Previranja na domaćoj MLM sceni
Previranja na domaćoj MLM sceni

Previranja na domaćoj MLM sceni

U poslednjih godinu dana desile su se određene kadrovske promene unutar nama poznatih MLM firmi. Prvo je početkom 2015. SCnet napustio Nikola Miletić. Za one koji nisu u toku, Nikola Miletić je deo SCnet-a od njenog samog osnivanja. Prethodno je sa osnivačem i vlasnikom SCneta Robertom Paušićem bio deo ScienNeta, mađarskog MLM koga su zatvorili zbog utaje poreza (i naknadno otkrili da se radi i o piramidalnoj šemi). Robert je samo prekopirao sistem rada ScienNeta pa je zajedno sa svojim kumom Draganom Fratrićem i nekolicinom ortaka osnovao SCnet. Detaljnije ću se baviti o SCnetu u posebnoj temi.

Miletić sa mikrofonom, u pozadini Fratrić i Paušić

Miletić je ostvario karijeru 7 u SCnet-u, što je po kompenzacionom planu SCneta predstavlja visoku i navodno veoma profitabilnu karijeru. Sam vlasnik SCneta Robert Paušić je karijera 7.2 ili 7.3, što bi značilo da je Miletić bio u samom vrhu. Međutim, čuveni “timski igrač” SCneta naprasno je napustio kompaniju početkom 2015, a pre odlaska je podneo ostavku u nadzornom odboru kompanije, navodeći kao razlog neslaganje o načinu rada kompanije sa većinskim akcionarima (a oni su Paušić, Fratrić i Žiropađa). U snimku koji sam linkovao (postavljen na Youtube 2. decembra 2014.) Miletić hvali SCnet, ali ja bih izdvojio jedan deo njegovog izlaganja i to na samom početku snimka. To je deo u kome on kaže kako je u najtežem trenutku svog života (doživeo bankrot u poslu sa jagodama) saznao za “ideju” SCnet-a. U sledećim redovima ću da objasnim zbog čega je taj deo bitan.

Miletić se nakon velikih reči hvale o sistemu popusta i potrošnje SCneta okrenuo uobičajenom tj. klasičnom MLM-u sa proizvodima.

Preuzeto sa Facebook-a

Sada promoviše kompaniju Bronchee, poreklom iz mađarske (proizvodi za negu kože i tome slično). Pokrenuo je i svoj novi sajt, i još je izdao knjigu pod naslovom “Najveća greška u Mrežnom Marketingu ?”. Njegova knjiga možda deluje na prvi pogled kao kritika MLM-a, ali je daleko od toga. Miletić u njoj opisuje neka svoja viđenja MLM u par pasusa, ostatak su uobičajene budalaštine i naduvane pričice o mogućnostima MLM-a. Ima i za nas jedan veoma bitan pasus:

 

3. Najveću zahvalnost želim da uputim mom sadašnjem prijatelju i mentoru, gospodinu Saši Zobenici.Veoma je teško pronaći prave mentore a jos teže iskrene prijatelje. Ja mogu da zahvalim univerzumu koji nas je spojio u najtežem periodu mog dosadašnjeg života. Izuzetno važne životne i profesionalne lekcije nesebično deli sa mnom. Takvo znanje, u svojoj dosadašnjoj karijeri, nisam dobio.

Neverovatno ali istinito, Miletić se uvek nađe u najtežem periodu svog života kada se priključi novoj kompaniji. Ili to samo važi kada se nađe na ivici bankrota po drugi put, poput pojedinih članova Herbalife-a, što bi značilo da se nije mnogo “opario” u svojoj SCnet karijeri. Takođe, sam kaže kako u svojoj dosadašnjoj karijeri nije dobio tako dobre lekcije dok nije naleteo na pomenutog Zobenicu. Znači li to da ništa nije naučio dok je bio 5 godina deo SCnet-a ? Nakon ovakvog teksta trebao bi Miletić da objasni svojim nekadašnjim kolegama i koleginicama, zbog čega smatra Sašu Zobenicu takvom veličinom u poređenju recimo sa Nikolom Čankom (poznatiji kao dr. Nik, inače rođeni brat političara Nenada Čanka), koga u SCnetu drže za neku vrstu gurua (eksperta) za motivaciju i MLM način života. Možda Saša Zobenica ne otima tuđe žene i ne zloupotrebljava psihoterapeutske metode manipulacije, kao što je to slučaj kod dr. Nika ?

I ko je uopšte taj Saša Zobenica ?

Samo još jedan MLM “karijerista”. I ovaj je napustio svoju prethodnu karijerju, tj. nekoliko njih. Izgleda da i za njega važi isto pravilo: u firmi sam dok ima para tj. dok dolaze nove naivčine, nakon toga prelazim u drugu. Ono malo informacija što sam progulgao po internetu kaže da je Saša Zobenica bio deo Lyoness-a u Srbiji još od 2009.godine, što će reći od samog starta kompanije u Srbiji. Da li je iko od pratilaca od ovog bloga iznenađen činjenicom da u Lyoness-u/SCnet-u nema para ?

Da ne bude da pričam napamet, od kolege AntyLyoness bloga iz Poljske dobio sam vest da je njegov najveći protivnik i promoter Lyoness-a blog Antygona u Poljskoj obrisao poveliki broj svojih tekstova (naročito tekstove gde je optužio mog kolegu da je kriminalac, plaćen od konkurencije i tome slično – zvuči poznato zar ne ?), ostavio samo par vesti o Lyoness-u i u potpunosti napustio svoj blog. I ne samo blog, nego cela njegova mreža (od 20 hiljada članova ) zajedno sa mentorom, koji je navodno bio karijera 5. pa spao na karijeru 2, je napustila Lyoness i prešla u drugi, klasični MLM. Razlog: nema para u Lyoness-u.

Ni brojke više ne mogu uspešno da falširaju. Kako mi prenosi kolega, na konferenciji Lyoness-a u Beču, primećena su neslaganja sa navedenim brojkama za SME program (za mala i srednja preduzeća). Na konferenciji su navedene jedne brojke, koja prikazuju rast i uvećan broj partnerskih firmi, dok lokalna pretraga u Poljskoj daje sasvim druge i mnogo manje brojke. Kolega Comfort Eagle iz Poljske zaključuje da čak i najveći vernici Lyonessa shvataju da brod tone i napuštaju ga u velikoj meri.

A od naših lokalaca Saša Zobenica nije jedini koji je napustio Lyoness. Ima tu i poznatih lica.

Sećate se Željka Milićevića ? Ako ne pogledajte ovu temu.

Svoj linkedIn profil nije osvežio, još uvek stoji drugi, američki naziv za Lyoness (Cashback Solutions), ali je zato čuveni prodavac Lyoness / Lyconet pozicija na kupujem-prodajem okrenuo novi list, tj. okrenuo se promociji nove prevare zvane OneCoin. Njegov Youtube kanal ima nekoliko video klipova na kojima promoviše OneCoin prevaru.

https://www.youtube.com/watch?v=spXs8aRaE-0

Video klip sa njegovog kanala, gde u prvih nekoliko minuta govori o stanju u svojoj prethodnoj kompaniji. Ne kaže konkretnoj o kojoj kompaniji je reč ali može da se nasluti da je u pitanju Lyoness. Isto je interesantno njegovo priznanje da je morao da se snađe za novac kako bi pokrenuo svoj OneCoin posao.

NAPOMENA (04.02.2016): Video je obrisan, Željku se nije svidelo što je opet u centru pažnje.

Marinko Parić, član BEST tima čiji sajt više nije aktivan, kao ni Facebook stranica , na svom linkedIn profilu navodi da samo da je networker. Sem odsečenog dela na slici, njegov profil takođe nema ni jedan podatak da je on bio deo Lyoness-a. Njegov Youtube profil još uvek ima nekoliko Lyoness/Lyconet klipova, samo što su njegove skorašnje aktivnosti usko vezane za praćene i promociju iste prevare OneCoin kao i njegov kolega Željko Milićevic.

Potom njegov kolega Damir Topić, čiji Facebook profil pokazuje koliko ga zanima OneCoin.

Potom Glavonjić Dejan, isto kao i prethodni:

I Zoran Stupar

Ne mogu sada da nađem ko je sve tu još preleteo u OneCoin tabor iz Lyoness-a, ali ću gledati da ubacim naknadno. Kako to kaže Željko Milićević jedan deo Lyoness ekipe je prešao u OneCoin prevaru, dok drugi čeka kako će proći ovi prvi. Njegovo mišljenje je da će svi preći u OneCoin, što još više govori koliko je dobro stanje u Lyoness-u. Baš me zanima da li će iko od njih biti voljan da iskomentariše i stane iza reči koje su prolupali na onom Lyoness klipu. Ovde naročito misllim na Željka Milićevića.


Što se tiče naših drugara iz SCneta, još jedno, nama veoma poznato lice je napustilo dotičnu kompaniju.

Feliks Kojadinović, bivši košarkaš iz Bosne i Hercegovine, koji nije štedeo reči (a ni psovke) na račun mojih kolega i mene u komentarima na u ovoj temi iza pseudonima “Internet indijanci” i “moralni pigmeji” postao je Freelancer , u prevodu slobodnjak.

Pre godinu dana prodefilovao je na SCnet seminaru kao neko ko će uvesti revoluciju u kartični sistem.

https://www.youtube.com/watch?v=ilbO3HGXMaA

Pogledati od 26. minuta prezentacije

Potom se prebacio u novu firmu Talion System, koja ima izuzetan istorijat. Do tada poznato kao preduzeće DIALINK d.o.o. iz Novog Sada (registrovano u APR-u 20.09.2001. godine), dana 09.06.2015. godine menja naziv u VIP SCNET d.o.o. Posle mesec dana, kada je očigledno nekom palo na pamet da nije dobro koristiti već ozloglašen naziv, 23.07.2015. godine VIP SCNET d.o.o. Novi Sad menja naziv u TALION SYSTEM d.o.o. Novi Sad. Vlasnik 100% kapitala je Dragan Fratrić. Delatnost ovog novoimenovanog preduzeća je 8299 – Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju. Stara delatnost bila je 6209 – Ostale usluge informacione tehnologije. Delatnost je promenjena prilikom prve promene imena.

Takođe, valja napomenuti da je 21.03.2015. godine osnovano još jedno novo preduzeće – TALION NET d.o.o. Novi Sad (Bulevar kralja Petra prvog 15). Vlasnik 100% kapitala je takođe Dragan Fratrić koji je bio i direktor ovog preduzeća do 27.08.2015. godine, kada je pravo upravljanja formalno preneo na Teu Fratrić (’95. godište). 18.12.2015. godine kompanija menja naziv u EURO KORN d.o.o. Novi Sad, a 24.12.2015. godine dolazi do promene zakonskog zastupnika, gde umesto Dragana Fratrića dolazi Dragan Dačević. Osnovna registrovana delatnost ovog preduzeća je 5610 – Delatnost restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata.

Na moje pitanje Feliksu zbog čega je otišao iz Taliona, zašto je postao slobodnjak (freelancer), dobio sam karakterističan odgovor u njegovom stilu:

Da bi mogao da ti mamu nabijem free a malo i sa lancima eto zasto majmuncino maloumna…jebo ti pas mater bezobraznu i retardiranu,budes li mi jos jednom nesto napisao na mail ili bilo kako jebacu ti mater retardiranu,na kraj svjeta cu te naci .retardirani imbecilu…idi lijeci komplekse maloumne a sta ja radim picka ti materina ti veze nemas,konjurdo glupa.Promasio si univerzum konjurdo jedna.Dok se ti trudis imbecilu iza tastature i dalje sviras kurcu konju ja se kupam majmune jer sam za tebe majmuncino AJNSTAJN!
Mamu ti besmrtnu nabijem na kurac crnacki onaj africki u cmar.

Jel ti sad jasno zasto imbecilu.
A kad se budes predatavio imenom i prezimenom onda ce da te karaju najveci pederi sveta iskomleksirani konju….
Smradino raspala

Vidi se da je MLM od njega napravio veoma kulturnog i pozitivnog lika…

A o Talionu ćemo nekom drugom prilikom.

Pretplati se
Obavesti o
guest

  +  11  =  13

27 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
trackback
4 februara, 2016 00:20

[…] Prethodna tema propratila je novi trend u sad bivšim Lyoness članovima – napuštanje Lyoness / Lyconeta i prelazak u novu prevaru – OneCoin. Najviše bih voleo kad bi nam sad  objasnili taj svoj potez nekadašnji članovi Lyoness-a, mada se postavlja pitanje da li uopšte imaju neku trunku stida i morala. Pljuvali su po meni i drugim kritičarima, nazivali nas svakojakim imenima, čak i pretili kako tužbom tako i prikrivenim nasiljem. Sada ti isti su prešli u OneCoin ili tek nameravaju da pređu. […]

Marko

Pozdrav svima! Ja se bavim MLM, konkretno u oblasti zivotnog osiguranja. I sam imam tri polise u razlicitim kucama… U tom poslu sam skoro deset godina, radim ga kao dodatni posao. Dakle, nije mi primarno. Ne bih da se ovo sto pisem shvati pogresno, zelim samo da iznesem svoje vidjenje stvari… Ja licno volim prodaju, jednostavno se pronalazim u tome. Dakle, nije nikakva tajna da u svakom MLM neke ozbiljnije zarade ima samo u pocetku. Tako je bar bilo u svakom do sada… Nije mi jasno, zasto neko ima tako jaku zelju da kritikuje MLM. Mislim da gubite vreme sa tim. Kada bi se ta energija koju trosite na “mrznju” preusmerila na bilo koji posao (ne mora da bude mlm), mislim da rezultat ne bi izostao. MLM je dobro osmisljen sistem poslovanja do odredjenih granica, dok se ne potrosi trziste. Ali tako je i sa svakim drugim poslom. Sada, moze neko reci da takav nacin poslovanja steti ekonomiji drzave, ali licno mislim da nije tako. Ali se slazem sa vama da u mlm-u ima mnogo ljudi koji govore takve bajke, da i mene ponekad glava zaboli. Nas covek je sklon tome da se danas kune u jedno, sutra u drugo… I mislim da to najvise kvari ovaj posao. To su ljudi koji nisu profesionalci, kojima je prodaja iznad svega. I zele da je ostvare po svaku cenu, pa su spremni da klijentu svasta obecaju samo da investira novac. Tu se pravi blato u ovom poslu i to zaista otezava stvari svima. Voleo bih da se uvede neka ostra sankcija za ljude koji na takav nacin dolaze do zarade. Verujte, njih ne voli niko ko se bavi ovim poslom. Ljudi koji se ozbiljno bave poslovima prodaje u MLM-u, nemaju vremena za ova piskaranja. Tacnije, ne trose vreme ni energiju na rasprave ovog tipa. Znam da sebe ukopavam predhodnom recenicom, ali jednostavno sam imao potrebu da nesto napisem posle ovih deset godina. Sto se tice OneCoina, ne bih znao mnogo da kazem o tome. Istrazivajuci o njemu sam i dosao do ovih tekstova… Neko moje misljenje je da ce sigurno da raste u naredne dve-tri godine. Tako da mozda ko uleti medju prvima, moze da obrne neka veca sredstva. E sada za kasnije, ne bih davao neke prognoze. Narocito ako ode na berzu…

Griva
Griva
Odgovor za  Marko
9 maja, 2016 11:54

Onecoin kazu mi neki programeri je bio dobar ranije( u smislu da ne kazu da je legalno vec samo da se moglo zaraditi), sada nije pamento ulagati u to, a ja verujem programerima iskreno kada su u pitanju te gluposti zarade preko interneta jer, ako neko zna kako se zaradjuje tu, logicno je da budu to bas oni, zar ne? Znaci, one coin, ne! Ne uplacuj pare na racun koji se nalazi ko zna gde i ciji je vlasnik ko zna ko. Jer vidis da je lakse kada ti je i racun i vlasnik blizu, onda mozes lako kao ovaj nas ANtiMLM da pljujes po imence svakog i da ga imas na oku, heheh.

Najdosadniji su ovi iz SFI kompanije vala, ne kazem da nije dobra ideja ( ipak, i tu treba mnogo vremena, “rada” investiranja novca, prodaja proizvoda i velika mreza da bi se zaista imala velika zarada itd.) Jednostavno, kad Srbija nije zrela za SCnet jos, gde treba da potrosis na hleb i sve sto kupujes uz njega u Maxiju, Patike u Sport visionu itd.( mada ljudi i kad odbiju to odbiju samo zato sto misle da nisu sposobni da naprave mrezu a ne sto se plase da stave avans i sto misle da nije pametno dobiti neki dinar nazad od novca koji svako od nas ionako trosi, naprotiv, to se svima svidja) ,ko ce onda da narucuje robu na Amazonu i placa vrtoglave troskove dostave za istu? Mozda neko ali treba ga naci i meni je ipak lakse da ostanem pri NIs pumpama, Lilliju i MAxiju i Tehnomaniji, gde ce pametni ipak shvatiti da je glupo nemati po 1,5%, 2%, 3%, 4%, 5% i vise % natrag od novca koji tamo potrose jer su ionako nameravali da ga potrose na iste proizvode.

CInjenica je i dan danas da ne postoji brza zarada na legalan nacin jer treba da imas dobru ideju za to, i neko znanje koje se ne stice preko noci i, naravno novac za investiciju i upravo iz tog razloga ljudi koji nemaju ovo pomenuto i rade MLM jer se on moze poceti i sa 10,15000 dinara pa, ko zeli vise novca, nek izvoli.

Buducnost MLM je svetla, svidelo se to nekom ili ne, i to zahvaljujuci nama koji se trudimo da ljudima objasnimo da ne moraju biti robovi koji celog zivota rade sa mizerne plate, vec mogu raditi za sebe e sad, u robnim mreznim marketinzima je jos uvek tesko u Srbiji naci korisnika skupih proizvoda i ja licno ni ne volim proizvode jer ne mogu da garantjem za njihov kvalitet i ucinkovitost a posto ne volim prazne price da pricam, izabrala sam najbolji MLM gde mozes da kupujes kod trgovaca koje proverava drzava ( nazalost, ko zna koliko ih proverava ali mi ne mozemo tu mnogo uticati jer nemamo druge, moramo negde kupiti hranu, odecu, sipati gorivo itd.) i ne snosimo odgovornost za ispravnost namirnica i ostale robe mi, vec trgovci koji ih i distribuiraju i to je dobro jer, ipak je kupac koliko toliko zasticen zakonom nase drzave.

A ovaj Anti MLM je zapravo ANTICOVECANSTVO, jer bi da ubije i ono malo svetla i nade u ljudima da mogu ziveti bolje no sada i, zaista zalim coveka sa toliko mrznje( ko da su mu pobili celu porodicu neki ljudi iz nekog MLM-a i, trebalo bi da ga tuze mnogi iz MLM-a za mnogo stosta. Porucujem mu da oladi vise i da krene da se bavi necim drugim.ili jos blje da nam se pridruyi ako hoce da pomaye ljudima.

Antiprevarant
Antiprevarant
Odgovor za  Griva
9 maja, 2016 16:37

Evo ga jos jedan Anti ovde.Pogledaj ostatak mog nicka pa se prepoznaj.

Ako je neko ovde kreten onda se pogledaj u ogledalo.Jel to Pausic licno ili?

Neko ko je placen da lupeta gluposti.

Znas sta je najtuznije ovde.Svi koji su branili ovu najklasicniju I najogavniju prevaru zvanu SC net i Lioness su sve propali ljudi u cemu god su radili a ne samo u MLM nazovi poslu.

Pojavljivali su se tu razne spodobe

Srdjan Ljiljak – radi kao elektro nesto

Miroslav zaboravih prezime – radi kao vozac

Feliks koji neuspesno i dalje menja MLM ove

imas ovde istoriju njih a i na drugim sajtovima,e sad svi oni su pricali o uspehu ovih prevara i kako lenji ljudi nece da rade,kako oni koji kude nemaju pojma o biznisu itd itd itd.A kad ih pitas,izvini koliko zaradjujes od tog posla u SC netu Lionesu i sl MUK,znaci MUUUUUUUUUUUUUUUUUUK.

I dalje rade svoje poslove vozaca,lozaca,elektro bla bla itd.

Tako i ti prijatelju griva nemas leba da jedes,ja se kladim da se vozis GSP om i da nemas u dzebu za dva pica da platis i kiflu(sem ako nisi licno Pausic,Fratric i neko od slicnih prevaranata koji su se fino omastili ljudskom naivnopscu i prevarama ljudi.

Sto se tice matematike i svega o cemu trucas pisano je vise puta o tome ranije.

Sto se tebe tice postoje 3 stvari koje mozes biti:

1.Neko od gore navedene klike koji mesetare

2.Placen lik od njihove strane da truca po netu i u stvari svojom gluposcu i neobrazovanoscu parvi im losu reklamu

3.Zaveden lik ,koji se nikada nigde ni u kom poslu nije pronasao i uspeo i onda je svoju srecu i buducnost nasao ovde.

Ako si ovaj treci,ja ti sad odmah kazem da izadjes iz price,jer kad shvatis zaista pricu ostaces bez para,razocaran,poklopljen i videces da se na takvoj prevari nikakve pare ne mogu zaraditi sem one vodece klike koji zavedu ovce za sisanje

A ti sad reci koji si od ove trojice?

1 2 3 sad….

Griva
Griva
Odgovor za  Marko
7 jula, 2016 11:41

Ma ne spominji onecoin ljudima bre, oni ne mogu da shvate ni Lyoness i Scnet sto je bazirano na stvarima koje svakodnevno rade ionako celog zivota( kupuju i kupuju i trose svoj novac kod nekih trgovaca i hvale te trgovce i preporucuju ih prijateljima i njih i proizvode, sedi samo slusaj 2 zene o cemu razgovaraju o deci, garderobi, hrani, letovanju, a muskarci o pivu, fudbalu, zenama, kolima i sipaju gorivo i placaju registracije za kola i osiguranje od auto dogvornosti) pa opet tikve ne shvataju da sada od svega toga mogu izgraditi biznis, ne od dodatnog novca vec od tog koji vec trose , a sacuvaj boze od crypto valuta, cak i da je tacno, nema vise bitcoina ( to je bila sansa za zaradu do pre nekoliko godina, sada je skup i veeeeoma rizican a po meni jedini na putu da postane crypto valuta br.1 za uvek) a one coin je takva ponzi sema da ja nemam reci da opisem. Mislis da dzaba pricaju te bajke ljudima i navlace ih da reinvestiraju i ono sto vide kaobajagi u svojim online kancelarijama kao zaradu? Pitaj programere kako se pravi program koji prikazuje zarade koje ovi jadnici vide, pa ce ti objasniti. Procitaj na sajtu bitcoina tekstove pa ces videti sta znaci legalno i iskreno, kad ti kazu da nikako ne mogu predvideti hoce li bticoin rasti ili naglo opasti i da je veoma rizicno smatrati da ces se obogatiti i sl.

Ako bas hoces, onda udji s manjom lovom ovde, https://swisscoin.eu/Griva75, dobijas i 100 coina na poklon u ovom periodu pa posto je novija firma, ima nekih sansi i da se zaradi jer i u ponzi semama neki na pocetku zarade posto vlasnicima treba neko vreme ipak da namaknu dovoljno para od novih pa moraju pokazati realnost posla i isplatama tu i tamo ( onima koji su prvi usli u posao).Minimalna uplata je 25eur ( a kod one coina je mnogo vise sada, nece da se bakcu s manje gospoda ( i to govori da imaju plan da pokupe pare i nestanu za najvise 2 godine kad obecavaju izlazak na berzu i, ima tu mngoo da se prica i treba mnogo toga znati da bi se moglo shvatiti, objasnjenja su im naucno veoma suplja i za programere i za ekonomiste, pricala sam sa bar 20k ljudi iz teih struka i sa dr.nauka jer, ne pravim se pametna u onome sto nije moj domen vec ucim od pametnih) .

E sad, ono sto si rekao da se u svakom MLM-u zaradjuje na pocetku dok se ne istrosi trziste, to vazi za MLM-ove koji distribuiraju proizvode pa i osiguranje( uzgred, koliko ja znam zabranjeno je osiguranje prodavati kroz MLM tako da se pitam koje ti osiguranje to radis kroz MLM, mozda imas provizije od ekipe koju si doveo neke, ali ne pravi MLM) i upravo iz tog razloga ja i preporucujem od srca i iz mnogo analize i licnog iskustva SCnet jer se trziste ne moze zasititi, buduci da se tu zaradjuje od prometa robe koju svako mora kupovati do kraja zivota hteo to ili ne, znaci , nemaju ljudi izbora, moraj uda kupuju ako hoce da jedu i piju i oblace se i letuju i voze kola i grade kuce i kupuju stanove, i idu kod stomatologa i kod advokata i, sve bre sot se moze zamisliti.( licno bas gledam miksere i slusalice u Tehnomaniji da narucim jer mi to treba u ovom trenutku, tebi mozda treba nesto drugo pa ces ti drugo i kupiti).

Antiprevarant
Antiprevarant
Odgovor za  Griva
7 jula, 2016 13:08

Ovoliko gluposti se malo gde moze naci.

Hajde Ivana pisi jos malo,ljudima je svakako potrebno da se smeju u ovoj nasoj sivoj drzavi.

SC Net I Lioness su najklasicnije piramide koje postoje.Kriju se iza potrosnje o kojoj pricas a koja je minorna.Zive od kapara I to vec I vrapci znaju.

Da nemaju kapare ne bi bilo ni firme,a posto je sve manje ovaca za sisanje posao opada I to drasticno.A onda ubacuju mesetare kao sto si ti koji kao pljuju druge MLM ove a brane jedine ispravne svoje.

Hajde odgovori na pitanja jer od svih tvojih zagovornika ovde nikada ali nikada niko nije odgovorio.

Kolko dugo radis u SC netu ili Lionesu I kolko zaradjujes mesecno?

Hajde da te vidim ?

A savete o tome sta je pametno a sta nije stvarno ne bi trebala da dajes.

Ti si ili placena da mesetarius ovde ili si samo zavedena ovcica koja daje pare a vodeca klika prevaranata je muzu.

Ove dve firme se ni po cemu ne razlikuju od ostalih prevara koje se nude na netu,pri tome 99% ucesnika su ljudi koji su propali u svim biznisima I sad su ko zabludele ovcice dosle ovde da kao nesto zarade.

Ceo vas posao je ubedjivanje drugih ljudi da daju kapare za buduce kupovine I nista drugo.

Za to treba samo biti skolovan prevarant.

Znaci to nije posao vec prevara.

Tako da svako pominjanje “posla” je smesno

GORAN
25 marta, 2016 16:08

Ako ce Zoran Stupar lazov i neradnik koji zivi od prevari i na racun drugih da promovise onecoin onda bolje pucajte sebi u glavu nego sto ulazite u taj oosao.Znate li vi uopste ko je on.Neradnik koji je ozenio doticnu Silviju ni malo privlacnu jednom recju nakaznu zenu koja ima bogatog tatu i koji sad finansira zeta a ovaj se promovise i rasipa tudj novac.dok tata Pera Milankov rinta po belom svetu Zoran mu trosi pare, a ruznjikava Silvija trune u zabiti zvanoj Elemir.Gde mu je sad prica o lionnesy hoce li sas vratiti ljudima procerdan novac.srsm ga bilo.i moje jr pare spiskao.

Zukic Sena
Odgovor za  GORAN
8 jula, 2016 22:23

Najnovija prevara ovog tkz. gospodina je bila u mrezi zvanoj Vic concept.Ojadio je puno porodica koji su sada u kreditima.Vest manipulator,ponekad manicnog ponasanja koji na uckljucivanje novih clanova gleda kao na “branje kuruza”.Covek koji gazi preko svega da bi dosao do licnog uspeha bez imalo srama!Veceg neradnika,licemera u zivotu upoznala nisam.Potkovan Grmeckim senlukom ,ali vrlo losa kopija istog,nezaustavlja se i hrli ka Onecoinu i nastavlja da obmanjuje.Ali,svemu dodje kraj….put do pakla poplocan je dobrim namerama i sveznjom sudskih tabaka!

Zoran Stupar
Zoran Stupar
27 marta, 2016 13:53

Goran???Predstavite se punim imenom ako ste poštenjačina,vredni radnik i STOJITE IZA OVOG TEKSTA !!?

Ko ste vi i sta ste napravili od života kad o tuđem možete ovako da pričate,pretpostavljam da ste jako neuspješni kad vas toliko boli uspjeh drugih!Za sve ove uvrede ćete odgovarati na sudu!A to da li sam neradnik ili radnik i ko sam ja u stvari znaju ljudi koji samnom saradjuju i za mene je dovoljno!?

Griva
Griva
Odgovor za  AntiMLMSrbija
9 maja, 2016 10:41

Znas sta, bas si preterao vise, mislim da je vreme da pokrenes blog gde ces prozivati ljude koji su ulozili od 5000,10000 eur pa i desetine i stotine hiljada evra u privatan biznis, otvarali firme, butike, dragstore, piljare, markete, radionice, razne usluzne delatnosti, podizali i kredite da bi pokrenuli posao i na kraju propali, sta mislis kako je njima, ko je njima kriv za neuspeh i propast? Zasto ne kazes da je njima otela pare drzava, banke, zakupodavci, koga oni da blate i da optuze da im je oteo pare? Spominjes MIletica u nekom prethodnom postu, ok, on je lepo ispricao kako je propao u poslu sa jagodama, obrati paznju koliko je tamo pukao? Hehe, pa mnogo vise nego sto je ikad ulozio u mrezni marketing gde je i zaradio svakako a sto je presao u drugi MLM, i sto mnogi prelaze u neki drugi MLM to je njihova stvar i misljenje kao i u svemu drugom. Ista pravila vaze u svakom poslu, ma koliko ti hteo da blatis iskljucivo MLM, uopste nisi u pravu ( meni izgleda da si se nekad u zivotu razocarao kad si pomislio da se mozes na brzaka obagatiti u nekom MLM-u pa si video da nema nigde nista na brzaka). I nemoj da mesas vise babe i zabe: jedno je imati sansu a drugo je uspeti od nje da napravis dobar biznis- dokaze imamo na svakom koraku vezano za bilo koji posao, neki su ekstremno uspesni dok drugi propadnu u istom tom poslu e, tu cinjenicu vredi analizirati i traziti odgovore zasto je to tako. Bilo koji MLM da uzmemo u obzir, ista je situacija, neki su uspesni, vecina ne, kao i u privatnom biznisu i nemas ti tu nista pametno da kazes ocito, prozivas neke ljude koji su uvek bili svesni da moraju napraviti sto vise uspesnih u MLMu da bi i sami bili uspesni.

Sto se tice Ly i SCneta, tu stvarno obmanjujes ljude kada kazes da je prevara, jedino sto je plan nagradjivanja saradnika zaista bolji u SCnetu i to je prosta matematika, samo kreten ne ume da racuna pomocu prostih racunskih operacija- zrno po zrno ( 1% po 1% nazad) pogaca, kamen po kamen ( jedan po jedan saradnik koji trosi) palaca. Tu bar ako shvatis sistem, ne mozes da izgubis novac dat za avans( na stranu sto mozes staviti od 5000 din. pa navise). Ja sam svoj avans istrosila jer sam jednostavno planirala koliko cu avansa da stavim, tj. izracunala koliku realnu potrosnju sam spremna mesecno da vrsim u firmama partnerima, koliko je tamo povrat i, shodno tome, koliko cu avansa moci da istrosim za koje vreme- cista matematika i, ne bih mogla da kazem da sam prevarena. To sto jos nemam mrezu od 10000 ljudi je moj problem, ne mogu da pljjem na firmu zbog toga jer firma mi nije obecala da ce mi pokloniti clanove u mrezu vec sam znala da ih moram sama traziti ( uostalom, ako je rec o poslu onda je logicno da mora postojati nesto sto treba da radis zar ne?) I, pravo da ti kazem, i dalje ne mogu da shvatim nikog ko ima finansijske probleme a usudjuje se da odbije takvu sansu da od novca koji trosi za hranu i na kome vec zaradjuju trgovci, odbije da i sam izgradi poslovanje, nego i dalje ceka da vidi kako ce se zavrsiti izbori, ili je i sam clan stranke i nada se da cee bas on profitirati ako njegova stranka dodje na vlast, ili misli da ce pokrenuti neki biznis ( dolaze mi takvi svakog dana i, nemaju ni 3000eur u kesu a nesto kao razmisljaju da otvore piljaru tamo gde ima Idea marketa, i jos 2 dragstora u precniku od 50m, meni je njih zao jer znam da ce uzeti kredit i zavrsiti ko probusena kesa). Mislim, pametnome dosta, a kretenu ne vredi pricati vise i, jako mi je zao sto ima mnogo ovih drugih, sami sebi kopaju jamu u koju ce sigurno upasti.

Griva
Griva
Odgovor za  AntiMLMSrbija
10 maja, 2016 11:57

Slusaj, na sve se moze gledati iz mnogo uglova, pa tako i na ovaj posao. CInjenica jeste da ide mnogo sporije no sto bi trebalo, ali to nema veze s firmom i njenim programom i onim sta nudi, firma je uspela da uvede platne kartice kao sto je i obecala bas na snimcima, uvode se i nove panerske firme, ima i novih clanova. I zaista ne mogu da odobrim tvoje komentare koji nemaju veze s poslom i sistemom nagradjivanja, kad licno kupujem u Maxiju, u Sport visionu sam u februaru potrosila 13000 din. a pre nekoliko dana 3000 din. i u februaru 4800 u Lilly drogerijama i svaki put sam skinula onliki deo sa avansa koliki ce ti svako objasniti kad ti objasnjava posao, i za svaku kupovinu imala povrat od licne 1% a od saradnika po 0,5% i, ukratko, sve funkcionise bas onako kako se svakom od nas i objasni kada prvi put slusa i stvarno ne mogu da shvatim tvoju ogorcenost hajde MLM-om, ali nasom firmom posebno ne mogu da shvatim- jedno je mozda imati antipatiju prema nekim ljudima ili ih mrzeti iz nekih licnih razloga ( ne sporim da i ovde moze biti raznih ljudi karakterno kao i u svakoj drugoj firmi, sasvim prirodno, i licno sam cula da neki umeju da naduvaju pricu u mnogim MLMovima pa i ovde verovatno), ali licno ja ne radim po tom principu upravo zato sto ne zelim razocarane ljude buduci da znam da ce onda pljuvati po svemu i svacemu ipak, ne mogu da se osecam krivo kada saradnica kojoj sam trazila da ponovi moje objasnjenje da bi mi dokazala da je razumela princip potrosnje avansa i svrhu istog i mesto gde treba da trosi i nacin kako i cime ce placati na tim mestima, pre no sto sam joj ”dozvolila da uplati” avans, nakon toga ne trosi svoj novac, ja joj savetujem stalno da pocne potrosnju ali, ne mogu zenu naterati silom, kao sto je nisam terala ni da uplati, ona kaze nema veze za novac, kad je pitam zasto ne trosi svoj novac, jel shvatila da sam joj upravo pricala da treba da trosi svoj avans, kaze, shvatam sve, ali nije vazno, pa kazem, potrosi svoj novac, zasto da ga ostavis tu, ma nije neka suma kaze, a ima istih slucajeva i za one koji imaju veliki model pa ne trose. I, sta mi tu mozemo? Svako odluci sam, u tome je kvaka, sto ovde nemas mere represije na ljude kao u klasicnom poslu gde ce dobiti otkaz ne odradi li svaki dan i ne dodje li na posao, upravo u tome je kvaka zasto ovaj posao ide sporije no sto je logicno jer, ogromnoj vecini ljudi treba veci prihod a ista ta vecina je u mogucnosti da zaradi od ovog sistema cak i u zabiti gde nema partnerske firme, dovoljno je da neko sipa gorivo na NIS pumpama , da seljak kupi gorivo za poljoprivredu na NIS pumpama, mislim, ima bre covece 101 argument zasto ovo treba iskoristiti, a nema ni jedan razuman zasto ne treba. ”Ljudi nece”, da kazu ovo neki, a ja ih pitam otkud znate da nece, jeste ih pitali, pa nismo, kaze, pa otkud znas da nece onda, odgovaram ja, i, da li se tebi ovo svidja pitam, pa svidja mi se ( 99,99% kazu da im se svidja) i zasto onda bar pola nece? Zato sto nisu sve odmah shvatili i popamtili ili jednostavno nemaju hrabrosti da zovu druge ljude plaseci se da ih ne odbiju ( na konto MLM firmi za koje su ranije culi da je neko njihov radio, ili su sami ”pokusali” a te firme su prodavale proizvode cija cena je prilicno visoka za prosecan srpski novcanik i plus nisu neophodni ni priblizno kolik oje neophodna za zivot roba koju prodaju nase FP ali njima ne radi kliker da je u tome drasticna razlika izmedju nase firme i svih ostalih MLMova na svetu. Ja se izvinjavam svima koji distribuiraju proizvode kroz MLM ali, nisu nam ni do kolena, a opet, neka kupuje onaj ko moze i kom se svidja, ja ne bih prodavala nesto sto mi se nije licno iskreno dopalo i ciju vrednost nisam osetila na svojoj kozi i plus osetila da mu je cena opravdana. Otpor prema mreznom marketingu se stvorio zbog napadnih prodavaca kao sto su iz FLP-a, Herbalife-a, Zeptera( koji je vise direktna prodaja zapravo) i mnogih drugih sto su prodavali cebad, jastuke i sl. i za vise od 150eur, DM ili cega god,. Ali mi se upravo borimo protiv paprenog naplacivanja stvari ljudima uz slatkorecive pricice kako ce im se poboljsati zdravlje, skinuti kg, a uvale ljudima robu koja ne vredi realno ni pola cene ( licno imam jastuke koje je moja majka kupila bila sa navlakom od rirodne vune, neki Nestor, i platila ih ko na Marsu a navlaka se pocepala jos odavno, dok su mi oni od 5eur obicni, koje na buvljaku mozes kupiti jos citavi i posle ko zna koliko pranja u masini. E, takvih MLM-ova je ljudima dosta pa onda cim cuju da je sirenje mreze, oni povezu s tim robnim MLMovima za koje su ranije culi i onda misle propala stvar jer nekad sami nisu uspeli da prodaju takve proizvode ili neki njihovi bliznji nisu uspevali u tome. To je razlog u nasem poslu sto nece oni koji nece, jer i ja sam 20 god. bila medju onima koji nece MLM i ovo mi je prvi poslednji koji zelim da radim.S druge strane, neko ce doci ovde i hvaliti neki proizvod koji mu je u necemu pomogao i pokusace da pobije ono sto sam rekla o robnim MLMovima i to je ok, dajem mu za pravo ali, i taj isti mora bre da kupi namirnice koje prodaje MAxi, mora da kupi nekad i nesto od bele tehnike koju prodaje i Tehnomanija i mora da registruje kola i sipa gorivo ako ih poseduje zar ne? Znaci, moji argumenti su uvek jaci i jaci, i jaci i, to ne samo zato sto se meni tako svidja, vec sam jedini put u zivotu pristala da radim MLM zato sto sam nasla firmu cija ideja i smisao te ideje mi je imao veze sa svim ljudima oko mene isa onim sto je sudbina svakog coveka na planeti- odlaziti u kupovinu svakoga dana da bi mogao da prezivis i to vazi za 100% ljudi i to niko ne moze da pobije( Surviver se ne racuna jer i oni nse garderobu i morali su se necim prevesti do ostrva itd.itd. znaci, niko ne moze da prezivi bez kesa i tacka.

A tebi iz srca saljem poruku da ohladis glavu malo i odvojis odlike posla i odlike nekih ljudi u tom poslu. Iz licnog iskustva znam da je vrlo vazno i ko ce ti ponuditi ovaj posao jer, sa nekima se coveku radi sa nekima ne, prosto ti je neko odbojan ali, ovde i jeste dobro sto ne moras uci u posao s nekim ko ti je odbojan nego mozes traziti neku drugu osobu i to je jos jedna od prednosti ovog posla( opet licno imam situaciju gde devojka nije htela u posao mislivsi da ce raditi sa zenom koju sam zamolila da se sastane licno s njom jer su iz istog grada i, pogresila sam, jer smo se nekoliko meseci kasnije nasle i ona mi je rekla da nije mogla da zamisli da je ljudi vidjaju u drustvu s tom zenom, cudno deluje ali, tako je- kad ljudi mogu da biraju znas, oni umeju i da preteraju s biranjem i nalazenjem mana, a kad odu i za 15000da rade, onda ne biraju ni poslodavca ,ni mesto ni vreme ni nacin, pa gde je tu zdrav razum bre covece, volela bih da shvatim ali ne ide mi, zelim da shvatim kako razmisljaju, da li se osecaju toliko bezvredno da prodaju svoje vreme za novac od kog ni hleb i jogurt ne mogu kupiti za mesec dana? Ne, ne mogu da se pomirim s tim, izvini, ne! Svaki covek vredi vise od toga i sada ima pravu sansu da radi jednostavan posao i da pomaze i drugima i da se oseca mnogo bolje no do sada.

Ja verujem svim svojim bicem da je glupo a jos vise neodgovorno prema sebi i prema svojoj porodici nalaziti dlaku u ovom jajetu, vec je bolje iskoristiti ga i zaciniti ukusno jelo koje mozemo svi napraviti od nasih zivota kad smo vec jednom u istoriji dobili pravu sansu da vratimo dostojanstvo. Ko to nije u stanju da shvati i oseti, nek mu je sa srecom, zao mi je sto bira mucenje i probleme i poluiskoriscenost svog zivota, sto se nada da ce mu neko dati dobar posao dobro placen zasto? Zato st oce se politicari pobrinuti da nas sve zbrinu?! ( Te sto veruju i gube svoje vreme po politickim strankama tek ne razumem uopste, kako su slepi toliko, dokle bre vise? Ja zelim sto vise ljudi u mojoj mrezi koji ce zaraditi ovde po koju hiljadarku evra mesecno i onda uloziti te pare u neki klasican biznis i tako stvoriti nova radna mesta, sta je tu lose? Ili ce jednostavno postojati oni koji imaju prodajne lance i mi koji kupujemo tamo i delimo njihov promet sa njima i medju nama? Pa ja nesto postenije ne mogu da zamislim, oni zive od nas, mi zivimo od njih. Ako neko ima bolju ideju neka me obavesti molim, jedva cekam da je cujem i iskoristim.

I, neka mi oproste svi koje moja iskrenost vredja, namera mi je da se udruzimo i potpomognemo da ucinimo nesto dobro u ovom kratkom zivotu. Vreme nas nece cekati, ono prolazi.

A sad opet moram u kupovinu, htela ne htela.

Griva
Griva
Odgovor za  AntiMLMSrbija
10 maja, 2016 12:26

Da, ispade da nisam odgovorila na tvoj komentar o platnim karticama i obicnim potrosacima/ lojalnim otrosacima LP- kartice se mogu narucivati jos od prosle godine, mozda i pre, ne drzi me za rec o preciznom datumu ( a ne vidim ni vaznost toga) ali, u opticaju su i svako ko zeli moze ih naruciti, postoje 3 vrste 1. za LP ( lojalan potrosac, onaj koji nema avans i nece siriti mrezu potrosaca, zeli samo da stedi pri licnoj potrosnji -npr. ja, koja sam potrosila tih 15000 din. u Sport visionu- da sam samo LP imala bih 750 din. povrata na cash od te kupovine), 2. kartice za ljude sa malim avansima- manje od BM33 i 3. VIP kartice za ljude sa BM33. Elem, posao opet nema veze sa karticama direktno jer, ko radi ono sto treba imace zaradu po planu nagradjivanja i sa karticama i bez njih, samo sto ce BM imati zaradu po 1eur od svake kartice u njegovoj mrezi jednokratno i to takodje vec deluje i isplacivale su se zarade. S druge strane, nemaju jos sve FP citace kartica tako da je i to proces koji ce trajati a njegovo ubrzanje je moguce ubrzanim sirenjem broja potrosaca u nasoj firmi( mislim na sve kategorije i LP i saradnici akivni graditelji mreze), znaci, kako god okrenes, kad uradis sve sto treba po osnovnim koracima i uspes u tome, zarada se isplacuje, kad ne uradis, nema zarade, prosto, shvatila sam to prvi put kad mi je pricano i to je bilo u onoj drugoj firmi jer sam prvo za nju cula, austrijska Ly, samo sto su tamo uslovi bili mnogo tezi i nepovoljniji za izgradnju posla, a ideja i neke FP su iste, kao sto znas.

Znaci, sta god da te muci, muci te iz nekih subjektivnih razloga, objektivno, Scnet ima vrlo dobar sistem, jasan, precizan, na pocetku deluje malo komplikovano ali zato postoji program koji obracunava sve sto je nama tesko pesice na pocetku, Obecanja se ispunjavaju, Robert se zaista trudi u ovakvim okolnostima gde ima dosta otpora i gde se mreza uvecava mnogo manjom brzinom no sto bi trebalo, iskreno mu se divim na snazi i upornosti ali ga i razumem jer ovo zaista jeste genijalna sansa za svakog od nas i treba uzeti deo prometa FP kad nam je vec omogucio to. Ceka se novi dogovor sa mobilnim operaterima, sa Orion telekomom, tako da zaista, kad takve firme potpisu ugovor sa nasom, nema smisla da ti trosis svoju energiju i hranis svoje bice mrznjom prema ljudima ili samoj firmi Scnet. Ne pomazes nikom, budi siguran, a odmazes pre svega sebi a potom i nekom ko mozda iskoristi ovaj blog kao reper za donosenje odluke hoce li ili nece uci u posao.

trackback
5 aprila, 2016 20:29

[…] Stupar se pojavio ovde na blogu, ostavio jedan komentar i nakon toga se više nije javljao. Molim sve čitaoce koji prate ovaj […]

trackback
19 aprila, 2016 19:07

[…] mene i Feliksa nakon što je postalo zvanično da je napustio Fratrićev Talion Sistem (spomenuto ovde): Postavlja se pitanje zbog čega je Feliksu od jednom stalo do toga šta o njemu piše na ovom […]

Antiprevarant
Antiprevarant
10 maja, 2016 12:51

Kako se zvala ona sto je ovde mesteraila pre par meseci I pisala kilometarska objasnjenja?Ivana?

Izgleda da se vratila.

Glupa ,kilometarska objasnjenja kako se varaju ljudi ,sve pod maskom da oni ljudima pomazu.Hahahaha

Otkada neko ko te krade ti pomaze?

Onda I sibicari mogu da kazu da ti pomazu.Uzimaju ti visak para,pa onda na hlebu I vodi mozes da imas dijetu I tako sacuvas zdravlje od slatkisa,piva I pecenja.

Pa vi bolje da se zovete “Kako smanjenom ishranom do boljeg zdravlja”

Sta sve ovde necu cuti.

Lopovi postali dobrotvorci.Ti devojko treba samo da znas jedno,varas I lazes ljude promovisuci zlo koje prosipa Robert Pausic i njegova klika.

Ali para je sve manje,ne mogu ni da zamislim coveka koji posle svega ovde napisanog I dostupnosti interneta I drugih sredstava informisanja kao I zdrdave logike koji nasedne na vase lazi.

Znam da ih ima jos,ali kao sto sam vise puta rekao,ovde samo pravite losu reklamu sebi.

No ,izvoli,nastavi da lupetas,imamo bar cemu da se smejemo….

Griva
Griva
Odgovor za  Antiprevarant
11 maja, 2016 18:19

Ako neko ovde ima masku, to si ti ( od srca ti preporucujem da porazgovaras s nekim psihologom, vidim da ti treba ne moras da se stidis, svima manje ili vise treba obrazovanje iz kulture, rasudjivanja, komunikacije, tolerancije, uspostavljanja partnerskih, prijateljskih, poslovnih odnosa itd.itd), negativac si bre 100%, ne volis ljude i ne zelis im uopste dobro jer im nisi dao ni jedan konkretan primer kako da zarade onoliko koliko im stvarno treba, nego svoju mrznju vezujes za neki svoj licni promasaj i neostvarenost i kompleks koji SI SAM SEBI nabio tada i krijes pod tom maskom kako zelis da ih zastitis od “prevaranata” koje niti poznajes( bar mene ne pozajes, ne znam za ove druge, mozda oni stavrno nisu bas cvecke bili i mozda su ucestvovali u revarama, ali ja znam bar 10 ljudi u mom okruzenju koji su najgori ljudi u svemu ali su u gradskoj skupstini) niti stvarno shvatas ono cime se bavimo u Scnetu, niti priblizno imas pojma o njihovim namerama ( jer ja za razliku od tebe stvarno imam najbolje namere i znam tacno sta ljudima nudim pa i tebi cak govorim iz najbolje namere da se izboris sa tom mrznjom jer ista tebe izjeda, ne mene niti bilo koga iz bilo kog MLM-a! 2. Nasa objasnjenja upravo sa zdravim razumom imaju itekakve veze, citaj pazljivo i skini tu maglu s ociju 3. Ako ti ni pazljivo citanje ne skida maglu, mozda si ti neko sa mentalnom zaostaloscu na nivou debilizma pa ocito nisi u stanju da shvatis da te ne krade neko ko ti vrati pare nazad( zamisli, shvatio je i moj bratanac od 12 godina to samo zato sto je prisluskivao pricu nas odraslih)-ali, ipak ta mrznja i kompleksi cine da tako delujes, znam da ne mozes biti mentalno zaostao, verujem ja u tebe, imas strasti kad pises i to mi se svidja, ne volim ljude bez strasti 4. I posto nisi mentalno retardiran JER NE BI MOGAO DA PISES OVAJ BLOG, prestani da ides protiv gravitacije posto sve na cemu je baziran ovaj posao ima veze sa cinjenicama koje vaze i za one koji nece da iskoriste ovu sansu pa i za tebe ( seti se toga kad god platis racun na kasi- sto ce reci, bar 1 u 2 dana, ili ti 15 puta mesecno najmanje 5. I zao mi je tebe najiskrenije jer ovim sto radis stetis sam sebi, ja sam licno svesna da gubim vreme da odgovaram nekom ko je toliko negativan ali, sta cu, ako volim ljude volim cak i tebe i mislim da ti treba pomoci ( mnogo si bre nesrecan covek, zasto?) 5. Ko ne zeli da iskoristi sansu koju pruza Scnet on je i ne iskoristi, prosto odbije i no problem, ali bar lepo kaze, ovo je sjajna ideja, ali ja mislim da ja necu uspeti u tome i ok, to je njegova licna nesigurnost u sebe, strah od neuspeha i mi tu ne mozemo mnogo ako nije spreman da mu pomognemo da pobedi strahove u svojoj glavi. Ali ko zeli da unisti nesto tako svetlo, pozitivno, pametno i dobro kao sto je Scnet, e , on ima veliki problem i zato, bolje ne pokusavaj jer tako samo pravis sebi jedan problem vise, a vidim da ih imas jos mnogo jer, ( kladim se da nisi ni 40% ostvaren u zivotu i da imas mnogo kompleksa od kojih Scnet moze “izleciti” mnoge ali samo onima koji su sa nama a ne protiv nas, tako da si i tu na pogresnoj strani da bi nesto dobio.

I, ako te boli taj BM33 sto si uplatio u Scnet pa nisi za mesec dana zaradio 500eur, ili preboli te pare, ili idi u kupovinu trosi te pare i radi sastanke da siris mrezu i pocnes da zaradjujes. Kako god bilo, niko nikom ne moze novac na silu oteti, svako je slusao isto objasnjenje i razmisljao sam da li ce ili nece, tako da je sam sebe i zeznuo ako misli da je zeznut. I meni su ostali duzni 20 BM33 kroz razne poslove pa ne pisem blog da pljujem po ljudima i tim poslovima jer shvatam da me ne bi zeznuli da im nisam dozvolila, i zato sam i izabrala Scnet jer NE MOGU DA IZGUBIM PARE TU, I CAK I DA IH NE POVRATIM SITNE SU TO PARE, AKO ME STRAH DA NECU NACI SARADNIKE, STAVIM MALI AVANS I ISTROSIM GA U SVOJIM KUPOVINAMA, USTEDIM NESTO I ZARADIM NEKE NOVE VESTINE I ZNANJA I ISKUSTVO I, UPOZNAM JEDNOG TEBE,kojise krije pod maskom i jos mnogo njih ovakvih i onakvih i steknem nove prijatelje kod kojih mogu ici u goste u drugi grad i, sve u svemu, to je jedno divno iskustvo i bogatstvo pravo, nije sve samo u novcu, tebi, rekla bih, bas treba ljubavi pre svega.

NI SA BM33 SE NE POCINJE NI JEDAN OZBILJAN BIZNIS, MOZES JEDINO DA IH BACIS U ONE COIN, NA FOREX, U NEKI PAKET PROIZVODA NEKOG DRUGOG MLMa!

jesi li u stanju da shvatis sta znaci preuzeti odgovornost na sebe i ne prebacivati krivicu na druge?

Antiprevarant
Antiprevarant
12 maja, 2016 00:35

A da li si ti u stanju da pogledas u oci uopste nekome?

Da li je tvoj jad ,zelja da prevaris,pohlepa toliko velika da bi i sopstvenu majku prodala a i decu?

Kao sto sam rekao za tebe postoje 3 opcije.Ili si Robert licno ili neko od njegove najblize klike,ili si placena da lupetas ove gluposti,ili si tesko zavedena.

Ako je ovo trece ,ja imam sad posla sa totalno retardiranom osobom,kako emotivno,drustveno itd u svakoj sferi zivota.

Vidi,ako si se ti pronasla u ovom nazovi poslom,to znaci da si ti jedna sitna dusa,nesrecna,iskompleksirana vecitim neuspehom u zivotu i isfrustrirana losim i jadnim uslovima u kojima egzistiras.

Onda je dosao Veliki brat Pausic pa ti je u glavu stavio mnogo obecanja i lazi da ce jedna mala,neobrazovana i priglupa osoba kao sto si ti ,isplivati u zivotu,zaraditi silne milione i najzad poceti da zivi zivot vredan zivljenja.

E vidis,da bi to uspela,traba da ulozis napor u edukaciju sebe,obrazovanje i to nije lak put.

Ali ne,ti biras put prevare i uvlacenja drugih ljudi u propast.

Ti si jedna jako izmanipulisana osoba,a posto se nigde nisi ostvarila,jer ocigledno sem da vredjas nisi nizasta drugo sposobna,hajde sada lepo reci nesto sto mi niko od tvojih prethodnika nije odgovorio.

Koliko dugo radis u ovoj firmi i koliko zaradjujes?

Hajde da te vidimo

Prozivas me da sam uplatio 500 eura u SC net?kakav si ti debil.Pa mislis ako si ti idiot i navukli te mangupi ,mislis da su svi ljudi glupi?U tu lazljivu firmu ne bih nikada dao ni cent ali nazalost znam ljude koji jesu dali i ostali kratki a jos uvek rade i nemaju nista sem jedne velike iluzije koju zive kao sto je i ti zivis.

Spusti se malo na zemlju.Uzmi knjigu u sake pa uci nesto od cega mozes ziveti i naci pristojan posao.Nemoj se baviti najgorim prevarama.Mada si verovatno to probala,al sta ces,nece u glavu jer si tupava ocigledno.Tuga je sto takvi ljudi kao ti uopste umeju da citaju i pisu,ovaj svet bi bio bolji da ne znas,bar ne bi morao da trpi nepismenost,neobrazovanost i sto je najgore od svega zlu nameru koja se krije iza cele ove price.

Sem kradje novca od ljudi tvoja firma ne nudi nista vise od toga.

Da imas imalo mozga,shvatila bi to.

Poslusaj ono sto ti kazu ljudi bliski tebi,a to su roditelji,prijatelji,brat,sestra ako imas,a oni ti sigurno govore da se manes corava posla i probas da nesto uradis od svog zivota.

Jesi imala mnogo promasaja i padova u zivotu ,ali mozda jos nije kasno.

Evo ako uspes da se zaposlis u gradskoj cistoci negde na zapadu mozes i pristojno ziveti.

njacesce te poslove rade ljudi bez obrazovanja,ali ja cenim bilo koji posten posao,jer nismo svi rodjeni da budemo naucnici niti nam je isti potencijal.

Ti mozes raditi samo posao koji ne zahteva preteranu mozdanu aktivnost,pa posto si ti pokazala ovde onda i trazi posao u skladu sa svojim mogucnostima

Iskreno te zalim,znam da si jedna nesrecna,neostvarena osoba koja trci za boljim sutra,ali to bolje sutra SIGURNO nije u SC netu.

Setices se mojih reci za par meseci kada sav taj tvoj zar padne i iluzije vise ne budu tako ruzicaste

Za to vreme bar uzivaj u tim iluzijama….

Griva
Griva
Odgovor za  Antiprevarant
11 jula, 2016 16:43

A sto ti lepo ne odes u inspekciju i prijavis prevaru koju zoves SCnet a? Eno ti firme u Sv. Save 19/3 u Bg, sta pokusavas ovde da postignes sem da se pokusas da neke jadnike koji ne umeju da misle sovjom glavom odgovoris da rade najbolji legalan posao ikada smisljen u istoriji covecanstva? Uzmi digitron i racunaj da ne bi lupetao vise i zemlji su teske tvoje gluposti koje odvaljujes ovde. I u oci mogu da pogledam svakom, toliko mi je cist obraz, ali ti ne smes da pogledas u oci nikom koga pljujes ovde. sakrio si se iza pseudonima ko mis u rupi, pa neka ljudi sami prosude ko krije svoj identitet, prevaranti ili posteni?

Antiprevarant
Antiprevarant
Odgovor za  Griva
11 jula, 2016 21:17

Vec smo pricali da je Srbija pogodno tle za prevare,pa tako I SC net opstaje a recimo Gem collection je zatvoren I osnivaci pohapseni,kao sto rekoh bracni par Jovcic iz te prevare nalaze se sada u SC netu.

Objasni malo to pametnice kad govoris o najlegalnijem poslom na svetu?

SC net je najklasicnija piramida I tuzno je sto spodobe kao ti to ne vide.Ako pricamo o zavedenim I ljudima koji ne ukljucuju mozak onda se pogledaj u ogledalo.

Najgore je od svega sto druge ljude hoces da navuces na nesrecu,e pa mi smo ovde mnoge ljude odvukli da padnu u vase ruke.

O kom obrazu ti pricas?Tvoj je crn kao ugalj.

Mozemo se videti,samo cemu poenta?Da vidim kako izgleda prevarant?

Ti si ovde da promovises svoj nazovi posao a ja ne,dakle ti treba da budes javna.

Ali nije ni bitno,bitno je da ti ne uvlacis nove ljude u nesrecu I da jedva prezivljavas,pa se tesi

Griva
Griva
Odgovor za  Antiprevarant
12 jula, 2016 08:34

Pa ne vidim da si mi odgovorio na pitanje, zasto ih ne prijavis? Inspekcije vole prijave. Pokusao si pa si video da nemas tu sta da smestis, na tvoje veliko razocarenje sve je legalno, heheh.

Sinisa
Sinisa
12 jula, 2016 12:18

Griva je lepo ime. Scnet, najbolji posao na svetu danas ce vam predstaviti Grivaaaaa.

Mi smo nekad imali obrazovni program:laku noć deco, fore i fazoni, opstanak…. Danas nam decu edukuju farme, parovi, španske i indijske je serije, o muzici nas edukuje Karleuša, Ceca govori o postenju, Pausic i Vučić o boljem zivotu…

Ovo danas u zemlji Srbiji je okupacija 21 veka. Izazove se anarhija spolja da bi se lakše upravljalo. Politicari su samo figure. Čak mi je Vučić najsimpaticniji od svih posle 2000. HAHA, da li se sećate emisije posle 2000? Bas bi bilo interesantno da je sad, posle 20 godina repriziraju. Mi smo mali i nemoćni da bilo sta uradimo. Zato svi sa Balkana koji misle svojom glavom i malo su iznad proseka idu na zapad da unovce svoje znanje. Srbija izvozi najpametnije ljude, a na vodeće položaje u državi dolaze modelsice koje ne znaju da pročitaju govor mržnje u skupstini.

Griva odlično zna da su nasi sudovi veci cirkus od parova i farme ali opet se stidi i nece da se predstavi.

Scnet je toliko nebitan problem u Srbiji da verujem i da sudove ne zanima. Svako punoletan odgovara za svoje postupke i moze da baca pare gde hoće, na igre na sreću, Scnet, sve je to isto. Obmana, manipulacija, nemoral, promiskuitet, to se danas servira na svim televizijama umesto obrazovnog programa.

Ne brini se Griva, ima nade za Scnet, kad odrastu ove generacije koje ne znaju za laku noć deco.

Bićete vi najveći mlm na svetu.

Antiprevarant
Antiprevarant
Odgovor za  Sinisa
12 jula, 2016 17:15

lepo receno Sinisa,samo se nadam da ni nove generacije nisu Tolko glupe da ulazu u SC net.

Griva,jel ti treba dodatno objasnjenje?

A ti meni nisi odgovorila na nijedno pitanje.

Kolko dugo radis u SC netu I kolko zaradjujes sada mesecno?

Imas li za kiflu na mesecnom nivou?

hajde sad da te vidimo

Branko Lović
9 avgusta, 2016 17:06

Predobro.

trackback
24 aprila, 2017 11:32

[…] osetno osipao. Sa 330 palo se na 220, što se poklapa sa odlaskom Nikole Miletića (pisao u njemu posebnoj temi, inače prva 7ca SCneta koja je otišla), sukobom između dvojice glavonja SCneta Paušića i […]

27
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x