Email poruke dobijene putem sudskog naloga otkrivaju da je Onecoin bio prevara od samog nastanka
Email poruke dobijene putem sudskog naloga otkrivaju da je Onecoin bio prevara od samog nastanka

Email poruke dobijene putem sudskog naloga otkrivaju da je Onecoin bio prevara od samog nastanka

Tokom istrage Američkog ministarstva pravde izdato je nekoliko sudskih naloga. Neki od njih se odnose na email poruke kao dokazni materijal čije objavljivanje je pružilo još jedan uvid u poslovanje Onecoina.
Link: https://www.justice.gov/usao-sdny/press-release/file/1141986/download
Slede odlomci iz email poruka i drugih izvora koje je nabavilo Američko ministarstvo pravde.
Ako ste u poslednjih koliko 4-5 godina verovali u budalaštine iz centrale Onecoina, Krniću i njemu sličnim “stručnjacima” (Petrović, Parić, Korbar, Mesar, Torbica itd), šta da vam kažem sem da pripremite nešto za pritisak i srce. Neće vam biti dobro.
Ostali znate već o čemu smo piskarali ovde godinama i ko je na kraju ipak bio u pravu

Onecoin je zamišljen kao Ponzi šema

Dobijeni dokazi od strane Ministarstva pravde dokumentuju dokaze između Ignatove i “Osnivača-2”. Na osnovu opisa Osnivača-2, sigurno je da se odnosi na Sebastijana Grinvuda, jer “Osnivač-2” je bio poznat kao “Master Distributor 01” a upravo takvu titulu nosio je Sebastijan.

Dok su Ruža i Sebastijan planirali da pokrenu svoju ponzi kopiju Bigcoina (preteča Onecoina gde su prethodno bili), ni naziv Onecoin tada nije zamišljen već su ga u prepisci nazivali kao “trashy coin” ili u bukvalnom prevodu “đubre ili smeće coin“. Pre nego što je sebe prozala kripto kraljicom (CryptoQueen), Ignjatova je prvobitno sebe videla kao “kučku sa Wall Streeta” (asocijacija na film Vuk sa Wall Streeta – inače veoma omiljen u MLM krugovima).
Leta 2014, Ruža i osnivač-2 su razvili koncept i plan isplate za Onecoin, koji su u dopisivanju putem e-pošte nazvali “smeće coin“. 11, juna 2014. godine Ruža je pisala osnivaču-2 u vezi sa Onecoin biznis planom:

“Možda nije nešto stvarno čisto ili na čemu normalno radim ili čak mogu biti ponosna (osim sa vama privatno kad zarađujemo novac) ali … posebno sam dobra u ovim slučajima na granici, u sivoj zoni – a vi kao čarobna mašina za prodaju – i ja kao neko ko zaista može raditi sa brojevima, legalno i podržati vas na dobar i profesionalan način”

Stvarno bi mogli ostvariti na veliko – kao MLM susreće kučku sa Wall Streeta.

Tako je Sebastijan osmislio MLM stranu biznisa dok bi Ignjatova dovela “smećecoin” na tržište. Nakon što su “budućnost novca” drpili od Bigcoina, kasnije su plasirali novu priču za Onecoin “banking the unbanked” u prevodu “bankarstvo bez banki”

Onecoin nikad nije bio usmeren na edukaciju

U prepisci od 11. juna 2014, od Ruže Ignjatove ka Sebastijanu Grinvudu, Ignjatova upućuje Sebastijanu šta će konkretno da prodaje:

Tvoj glavni prodajni argument je: nakon dva splita član će zaraditi od 5000 dolara do 25.000 dolara

Tako ćeš moći da prodaš

Dodala sam još ekstra bonus za sve članove koji se priključe u pred prodajnom periodu…mogu da odrade tri splita.

Što znači da će imati 10 puta svoju investiciju.

2 splita je 5 puta vaš novac. Naravno svi koji su pohlepni ući će sa 5000 dolara.

Da bi se prikrila prevarantska delatnost Onecoin-a, čuveni “edukativni paketi” koji su se prodavali su najviše u sebi sadržali kopirane tekstove sa Wikipedije i ostale besplatne tekstove, kako bi pružili iluziju navodne usklađenosti sa zakonom i time prikrili da se radi o običnim investicionim paketima.

Ruža Ignjatova planirala izlazak iz prevare još pre nego što je Onecoin krenuo

Pošto je ranije bila deo Bigcoin-a, Ruža je znala da ponzi šeme imaju ograničen rok trajanja. Tako je 9. avgusta 2014, Ignjatova poslala poruku Sebastijanu sa detaljima o “izlaznim strategijama”:

Prva opcija koju je izlista bila je: “Pokupi sav novac i beži i okrivi nekog drugog za sve (standardan princip, vidi Wenyard)”

Wenyard je bila ponzi šema iz 2013 godine. Druge strategije nisu objavljene, pretpostavka je da ministarstvo pravde ih još uvek drži van javnosti dok ne uhapse Ignjatovu. Možda putem njih saznaju gde se krije.

OneCoin je koncipiran kao manipulativni ponzi poen, nikada nije postojala kriptovaluta ni blockchain

Mada se Ruža Ignjatova predstavljala kao kripto kraljica i ekspert za kriptovalute (čak su kružili tekstovi da je učestvovala u stvaranju Bitcoina), istina je da nije znala apsolutno ništa o tehnologiji blockchain-a i samih kriptovaluta.
Tako je razvoj tehnologije iza Onecoin-a morao neko drugi da radi.
U email poruci programerima 9 juna 2014, Ignjatova je definisala šta želi:

Gradimo sopstvenu kripto valutu – i želimo da za njih uspostavimo interni servis za trgovanje.

Želeli bismo biti u mogućnosti da ručno i automatski podesimo cenu i da kontrolišemo obim trgovine.

Centralno kontrolisani ponzi poeni su sušta suprotnost aktuelnim kriptovalutama.

Povezan tekst:  Veliki udar za Onecoin / Onelife - Konstantin Ignjatov priznao krivicu

Onecoin nikada nije planirao da izađe otvoreno na tržište

Investitori su bili namagarčeni pričama o izlasku još od samog početka
Iako se tokom godina pojavilo mnoštvo izgovora zbog čega to nikada nije učinjeno, istina se svodi na to da Ignjatova nije želela da izgubi kontrolu na izmišljenoj vrednosti OneCoina.
Do marta 2015. prevara je bila u punom zamahu
Ključna komponenta bila je da investitori poveruju u fikciju kako Onecoin poenima raste vrednost.
U poruci poslato 1. avgusta 2015 Sebastijanu, Ruža otkriva kako i zašto se određuje vrednost Onecoina

Ciljevi: 6. Trgovina coina, stabilna razmena, uvek zatvori dan sa visokom cenom, otvori dan sa novom cenom, podigni poverenje – lakše se manipuliše pa su oni (investitori) srećni

U poruci od 21 marta 2015, Ignjatova navodi da se cenom Onecoina manipulisalo sa lažnim trgovanjem:

Možemo manipulisati trgovinom tako što ćemo simulirati određenu volatilnost i unutardnevno određivanje cena.

Uprkos tome što je potpuno lažna, OneCoin fiktivna povećanja vrednosti su rutinski korišćena kao marketinška hrana od strane kompanije i njenih promotera.

Majnovanje u Onecoinu nikad nije postojalo, bodovi su stvarani na zahtev

Još 2017 pojavili su se dokazi da je Onecoin koristio obične baze podataka i da nije postojao blockchain (Bjorn Bjercke koga su pokušali da angažuju da im napravi pravi blockchain a on kasnije razglasio).
Ovo je omogućilo kompaniji da kreira poene na zahtev, pa da ih distribuira lakovernim investitorima bez obzira na postavljenu internu vrednost.
Iz Onecoin-a su demantovali takve tvrdnje, čak su išli tako da daleko da su pretili gore pomenutom Bjornu kako će ga tuže.
Email prepiska pokazuje da je Bjorn bio u pravu kao i mnogi drugi kritičari. Tekst poslat avgusta 2014, razotkriva obmanu od samog početka:

Navucite članove da misle kako kopaju svoje Onecoine putem razmene tokena za Onecoin.

Ova priča je dobra jer onda neće ići ko poludeli i pokušavati da prodaju svoje tokene sve vreme.

Ovaj razgovor je nastavljen 12. avgusta 2014, u kom Sebastijan navodi Ignjatovoj:

Koncept pretvaranja tokena u OneCoin je važna faza za validnost i istinu iza OneCoin-a.

Takozvano ‘majnovanje’ coina je koncept koji je veoma poznat u industriji i priča koju možemo prodati članovima.

Njemu Ignjatova odgovara rečima:

Mi zapravo ne majnujemo – ali govorimo ljudima sranje

Specifičnosti oko generisanih brojki Onecoin poena otkriveno je u prepisci od 6. septembra 2014, koju je Ruža poslala Sebastijanu:

Ruža je predložila da ona i osnivač-2 odluče koliko će se Onecoina generisati svakih 10 minuta

Konkretno Ruža je predložila dva scenarija, od kojih je jedan predvidio da će se 10.000 Onecoin-a stvarati svakih 10 minuta

U jednom trenutku razgovora Grinvud, koji je očigledno razmišljao i o posledicama, izrazio je zabrinutost u slučaju da budu izručeni.

Kako se to može istražiti i prokljuviti ?

Da li može neki član (u pokušaju da bude pametan) razotkriti da mi zapravo ne investiramo u mašine, već da je to samo deo softvera koji to radi za nas?

Sebastijan nije za džabe bio zabrinut. Istina je na kraju izašla na videlo. Kad neće EU može amerika.
Daleko od toga da će imati bilo kakvu važnost za Onecoin i njegove investitore koji će se sigurno upinjati do sudnjeg dana da dokažu kako je kompanija validna i da postoji blockchain.
Zaslepljenost i slepa poslušnost su nemerljivi isto kao ljudska glupost.

Ruja Ignatova je priznala da lansiranje OneCoin-a nije nešto čime bi se ikada ponosila

Takozvana, kriptokraljica je oduvek bila samo još jedan ponzi prevarant u nizu. Jedini put kada je iskazala žaljenje bilo je uoči samog lansiranja Onecoin-a.
U pošti poslatoj 22. avgusta 2014, Sebastijanu, Ruža se požalila:

Ja sam lično veoma nezadovoljna i osećam da budućnost, bez obzira na to šta se dešava sa Onecoin, nije zaista uzbudljiva – i nije nešto čime treba biti ponosan.

U životu sam učinila neke loše stvari, mnogo glupih stvari, mnoge stvari koje su bile na samoj granici – ali ništa od čega sam se delimično stidela – i to zapravo uništava deo mene.

Šteta je učinjena. Moram nekako da živim s tim. Ali to je nešto što me stvarno uznemirava.

Šta god je tad tištilo Ružu je ubrzo bilo zaboravljeno kada su počeli da pristižu milioni i milijarde uplate od strane naivnih investitora širom sveta.

Povezan tekst:  Onecoin generalni sponzor kongresa preduzetnica u Zagrebu

Sećate se čuvenih revizija Onecoin blockchain-a ? I one su bile farsa

Nikad nije pružen konkretan dokaz da su postojale prave revizije, ali su iz Onecoin-a uvek insistirali da su revizije vršene u regularnom roku.
Bar su tako pričali svojim investitorima, a kod nas je Torbica najviše voleo da mlati sa njima naročito u raspravi na fesju kod Istoka Pavlovića (moram kasnije da nađem taj link – primedba Anti)
U prepisci od marta 2015, otkriva da “postoji revizor” je najdalje dokle je Onecoin ikada otišao.
Zašto ?
Lažni coini.
Ignjatova je napisala Grinvudu marta 2015:

Imamo revizora na mestu ali ne možemo da krenemo sa revizijom jer varama na coinima i moram da nađem način.

Još jedan razgovor iz juna 2015 otkriva da je Onecoin baza ponzi poena bila mnogo primitivnija nego što se u početku mislilo:
Tabele identifikuju odvojene linije za “majnovane coine”, “majnovani coini (stvarni)” i “lažni coini”
Agent FBI koji je analizirao prepisku smatra:

reference na “lažne kovanice” u ovim zapisima odnose se na OneCoin koji su distribuirani članovima, ali nisu postojali u OneCoin “blockchainu”.

Takođe verujem da je Ruža 19. marta 2015. godine u e-pošti koja se odnosi na potrebu da se “prevari… sa coinima” takođe odnosi na postojanje lažnih parica u to vreme.

Kako je šema počela da gubi na kontroli, lažni Onecoin poeni koji tehnički nisu ni postojali, predstavljali su sve veću glavobolju za Ignjatovu
Nakon promotivne večeri oko jula 2015, Ignjatova je 6. avgusta poslala poruku Sebastijanu:

To je implikacija velike prodaje pre 4 nedelje, 1.3 milijarde lažnih Onecoin-a.

Mi smo sjebani, ovo je došlo neočekivano i sada treba ozbiljno, ozbiljno razmišljanje.

Ovo “ozbiljno razmišljanje” Ignjatove svelo se da kompanija jednostavno povećava proizvodnju lažnih “jednoparca”.
U jednom trenutku lažni “jednoparci” su se spojili sa ostalim nepostojećim “jednoparcima”, a da niko nije primetio razliku.

Konstantin Ignatov i Sebastijan Grinvud verovali su da su investitori OneCoin-a neinteligentni ludi ljudi

Što bi rekao jedan poznati voditelj poznaze domaće emisije: Budale !
Moram i ja da se složim s tim, kako drugačije tumačiti uverenja ljudi koji uopšte ne žele da koriste mozak i razmišljaju zdravo-razumski. Koliko god pukašavao takvima da objasnim matematički i logički da je Onecoin prevara bilo je bez uspeha.
Biću grub, ali očigledno je mnogo glupog naroda palo na ovu prevaru.
To su naravno primetili Konstantin Ignjatov i Sebastijan Grinvud u prepisci od septembra 2016 godine, jer to je upravo ona vrsta ljudi kojima je Onecoin bio namenjen:

Osnivač-2: Ovi ljudi su ludi

Osnivač-2: Kao da žele govoriti svaki sat o raznim sranjima

Ignjatov: haha baš su, pokušao sam da ih ispravim, pokušao sam da te izbegnem koliko god je to moguće. tako da ako niste izgubljeni sve je ok 😉

Osnivač-2: Ovi ljudi su idioti

Ignjatov: kao što ste mi rekli, mreža (OneCoin) ne bi radila sa inteligentnim ljudima 😉

Ovaj zadnji pasus Ignjatova upravo govori ne samo o Onecoin-u nego o MLM-u uopšte. Inteligentni ljudi ne padaju na prevare tog tipa. Zato su tu idioti, glupani i budale

Ignjatova je znala da je predmet istrage i nikada nije otišla na porodiljsko odsustvo

FBI je otkrio da je Ignjatova sa svojim saradnicima u zločinu imala uvid u poverljive informacije u vezi istraga koje su vršene protiv nje.
Na društvenim mrežama kao i od vrhuške Onecoina, uključujući brata Konstantina plasirano je da je Ruža na porodiljskom odsustvu, pa da se krije i zbog navodnih pretnji smrću, ali je istina bila mnogo jednostavnija.
Oktobra 25, 2017, Ruža se ukrcala na Ryanair let za Grčku i nakon toga joj se gubi svaki trag. FBI nije uspeo da utvrdi da li je Ruža otputovala negde druge van Grčke. Njeno online prisustvo takođe je od tada prestalo. Ruža Ignjatova više se nije pojavila u javnosti niti je na bilo koji način iznela javno saopštenje u vezi svog boravišta.

Povezan tekst:  Onecoin ilegalan u Belizeu, upozorenje Makedonske Banke, istraga u Koreji, trka Onecoin pacova

Konstantin je već bio namešten da nasledi Ružu još od septembra 2016

Prepiska između Sebastijana i Ruže oktriva da je Konstantin već imao spremna dokumenta da preuzme kontrolu nad Onecoin-om u slučaju da se njoj nešto desi.

Ruža: Ok ljubavi. Upravo sam sletela u Frankfurt. Nadajmo se da će sve biti dobro i da mogu proći

Ruža: Neću proći kroz pasošku kontrolu. Ali sam malo nervozna.

Ruža: Tako loš osećaj

Ruža: Prolazim kroz aerodrom

Ruža: Frankfurt. Upravo sam sletela. A onda Sofija za 2 sata. Ako se nešto dogodi, moj brat zna šta da radi i informisaće te

Ruža: Mrzim moj život. Ali imam sastanke večeras. Nisam imala izbor u letovima

Ruža: Pišem ti za 3 sata kada budem u drugom avionu

Grinvod je držao Ružin kontakt u svom telefonu pod skraćenicom HRH, za koju se veruje da predstavlja “Her Royal Highness” ili “Njeno Kraljevsko visočanstvo”
Da li je ikada postojala romantična veza između ovo dvoje do sada nikad nije potvrđeno.
Analizom prtljaga Konstantina od strane granične službe utvrdilo je da poseduje potpisano punomoćje sa datumom od 8. februara 2018, gde se

Konstantinu Ignatovu daje moć da, između ostalog, vrši “potpunu kontrolu nad bilo kojom imovinom [Ruže],” ovlašćenje da se “dogovara, pregovara i daje bilo kakav sporazum, obećanje ili obaveza u vezi sa [Ružinim] vlasništvom sa bilo kojom trećom stranom, ”i ovlašćenje da“ se pojavi u njeno ime i umesto nje pred bilo kojim nadležnim sudom i pravnim ili javnim autoritetom ”

Najmanje jedan svedok OneCoin-a sarađuje, u zamenu za smanjenu kaznu

Po svim pokazateljima zatvor ne gine ovoj gospodi. U papirima se svedok vodi pod šifrom CW-1.

CW-1 je priznao krivicu za federalni zločin u skladu sa sporazumom o saradnji sa Vladom i sarađuje u interesu dobijanja smanjene kazne u vezi s tim zločinima.

Hapšenja u SAD-u koja su se do sada dogodila odnose se na Mark Scotta i Sebastijana Grinvuda koji je izručen SAD-u. Koliko je poznato Scott se nije izjasnio krivim, tako da ili je CW-1 Sebastijan lično ili se radi o nekom drugom svedoku.

U Onecoin se slilo više od 3.35 milijardi evra

Na osnovu forenzičke analize oktrivenih OneCoin bankovnih računa u Bugarskoj, UAE, Gruziji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, Tanzaniji, Hong Kongu i Singapuru, Američko ministarstvo pravde veruje da je OneCoin sakupio 3,353 milijarde eura od investitora.
To je iznos za period od lansiranja Onecoin-a u 2014 do trećeg kvartala 2016.
Od uloženih sredstava, oko 60% je bilo iz Kine, 18% iz Evrope i 15% iz Australije.
Od decembra 2016, 3% Onecoin para, oko 50 miliona evra se odnosi na SAD i Karipska ostrva
Od 3,35 milijardi evra, 1,21 milijarda je isplaćeno, gde je ta suma pokušana da se opere kroz 21 različitu državu
Izvor: BehindMLM samo malo pretumban
Nakon toga mi ostaje još da prevedem još jedan dobar tekst sa BehindMLM, Onecoin zid srama, samo što mislim da bi trebao da tu ubacim sve naše domaće lokalce. Jer oni to definitivno zaslužuju. Tu mislim na Korbara, Krnića, Parića, Mesara, Rajka, Torbicu, Mihaila Petrovića, Topića, Ćurčića, Adžiju, Stupara itd…Sigurno sam nekoga zaboravio.

Jer ovaj šljam to sigurno zaslužuje.
Šta vi mislite ?

Pretplati se
Obavesti o
guest

83  +    =  90

27 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mile
Mile
mart 10, 2019 10:47

Bez ideje da prosipam naknadnu pamet, ono što mi je prvo palo napamet kada sam pročitao ovaj tekst, je nešto što se zove Duck test, a glasi: “If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.”

Primenjeno na ovo bilo bi: “Ako izgleda kao suviše dobro da bi bila istina, ako oni što prezentuju izgledaju kao mufljuzi, i ako ono što govore zvuči kao laž, onda je sigurno prevara!”

A baš je tako i bilo.

I prilično sam siguran, da kojim slučajem ovaj sajt ne postoji, broj prevarenih u ovoj napaćenoj zemlji bi bio mnogo veći.

Antiprevarant
Antiprevarant
mart 10, 2019 17:41

Hvala MIle

RiperZec
RiperZec
Odgovor za  AntiMLMSrbija
mart 10, 2019 21:11

Ko ce da se kladi da ce sad svi ‘kripto expertise da pricaju kako su oni samo zrtve i da I oni hoce svoje pare nazad. Ja sam slao svim zivim institucijama mejlove da ispitaju ovu prevaro ali sve ih je bilo bas briga sada ce ove bitange da nastave da varaju ljude i otimaju. Sva sreca da bar postoji ovaj sajt i da ima ljudi koji nisu u ovo djubre ulagali.

Antiprevarant
Antiprevarant
mart 11, 2019 10:15

treba popamtiti imena ovih prevaranata,Torbica,Krnic,Rajko Vukovic,Felix i ostali.Oni ce svakako krenuti u neku novu ponzi prevaru cim se prva oluja stisa.Drugo i ne znaju da rade sem da varaju narod i vuku srednjoskolce i penzionere za rukav

Antiprevarant
Antiprevarant
mart 11, 2019 13:57

beze pacovi

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
mart 11, 2019 17:27

Begaju begaju evo da se kolega antimlm ne muči sa prevodom,direkt vest na srpskom

lepo sročeno i objašnjeno. Hhahha Bijelo dugme Ružica si bila jedna u mom srcu 🙂 za Kuzmu,Raleta,Baneta vrljču koji vezuje ljude u selotejp i veeliki poz za Rogija lažnog blogera-forumuša 🙂

https://rs.cointelegraph.com/news/us-district-attorney-charges-onecoin-founders-with-billions-in-alleged-fraud

Zanima me šta li Rogi sad pišeee 🙂 ?

Krle
Krle
mart 14, 2019 20:35

Svaka cast autoru ovog bloga!Covjek je toliko pomogao i sacuvao novca ljudima sirom regiona!

Postoji li nacin da se donira novac za rad ovog bloga?

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
april 5, 2019 15:53

Ljudi Rogi lažni bloger obrisao ‘debatu’ na srpskom 🙂 Baš se pitam što 😉

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
Odgovor za  AntiMLMSrbija
april 6, 2019 17:58

Brate Antimlm svaka čast ! Kako si ih odmah ulovio 🙂 🙂 Kuzma se kleo da je onecoin voleo 😀

HHahha kakve su ove gluposti 23:03 nešto hoće da zaštite pa ne kažu naziv firme 😀

Očekujem uskoro i Baneta vrljču u ovom sosu jer sam bio video da je i on nešto okačio na tu temu na onoj fb grupi,napisao sam to ima mesec dana. U suštini samo muljaju novu priču ! Narod se opametio i sad su provaljeni.

Ps : Pošto mi je engleski slab da li može neko da mi kaže šta sve piše u onim silnim temama kod Rogija krnjeg zuba?

Matko
Matko
Odgovor za  Djeksi(mlm_lopovi)
april 10, 2019 20:06

Pozdrav

Ja Sam jedan od bedaka koji je nasjeo na nagovaranje prijatelja jer je ON (i nikad me netko Nebi nagovorio na tako nešto da nije “dobar prijatelj “)trebao novac ,čitao Sam dosta prije odluke pa i vaš blog Ali eto ljudska pohlepa i dobar marketing od strane mlm hijena učinio je svoje ,dobro da Sam bio dovoljno oprezan i nisam stavio ozbiljab novac Ali sad bi mi i taj novac dobro došao, najgore od svega sto mi je nedavno “prijatelj”a stvarno se znamo cijeli život htio prodat još coina ?za nevjerovat pa nije mi u mogućnosti ni prošle dati da Sam zlocest rekao bi mu da mi vrati novce ili posalje coine Ali neću ostat cu budala do kraja i priznati to, svaka se škola plaća mogu jedino bit sretan sto nije bila preskupa ,priče za koje se oni još uvijek drže su potezi ocajnika a tko je probao kupit nešto na dealshiteru brzo odustane jer vidi da tu samo odabrani nešto kupe naravno u svrhu promocije i navlačenje još ljudi da bi pokazali kako je coin funkcionalan, svaka čast na vašem trudu jer ste vjerojatno spasili puno ljudi

Nadam se da će nase države početi procesuirati hijene

Antiprevarant
Antiprevarant
Odgovor za  AntiMLMSrbija
april 11, 2019 13:18

zamislite softver koji vam pravi milione preko noci prodaje se za “samo” 200 dolara.

Da li zaista mislite da je neko ko bi napravio takvo nesto imao interesa jos i da ga prodaje?Sedeo bi kuci ,zaradjivao,trljao ruke i cutao.

Ali posto nije tako daj da se proda jos malo magle.

Antiprevarant
Antiprevarant
april 11, 2019 00:14

Pozdrav Matko,

priznati da si pogresio je prvi korak ka boljem “ja”.Kada bi ljudi imali vise zdravog razuma a manje prepotentnosti da priznaju da nisu u pravu, bilo bi bolje prvenstveno za njih pa onda za sve druge.

Nazalost MLM prevare su jako perfidne i dobro je ako si jeftino prosao.Nadam se takodje da ce sve te hijene iz svih ovih nasih nesrecnih drzava zavrsiti jednog dana procesuirani.

Bitno je zapamtiti imena i siriti dalje svest o ovim prevarama jer je to jedini nacin da se one jednog dana eliminisu ako je to uopste moguce.

Hvala na komentaru i puno srece

Zvezda
Zvezda
april 20, 2019 17:45

Fali ovde Rajko Vukovic

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
Odgovor za  Zvezda
april 21, 2019 16:54

Rale vulkanizer zvezda instagrama :)) i zavodnik hahha ali vidi uparili su ih sa fudbalerima 😉 Znači ode Ralence u toplu braću Hhahah

Osećaj blama kad gledaš jeftine Raletove bajke na lokalnoj seoskoj televiziji

Od 29:27 kreće Rajkan 🙂

U glavi mi je tačno ona scena kad su Đoša i Čerčil uhapšeni i skidaju se u stanici a Đoša kaže : Druže,nesmo topla braća ovija smo ‘ladniii :)))

Kaže Rajko 31:10 do 31:17 da prevarimo sebe 🙂 Ladno indirektno kaže da je prevarant 😀

Djeksi(mlm_lopovi)
Djeksi(mlm_lopovi)
Odgovor za  Djeksi(mlm_lopovi)
april 21, 2019 16:55

Pardon nisam link ubacio

Zvezda
Zvezda
april 21, 2019 18:08

Da nije došao Rajko mislim da bi ovaj blog bio možda i dosadan, ovako sa njim em što su se probuili neki apstinenti pa su krenuli u komentarisanje em što je i Kuzmić pokušao da odglumi nešto slično ali ne ide mu tako da ipak je pobednik Rajko

Zvezda
Zvezda
maj 11, 2019 07:07
Zvezda
Zvezda
maj 12, 2019 22:26

Gotovi su, ko riba na suvom…

Rajko još ovde dobro prošao, davno su njega šutnuli, praktično su mu učinili uslugu jer ko zna za koliko bi ga još ojadili…

Mario Kuzmić, pa gde si bre ti čoveče? Je li, jel može neki stan u Krnjači preko OneCoin i neke veze a brale…?

stiv
stiv
maj 18, 2019 17:11

ovo su novosti iz grupe

** Nedeljni rezime vezano za dolazak Menjačnice **

** Exchange platform weekly summary **

2 Nedelja

IT development

* Testiranje – funkcija depozita iz OLN-a prea Menjačnici radi glatko; funkcija podizanja sredstava (withdrawal) je još uvijek u probnom režimu – trenutno povlačenja sredstava se mogu uspješno uraditi iz blockchaina, ali se nakon izvršenja jedne od naredbi prikazuje mala greška -> radi se na uklanjanju greške

* Limiti i provizije – čekaju se predlozi do kraja radnog dana; pregled i odobrenje se očekuje tokom sledeće sedmice

* Payment gateway treba implementirati – čeka se odgovor Centralne banke na pitanje koja je najpogodniji

* Veza ‘Dealshaker – Menjačnica’- dolazi uskoro

Licenciranje i IT revizija

* Licenciranje – potvrđeno je da ne postoji pravni prigovor. Čeka se potvrda od strane Compliance-a da se objavi. Compliance i IT su udružili snage i pregledavaju sve profile i tehničku dokumentaciju. Kada se njihov posao završi, oba tima zajedno će objaviti završni izveštaj za licenciranje. Očekuje se da će izveštaj biti spreman u naredne 2 sedmice.

Pravni deo

Dokument je već objavljen od strane pravnog lica – nema daljih komentara o pravnoj strukturi. To znači da je Centralna banka završila postupak i da je odobren (preduzeća, vlasnička struktura, obim posla i sl.)

Saglasnost

Ove sedmice su podnešene prijave za 2 evropske licence (za menjačnicu i doznake); omogućiće se: fiat u cripto, cripto u fiat, cripto u cripto. Očekuje se početak naredne sedmice uz registraciju lokalne kompanije

Zahtev za izdavanje evropskih dozvola i otvaranje bankovnog računa – oba na čekanju

Ažurirani fajl o usklađenosti i operativnoj nadležnosti Menjačnice prosleđuje se ispod tekućeg izveštaja.

27
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x