MLM prevara

Business Plus Academy – novo ime za staru prevaru

Hvala za JahocubitiSlobodan što mi je skrenuo pažnju na novu repiramidizaciju SCnet-a. Pitao sam se kada će se ovako nešto desiti jer već godinama unazad SCnet je po svim stavkama propao u Srbiji, i nije bilo moguće vratiti ga u život osim da cela šema krene ispočetka sa novim imenom.

I to se konačno desilo sa novom šemom pod nazivom Business Plus Academy, u prevodu Biznis Plus Akademija.

Ako ste ikada do sada pratili SCnet sagu, lako ćete prepoznati stara poznata lica:

 • Ljiljana Krsmanović – navodi se kao direktor firme
 • Goran Ilijevski – jedan od govornika / lidera
 • Saša Ristivojević – isto kao i Goran
 • Vidojko Ćirić – još jedan od govornika
 • Ana Miljuš – višegodišnji član SCnet-a
 • Nikola Čanak – kao začin C, meša se u svaku šemu koja mu plati
 • Robert Paušić – pravi vlasnik firme iz senke
Ljiljana Krsmanović u vreme SCneta

Ljiljana Krsmanović u vreme SCneta, biće da karijera 7 nije bila dovoljna da se obezbedi finansijska nezavisnost. O njoj će biti više reči u narednoj SCnet leaks seriji, naročito stanje u njenoj porodici tokom angažovanja u SCnetu, bežanje članova porodice iz kuće i druge prikladne i neprikladne teme, poput podsmevanja Paušića dok ga ona moli za finansijsku pomoć.

Gorjan Ilijevski u vreme SCneta

Gorjan Ilijevski u vreme SCneta, isto kao i gospođa Krsmanović, ni njegova naduvana SCnet karijera naravno da nije donela dovoljno novca

Saša Ristivojevic - SCnet

Saša Ristivojević – SCnet inventar od samog nastanka.

Dakle cela stara ekipa je tu, kao što se možete uveriti na sledećim slikama:

Ista stara ekipa na okupu - Nekada SCnet, sada BPA prevara

Ista stara ekipa na okupu – Nekada SCnet, sada BPA prevara

Zna se naravno ko je glavnokomandujući - Robert Paušić

Zna se naravno ko je glavnokomandujući – Robert Paušić

Sve je isto samo

Sve je isto samo “Fraleta” i “Ličketa” nema. Tu su profitna prava, binarna matrica, potrošnja, karijera i slične p***e materine.

Ko se usudi da kaže bilo šta protiv firme - sledi tužba

Ko se usudi da kaže bilo šta protiv firme – sledi tužba

Za kraj naravno ovaj smehotresni dokument, kojim bi da zaplaše kritičare. Pozivam naravno svakog kome dostave ovaj dokument na potpis da slobodno stave naziv ovog bloga ili upišu moj nadimak. Pa nek me tuže hohštapleri. Da vidim baš dokle će stići.

Povezan tekst:  Onecoin generalni sponzor kongresa preduzetnica u Zagrebu

Comments

 • M
  Mile

  Po APR-u “BUSINESS PLUS ACADEMY DOO Novi Sad” ima više vlasnika.
  Pretežni vlasnici su:
  34% – Горјан Илијевски-Дрангоски
  34% – Љиљана Крсмановић
  Ostali vlasnici imaju od 1 – 4%. Među njima nema Paušiča.
  Direktor je: Горјан Илијевски-Дрангоски

  Inače, optimizam (u njihovom slučaju optimizam je jednako laž) im na početku ne manjka.

  Citiraću: “Sa nekim minimalnim modelom 1000 saradnika potrošača koji troše samo 12.000,00 kroz nas….”

  Pa da li je iko ikada svim njihovim šemama imao hiljadu saradnika, koji još pri tome troše 100€ disciplinovano mesečno kroz njihovu mrežu?????
  Pa onda to naziva minimalnim modelom!?

  Banda prevarantska navučena na lake pare.

 • AntiMLMSrbija
  AntiMLMSrbija

  Moj previd što nisam pogledao u APR-u, ako nije problem okači sliku da imamo za evidenciju.
  Business Plus Academy DOO Novi Sad posluje po identičnom principu kao SCnet, tako da uopšte ne isključujem mogućnost da je Paušić tu samo da drži predavanja ili je angažovan po ugovoru kao savetnik. U svakom slučaju ako uzmemo u uvid naplatu licence koju je spominjao u svojim porukama Fratriću, Paušić može biti prisutan da bi promovisao novo-staro uvaljivanje magle, dok realno njegovo je samo da naplati “licencu” od Gorjana i Ljiljane. Kasnije može da pere ruke ako ceo projekat ponovo završi u kanti, poput starog SCneta.

  Takođe, Krsmanovićka je godinama bila u podaničkom odnosu prema Paušiću, tako da nisam uveren da će se tek tako osloboditi od njegovog uticaja. Siguran sam da je i dalje on taj koji će usmeravati politiku firme na ovaj ili onaj način, dokle god je moguće isisavati pare od naivnog stada.

 • AntiMLMSrbija
  AntiMLMSrbija

  Našao sam tu famoznu “licencu”, tako da postoji još jedna mogućnost da je poznata ekipa “ubedila” Paušića da im izda licencu sa novim imenom, kako bi oni na svoj način sada izgradili “biznis”.

  licenca-bpa

  Šteta što se ne vidi koliko tačno košta ovo “iznajmljivanje” SCnet biznisa, ali za Paušića je u svakom slučaju Win-Win situacija. Njemu pare u džep slede šta god ovi odradili, a koliko vidimo u papirima, ima i pun pristup softveru, sistemu obuke i načinu poslovanja firme. Sasvim dovoljno da svoj uticaj unovči, širi i održava.

 • M
  Mile

  Ovo sa Ugovorom o licenci, je kao da oni šibicari na štajgi plaćaju za pravo na korišćenje kutije šibica za pokrivanje kuglice!

 • M
  Marko Pop

  Tebe bi i trebalo tuziti udruzeno. Dobra ideja. Razmotricemo. Pa da za svoje postupke trpis posledice. Najbolje bi takvog bilo raspaliti po dzepu jedno 50 do 100 000 evra pa bi razmislio ponovo kad bi krenuo da blatis sve i svakog tim svojim lajavim ustima. Pljujes po ljudima i vredjas da to nije normalno. Ja sam prvi za to da BILO KO ko VARA ljude na bilo koji nacin treba da zavrsi u zatvoru ili da bude strasno novcano kaznjen. Ali isto tako mora biti kaznjen svako ko ovako javno izvrce ruglu i stavlja slike raznoraznih ljudi na internet i blati ih. Derem ga o tebe ne prestajem. Replika?

 • M
  Marko Pop

  E baci oko na ostale moje komentare, željno te iščekujem na debati. Pa da ugasimo te lajave hrabre prste koji sipaju otrovne komentare. 😘

 • P
  Pravda

  Iskreno se nadam da si svestan da sve ovo sto pises su dokazi koje Oni mogu da iskoriste, I to ne bilo kakvi, vec veoma jaki dokazi. Isto tako, porodican si covek, imas suprugu, decu, znas da su kazne paprene, i da ako nemas da platis, ostavices ih bez parce hleba. Dozovi se pameti, I izvini se ljudima, znas da ce ti kad tad stici prekrsajna prijava. Sve ovo sto pises je protivpravno I da postoje lica koja ovo regulisu. Pravda jeste spora, ali je dostizna. A dace Bog da ti se stane na put, I Pravda bude zadovoljena. Nikad nisam ovoliku dozu ogorcenosti videla u jednom coveku. Bog neka ti podari dobrotu, ljubav, srecu, osmeh, a ne sve Ono sto ne dolazi od Njega u cega si ti pun trenutno. Za svaki rec uvrede, iznosenja laznih informacije neka ti se sudi I od Njega I od strange Suda.

  • AntiMLMSrbija
   AntiMLMSrbija

   A koja će to lica ovo da regulišu ? Ona ista koja će se baviti proneverom i dugovima stare firme, SCnet što je prinudno ugašena ? Možda će se baviti drugim Paušićevim firmama što su isto bile u blokadi, sa milionskim dugovanjima ? Tvojim mentorima što se kriju kao pacovi evo već godinama unazad mrsim konce i planiram da tako nastavim i dalje. SCnet, pa Business Plus, pa Freedom i taj vaš novi N-štagod. Svi će se naći na ovom sajtu kao upozorenje drugima da ne ulaze u takve “kvazi poslove”. Svaki od dugogodišnjih mentora će biti poširoko ispraćen, da vidi lepo narod čime su se bavili svih ovih godina, i kakve su bajke ispredali o svojim “nazovi biznisima”.
   Moj prijateljski savet bi ti bio da se malo više informišeš o tvojim liderima i mentorima. Sve informacije o njima su dostupne ovde na blogu. Sve ono što bi najradije voleli da se izbriše i zaboravi.
   I jedna mala napomena za kraj. Najveći broj zabeleženih prevara u svetu vezivao se za verske zajednice. Razmisli malo o tome zašto je to tako.

  • D
   Djeksi(mlm_lopovi)

   Gospoda iz Busines Academy prevare su
   sigurno besna jer im nije uspela divna akcija
   od 7 marta valjda kojom su nudili na popustu prava
   na profit. Haha,čuj ti njih kaže članovi su oduševljeno dočekali. Gospodo iz bivšeg Sc net-a slobodno vi nama pretite. Suptilno,skriveno i tako zamaskirano. Porodica,zakon,sud,tužbe i nedostatak novca za hleb. Drago mi je da ste do srži zaraženi mlm sektaškim pristupom. U tom slučaju će otrežnjenje biti bolnije nego kod drugih vrbovanih. Ne plašim se da živim život,ne plašim se da pišem ovde. Mi nikog ne ugrožavamo već skrećemo ljudima pažnju na ružne stvari u vašem poslovanju. Istine radi i o vašim kvazi mentorima se mogu ovde pročitati informacije. Javne objave vaših mentora koje su oni sami kačili o sebi na internet ne podležu nikakvim sankcijama. I za kraj ako neko ima dosije ko Biblija mislite li da mari za vaše pretnje ?? Upitajte se ko greši ? Mi koji čuvamo novac ljudima ili vi koji pretite i prodajete nepostojeća prava na nekakav imaginarni profit?
   I za kraj da vam kažem da vas apsolutno boli što ne znate ko smo mi ali zato cela kugla zemaljska zna ko ste vi ! I samo vas po lošem znaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

67  −  58  =