Nova tužba protiv Onecoin/Onelife, Jose Gordo prestao sa promocijom
Nova tužba protiv Onecoin/Onelife, Jose Gordo prestao sa promocijom

Nova tužba protiv Onecoin/Onelife, Jose Gordo prestao sa promocijom

Bivšin investitor u Onecoin, Christine Grablis, podnela je tužbu protiv kompanije i njenih čelnika zbog prevare i obmane, kršenja zakona o hartijama o vrednosti, kršenje ugovora, nepravedno bogaćenje, lažno predstavljanje, podsticanje na prevaru, namerno dovođenje u zabludu, udruživanje u kriminalnu delatnost.
Grablis traži da se oformi komisija za procenu štete, obračun preostalih finansijskih sredstava i prekid rada Onecoin prevarantske delatnosti.
Optuženi su kompanija Onecoin, Ruža Ignjatova, Konstantin Ignjatov, Sebastian Greenwood i Mark Scott.
Uvodna reč tužbe citira reči javnog tužioca Bermana:

Napravili su kompaniju – “kriptovalutu” od nekoliko milijardi dolara potpuno zasnovanu na laži i prevari

Obećavali su velike zarade i minimalan rizik, ali ovaj biznis je bio piramidalna šema na bazi magle a ne nule i jedinice

Investitori su postali žrtve dok su optuženi stekli bogatstvo

Grablis kaže da je uložila preko 130000$ dolara između 2015 i 2016. Bila je deo grupe investitora u SAD-u, koju su predvodila sledeća lica:

 1. Tom McMurrain
 2. Denis Murdock
 3. Sal Leto
 4. Bob Byrum
 5. Carl Wilt
 6. Greg Knox
 7. Margie Scott
 8. Maurice Katz
 9. Steve Gotberg
 10. Kevin Foster
 11. Sarah McGee
 12. Glenn Smith
 13. Ken Labine
 14. Sheri Hilliard-Pearce
 15. Jason Richard Mangan
 16. Charlotte Mangan
 17. Joseph W. Piper
 18. Jodi Tressler Greene
 19. Keith Bliss
 20. Stan Harris
 21. Mike DiGaetano
 22. Michael & Latasha DeArmond
 23. Jeff Shofner
 24. John Reilly
 25. Ray Lopez
 26. Willie Tubbs
 27. Mary Spicer
 28. Kaytee Godiva
 29. Brent Patrick
 30. Beverly Washington
 31. Sandy Davis
 32. Tory Bailey
 33. Mark Halbig
 34. Erik Enriquez
 35. Jack Palis
 36. Patricia Ann
 37. Jeff Litzenberger
 38. Barbara Lloyd
 39. Lucille Bolton Shannon
 40. Alan C. Delaney
 41. Andy McCormack
 42. Joseph A Mitchell
 43. Rick Harris
 44. Katherine Clement
 45. Erick Brent
 46. Ellis Vernon
 47. Dean Hackney
 48. Tom Cao
 49. Robert Townsend
 50. Crystal Marie Spath
 51. Belinda Aquino
 52. Susan Bayerle
 53. Jennifer Vloggity-Korol
 54. Wayne Bailey
 55. Shanna McCarty
 56. Robin ‘Robertson’ Keith
 57. Steve Stucke
 58. John Reilly and
 59. Richard Marks

Ovih 59 lidera se navode u tužbi ali nisu na listi optuženih, što je bar po meni velika šteta. Trebali bi svi lideri, ne samo u Americi, nego širom sveta, da se nađu zajedno u ćeliji sa glavnim i odgovornim, jer su bili saučesnici u prevari, oglušili se o upozorenja stručnih lica i kritičara, optuživali nas kritičare da smo plaćenici, da nemamo pojma, nazivali nas svakakvim imenima, pretili nam, a sad bi većina njih najradije da nestane sa scene i da se na njihov doprinos ovoj prevari od 4,5 milijarde dolara zaboravi.
Pre svega Igor Krnić koji se nakon hapšenja Konstantina ućutao, samo je otvorio svoj forum za kritičare koje je banovao, i više se ne javlja. Napisao je da je izašao iz GLG grupe, što mu dođe kao neka grupacija koja je širila informacije po Onecoin/Onelife mreži. Tako transparentnoj kompaniji su baš trebale posebne grupe da šire “prave” informacije.
Evo malog podsetnika:

Iskreno se nadam da će ovo društvance na slici gore i dole, jednog dana zajedno sedeti u zatvorskoj odori u ćelijama gde zaslužuju da budu.
Dušan Torbica, Branislav Ćurčić, Damir Topić, Nikola Adžija, Zoran Stupar, Igor Krnić, Marinko Parić, Nikola Korbar, Davor Mesar, Mihail Petrović i drugi koje sam propustio.

Svako ko je javno govorio u korist Onecoina i reklamirao bi trebao da snosi zakonske posledice i kazne. A i da bude javno obeležen i osramoćen.
 
Jose Gordo prestao sa promocijom Onecoin/Onelife
Onecoin krije imena svojih odgovornih lica poput direktora, kancelarijskih službenika, IT – tehničke podrške itd. Izgovor je da im hejteri poput mene ometaju posao, da ih proganjamo, pretimo itd, pa zato njihova imena nisu javno dostupna.
Zato su sa druge strane dostupna imena tzv. master distributora koji nešto distribuiši – u slučaju Onecoina to su lica koja najviše prose(r /j)avaju o mogućnosti tj. “potencijalu” ove kvazi kriptovalute, i služe da regrutuju nove budale. Jedan od tih preostalih Jose Gordo bio je najavljen za septembar u Barseloni
gde bi tupio o tim prednostima Dealshittera i slično. Međutim Gordo je imao druge planove. Odlučio je da prestane sa daljom promocijom Onecoin/Onelife-a i ono što se nije svidelo anonimnoj vrhuški firme, objavio je javno razloge zašto prestaje sa daljom promocijom.
Prevod njegovog saopštenja:

Da, daću objašnjenje i to će biti poslednje objašnjenje koje ću dati u sobi za razgovor u vezi sa objavom koju sam danas objavio na društvenim mrežama i u tim grupama, tako da svi znaju šta se dešava širom sveta, ne samo u Latinskoj Americi jer imam grupe u drugim zemljama.

To je jednostavno ono što sam pokušavao da objasnim u ovoj sobi za razgovor. Pozivam se na komentare objavljene ovde i na društvenim mrežama.

Prvo, niko ne govori o odlasku ili napuštanju broda. Niko ne govori o bekstvu kao što sam video u sobama za razgovor.

Ono o čemu govorim je da u Sjedinjenim Američkim Državama postoji istraga i niz nedela ili navodnih nedela koje je počinio Konstantin Ignjatov, koji je odgovoran za kompaniju širom sveta, i bivše vođe i osnivači OneLife mreža.

U ovom slučaju je pokrenuta istraga i trenutno postoje optužbe koje istražuju FBI i drugi regulatori u saradnji sa nekim evropskim zemljama, kao i sa zemljama Latinske Amerike.

Ono o čemu oni govore u ovim istragama je da postoji niz kriminalnih radnji koje su veoma ozbiljne.

Sudija će 26. maja odlučiti da li optužbe imaju osnova za nastavak postupka.

Moj stav pre ove situacije bio je jednostavan. Pre 2 meseca sam želeo da napravim jasan izbor u pogledu onoga što se dešava. Kao distributer (IMA?) imam pravo da odlučim da li ću nastaviti sa promocijom svog posla.

Nakon što sam mnogo razmišljao i razgovarao sa mojim advokatima i sa direktnim ljudima s kojima sam radio, odlučio sam da objavim današnju izjavu u kojoj se pominje da dok Sjedinjene Države ne utvrde šta će se dogoditi sa OneLife mrežom u vezi sa tekućim istragama, sa istragom Konstantina i vođa kompanije, onda ću stati po strani u pogledu promocije i distribucije.

Neću nikome preporučiti mrežu OneLife i nikome neću preporučiti njihove proizvode sve dok, i želim da to bude potpuno jasno, dok ne dobijemo izveštaj od organa koji sprovode istragu.

Mislim da je logično reći da na profesionalnom nivou i na nivou ličnog imidža i za zaštitu svakog i svih distributera od kojih smo svi deo OneLife-a pre svega, tražimo saopštenje kompanije.

Zapamtite, niko od nas nije korporativan. Zaslužujemo informacije koje nam kompanija nije dala. Trebalo je da javno objavi šta se dogodilo i šta se desilo u Sjedinjenim Državama.

Trebalo je da postoji saopštenje. Ne u sobi za razgovor, već u zvaničnoj izjavi, tako da svako od nas uključenih zna šta se dešava.

Zato sam zatražio izjavu, jednom, dvaput, tri puta, četiri puta, pet puta. Prošlo je mesec i po dana i niko mi nije poslao službeni odgovor.

Zato sam doneo odluku da objavim izjavu koju sam dao. Prestaću da promovišem kompaniju i njene proizvode dok ne dobijem zvaničnu objavu kompanije koja objašnjava šta se dešava u Sjedinjenim Državama i njenoj istrazi.

Zašto?

Zato što su svi, uključujući i vas, vezani za zakone.

Svako od nas, kao i ja, mora kao građanin poštovati zakone uspostavljene u svakoj državi i teritoriji u kojoj se nalazimo. A kada neko ili nešto pokrene istragu za bilo koji motiv, mi to moramo poštovati.

To je jedini i ekskluzivni razlog onoga što se dešava. Ko god želi da izmisli nešto drugo ili napravi neku drugu priču, ko god želi da postavi na facebook da je “prevarant”, to ili ono, to je problem svake osobe koja to kaže.

Uvek sam pokušavao da budem otvoren sa svojim poslom, bio sam odgovoran, disciplinovan, uvek sam bio tamo kad god mi je bilo potrebno. Pomoći, dati informacije, uvek biti pri ruci, uvek držati otvorene oči, uši i pokušati pomoći što većem broju ljudi širom sveta. Mislim da zaslužujem poštovanje svog stava i moje odluke.

Iskreno zahvaljujem svima. Iz dubine duše.

Molim vas da pogledate kakva je situacija. Svi to moramo poštovati. Verujte šta vam odgovara. Na meni je da prestanem promovisati ili ponuditi kompaniju OneLife dok ne dobijem 100% sigurnost i poverenje, sa stvarnim dokumentima ispred mene da je ova kompanija potpuno legalna i da ispravno radimo za sve.

Nadam se da svi ovo razumete. Stoga, molim vas, nemojte izositi moje reči van konteksta ili iz konteksta. Shvatite da stvari moraju biti onakve kakve treba da budu, da su pravilno izvedene.

Izjave treba da se dostave zvanično kao što rade sve kompanije širom sveta.

Biće da je i on uvideo da je dogorelo do nokta i zato je odlučio da se skloni kako se ne bi razbilo po njegovim leđima.
24 sata nakon što je Gordo izašao sa svojim saopštenjem, naša lokalna fejsbuk grupa, gde se okupljaju članovi Onecoin-a iz Srbije i okruženja je zatvorena, i više nije moguće čitati njene objave.
https://www.facebook.com/groups/260030484344639
Zamolio bi da ako bilo kod od vas koji čita ove redove ima pristup da nam javi šta se događa u grupi i šta su novo osmislili Ćurčić i Torbica kako bi ublažili ovaj novi vruć krompir što im je uvalio Gordo.

Pretplati se
Obavesti o
guest

3  +  2  =  

20 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Drago Palčeta
Drago Palčeta
maj 15, 2019 14:07

Pisu gluposti, ko i uvijek….

Evo zadnja objava….

Poruka od kompanije❗️

Message from the Company❗️

Evropa se konačno budi da se suoči sa istinom o OneCoin optužbama!

Amerika, tvoj je red!

Kao što svi znate, od osnivanja OneCoin-a, neprestano i zlobno smo napadnuti od strane nepoštenih poslovnih konkurenata, uglavnom zbog ljubomore zbog onoga što smo postigli u širenju znanja širom sveta o finansijama, ekonomiji, kripto valutama i budućnosti plaćanja. Svakako, svi ste čuli najtiražnije navode protiv nas – zlonamerno upućene vlastima, policiji i van Evrope, i javnosti uopšte, da je naš poslovni model, u kojem svi učestvujete, nekako sličan piramidalnoj šemi, Ponzi-šema ili bilo čega što bi oni nazvali, ukratko neka vrsta ilegalne aktivnosti u maskiranju MLM-strukture. Prije nekoliko godina, slične neosnovane tvrdnje su došle do pozornosti švedskih vlasti koje su smatrale vrednim istrage. Pored toga, aktivnosti OneCoin-a su prijavljene policiji od strane Švedskog autoriteta za igre na sreću sa argumentom da su te aktivnosti bile u suprotnosti sa švedskim zakonom o igrama na sreću. Ubrzo nakon toga, ova “priča”, koja se tiče OneCoin-a, bila je prijavljena na vestima, a zatim dalje upućivana u mnogim internetskim i vanmrežnim medijima, dajući tim medijima rezonanciju medija mesecima. Ove optužbe su sada stavljene na probu i sve su spektakularno propale! Naravno, švedska policija je sprovela istragu nakon navoda organa za igre na sreću (kao što bi trebalo). Oni nisu mogli znati istinu prije nego što su se uvjerili u loš kvalitet pravne analize iza izveštaja), a danas znamo ishod toga: Švedska policija je došla do zaključka da se ne može dokazati nikakva optužba za pogrešno postupanje, i da je istraga o tom pitanju zatvorena – dva puta, 6. februara 2017. i 16. januara 2018. godine. Dana 2. maja 2019. godine, Švedska agencija za igre na sreću (Spelinspektionen) je potvrdila našim advokatima da nema tekućeg postupka pred nadležnim organom u vezi sa navodima protiv OneCoin-a. Duga priča ukratko – stvar je zatvorena. Dakle, tu imamo: U skandinavskoj zemlji u kojoj je zaštita potrošača veoma razvijena, OneCoin koncept je bio podvrgnut najstrožijim testovima zakonitosti i prošao ga! Zakon o igrama na sreću Švedske je poreklom iz EU, tako da bi zaključak u Švedskoj trebalo da važi za ostatak Evrope i da bude primenljiv za druge evropske zemlje.

I poslednje, ali ne i najmanje važno – sa nestrpljenjem očekujemo prave razloge za podizanje optužnice protiv Konstantina Ignatova i njegovog zatvaranja. I sigurno će nakon toga biti jasno javnosti – optužbe protiv njega će biti „istinite“ i „pouzdane“, kao što je to bio slučaj sa pravnom analizom švedskog organa za igre na sreću od 2016. godine.

Potraga za istinom je obično dug i neugodan proces – težak je i zahtijeva vrijeme, ali uvek prevladava. Sigurni smo da će se to desiti iu Sjedinjenim Američkim Državama.

Antiprevarant
Antiprevarant
maj 15, 2019 16:27

svi mi ovde koji vrlo dobro znamo sta se krije iza takvih MLM piramidalnih prevara smo svo vreme pricali sta ce se desiti sa One coin piramidalnom prevarom.Tacno obavestavajuci ljude na metode i na konacni ishod cele price,kao i to da kad budu propali ce svaliti krivicu na druge,da su drugi bili ljubomorni na njihov uspeh i da su oni svoj posao radili posteno.

Sve su to faze koje smo unapred predvideli i naveli.

Ostaje samo cinjenica da ako neko i danas i dalje zaista veruje da One coin nije klasicna piramidalna prevara ,ta osoba mora da je tesko retardirana i operisana od mozga

RiperZec
RiperZec
jun 3, 2019 01:07

Gledao sam interesantan dokumentarac na YouTube i da budem iskren ne znam sat da mislim. Radi se o direct selling kompanijama o kojim nisam znao puno za razliku od klasicnih mlm prevara u ovim semama prodavci nisu direktno finansiski eksplatisani ali jesu fizicki I psihicki, mozda bi bilo interesantno jos nekom da pogleda ako vec nije https://www.youtube.com/watch?v=wyCRzBt7GuY.

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
septembar 11, 2019 14:15

Ćao drugari nije me bilo neko vreme jer sam radio i cimao se oko novca celo leto. Volim da uzmem uvek neki dinar ali časno ! U zadnje vreme obrt poslovanja mi se uvecao a cimanje postalo veće . U medjuvremenu krecem da ispunjavam svoje obećanje da ću se infiltrirati u ove hoštaplere ! Zbog svog posla i hobija koji zahtevaju veliku moć razgovora stupam u kontakte sa raznim ljudima i šta otkrivam ? Evo nekoliko informacija iz prve ruke a biće ih još,takodje ocekujte i 1 sliku samo da izvrsim upload.

Osoba 1 kroz Jolly pro izgubila oko 2000e a ukupna steta je oko 4000e kad se dodaju na pocetnu cifru ostali slicni sistemi. Osoba 1 mi je rekla da sad Rale vulkanizer i njegov partner iz firme za isti onaj lazni forex koji prodaju nude i dojave u iznosu od 500 do 1000 evra ! Proda vam Ralence softver za navodnu trgovinu a onda vam trazi ni manje ni vise nego od 500 e za navodnu dojavu a ima gde trazi i 1000e da bi vi izvukli svoj novac.

Gde je onda tu trgovina ?

Osoba 1 bukvalno prezivljava trenutno i uputio sam je tuzi one koji su je uveli u prevaru kojoj je čak i tepano ‘Dzoli se voli’ Sledi nastavak ….

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
septembar 11, 2019 14:28

Sto se tice nasih velikih prijatelja iz onecoina 🙂 a tu su Kengur koji ljude zavija u selotejp,Rogi ljutkovic cuveni Rale Vulkanizer i sve nama znane glave. Ovako ide priča…

Osoba broj 2 i njena familija su ulozili 5000e u onecoin laznu valutu. Osobu sam uputio da blogujem ovde i da od tih para nema nista. Rekla je da zna za nas i navela jos nekoliko stvari.

Osoba koja je njoj i njenoj porodici uzela novac ni sama vise ne veruje u ovu pricu.

Oboje su aktivni u nekoliko viber grupa koje su samo za clanove.

Niko ne sme da se pobuni ili da išta kaze na temu prevare u okviru coina,zadatak je da svi samo citaju obavestenja i da ćute.ko se buni biva banovan a za nas kaze da bi se i zaista fizicki obračunali sa svima koji smo od početka protivnici koina.

Imao sam uvid u zadnje obavestenje od pre nekoliko dana koje kruži u njihovoj grupi i to je jedno veliko ništa ali bukvalno ! Gomila lupetanja i Rogi bloger bi se krstio,navodno se tek tek spremaju za menjacnicu,ide se kroz nekakvu validaciju a najsmesnije mi je bilo sto je naslikan kao tocak neki ili neki krug i pise FIAT TO ONECOIN odnosno ziva lova da se da za lazne koine -moguce odmah:)

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
septembar 11, 2019 14:43

Citao sam taj ogromni tekst i sa osobom 2 rekao kako mi deluje da je ovo zamajavanje ,sa cime se i ona slozila. Rekla je i da je jako veliki problem sto je delšejker bukvalno stao i propao. Bukvalno je nemoguce bilo sta da vam stigne ili da se uzme za njega . Jednostavno ne radi ! U tehnološkom smislu napušten ! Kaze da je tako sam ostavljen i napusten tek uneo haos u coin stado jer ljudi tek sad nista ne mogu izvuci a dat je ogroman živi novac. U vezi nase interne blogerske diskusije da je Rajko oteran iz onecoina :)) osoba 2 mi je rekla da ona zna za ovu verziju : Rajku je islo kroz okej sa ljudima tj zrtvama i nije bilo nekih problema radio je cimao se,uzeo neki dinar i NIJE OTERAN kao sto mi mislimo nego je situacija još ludja: RAJKO JE PRESTAO DA VERUJE U PRICU oko coina i sam ih je napustio ! Sta je istina ne znam ali znam da sam rekao osobi 2 na pitanje oko vracanja novca da je jedini lek odlazak u 29 novembar stanicu milicije:). E jednom i to da se otvori pitanje !!!!! Da dodje malo pravaaa milicija u ove vode;) Kuzminovic Maria ne zna licno ali znano joj je njegovo delovanje. Osoba 2 mi je rekla da nece jos uvek tuziti nikoga jer joj osoba koja joj je uzela novac draga i da je stvorila osecaj prisnosti i vezanosti. Rekao sam joj da ce joj jedino kroz eventualnu prijavu mup-u mozda novac biti vracen i to mozda ! I za kraj samo da okacim jednu sliku i da pozdravim sve one coin ološare. PS: Dok ovo pišem dobio sam 1 poziv ali o čemu – tek ce se čuti 😉

Voli vas vaššššš Djeksiii

Antiprevarant
Antiprevarant
septembar 11, 2019 15:09

ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji nisu skapirali da je sve to prevara.Posle svih lazi i laznih obecanja ,prosto mi je neverovatno.Ne verujem da se Rale povukao iz One coina zato sto je prestao da veruje.Svi ti hohstapleri cija imena uglavnom znamo su u stvari profesionalni prevaranti,to znaci da oni jako dobro znaju da je to prevara ali je prevara dobro osmisljena za naivan i neinformisan narod.Stace Rale i svi drugi hohstapleri uraditi sledece?Pa naci ce neku novu piramidalnu prevaru koju ce plasirati dalje.Sigurno nece otici da rade neki posten posao jer i ne znaju da ga rade.ljudi koji imaju obrazovanje i znanje nemaju potrebe da se bavi ovim jajarskim poslovima i potkradaju svoje najblize.Ali Djeksi samo napred,cekamo novosti 🙂

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
septembar 11, 2019 15:14

Hit Fm i pesma Pusti pusti modu 🙂 Sad ce 1 slika,nego dal smem da na slici pomenem Kuzmu 🙂 ?

Zakonski mislim da nemam problem:) i Sta su oni mislili nema nas i kao predali smo se :)))) ?

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
septembar 11, 2019 15:21

https://imgur.com/ptDCyZQcomment image

Neki od ovih linkova valjda radi 🙂

Moja kolekcija raznih stvari i u kolekciji cuvena kosulja Vojske Krajine(doneta iz Oluje) ne ona sa oglasa koju Kuzma nije uzeo od kolege koji ju je nudio uz coine. III STA JOS U KOLEKCIJI:))))

onecoin hemijska kao plod mojih akcija na samom kraju vrelog leta 2019.-te. Bilo je i blokce Onecoin onelife ali bilo ispisano i bio je glupo da i njega uzmem:))

E moji mlm diletanti,stari sam ja hajduk i uskok. Tek cu da se umuvam medju vas:)

Uskorooo mozda i otkup onecoina :)))))))) doduse moracu da snimam sve a onda mozda i dodje prava milicija:) mozda i imam nesto snimljeno ;). Drz’te se coinovci stigo Djeksi !!!!!!

J.j.j.
J.j.j.
septembar 11, 2019 15:38

Ja mislim ljakse da si ti bolesan i opsjednut Egiptom. Posto napisah da 2 mjeseca ni slova ne napisa trio anti ljakse anti ti se sad razletio da pises uz obaveznu napomenu da si kao nesto radio i kao nesto zaradio. Samo naprijed pridruzi se antiju on zna sta sad treba.

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
Odgovor za  J.j.j.
septembar 11, 2019 15:44

Vidi sto se mog zivota i trgovanja i poslovanja tice,nemam potrebe bilo kome da se pravdam i da objasnjavam ko sam i kakva su mi ubedjenja. Zaradio jesam ali to i nije bas vazno za tebe :). A ovakvi navodi mislim da si bolestan verujem da krecu od toga sto si video kosulju VRS:) eto i nju imam kao spomen na neka vremena;). A kakav te Egipat spopao :))))))))))) ?

Antiprevarant
Antiprevarant
septembar 11, 2019 23:51

ovaj j.j.j ne moze da shvati da je toliko glup i da mnogoljudi ne deli njegovo misljenje tj ogromna vecina.E sad ako dvojica ljudi ili vise pisu protiv njega on odma misli da je to jedan te isti covek.I ne moze da shvati da na svetu neko zaradi i vise od jnegovih 50 eura koje je izgleda najvise ikada video na gomili.Dakle ljakse ,tupson i pri tome veoma los covek koji bi i svog brata naveo na lioness i pkrao mu pare.O kakvom se ovde liku radi to je uzasno ali neka ,drugi ljudi treba da vide ko su ti zagovornici velikih MLM biznisa.kolika im je kultura kao i koeficijent inteligencije.

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
Odgovor za  Antiprevarant
septembar 12, 2019 11:50

Ma reč je o egocentričnoj samonabedjenoj ličnosti,narcisoidnog tipa. Najobičniji psiholog bi brzo uvideo o kakvoj ličnosti je reč. Sve vidi jednostrano,sklona jednoumlju i vredjanju ukoliko nešto prepozna kao neprijateljsku nastrojenost. Format inteligencije takve osobe nije veliki i on/ona je idealni radnik u mlm industriji. Njene poruke ovde to apsolutno i dokazuju. Uvredio se čovek zbog neke košulje,da ne politizujem dalje i odma vredja 🙂 – A kako sam ga lako uhvatio u zamku da mu ogolim one najprizemnije emocije i želje :). Inače drugari da se pohvalim,imam poziv za seminar 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

HAHAHHAHAHAHA kako ide moja omiljena i životna pesma

KADD BI ZNALA KO SAM JA ? ACA LUKAS 2003

;)))))))) Bice to jedno divno slikanje i dokumentovanje zlikovaca,jedino steta necu moci da se pojavim u kosulji Vojske Krajine,ali verujte mi da imam dobru kako se to na selu kaže ‘preobuku’ ;). Srediću se ko direktor 🙂

J.j.j.
J.j.j.
septembar 12, 2019 14:29

Druze, nemam pojma sta si htio reci s kosuljom koja me uopste ne iritira. Cak mi je i milo da je imas. Ja imam beretku jos od ’92 ili ’93. Da ti je iq veci od sobne temperature znao bi zasto sam ti rekao da si opsjednut Egiptom. Ds ti pomognem. Tamo su najpoznatije piramide koje ti vidis ja mislim i u casi vode kad je pijes.

Ima jedan problem oko ove vecine. Ali veci je onaj sto za 3 mjeseca imate na blogu 2 komentara. Sta vam to tako inteligentnima govori? Vjerovatno nista zbog one sobne temperature od maloprije. Ja nisam tu zbog vasih citalacs jer ih vise i nema. Ja sam tu zbog vas ali izgleda da su stari ljudi u pravu kad kazu da se stari konj ne uci.

Antiprevarant
Antiprevarant
septembar 12, 2019 15:08

sto se tice “piramida” tacno je da su originalne u Egiptu ali vrlo dobro se zna o kakvim piramidama se ovde govori.Govori se o piramidalnim prevarama zasta i ovaj blog najvise sluzi.Lioness koji ti zastupas je po svim osnovama cista piramidalna prevara a ako ti posle svih cijenica prikazanih to ne vidis onda se upravo radi koliki imas koeficijent inteligencije.Da imas imalo mozga shvatio bi ne da se ovde nista ne desava zbog nas vec da su se MLM piramidalne prevare ili ucutale ili nestale.Imamo i mi neki doprinos tome sto su se neki ljudi osvestili na vreme.Sad ces ti poceti da laprdas kako tvoj Lioness radi 16 ili vise god kako radi sa ovom ili onom firmom ali i druge piramide (ne one egipatske) su isto tako radile pa su na kraju otisle u aut.

Sto se tice nase popularnosti ovde ,nikada se nismo borili za to vec da ljudima pokazemo i dokazemo o kakvim se prevarama i hohstaplerima radi.Da smo hteli da budemo poznati ulazili bi u farme i zadruge.

Tacno je da si ti irelevantan lik potpuno,pirglup ,ostrascen i veoma losa osoba ali eto dajes nam inspiraciju da pisemo ovde,dakle ipak nam za nesto sluzis hteo ti ili ne.Takodje nam povecavas broj postova,havala ti na tome i hvala ti na tome sto si toliko glup i pokazujes kakvi su ljudi oni koji se bave takvim nazovi poslom.

kad vide tvoj nivo ne verujem da iko pozeli da ti se pridruzi u tvojoj piramidi.

Sa nestrpljenjem cekamo tvoj sledeci post

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
septembar 12, 2019 15:39

Ima ovaj blog i citaoce i komentatore ali vise je citalaca:) a najvise ga citaju oni umesani u ove mucke o kojima mi izvestavamo. Glavu dajem da se na pomen milicije i stanice milicije 29 ti novembar svi prevaranti štrecnu ! Vidite ja sam obecao da cu se inflirtirati medju vas,a nemojte da vam obecam da cete svi biti ‘uhićeni’ 😉 . Pamet u glavu mufljuzi seoski,samo čitajte a vreme obračuna izmedju nas i vas tek sledi ! Ima dana za megdana,ima dana za miliciju i njeno delovanje,e onda ce nastati obrt oko piramida. Istrazice se ko je vrsio naplatu,ko uplatu,kom je prosledjen novac :)) . Mi ovde kao pojedinci i to iz razlicitih sfera zivota,ujedinjeni u virtuelnu kaljugu zivota zvanu internet samo ukazujemo gradjanima iz cele bivse Sfrj o kakvom sistemu zivota je rec u okviru mlm sistema.

Ne moze meni niko zabraniti da ja pišem ono što želim sve dok sam uljudan i pristojan !

trackback
oktobar 17, 2019 13:41

[…] Nova tužba protiv Onecoin/Onelife, Jose Gordo prestao sa promocijom […]

Zvezda
Zvezda
oktobar 18, 2019 14:46

Čini mi se da autor ovog bosanskog bloga iz ‘povratnog pinga’ malo preteruje: ne verujem da je ovo najveća piramidalna prevara na svetu a definitivno nije kod nas, odnosno u Srbiji (za Bosnu i Hrvatsku ne znam). U Srbiji je najveća piramidalna prevara ikad bila Dafiment banka i Jugoskandik i to je neprevaziđeno, a ovi pohlepni što su se navukli na OneCoin, ma to je šačica jada, ne verujem da ih u Srbiji sveukupno ima više od 1.000

20
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x