Obmana zvana Multi Level Marketing - razotkrivanje jedne od najvećih prevara današnjice
Inface Invest Group – reakcije na iznesene optužbe
Inface Invest Group – reakcije na iznesene optužbe

Inface Invest Group – reakcije na iznesene optužbe

Nakon optužbi što je Vladimir prvobitno naveo u komentarima, a potom je objavljen ugovor što je potpisao sa Lazarevićem i Pejićem oko te navodne Inface franšize u zasebnoj temi, i naravno uz sve ostale informacije koje apsolutno ne idu osnivačima u prilog, usledilo je novo saopštenje:

Kad jednom prođete kroz informacije u ovom video saopštenju, preporučio bi da odgledate makar još jednom ali da ovaj put dobro obratite pažnju na Kruljčev govor tela i facijalne ekspresije. Po meni one govore mnogo više o realnom stanju u kompaniji nego što bi Lazarević to hteo da projektuje svojim tipično nadmenim stavom. Pejića naravno opet nema, i izgleda da se niko o tome nešto preterano ne zabrinjava.

Dakle u kratkim crtama saopštenje se bavi sledećim:

 • da bivši lideri maknu svoje klipove jer eto štete kompaniji (a naročito ako više nisu njeni aktivni promoteri)
 • priprema neke nove prezentacije koja će navodno da pomogne sa novim regrutima (valjda da im pruži odgovore na sva moguća pitanja osim naravno gde je Pejić)
 • uzimanje para u ime poreskih obaveza da bi bili potpuno legalni ?!
 • otvaranje 1600 kompanija (?!?)
 • članovi neće imati obavezu oko regrutovanja jer Inface Invest nije MLM i nema veze sa MLM (mi već znamo da je u pitanju piramidalna prevara)
 • binarna matrica je bila samo vizuelni prikaz i ona se sklanja, ali zato ostaje ista (ponzi) skripta u pozadini
 • nemorate nikoga da registrujete ali nema karijera, napredovanja bez (piramidalne) regrutacije
 • novi bonusi koji su isto vezani striktno za regrutovanje, da se malo motiviše postojeće članstvo
 • pretnje bivšim liderima koji su navodno izdali kompaniju da će im nalozi biti zamrznuti
 • kako je Zoran taj koji je stvorio kompaniju, koji sve nosi na svojim leđima, i da neće dozvoliti bilo kome da pljuje po njoj (i njemu)
 • i da ako bilo ko ima nešto protiv kompanije, može samo preko suda

Pejić nije spomenut ni jednom, tako da lako može biti da je on već odleteo.

Što se tiče regrutovanja, članovi su ipak uslovljeni da moraju da dovedu na svakih 90 dana makar jednog novog bez obzira šta on pričao, inače ako prođe 90 dana od poslednje uvede naivčine, gube se provizije i karijerni status. U prevodu malo su kao spustili kriterijum ali je suština ista – nema para bez novo regrutovanih i njihovih uloga

Ovo sa pričom oko binarne matrice da je samo bila vizuelni prikaz je komedija neverovatnih razmera. Toliko su je hvalili i Lazarević i Pejić tokom početnih seminara da je nešto nesvakidašnje, a sada idemo na “puj pike ne važi”.

Šta bi sa onim neimenovanim matematičarem sa neimenovanog fakulteta o kome je Pejić pričao, kako je matrica iznad svega što je ikada video i da ne postoji ništa savršenije od nje. Da nije i on bio isto nečija umišljena prikaza ?

Pošto je po Lazareviću ta matrica sad nebitna, nakon što je lepe pare uzeo na osnovu njene reklame, pitanje je šta je sledeće što će možda za neki mesec biti isto tako nebitno. Evo predloga za Lazarevića, pošto prati ovaj blog zajedno sa Kruljcem, da navede u sledećem tako velikom saopštenju kako je i kompanija i sve što reklamirala godinama unazad bila samo prikaza, i da je realno služila samo da on(i) (Lazarević, malo Pejić a još manje Kruljac i ostali) uzme novac i turi ga u svoj džep.

Što se tiče poreza, tu se strašno nalupao, a nije ni naveo ono najbitnije, a to je na osnovu kog zakona Srbije je uzeo da oporezuje svoje članstvo i kako su u tome prepoznati inostrani državljani, recimo iz Hrvatske. Kako bi tu moglo da se priča uopšte o nekom porezu ako je na primer Vladimir potpisao ugovor sa Infejsom, a tamo stoji adresa na Sejšelima ?

Na stranu te zavrzlame i nebuloze oko poreza, pored ostalih, ali suština je da sve te neke silne dažbine koje se provlače kroz Infejs i slične ponzi-piramidalne prevare / MLM šeme, ne služe ni jednoj drugoj svrsi sem da odvuku pažnju. Investitori i članovi ovih šema zaboravljaju da kad njihov novac legne na račun kompanije, njeni vlasnici mogu da rade sa tim novcem šta god im padne na pamet.

Sve što članovi gledaju u svom virtuelnom uredu / online kancelariji su samo digitalne brojke. Možda se vama čini da imate tu silne neke pare i da ste slobodni da raspolažete tim novcem u bilo kom trenutku, ali probajte samo malo da razmislite koliko je uobičajeno težak proces da se povuku nazad ta sredstva i ostvarene provizije u šemama ovog tipa. Pa mora KYC, pa mora da se pošalje zahtev podršci, pa da se čeka odobrenje, itd. Firmi (vlasnicima) vi lako pošaljete ili predate novac, ali kad dođe trenutak da ga tražite nazad ili želite neku svoju zaradicu da podignete, nastane haos i velike poteškoće, a naročito su izražene te kvazi dažbine poput poreza, jer kako drugačije da vam opravdaju manjak para na nalogu i za isplatu.

Vi možda mislite da su vam skinuli novac sa tih računa ali vaš uplaćen / ostvaren novac je već uveliko potrošen i iskorišćen. Cifre koje gledate su imaginarna prikaza. Zato se jure nove države, ispredaju bajke o novim mogućnostima, samo da bi članstvo ponovo dalo novac i dovukle nove budale, jer vlasnicima trebaju pare za nove televizore, telefone, mašine, odmore, ljubavnice, limuzine, kuće, stanove itd. Isplatiće se samo onima koje gazda odredi i koliko im je voljan da udeli.

Za kraj Vladimir je poslao svoje saopštenje, koje možete videti u neizmenjom obliku:

P.S. Kompanijske email adrese koje se spominju u Vladimirovoj poruci su od nedavno ukinute. Ne znam za vas, ali meni to mnogo liči na rezanje troškova. Da li je to još jedan pokazatelj finansijskog stanja u Infejsu ?

51 Comments

 1. S
  Saša Milenković

  Ukoliko ne želi da vrati novac ili u zatvor, Pejić će sigurno tvrditi da njegova firma u Hrvatskoj nema nikakve veze sa firmom na Sejšelima (isto važi i za ovu u Srbiji) – i opsena je potpuno razotkrivena

 2. i
  insajder

  Ukidanje obavezne registracije od strane gosp. Lazarevića je šmekerski potez priznali mi to ili ne (iako vjerovatno iznuđen pisanijama ovdje). Strah, nemir i bjelilo profesora Kruljca dovoljno govore sami po sebi. (još jednom se izvinjavam ako sam doprinio tome). Iako dajem punu podršku gosp. Vladimiru u dokazivanju istine i odajem priznanje što za sada jedini pokazuje karakter i srčanost, izgleda da je jasno da je gosp. Pejić bivši lerdi milicajac i pripadnik ZNG-a od početka radio za srpsku stvar. Moram i njemu odati priznanje na hrabrosti da nakon zatvora, svjesno ulazi u ovakvu igricu. Ne bih ja ovdje isključio ni saradnju sa nekom od domaćih ili stranih službi, malo mi sve izgleda ipak previše za dvojicu ljudi. Zamislite “razvoj” online kompanije koja nakon 3 godine od nezvaničnog početka pravi novu prezentaciju. To su sve dimne zavjese koje bacaju pozicije 1 i 2 InFace-a kao i priča od profesoru sa 7 matematika, Indiji, Egiptu…. Kakva je uostalom ozbiljnost kompanije koja se bavi online poslovanjem a nakon 3 godine od starta nema razvijenu plaćenu online marketing strategiju, sve je prepušteno članovima i solo idejama ?! Meni je ovo kao odličan rijaliti show, sa nestrpljenjem očekujem sledeću epizodu.

 3. N
  No papak

  Vladimir htio preko noći postati milijatder,a dvije pozicije dobio gratis i traži po 15000 eur za svaku…
  A za ulog kad ga pita sudija ,od papira ima samo DAO SAM IM MAJKE MI…ha,ha

 4. i
  insajder

  Ja moram da relaksiram situaciju jer vidim da je moje pisanje shvaćeno previše ozbiljno. Gospodo iz InFace-a, ja sam normalna osoba, fakultetski obrazovana, govorim strane jezike. Nemam kriminalni dosije, nisam nasilan i problematičan. Ne želim povrat novca ni sudskim, ni vansudskim putem. Nisam htio da izdam kompaniju kakva god bila, ali su nastupi gosp. Lazarevića prešli prihvatljivu mjeru. Moja namjera je bila da pokažem da niko nema apsolutnu kontrolu, ni u kom sistemu i da skrenem pažnju na ponašanje. Priča o razvoju i normalan ton je skroz ok. Smatram da je kompanija izdala svoje članove koji su vjerovali u “InFace” ideju i da ne ispunjava svoje obaveze kako je predviđeno ugovorom. Cijela priča se vrti oko klasične piramidalne-ponzi šeme, na što navodi i pisanje gosp. Vladimira i odlazak gosp. Pogačića. Dovoljno je novca ušlo da barem društvena mreža izgleda pristojno. Kada bi kompanija ispunjavala svoje obaveze, možda bi i članovi koji imaju barem prosječnu inteligenciju počeli nešto da rade. Vi nastavite kako god želite, ja ću nastaviti da pratim cijelu stvar iz čiste znatiželje. Vratite profesora Kruljca, već mi nedostaje i izvinjavam mu se ako se uplašio.

 5. N
  No papak

  Ti možda i imaš osnova ako smatraš da si oštećen jer imaš pisani trag o uplati,a ovaj nema ništa….
  Tvrdi da je br 30 a to je 4 red u matrici,a sad je pri kraju popunjavanje 14 reda što znači da iznad ima 10 popunjenih redova tj da ima popunjenu čitavu matricu…Njegov problem je što je izgleda udario na Zokija kad je imao iznad sebe 7 redova i tražio što mu ne pripada… I na kraju zato što nema pojma o sistemu i ovakve je Zoki i čekao da na kraju ima još i papir sa suda i dokaz legalnosti Inface…Ovo isto važi i za ovog našeg žandara,jer mu fali i da ima papire od državnih organa o legalnosti poslovanja Inface….

  1. r
   roki

   Pa sta ako nema pisani traga o uplati. Znaci Zoran i Mladen mogu da ga izjebu i da mu otmu pare ako nije dobio priznanicu sto je dao pare? To je tebi u redu? STa to govori o Mladenu i Zoranu??? Da su jebeni prevaranti i lopovi. Pizda im materina klosarska

 6. i
  insajder

  Gosp. Pejiću više vjerujem navodima gosp. Vladimira, ali u to ne ulazim jer ne znam istinu. Rekao sam vam da me novac ne zanima, poklanjam ga InFace-u. Ne ulazim u legalnost poslovanja, poreze ni ništa. Mislim da kompanija može ulagati više u IT dio, ali ni u to ne ulazim, radite kako želite. Samo su me iznervirala ona nova pravila da se moraju registrovati članovi i vikanje na starije članove. Zoki je direktor i sve poštujem ali nije tata nikome. Ovako kako je sad je skroz ok što se mene tiče. Samo bez tenzije i vikanja, lagani webinari, prezentacije. U priči o razvoju i svemu uživam. Pratim stvar jer mi je zanimljiva i to je to.

    1. i
     insajder

     Ja ne znam što mi se dešava sa glavom. Mislim da je “stockholm” sindrom u pitanju. Došao sam sa namjerom da uništim InFace, ali od kad sam vidio facu prof. Kruljca i da je gosp. Lazarević poslušao savjete, sve moje simpatije prelaze na Zokijevu stranu. Jedini se junački drži u bunkeru, dok se steže obruč. 😀

  1. S
   Saša Milenković

   Možda će se završiti se tako što će Lazarević i Pejić uzeti pare i nestati, a možda će neko dojavtii “žestokim momcima iz kraja” koliko su ova dvojica zaradila, a ovi im zauzvrat uzeti “malo” novca za zaštitu….
   A po beogradskoj čaršiji već kruže priče koliko je Lazarević “digao” novca, tako da je i ovaj scenario veoma moguć.
   Ne isključujem ni mogućnost da se istetovirani nabildovani momci pojave obojici pred vrata i traže svoj deo kolača

    1. r
     roki

     Papcino, kada ce onaj cuveni intervju sa jos cuvenijom novinarkom? Sta je sa tim? Odustala novinarka ili cekate nove clanove iz Egipta?
     Kunem ti se kada se ovaj inface ugasi, neces se vise nikada ovde javiti pseto jedno.

   1. i
    insajder

    Gosp. Milenkoviću osjećam da djelom insinuirate na moje pisanje ovdje. Veze nemam sa svijetom kriminala i žestokim momcima. Gosp. Lazareviću, gosp. Pejiću i ostalima iz InFace-a ne prijeti nikakva opasnost kada sam ja u pitanju, niti ću javljati nekome kad se ovo završi, niti ću im pružati zaštitu. Ne zanima me novac koji je uzet od ljudi jednom vrstom “legalne” pljačke. Sam sam ušao u ovu kompaniju sa 105e i jednim prijateljem koji je dao 30e. Niko me nije nagovarao i davno sam otpisao svoju investiciju. Pratim priču oko 2 godine i par mjeseci temeljno jer me zanima kako se završava i to je sve. Od početka sam pretpostavljao da je u pitanju piramidalna-ponzi kombinacija, zato nisam ni htio nikoga da uvlačim dodatno, a ovaj sajt mi je pomogao da otklonim sve sumnje. Moj povod javljanja je isključivo zbog toga što je gosp. Lazarević izmjenio neka pravila da se moraju učlanjivati ljudi u vremenski ograničenom roku, a pošto dobar dio InFace-a čine stariji zaluđeni ljudi koji su uplašeni za svoj novac, to sam htio da spriječim i uspio sam u tome. Ono što je sigurno jeste da je piramida pred pucanjem, ulaz i protok novca su minimalni, počinju sudski procesi i istrage. Navodi na ovom sajtu dodatno ubrzavaju kraj. Vidjećemo kako će se završiti cijela priča i hoće li se neko obratiti članovima.

 7. r
  roki

  Kako je jadno izgledao danas Zoki sam na videu. Prosto mi ga je bilo zao. Spustio je loptu, nema vise pretnji i galame. Usro se ko grlica a svi ga napustili. Mladen definitivno vise nije u prici da li u dogovoru sa Zokijem da prekriju prevaru ili je stvarno sam otisao. Ono sto je danas Zoki rekao da je ostao sam i sve na njegovim ledjima, sve govori. Nego eto i Kruljca vise nema na videu. Drama u najavi. Verovatno je trazio od Zokija da ode kuci u Hrvatsku nesto da resi ili da se javi svojima i vise se nikada nece vratiti…hahahhahah. Stvarno se videlo na faci Kruljca da mu nije svejedno i da se upetljao u ovu sprdacinu.
  Inace me je odusevio onaj video sto je neko stavio kako Mladen prica 2015 o nekoj drugom prevari…jebote identicna prica i onda i sada. Fascinantno.
  Ono sto cemu se radujem je to da cemo sada svaki dan da gledamo cirkus show na njihovom kanalu, svakodnevno javljanje Zokija sa novim pravilima sa njihovog kanala. Menja pravila cesce nego prljave carape.
  Bice veselo i radujem se tome. Nisam ulozio ni cent u ovu glupost inace bi mu odavno bacio molotovljev koktel na njegove kancelarije. Eto sam dao nekome dobar predlog za kako da mu zapale kancelariju, drago mi je.

  1. D
   Djeksi

   Dobro jutro narode . Au čoveče koje rasulo u Inface.
   Kruljac ukapirao da je skupa hrana u Tempu na Adi
   a Zooki ludonja da mu ovaj nanosi turbo štetu.
   I tako izgleda da je i Kruljac krenuo preko Iriškog venca na Ilok pa kući svojoj. A onog ziljavog Zenge
   takođe nema. Taj je zbrisao čim je došla stvar do milicije. A ovaj Papak vređa Sašu sa rečim ti si
   vođa operacije,pandurčina i slično jer je izgubio kompas. Ukazujem Saši još jednom poštovanje
   ljudsko i vidi se da zna znanje. Zokiju je sad ostalo
   da i on bude kao Djomla pobegulja i to je to.
   Očekujem da Zoki pobegne kod rodbine na Kosovo.
   A činjenica je da su klipovi sve tužniji. Nije me bilo
   par dana ali sada sam tu. Rokamo braćo ne stajemo. Inface ko kvočka uvek rađa nove nade.
   Tv Beli Manastir(Sremsko-Baranjska oblast)
   uskoro sa ponosom predstavlja novu zvezdu
   Inface grupe .

   1. S
    Saša Milenković

    Nisam ja nikakav vođa operacije. Samo me je iritiralo pisanje ovoga No Papak, inače se ne bih ni bavio time.

    Trula firma vam je kao i trulo drvo. Čim dune jači vetar, ono se slomi.

    Ovo što mi pišemo je samo konstatovanje činjenica i posledica sistema rada firme. Uzrok je taj da više nema novih članova i novih uplata, a proizvod (društvena mreža, webshop..) nije tržišno prepoznat niti je zanimljiv tržištu i od toga nema priliva novca.

    To što pravimo galamu nije toliko relevantno, koliko to što je došlo do toga da nema novih članova i to se moglo videti u analizi https://mlmprevara.com/inface-invest-prevara-uvaljivanje-fantomskih-pozicija/

    Mi smo poslednjih mesec dana smo još malo razotkrili “cara” koji je već bio go i koji bi se nevezano za naše pisanje, kao trulo drvo na vetru, sam urušio.

    1. D
     Djeksi

     Ma gotovi su skroz. Obradićemo sad malo onog
     Maslačka 🙂 . Upinje čovek,trudi se a osedeo skrox
     od Inface invest prevare. Lepo sam ja rekao
     da je njihova pesma : Samaa kao list na vetru
     sama na ovom svetu 🙂 . Zoki sad poziva besplatno
     ljude na Sft mrežu hahaha. I za to sam pisao
     neće ljudi kod njih ni za džabee. A Zoki sad
     sluša Šemsu : Izdali me prijatelji izdao me brat
     😂😂😂. Nemamo kako da kontaktiramo Tomislava
     Pogačića a rado bi ga pitao zašto Tomo ode ?
     Kad bi mogao Antiša da nađe onog Andriju nekog
     što nas je psovao i pisao o Ferariju i da ga pita
     jel je kupio Ferari od Inface-a ?

 8. S
  Saša Milenković

  No Papak je u svom komentaru na https://mlmprevara.com/inface-invest-prevara-uvaljivanje-fantomskih-pozicija/ , 17 juna 2021 at 19:14 napisao:
  “Smisao ovog blogića je da naručujemo pjesme jel tako, pa jedna i od mene…..
  Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbineeee….. ”

  Bilo bi lepo, ko ima vremena, da uz pomoć snipping tool-a uradi slike ekrana sa njegovim komentarima, po temama i hronološki poređa njegove komentare u neki tekst procesor, iz toga napravi PDF i objavi ovde na sajtu. S obzirom na obaveze, neću moći to da uradim u najskorije vreme, pa zato molim kolege sa ovog bloga koje su u mogućnosti da to urade. Onda da uporedimo rečnik i stil pisanja sa par videa i da vidimo ko je zaista No Papak.

  Ne znam da li AntiMlM i logovima sa sajta može doboti IP adresu odakle je pisan komentar.

  1. Ima podataka o Papku ali nema potrebe da ga jurimo (niti sam uveren da se radi o Pejiću).
   On je toliko doprineo ovom blogu i to u pozitivnom smislu, da ni sam nije svestan koliko.
   A pošto smo i dalje kod naručivanja pesama, ide za Papka jedna od Zdravka Čolića, zna on koja 😉

 9. N
  No papak

  Prijavljeni ste jutros za podstrekavanje terorizma i napade na ljude i imovinu,,,Nadam se da će ovi iz M .Pupina shvatiti ozbiljno i zamolio bi sve koji čitaju i svjesni su da ovo postaje terorističko okupljalište da obavijeste ljude iz Inface da i oni reaguju ,jer je to puno ozbiljnije nego kad neko prijavljuje iz Sarajeva…Čuj ti ovih terorista oni bi da pale i ruše nečiju imovinu i ugrožavaju nečije živote zato što imaju vlastite projekcije u svojim glavama …
  Pozz normalnim ljudima…
  Ja sam od sad off….

  1. D
   Djeksi

   Ajde bre Papak ne budali. Nikome mi blogeri i podkomentarori nismo nikad pretili. Uvek su nama pretili. Da će nas pronaći,polomiti nam organe,da ćemo biti tuženi identifikovani itd. I znaš šta ? Nikad
   niko nije došao do nas i naših identiteta.
   Pri tom smo mi samo ukazivali na nelegalne piramidalne šeme i sisteme. Kritičko mišljenje nije
   i obavezujuće. U vezi milicije – mi znamo da bi vi voleli da vas mi prijavimo za vaše mućke u Inface grupi,Lajonesu itd. Zato što bi onda uz prijavu onda morale da stoje i naše barem osnovne generalije.
   Prvo nismo cinkaroši a drugo verujem da bi vi posle kontakta nas i milicije vrlo lako i mogli doznati naše podatke. Zato se milicija kao firma i izbegava i nema potrebe za njom. Ovo su samo naša mišljenja
   u vezi firme koja je registrovana na Sejšelima a mogla je biti i 1996-te u Belom Manastiru(Rsk) i nikom ništa ta mišljenja ne znače. Mi samo sprečavamo da kradete narod. I za kraj slobodno
   idite u miliciju – tamo vas jedva čekaju.
   Neće da otvore stanicu ako nisu tu Mladen diler kokaina i Zoki ludonja koji otvara 1600 novih firmi🤣🤣🤣😅.

 10. S
  Saša Milenković

  Cocaine
  Erik Klepton

  If you want to hang out, you’ve gotta take her out, cocaine
  If you want to get down, get down on the ground, cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine
  If you got that lose, you want to kick them blues, cocaine
  When your day is done, and you want to ride on cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine
  If your day is gone, and you want to ride on, cocaine
  Don’t forget this fact, you can’t get it back, cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine
  She don’t lie, she don’t lie, she don’t lie,
  Cocaine

  ja bih zamenio stih jedan u pesmi ovim:

  If you want to get down, get down on the ground, MLMPREVARA.COM

  1. D
   Djeksi

   Rodićeeš mu sina kraljaa kokainaaa je drmalo
   kroz Šarengrad juče baš – da nije to bio Mladen
   Pejić pustio ? Haha čuj molim te prijavljeni smo.
   A Papak se odjavio. Sad ću opet da gledam
   Kruljčevu facu 😅😅. Znate kako se kaže : Ko
   voli ruže neka trpi i njihovo trnje.

   1. S
    Saša Milenković

    Zanimalo me je samo koliki mu je prag tolerancije i kada će da “pukne”. Malo mi je i žao što sam (smo) preterao.
    Lazarević verovatno pije tablete za smirenje pre nego što pogleda ovaj blog.
    Evo No Papak, sledećeg četvrtka sam u Sarajevu na seminaru, biću u hotelu Hills. Možemo da se upoznamo i da te odvedem na ručak/većeru, o mom trošku.

 11. i
  insajder

  Ja bih zamolio administratora sajta da obriše sve moje komentare pošto nemam tu mogućnost. Mislim da je InFace potpuno pogrešna priča koja koristi samo nekolicini ljudi ali ne želim da doprinosim njegovom kraju. Osjećam se kao izdajica i špijun, što mi nije karakterna osobina. Bio sam isprovociran nastupima gosp. Lazarevića i pod povišenim emotivnim nabojem zbog novih pravila. Ponavljam svima u InFace-u da ne želim nikakvo zlo, nikakve loše namjere nemam, nemam potraživanja. Neka se svi osjećaju opušteno i relaksirano, i neka rade kako misle da treba i sa webinarima i sa svim kao do sad. Jednostavno mi se učinjelo u jednom momentu da je gosp. Lazarević počeo da tjera ljude da moraju da rade samo InFace i to u vremenski ograničenom roku da upisuju ljude.

 12. r
  roki

  @insajder

  Sprdaš li se ti sada sa nama?
  Cega ti je zao ili koga ti je zao?
  Zokija, Mladena ili Kruljca?

  Brate nemoj da pomislimo da te je Zoki potplatio da izbrišeš sve tekstove koje si pisao protiv Inace-a:-)

  Bas bi me razocarao

  Vec kada sam ovde da pitam Zokija, kada ce onaj cuveni intervju sa jos cuvenijom novinarkom? Niko to vise ne spominje. Gde je Mladen, sto je pobegao iz Inface-a?
  Zoki, zar si stvarno ostao sam. Da nije to mozda previse briga za tebe, cuvaj brate zdravlje. Zar ti nije lakše da prodas firmu za par stotina miliona eura( kao sto si se hvalio nedavno)?
  Koliko ste firme ukljucili u buduci web shop sem onu jadnu zenu sto ima turisticke apartmane i one sto prodaju tuje?
  Zokiša koga li ti zajebavaš sa tvojom glupom pricom?

 13. r
  roki

  Kada budemo rušili Vučića na ulicama Beograda, slučajno cemo proci i ulicom gde se nalazi Inface i slucajno ce upasti neka bengalka ili molotovljev koktel. Samo opusteno, uskoro krece show po Beogradu:-))))
  Ide Vučko u istoriju ali ide i Inface:-))

 14. Meni ni malo ne smeta trenutno stanje u kom su se našli Zoran, Kruljac i Pejić sa svojim Infejsom. Bilo je jasno još od kako je krenuo da tu neće biti ništa dobro po investitore i članove. Biografija osnivača i glavnog promotera je sasvim dovoljno govorila za sebe, jer sve što su oni radili u svom poslovnom životu pre Infejsa odnosilo se na promociju sličnih ponzi-piramidalnih šema.

  Naročito mi je bilo zadovoljstvo da vidim Kruljca onako depresivnog. Od nekog pozitivnog lika koji se svim silama upinjao da brani Infejs i promovisao ga skoro svakodnevno, pljujući po kritičarima, do skoro ubijenog u pojam. Šta bi sa tim njegovim tako hvaljenim dijamantskim statusom (prvi dijamant Inface Investa) i ako je dogurao dotle, zbog čega bi se cimao dalje oko pravljenja prezentacija, i radio kao marketing direktor ? Napumpali mu možda karijeru (kao što su radili u SCnetu Paušić i Fratrić), a pare mu nisu dali. Mogu da zamislim kako je to izgledalo: “E, hvala ti što se mnogo trudiš oko nas, nemamo sad pare da ti damo, ali evo ti karijerni status pa ti to iskoristi da uzmeš pare na seminarima”

  Možda je i on hteo da ode poput Tomislava, čim je počeo sa novim projekat rainmakera, što govori u prilog pretpostavci da ni kao dijamant u Infejsu nema zarade i para, pa mu Zoki ponudio ugovor da ostane još malo. Kakav bi to tek bio šok da je i Kruljac otišao zajedno sa Pogačićem, mada ko zna. Svašta može da se desi. Ovako da sačekamo još malo i vidimo dokle će ići, mada ne verujem da se može nešto bolje očekivati ako je i Pejić stvarno odplovio. Znači da može svašta da očekujemo.

  Moja neskrivena želja bi bila da suvlasnici i glavni promoteri (uključujući i Pogačića) dobiju po par lepih metalnih narukvica i nekoliko godina robije (mrka kapa ali nada umire poslednja). Pa da zatvorimo još jedan ciklus ovih suludih Balkanskih prevara.

  Što se tiče komentara, neće biti nikakvog brisanja.

  P.S. Jedino mi je malo žao zbog Papka, sada kada je konačno shvatio kome je stvarno pomogao sa svojim aktivnostima 🙂

  1. D
   Djeksi

   E ne mogu da kopiram live snimak od Predraga Masleše u Official Inface Invest grupi kako kuka li
   kuka i peni i pizdi jer ljudi ne pozivaju svoje
   Fb prijatelje u Sft mrežu 😂😂. Kaže onaj osušeni
   ziljavi Zengaš ne prozivam nikog ali 50% nas da pozove još po 10 ljudi i imat’ čemoo 50-60 ’tisuća’
   ljudi 🤣. Kaže nema veze što neće biti franšizeri 🤣🤣🤣😅😅😅😅. Tugoo mojih dana dublja od
   svih okeana – Dragana Mirković 😅. A Kruljčev
   zadnji video je pre mesec dana o Truerain markeru
   isto je i on gostovao na radiju nekom.
   Ko ima Fb mogao bi da obiđe malo Maslešin
   profil. On je sledeća karika koja puca. Osedeo
   besan tužan i bez poletne energije.

 15. D
  Djeksi

  Radio Banska Kosa(preživeo čak i Sremsko Baranjsku oblast)
  čestita Zokiju raskid sa Mladenom uz pesmu
  Zorice Brunclik: Kao u romanu sve prođe ko tren
  bio si moj a sad si njen 😂👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨
  https://youtu.be/ueZ5djZshCc

 16. i
  insajder

  Administrator je ovde vlast, neka radi kako hoće. Ja mislim da trenutno patim od “stockholm” sindroma. Od kad sam vidio prof. Kruljca uplašenog kajem se što sam se javio, mada vjerovatno nisam samo ja tome doprinio. Zoki me nije potplatio, niti bih uzeo novac ovako zarađen. Od ukidanja onih pravila ja lično nemam više problema sa InFace-om. Iako ne mislim ništa lijepo o ovoj ekipi, ne bih volio da se neko plaši zbog mene ili da misli da tražim nešto. Anoniman sam samo zbog izbjegavanja potencijalne tužbe za kršenje ugovora. Mislim da nije u redu ovo pisanje o molotovljevim koktelima i slično. Nažalost, trenutno se dešava ono što sam znao od početka. Čim je počela da se popunjava linija sa većim brojem članova, nastupio je kolaps. Kompanija nije radila na razvoju društvene mreže, shopa itd., nema ulaska novca sem regrutacije. Odlazak gosp. Pogačića i navodi gosp. Vladimira govore da su problemi već u prvim pozicijama. Vidjećemo kako će se stvari odvijati, pratimo, uživamo.

  1. D
   Djeksi

   Tv Beli Manastir 🎬📡🎥🎥📸 sa ponosom
   predstavlja jedan ponoćni filmić u glavnoj ulozi
   Tomislav Pogačić kao polaznik akademije Truerainmarker i njegov malo mlađi šef Danijel
   Kruljac – dok su se voleli 😂😂😂 . Sex kreće na
   0:25 🤣🤣. Piratski pravi snimak 1:1 . Ps. Ne treba titl za područje Oseka,Sombora i Iloka .
   Uživajte dragi gledaoci ! https://youtu.be/LqsZ7MpVf4o

   1. i
    insajder

    Prof. Kruljac i gosp. Pogačić su stari prijatelji, zajedno su promovisali All in one profits. Odavno se oni vuku po internetu. Tako da njihov razlaz u InFace-u ništa dobro ne govori o stanju u kompaniji. I stalno govore o internet zaradi, a to su sve MLM-ponzi kombinacije. Zbilja ne razumijem moral ljudi kao što je gospon Pogačić, jedan dan jedna šema, drugi dan druga šema. Razmišlja li taj čovjek o članovima koje je uvuko u bilo koju šemu i šta im na kraju kaže. Bio je novi InFace video, na kraju je Zoki rekao da ide na put, tako da je moguće da je završeno sve. Ja bih samo volio da mi neko snimi face fanatika sa IQ 65 koji stvarno vjeruju da će vidjeti neke pare, kad pukne piramida skroz. Realna internet zarada zahteva prilična ulaganja u edukaciju i dosta prakse.

  1. D
   Djeksi

   Tv Beli Manastir sa Uhf signalom donosi na vaše
   male ekrane širom Sremsko Baranjske oblasti i okoline (Sombor,B.Palanka,Ilok) svetski a naš snimak ! Ekskluzivno Tomislav Pogačić drži Inface
   Invest group predavanje na ENGLESKOM JEZIKU 🤣😅😅😅😅. Molimo gledatelje da ne zamere
   na lošem zvuku jer ipak su ovo piratski snimci,spašeni od zaborava a i glavni glumac
   malo se slabije snalazi na engleskom govornom području 😂😂😂. Evo prijatelji i slušaoci radio Banska Kosa, bivša uprava Rtv Beli Manastir(Rsk) i Tomislav Pogačić zvani Isus Crisht premijerno
   za vas : https://youtu.be/8hVWEsWeBsw

  2. i
   insajder

   Ljudi ja čitam sve moje komentare od kad sam se uključio, gledam nastupe i umirem od smeha. Mislim da je ovo vrhunac internet trolovanja koji sam ikad izveo. 😀 😀 😀 Mada mi je drago što sam doprineo razotkrivanju ove opsene, najdraže bi mi bilo da sudski odgovaraju za ovu prevaru. Ako se bilo ko dalje priključi ovoj prevari posle ovih navoda, stvarno je budala. Više se neću javljati, imam pametnija posla, moja trol misija ovde je ispunjena. Vama sve najbolje i radite pravu stvar.

 17. r
  roki

  Evo izbacen novi video. Kako kazu ukupna vrednost cele kompanije sa svim njenim programima je 22 miliona eura po njihovoj racunici. E pa sad, kako to da je pre nedelju dana Zokiša pričao da firma vredi stotine miliona eura i da on nece da je proda iako moze u svakom trenutku.
  Pa Zoki brate, da li je moguce da zaboravljas sta si pricao pre nedelju dana? Zar to nije neozbiljno?
  Koliko samo mozes da lazes, pa to je fascinatno. Skidam ti kapu. Ali ljudi vise ne veruju u tvoje smesne price. Nema vise novih clanova.
  Povecali i cene paketa i to u nebesa. Hahahahhahahhah
  Kraj ove price je stvarno blizu
  Pozdrav za ekipu.

  1. D
   Djeksi

   Povećali Rokiša nego šta. Opsena Inface se bliži
   kraju. Titanik u roze boji se razbio i lideri se spašavaju prelaskom u druge Mlm brodove.
   Ostao samo kapetan lađe 🙆‍♂️. Živeli smo nekad
   srećno cepa sa Inface Titanika! U stvari Inface
   je ko Sfrj – prvo odoše Zengaši 🤣🤣🤣.
   Opevala je to Zorica Brunclik : Rastala se naša
   ljubav kao staraaa Jugoslavijaa😅. I nema bre
   više Mladena – milicajskog kralja kokaina !
   Izgleda da je odmaglio od svog Inface čeda.
   Doduše čekamo sad novih 1600 firmi 😁.
   A Papak kaže da će doći prava milicija da nas
   nadzoriše. Pa oni sami kad vide natpise o čemu smo pisali ima da počnu da se zanimaju za Inface
   invest i poreske rajeve na Sejšelima.

Leave a Reply