Intervju za Lične Finansije
Intervju za Lične Finansije

Intervju za Lične Finansije

Kako sam napomenuo za prethodnu analizu, radila se u sklopu intervjua sa blogom Lične Finansije. Vlasnik bloga Đorđe je po struci master ekonomista i radi kao finansijski analitičar. Pošto mi se godinama prebacuje kako samo kritikujem i nikada nemam odgovor na pitanje “gde investirati”  ili “gde uložiti svoj novac” a da to nisu MLM i slične prevare, danas se to menja i rado ću od sada po tim pitanjima preporučiti pomenut sajt i Youtube kanal Lične Finansije. Da li ćete kupiti kurs ili knjigu od Đorđa, ostavljam vam da sami procenite.

Smatram da su informacije koje Đorđe nudi potpuno korektne, nešto što je stvarno falilo na domaćoj sceni, i ako išta bar prođite kroz celokupan sadržaj njegovog bloga i kanala. Možda naučite nešto što vam je promaklo ili nešto novo o svom ličnom budžetu, kao i stvari koje treba izbegavati, poput prevara 🙂

Nekoliko klipova za primer, kao i još jedan klip gde Đorđe predstavio svoje gledište Kangaroo Treasure šeme i MLM-a:

Sam intervju možete pročitati putem sledećeg linka: https://licnefinansije.rs/2023/03/24/intervju-mlmprevara-com/

Za kraj da samo napomenem da Đorđe nije platio ovaj tekst ni intervju (i obratno), niti ja nešto tu zarađujem time što reklamiram njegov sajt i kanal. Više je težnja sa moje strane da uputim moje čitaoce na ono što mislim da je kvalitetan sadržaj, i što može da im koristi. Baš kao što sam to uradio za kolegu sa iZarade a od danas i za Lične Finansije.

Pretplati se
Obavesti o
guest

4  +  4  =  

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marko
Marko
mart 28, 2023 22:04

Bravo za ovu saradnju, pratim i Vas i Đorđa dosta dugo, baš lepo što ste se umrežili. Pozdrav!

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x