Onecoin Legalnost
Onecoin Legalnost

Onecoin Legalnost

Kako bi se odbranili od sve jače kritike, naši lokalni Onecoin lideri sa prostora ex-Yu (Davor Mesar, Marinko Parić, Nikola Adžija, Damir Topić, Željko Janković, Zoran Stupar i drugi) pribegavaju novoj taktici:
https://www.youtube.com/watch?v=LgIoFgqq2ts
Moja preporuka da Webinar gledate od 13 minuta, gde predavač David Mesar predstavlja “legalnost” Onecoin-a kroz providnu manipulaciju prikazivanjem dokumenata koji se nalaze na sajtu Onecoin-a, koji su kao nepobitan dokaz da kompanija radi po zakonu. Sekcije Legal Documents i Audit.
Da navedem u nekoliko tačaka zašto su ti “dokazi” jedna velika šarena laža:

  • dokumenti su prikazani samo na sajtu Onecoin-a/Onelife-a.
  • nisu navedeni dokumenti sa sajta neke treće neutralne strane
  • ako je advokatska kancelarija izdala neki dokument/memorandum o Onecoin-u, kako to da taj memorandum ili bilo kakva vest o Onecoin-u ne postoji na sajtu advokatske kancelarije. Primer: http://www.wistrand.se/en-gb/news-archive/news-archive.php?year=2016 . Pokušajte da nađete negde drugde navedene memorandume.
  • Legal Opinion je u prevodu nečije legalno mišljenje koje se obično plaća – pitanje je da li su osobe iza tog mišljenja uopšte kvalifikovane da ga daju i po kom osnovu ?
  • Na osnovu prethodne tačke, pitanje je da li su navedene kancelarije zaista izdale ta mišljenja ili su ta mišljenja falsifikovana
  • svi dokumenti su po nazivima za 2016. godinu tj. sredinu 2016, a zabrana u Italiji  i druga upozorenja u doneta su krajem 2016. i tokom 2017. godine
  • Audit blockchain-a od strane kompanije koja navodno radi revizije za Tojotu se završava zaključno sa septembrom 2016. Nigde na internetu nećete naći potvrdu da fantomska kompanija S Systems radi revizije za BMW i Toyotu.
  • Onecoin Audit radila je do sredine 2015. kompanija Semper Fortis iz Bugarske, čiji je predstavnik Dian Dimitrov bio zadužen za revizije. Negde tokom tog perioda Semper Fortis shvata u šta se uvalila, i kako bi zaštitila svoju reputaciju prekida dalji odnos sa Onecoin-om a njen predstavnik Dimitrov dobija otkaz. Nedugo zatim Dimitrov osniva kompaniju S Systems, sa jednim zaposlenim, i nastavlja sa daljom obmanom gde njegova firma preuzima sve prethodne “revizije” i predstavlja ih kao svoje. Izvor
  • Mišljenja navedenih profesora su nevažna, najviše iz razloga što su saradnici Onecoin-a i nalaze se u sukobu interesa. Uzmimo na primer Angela Marcheva koji u okviru svojih video predavanja u opisu videa ostavlja svoj referal link za Onecoin – što znači da je aktivan promoter/saradnik Onecoin-a. Njegova objektivnost automatski otpada.
Povezan tekst:  U Onecoin/Onelife opet podvaljuju

“Ovo nije nikakva izmišljotina ovo su činjenice čiste” – Činjenice spletkane od poluinformacija i neistina. Iskrivljena slika servirana samo sa jednim ciljem: da se zadrže naivne ovce što duže u prevari i da se što je moguće duže umanji sve glasnija kritika.

Pretplati se
Obavesti o
guest

80  −  78  =  

2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
SCNet Prevarant
SCNet Prevarant
Odgovor za  AntiMLMSrbija
maj 21, 2017 10:53

Prosledi ga meni, jer je I ona dijabola koja tvrdi da je bila u Hong Kong u iz SCneta zbrisao odavde jer ga terete za prevaru.

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x