MLM prevara

Izvršni direktor napustio Onecoin

Izvršni direktor (CEO) Onecoin-a Pierre Arens je dao ostavku na mesto direktor kompanije 18. oktobra 2017.
Kao razloge svog odlaska naveo je da nije imao dovoljnu širinu kako bi uspešno razvio i vodio kompaniju. Njegov nagli odlazak u jeku ICO kampanje za Onecoin je samo još jedan ekser u kovčeg za ovu prevaru na samrti. Ruja Ignjatova se ne oglašava već mesecima,  za Pabla Munoza niko ne zna gde je (izvršni direktor Onelife-a), Ed Ludbrook se stidljivo ogradio od Onecoin/Onelife-a kako mu je ugovor istekao još prošle godine u septembru (2016) i da je tada otišao – samo što je zaboravio da su kritičari sačuvali njegove snimke iz maja meseca 2017, pre nego što je počeo da uklanja sav dokazni materijal o svojoj umešanosti u ovoj ponzi – piramidi. Na njegovu žalost nije sve uspeo da sakrije. Tom McMurrain (osuđivani prevarant) pokrenuo svoj kvazi valutu coinmd….itd….
Pored ovih glavonja ima još likova koji su otišli u zadnjih par meseci, neki javno a neki što je tiše moguće. Možemo da očekujemo će pravi haos tek da nastupi, kada se uspavano verno stado probudi i shvati da poseduje jedno veliko ništa. Pripremite kokice i pivo, i dobro se spremite za zimu i rasplet koji sledi. Mada su najavili da će opet biti hladna ove godine nekima ni to neće biti dovoljno da se rashlade kada počnu da se preznojavaju zbog svog učešća u ovoj višegodišnjoj farsi.
Izvori:
https://www.wort.lu/de/business/personalien-pitt-arens-verlaesst-onecoin-59e9eabc56202b51b13c58cc
http://mobile.news.paperjam.lu/news/pitt-arens-nest-deja-plus-le-ceo-de-onecoin
Dopuna: Ruja (Ruža) Ignjatova primećena u crnomorskoj luci Burgas u blizini svoje 15 miliona dolara vredne i 40 metara duge luksuzne jahte Flagman pored koje se kako kažu nalazi jako obezbeđenje. Nakon krađe i obmane u visini koja prelazi 350 miliona evra teško je i zamisliti da je došla na letovanje. Pre će biti da se sprema za beg, ako već nije utekla, a sa tolikim novcem može lagodno da promeni lični opis i živi po tropskim rajevima ili državama gde niko nije ni čuo za Onecoin.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/rodna-milionerka-pristigna-v-burgas-s-40-metrovata-si-yakhta-mestnite-onemyakha-ot-gledkata-snimka_news552210.html

Povezan tekst:  Američki FTC optužio MLM kompaniju Vemma da je piramidalna šema

Comments

 • T
  Taban

  Imate li još kakvih novosti o Lyonessu ili Onecoin? Pratim ih već par godina otkad su me pokušali uvući u to. Zadnje što znam je da su imali Onecoin “event” u Portugalu i da je išlo dosta mojih znalaca i da su ih tamo uvjeravali da evo samo što nije izašlo na burzu.

  • AntiMLMSrbija
   AntiMLMSrbija

   Čeka se konačan rasplet. Jasno je bar svakom ko ima iole nešto od mozga da od izlaska na berzu nema ništa. Ne postoji realna potreba za Onecoin-om, cena na crnom tržištu je već ispod 0.1€ po jednom “jednoparcu” tako da šanse da vrednost na otvorenoj berzi bude jednaka ili blizu reklamiranoj internoj vrednosti su ravne nuli.
   Što se tiče Lyonessa čekam dodatne informacije iz Austrije i Poljske.

 • D
  Drago Palčeta

  Koliko se da skužiti, ušlo se u završnu fazu napuhavanja ponzi balona.
  Pokrenuli su ICO – (s nekakvim turbo Extra ponudama paketa i splitova) kako bi još pokušali uvući svježe pare u piramidu. IPO je predviđen za 10/2018 (po ko zna koji put prolongiran) i to je to. Posljednja faza odugovlačenja naivnih ulagača. Nakon toga pucanje cijele sheme. Ako bi i izašli na burzu, vrijednost će biti 0,00 (na stranu interno napuhavanje cijene za zaluđene mase).
  Pozdrav

 • P
  Petar

  Moze neki info za icoheadstart.com
  Neke face koje tamo vidim su mi poznate od ranije

  • AntiMLMSrbija
   AntiMLMSrbija

   I meni su, naročito Martinović mi je poznat od ranije pošto znam da je bio deo nekog MLMa. Ne mogu da se setim koji tačno MLM je u pitanju, ali siguran sam da je bio jedan od glavnih lica.
   Ne liči na MLM ali ja svakako ne preporučujem da se ulaže novac u bilo kakav ICO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

17  −  15  =