u najskore moguće vreme.
   Ujedno da pozdravim Danijela Kruljca sa porukom da jedva čekamo njegovo sledeće brutalno svedočanstvo zašto je napustio Inface, kad je već ono prvo sakrio.

   • D
    Djeksi

    Kada se ukuca Inface Invest prevara,prvo izlazimo mi pa onda Tomislav Poga Team , Kruljac i Mladen robijaš sa slikom suđenja. Hahaha,drugovi dolazi ćorkeeeee ! 🤲🤲🤲 ovako će Danijel Kruljac da pruži ruke na Iloku policiji 😂😂😂. Jaojjj samo da mi je da načnem i da počnemo da obrađujemo Predraga Maslačka. Mnogo ljigav lik,zanima me kad će on pobeći ? Kosa seda,sprco 50 godina u dupe,drži bubicu neku u uvu i pravi priče da zovu ljude u čet mrežu i citat : Bit’ ččče ih 50-60 tisuča . Haha još poslednju kariku da razobličimo i slobodno može katanac na svemirski brod i svevideće oko 👀👀👀👀. Pozdrav za raspalu lopovsku Inface invest bandu i ludu babu koja ih pokopala za sve pare uz pesmu Suzane Jovanović : OČI OČI TVOJEEE OČI KAO SJAJNI BISERI U NOĆI 😆. Hahaha u Riste Marjanoviće broj 10 je parkiran svemirski brod. Vozi ga Zoki,ima verovatno KM tablice i vodi se na Zokijevu familiju sa Kosova😊 . Pre toga je bio usidren u Belom Manastiru na VU Rsk tablama pa ga je Kruljac dovezao 😂😂. Mladeneeeeeeee lopoveee,dileruuu,ološuuuuuuuuuuu gde je veb šop 😉 ? ‘Zlatni tuš’ samo sipammmmmm po Inface invest prevari 🍾 . Inače na Hr forumu ima Kruljčev broj,kopiraću ovde pa da zovemo i pitamo za učlanjenje 🍳.

   • S
    Saša Milenković

    Kruljac još uvek nije uklonio sa svog sajta
    https://mojinternetposao.com/inface

   • S
    Saša Milenković

    Kruljac redovno prati ovaj sajt; na današnji dan, 25.03.2022., 7:45h. sajt je https://mojinternetposao.com nedostupan.
    Verovatno uklanja tragove svojih (ne)dela, pa će da vrati izmenjen sajt.
    Nadam se da je Kruljac upoznat sa http://www.httrack.com – HttpTrack website copier

    • D
     Djeksi

     Dobro jutro Saša i radni narode Beograda sa okolinom. Šta reći osim da čekamo dalje propadanje Inface prevare. Iii evo je šansa da rokamo dalje : http://www.forum.hr/showthread.php?t=1203253
     TEMA NIJE ZAKLjUČANA !!!!!!
     Sad ću ući da rokam od Poga team-a do bežanije Kruljca. AJMOOO BRAĆOOOO
     SAMO HRABRO JUNAČINE,SLOMLjENI SU DEFINITVNO !!!!!!!!

 • M
  Mile

  Impresivno je da se našlo i tih 36.
  Od tog broja nekoliko njih su verovatno među organizatorima, tako da je otprilike ovom nagradnom igrom izvučeno 30-tak najnaivnijih ljudi u regionu. Ono, verovatno ima još nekolicina tako naivnih, ali nisu imali 200 €.

 • S
  Svemirski brod ljubičanstvene boje

  Berlin pao, InFace nije! Hahahahahahahaha Jedva čekam da vidim izvlačenje pobednika i atmosferu u supportu.

  • D
   Djeksi

   Zove narod koji pati Pogačić Tomislav da se vrati 😂😂😂😂. Naziv klipa : Ja snimio 😎😆 .
   Hvala puno Hasanu na ovom jutarnjem poklonu
   Srećan odlazak Kruljac Danijelu iz Inface invest prevare i još srećniji ulaz u guzu meduzu Tomislava Pogačića uz pesmu Maje Marijane :
   Dok sam noću plakala vrtelo sve u krug,ništa nije znao bio mi je doobaar drug 🤭. Pobegao Kruljac,Pogačić,Mladen sad će da ode i Boha marketing 😆.

  • D
   Djeksi

   Auuuuuu šta sam izvukao kod Boha Marketing-a celo jato na okupu i naravno prvi govori Tomislav Inface Pogaačić . Molim da se ovaj klip sačuva i i nazove po pesmi Jašara Ahmedovskog – Živeli smo nekad srećno 👋 .

 • D
  Djeksi

  Nađite gore iznad u komentarima 👋😆😁
  kad sam napisao : Znam ja jednog čoveka 😂
  sa registrovanom firmom 😁 u Vukovaru.
  Doduše možda ne znam ovog Rolanda Rolandića i moožda uopšte nisam rekao da poznajem njega i naravno da ga ne poznajem.
  Poenta je moje priče da ono platiš porez tamo i sve je ok. Tako isto Zoka ludonja i Mladen rade 🤭 . Firme Oib brojevi Eu prostor i samo jednog dana magla. A ovo su stare Rsk fore kad inflacija pojede cenu koštanja i razliku staviš sebi u dzep,tada se to dosta šljakalo sa tim registracijama. Dešavalo se da kamion npr ima Trebinje,Nikšić i Bm table i samo se menja kako na kojoj granici. Al’ najbolja je bila ta naša Rsk šema . Čitajte narode dragi : https://www.kurir.rs/crna-hronika/3900355/covek-duh-iz-srbije-ojadio-hrvatsku-za-37-miliona-vodio-milionski-biznis-pa-nestao-a-onda-su-otkrivene-neverovatne-stvari

 • L
  Laza

  Nagradna igra je gotova i koliko vidim glavna nagrada je bila pozicija “vredna” 50.000e
  hahahahhah, dakle nista, ovi podelili pare uzeli po koju hiljadu, ovi srecni misle da su stvarno nesto osvojili i cirkus se nastavlja

  • S
   Saša Milenković

   Nisam ni sumnjao da svoju sramotu neće javno da objave, da se ne bi videlo koliko stvarno vredi “milionski” biznis.
   Da to nešto vredi, objavili bi na sva zvona na Youtube. Ovako kriju kao zmija noge. Javno neobjavljivanje izvlačenja upućuje da je kraj definitivno nastupio.

 • 8
  88

  Ipak ništa od automobila, ništa od izvlačenja, samo jedna bezvredna pozicija i to incognito. Čekamo nove ideje naših vizionara. Show must go on. Kruljac je opet pustio sajt, nema puno inface materijala, ali svakako ne može izbirsati večnu sramotu. Kraj je počeo davno, a odlaganjem konačnog fajronta samo će se nastaviti ove neuspešne ad hoc akcije i javno blamiranje.

  • D
   Djeksi

   Znate ko je pobednik ? Žena od Inface prevaranta i to je namešteno. Znate kako znam ? Gospođa je osvojila poziciju a član glavne grupe je od datuma dobitka pozicije 27.03.2022. Kliknite da profil i dobićete podatak da je član od istog datuma od kad je postala dobitnik. A Zoki je u klipu rekao ako se proda npr 4300 karata igra se produžava 😆.

 • r
  roki

  Ovi ako ne objave neki video u vezi nagradne igre, ko je izvucen, ko je su nagrade ili zasto nije bilo nagradne igre i sta se desilo, slobodno mogu da stave katanac u bravu. Mislim da vise nece biti videa na yotube kanalu. Ne mogu ni da zamislim kako se sada jedu i ne znaju sta da rade klosari jedni prevaranski. Ranije su varali ljude za stotine hiljada eura a eto sada im vec i par stotina eura puno znaci i spremni su i dalje na prevare da bi imali od cega da zive. Hoce li Zokiša i dalje da kupuje Diesel majice od 100-150 eura ili ce morati da se oblaci u Turskom Waikiki-ju, to je sada meni glavna dilema

 • V
  Vladi Mir

  Pozdrav ekipi, svemu se bliži kraj…ja ću vam osobno kazati da je jedan od lidera molio čak dva ulagača kojeg su prevarili kao i mene, da ih ne tuže privatno obećali im vratiti velike iznose na rate. Tako da pokrali 2- 3 miliona €, dobro živjeli 3 godine sa tuđim novcem i sad kad im se obruč steže, neki lideri su čak toliko prokleti za novac da prije bijega pokušavaju prodati vlastite pozicije ili rodbine drugim ne poznatim osobama, znači prevariti do samog dna radi pohlepnog novca koji je svima nama otet na prevaru sa pričama koje nisu bile u fokusu na samom početku kad se skupljao veliki novac za početak rada. Znate da je Mladen tražio ingormatičare u Holandiji, u Ljubljabi, u Vodnjanju i Zagrebu. Međutim nitko nije znao složiti takvu matricu koja je bila unikatna i jedina na svijetu. Kada su pobrali svima nama novac, vidjeli ste svi po dokumentima da se tek onda priča stvorila sa ugovorima i uvjetima a nakon toga odjednom jedina informatička ekipa koja to može učiniti nalazi se u Beogradu. Mladen je u vrmenu sakupljanja novca od recimo 6 mjeseci, gledao za najam dva prostora u Rovinju i jedan u Zagrebu koja su trebala biti sjedište InFace….naravno dok nisu svima uzeli početni kapital, stvorili aktivnu grupu franšizera od 750 članova na obavezan zahtjev upisa još dvije osobe odmah ispod tebe i svaka ta osoba kao i ja morala je registrirati jednog člana u utar 90 dana. Izračun je vrlo jednostavan…1 dan 250 članova, unutar 1 do 10 dana x 2 člana, to vam je 750 članova, onda unutar 90 dana već kad smo dali toliki početni kapital moraš upisati po jednog novog člana da bi tvoji račun bio valjan. Dobivate da u 100 dana upisano 1500 članova kako bi se stvorilo učinak za nove naivne da Inface postoji niti 100 dana a ja sam već 1501 član….jao što se prije nisam upisao😉. Da ne govorim a audio zapisima sa liderima kroz 2 i po godine koje sam izvukao iz programa što je sve snimao iz nekih drugih razloga i osoba, ajme pa tamo ima više kaznenih malverzacija osobnih priznanja nego trenutačno pozitivnih Covid osoba u Hrvatskoj 🤣🤣🤣🤣….prijetnje su ih najviše koštale jer kad znaš da nezakonito radiš, nemoj prijetiti jer misliš da si izvan granica EU siguran 😉

 • M
  Mihajlo

  Sto dalje od Inface.
  Covek je stvoren da radi i radi, dokle god ga snaga ne izda.
  Ovi u Inface ne rade nista, osim sto dangube, a nemaju nijedan proizvod za trgovanje (a obecavaju min.zarade od par hiljada dolara, ali moras da cekas i cekas.).
  Oni hoce novi svetski poredak.
  Ko ima trunke zdravog razuma, zaobilazice Inface u sirokom luku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  −  4  =  2