Obmana zvana Multi Level Marketing - razotkrivanje jedne od najvećih prevara današnjice
Izvršni direktor napustio Onecoin
Izvršni direktor napustio Onecoin

Izvršni direktor napustio Onecoin

Izvršni direktor (CEO) Onecoin-a Pierre Arens je dao ostavku na mesto direktor kompanije 18. oktobra 2017.
Kao razloge svog odlaska naveo je da nije imao dovoljnu širinu kako bi uspešno razvio i vodio kompaniju. Njegov nagli odlazak u jeku ICO kampanje za Onecoin je samo još jedan ekser u kovčeg za ovu prevaru na samrti. Ruja Ignjatova se ne oglašava već mesecima,  za Pabla Munoza niko ne zna gde je (izvršni direktor Onelife-a), Ed Ludbrook se stidljivo ogradio od Onecoin/Onelife-a kako mu je ugovor istekao još prošle godine u septembru (2016) i da je tada otišao – samo što je zaboravio da su kritičari sačuvali njegove snimke iz maja meseca 2017, pre nego što je počeo da uklanja sav dokazni materijal o svojoj umešanosti u ovoj ponzi – piramidi. Na njegovu žalost nije sve uspeo da sakrije. Tom McMurrain (osuđivani prevarant) pokrenuo svoj kvazi valutu coinmd….itd….
Pored ovih glavonja ima još likova koji su otišli u zadnjih par meseci, neki javno a neki što je tiše moguće. Možemo da očekujemo će pravi haos tek da nastupi, kada se uspavano verno stado probudi i shvati da poseduje jedno veliko ništa. Pripremite kokice i pivo, i dobro se spremite za zimu i rasplet koji sledi. Mada su najavili da će opet biti hladna ove godine nekima ni to neće biti dovoljno da se rashlade kada počnu da se preznojavaju zbog svog učešća u ovoj višegodišnjoj farsi.
Izvori:
https://www.wort.lu/de/business/personalien-pitt-arens-verlaesst-onecoin-59e9eabc56202b51b13c58cc
http://mobile.news.paperjam.lu/news/pitt-arens-nest-deja-plus-le-ceo-de-onecoin
Dopuna: Ruja (Ruža) Ignjatova primećena u crnomorskoj luci Burgas u blizini svoje 15 miliona dolara vredne i 40 metara duge luksuzne jahte Flagman pored koje se kako kažu nalazi jako obezbeđenje. Nakon krađe i obmane u visini koja prelazi 350 miliona evra teško je i zamisliti da je došla na letovanje. Pre će biti da se sprema za beg, ako već nije utekla, a sa tolikim novcem može lagodno da promeni lični opis i živi po tropskim rajevima ili državama gde niko nije ni čuo za Onecoin.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/rodna-milionerka-pristigna-v-burgas-s-40-metrovata-si-yakhta-mestnite-onemyakha-ot-gledkata-snimka_news552210.html

8 Comments

 1. T
  Taban

  Imate li još kakvih novosti o Lyonessu ili Onecoin? Pratim ih već par godina otkad su me pokušali uvući u to. Zadnje što znam je da su imali Onecoin “event” u Portugalu i da je išlo dosta mojih znalaca i da su ih tamo uvjeravali da evo samo što nije izašlo na burzu.

  1. Čeka se konačan rasplet. Jasno je bar svakom ko ima iole nešto od mozga da od izlaska na berzu nema ništa. Ne postoji realna potreba za Onecoin-om, cena na crnom tržištu je već ispod 0.1€ po jednom “jednoparcu” tako da šanse da vrednost na otvorenoj berzi bude jednaka ili blizu reklamiranoj internoj vrednosti su ravne nuli.
   Što se tiče Lyonessa čekam dodatne informacije iz Austrije i Poljske.

 2. D
  Drago Palčeta

  Koliko se da skužiti, ušlo se u završnu fazu napuhavanja ponzi balona.
  Pokrenuli su ICO – (s nekakvim turbo Extra ponudama paketa i splitova) kako bi još pokušali uvući svježe pare u piramidu. IPO je predviđen za 10/2018 (po ko zna koji put prolongiran) i to je to. Posljednja faza odugovlačenja naivnih ulagača. Nakon toga pucanje cijele sheme. Ako bi i izašli na burzu, vrijednost će biti 0,00 (na stranu interno napuhavanje cijene za zaluđene mase).
  Pozdrav

 3. Pingback: Ruja Ignjatova uhapšena ?! – lažna vest – Obmana zvana multi level marketing

  1. I meni su, naročito Martinović mi je poznat od ranije pošto znam da je bio deo nekog MLMa. Ne mogu da se setim koji tačno MLM je u pitanju, ali siguran sam da je bio jedan od glavnih lica.
   Ne liči na MLM ali ja svakako ne preporučujem da se ulaže novac u bilo kakav ICO.

 4. Pingback: Zamršena vlasnička struktura Onecoin fantomskih kompanija – Obmana zvana multi level marketing

Leave a Reply