Obmana zvana Multi Level Marketing - razotkrivanje jedne od najvećih prevara današnjice
Onecoin generalni sponzor kongresa preduzetnica u Zagrebu
Onecoin generalni sponzor kongresa preduzetnica u Zagrebu

Onecoin generalni sponzor kongresa preduzetnica u Zagrebu

Kongres preduzetnica (poduzetnica) u Zagrebu 8. marta 2017 sponzoriše niko drugo do Ruja Ignjatova i njena piramidalna-ponzi prevara Onecoin, i to baš sad u jeku vesti da je državna služba Italije označila Onecoin kao piramidalnu prevaru i zabranila njegovo dalje delovanje na teritoriji Italije http://www.agcm.it/stampa/comunicati/8620-ps10550-vendite-piramidali-sospesa-la-promozione-della-criptomoneta-onecoin-da-parte-di-one-life.html

Iz Hrvatske su mi dostavljene informacije o mogućim odgovornima za ovu farsu, među kojima je novinarka HRT-a Tončica Čeljuska (na slici).

Na sledećim slikama vidimo je sa glavnim promoterima Onecoin/Onelife u Hrvatskoj Marinko Paric i Nikola Adžija. Tončica ne krije svoju opčinjenost Onecoin-om, tako da možete slobodno da zaboravite na objektivnost kada su ona i Onecoin/Onelife u pitanju.
https://s8.postimg.org/ap04l5a6t/mpat.jpg
https://s8.postimg.org/t74h5dryt/tnc1.jpg

Poenta ovog sponzorstva je da se ubedi članstvo kako je sve normalno u zemlji Onecoin-a i zloupotrebi kongres u fazonu da čak i predsednica Hrvatske podržava Onecoin, jer sam kongres se inače održava pod pokroviteljstvom Kolinde Grabar Kitarović.

Molim čitaoce iz Hrvatske da ne dozvole da ova internacionalna prevara iskoristi kongres zarad sopstvene promocije i tim putem dođe do novih žrtava među građanima Hrvatske i drugim učesnicima kongresa.

Kontaktirajte sve medije u Hrvatskoj, kancelariju predsednice, bilo koga ko može nešto da učini po ovome pitanju i dostavite im vest iz Italije, dokumentarac iz Finske, upozorenja od strane Nemačke organizacije za zaštitu potrošača itd.. Slobodno me kontaktirajte ako Vam je potreba bilo kakva dodatna informacija.

Dodatno: Po novim informacijama Ruja Ignjatova neće držati govor na kongresu kako je prethodno bilo planirano. Ostaje samo stavka o generalnom sponzorstvu.

Lista govornika/učesnica na kongresu: http://kongres.poduzetnica.hr/wp-content/uploads/2017/03/Agenda-3.6.compressed-1.pdf

6 Comments

 1. C
  CZ

  Ne mogu da verujem da ce Shitcoin biti gen.sponzor na ovakvom skupu, gde je pokrovitelj predsednica R.Hrvatske.Ocigledno su neinformisani ili manipulirani.
  Treba nesto poduzeti, pisati im meilove sa clancima i sl.
  AntiMLM , dali preuzimas nesto ? Vidim da si kontaktirao sa Tim Taysunom ili Ozom ( behindMLM) ? Da pisemo svi mejlove ?

   1. S
    Sinisa

    Svima njima treba neko ko ce da ih progura da se izreklamiraju i navuku nove ovce za sisanje. Lyones se uhvatio propale Zvezde, Jezdimir Vasiljevic se nije skidao sa drzavne televizije…
    I kad se kupuje nesto konkretno u radnji treba razmisliti da ti ne podvale. Sta reci za ove koji ti ne prodaju nista vec prodaju pricu (bajku) o zaradi.
    Hrvatska nije Njujork od 20 miliona ljudi pa da se nesto ne zna. Sve se zna samo kod nas uopste nisu gadljivi na pare.

 2. Pingback: Onecoin upozorenje od Hrvatske Narodne Banke – Obmana zvana multi level marketing

 3. Pingback: Debakl Onecoin-a se nastavlja – Obmana zvana multi level marketing

Leave a Reply