Glasine: Ruža Ignjatova se krila u Srbiji
Glasine: Ruža Ignjatova se krila u Srbiji

Glasine: Ruža Ignjatova se krila u Srbiji

Kratka vest za početak. Elem, kruže glasine po BehindMLM-u i domaćim forumima da se Ruža Ignjatova krila u Srbiji za period 2017 do 2019.

Ruža Ignjatova za vreme ekspanzije Onecoin-a

Verovatno se pitate: otkud sad to ?

Naime, zbog misteriozne smrti plastičnog hirurga od prošle godine (nisam još uspeo da otkrijem na koga se tačno odnosi), pojavila se kao jedna od špekulacija da je upravo ta smrt povezana sa Ružom Ignjatovom. Jer, kako kažu, mrtva usta ne govore.

Pretpostavka je da je Ružin odlazak u Grčku, i njen naknadni nestanak, bio samo da bi se zavarao trag FBI-u i Interpolu, a da je kolima prešla granicu preko Makedonije i istog dana se našla u Srbiji, pod zaštitom ljudi bliskih vladajućoj partiji. U neku ruku ima neke logike ako gledamo reputaciju Srbije nakon promene vlasti od 2012 godine. Došlo se do toga da nam je država stavljena na crnu listu zbog pranja para i da je u jeku povelikih domaćih, a i međunarodnih skandala: trgovina oružjem, trgovina drogom, porez na kriminal, pranje para domaćeg i stranog kriminala (što može imati veze sa misteriozom smrću nekadašnjeg savetnika dva predsednika), zagađenje itd…

Jedna od pomenutih stavki je upravo taj tzv. porez na kriminal, gde su domaći a i strani kriminalci dobrodošli u Srbiji, pod uslovom da plate određenu sumu (harač) za svoj boravak ili rad. Tako je Srbija odobrila azil za Rumuskog političara Sebastijana Gicu, optuženog za korupciju u Rumuniji, pa onda imamo slučaj biznismena Cvetana Vasileva iz Bugarske, jednog od glavnih donatora stranke na vlasti, koji je takođe pronašao utočište u Srbiji, a i bivše premijerke Tajlanda koja je od 2019 državljanka Srbije (izvor).

Na osnovu prethodnog, moguće je da je Ruža bila u Srbiji nakon svog navodnog bega i da je plastičnu operaciju odradila upravo kod naših eksperata. Imali smo slučaj one lujke Angeline Lazar (trenutno u Američkom zatvoru zbog prevare za period 2005 – 2007) da je Onecoin tj, Ruža direktno finansirala Bugarskog premijera Borisova kao i tadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Ako su te priče tačno, Ruža je sigurno mogla da računa na pomoć domaćih političara i moćnika.

Da li je Ruža stvarno boravila u Srbiji ili možda u Crnoj Gori (jer obe se ubrajaju u sigurne kuće za kriminalce), i da li je smrt plastičnog hirurga povezana sa njom kako bi se dalje prikrili tragovi, ostaje da se nagađa. Po mom ličnom mišljenju a i gledajući Ružinu opčinjenost jahtama (platila 15 miliona dolara za luksuznu jahtu), smatram da bi se Ruža pre krila u Crnoj Gori nego u Srbiji, jer bi u Crnoj Gori mogla nesmetano da se jahta sa ukradenim parama, lažnim identitetom i promenjenim ličnim izgledom. A mogla bi i da preskače iz jedne u drugu državu, zavisno od potrebe. Teško da bi je bilo ko prepoznao.

Pretplati se
Obavesti o
guest

55  −    =  53

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x