SCnet leaks serijal – Uvod
SCnet leaks serijal – Uvod

SCnet leaks serijal – Uvod

#scnetistina #mlmistina
Poštovane dame i gospodo, uvaženi pratioci mog bloga koji me podržavate i oni koji me naravno ne podnosite, predstavljam vam nešto ste dugo čekali: insajderske informacije iz samog središta SCneta. Komunikacije između vodećih ljudi, njihove svađe, rasprave, pretnje i podsmevanja upućene ka običnim članovima, koji nisu tada (a ni do sada) imali tri blage veze šta se dešava u kompaniji i sa kompanijom. Nadam se da je danas došao taj dan ili dani kada će im se konačno otvoriti oči. Pojedinima sigurno više nije ni važno, ostavili su taj deo života iza sebe, ali ima tu osoba koje ću morati da imenujem jer nisu više među živima a polagali su velike nade u SCnet. Nade koje su se izjalovile, a da ih njihova nekadašnja firma čak i ne spomene na svojim jutarnjim okupljanjima.

Pored interne komunikacije biće tu i osvrt na sigurnost celokupnog SCnet sistema, jer čim se došlo do ovakvih informacija, to obavezno za sobom povlači zaključak da ili je to bio “posao iznutra” ili je ceo sistem šupalj. Po rečima mog “doušnika” celokupan prateći i toliko hvaljeni informacioni sistem je jedna velika sigurnosna rupa, koju je neko već iskoristio za hakerski napad (ili napade ?) na sajtove SCneta negde krajem marta meseca, početkom aprila ove godine. Kao autor ovih redova ja ipak ne mogu da se otmem utisku da je tu bilo i drugih prljavih radnji, a ne samo traženje rupa po sajtovima scneta i pokušaja ucene, bar kako je Paušić lično naveo kao motiv za rušenje sajta. U prilog mojih tvrdnji govoriće teme u nastavku serijala.

Za početak mislim da je najbitnije da krenemo od onog čuvenog razvoda ili razdora između istaknutih lica i vođa tj suvlasnika samog SCneta: Roberta Paušića i Dragana Fratrića. Za slučaj da ste zaboravili, negde krajem avgusta meseca 2016. godine, dok je Paušić bio van Srbije, na seminaru u Mađarskoj ako ne grešim, ekipa okupljena oko Fratrića upada u kancelarije SCneta, smenjuje Paušića i na njegovo mesto postavlja Predraga Đorđevića. Paušić je naravno uzvratio tako što je svoje verno stado premestio u novoosnovani SCnet Partners. Godinu i nešto dana pre tog događaja, nepoznato javnosti i samim članovima SCneta, zadesila se velika rasprava između njih dvojice (Fratrića i Paušića) a čiji posmatrači su bili Nikola Čanak i Goran Kapor. Deo te komunikacije u koju sam ja imao uvid od nedavno zahvaljujući “doušniku”, odnosila se upravo između Fratrića i Kapora, gde je Frale hteo da ga ubedi da napusti Paušića i SCnet, i pri tome mu je prosledio sadržaj jedne od rasprava.
Među prvima je pismo koje je Paušić uputio Fratriću:

Povezan tekst:  Randy Gage - Mrežni Marketing je mrtav

Podvukao bi ovde neke od najbitnijih stavki u ovom obraćanju Paušića:


Nisam te ja terao da obećavaš ljudima nešto što nisi sa programerima dogovorio prethodno, a ja o svemu nisam ni znao ranije jer si Džakiju rekao da me o tome ne informiše.
Što se tiče podele pola pola, voleo bih da si to rekao i kada je ove godine u centralni SCnet ušlo oko 120000 evra iako je dobar deo toga zapravo po svakoj logici moj novac, a ostatak smo trebali da delimo.

Trenutno sistem ne vredi ništa, tako da treba da se dogovorimo ko želi koji deo nule da nastavi da vadi iz bule.
Pitanje SCnet Srbije je potpuno posebno pitanje. Nije mi jasno zašto se za to otimaš, kada si i sam rekao da želiš da je gasiš? A pri svemu tome ne znaš činjenice: da firma ima duga po fakturama bar 7 miliona dinara, ima kredit od SG banke na 2 miliona dinara sa mojim menicama, imamo ugovor sa Telekomom koji je potpisao Ličke a sredio da mi se ne pokaže pre potisivanja tvoj bivši prijatelj Damir.

Na primer, ne bih se lako odrekao Gorana Kapora koji je karijera 4, jer nije bio aktivan kada smo naduvavali ostalima karijere.


Pored potvrda da se sa karijerama muvalo (vidimo na primeru Kapora da je “naduvan”) imamo i neke cifre, tipa kreditna zaduženja o kojima se nikada nije govorilo najvećem broju članova SCneta. Tu su još razni drugi učesnici u lancu, na primer programeri Džaki, Tika, potom Marina, Nada, Bojan, Nikola Čanak kao i koliko para su namlatili za period 2014, za koje Paušić bez imalo srama navodi kako su to njegove pare. Ali mislim da je najupečatljivija njegova izjava o sistemu, koju ću ponovo da citiram:

Trenutno sistem ne vredi ništa, tako da treba da se dogovorimo ko želi koji deo nule da nastavi da vadi iz bule.

Ako ste ikada tražili potvrdu koliko stvarno vredi SCnet ne morate više da se mučite. Evo od reči do reči, samog prvog čoveka sistema, suosnivača i jedinog vlasnika preostalog patrljka SCnet-a, gospodina Roberta Paušića, koje vam nedvosmisleno potvrđuju da je SCnet najobičnija MAGLA i vredi isto toliko kao i prava MAGLA = NULA.
Sledeće što sledi u nastavku serijala biće odgovor Fratrića, dalja međusobna prepucavanja kao i neke finansijske brojke, opet od strane prvog čoveka sistema. Imaćete prilike da čujete i kolike su plate direktora (bile) po državama. Po prvi put ćete videti čemu obojica stvarno teže a to sigurno nije briga za nečiji uspeh, prosperitet, porodicu i zdravlje. Šta da vam kažem sem da uživate, deda mraz stiže malo ranije ove godine.

Pretplati se
Obavesti o
guest

41  −  38  =  

21 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zvezda
Zvezda
novembar 19, 2019 09:38

Kako li ste uspeli da dođete u posed ovog transkripta? Verovatno ga je Fratrić objavio i dao nekome. Nego, neće da otvori ovaj .docx , odnosno .pdf fajl sa telefona, pokušaću kasnije.

Inače, bivša voditeljka Pinka a i bivša članica SC Neta se ubila pre nekih mesec dana, izgleda da mi je bila komšinica sa Mirijeva:

https://www.blic.rs/sudbine/dragana-tripic-pronadjena-mrtva-samoubistvo-biografija/y4jbl06

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
februar 7, 2020 22:54

https://www.youtube.com/watch?v=-yqLfQd7O5o Hahhahaha Frale opet voziii. I TO NIJE SVE – Rešio sam 1 enigmu ! Molim da otvorite komentare na ovom komičnom linku,i da vidite šta je stara poznanica ovog bloga napisala :Griva Ivana

Пре 3 дана

Mrs bre bagro prevarantska, kako te nije sramota da lazes iznova i iznova narod kako ce se obagatiti?

HHahHHHAHAH EVO JE GRIVULjICAAA 🙂

Mile
Mile
Odgovor za  Djeksi(mlm_lopovi)
februar 8, 2020 12:02

Čoveče!!!

Ove MLM, binarke i slični pojmovi su ko droga. Ko se navuče na njih (na lak novac, naravno) ne skida se.

Inače, ovaj seronja proizvode, koji su naravno čudo, predstavlja oko 30-tak sekundi a onda ostalo vreme samo trtlja o zaradi, revolucionarnoj šemi…..

Nema za njega skidanja, Frale je trajno navučen na prevare.

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
Odgovor za  Mile
februar 8, 2020 14:36

A Grivaa što se odala da je razočarana u svog starog druga i možda bivšeg mentora iz Sc net-a 🙂 🙂 Kakvo otkriće 😀 . Najjači deo je ovo : Kako lažeš narod iznova i iznova da će se obogatiti ? U prevodu Griva se nije obogatila kako je planirala hahah 🙂

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
mart 12, 2020 17:24

https://www.youtube.com/watch?v=HjH_xKx93hk Hhaha ovo da se skine za uspomenu na svaki hard disk 😉

Zvezda
Zvezda
Odgovor za  Djeksi(mlm_lopovi)
mart 13, 2020 14:15

Koja ekipa… Ne prestajem da se smejem

Ludvig
Ludvig
mart 15, 2020 03:11

Evo ako nekoga zanima, ovo je jedan veoma opširan tekst o usponu i padu mađarske kompanije Sciennet, preteče SCNeta. Tojest Kompaniaj iz koje je SCNet nastao. Na žalost ceo tekst je na mađarskom, ali može se lako prevesti preko Google prevodioca. Ima baš zanimljivih stvari za pročitati.

https://magyarnarancs.hu/belpol/a_sciennet_tundoklese_es_bukasa_-_dehogy_piramisjatek-72890

Zvezda
Zvezda
mart 15, 2020 10:36

Jel se konačno SCNet ugasio i u Bosni?

Jel uopšte iko od promotera uhapšen iz SCNeta ili se Paušić bez problema izvukao? Šta je bilo sa tužbom onog inspektora? Pojela maca?

No papak
No papak
Odgovor za  Zvezda
mart 15, 2020 12:14

Nije, rade već 9 god .i imaju info svakog četvrtka…

Antiprevarant
Antiprevarant
mart 15, 2020 12:31

tuzbu je izgleda bas pojela maca.A onda ovaj papan bez mozga brani svoj Lioness.Pa evo SC net je kopija Lionessa ,dosao inspektor doazao brojkama i svim da je piramidalne prevara i zagubila se prijava.Isto t ose desava sa Lionessom t unema apsolutno nikakve razlike.Stvarno treba biti mnogo glup pa posle objasjenja to ne videti.Ali sta ces neki ljudi valjda vole da budu ovce ceo zivot

No papak
No papak
Odgovor za  Antiprevarant
mart 15, 2020 13:05

Tupane ,firma je zatvorena zbog dugovanja kao i mnoge druge,a ne zbog kazne nekog inspektora….Po tvome ko god dobije kaznu od inspektora treba biti ugašen…moj glupane…

Lazar
mart 15, 2020 13:11

Ovog Papka da nema, trebalo bi ga izmisliti. Neverovatan je…

Zvezda
Zvezda
mart 15, 2020 13:17

Dugovanja prema kome i za šta? Kome je to SC Net bio dužan, govorim o dugovanju za pravna lica, za fizička lica je pojeo vuk magarca jer ti što su kaparisali, sami su potpisali ugovor da te pare daju na račun SC Neta, tako da njima ne treba da budu dužni ništa, a i s jedne strane i ako su ih ošišali kad su glupi ko noć ko ovaj Papan i Džej Džej Okoča, kome se pridružio i neki Inface Andrija

No papak
No papak
Odgovor za  Zvezda
mart 15, 2020 13:30

Pitaj gazdu ovog bloga ,on zna kome su sve ostali dužni i što su likvidirani i što su im računi blokirani…

J.j.j.
J.j.j.
Odgovor za  Zvezda
mart 15, 2020 14:26

Dok ti mlatis praznu slamu i mjesas babe i zabe ja i dalje zaradjujem od ly.

Obecao sam vam da cu vam javiti kad provjerim za Poljsku. Provjerena. U petak bila isplata od Carrefour Poljska. Ja ne mlatim gluposti. Prvo provjerim. Ja ne mastam o nekakvoj svjetskoj zavjeri sudova kao vi. Nesto kao tuzbu pojela maca. Kako da ne. Pa podnesi novu ako si toliki humanista pa spasi covjecanstvo posasti mlm-a.

Sad se ne sjecam ko je lupio za Poljsku ali eto i to kao i sve sto se tice vaseg znanja i saznanja o ly je palo u vodu. Jos malo pa 18 god.i ly punoljetan.

Zvezda
Zvezda
Odgovor za  J.j.j.
mart 15, 2020 22:45

I ja sam zaradio iz Norveške hiljade evra i milione od nekog rođaka sa broda na Karibima, samo da mu uplatim koju hiljadarku i da mu navučem par budala kao što ste vi i on samo što mi nije predao nigerijsko nasledstvo…

Antiprevarant
Antiprevarant
Odgovor za  J.j.j.
mart 15, 2020 23:05

ovog papka bi zaista trebalo izmisliti,glupan koji nista ne kapira a ovog JJJ moralnog idiota koji isto ne kapira sta je prevara sta nije takodje treba izmisliti.Vas dvojica ste divan par,mogli bi i da se vencate,pa zakon to sad dozvoljava.Glupan i tupan,divnoooo

J.j.j.
J.j.j.
mart 16, 2020 07:31

Najveci glupan si ti. Samo ne znam jel sam izmisljas ove gluposti ili stvarno povjerujes u sve sto ti neko servira? Ja prvo provjerim. I kad se jednog dana licno uvjerim da nema ly da je ugasen zabranjen ili bilo sta od onog o cemu vi mastate ja cu se na ovom blogu izvinuti svima i reci da nisam bio u pravu. Ali do tada vrijeme radi za mene a vi se ne izvinjavate nego pokusavate da se koprcate raznim novim izmisljenim i neprovjerenim informaciijama. Samo nastavite. Meni odgovara sve dok sam u pravu a to je minimum dok sam ziv sto rece Dalton mladji. Pozdrav. I uzivajte. Neko u zaradi neko u izmisljotinama i gluposti.

Antiprevarant
Antiprevarant
mart 16, 2020 08:32

ti nisi u pravu jer se bavis lopovlukom.Radi neki posteniji posao bagro

trackback
april 26, 2020 14:06

[…] Fratrić je reagovao u svom poznatom stilu na prethodu poruku […]

21
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x