Feliks Kojadinović preti tužbom
Feliks Kojadinović preti tužbom

Feliks Kojadinović preti tužbom

Naš stari poznanik je odlučio da nam se obrati na potpuno nov i sasvim neočekivan način.
 

Postovani,
Prvi i poslednji put Vas upozoravam, moje ime i zloupotrebu mog imena ce te debelo platiti i Vi i onaj koji se lazno predstavljao.Ovo je moj jedini validan mail.Molim vas lijepo da ODMAH uklonite moje ime sa svog bloga inace ce te biti tuzeni.
LP.
Feliks
i
Gospodine,
Biti tehnicki provajder i raditi karticne sisteme zajedno sa gospodinom sa snimka koji je Izvrsni direktor firme koja je u sastavu Pin Computers grupacije sigurno ne znaci ono sto Vi pisete po blogovima o meni licno.Objavljivanje ovakvih snimaka i blacenje i klevetanje mene i zloupotreba mog imena i njegove reputacije bice predmet tuzbe ako u 48 h ne izbrisete moje ime sa bloga i ne sklonite taj video.
Smatram da neko zajedno sa Vama  bez mog znanja vec duze vrema grubo zloupotrebljava moje ime i prezime.Poslednji put Vas upozoravam kulturno da moje ime i doticni snimak uklonite sa bloga.
LP
Feliks
Moram da priznam da sam iznenađen kulturnim rečnikom gospodina Kojadinovića, ako imam u vidu kako se ponašao na ovom blogu. Uveren sam da je njegova tvrdnja o lažnom predstavljanu u potpunosti neistinita iz nekoliko razloga. Idemo prvo hronološki.
Feliks Kojadinović se prvo put pojavio (bar javno) na jutarnjem treningu SCnet-a 4 marta 2014. godine o čemu imamo video snimak:
Kad nekako izdržite patetiku u prvih nekoliko minuta, dolazite do dela gde se spominje Feliks i učešće njegove grupe, te proizilazi da je on pre marta 2014. već bio unutar SCneta. Od kad konkretno ne zna se, sem što Gordana Radovanović na 1:01:40 od početka videa snimka iznosi podatak da je Feliks 10 meseci saradnik SCneta. Ako se držimo tog podatka, Feliks Kojadinović je počeo da “radi” u SCnet-u početkom maja 2013. godine.
Njegova poruka prisutnima na jutarnjem online treningu bila je (negde oko 1:00:00 snimka):
Ono što je bitno: nikad ne odustajte !
Koliko se on sam pridržavao sopstvenog saveta primetiće se u narednim godinama.
Ovde na blogu se pojavio krajem 2014, pod pseudonimom Internet indijanci i odmah je krenuo sa vređanjem, kako možete videti na slici ispod:

 

Pustio sam njegov mail, sa kojim je ostavio komentar, kroz google i dobio sledeće:

 

Isto tako ima Youtube nalog sličnog imena:

 

Kao šlag na tortu prilažem uslikan razgovor između mene i Feliksa nakon što je postalo zvanično da je napustio Fratrićev Talion Sistem (spomenuto ovde):

 

Postavlja se pitanje zbog čega je Feliksu od jednom stalo do toga šta o njemu piše na ovom blogu. Kad malo procunjate po internetu naletite i na ovo:
Dakle, kako stvari stoje, Feliks je pokrenuo neku svoju verziju SCnet-a tj. još jedan sistem sa cashback karticom pod nazivom Naša Kartica, samo ovog puta on je jedan od osnivača. Tu su još Mirjana Vasic i Dubravko Grubisic (nije poznato da li su bili saradnici SCneta poput Feliksa i da li su se uopšte bavili MLMom – bar za sada). Imajući u vidu čime se prethodno bavio i koliko je spreman da proda svoje imidž bilo kome za određenu cenu (BehindMLM secirao RainSoul):
i ne čudi što sad preti da se uklone sve informacije o njemu.
Dopuna: Drugi video pošto je prethodni obrisan sa Youtube
U svakom slučaju jedno je sigurno: Feliks je konačno shvatio pravi recept za MLM – budi jedan od (su)osnivača, postavi sebe na izvršnu tj. direktorsku poziciju, obavezno se namesti na vrh binarne matrice (piramide) i ubeđuj druge da imaš najbolji biznis na kugli zemaljskoj, pa dok se oni utrukuju da privuku druge, lepo za sebe uzimaš direktorsku platu, novac od akcija, proviziju od svake uplate, pošto si jelte na samom vrhu. Pa kad počnu da se žale, samo im nabiješ na nos kako nisu dovoljno odradili svoje snove, kako nisu dovoljno radili (regrutovali), kako nisu ispratili osnove MLM-a. I obavezno im kažeš da nikada ne odustaju !

 

Za kraj, ni jedna informacija o Feliksu neće biti uklonjena niti će se ekipa iza ovog bloga povinovati zahtevima jednog manipulatora. Ono što će sigurno biti urađeno jeste pokretanje rezervnih opcija koja su do danas bile u stanju mirovanja i dupliranje sadržaja ovog bloga na nove lokacije (koje će naknadno biti objavljenje). Čak i u slučaju da dođe do najgoreg (gašenja ovog bloga itd.) borba će se nastaviti.
Pretplati se
Obavesti o
guest

2  +  5  =  

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x