Crvena poternica za kriptokraljicom Ružom Ignjatovom
Crvena poternica za kriptokraljicom Ružom Ignjatovom

Crvena poternica za kriptokraljicom Ružom Ignjatovom

Velika vest: Ruža Ignjatova je stavljena na Interpolovu crvenu poternicu i poternicu Europola:

https://www.interpol.int/How-we-work/Notices/View-Red-Notices#2020-9611

https://eumostwanted.eu/#/ignatova-ruja

Prošlo je skoro 5 godina od njenog nestanka i konačno su se setili da je stave na javnu poternicu. Zvanično je goni država Nemačka zbog finansijske prevare, nama već dobro poznatoj, za koju smo upozoravali i diskutovali naveliko godinama unazad.

Dole možete da vidite i kako izgleda plakat poternice na železničkoj stanici u Frankfurtu, Nemačka.

Video o poternici:

Državni organi Bugarske su tokom meseca aprila ove godine (2022) zvanično ukinuli Ružino državljanstvo i to je izgleda sve što će preuzeti u vezi Onecoin – Onelife ponzi šeme. Od neke istrage ili bilo čega više očigledno nema ništa jer im nije u interesu kada se pogleda koliko dugo je Ruža radila šta je htela u Sofiji i šire po Bugarskoj bez bilo kakvih posledica.

Neke glasine iz tog perioda navode da je postojala podrška iz vrha vlasti, nije isključeno i da je tadašnji premijer Bugarske Bojko Borisov imao neko učešće u svemu tome, ali do sada nisu isplivali neki konkretni dokazi.

Borisov je uhapšen tokom marta meseca ove godine 2022, pod optužbom da je sa svojim bliskim saradnicima proneverio finansijska sredstva iz evropskih fondova: https://www.vreme.com/vesti/ponegde-niko-nije-iznad-zakona-uhapsen-bojko-borisov/ tako da ako je bio spreman da proćerda pare iz EU fondova, sigurno nije bio gadljiv na pare od ponzi prevara.

Što se tiče Ruže, za nju se veruje da je ili živa ili preminula. Ako je među živima, teško je poverovati da je negde u Rusiji, gledajući trenutnu situaciju u Ukrajini, i da je najverovatnije sa promenjenim ličnim opisom i lažnim dokumentima negde u Dubaiju, jer Dubai je odavno postao meka za razne kriminalce. Sumnja se da se tamo kriju i braća Steinkeller, svojevremeno glavni promoteri Onecoin-a za Italiju, koje vlasti u Italiji takođe gone zbog Onecoin obmane. Spominjao sam ih u ovom tekstu: https://mlmprevara.com/onecoin-ilegalan-u-belizeu-upozorenje-makedonske-banke-istraga-u-koreji-trka-onecoin-pacova/

Povezan tekst:  Bugarska Policija u saradnji sa Europolom i Interpolom upala u kancelarije Onecoina u Sofiji

Po BehindMLM-u https://behindmlm.com/companies/onecoin/fourteen-onecoin-promoters-indicted-in-italy/ , Italija je pokrenula proces protiv 14 Onecoin – Onelife promotera, zbog obmane 3700 državljana Italije i gubitka oko 5 miliona dolara. Za promociju u Italiji glavni je bio tzv “One DreamTeam” iza koga su stajali Steinkelleri.

I kako je to Ruža postala prava kriptokraljica ?

Pitanje koje vas sigurno najviše zanima. Dakle, dve godine pre nego što joj se izgubio svaki trag Ruža je sklopila ugovor sa Šeikom Saoud Bin Faisal Al Qassimi,  o kupovini Onecoin sredstava u visini od 230.000 Bitcoina oktobra 2015. Ako sagledamo da je Bitcoin prošle godine (2021) imao vrednost od preko 60.000 dolara, možete da zamislite o kolikoj količini novca je reč. Ili da izračunate uz pomoć digitrona.

Pomenuti Šeik je sin jednog od najbogatijih lica Ujedinjenih Arapskih Emirata, direktora United Arab banke. Saout je predao Ruži četri USB elektronska novčanika sa pomenutom sumom bitkoina.

I tako je 230.000 Bitcoina završilo u rukama sigurno jedne od najvećih prevaranata u poslednjih nekoliko decenija ako ne i više. Bukvalno prava kriptokraljica. Apsurdno je što bi sa tim parama mogla i danas da isplati sve investitore ali postavlja se pitanje da li bi bilo uopšte moguće zameniti toliku količinu Bitcoina za prave novce, a da se u potpunosti ne obori tržište.

Pored tih bitcoina, ne treba zaboraviti da je kroz Onecoin – Onelife šemu navodno prošlo oko 4 milijardi dolara, što čini Ružu izuzetno traženom osobom, ne samo od strane istražitelja nego i od strane kriminalaca. Velike su pare u pitanju da bi ih bilo ko ignorisao, mada je ponuda Europola od 5000 evra za bilo kakvu informaciju o Ruži i više nego sramotna. Možda nama na ovim prostorima ta suma i ne deluje tako beznačajna, ali kad se pogleda koliko je samo investitora prevareno i to u ciframa koje se mere milijardama, nagrada bi morala da bude bar 10 puta veća.

Povezan tekst:  Debakl Onecoin-a se nastavlja

Šta ako nije među živima ?

Razlozi za to su veoma jasni. Novac koji je toliko želela i za kojim žudela je od nje napravio ogromnu metu. Ako nije među živima, ko god bio odgovoran sigurno neće dopustiti da se bilo šta ikada sazna o poslednjim trenucima Ignjatove i kome je to ona poklonila poverenje u nadi da će je zaštiti od organa gonjenja i drugih kriminalaca.

Za kraj da se podsetimo ko je sa ovih prostora pomogao Ruži Ignjatovoj da opljačka solidan deo para od naših sugrađana i komšija.

Veliki pozdrav i za njih uz poruku da ih nismo zaboravili.

Pretplati se
Obavesti o
guest

47  −    =  46

3 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
HOĆU ili NEĆU
HOĆU ili NEĆU
1 juna, 2022 21:14

Zaboravili smo da spomenemo gospodina “HOĆU – NEĆU” koji je takođe promovisao ovu prevaru

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  HOĆU ili NEĆU
2 juna, 2022 06:47

Za njega su rezervisane zatvorske ćelije ?. Za igrače poput Ruže sloboda je izvesna stvar al za takve jadnike i demagoge je robija 🙂 .

Tamo malo da izlažu koncept veb šopa ?.

Ivan
Ivan
3 jula, 2022 15:26

Zena je legenda, kako je samo uspjela zavarati i prevariti tolike ljude, trebalo bi se studirati njen slucaj na svakom ekonomskom studiju. Ipak mislim da nije ona kriva, nego pohlepa ljudi za brzom zaradom. Ona je samo nasla nacin kako da osigura sebi bolji zivot. Nista lose u tome. A izgleda da nije nista krivo radila, jer oni svi pusti promotori po Srbiji, Hrvatskoj itd i dalje su zivi i zdravi. Ne znam da li je itko zavrsio u zatvoru. Znaci korumpirano drustvo i zajednica uopce ne brine o ljudima koji su izgubili novce, a tu glavnu krivnju snosi zajednica i politicari.

3
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x