Kraj za Hello Future prevaru, organizatori u bekstvu
Kraj za Hello Future prevaru, organizatori u bekstvu

Kraj za Hello Future prevaru, organizatori u bekstvu

Definitivan kraj i za ovu prevaru. Počelo je sa prestankom isplata, koji su predstavljeni prvobitno kao tehnički problemi, kako je već preneto u prethodnom tekstu. U sredu oko podnevnih sati prestao je sa radom zvaničan sajt kompanije.

Obrisan je i Instagram nalog:

Zaposlena lokalna lica u kompaniji su se našla u panici, jer ono što je prvobitno delovalo kao običan tehnički problem, otišlo je u onom pravcu na koji sam upozoravao još od novembra.

Tražili vlasnike

Naredne vesti bile su još gore:

Koje su samo potkrepljene novim saopštenjem:

Na kraju se pomenuta Mariana, inače jedna od zakonskih zastupnica kompanije u Srbiji oglasila na Viberu:

To bi trebala da je ova gospođa. Na njenu žalost sačuvani su svi live seminari sa instagrama, ako je brisanje naloga inicirano neko sa njene strane:

Šta reći u njenom slučaju, i o situaciji u kojoj se našla, zajedno sa svojim koleginicama i kolegama, koliko god da ih stvarno ima – jer još uvek ne znamo ko je ukupno bio uključen sa domaće – srpske strane.

Ceo taj tim se oglušio o moja upozorenja i nazvao ih glupostima. Naročito gospodin Cvetanović – famozni programer, za koga pretpostavljam da je komentarisao ovde na blogu u ime kompanije.

Kompletna prijava protiv mene i bloga je okačena u drugoj temi.

Nadam se da je Cvetanović (valjda je ovo on) spreman da sa svojim koleginicama snosi sve zakonske posledice, jer su zajedno doveli u zabludu dobar deo učesnika – koji su naravno ostali bez svojih novčanih uplata.

Ne osećam ni jednu trunku saosećanja prema njima, jer bili su dobro upozoreni, niti su odradili domaći zadatak naročito nakon farse sa Kengurom.

Što se tiče cele ekipe za podršku, navodno su već podneli prijave u MUP-u protiv vlasnika kineza, ali su isto tako prijave podnete i protiv njih od strane članova. Epilog se ne nazire, a optimizma baš i nema, naročito posle Kengura. Stava sam da mora da se slome koplja na domaćim licima – zaposlenima kompanije, kako bi neki budući – potencijalni korisni idioti uključili svoj mozak i tako zaobišli da budu novi Artista ili Mariana. Da se ne bi desila ista stvar koju sam nagovestio sa prvim tekstom o Kenguru:

Kad šema pukne za koji mesec što je neminovno, slušaćemo garant srceparajuće priče tih lokalnih menadžera kako su obmanuti i da su ostali bez ičega.

Najveći kočničari su kao i kod Kengura, opet naša lica, oni učesnici koji su izvukli korist od cele prevare. Njima ne ide na ruku ako krene normalna istraga, ako mediji pokriju celu temu, jer bi se tada gledala i njihova tzv “zarada”. Zato unose razdor i gledaju da odvrate druge kako nema svrhe pokretati tužbe ili ići u medije. Takva lica su mi gora od naših korisnih idiota. Pa kako išta može da se promeni na bolje ako se samo ćuti i sedi ?!?

Povezan tekst:  eMagnetix prevara - novi Kengur na Balkanu

I onda sve isto do novog nekog Kengura ili Hello Future ? Negde mora da se kaže stop. Zato svima koji su oštećeni od strane Hello Future želim da poručim da prestanu da slušaju druge i da pokrenu tužbe protiv lica koja su im pričala da je sa kompanijom sve u redu, kako se plaća porez i slične gluposti. Pa onda neka ta lica svoju štetu naplate od kineskih organizatora – nekadašnjih poslodavaca. A kako će to da odrade – koga je uopšte briga.

Pretplati se
Obavesti o
guest

6  +  1  =  

14 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Djeksi
Djeksi
Odgovor za  AntiMLMSrbija
januar 20, 2023 09:15

Antiša a gde je firma Digitalno doba iz Pančeva 🙂 ? I jel ti stigla tužba iz Ulice Ju-hu-a od Tajvana broj 4 🙂

pardon adresa je Rige od Fere 4 ?

Laza
Laza
januar 12, 2023 16:21

Iznenadio sam se, ocekivao sam da ce kasnije da puknu. Da sacekaju uplate nakon “ukidanja poreza” i onda da zbrisu

Mile
Mile
januar 12, 2023 16:58

O vuni, ovcama i šišanju je sada badava pisati.

Ko je hteo da se bar imalo informiše pre bacanja para, mogao je. Ako mu već zdrav razum nije upalio alarme.

Para nema, odnosno, pare su isparile, i sve tužbe, apeli ili peticije ih neće vratiti. Nadam se da bar neće trošiti vreme na takve gluposti, pošto su bespredmetne.

PS

Jedan apel za ljude koji smatraju da mogu banalnim aktivnostima na internetu da puno zarade:

Birajte bar neke domaće prevarante, nemojte da nas kinezi smatraju baš tolikim ovcama, sa pamćenjem zlatne ribice, koje nekažnjeno mogu da šišaju kad im padne na pamet!

Djeksi
Djeksi
Odgovor za  AntiMLMSrbija
januar 12, 2023 18:49

Antiša brate borbu si vodio sa prevarantima,aždajama i banditima. I opet su pretili sa ‘miliciju’ i opet ništa 🙂 . Prosto mi je krivo što nije došla milicija jer bi onda sad svi gulili istragu pa bi za novu godinu kitili jelku u CZ .

BANDOO HOŠTAPLERSKA

GDE VAM JE SAD PRIJAVA

CINKAROŠIIIIII SAD SE VI SPREMITE

ZA ROBIJU ?‍♀️?‍♀️.

VELIKI POZDRAV ZA BRAĆU KINEZE IZ FIRME HELLO FUTURE UZ ĐANIJEVU PESMU : DANAS JE NORMALNO DA SE POLUDI LjUBAV NA KREDIT KUPITI SE MOŽE ?.

Sad će morati da dignu kredit da obeštete oštećene ili da se spreme da nose prugasto odelo ? .

OMILJENI SLATKIŠ ZAPOSLENIH U HELLO FUTURE ? Ju-hu HAHA KAKO TO KINESKI ZVUČI ?

Braćo tužite nas opettttt i slobodno

zovite miliciju 🙂

E DE JE ONO UDRUŽENjE IZ PANČEVA ? Došlo DIGITALNO DOBA DA GA KINEZ PROBA ????.

NA ‘putu’ sam braćo ali moji putevi su pošteni,musavi i teški i čim dođem sa puta zovem Digitalno doba na fiksni,da im se digitalno podsmejem ?.

IDEMO BRAĆO SAMO JAKO

GAZIMO PREVARANTE NA MAKS.

***ДА ЛИ ЗНАЈУ НАПАДАЧИ ШТА БЛОГ НАМА ЗНАЧИ ?

Jelena
Jelena
januar 14, 2023 18:33

Kako mogu stupiti u kontakt sa vama?

Neko iz mase
januar 25, 2023 17:42

Pazite se oglasa za posao navodne kompanije Beotek property!

U pitanju je trgovina ljudima!

Oglas se pojavio sredinom decembra na sajtu In.ostud, a njima je samo bitno da zarade pare ne proveravajući ni kompaniju niti oglas. Oglas su postavili i na jo. ble i još nekim sajtovima, uklonjen je nakon nekoliko nedelja i prijava raznih ljudi.

Ovo je ozbiljna stvar, ako znate nekoga ko se prijavio za posao, obavestite te ljude da nikako ne šalju svoje podatke!

Milan
Milan
Odgovor za  AntiMLMSrbija
februar 6, 2023 03:40

Imam sve vezano za njih.

14
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x