MLM prevara

Onecoin generalni sponzor kongresa preduzetnica u Zagrebu

Kongres preduzetnica (poduzetnica) u Zagrebu 8. marta 2017 sponzoriše niko drugo do Ruja Ignjatova i njena piramidalna-ponzi prevara Onecoin, i to baš sad u jeku vesti da je državna služba Italije označila Onecoin kao piramidalnu prevaru i zabranila njegovo dalje delovanje na teritoriji Italije http://www.agcm.it/stampa/comunicati/8620-ps10550-vendite-piramidali-sospesa-la-promozione-della-criptomoneta-onecoin-da-parte-di-one-life.html

Iz Hrvatske su mi dostavljene informacije o mogućim odgovornima za ovu farsu, među kojima je novinarka HRT-a Tončica Čeljuska (na slici).

Na sledećim slikama vidimo je sa glavnim promoterima Onecoin/Onelife u Hrvatskoj Marinko Paric i Nikola Adžija. Tončica ne krije svoju opčinjenost Onecoin-om, tako da možete slobodno da zaboravite na objektivnost kada su ona i Onecoin/Onelife u pitanju.
https://s8.postimg.org/ap04l5a6t/mpat.jpg
https://s8.postimg.org/t74h5dryt/tnc1.jpg

Poenta ovog sponzorstva je da se ubedi članstvo kako je sve normalno u zemlji Onecoin-a i zloupotrebi kongres u fazonu da čak i predsednica Hrvatske podržava Onecoin, jer sam kongres se inače održava pod pokroviteljstvom Kolinde Grabar Kitarović.

Molim čitaoce iz Hrvatske da ne dozvole da ova internacionalna prevara iskoristi kongres zarad sopstvene promocije i tim putem dođe do novih žrtava među građanima Hrvatske i drugim učesnicima kongresa.

Kontaktirajte sve medije u Hrvatskoj, kancelariju predsednice, bilo koga ko može nešto da učini po ovome pitanju i dostavite im vest iz Italije, dokumentarac iz Finske, upozorenja od strane Nemačke organizacije za zaštitu potrošača itd.. Slobodno me kontaktirajte ako Vam je potreba bilo kakva dodatna informacija.

Dodatno: Po novim informacijama Ruja Ignjatova neće držati govor na kongresu kako je prethodno bilo planirano. Ostaje samo stavka o generalnom sponzorstvu.

Lista govornika/učesnica na kongresu: http://kongres.poduzetnica.hr/wp-content/uploads/2017/03/Agenda-3.6.compressed-1.pdf

Povezan tekst:  Onecoin/Onelife - najveća finansijska prevara u poslednjih nekoliko godina

Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  +  72  =  73