Obmana zvana Multi Level Marketing - razotkrivanje jedne od najvećih prevara današnjice
Mita vs Lyconet prevara iliti Lyoness prevara
Mita vs Lyconet prevara iliti Lyoness prevara

Mita vs Lyconet prevara iliti Lyoness prevara

Momak objasnio i svaka mu čast na hrabrosti.
Jedina zamerka što nije linkovao na izvore, pošto se može primetiti da su tekstovi na srpskom i slika sa Kupujem-Prodajem preuzeti sa bloga.

Dopuna:

Mita je objavio nastavak, i mislim da je sa ova dva klipa odradio izuzetan primer kako da se razbuca Lyoness – Lyconet prevara na jedan sasvim logičan način: ukažeš na pravo materijalno stanje najvećeg broja promotera, obesmisliš im seminar(e) i još se izboriš sa besmislicama glavnog mentora, da je pomenutom preostalo samo da se razbacuje uobičajenim (kliše) MLM podštapalicama

11 Comments

 1. L
  Ludvig

  @ Antimlm

  Pre svega, hvala tebi lično u moje ime, i u ime svih nas koji smo se ovde edukovali.
  Godine tvog rada na ovom blogu, pomogle su svima nama da razumemo MLM prevare i da naučimo kako da izađemo na kraj sa napastima koje ih promovišu. Siguran sam da je i Mita dosta toga naučio upravo ovde, isto kao i ja pre dve godine kada sam prvi put došao. Ako nekada dođu bolja vremena, tojest ako nam država postane pravno funkcionalna, ova đubrad će biti zakonski zabranjena, Tada ćemo moći da izađemo iz anonimnosti. Nadam se da ćemo se tada i sresti svi koji smo se na neki način borili protiv MLM-a da proslavimo.

  Uzgred gde je No Papak? Ovi botovi po komentarima su toliko loši da ih ni Vučić ne bi zaposlio. Ne umeju da brane firmu. Treba ih izbaciti iz biznisa..

  @No Papak, ako si tu, pokaži im tamo kako se botuje za Lyconet.

 2. P
  Prevareni

  Cista prevara, ja sam im jos dao kreten 1000 e da kupim ucesce u takozvanom Cloudu i trebali su da mi vrate pare nakon 2 godine sto se naravno nije desilo i nece se desiti jer su majstori da izbjegavaju i odgovore i odgovornost, ostalo mi je samo da prebijem agenta koji mi je uvalio to sranje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2  +  2  =