Obmana zvana Multi Level Marketing - razotkrivanje jedne od najvećih prevara današnjice
Originalni blog je vraćen !!!
Originalni blog je vraćen !!!

Originalni blog je vraćen !!!

Au kakav preokret. Sve sam očekivao ali da će tako iznenada da ga vrate i još da se izvine zbog greške nisam uopšte očekivao.

Deo mene se već pomirio da je sudbina originalnog bloga zapećačena, ali ovi ga vratili.

Kako su mi objasnili, njihov antispam softver je reagovao i greškom skinuo ceo blog. Nakon što su odradili ljudsku proveru, utvrdili su da je u pitanju loša odluka i vratili blog nazad.

Sad je glavno pitanje da li se vraćati ili ne. Iskreno, lepo što je blog vraćen ali mislim da ne želim da opet prolazim kroz sve ovo.

Razmisliću još malo ali najverovatnije da ću zaključati stari blog za nove tekstove i komentare i sve prebaciti na novu lokaciju.

A sad odo da proslavim.

P.S. Šta ti ono reče No papak ? Da je zasluženo skinut blog ? Ajd sad da te čujemo.

3 Comments

 1. N
  No papak

  Logično i zasluženo nisu isti pojmovi…
  Jel logično da i dalje pokušavate obmanuti čitaoce tvrdnjama da je LY u Poljskoj zabranjen…kad i dalje je lako svakome provjeriti šta je prava istina i da sve funkcioniše normalno…Kako uzimju i dalje porez od nekoga ko je zabranjen.????
  Lako je vama milionerima ,trebali bi još jedan blog rezervni otvoriti da ne dolazimo u situaciju da nemamo gdje razne gluposti
  ograničenih ljudi analizirati….

 2. Problem za Google mogu biti isti tekstovi na različitim lokacijama. Pretraživač će nuditi jedno isto dva puta, što spada u loše korisničko iskustvo. Najbolje da na novom sajtu mlmprevara.com postavite nove tekstove a stari da ostanu ovde gde jesu..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

68  +    =  75