Hello Future prevara pred kolapsom ?
Hello Future prevara pred kolapsom ?

Hello Future prevara pred kolapsom ?

Izgleda je počeo kraj. Kako mi javljaju, Hello Future je prestao sa isplatama zbog navodno tehničkih problema:

Problem sa isplatama je krenuo od ponedeljka rano ujutru i još uvek nije rešen. Tipično za ponzi prevare, krenu poteškoće sa isplatama, tehnički problemi, hakeri itd, pa dok šema zvanično ne prestane sa radom. Kolaps Kangaroo Treasure je takođe započeo od ponedeljka (početkom oktobra), ostaje samo da se vidi da li je organizator i direktor Hello Future stvarno zbrisao sa parama, ostavljajući zatečene zaposlene da sada lupaju glavom kako će i šta dalje, ili im je uleteo neki virus-trojanac u server.

Nešto nisam ubeđen da je ovo drugo u pitanju, jer izgleda da uplate još uvek rade bez problema (što mi nešto zvuči poznato). Samo isplate neće, što je ujedno i najbitnije za članove.

Čisto da se podsetimo ko su zvanični zastupnici Hello Future u Srbiji. Ako ne grešim gospođa/gospođica sa prezimenom IĆ vodi live seminare na zvaničnom instagram kanalu kompanije. Njena prethodnica se ne pojavljuje više, možda jer je konačno shvatila o čemu je reč i odlučila da se skloni.

Isto tako se ućutao i onaj famozni Aleksandar, što je pred kraj godine sa velikim užitkom podelio da je protiv mene i ovog bloga podneta krivična prijava:

Da, taj Aleksandar. Nije poznato da li je pomenuto lice sa telegram kanala Hello Future i lice desno što uručuje nagradu ista osoba:

Jer kako je naznačeno i u prethodnom tekstu, nigde nije navedeno ko sve učestvuje u Hello Future timu podrške ili timu programera. Biće veoma veselo ako je kraj, jer kristalno je jasno ko će tu da ponese najveće breme krivice.

Povezan tekst:  Kineski državljanin uhapšen zbog milionske prevare

A evo i same prijave:

Zanimljivo, bez štampanog potpisa imena i prezimena podnosioca. Da li je taj nedostatak čini neispravnom saznaćemo nadam se veoma brzo. U svakom slučaju predstavlja izuzetan suvenir, a i bitan razlog zašto je moja malenkost anonimna.

Dok čekamo epilog ciruksa oko isplata i potencijalnog kraja, preporučujem da svratite kod kolege iZarada i pročitate njegovu recenziju u vezi Hello Future: https://izarada.com/recenzije/hello-future-recenzija/

Dopuna 12.01.2023:

Hello Future pukao skroz, detalji u novoj temi: https://mlmprevara.com/kraj-za-hello-future-prevaru-organizatori-u-bekstvu/

Pretplati se
Obavesti o
guest

8  +  2  =  

4 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Allegro
Allegro
januar 11, 2023 05:27

Bice da je fals papir prijave,na pecatu zaprimanja fali BROJ PRIJAVE.

Vesna Jemuović
Vesna Jemuović
januar 17, 2023 02:44

Šta je HOTELIJUM???

Saša Milenković
Saša Milenković
Odgovor za  Vesna Jemuović
januar 17, 2023 08:19

Skraćenica za “baciš pare u bunar i čekaš da bunar postane tvoje vlasništvo”

4
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x